Új privát üzeneted érkezett!

Tegnap pont arról beszélgettem Zolimmal,hogy milyen megható lesz az amikor Elizabet mond egy anyáknapi verset,vagy vesz egy meglepit apák napjára!Mi azt is ünnepeljük :D
Már elterveztem,hogy novemberben,amikor lesz apucinak a szülinapja,akkor veszek egy rugdalózót és iratok rá valamit:pl Boldog szülinapot apuci,a hátára meg,hogy szeretlek!!!

:?: :?: Olvastam ,hogy a baba mostani mocorgása összeköthető azzal,hogy milyen lesz a kinti ébrenléte!Nekem mindig este van,hogy éjfél fele indul be nagyon,ezek szerint este lesz aktívabb??Nem nagyon hiszem én ezt,de ti anyukák,nektek mi a tapasztalatotok ezen a téren??? :?: :?:

Kép
nicoleangel

Sziasztok,

Hogy vagytok?

Niki, nagyon jó érzés, Pepe is adott nekem egy virágot, amit a bölcsiben csináltak, már alig várta, hogy odaadhassa és tanultak egy verset is. Pepe ebből csak annyit tudott elmondani, hogy dallamosan,énekelve mondta, próbálta, hogy anya...anya... Nagyon-nagyon édes volt!!!
Sziszi, de jó már nektek, hogy mentek 4D-sre! Gondolom mennyire várjátok és mennyire kíváncsiak vagytok már!
:D
peppisimo

Na vajon sikerült a vonalzóm?
peppisimo

Anett!

Ügyi vagy!
Jók lettek a vonalzóid:)

Én is sokat kinlódtam ezzel a nagyon babással egyszerűen kitörlődött a kód :roll:

Niki!

Az biztos hogy nincs is szebb dolog a világon mikor egy picurka baba köszönt fel!

Én este még sírtam is.
Fürdés után mindig odafekszek Annához még kicsit mesélek , míg issza a tejet. Tegnap megölelt és mondta hogy nagyon szeretlek!
Jaj azt hittem megfalom aztán mondta hogy apát is mamát is:)

Sziszkó!

Láttam az új uh képet az iwiw-en:) Nagyon szép!
Vendég

Jó reggelt! :)

Peppisimo, hogy van a kis Pepe? Ugye már nem betegeskedik? Meddig tervezel dolgozni?
Nagyon jók a vonalzók, és végre nyomon lehet követni, h mennyi idős a kis pocaklakótok. :wink:
Gratula a kombinált eredményhez, és az egészséges fogakhoz! Én kicsit elbagatelizáltam, mert nem mentem fogdokihoz…pedig kellett volna. Nyáron voltam utoljára fogkőleszedésen, akkor minden rendben volt, de ki tudja, bármi történhetett azóta amiről nem is tudok..na majd Zalán születése után vmikor felkeresem (csak kicsit macerás, mert eddig pestre jártam, és ragaszkodom is hozzá, mert egy tünemény dokibácsi)
Az Állatpark biztos nagyon klassz lesz :D , már én is sok jót hallottam róla, sajnos mi még nem jártunk ott, de talán majd egyszer eljutunk oda is. Amikor még pesten laktunk mi is nagyon imádtuk az állatkertet, volt bérletünk, meg viszonylag közel is laktunk hozzá, szuper jókat sétáltunk, Barna nagyokat szundizott (és legalább nem a szmogot szívtuk). Sajna amióta visszajöttünk vidékre elég ritkán látogattunk el..bár most nem olyan régen voltunk. Barnabás jól ki is dőlt a hatalmas sétától, ugyanis nem volt hajlandó babakocsiba ülni (már december óta bojkottálja a témát :roll: ).

Apropó, napok óta (tegnap volt a 3.) nem akar délután aludni a fiam, Apa szerint ne erőltessem, de én ragaszkodom egy kis délutáni sziesztához, hiszen olyan kicsi még és ha nem alszik ebéd után, akkor tiszta kakukk délutánra. Nem tudom mi lehet az oka… :roll:

Cini, mi az az Adrenalin park? Én még nem is hallottam róla.. :oops: Emma tündéri lehetett a színpad körül :lol:

Sziszi, jók a fotók, helyesek vagytok, és már picit látni is, h gömbölyödsz! :D

Lányok, nagyon tündériek a gyerekek, a múltkor mindenkiét megnéztem az iwiw-en! :wink:
Hetti, nem is hiszem el, h Arti hisztis gyerkőc!
Beus Marci gyönyörű, szerintem dőlni fognak a csajok érte!!
És hogy a kis Pepe milyen huncut, mindig ilyen kis vigyori? Nagyon zabálnivaló!!

