Új privát üzeneted érkezett!

babcika a takaró szerintem irtó drága..... de hát ugye a nagyinak:)))) semmisedrága...és mindenkit meggyőzött a majd varrunk ilyet még sokat és akkor nem lesz baj ha kakis lesz és akkor lehet nálunk is pár meg nálatok is..és akkor nem fog fázni sose...és akkor már jól is jövünk ki anyagilag is:))) de azért belinkelem:))) .....a nagymamiknak
http://babacsoda.hu/component/page,shop ... /vmcchk,1/

KépKép
dorkamartini

én már beletörődtem, hogy mi akkor tudjuk meg ki lakik a pocakban ha az a valaki kibújik onnan...:)) Mindenünk unisex és ha valami nagyon aranyos akkor inkább kék... mert kéket ha adsz hozzá valami rózsaszínt még felveheti egy lányzó de rózsaszínt nem igazán adnék fiúra.....
emlékszem még a legelején valaki kérdezte tőlem hogy én majd akarom e tudni fiú vagy lány vagy csak akkor ha megszületik... én persze hevesen mondtam, hogy nanáááá hogy akarom tudni.. el sem tudom képzelni miért nem akarja megtudni valaki....:)))))))))) hát jól belesétáltam ... most én sem fogom szerintem megtudni... És az az érdekes, hogy mivel enniyre húzódik.... képzeljétek már nem hinném el bármit is mondanának....szóval nem mernék csak arra készülni.... Lehet hüle vagyok...:)))

KépKép
dorkamartini

Csunyeszka!
Ma láttam a szuperinfóban, hogy valaki peg perego duette ikerkocsit hírdet hordozóval, gondoltam hátha érdekel. :wink:

KépKép
zsófikukac

Ha jól emlékszem a múltkori linkre, a 70x140-es ágy pelenkázóval és kissekrénnyel volt. Nekünk is ilyesmi van, és ebből úgy lesz 10-12 éves kori elég ágy (sőt tovább), hogy a pelenkázófeltét és a szekrényke levéttelével egy normál 90x200-as heverő lesz belőle. Csak új matrac kell bele. Mondjuk mi nem használtuk ki, eddig mindig kiságyként szerepelt, de nemsokára esedések lesz, mert a 2 évesemnek már jó lesz a nagyfiam ágya, ő viszont kinövi azt (az egy 80x160-as).
Most nézem a képeket, ezek az ágyak viszont mintha nem átalakíthatók lennének...

Dorkamartini!

Miért nem akarja valaki tudni, hogy kislány vagy kisfiú? Mert az meglepi. Az ajándékot ott bontjuk ki! :D:D De ez csak akkor működőképes, ha abszolút semmilyen szinten nem számít, hogy mi lesz, nincsenek elvárások... Pl. nekem a legnagyobbnál így volt, mindegy lesz, mi lesz (amúgy is unisex rucikat vettem volna, mert tudtuk, hogy több gyerekünk lesz). A másodkat sem kérdeztük meg, de én egy UH képen észrevettem (nem kérdeztük meg, csak az itthoni videónézegetéskor vettem észre, pedig épphogy áthúzta rajta csak a vizsgálófejet a doki), és nagyon jó volt, mert ő is fiú lett, és rájöttem, hogy lehet, hogy csalódás lett volna szüléskor megtudni. A harmadikat megint nem kérdeztük meg, sőt annyira vigyáztam, hogy a végén még UH vizsgálatokat se néztem, nehogy észrevegyem. Nagyon szupi meglepi volt egy kislány. A negyediknél megint véletlenül tudtunk meg, de csak azért, mert nem gondoltam volna, hogy egy 12 hetes UH-n, ha úgy fekszik, ennyire lehet látni, így akkor még mertem nézegetni az UH vizsgálatot, hát nem észrevettük?? :D:D
Most viszont már mi is megkérdeztük, egyszerűen azért, mert van elvárásom, és ha előbb megtudom, hogy nem az, akkor nem lesz csalódás, hanem elfogadom, mert persze őt várjuk, nem egy lányt vagy fiút. Akármi is a neme... De ha ez nem lett volna bennem, akkor nem kérdezem meg. (Az elvárás meg csak abból ered, hogy majdnem egyidőben születik majd a pici a kislányommal, így a sok eltett aranyosabbnál aranyosaabb kislányruci mind-mind jó lenne rá is, és én szerenék még egyszer egy pici lányt öltöztetni! :D:D)

Nekem ezek a mai szerzeményeim (a bodyk kivételével nem újszülött méretek, így pont jó, hogy a rózsaszín naci bélelt, és másik se vékony, nekem már nem annyira az üjszülöttméret kell, abból csak rugikat fogok párat venni):
Kép

Astrid

Kép
astrid

Zsófi
Jó lehetett az UH :wink:

Móka
Mi két év sikertelen próbálkozás után mentünk orvoshoz. Mindkettőnket kivizsgáltak (vérvételek, kiskatonák, nekem laparoszkópia)... és egyből irányítottak minket a Kaáliba :wink:

Boboka
1,5 éves gyereknek már lehet gyerekheverőt venni :wink:

