Új privát üzeneted érkezett!

Gnemoni,
a gumicukor nekem is johet :lol:
volt egy hét,hogy minden nap elfogyasztottam egy csomaggal :oops: :oops:
azelott soha nem csináltam ilyet...

Nekem is vannak olyan kaják, amiket imádtam azelott,most meg nem kívánom, a kínaival vagyok pl. így,mint te mrsparis :wink:

Meg hambit, sultkrumplit is sokszor kívánok :oops: :oops: :oops: :roll:
tudom,hogy csupa egészségtelen kaja, de ne gondoljátok,hogy csak ilyeneken élek,mert magam fozok!
Ezek akkor jonnek elo, ha csavargunk, vagy megyunk shoppingolni, tehát azokon a napokon,amikor nem fozok!
De 3 hete otthon ulok a fenekemen és írom a szakdolimat,úgyhogy csak az a kaja van,amit magam megfozok!

Datolya, neked is drukkolok a vizsgákhoz! Nekem még sok van! :?

csajok, már biztos vagyok benne,hogy a babát érzem! Egyre gyakrabban van olyan buborékszeru,mintha belulrol egy buborék nekimenne a hasfalamnak....ez már ugye az??? :D ma már vagy 10x elofordult :D
ginuska
 
 


Sziasztok!

gnemoni: gratu a kislányhoz. :) Egy fiú 1 lány. :D Te sem tudod már titkolni a pocakot. ;)

Ja és az összes Móninak nagyon boldog névnapot kívánok utólag is!!

kopee: mikor Lara a pocakban volt, borzalmasan gyötrődtem azon, hogy hogy fogom szeretni az egyiket és hogy a másikat. Nem akartam azt, hogy az egyiknek több jusson belőlem a másiknak meg nem. Aztán ahogy múlt az idő és megszületett Lara, meg ahogy nőtt rájöttem, hogy nem egészen úgy vannak a dolgok ahogy gondoltam. Hülyén fog hangzani, de nem úgy szeretem az egyiket mint a másikat. Ugyan úgy az életem adnám értük, imádom őket, mégis másképp szeretem őket. Érdekes dolog ezt átélni. :) Kíváncsi leszek mi lesz majd hárommal... :D

nitacska: nálunk is bennt lesz apa. A fiánál nem tudott bennt lenni, mert csaszis volt, de a lányoknál bennt volt. Mondtam is neki, hogy nélküle nem szülök. Nincs autónk, így ha nem fektetnek be és itthon indul meg a szülés akkor mentő lesz. De ha nem engedik beszállni velem akkor itthon szülök és kész. Slusszpassz... :D

sziszkó: nekem semmi bajom a gátmettszéssel. :) Amikor a nagylányomat szültem akkor volt egy lány az 5. gyerekét szülte. A csaj vasággyal lehetett vagy 40 kiló tiszta vékony volt. Aztán beindult neki nappal a szülése és a dokija aki 2 emelettel feljebb volt nem ért le mire kijött a gyerek. A kissrác több mint 5 kilóval született és az anyja a végbeléig szétrepedt. tizen akárhány öltéssel fércelték össze szerencsétlent. Inkább vágjanak.. és akkor megúszom max 3-4 varrattal. :)
Ha tudsz rakj képeket a holnapi 4D ről. :) kíváncsi leszek. :)

mrsparis: irigyellek a tej és a kifli miatt... :D Anyu cukros, így nekem muszály a cukroslötyi... brr. Akinek ezt kell innia az vigyen magával citromlevet!!!!! azt bele lehet keverni :)
És 3 kg még nem világvége. Az okosok azt mondják, hogy havi 1-1,5 kg megengedett... Vivinél volt hogy 5 hét alatt 6 kiló jött fel. Na akkor én is pislogtam nagyokat.. :D Most egy dekát sem híztam idáig. Bár ezt sztem köszönhetem annak, hogy van két eleven ördögfiókám és annak, hogy völgyben lakunk és minden a domb tetején van. Még az ovi is. A babakocsi amit vettünk meg nem 5 kg. :D
A cocacolás reklám nálam is viszi a pálmát.. :D