A reggeli tényekben most volt szó arról, h egyes önkormányzati ovikba a szülőknek kell bevinni a WC papírt, szappant, gyümölcsöt, stb…mert az ovi nem tudja biztosítani ezeket az ellátásokat. :shock:

Rólunk: tegnap voltam dokinál, most nagyon boldog vagyok, mert azt mondta, h minden rendben van :D - persze még mindig fekvést, sok-sok pihenést javasol. Jelentősen javult a méhnyak állapota (két hete még totál felpuhult volt), de szerencsére mostanra javult a helyzet, valószínű az antibiotikum segített + a pihi.

Megyek, lassan kezdődik a napunk..
Puszi, vigyázzatok Magatokra! :)
o.heni

Heni

Pedig nagyon hisztis. Földre ledobja magát stb...
Most látom te meg már 30 hetes vagy. Nem is gondoltam.

Sziszi

Tényleg látszik már a poci :)

Niki

Szerintem nincs semmi összefüggés a 2 közt. Azért éberebb este mert akkor érzi hogy nyugalom van, ha meg mozogsz, ő ringatózik bent és erre elalszanak, ugyhogy azért akkor nem mozognak. Nekem is igy volt. Mikor megszületik minden baba ugy van hogy nappal sokat alszik estefelé meg nem, mert még nem áll át. Kell hozzá idő. Aztán rászokik hogy este aludni kell.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Sziasztok!

Cini! Ne haragudj, hogy nem mentünk oda. Az Erős Pista végére értünk oda és mikor láttalak benneteket már indultatok a pároddal.

Heni! Szerintem is dőlni fognak! :) A szomszéd néni is mindig ezt mondja, teljesen el van ájulva Marcitól. :D

A héten veszünk Marcinak külön ágyat a Fakuckóban hosszabbíthatóst. Kiváncsi leszek mennyi idő alatt fogja megszokni. 2 hónap múlva megyünk nyaralni, addig oda szeretném szoktatni.

Szép napot!

Kép
Kép
beus.

Sziasztok!

Köszi lányok mindenkinek a dícséreteket! :lol: :lol: :lol:

Tegnap az sztk-ban összefutottam Melindával,mondta ma mennek 4D-re Pestre.Melinda,majd írj,hogy mi volt! :lol: :wink:

Beus!
Marcit még babakocsiztatjátok vagy simán sétál már mellettetek? :lol:
Biztos jó lesz neki az új ágyikó! :D

O.Heni!
Pihenj akkor sokat!Örülök,hogy okés minden! :lol:
Hú,pont nyár közepén fogsz szülni! :wink: :D

Niki!
Neked pontosan hanyadik hétben kezdett el ficánkolni Elizabet?
Tudom,mondtad,hogy már régebb óta voltak apró jelek,de úgy komolyabbakat mikor kezdett rúgni? :lol:

Sajnos én délután temetésre megyek.Meghalt anyukám nővére. :cry:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok,

Sziszi, sajnálom ezt a tragédiát! :cry:

Beus, nagyon érdekelne majd a nagyágyikóba szoktatásos tapasztalatod! :wink:
Mi is terveztük, h Zazánk születése előtt veszünk ágyikót Barnusnak, de végül elnapoltuk a dolgot. Most két kiságy van, a fiam még ragaszkodik a rácsokhoz, meg én sem nagyon tudom elképzelni másban. :roll: Majd szerintem ősszel, vagy télen újítunk inkább, addig marad a régi felállás.

Niki, tegnap még Neked akartam írni a szorult problémádra. :roll:
Mindenképpen sok folyadékot igyál, és próbálj meg rostokban gazdagon táplálkozni. Sok gyümi, zöldség, magvak, ilyesmi. Nekem elég sok gondom volt Barnabással de csak az utolsó 2 hónapban jelentkezett, viszont most már a terhesség elejétől szenvedek.. :? Ami talán használ, de persze annyira egyénfüggő: reggel egy kanál lenmag, müzlik, zabpehely, zabkorpa, éhgyomorra egy pohár 100%-os gyümölcslé, tejeskávé, ilyesmik. Én anno sajna „nagykanállal” ettem a dupholac-ot, h történjen végre vmi, és most sincs ez másképp’…kitartást, reméljük Nálad minden rendben lesz és nem fog ez végig gyötörni, mert eléggé meg tudja keseríteni ezeket az egyébként csodálatos heteket, hónapokat. :x

Sensi, hogy vagytok? Mindjárt genetikai uh..van már választott orvosod?