Jók a képek!
Látom, mindenkiben a vásárlási láz lobog :wink:
Vendég

Ja, mégegy: a rucik méretezésével vigyázzatok, nem mindenkinél ugyanakkora minden. Érdemes egy biztos próbaméretet, vagy egy centit vinni, mivel előtte a váll-ülep méretet megméritek egy másikon. Pl. a C&A bodyk (én szeretem őket, jó minőségűek) legaláb egy mérettel nagyobbak, mint ami rájuk van írva, tehát náluk az 50-es méret felel meg az 56-osnak. A ma vett 50-es bodykat összeméretem most a Tescoban kaphatókkal, hát a C&A-s 50-es ugyanakkora, mint a Tescos 62-es... :D:D Bár mondjuk kicsit keskenyebb a C&A-s, meg a pelus is felvesz belőle, de így is bőven inkább 56-os, mint 50-es! (Direkt vettem 50-est, mert ezt tudtam, amúgy nem akarok 50-es méretű rucikat venni, minden gyerekem 55-56 cm volt.)

Astrid

Kép
astrid

Dorka,

igen, a Slendyvel szemközt lévő turi az állítólag jó... én még nem voltam. Nekem valahogy egyszerűbb ebayezni. :oops: Meg hát Mírával már nem eccerű az ilyen vásárlásokat lebonyolítani.
Az unisex dolgokat megértem... mi ugye végig nem tudtuk, hiába 2 4D... De most nem is baj, mert a kezdőrucik többsége unisex, így legalább azt nem kell sokat vásárolni. A többi úgyis megy a levesbe. Meg hát a nem egyező évszak se kedvez nekünk.

Látom már sokan elkezdtetek vásárolgatni. Én még semmit nem vettem... Eddig nem is terveztem, de most már kezd kicsit zavarni, hogy a picurnak még nincs semmije se. Az az igazság, hogy még kicsit nehezen tudom felfogni, hogy megmutatta milye van... és bár jól látható volt a kukac még egy megerősítést azért szeretnék. Biztos, ami biztos. De 4D-re majd csak 3-4 hét múlva tervezek menni. Így vásárolni majd júni körül kezdünk el. Igaz nem kell sok minden kiságy meg babakocsi meg ruhácskák. Mást mindent tudunk majd használni.

Pelenkázó komód. Én még a mai napig nem lennék meg nélküle. anno asztalossal csináltattam, jó nagy, széles. Míra nem épp egy nyugodt gyerkőc, de mégis egyszerűbb azon, mint pl. ágyon. Na, ott gy kínszenvedés, mert nagyobb helye van arra, hogy arrébforogjon... Szóval sztem a nélkülönözhetetlen.

Kiságy... Ebben Bibi véleményét osztom. Nekünk 140*70-es van, anyuméknál meg az én régi 120-asom van neki felállítva. Abban már nem is fér el rendesen, valahol mindig kilóg valamilye. Főleg, hogy elég sokat forgolódik alvás közben egy 60 szélesben nehezebben oldja meg, mint egy kicsit nagyobban. De! Eleinte tényleg az lenne a legjobb minden picinek, ha olyan kiságyban lennének, amiben nem vesznek így el. Értem ez alatt a bölcsőt... De erre sok esetben nincs lehetőség, akár anyagi, akár helyszűke miatt. És arra is gondolni kell, hogy meddig fogjátok használni... Míra ugye most volt 2 éves... Pár hete (hogy nekem ne kelljen már ki-be rakosgatni) átalakítottuk neki rendes kisággyá. Azt a hiszti amit este levágott. :S Félt ugyanis. Pedig az volt a terv, hogy ezt a kiságyat örökli öcsike és Míra kap egy normálisat... Ezt most napoltuk. Annyit tudtunk csak tenni, hogy kivettünk pár rácsot, hogy kényelmesen ki tudjon bújni. Szóval ezt nem lehet előre tudni meddig fogjátok használni a rácsos kiságyat... De ez ugye csak az én véleményem.

Kép Kép
manósziget

Tesómék eleinte nem a kiságyba rakták a babát(70X140), hanem a merevfalú mózesbe, ami a babakocsi tartozéka volt. A baba imádta!

Kép
kata05

Manósziget
Mírának boldog szülinapot!
Vendég

[quote="astrid"]H írta:astrida jól emlékszem a múltkori linkre, a 70x140-es ágy pelenkázóval és kissekrénnyel volt. Nekünk is ilyesmi van, és ebből úgy lesz 10-12 éves kori elég ágy (sőt tovább), hogy a pelenkázófeltét és a szekrényke levéttelével egy normál 90x200-as heverő lesz belőle. Csak új matrac kell bele. Mondjuk mi nem használtuk ki, eddig mindig kiságyként szerepelt, de nemsokára esedések lesz, mert a 2 évesemnek már jó lesz a nagyfiam ágya, ő viszont kinövi azt (az egy 80x160-as).
Most nézem a képeket, ezek az ágyak viszont mintha nem átalakíthatók lennének...

Dorkamartini!