screen: zokogóroham. Igen előfordul. :D Mi ma voltunk az oviban anyáknapjázni. Gondolhatod. A hormonokban gazdag kismami túlszipogja az előadást... :D
A rémálmok, meg az iszonyúbaromság álmok is normálisak.. Komolyan. Tudok én is kombinálni. A múltkor pl egy traktort kergettem valamiért.. :roll: :lol: :lol:

édi: milyen kedves főnök.... Van gyereke?? :evil: :evil:

szia nevi. Üdv itt. Ne aggódj lesz még nagy is a picúr. :) Ha van valamilyen egészségkártyátok akkor nézzetek utána, mert egy csomó 4D-s helyen elfogadják. :wink:

betty: az első képen mintha mosolyogna. :) édes :)
Vivinél marha sok édeset ettem. Meg csak málnaszörpöt ittam, és az utolsó hónapban halat hallal. Larával nem ettem édeset, de még húst sem. Viszont ott ahogy most is a tejfölös ubisali az ment natúrba kilószám. Már 2 napja non strop csak ezt eszem most is.. Viszont a nyers répától kivagyok, mert utána egész nap éhes vagyok. Ja és most a legelején kifejezetten rosszul voltam az édes dolgoktól. Kíváncsi leszek. Ahány terhesség annyi féle. :)

kkia: nagyon sok boldogságot kívánok nektek!! Szépek vagytok a képen. :)

Őzike: nálunk nagyanyám-anyám-nál nem jött be ez az örökletes szüléses akármi. :D
Nagymamámból potyogtak a gyerekek. Sőt az első gyerekét majdnem a wc-be szülte. Nagybátyám faros volt, a mama meg ment wc-re és kicsúszott az egyik lábikó. Úgy szaladt végig a folyosón, h kinnt a lába, kinnt a lába.. Na az akkoriban para lehetett... :D Anyám 24 órát kínlódott velem, én Vivivel 14-et.

Divett: nagyon boldog névnapot neked is utólag!! :)

Nem baj ha rakok egy pociképet? mai. Csak akkor ha nem bánjátok. Sztem giga... :shock:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


datolya az utóbbi óta nem fájt a vesém...hála égnek!!!!!!
pattogobolha remélem ugy lesz nektek is a szülés ahogy szeretnétek!!!!!
jöhet a pocikép!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Meló: Én most úgy tervezem, hogy szeptember elején lépek le a melóból, de majd kiderül, hogyan bírom a nyarat. Eddig nincs semmi gond, viszont rengeteg a meló. Öten tervezünk 18 gyártósort és még nyáron indul két új. Ez így is bőven több mint sok, de hogy mit fognak csinálni nélkülem... Valszeg vesznek még fel valakit, ha engedik a főnökök, mert már most mondja a főni, hogy januárban már hívogatni fog, hogy mikor megyek vissza. :lol:

Mocorgás: Nünüke már határozottan mocorog. De még csak én érzem, bár a párom irtóra kíváncsi. Akkor a legaktívabb, amikor sokat ülök egy helyben. A melóban mást sem csinál. :D

Szülés: itt még nem tartok. A párom mindenképpen bent lesz, hogy ne csak a jóból kapjon. Anyu mindháromszor simán szült. Még engem is, pedig én faros voltam. És elég gyorsan. Engem max. 4 óra alatt. Hát ez nekem is jól jönne.

Sírás: Én sosem voltam túl érzékeny lelkű és most is mutogathatnak akárhány babás reklámot, nem érdekel. Immunis vagyok. 8)

Kaja: Eleinte egyáltalán nem kívántam az édeset, mondták is hogy fiú lesz. Mondjuk bejött... :) Most megint eszek mindent.