Melinda, ha erre jársz tegyél majd fel képet a kistesóról! :wink: Ja, és Pistikés szülinapi képeket még nem is kaptunk…milyen volt a torta, és hogy fogadta?

Tegnap volt a 4. délután, h nem aludt a fiam. :shock: :shock: Kíváncsi leszek a mai délutánra...
o.heni

Sziasztok,

Sziszi, sajnálom és őszinte részvétem!
Én mostmár érzem a minimanót, igaz, nagyon gyengén, de érzem.
Ma reggel is odakúszott a kiscsomag a kezem alá, ahogy odaraktam a kezem a hasamra. Olyan kis kemény lett ott hirtelen! :-))) Nagyon édes! Pepével azért később kezdtem el érezni, de mostmár jobban tudom, hogy mit kell érezni.
Lassan Te is fogod érezni biztos!
Pénteket várod már?

Niki, úgy van, ahogy Hetti írta, este azért érzed jobban, mert akkor jobban nyugi van, és akkor indulnak be. Napközben meg nem figyelsz rá annyira, el vagy mással foglalva, mész, járkálsz stb...
Szorult problémák nekem is vannak. Amiket Heni írt, én is azokat szoktam. 1 kanál zapkorpa joghurtba nagyon tuti!

Melinda, jelentkezz majd! Kíváncsiak vagyunk!

Heni, kérdezted Pepét. Most bölcsizünk már húsvét óta, igaz kisebb megfázások, köhögések vannak, de járunk. pl. Most is betegek vagyunk, Pepe is, én is... köhögős, nátha, fejfájás, torok kaparás.
Én meg dolgozok, június, júliust terveztem be egyenlőre munka terén, aztán meglátjuk. Pepével is utána indultak be a keményedések és a méhszájam akkor nyílt ki!
Június végén telik le a 180napom az ismételt korlátlan magas tgyáshoz, addig ki kell húzni. Még van kb. 22 nap szabim, amit szerintem ki fogok venni, erre a 2-3 hónapra.

Heni, vigyázz magadra és azért pihenj is! Már mindjárt itt a finish... :-)))

Holnap is szabin leszek, megyek védőnőhöz, utána meg ekg, meg házidoki. Lesz óvodabeiratás is.
Remélem azért tudok picit pihenni is délután!

Szombaton megyünk az Állatparkba. Tényleg nagyon jó, én mindenkinek ajánlom, aki még nem volt itt a nyíregyi állatparkba, mert nagyon-nagyon jó! A veszprémitől sokkal jobb, szerintünk a pestitől is, de ott régen voltam... meg biztosan elfogult vagyok! Talán itt kissé szabadabban vannak az állatok.

Egyébként a bölcsibe nekünk is vinni kell minden hónapban tisztasági csomagot( WC papír, szalvéta, folyékony szappan, pzs) és 500Ft-ot is kell beadni csoportpénzre.Ebből szoktak nekik venni játékot, meg ilyesmit.
peppisimo

Nem jó a vonalzóm, el van csúszva 1 nappal...
peppisimo

Sziasztok!!!
Megvan a kresszem,olyan boldog vagyok.
Szülinapi képek nincsenek,mert elfelejtettem fényképezni,csak kameráztunk,hát ez elég gáz,de kezdő anyuka vagyok.A kórházba is majdnem elfelejtettünk,mikor született.... :roll:
Nemsoká indulunk a 4 d-re,hát nem igérem,hogy még ma ideérek,de írok Sziszinek sms-t.
Én holnap megyek temetésre,férjem unokatesójának a férje....39 éves volt.... :cry: :cry:
Pedig még egy hónapja itt voltak Pistikét nézni....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda!
Tényleg,most ugrott be,hogy Ti Szűcsiben laktok.
Mi ott voltunk ma délután temetésen.
Párod uncsitesója férjével mi történt?Nagyon fiatal volt! :cry:
Várom az sms-t! :lol:

Pepissimo,O.Heni!
Köszi,aranyosak vagytok!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Megjöttünk!!!Azért nem dobtam sms-t,mert tudtam,hogy még gép elé ülök ma!!!
Kislány,100%---holnap rakok képet,mindent,csak most áááágyat!!! :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda, gratula a kressz vizsgához! Ügyes vagy! :D
Várjuk a fotókat! Hol voltatok 4d-n?
o.heni

Melinda!
Akkor mégegyszer gratula a kisnunishoz!!!!! :lol: :lol: :lol:
És persze a kresz vizsgádhot is!Ügyi vagy! :lol: :wink: Melyik autóssuliba jársz?