Miért nem akarja valaki tudni, hogy kislány vagy kisfiú? Mert az meglepi. Az ajándékot ott bontjuk ki! :D:D De ez csak akkor működőképes, ha abszolút semmilyen szinten nem számít, hogy mi lesz, nincsenek elvárások... Pl. nekem a legnagyobbnál így volt, mindegy lesz, mi lesz (amúgy is unisex rucikat vettem volna, mert tudtuk, hogy több gyerekünk lesz). A másodkat sem kérdeztük meg, de én egy UH képen észrevettem (nem kérdeztük meg, csak az itthoni videónézegetéskor vettem észre, pedig épphogy áthúzta rajta csak a vizsgálófejet a doki), és nagyon jó volt, mert ő is fiú lett, és rájöttem, hogy lehet, hogy csalódás lett volna szüléskor megtudni. A harmadikat megint nem kérdeztük meg, sőt annyira vigyáztam, hogy a végén még UH vizsgálatokat se néztem, nehogy észrevegyem. Nagyon szupi meglepi volt egy kislány. A negyediknél megint véletlenül tudtunk meg, de csak azért, mert nem gondoltam volna, hogy egy 12 hetes UH-n, ha úgy fekszik, ennyire lehet látni, így akkor még mertem nézegetni az UH vizsgálatot, hát nem észrevettük?? :D:D
Most viszont már mi is megkérdeztük, egyszerűen azért, mert van elvárásom, és ha előbb megtudom, hogy nem az, akkor nem lesz csalódás, hanem elfogadom, mert persze őt várjuk, nem egy lányt vagy fiút. Akármi is a neme... De ha ez nem lett volna bennem, akkor nem kérdezem meg. (Az elvárás meg csak abból ered, hogy majdnem egyidőben születik majd a pici a kislányommal, így a sok eltett aranyosabbnál aranyosaabb kislányruci mind-mind jó lenne rá is, és én szerenék még egyszer egy pici lányt öltöztetni! :D:D)

Nekem ezek a mai szerzeményeim (a bodyk kivételével nem újszülött méretek, így pont jó, hogy a rózsaszín naci bélelt, és másik se vékony, nekem már nem annyira az üjszülöttméret kell, abból csak rugikat fogok párat venni):
Kép

Nagyon szépek a szerzemények :) :) :)

Mondjuk az nem megy a fejembe, hogy lesz a 70 szélességből 90 cm széles ... és nekem pont a szélességgel van problémám Lilla esetében ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="bibiesbrumi"]M írta:bibiesbrumiondjuk az nem megy a fejembe, hogy lesz a 70 szélességből 90 cm széles ... és nekem pont a szélességgel van problémám Lilla esetében ...

Dettó, nekem is a szélességével vannak gondjaim.

Kép Kép
manósziget

Boboka, nekem nagyon tetszik a kombi ágy, amit kinéztél :)

Gyönyörűek a tapéták...
Ez a takaró nagyon szuper. Kár, hogy olyan drága, meg hogy pamutból nincsenek olyan szép színek (ja, csak ezért nem fogok venni :P ), de ha lesz szabásminta, légy szíves tegyétek fel :!: :!: :!:

Szerintem a piros mindenféle gyereknek nagyon jó szín, legyen szó babakocsiról törölközőről vagy ruháról!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Manó!
Küldtem emailt délután. Mírának Nagyon Boldog Szülinapot!!!!

Én tegnap vettem 46-os és 50-es ruhákat a C&A-ban, ezek szerint az 50-es nagy lesz. Legfeljebb majd lóg rajtuk. :roll:

Na meghoztam a képeket:

Málna
Kép

Matyi:
Kép

Matyi háta és Málna feje: (Így csücsül Matyi Málnán)
Kép

KépKép
zsófikukac

Zsófi... nagyon édik.... Nagyon aranyosak... :) :) :)

Olyan jó cuccokat szereztetek már be.... mi még semmit sem vettünk... majd... igazából azt sem tudom mire várunk... :) Pedig nagyon sok mindent kell vegyünk, mert nincs igazán kilátásban kapott holmi... :( most, hogy belegondolok... kell mondjam apának, hogy kezdjünk el vásárolgatni... ha nem akarunk mindent egyszerre megvenni... azt persze nem akarjuk... plusz nem is igazán menne... :(

Most a napokban hitelt intézünk... mert építkezünk... vagyis nagyon szeretnénk.... ez egy kicsit leszívja az energiánkat... :(

Manó Boldog Szülinapot Mírának! :)
vikiviktor

Csajok: most nyertem 3 téli hálózsákot Brumikának:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0416303104

13 font plusz a postaköltség ... darabja újonnan 24 font lenne ... 300zal lehet szorozni :)

:):):)márkás

Kép

Kép
bibiesbrumi

Andi,Rita és a többiek is hol vagytok,jól vagytok????

Manó,Mírának boldog szülinapot kívánok!!!!!!!!!

Jó kis képek Zsófi!gratulálok!!

valaki még ment ma nődokihoz,ki volt az és miért nem jelezte,hogy megjött és minden oké?????

sutimano76

Zsófi,
tüneményesek nagyon! :D

Manó,
Jó szülinapozást Mirának!

