Új privát üzeneted érkezett!

Nita küldd priviben és nem mutatom meg senkinek :wink: De nem hinném, hogy nem vagy csini :wink:

királylány

királylány: megint laptető... ez már jelent vmit :lol:

Timi
titimee

Timi ezt észre sem vettem :shock: Nagyon remélem jót mond a doki du. :lol:

királylány

királylány drukkolunk neked akkor :):):) este gyere mindenképpen a hírekkel :)

én tesztet csak szombaton csinálok mert akkor leszek 50. ciklusnapon a jubileumi napszám tuti + tesztet eredményez :):):):)
nekem hasam még mindig mensisen fáj minden percben azt hiszem meg fog jönni vagyis csak akkor szokott így fájni de NEM jött :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok csajszik!!! :wink:

Pampalini!!
Nagyon drukkolok hogy baba legyen a dologban, vagyis a pocidban. :D

Királylány!
Gyere majd a doki után! Nagyon szorítok hogy jó híreket kapjál a dokitól. :wink:

Nika!!
Szombaton már tutira pozitívnak kell lennie annak a tesztnek!!! :wink:
++++++++++++++++++++

Melisch!
Örülök hogy a párod épségben, és időben hazaért. :wink:
Ja! És nagyon tutti a rajzolt teszt!!! :D :D :D Nekem nagyon bejött. :wink:

Pedi!!
Örülök hogy minden oké odabenn. Remélem a mostani hf -nek is lesz eredménye. :wink: És fő a pozitív hozzáállás. :D

Anuk!
Tudom hogy az utolsó hetek, napok már nagyon terhesek. Sehogy se jó, se ülve, se állva, se feküdni nem jó. :? De hidd el hamar eljön a pillanat mikor megszületik a kis csodátok, mégha most úgy is érzed hogy egy örökkévalóságik tart míg eljön a nagy nap. És mikor túl leszel a szülésen, rá 2-3 napra már újra hiányozni fog az a szép feszes pocika. :wink:

Kistörpe!
De jó hogy jöttél! Gyere most már gyakrabban ha tudsz. :wink:

Nita!
Nagyon helyes pocid van. :wink: És mekkora már! :shock:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Itt a táblicsku! :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Köszönöm a drukkokat és doki után ha tudok jövök beszámolni mit mondott, de szerintem sokmindent nem fog. Remélem a gépünk sem lesz sz@r mert tegnep annyira lassú volt, hogy nem bírtam kivárni a frissítést sem :twisted:

Nika nekem ma van a 49 nap, hő 36.95 volt reggel és első gondolatom egy nagy pohár tej volt :lol: remélem hétvégén már pozitív lesz a teszted :wink:

királylány

nika tuti pozi lesz a teszted!!!!!!!!!!!!!!
moni tényleg nőtt a pocim........ :D :)
királylány.....keresek majd képet és elküldöm neked!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

királylány: amikor terhes lettem énis a tejet kívántam reggel :)

Timi
titimee

moni köszi a táblázatot Lujzici és pampalini megy a drukk nektek.

Kép
Kép
melisch

Na nem akarom senki idegeit húzni, de ma nem megyek dokihoz. hívtam az előbb és azt mondta a jövő héten ha addig nem jön meg. Szerintem front van és sok a kismama :lol: Azt mondta el van havazva nagyon. Szóval türelem :wink:

királylány

Timi én rá sem bírtam nézni mikor Bencével voltam várandós, ez volt az egyik jel :lol: Azóta sem ittam ennyit, mint a napokban.

királylány

királylány akkor együtt izgulunk tovább :):) szerintem azért volt ez mert egy hét alatt majd összehozol egy + tesztet és akkor már lát is valamit a doki :):):):):):)

nika70
Salgótarján

Nika nagyon remélem, hogy így lesz. Mintha megéreztem volna, hogy ez lesz. No nem baj. Szorítok!

királylány

ÉN IS NEKED :d:d:d

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Nita! Nagyon szép a pocid :lol:

Íme egy fotó mosatni önmagamról.... Kép
Ma nagyon sokat rohangáltunk anyuval,vettem a kórházba 2 hálóinget,3 halászgatyát meg bugyikat,úgyhogy ez is megvan. Nem tudjátok véletlenül,hogy hol kaphatnék elöl gombos atlétát??

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi nagyon csinos vagy!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nyuszi nemá alig van hasad :) Nagyon helyes a pocakod! Én is beszereztem anno egy csomó hálóinget, aztán rendes ruhában voltam benn egész nap nem pizsiben

Nika :lol: :lol:

királylány

Köszi lányok,édik vagytok!! Igyekszem csinos kismami lenni :lol:
Királylány! Én is utálom a hálóinget,gondoltam,azt majd csak a vajúdásnál/szülésnél,aztán gatya+atléta. Vagy lehet,hogy vajúdni is kényelmesebb lenne egy bugyiban és topban?! Mi a véleményetek,akik már szültek?