Lányok,ma sűrű napom lesz.Nemsokára indulok a védőnénihez a kötelező havira.Utána körzeti dokihoz táppénzes papírért.Utána hazajövök,ebéd,majd végül megint megyek a védőnőhöz, az előadásra.

Pepissimo!
Hú,de még mennyire várom a holnapot!Gondolhatod! :lol: De párom is! :D

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok,

Kismamiknak, hátha érdekel vkit :wink: :
egyik ismerősöm eladja a babakádját állvánnyal együtt. Nagyon szép állapotú, egy gyerkőc által használt, tiszta háztartásból való.
Brendonban vásárolt, új ára: 6.490 + 7.990 Ft. Ő 6.000-ért megválna tőle. Sajnos kép nincs, de itt meg lehet nézni:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Ha vkit érdekel szívesen kérek fotót.
o.heni

Melinda

Gratulálok a kreszhez meg a kislányhoz is! Mi lesz a neve?

hettie

Sziasztok!!!Melinda lesz.... :lol: :lol: :lol:
Pistike is az apukája után lett elnevezve,így beszéltük meg, ha kislány lesz az én nevem kapja,de én nem bánom,mert nincs bajom a nevemmel,szeretem.
Na rakok képet,Budán voltunk a 4d genesis,de megmutatom,van honlapja.... Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok,

Melinda, gratula a kis Melindához és a kreszhez is! :-))

Sziszi, majd jelentkezz! Kíváncsiak vagyunk!

Sensi, voltál ma Uh-on, sikerült elmenni? Milyen volt a doki?
Remélem szimpi volt! Hétfőn mész a Margitba a kombinált tesztre?

Heni, már akartam mondani, hogy nagyon szép nevet választottatok mindkét gyerkőcnek! A Barnabás is nagyon szép! A Zalán nekem is nagyon tetszik most, csak nekünk nem nagyon illik...

Többiek, hogy vagytok, hol vagytok?
Cinix, el vagytok tűnve!
Amia, Beus?
peppisimo

Niki,
láttam az iwiw-en a pocakfotót! Nagyon csini kismama vagy, szép a pocakod! :-))
peppisimo

Sziasztok Lányok!

Sorry,hogy csak most írok,de 9-re értünk haza.De magígértem,hogy még ma írok!
Szóval!Nagyon csodálatos volt látni (nekem újra) a picúrt! :lol:
Mint ahogy kiderült,nem is olyan picúr!Ma vagyok 15 hét 2 napos,a bab méretei meg 16 hetesnek felel meg.Persze tudom,ez még változhat.Szegénykém olyan furi pózt vett fel,de hát ha neki úgy kényelmes,legyen úgy! :lol: :lol: :lol: :wink: Úgy képzeljétek el,mint a fordított C betű.Lent van a feje,felfelé áll a törzse és balra fordulva a lábai.Nem tudom elég érthető volt e így,de sajna jobban nem tudom elmagyarázni.
A méretei:
BPD:3,6 cm
OFD:4,4 cm
HC:12,85 cm
FL:1,96 cm
AC:9,69 cm
CRL:9,83 cm
A szivecskéje is nagyon vert,olyan jó volt hallani,láttam párom is belekönnyzett! :shock: :lol:
És végül úgy néz ki,90 % hogy KISFIÚ!!!!!!
Párommal madarat lehetne fogatni! :lol: :lol: :wink: :D
Persze én is nagyon örülök neki,de nekem most az volt a legfontosabb,hogy egészséges e!
Képet majd rakok fel a hétvégén,bár nem lettek igazán jók.Majd megyünk a 27.-ik hét környékén is,akkor már sokkal kivehetőbbek az arcformái is! :lol:

Melinda!
Nagyon édi a kislányod!Tök jó képek készültek róla! :lol: :wink:

Jó éjt lányok,nagyon fáradt vagyok!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szia Sziszi,

elhiszem, hogy nagy élmény volt, főleg a párodnak! :D
Nagyon-nagy gratula a kis Martonhoz! :D
Örülök, hogy minden ok!

Hú, már én is nagyon kíváncsi vagyok a nemére!