Én becsatoltam a komód képét,amit fél áron tudtunk megcsípni (ehhez van külön egy 60x120-as rácsos kiságy.
(a komódon az oroszlán minta nekem kicsit csicsás,de majd leoperálom valahogy)

Jah, és ma mi is voltunk orvosnál, Soma 1 héttel nagyobb a koránál.
A dokibácsi azt mondta,hogy várhatóan nagy babám lesz.
A vitaminokról pedig le lettem tiltva, azt javasolta, hogy egyek helyette sok zöldséget.

Jó éjszakát mára!

KépKép
csikipetra

Manó: nagyon boldog szülinapot Mirának !!!!!!!!!!! :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Petra,Zsófi: hála istennek, hogy minden rendben mind a 3 manócskával :):):)

Tüneményesek az ikrek :lol:

Soma babáról is kapunk sztárfotót ??? :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Jó éjszakát mindenkinek!!!!!

sutimano76

Én is elköszönök: csak hétfőn délután leszek újra, holnap elutazunk (ez a nyaralásunk :):):)

Vigyázzatok magatokra, írjatok sokat :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Estét!

Megpróbálok holnap visszaolvasni,ma már túl késő van ehhez.Kicsit betemetett a munka.
Tegnap voltam a saját dokimnál a 18. heti genetikain.Természetesen ő is mindent rendben talált,afp,vv leletek rendben,és megerősítette hogy Junior kisfiú. :lol:

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek.

Kép
v.andi

Jó reggelt! /vagy hajnalt/

Nem tudok aludni, a párom már kettőkor elment dolgozni. Azóta csak forgolódom, így inkább felkeltem, és visszaolvastalak titeket.

Tegnap voltam én is a nődokinál. Végre megkaptam az AFP-t, igaz telin eddig is mondta, hogy minden rendben. Most megyek 7-re a terheléses cukorra. Amúgy minden rendben, öcsike a pocakban már kb. 600 gr-ot nyom. Rákérdeztem végre a császárra, sajna szerinte nagyobb rá az esély, hiába 10 éve volt az előző. Mivel időnként fáj a jobb oldalon a hasam, valószínűsíthető, hogy valamilyen összenövés van belül, ami most húzódik.

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat a nagyi miatt, nagyon jól jön.
Boboka: elvileg van választása, de nagyon sarokban szorította a doktornője. 19-én megy a bizottság elé, ez a két hét lesz a hosszú. Azt mondta, hogy ha most rögtön bent fogták volna és műtik, akkor nem is gondolkodna. Így van ideje, egész nap ezen törni a fejét. Gondolom aki volt hasonló helyzetben tudja mit szoktak ilyenkor mondani: ha tudnám, hogy mennyi időm van még hátra... De azt hiszem belemegy a műtétbe, anyukám is nagyon affelé hajtja.

Nagyon jó, hogy már annyi mindent vásároltok, én még sehol sem tartok. Igazából azt se tudom hol kezdjem el. Mondjuk ágy, hordozó és talán kocsi lesz, tehát jöhetnek a ruhák, mivel Anna régi ruháit pont tavaly ajándékotam el, mondva, hogy már bizti nem lesz tesó! :lol:

Ma jön haza a lányom az erdei suliból, remélem a MÁV sztrájk nem nagyon tesz be nekik, mert akkor ácsoroghatok az Árpád hídnál rendesen.

Lehet, hogy végre rá tudom venni a párom a 4D-s ultrahangra. Tegnap ugyanis velem volt a dokinál, aki lelkesen mutogatta öcsike mindenét, még a kukiját is láttuk, úgy beterpesztett. Szegény párom meg mikor kijöttünk azt, mondta, hogy ő csak valami foltokat vélt felfedezni. Erre mondtam, hogy a 4D-n jól látszik minden, jó legalább egyszer megnézni, meg talán jobban észreveszik ha valami van. Úgyhogy mivel Dunakeszi közel van, és többen is irtátok az ottani Hepinetet lehet jövő hétre kérek időpontot, akkor leszek 24 hetes. Az még jó időpont nem? Akkor még rendesen látszik minden?

Na jó, bocsi a kisregényért,de hajnal négykor egyedül még van időm írni, azt hiszem később nem lesz.

Holnap High School jégrevüzünk a nagylánnyal. Kiváncsi vagyok öcsi hogy bírja majd a zenét.

Talit ha áttesszük júniusra, az nekem is jobb, de ha csak május végén műtik a mamát akkor addig el tudok menni.

Mindenkinek szép napot!

Kép

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

sziasztok bocs a zavarásért csak lehet érdekel el szeretném adni a suttogó titkai.1. könyvet-1000ft-és a babtáplálás kézikönyvét-1500ft(4000a boltban-.jó egézséget mindenkinek

lanyané

Taranee!
Azt mondják, hogy 1 babával a 26-27. hét után lehet igazán jó 4D képeket csinálni. Mi azért voltunk most, mert a 2 baba már így is hatalmas gabalyodásban van bent. :lol:

Petra!
Örülök, hogy Soma jól van, a plusz grammjait meg küld át nekünk. Végülis hogy döntöttél, hol szülsz?

Bibi!
Jó nyaralást!!!!

Andi!
Örülök, hogy juniorral is minden ok! :lol:

KépKép
zsófikukac

Manó!

