Adri
Olvastam, hogy a párod 2 órát állt sorba!
Elismerésem a kitartásáért, hogy ennyi ideig ott volt!
Ennyi idő után szerintem az Én férjem is eljött volna onnan.
Néha mondjuk nem értem különben, hogy miért nem vesznek fel ilyen helyre még egy embert, hiszen akkora a munkanélküliség.
Jövő héten mikor mentek pontosan, pároddal együtt mentek?
Kedi
Remélem és nagyon úgy érezzük, hogy hamarosan elmegy valamelyik lakás, hiszen jó pár ingatlaniroda foglalkozik mindkét lakással és + még mi is hirdetjük magánszemélyként.
Hétfőn az irodát egy házaspár a kisfiúkkal nézte meg majd szerdán megint csak ők nézték meg csak akkor már az asszony szüleivel. Tetszett nekik, de még nem szóltak vissza.
Kedden reggel 10 órára a másik lakásunkhoz vittek ki egy vidékről felutazott pasit, majd még aznap egy házaspár is megnézte. Mindenkinek minden jó volt, szuper, de még nem szóltak vissza egyik irodától sem. Mondjuk mindenki rendesen, hosszú ideig néz körül a piacon mert ugye nagy a kínálat.
Kérdésedre válaszolva, igen, ha el sikerül adnunk a lakásokat akkor egyből vennénk is. Hogy hol, azt még nem tudjuk, ez eléggé bonyolult…..(holnap írok majd, hogy lenne ez az egész).
Örülök, hogy minden jól ment az ügyvédnél, sikerült mindent elintéznetek!
Gondolom most egy időre kiírtátok magatokat a pároddal, mi? Nálunk legalábbis az ügyfelek mindig ezt mondják, amikor a sok példányban készült advét eléjük tesszük.
Olvastam, hogy kb. 6 hét lesz mire a tiétek lesz a lakás és utána kezdhetitek el csinosítgatni. Istenem, hogy az milyen jó dolog!
Igaz sok mindennel jár egy lakásfelújítás, de olyan jó amikor az ember elkezdi tervezgeti a dolgokat, elmegy kiválasztani a neki megfelelőt, akkor beszerelteti stb. Olyan jó csinosítgatni, valami új dolog létrejöttét látni, ami csak is a Tiétek lesz
Nagyon izgi lesz nálatok a hónap vége, mivel ugye azt mondták, hogy akár spontán is összejöhet a babyke, tehát most, hogy még ráadásul bent maradt egy tüszőcskéd, ami ha minden igaz tovább növögetett a pocakodban, a megfelelő időben való együttlétkor nagy eséllyel összejöhetett a babátok.
Twist
Drága Twist, először is azzal a megmosolyogtató, hangulatfokozó dologgal kezdem a mondandómat.
Na szóval, vasárnap olyan dél környékén írtam ugye Neked egy sms-t, amiben érdeklődtem a végeredményed felöl. Te az sms-re, egyből nem, de később vissza is írtál. Pedig visszaírhattál volna egyből is vagy akár egy óra múlva is. De! Nem, nem, nem. Ha emlékszel, hétfőn írtam Nektek, hogy mi mit csináltunk a három napba. Pénteken……, szombaton………. Vasárnap pedig délután elmentünk az Arénába cipőt meg pólót nézni és szerencsére sikerült is mindkettőt venni.
Na, most az Arénában boltról, boltra jártunk amikor is egyszer csak egy olyan boltba mentünk be, ahol minden korosztálynak volt ruha. Kisbabáktól elkezdve a 100 éves emberekig. Körülnéztünk a férfi női osztályon, de én elkószáltam és elmentem a számomra legkedvesebb ruhák közé is, méghozzá a babruhákhoz.
Jól elidőztem ott, mindent megnéztem megfogtam a cuki kis rugdalózókat stb. Egyszer csak éreztem, valami rezgő féle érzést, de gondoltam a kistáskám csúszott csak lejjebb a kezemen, ami így is volt, de valami belső sugallatra gondoltam megnézem a táskámba, hátha a telefonom is megszólalt, csak nem hallottam esetleg meg. És mit látok???
Twist sms-t küldött. És mikor, akkor amikor a pici ruhácskáknál nézelődtem!!!
Én miután eljöttünk otthonról, többször megnéztem a telcsimet, mert hívtak is meg sms-t is kaptam. De, hogy pont Twsit, Te akkor küldjél sms-t, amikor én a babaosztályon vagyok??? Még a bőröm is libabőrös lett, olyan jó érzés kerített hatalmába.
Tudod ez szerintem olyasmi véletlen lehetett, mint amikor a beülti napod volt. Akkoris vagy ezerszer elindultam volna már le a bankba, de valamiért mindig maradnom kellett. Telefon, ügyfél, gépelés, kávéfőzés stb. És mikor végre letudtam menni akkor jött be a bankba egy iker babakocsis anyuka. Nem semmi mi??? Ez egy jó jel Twsit!!!
Az uh vizsgálatra tényleg sokat kell várnod, de már amikor erről írtál, tehát hétfőn, azóta már eltelt 3 nap, holnap még egy nap, aztán itt a hétvége és már csak 1 hét lesz hátra a nagy napig!:D
Jó kalandjaid voltak!
Rena
Gondoltam rád az első munkanapodon!
Gondoltam, hogy teljesen kész leszel, miután végre hazaérsz! Szegénykém nehéz lesz visszaszoknod az állandó strapa melóhóz nem?
Sajnálom, hogy csak kekszet tudtál enni, valahol áttudom érezni a helyzetedet!
Örülök, hogy zsömit és kakaót eltudtál fogyasztani és méghozzá úgy, hogy jól is esett!
Szurkolok, hogy hogyha lassan is, de teljesen meggyógyuljál!
Ditke
Köszi a bíztatást!
Őszintén szólva megszokott fordulni a fejembe, hogy nem tornászok eleget vagy nem eszek úgy talán, ahogy kellene. De aztán ezt egyből el is hessegetem, mert Én mindig csak a tornára gondolok, hogy ott úgy teljesítek, ahogy kell, és hogy ez vajon elég lesz-e a jó eredményre.
Aztán eszembejut, hogy én még gyógyszert is szedek, tehát a 2-nek együtt jó eredményt kell produkálnia
Jövő héten szerdán megyünk a vérvételre hát nagy kíváncsiak vagyunk az eredményre!
A lakásunk és az iroda is a miénk, saját tulajdonban van és mindegyik eladó.
Látom már csak 4 nap és itt a miki! Mi az a mustra?