KépKép
KépKép
nyuszi81

[color=indigo]Nyuszi én császáros voltam, előbb ki kellett venni Bencét, mint a kiírt időpont, így nem tudom miben jó vajúdni. De te is lehagytad a fejedet :([/color]

királylány

nyuszi a hálóing jobb szüléskor.....de a korház ha minden iaz ad sajátot hogy ne a tiéd legyen véres.........
legalábbis nálunk adnak........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hát csajok én már feladtam hogy babás legyek :(:(:( ma reggel is csináltam tesztet és tök nega :(:( sajnálom de mostanra már tényleg ki kéne mutatnia bárilyen tesztnek egy hét hetes babát még egy hetet várok ha nem jön meg irány a doki

nika70
Salgótarján

Nyuszi olyan, mint a mesis fájás. Csak erősebb. A pocim teljesen lemegy, a medencecsontocskák nagyon feszülnek. Ütemesen görcsöl a méhem, még mozog is, bekeményedik a hasam alja, és Emma elkezd helyezkedni. El is szoktam gyengülni, muszáj leülni, bár az is nagyon fájdalmas. Inkább poci kitámasztva és elfeküdni oldalra ha van rá lehetőség. Néha még a víz is kiver… Most már minden nap előfordul, és állítólag erősebb is lesz ahogy közeledik a szülés. Az a jó, ha a pici sokat csuklik, mert erősíti a tüdejét. De a babáért mindent, ahogy mondani szokás :D
Ha lehet kórházi cuccban szülj, mert véres-mázas-vizes lesz minden. Sajnálnád, ha sajátot kell kidobni. Utána a vérzés miatt jobb a hálóing (pisi, gátseb stb) nem lóg le a földre mint a rövidgatyó.

Nita, Nyuszi nagyon szép a pocitok van :)

Moni köszi a bíztatást. Most amolyan hullámhegy-hullámvölgy kategóriában vagyok, egyik nap jó, másik nap nem. De van ez így egy-egy napon belül is. :)

Tesztelősöknek megy a drukk!!!!
Vendég

Pedi-örülök, hogy minden ok veled! Szurkolok, hogy minél előbb babás legyél!!!

Nika-:( :( :(

Nyusz-csini kismami vagy! :)

Kép
pampalini

Nika: NE ADD FEL! Még bármi lehet, lehet később találkoztak a sejtecskék és akkor még nem lehetsz 7 hetes! Írok privit ha lesz egy kis időm. Addig is kitartást.

Később jelentkezem, most el vagyok havazva :?

királylány

Nika!

Szerintem se add még fel! Még lehet babóca......
Mindenesetre én azért még reménykedek helyetted is. :wink:

Anuk!
Van egy olyan megérzésem hogy előbb lesz meg a baba mint a kiírás dátuma. Ha ilyen jellegűek a joslóak akkor már nincs olyan sok hátra. Mikor mész dokihoz? Mennyire vagy nyitva már?

Nyuszi!
Én is azt mondtom hogy szülésre jobb a kórházi cucc. Utána meg jobb a gombos hálóing. Én az otthoni ruhát (melegítő alsó+ polo) Csak a szülés előtt hordtam a kórházban, mivel nekem sajna előtte 1,5 héttel be kellett feküdnöm.

Pampalini!
Mi újság? Nagyon hallgatsz. Mikor tesztelsz??? :oops: :wink: :D

Királylány! Mennek továbbra is a drukkok. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Ja!! Nyuszi!!

Csini a pocid!! :wink: :D :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

:) Hát azért még ne olyan gyorsan.

A dokihoz hétfőn megyek. Legutóbb azt mondta, hogy húzzuk ki május végéig, úgyhogy Emmának minden alkalommal amikor meglátom a naptárt megmutogatom, hogy mikor lenne jó :oops:
A méhszájamat viszont már nem érzem, nagyon meg nem akarok kotorászni.

Valszeg engem is befektetnek, bár reménykedem benne, hogy csak 18. hét közepétől. Egy-másfél hetet csak kibírok valahogy.
Vendég

Sziasztok!

Nyuszi! Nagyon csini kismami vagy! Hiszed, vagy sem, pont ma reggel jutottál eszembe, hogy megnézlek az iwiwen, ott biztos van "friss" pocikép! :wink:

Anuk! Örülök, hogy annyi erőd és türelmed még van, hogy meglátogass Minket! Küldöm a pozitív energiákat! Remélem, megkapod! Soksok erő és puszi puszi puszi! Emmának mondd meg légyszives, hogy egy egész "hölgykoszorú" várja az érkezését! :lol:

Pampalini! Tényleg nagy a csend, helyzet? Én "elküldtem" pirit melegebb éghajlatra, remélem, "szót fogad"! Megy a drukk ezerrel!

Ediii! Te is eltüntél, pedig már érted is lehet izgulni! Hogy vagy?