Mírának boldog szülinapot! (hosszú vagy rövid i-vel írjátok?, mert utánanéztem és mindkettővel lehet választani)

Kép
arvaerika

a 4D - t szerintem ne húzzátok nagyon el mert akkor lutri lesz.... látjátok nekem ugyan egy babó van de azt mondta dokinő hogy a 26. hét után valszeg már semmit nem fogunk látni mert úgy helyezkedik el..... Pont akik előttünk voltak jártak így.. és nagyon csalódottak voltak. Nekünk előre szólt, hogy ilyen lesz és úgy készüljünk.... Szóval szerintem előtte dokitól kérdezzétek meg mit tanácsol... aztán ha szerinte ráér akkor érdemes várni mert annál kerekebb lesz és babásabb...

gyomorégés - nna engem is eltalált....éééés tudom mondtátok..de nem jött be a reni...:( alig tudtam elaludni.... ráadásul a végén már hányinger is kerülgetett .... Egyéb gyógymód? Mindig jókat mondtok..... ez az első, hogy nem használt valami....:((

KépKép
dorkamartini

Jó reggelt!

Dorka én joghurtot szoktam enni,az enyhíti,de nagyon nincs rá orvosság.Én egyébként azt figyeltem meg,hogy azokon a napokon ég a gyomrom,amikor rohanós,és kevesebbet evős napom volt.

Kép
v.andi

taraneee - mit keresel te 23 hetesen a terheléses cukron? Nálam itt a beutaló de a 24. hét után kell időpontot kérnem (vagy én értettem félre valamit? )

Mert simán lehet... Én enyhén szólva is megkattantam mióta babó van...Valahogy fordult egyet a világ és mi vagyunk a legfontosabbak... Nem ilyen voltam. Minden szülinapot elfelejtek... a sajátomon bejelentkeztem fogorvoshoz.... anyué!!!!!!! kiment a fejemből... Csomó emailre és sms re nem válaszolok pedig úgy emlékszem megírtam.... A bankban a nő magyarázott a papírokról nekem meg - mivel baba rugizott és inkább oda figyeltem - hallvány fogalmam sem volt miről beszél a nő amikor megkérdezte.. "nos, akkor így megfelel önnek?". Az a szerencsém hogy a környezetem nem durcizik be... anyum meg csak nevet..ő is ilyen volt.... - azért amikor mondta megnyugodtam már kezdtem latolgatni a pszichológust

KépKép
dorkamartini

v. andi... - akkor lehet nekem az idegesség hozta csak ki és elmúlik? Páromat ma műtik és nem igazán vagyok nyugodt.....

KépKép
dorkamartini

Sziasztok!

Manó, Mírának nagyon boldog szülinapot kívánok :lol:

Lányok, tegnap beszéltem Aranynappal. Megpróbálom tolmácsolni a szavait :) :
Volt dokinál, minden rendben van Enikővel, csak azok a fránya keményedések nem akartak múlni, és dokikája azt mondta, hogy akkor innentől szépen abba kell hagyni a melót és otthon kell pihengetni. Nem szigorú ágynyugalom, de amint kicsit is érzi a keményedést azonnal pihi.
Írni nem tud egyelőre nekünk, mert az otthoni géppel van valami baj. Addig is puszil mindenkit.
(Floranan, Móka, persze a felkészítőkre jön majd :lol: :lol: )

Petra, gratula az időponthoz :wink: Húúú, addigra téllleg szép nagy pocid lesz, már így is nagyon szépen gömbölödik.
Tök jók a képek amiket feltettél a picasara :)

Floranan, merre vagy?

Taranee, jó szórakozást az esti programhoz, biztos jó lesz.

Kriszti is rég volt :cry:

4 D re én majd a 23. héten szeretnék menni. Akkor megint két hetente láthatnám Nikit :lol:
Legközelebb a dokimhoz május 11-én megyek (21 hét 1 naposan)
rá két hétre valahogy 4D
utána megint doki két hét múlva :)

Én úgy tudom, hogy az én dokimnál meg a 26. héten küldenek terheléses cukorra.
Ahány ház annyi szokás.
Vendég

Nézzétek mit találtam, ollan szééép babahordozó. Persze külföldi ...de ha valaki tud varrni...
Mutizom:
Kép Kép

a link: http://www.serenaandlily.com/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dorkamartini 2009.05.09 08:20-kor.

KépKép
dorkamartini

Jó reggelt!

Mírának nagyon boldog szülinapot!!!!!

nagyon tetszik a takaró is, de ez a babahordozó is szuper, nekem jobban tetszik, mint a kendő, és talán egyszerűbb is magadra kötni!

A terheléses cukorvizsgálatra mikor kell menni, engem a doki a 24. hétre hívott vissza, és azt mondta majd akkor megbeszéljük, mikor kell mennem! a védőnő meg az afp vizsgálat időpontját is rosszul tudta! ki vagyok segítve!

Mindenkinek szép napot!!!!

KépKép
Kép
s.vera

Sziasztok!

