sziasztok.
voltam dokinál, és szerinte decemberi kismama leszek. Nagyon számolgattunk, meg még ugye változhat, de méret alapján CRL:1,94 mm ő úgy számolja, hogy bőven 8 hetes vagyok már, tehát december közepére várható a gyermek. dobogott a kicsi szíve és már látszódtak a kis kéz-és láb-kezdemények.
Én is borzasztó fáradt vagyok és mint anno lányomnál szinte egész nap hányingerem van. néha jólesne egy nagyot hányni - már bocsi - de nem jön. már én is a júniust várom, hátha vége lesz ennek a rémálomnak. Most, hogy itthon voltam a gyerekkel aludtam vele délutánonként, de jövő héttől meló. Hétfőn ráadásul éjszakás leszek, hát már előre lúdbőrözök.
Kedden én is elmegyek a védőnőhöz, aztán már csak a 12.heti uh-t várom. Utána már én is nyugodtabb leszek és talán több életerőm is lesz. Ma is olyan gyenge voltam, hogy alig bírtam felvinni a lányomat kocsival a villamosra, majdnem visszaestem. Dehát soha senki nem segít, sőt inkább átmennek a másik ajtóhoz.
nekem nem említette az orvos ezt a kombinált tesztet...
No lépek, nemsoká jön a férjem és megyünk bevásárolni. egy hete nincs itthon mosóporom, úgyhogy megvan a hétvégi program.
))
Stella