Sziasztok!!
ATZita: Nagyon szépek a gyerekek, tényleg meseszép az a pitypangos háttér
Autó is klassz, bár kisebb mint az előző nem? nem baj?
Mi mindig csak nagyobbra gyúrunk, mert a meglévőt valahogy mindig kinőjük
Haragosi: A klónjaid
Hefe: Gyönyörűek a gyerkők, Doró még mindig csupa anyája. A kicsinél nem tudom eldönteni... Ovi ha nem értesít a kapura kiírják kiket vettek fel! Nálunk legalábbis úgy volt.
Az iskola se értesít levélben (nincs pénzük postára
) én betelefonáltam a suliba és megkérdeztem felvették-e Bogit. Te is csörögj rájuk
Szilcsi: Épít simán naná, tudod mindenhez ért, ezermester
Bea: Levi
Olyan édes volt reggel a párom, mivel éjjel nagyon rosszul aludtam
, nem túlzottan örültem a kicsik hajnal 6os kelésének
. Ezért kapta magát és reggel 7kor elvitte őket a Kodály téri játszóra+ elsétáltak boltba, egészen 9ig odavoltak, én meg aludtam
Amikor hazaértek akkor vettem észre mennyi az idő, nem is emlékszem mikor aludtam utoljára 9ig
De tök jó volt, most beosztom megint egy évre
Szal apácska nagyon rendes, velem még sose csináltak ilyet, hogy hagytak pihenni meg ilyenek....
Megtartom
Szilde: Tartásdíj: Április 14.-én volt a tárgyalás, ott szabtak meg egy fix összeget. Én %-ot szerettem volna kérni, de mivel nem állandó a fizetése, hanem változó az összege (ahány órát dolgozott) ezért nem lehetett %-os tartásdíjat kérni! Így 30 000 ft-ot állapított meg a bíróság a 2 gyerekre. (neki sok nekünk meg kevés
), mindkettő pelenkás még, a Vius gyógyszerei elég sokba vannak, a Vius logopédusa fizetős, az üzemanyag amivel minden nap elhordom a város másik végébe az oviba -napi 2x ugye- egy kisebb vagyon, szal a 30nál jóval többet költök rájuk, ha azt vesszük, de még ezért is pattogott a nője
) Kértem letiltást, hogy a fizetéséből rögtön vonják, de ennek van egy átfutási ideje, és csak júniustól fog életbe lépni.
Addig meg..... oldjam meg valahogy...
Igazából az a bosszantó, hogy ezeket a gyerekeket együtt vállaltuk, Ő is akarta őket nemcsak én. Felelősséggel tartozunk irántuk MINDKETTEN, fel kell őket nevelni, és az útjukra bocsájtani. Na most itthagyott egy nő miatt, a gyerekeket egyre ritkábban látogatja, ha 3 hetente eljön az már csúcs, de akkor se viszi el őket csak 10 percet van itt (és nem zavarja, ha pl alszik Zaza épp akkor és Vius sincs itthon, a lényeg hogy ő megjelent!!) egy sort cseszeget engem+ a páromat (pedig nagyon jófej pasi, remek ember, zseniális apa és társ, egyszóval főnyeremény
), Daninak térden állva kéne megköszönnie a páromnak, hogy ennyit törődik és a foglalkozik a gyerekeivel, mint amennyit, ez helyett lebalfékezi és egyéb negatív jelzőkkel minősíti nekem Kareszt
,aztán panaszkodik a pénztelensége a rossz egészségi állapota miatt (most táppénzen van mert állítólag "szétnyílt a gerince"
nagyon gáááááz
) na mindegy inkább nem mondok semmit
.
Szóval itthagy a gyerekkekel, ő havi 30ért megveszi a nyugalmát, én meg napi 24 órában életem végéig foglalkozok velük, és itt főleg Viola a nem mindegy mivel ő egy sérült kislány, a Jóég tudja mi lesz belőle. Senki nem gondol arra hogy mekkora óriási teher, testnek és léleknek egy sérült gyereket gondozni. (és Kareszt ezt vállalta, pedig nem is az ő gyereke!!!!!! szal D menjen oda ahova gondolom a minősítéseivel együtt
) Várni és bízni, hátha másnapra jobb lesz , hátha fejlődik. Fejlődik de kurvalassan, és ez rohadt nyomasztó
És nem tudom képes lesz-e önálló életet élni, ha nagy lesz, sikerül-e beállítani az epilepszia gyógyszerét.....stb Ezekre sztem ő egyáltalán nem gondol, vagy nem érdekli, nem tudom
Nem tudom azt sem, hogy változhat meg egyik napról a másikra ennyire egy ember??????! Milyen hatásra, hogy a gyerekei akiket eddig szeretett (Vius volt az abszolút kedvence, nagyon szerette tényleg!!!!) már ne érdekeljék. Ősszel írta nekem sms-be, hogy ne haragudjak, de éva fontosabb neki, mint a gyerekei.... Hát akkor ahogy egy barátnőm mondta, "szarjon sünt az évájával...."
egyetértek barátosném véleményével
Én a lehető legjobb tudásom szerint nevelem a gyerekeket, szeretem őket, imádom,mindent megteszek értük amit csak bírok!
D tesóival és szüleivel is nagyon jóban vagyunk összejárunk, ellentétben D-vel. Nekem vannak barátaim, és családom akik mellettem mellettünk állnak, egy szenzációs jófej párom és egy csudakreatív új nagyfiam akit sajátként szeretek
Szal végülis jól alakult az életünk, úgyhogy még hálás is lehetek a nőnek amiért rászállt D-re, majd rájön, hogy nem egy főnyeremény, de hát amilyen tépett olyat szagoljon...én is szagolgattam 5 évig..
.kár volt De nem nézünk hátra csak előre, a múlton már nem akarok rágódni. Emelt fővel optimistán, újult erővel, boldogan
Ő meg majd öregkorába verje a fejét a falba, hogy a gyerekei lecarják. Hát azt kapja majd amit adott, semmit.... hmmmm
Hű bocs a litániáért, most volt időm, gyerekek a homokozóba, én meg várom apácskát, még nem jött haza dolgozik, de megbeszéltünk mára egy fűvészkertet vagy játszót vagy vadasparkot, sztem játszó lesz belőle
Rá is csörgök aztán hajrá...
Pusza