Rengeteg apró ruhácskát töltöttem fel, gyertek nézzétek meg.
A legtöbbet csak egy gyerkőc hordta! Smile Sőt sokak még az angliai boltok polcán is megtalálhatóak, tehát igazán újszerűek! Smile

Kép
Kép
Kép
bogyra

HellóHalló,

Süti, nem tudom, h rám gondoltál-e , de mi voltunk tegnap kukucson..
Nem kaptunk képet, nem tudok mutizni, de ez valószínűleg azért lehetett, mert szegény dokink figyelmét sikeresen eltereltük , a miénk meg nem tudom hol járt....

Szóval Kicsi Gubccsal minden oké, még mindig megvan a fütyköse, és mindene szépen látszódott.. méretet esélytelen volt venni...

A story annyi, h értsétek:
kérdezi a doki, h na és keményednek a mozgások? (mert múltkor mondtam, h mintha érezném, de még nem vagyok benne biztos...)
Erre én: jaja, vissza kell venni a tempót, s nagyobb levegőket is kell már vennem...
Doki: miért annyira durván rúg a gyerek? ???
Én: Ja, h a gyerek mozgásáról beszélünk?!??! :D :D na itt már keztünk nagyon komolytalanná válni..

Aztán meg Apukát most máshova rendelte a Dokikám mozizni... mindent nagyon komfortossá tett maga körül.. lámpákat arébb forgatta,h ne világítsanak a szemébe, meg a széket huzogatta..stb.
Amikor is a kb 5 perces viszgálat 4. percénél feláll, h nem látja azt amiről épp értekezést tartunk:)
Lcd monitort ugye , ha oldalról nézi az ember, becsillan, meg nem azt a képet adja vissza, amit szemből...
No, hát innentől kezdve sírtunk a nevetéstől, h milyen parádésan bénák vagyunk..
Szóval minden rendben, de elkomolytalankodtuk :)
De a Pici cuki volt, és mocorgott is, meg bújkált is ( ugye én láttam rendesen :D )
Majd 4 hét múlva kell mennem...
Hát ennyi volt tegnap nálunk..:D:D

MIRÁNAK BÓDÓTTÁGOS SZÜLINAPOT!!

Lányok, olyan cuki dolgokat linkeltek be, úgyh én most gyűjtöm az infókat, s egyszer talán el kezdek vásárolgatni én is:D

Aranynap jó pihit!!!
KisCsajszi megmondja, h mi kell neki, úgyh eldöntötte helyetted..
"Nincs több munka Anya, készülj az esküvődre, meg RÁm!!:D"

Kép

Kép
móka:)

Dorka nagyon szuper ez a hordozó! Küldesz egy linket? Én alapból is vmi hasonlót néztem, mert az tuti, hogy vmire szükségem lesz és olyan kell, amit seperc alatt fel tudok kötni és újszülött kortól lis lehet használni. Én eddig ezt néztem:
http://www.tutijatek.hu/hu_termek_egy.php?product_id=353&cat_id=17&hivoszint_id=1
De amit te találtál jobban tecc. A takaróért is teljesen odáig vagyok, már próbálom felkutatni a forrást, hogy kicsit olcsóbban hozzá lehessen jutni. ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.05.08 10:34-kor.

Kép Kép
manósziget

Míra köszöni szépen a szülinapi köszöntéseket. :lol:

Kép Kép
manósziget

Sziasztok!
Dorkamartini: A terhelésése cukrot a 23-26. hét között nézik, tegnap voltam a dokinál odaadta a beutalót én meg rákérdeztem mikor intézzem. Azt mondta akár holnap reggel is. Pénteken nincsenek annyian.
Így is húzós volt. Az első fél órában azt hittem visszajön az a hülye cukros lötty, de túléltem. :lol:

Babahordozó nagyon jó! Szóljatok ha megtaláltátok és már van ára is. :)

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Húú nagyon tetszik a zöld babahordozó... asszem eldöntöttem, hogy nekem is ilyen kell! :) Nagyon praktikusnak tűnik...

Manó: folyik a könnyem a nevetéstől... :D :D :D belinkeltél Te is egy hordozót... és amikor megnyitottam... az első gondolatom az volt, hogy mit akarsz egy rityivel... aztán kezdtem el olvasni, hogy babahordó... :) Nem semmi, hogy miket találnak ki...

Én sem értem a korai cukor terhelés vizsgálatot... nekem az überokosvédőnéni azt mondta, hogy 25-28-ig lehet csináltatni... de úgy néz ki ahány ház annyi szokás... (meg őszinte leszek... figyeltem is már, hogy mikor írtok ezzel kapcsolatban valamit... hátha az én überbanyám nem jól tudja...) na majd most jól utána kérdezek... :)
vikiviktor

Sziasztok csajok!

Gyors bekukk!!

Mirának boldog szülinapot!!!

Manó! Becarás ez a hordozó, mint egy csinos női táska. Nagyon ott van. :)

Képzeljétek ma mit csináltam???? Hát az ovi kijáratának lépcsőjéről vágtam egy akkora segges, hogy ha nem lennék babás még mindíg ott ülnék és röhögnék magamon. Volt ám közönség is. Így hogy babás vagyok kicsit megijedtem, de voltam dokinál, és uh-n és minden ok, és szépen fejlődik Blankus, és még mindíg lány és láttam 4D-ben, de nem csinált képet a dokinő mert még mindíg kicsike és nyomtatva fekete-fehér, kivehetetlen, nem akart lehúzni 2000 ft-tal.