Melisch! Hosszú volt az éjszaka? :oops:

Királylány, Nika! Mennek továbbra is a drukkok, de szerintem nálatok már nincs miért drukkolni, hisz a pocikban tuti ott "fészkelnek" a kis babócák! :wink: +++++++++++++++

Nita! Mindjárt félidő! Rohan az idő! Máté mit szólt, hogy öcsije lesz?
pedi
Kalocsa

Pedi a jóisten beszéljen belőled :):):):):)

nika70
Salgótarján

Nika! "Megbeszélem" Vele! :lol:
pedi
Kalocsa

köszönöm :D

nika70
Salgótarján

Nika jövő hét vége előtt ne tesztelj!!! Ha lesz időm írok privit.

Pedi :) úgy legyen!

Móni kösz a drukkot.

Anuk kitartást!

Többieknek puszi!

királylány

oksika :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Pedi- Köszi! :)

piri még nincsen... tesztelni, nem nagyon szeretnék, nem szeretnék 1 csíkot látni, max a jövő 7 végén, ha addig nem jön meg.

Egyébként semmit nem érzek, a hasam fájdogál,már vagy 1.5 hete.

szép estét mindenkinek!

Kép
pampalini

Anuk-kitartás! Már nem sok van hátra! :)

Kép
pampalini

pedi nem nagyon foglalkozik még a dologgal.........
nika még megy a drukk!!!!!!

ma a napom nagy része jó volt.....öcsém elballagot a középsuliból.........de hazafele....iszonyat elkezdett csikarni a hasam......nagyon rossz vol....a máté hisztizett mert fáradt volt....de hála a szomszédom kocsival elénk tudott jönni.............

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok csajok!!

hát hozzám beköszöntött pirianyó :evil:
ezekszerint tényleg olyan korán volt peteérés....,de majd most venni fogok lh-tesztet :D
nagyon szépek a kismamik :D
királylány,nika!! hogy vagytok,teszt???
pampalini!! mennek a drukkok!! :D
valaki hozzon pozi tesztet,hogy beinduljon a ++tesztek gyártása :lol: :lol:

EDI
ediii

Sziasztok!

Azt hiszem már nem kell szorítani. Tegnap este volt egy kis vérzésem, mára leesett a hőm is. Most nincs semmi, de gondolom délutánra meg fog jönni. Így dokihoz sem kell mennem. Belehúzhatunk a májusba. No mindegy. Bezzeg a gyomrom az ég :twisted:

Megyek dolgozni du benézek. Szép napot!

királylány

királylány!!
sajnálom :? mindíg ilyen hosszú szokot lenni a ciklusod???

EDI
ediii

királylány hajrá május!!!!!!!!!!! :lol:
edíí neked is drukk!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ediii sajnálom :(:(:(

íNálam még semmi piri ügyben de azt álmodtam hogy elmentem dokihoz és azt mondta terhes vagyok két petszákot lát de még ne nagyon éljem bele magam :):):) én meg mikor felébredtem mondtam a babóknak hogy növekedjetek és nyolc hónap múlva egészségesen szülessetek meg :):):):)

nika70
Salgótarján

királylány nagyons ajnálom de talán mégsem jön meg hátha :)

nika70
Salgótarján

Na nem meg jött, hogy a fene vinné el! :twisted: Legalább ne késett volna. De lehet, hogy ez azért van mert a Jónás módszer szerint nagy az esély a lányra a hónap végén :lol: De a gyomorégés itt ragadt! :twisted:

királylány

nika szép álom......talán valós is!!!!! :) :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

úgy legyen :):):

Királylány sajnálom nagyon tényleg :(:(:(:(

nika70
Salgótarján

merre van mindenki? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Móni,Pedi! Köszi,aranyosak vagytok.
Képzeljétek,mára tökre bevizesedett a bokám :cry: Remélem ez már nem lesz mindig így,lehet,hogy azért lett ilyen,mert tegnap egész nap ültem és cipőben voltam és meleg is volt. Most pócolgatom,amikor épp van időm és nem mással foglalatoskodom.
Ma üzent a szülésznőm,hogy július 18. a terminus,úgyhogy bízom benne,hogy akkor bevállal még,merthogy az előző tippje,amikor még nem volt nálam a legelső lelet,július 20-22 volt és pont akkor szabin van. Még az is előfordulhat,hogy az első házassági évfordulónkra érkezik(július 12.).
Szerdán megyek UH-ra,kiváncsi vagyok mekkor most Lili,legutóbb(3 hete) volt 890 g.

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi már bizti sokat hízot lilike!!!!!!
engem a volt szülésznőm a szabiján iy bevállalt....én akkor szűltem,......a mostani is bevállal..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! Ez igazából most az én döntésem,mert mondta a szülésznő,hogy bár szabin van a 20.-i héten,de itthon lesz,annyi,hogy lesz 1-2 nap,amikor muszáj valami ügyeket intéznie és akkor bizony nem ígéri,hogy jön. Nem tudom mitévő legyek. Próbálom azzal nyugtatni magam,hogy csak nem azon a 2 napon fog jönni Lili,mert ugyanakkor nagyon szimpi a nő. Mindegy,jövő héten felhívom és akkor megbeszéljük mi legyen.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?