Kellemes hétvégét Nektek!
Vigyázzatok magatokra, a kismanókra, pocaklakókra!
peppisimo

Bocsi, Martint akartam írni!
peppisimo

Sziszi, éljenek a kispasik!! :wink: :D
Gratulálok a szép méretekhez!
Majd írok bővebben is, csak Apa most ért haza.

puszi Mindenkinek!
o.heni

Peppisimo,O.heni!
Köszi lányok a gratulációkat! :lol: :lol: :lol:
Ebben a topicba úgy látom fiúuralom van! :wink: :lol:

Peppisimo,Ti mentek 4D-re?Vagy kivárod a 18.-ik heti uh-t, hogy megtudjátok a nemét? :lol: :D

Többiek hol vagytok?Bár nagyon szép idő van kinnt,gondolom mindenki kirándulni van! :D :) :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszi,

igen, már kivárjuk a 19.heti Uh-ot! :-) Már nem olyan soká van, addig kibírom!
4D-re mi majd csak a 25.héten megyünk, Pepével is akkor voltunk.
De lehet, hogy megyek a héten egy meglepi Uh-ra, még kiderül és ott esetleg megtudok valamit...! :-)

Tegnap csináltunk pocakfotót, pont 15. hetesen! Hát már elég nagy, ahhoz képest, hogy Pepével mekkora volt.
Már többen észre is veszik és meg is jegyzik, hogy csak nem babát várok... ?

Ma reggel is a kis pocaklakóm ébresztett, igaz, 5 órakor, de nagyon jó volt! Jó, hogy már érzem! :-)
peppisimo

Ja, még annyit akartam, hogy az október igazi fiú hónap, egy másik fórumon az októberi babáknál 10-ből 7 fiú lesz...
peppisimo

Peppisimo!
Nem tudom,melyik októberi topicra gondolsz,de ahol én is vagyok ( Várandósság - 2009.októberi babák) ott tényleg a kisfiúk vezetnek!!! :lol: :lol: :wink:
Amúgy kislányt szeretnétek jobban?Csak mivel már van egy kisfiad,azért gondolom. :roll:
Mi is menni akarunk még egy 4D-re,a 27.-ik hét környékén.Akkor ugye már jobban látszanak a vonásai is! :wink: :D
Rakd fel légyszi a pocakfotód!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszi,

NLC- 2009.októberi babavárók ! :-)

Megpróbálom majd felrakni a pocakfotót, vagy ide, vagy iwiw-re, majd szólok!

Igen, jó lenne egy kislány most... de amúgy mindegy, csak egészséges legyen! Tudom, közhely, de az a lényeg!
Elsőre kisfiút szerettünk volna, az bejött! Most kíváncsi leszek...
peppisimo

Ja, igen a 27.hét környékén, már nagyon kis formásak, van rajtuk husi és a vonások is jól látszanak! Meg a végén, nagyon jó a kis arcuk!
Nekem van olyan, ami szülés előtt 3 nappal készült és Pepe vonásai annyira felismerhetőek, hogy nagyon! Nagyon érdekes dolog ez!
peppisimo

Sziasztok!

Peppisimo, az ébresztéshez akkor már óra sem kell :lol:
Tök jó, h már ennyi idősen érzed a mocorgást! Én Barnussal vmikor a 16-17. hét környékén éreztem először, most Zalánt a 14-ben, viszont utána hetekig semmi nem volt (bár - jegyzem meg hallkan - szép kis úszó gumim van, lehet attól éreztem kevésbé..), de aztán szépen beindult a dolog. Eleinte úgy gondoltam, h keveset mocorog, de aztán megnyugtattam magam, mert most tényleg nekem sem volt annyi időm Rá figyelni, mint az elsőnél. Viszont amikor a dokim kényszer pihenőre fogott, és muszáj volt feküdnöm, akkor döbbentem rá, h milyen kis ficánka a mi Drágánk. :oops: :wink:
Hétvégi program hogy sikerült? :wink:

Lányok merre vagytok?
Jucusról tud vki vmit??

Beus, megvettétek az ágyat Marcinak?

Most tettem le aludni Barnust, szerintem ma sem lesz belőle semmi..napok óta ez megy. Van vkinek vmi tippje mit csináljak? Teljesen lefárad a délelőtt folyamán, már ebéd közben majd elalszik, aztán beteszem a kiságyba, és semmi. :shock: :shock:

Fogmosás: tapasztalt mamik légyszi' segítsetek hogyan tudom megszerettetni a fiammal a fogkefét??
Már kicsiként sem értékelte soha, ha a szájába akartam matatni, vagy csak bele akartam kukkantani, h pl. mi ujság fogügyileg. Volt neki babafogkeféje, azzal néha jól eljátszott, harapdosta, stb. Volt ujjra húzható fogkefe, azt egyáltalán nem tudtuk használni, mert nem engedte.
Most esténként kész kabaré amit művelünk, úgy kell könyörögni, h nyissa ki a száját, ha meg végül sikerül bedugnom a fogkefét, akkor elbagatelizálja: kuncog és gyorsan ráharap a fogkefére. Ha ő egyedül csinálja akkor meg csak rágcsálja a fogkefét, vagy kiszívja belőle a vizet, fogkrémet. :roll:
Mivel lehetne megkedveltetni?