Így lett egy potya uh-m, de azért még egyszer nem kellene így potyáznom!!! :)

Na megyek postára!! pusssz, addig írjatok sokat, hogy legyen mit visszaolvasnom mert itt dögunalom minden!!

Aranynap jó pihit!!!!

Kép
babcika

Mírának Nagyon Boldog Szülinapot!!

Babcika, a hideg is végigfutott a hátamon mikor írtad, hogy elestél! Vigyázz magatokra!

Vikiviktor, na az én védőnőm se kutya. Márc. 30-án voltam utoljára, mikor is közölte, h legközelebb akkor jöjjek ha a hepa eredménye is meg van! Nos az még mindig nincs meg! (már 6 hete) Cukorterhelést mindenhol máskor csinálják, mint az afp-t. De én úgy tudom a 24-28. hét között. Bár szerintem annak nincs jelentősége ha előbb csak nagyon később ne, ha kell időben derüljön ki a baj!

Kép
kata05

Sziasztok!

Jó a termés, alig győzöm olvasni!

Petra, sajnálom a barátnődet! Remélem jól van!

Látom, dúl a vásárlási láz, én még szinte semmit sem vettem, amim van, kaptuk... azt sem tudom egyelőre hova tegyem a bébike ágyát, mert épp sehol nincs hely, nagy tologatás lesz, már látom. Előtte még festünk is, jó lenne addigra tudni a helyeket, mert az ő sarkát más színre szeretném.
És fogalmam sincs hol fogom pelenkázni, és mivel, de azt tudom, hogy lesz pelusa!
Kicsit úgy érzem magam, hogy úgyis lesz valahogy és biztos jó lesz... aztán tuti nemsokára majd elkezdek agyalni ezeken is.

Aranynap, én kimaradtam valamiből?? Jól vagy? :shock: És tudod olvasni akkor a fórumot?

Voltam dokinál én is, már hivatalosan is hozzá járok, még pecsételt is :D jó fej volt, röhögtünk sokat, a védőnő is pont ott volt, mondta magától, hogy nem akarok-e táppénzre menni, mondtam, hogy de, szóval kb egy hónap és lelépek innen, ha addig bírom. Adott beutalót a terheléses cukorra, 24. héten kell menni. Ha összejön a görög út, akkor ad majd igazolást, hogy mehetek (persze előtte megvizsgál).

A vérnyomásomat sajnos elég magasnak találták, néznem kell naponta többször, és ha nem megy lejjebb, akkor beállítják.
Viszont még mindig csak 4 kiló plusznál tartok, ennek örülök.

Babcika, jajj, vigyáz!! Én a múltkor otthon a lépcsőn csúsztam meg lefelé, még jó, hogy alulról a második foknál tartottam már, így szépen kettőt pattogtam és fenékre ültem, de megijedtem rendesen, főleg, hogy a kezem tele is volt ruhákkal, nem tudtam, hova kapjak, mit dobjak el.

floranan

Cukor: én tegnap voltam és meg is van az eredménye, teljesen jó lett. Nekem mikor odaadta a védőnéni a beutalót annyit mondott, hogy vagy ezen vagy a jövő héten menjek, ezt nem kell olyan iszonyat pontosan.

A vizeletemben viszont baci van, hívtam is a védőnénit, azt mondta szóljak a dokimnak, de ráér kedden is, amikor úgyis megyek. Szerintetek is? :roll:

Babcika!
jaj vigyázz magadra!!!!Örülök, hogy végül minden ok!

KépKép
zsófikukac

Zsófi!

Nagyon jó képek! :)

Dorkamartini!

Ne egyél egyszerre sokat, inkább kis adagokban. Nekem az vált be, hogy egy pici kekszet ettem ilyenkor, nem fekszem teljesen vízszintesbe. Persze a végén a poci már annyira nagy, hogy nem nagyon segít semmi... :(

Kata!

Én márc. 26-án voltam a hepatitisz szűrésen, ma már megvolt, de a papír alapján ápr. 1-én megcsinálták, kérdés, mikor ért vissza az orvoshoz. Én se mentem előtt érte, mert mondták, hogy sokára lesz meg...

Floranan!

A babához semmi nem kell ám! :D:D Se kiságy, se babakocsi, se kiskád... Minden nélkül feltud nőni. Na jó, azért rucit kéne rá adni! :D Pelenkázni meg bárhol lehet, nekem az a tapasztalatom, ha az ember nem engedi elmászni (mondjuk lehet, hogy ehhez kell pár ráhatás a gyerekre :D), akkor azt szokja meg, és akár egy szőnyeg közepén is be lehet pelenkázni. Nem mondanám, hogy nem mozgékonyak a gyerekeim, de nekem soha nem kellett "röptében" pelenkázni egyiket sem. Néhányszor bepróbálkoztak, hogy elmásznak, elforognak, de akkor határozottan jeleztük, hogy nem, és rájöttek, hogy nem. :D

Hordozó: nekem van valami hasonló, egy karikás kendő. Mondjuk nem ilyen szép... Csak bele kell bújni, megigazítani.