Súly: Én az elején felszedtem 2-3 kilót, de azóta semmit sem. Nem is hiányzik. Nem tudok annyit mozogni, mint egyébként szoktam (bringa) és ez sajnos meg is látszik. Remélem majd jövő tavasszal le tudom adni...

AFP: elmentem mert kötelező, de nem érdekel az eredmény. Az UH tök jó volt, nem hiszem hogy az AFP bármi újat mondana.[/b]

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Akkor bátorkodom egy pociképet rakni.. :roll: :oops:
ja és tegnap éjjszaka bejelentkezett kiskrumpli. Elég bátortalanul még, de anyák napi műsor után is éreztem. :D :D Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


pattogobolha :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ez überbrutál. Mostmár én is megkérem a férjemet, hogy csináljon rólam pocifotót... Eliotnál hetente csináltuk, bár sok értelme nem volt. :) De azért mostmár egyet csak kéne csinálni. Akkor majd felteszem. De én sehol nem vagyok hozzátok! :)

most tök happy vagyok, mert sikerült megvennem egy autósülést amit kinéztünk, fél áron. :) hétfőre lesz meg. nagyon remélem, hogy annyira szeretni fogja a fiam amennyire gondoljuk. :) Végre kilát majd az ablakon. :)

Kép
Kép
kopee
 
 


Pattogo!!
Hatalmas a pocid!!!!
Már nekem is látszik rendesen, de még azért nem ennyire :)
Szupi!

Kkia, próbálj homeopátiás bogyókat szedni, engem a Coryzalia egy nap alatt kihozott a nyavalyából.

Ma voltunk 4D-n, Magz. Diag. Kp, full bunkó volt az orvos, viszont a babácska egészséges, mindene szépen látszott, ja és az is, hogy KISFIÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! 8) :D Monica, szinezheted a táblit! :lol: Lassan már neve is lesz, ígérem.
A szerelmemen láttam, hogy kissé csalódott, mert nagyon lányra voltunk hangolódva, de már egy ideje éreztem, h kukis :roll: asszem legalábbis, h éreztem :roll:

Kép
screen
 
 


Gina
Na látod, ez már tényleg az, nekem is a buborékok jönnek egyre sűrűbben :lol: Egyébként én is akkor szültem az első babám, mint te, tehát most 35 vagyok:)

Datolya, ezzel az új bacival csak az a gond, hogy streptococcusnak hívják :cry: eddog soha sem volt :cry:

Pattogó, tényleg óriási már a pocid :) és a nagyid szülési élménye tényleg vicces :lol: De látod, anyudnál és nálad bejött az anya-lánya hasonlóság :!:

Screen ez tök jó! Egyébként megértem a párodat, nálunk én éreztem így egy kicsit, titokban inkább csajszira vágytam, annyi a kisfiú nálunk a családban mostanában. De hamar megszoktam a gondolatot :D És melyik doki volt veletek bunkó? Ez a Bolgárkerék u-ban volt?

Betty, kedves, hogy hiányoltál :) jönnék én többet is, de kevés időm volt mostanság, a munkahelyen semmire sincs szinte idő, hétvégeken meg többnyire úton vagyunk :D Elhiszem hogy nehéz a legénykével, én is hasonló cipőben járok, magammal és a babóval vajmi keveset törődöm az ovisomhoz képest 8)

Vcsibe, nem rossz ha ilyen nélkülözhetetlen az ember a munkahelyén :lol: egyébként én sem híztam még 2 kg-nál többet :)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


pattogobolha már ekkora a hasad???????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:
screen gratula a kukisok táborában!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok! :D

Screen,
gratula a Trónörököshöz!!! :D Apa, tutita hamar megbarátkozik majd a gondolattal :wink:

Bolhácska,
biztos csak egy babó lakik? :roll: :lol:

Kaja:
sajnos én mindent kívánok, idáig + 4 kg...