Mennem kellene tanulni, de semmi kedvem!!! :roll: :roll:
Pénteken voltam vérvételen a Klinikán és egyúttal bementem a suliba is vizsgázni (ha már felutaztam pestre..) Képzeljétek a tanár olyan komolyan vette a számonkérést, h napszemüvegben ült-járt, kelt. Odajött hozzám - szerintem azt hitte puskázom - megállt fölöttem és elkezdte lapozni a feladatsoromat. Megkérdeztem tőle, h vmi baj van?? Aztán elmosolyodott és annyit mondott, h nem nincs, csak megnézte, h ráírtam-e a nevem... :shock: :? Gondoltam magamban, na ja...

Lányok, lesz a közeljövőben vmi jó kis szabadtéri program itt a környéken?? Most, h itt a jó idő olyan jó lenne kicsit kimozdulni, de hosszabb utat nem mernék bevállalni (így is még Zalán érkezése előtt annyi, de annyi helyre el kéne menni...esküvő, babalátogatók, barátnők, haverok, egy csomó helyre elígérkeztünk, nem tudom mire jut idő...és a vizsgákról meg a szakdolgozatról már nem is beszélek..na ez utóbbit gyorsan le is tisztáztam magammal, h no para, ha idén nem lesz meg akkor sem dől össze a világ, úgyhogy nem is stresszelem magam vele)

Puszi Mindenkinek!
(megyek megnézem Barnust, nagyon remélem hogy szundikál a kislegény! :wink: )
o.heni

Sziasztok!

Csak bejelentkezem, hogy még élek, bár eléggé a végét járom...
20-án vizsga, és arra tanulok, Emma meg kitalálta, hogy nincs már szüksége a délutáni alvásra.
Heni nem vagy egyedül!
Nem tudom, miért jó ez neki. azelőtt 3-om órát aludt napközben. Most meg inkább nyűgösködik, de nem alszik.
Így marad az éjszakai tanulás :( .

Gratulálok mindenkinek!
Melinda neked a kislány, és a vizsga miatt!
Sziszi neked Martinhoz!
A többieknek meg már írtam, de nekik is jó egészséget kívánok.

Azt veszem észre, hogy egy kicsit már átment a topic várandós kismamák topicjába. :lol: Annyian vagytok!

Na megyek tanulni tovább :cry:

További kellemes délutánt kívánok mindenkinek!

KépKép
Kép
cinix

Én akkor örülök ha mano nem alszik délután, mert különben nem alszik este, most is itt kukorékol. Ki tudja meddig.

Tényleg Jucussal mi van?

Cini

Kitartást a tanuláshoz!

Én ma voltam a munkaügyiben, hát változott pár dolog, már itt is sorszámot kell húzni. De nem indítanak olyan tanfolyamot ami érdekelne, sőt legközelebb csak Hatvanban van. Mert műkörmös tanfolyamot meg akarom csinálni, valamiből elkelne egy kis pénz. Meg mindig látom keresnek felvételre. Hátha sikerülne valami. Meg bedtam a dio rádioba is hírszerkesztőnek, de még nem szóltak.

hettie

Cinix!
Köszi a gratulációt!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Drukk a 20.-ai vizsgádhoz!!! :wink: :)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Hahooo hol vagytok?

hettie

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, mert ma vizsgáztam pénzügyből, de tuti bukta... de azért elkezdek tanulni a szóbelire. Szóval csak néha nézek be 26-ig.

Melinda! Gratula a kresszhez és Melindához! :)

Sziszi! Gratula Martinhoz! :)

Heni! Ma vettük meg az ágyat, jó kis kirakósjáték volt. :D Marci meg is mutatta milyen ügyesen le tud mászni róla. Majd írok az élményekről.

Cini! Jó tanulást és egy nagyon nagy kalappal!!! ( Az új nőci volt bent nálunk és nem hagyott puskázni! :cry: )

Hetti! Ha végeztél a tanfolyammal szólj, hogy be tudjak jelentkezni! :)

Marci még alszik délután szerencsére. Megebédel és már dörzsöli is a szemét. Van hogy két és fél órát is alszik.