Cukor: én pont ma értekeztem a védőnőmmel róla, hogy esedékes lenne, épp a jövő héten (24. hét), úgyhogy megint mehetek a körzeti nőgyógyászhoz beutalóért...

Én ma már megjártam a védőnőt (beírta az adatokat), a gyerekorvost (legkisebbemnek kötőhártyagyulladása van, és nem akar múlni, kellett az antibiotikumos szemcsepp (poén, hogy tudom, mi a gyerek baja, tudom, mi kell rá, de ugye azért, mert antibiotiukumos, nem tudom recept nélkül megvenni, el kellett mennem vele az orvoshoz)), vásároltam velük egy Auchanban, kiváltottam a gyógyszert meg vettem vitamint (meg vasat, mert hiába nincs vashiányom az előző leletem alapján, csak kéne magamat tölteni, még mindig elég fáradékony vagyok).

70-es szélességből 90-es szélesség: ezért írtam, hogy a belinkelteken ezt nem látom, de a mienk hátulján van egy széles perem (hátsó része állítólag elfordítva íróasztalként is funkcionálna), megmutatom:
Kép Kép
Ha szétszedjük, ennyivel szélesebb lesz az ágy, plusz még a keret és a rács pár cm-jei...

Astrid

Kép
astrid

Ja, ami majdnem biztos, hogy nem lesz: hordozókendő, mert a derekam nem bírja :(
Max apára kötjük fel :wink:

floranan

Astrid!

Nagyon szépek a rucik, amiket vettél!
Pelenkázóról nekem is ez a véleményem. Nekem marad az ágy, az kényelmesebb is, pláne éjjel.

Hordozók: nagyon szépek mind, meg jók is lehetnek, sajna nekem sosem volt, de még gondolkodom rajta....
Egy gond van csak:mivel ősszel lesznek belevalók a gyerekek, kabát alatt vajon hogyan lehet ezekben mozogni? Vagy bő lebernyeget kell venni és abba beledugni?

Zsófi!

A vizeletnél nagyon fontos, hogy előtte alapos tisztálkodás( legjobb már a kádban, bocs) és ha lehet akkor csíramentes üveg. Nálunk a laborban adnak kémcsövet és az tuti bacimentes. Sokszor azért mutat bacikat a lelet, mert nem is a vizeletben van, hanem a szeméremtáj környékén vagy az üvegben. Úgyhogy ne aggódj.

Floranan!

Vérnyomira vigyázz, van otthon mérőd?

Babcika!

Legközelebb óvatosabban(bár én is hajlamos vagyok a tripla leszúrt rittbergerekre)

Móka!

Nagyon tetszett a sztori, nem csodálom, hogy nem birtátok nevetés nélkül!

Dorka! Jobbulást a a párod műtétjéhez!

Kép
arvaerika

Apunak van mérője, de azért át kell menni a szomszédba, úgyhogy be fogok szerzni egyet sürgősen.

floranan

Kösz az aggódást, figyelni fogok, bár figyeltem én ma is :)

Astrid !

A rucik tényleg nagyon aranyosak!!!

Zsófi!

Az ikrek édesek:)

Pelenkázás stb egyet értek. Nekem volt (van) egy merev alju pelenkázó feltétem amit csak úgy ráraksz a kiságyra, de mivel iszonyat fáradt voltam és fájt a derekam is én a mi ágyunkon pelenkáztam ülve, hát hiába kényelmes egy nő vagyok!! :)

Ja és a végére már annyira gyakorlott voltam, hogy éjszaka a hason fekvő gyerkőcöm lába közé tapintva tök sötétben éreztem,hogy sok a pisa akkor ahogy ott hason feküdt sip-supp bepelenkáztam, észre sem vette. Meg utcán állva is ment már :D

Első babások majd belejöttök meg kitapasztaljátok !! :D

Kép
babcika

Nekem napra pontos beutalóm van a cukorra, és az 23+0 napra szól. Janóval anno 24+3-kor csinálták ha jól emlékszem.

Aki még nem ivott ilyet, tuti lesz, nagyon -nagyon fogjátok élvezni, főleg aki nem csípi az édes, szirupos, porszerű izét, de kibírható :)

Ja és ma rajtam is jót derültek a doki+ aszisztensek mikor nagy felszabadultan, hogy nincs gond, kifelé menet közöltem, hogy akkor most én inkább lifttel megyek le a 2.-ról nehogy vissza kelljen jönnöm :D

Kép
babcika

Erika!
Köszi a választ, közben felhívtam dokkert is, azt mondta megnézi kedden, de valószínű jövő héten megismételjük a vizeletet, lehet csak rosszul ürítettem vagy keveset ittam. A végén elnézést kértem, hogy zavartam, mire nevetett, hogy még jó, hogy nem aggódtam végig a hétvégét. :lol: Paramami lettem. :lol:

Cukorlötyi: érdekes én nagyon észültem, hogy milyen szar lesz, persze a citromot itthon hagytam, de nem volt rossz egyáltalán, persze nem a kedvenc italom, de rosszul se lettem tőle. Ja és képzeljétek nekem magasabb az éhgyomori, mint a kétórás. :lol:

KépKép
zsófikukac

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?