Mi holnap megyünk a dokibácsihoz, szokásos 4 hetes kontrollra...
Védőnőhöz milyen gyakran mentek?

Mindenkinek pocaksimi!

tillidian
 
 


sziasztok bocs a zavarásért csak lehet érdekel el szeretném adni a suttogó titkai.1. könyvet-1000ft-és a babtáplálás kézikönyvét-1500ft(4000a boltban-.jó egézséget mindenkinek

lanyané
 
 


Kép

nekem ekkora. :) az a durva, hogy pattogóval egy hét sincs közöttünk... :)

Kép
Kép
kopee
 
 


Pattogóbolha, wow! Nem semmi!!! :shock: :shock:
Tényleg giga a pocid. De olyan jó!!

Screen, gratula a kis bigushoz!

Kopee, ezután rohamosabban fog nőni a pocakod, majd meglátod!

Nekem a 16. és 17. hét között nőtt nagyot.
Most csak a 16. hetit tudom iderakni:
Kép
Persze lehet, az is hozzájárul, hogy már én is ütöm lassan a 4 kg pluszt. Pedig nem gondolom, hogy többet ennék.... :?
Mindegy, koplalni azért nem fogok.

Ginuska, akkor már a babádat érzed!
Vendég
 


ha már pocifotók meg kilenc hónap, ezt nézzétek meg. kb. 15 másodperc, de nagyon ötletes. :)

http://www.youtube.com/watch?v=luf6ZepNY6o

Kép
Kép
kopee
 
 


:lol: :lol: Ez jó volt!
Vendég
 


Sziasztok!

Rengeteg apró ruhácskát töltöttem fel, gyertek nézzétek meg.
A legtöbbet csak egy gyerkőc hordta! Smile Sőt sokak még az angliai boltok polcán is megtalálhatóak, tehát igazán újszerűek! Smile




Kép
Kép
Kép
bogyra
 
 


Sziasztok,
itt vagyok ám (vmikor vki kérdezte :)) csak olvasó üzemmódban, örülök, ha arra jut idő. Igyekszem majd azért gyakrabban bejelentkezni. :)
Minden rendben velünk, bár nagyon rég láttuk utoljára a babót, de hétfőn megyünk uh-ra, és afpre, már nagyon várjuk :)
Ti a haskeményedéssel hogy álltok? Én ha dolgozom, akkor estére mindig feszül, a védőnő szerint lassítanom kéne...
Mi még semmit nem vettünk és egy darabig nem is fogunk, előbb meg kéne csinálni babó szobáját (eddig raktárnak használtuk).

Kkia! Gratulálok az esküvőhöz!

chardonnay
 
 


Ezen a vonalzón még dolgoznom kell, úgy látom :)

chardonnay
 
 


Chardonnay,
mi is raktárnak használtuk eddig a gyerekszobát :lol: , évekig nem volt rá szukség :roll:
De júliusban szépen kirakodunk onnan, kifestessuk, bebútorozzuk és johet a várva várt babuci :D

Kopee,
szuper az a videó :lol:

Igen lányok, most már teljesen biztos vagyok benne, hogy a babát érzem, tiszta boldog vagyok tole :lol: ....csak azt sajnálom,hogy éppen tegnap reggel voltam az orvosnál és még azt mondtam neki,hogy nem vagyok benne biztos, így a konyvecskémben a magzati mozgásokat még kihúzta, tehát, hogy nincs :?
Mindegy,majd legkozelebb megmondom neki, hogy éppen aznaptól érzem biztosra és hogy jegyezze fel :oops:


Screen,

szóval nektek is fiú????? gratulálok !!!!!!
:lol:
nahiszen, csajok, akkor ott elol az élmezonyben a tábliban csak magam maradtam,aki még nem tudja a baba nemét és mindannyian korulottem "kékek" lettetek :lol: (Nitácska, Ozike, Screen)
Na majd én leszek ott rózsaszín kozottetek, mit szóltok? De még 2 hét, mire megtudjuk!