Kép
Kép
beus.

Beus

jó tanulást!
ok akkor majd szólok ha végeztem a tanfolyammal. :)

hettie

Sziasztok!!!

Hát egy kicsit eltüntem,mert kedden voltam Nadimnál és mondta,hogy meglazult a méhszájam ,ami egy kicsit megijesztett és pihenésre ítélt !!Úgyhogy nagyon ügyesen én ezt be is tartottam!!Nagyon ülni sem volt jó,bár ez más lehet,hogy pszihés volt!!!Kellett pár nap míg rájöjjek ez még nem olyan nagy baj és azért mozoghatok!Bár a 4.emeletet még nem vállalom be,nem nagyon akarok lépcsőzni!!Azért is ijedtem meg,mert két barátnőmnek is így ment el a babája ,hogy kinyílt a méhszáj!!

Peppissimo:

Köszi a jelölést ,jó képeket tettél fel te is .Szép családod van nagyon!!!

Kép
nicoleangel

Sziasztok!

Hetti! Majd nekem is megcsinálhatod a körmeimet :D .

Nicol! Vigyázz magadra, csak semmi lépcsőzgetés!Én is megjelölnélek, az iwiw-en, de nem tudom, hogy hívnak.

Beus! Csak nem lesz bukta. Szorítok, hogy ne legyen az!
Akkor számvitelből már nem is vizsgáztok idén?
Ki az az új nő??????????????????????????
Pénzügyes?

Sziszi! Ki az a baba a képen? (a felhasználó neved alatt)

Ma megyünk egy kis családi összeröffenésre Szűcsibe.
Leszünk egy jó páran kb. 40-en. Bográcsozni fogunk
8)

Szép napot mindenkinek!

KépKép
Kép
cinix

Cinix!

Azt a "babát" a netről szedtem le.De úgy meg tetszett,olyan cuki! :lol: :lol: :wink:

Milyen volt a bográcsozás?
Neked kik laknak Szücsiben?Nekem laknak ott rokonaim.

Beus!
Itt is köszi a gratulációt! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszi!

Tényleg cuki :lol:

Nekem is rokonaim laknak ott, jobban mondva a párom rokonai.
Kovács János (Kuni), Kovács István és családjaik.

Pusz

KépKép
Kép
cinix

Cini

Bográcsozás, az jó :) Mi is szoktunk itthon is barátokkal is. Ok, Akkor majd szólok Neked is,ha végeztem a tanfolyammal. majd július 5 vagy 6-án kezdődik, és 1 hónapig tart, ugyhogy szerencsére hamar meglesz, de ezért Pestre kell járnom, De megéri, mert errefelé 5-6 sőt 10 hónapig is eltartana.

Niki

Akkor pihenj, és ne lépcsőzz, a negyedik emeletre felmászni nekem is sok néha ha a barátunkhoz megyünk. Mondtuk neki valami liftet intézhetne. :lol:

Mi tegnap letettük manót, aztán kinéztünk a bornapokra. Meg egy kicsit felnéztünk Füredre a Bakelitbe, jo kis hely. :)

hettie

Sziasztok,

Niki, vigyázz magatokra! Pihenj sokat!

Mi csütörtökön este mentünk Gyöngyösre. Voltam a dokimnál, igaz várni kellett rá majdnem 2 órát, mert szülése volt, de utána tök jó volt, mert jött, mág én is következtem pont, hallgattunk szívhangot.
Mehettem pénteken Uh-ra, ahol mindent nagyon alaposan átnéztek, bennt voltam 15-20 percet. Peti kinnt várt, már nem tudta mi van! A Kriszti volt bennt, nagyon aranyos volt!
Átnézték a szívét( ok, meg van mind a 4üreg), a veséjét, az artériákat, vénákat, köldökzsinórt, megszámoltuk az ujjait. Kaptam képet is, 4D-set. Átkapcsolt 4Ds-re is.
Nagyon jól látszott minden! Én is tök jó láttam!
A lényeg, hogy minden ok! :-)
Még nem 100%, de úgy néz ki, hogy kisfiú! :-) Valószínűleg Bence, de még ez sem 100 %. ( Lehet még Zalán, Ábel, Márk, Bálint, Kristóf vagy egy teljesen más...) :-)
Lesz még egy kispasim!

Szóval ez az szeptember- október-november tényleg sok kisfiú fog születni! Egy másik barátnőm is szólt, hogy nekik is kisfiú, ő október közepére várja.
peppisimo

Hettie!

Szombaton párom is fennt volt a Bakelitbe,igaz olyan éjjel 2 körül mentek fel és kb 4-ig ott volt.Nem láttad?Sokat szokott állni az ajtóban a kidobóhaverjaival. Bár nem biztos,hogy megismered!

Peppisimo!
Először is gratula a kiskukishoz!!!!!
Neked most miért kellett menned uh-ra?Vagy direkt fizetős 4D-s uh-n voltatok?
Én a 12.-ik hetin voltam és legközelebb csak a 18.-ik heti genetikaira kell mennem. :roll: Ezt most nem értem.
Ja,meg Te azt,hogy csinálod,hogy átkapcsolják 4D-re csak úgy?Nem szokták. :shock:
Kicsit irigy vagyok most,mert velem azért ilyen jól nem szoktak bánni! :cry: :cry: :cry: Vagy esetleg a magánéletből ismered a szonográfust?

Én ma voltam AFP-n!2 hét múlva eredmény!Remélem jó lesz! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szia Sziaszkó,

megrúgott múlt héten a kisfiam, a pocakomat. Kicsit érzékeny is volt utána, picit fájt is. Mondtam a dokimnak, hogy megnyugtatna, ha látnám. Azt mondta, nem látja szükségét, de ha megnyugtat, menjek el... ezért voltam, meg, mivel Nyíregyen voltam a 12.hetesen, ezért kellett időpontot kérni a 19.hetes genetikaira.
Úgymond kikönyörögtem... :-)))

Hát igen, az egyik szonográfust, a Varga Ildikót ismerem magánéletből, de a Krisztit nem. De lehet, hogy Ildikó szólt neki, mert találkoztunk pénteken reggel az SZTK-ban és utána már hívtak is be, meg tényleg nagyon alaposan átnézte, tudom, hogy nem szokták ennyire egy sima Uh-on megnézni.
Tudom, ne haragudjatok, kicsit protkós vagyok....
peppisimo

Egyébként 06.12-én kell mennem reggel 9-re a genetikai Uh-ra.
Sziszi, te mikor mész? 1 héttel hamarabb?

Pepénél a dokim 4 hetente rendelt vissza, terhesgondozásra, most meg 5 hetente... szerintem olyan sok kismamája van, meg mert annyit dolgozik, ezért próbál kevesebbszer visszarendelni!
Meg spórol nekem....:-)
peppisimo

Peppisimo!

Remélem nem haragszol rám,azért amit írtam! :oops: Így utólag kicsit szégyenlem is magam nagyon! :oops: :oops:
Én is kikönyörögtem volna a helyedben egy + uh-t! :lol: :wink:
Örülök,hogy jól vagytok! :lol:

Igen,nekem június 5.-én kell mennem a 18.-ik hetire.(Igaz,akkor már betöltöm a 19.-ik hetet,de ekkorra adta az Éva.Úgyhogy pont egy héttel előtted!Kicsit sajnálom,mert jó lett volna talizni! :roll:

Amúgy nekem szerencsém van az Évával(rövid fekete hajú),velem rendes szokott lenni.És eddig mindíg őt fogtam ki.De sokan mondják,hogy elég bunkó.
A Kriszti még tavaly az első terhességemnél vizsgált egyszer.Meg az Ildikó is.De sógornőm nagyon dícséri az Ildikót,hogy milyen rendes.

AFP-re mikor mész?
Még dolgozol?Ha igen,meddig?

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!
Még a régi (gyöngyösi kórház) topicba írtam többször, aztán valahogy lemaradtam...s ha most visszafogadtok, akkor jövögetnék többször.
Olyan jó volt előzőleg is helyiekkel dumcsizni, mindenki tudja, hogy mi hol van, ki kicsoda...:)
Tényleg le vagyok maradva, vannak új kismamák, remélem egyre több lesz, Gratulálok Nektek, s jó egészséget kívánok!Nekem egy gyerkőcöm van, de a terhesség, életem legszebb része volt... :))
13 hónapos kislányom van Dóri a neve, Hrabár dokibácsinál született.

Beus, Zsu, Nők, régiancsi...még Rátok emlékszem a régi topicból!

Vagytok még?

Elkezdek szerintem visszaolvasni, hogy azért némileg képben legyek, de fél évet behozni...uhh.

Akinek kb ilyen korú(1-2év) gyereke van, vittétek őket dúdolóra, van még egyáltalán, és milyen?

Úgy tudom van egy a barátok templomában is, és állítólag jó...
tapasztalatok?

Na lassan megyek, még jövöööök!!

üdv mindenkinek!
Ildikó
melissa83

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?