Monica, dobj majd egy új táblit , kérlek :)
ginuska
 
 


sziasztok lanyok:)


Le vagyok maradva, regen nem tudtalak benneteket olvasni sajnos :(

Ma jott meg az AFP eredmenyem, mondja a doki, kicsit magas, nem volt-e verzesem az elso 3 honapban. Mondtam neki "csak" ketszer voltam bedugva a korhazba emiatt.
Mondta akkor jo, akkor semmi gond azert volt magas kicsit. :)
Hurra:)

2 het mulva genetikai UH az Istenhegyin. Remelem ott is minden OK lesz... :)

jok legyetek:)

sünciboglya
 
 


Pocis fotok:

Hat en is le vagyok maradva mint a borravalo! a 17. hetben olyan a hasam mintha kiadosan telezabaltam volna magam.
Pedig rendes meretu a babo...
Erdekes, milyen pocak kulonbsegek vannak:):):)

sünciboglya
 
 


kopee:

Szepen kerekedsz te is :):):)

Na majd belehuzok en is :D

sünciboglya
 
 


Kkia
Kép
Vendég
 


Monica
Remélem, már jobban vagy!

Sziszkó
Részvétem!

Őzike
Vállalkozás... nem panaszkodom :wink:

Mi szeretnénk egy kisfiút és egy kislányt... ha már így alakult, hogy két babánk lesz egyszerre :wink:

Ginuska
Nektek ennit kell fizetni a doktornál? :roll:
Vagy te magánorvoshoz jársz?
Nálunk pl. az állami (tartományi) kórházakban nem kell fizetni az ellátásért. (tartományi kórház szinte mindenhol van)

Pattogobolha
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Hatalmas a pocakod! Az enyém, noha előrébb járok, mint te és két lakója van, jóval kisebb :oops: :wink:

Screen
Gratulálok!

Kopee
Neked is alakul a pocid!

Judy
Szép a pocid!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Hát pocakméretben én is le vagyok maradva...ez a 17+3:
Kép

Hát ez a babamozgás valami csoda!!! Most már egyre többször érzem, eleinte nekem is buborékpukkanás-szerű érzés volt, most meg már egyre erősebb, de nagyon jó és már nem csak fekve, hanem állva is érzem!

Ma találkoztam egy nagyon régi barátnőmmel, aki 1 évvel idősebb nálam és 3 gyerekes anyuka (28 éves), olyan jó volt látni Őt és beszélgetni egy picit, nagyon rég láttuk egymást!

Végre hétvége, bár megint mindkét napot a suliban töltöm :roll: de már csak 1 hónap és vizsgázom! Vasárnap végre anyukámékhoz is megyünk, meggyógyult mindenki, ikreket is jól összepuszilhatom!!! Lefényképezem majd a babakocsit és hozom a fotót!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

hú de sok téma mióta nem voltam...

én is érzema babát már 4 hete,de csak 3 hete intenzíven,már az apukája is érzi... minden este simizi és őmeg nagyokat rug neki... mondtam nekik,h jó jó ezígy,de én h fogok így elaludni,erre most az a bevett szokásuk,h apa simogat,baba rug-kapál 1-2 percig,majd apuka elaltatja.....így a végén én is el tudok aludni.. :lol:

Én is hülyesgéeket álmodok 3-4 napja,meg forgolódok,áll. a hold állás miatt...

Afp eredményünk mom 1,07.

Szerdán voltunk gen.i uh-n az istenhegyi klinikán,nagyonkedvesek voltak,megmérték a babát minden irányból pl.combcsont,fej,has,....stb.
nézték,h zárt-e a gerince,szájpadlása,veséi rendben vannak-e,szíve...stb. minden ok vele,megfelelően fejlődik....

És nagyon úgy néz ki,h KISLÁNY!!!!!! Tehát mi is erősítjük a csajok táborát!!!!!!! :lol:

Monica színezhetsz! kösziii :lol:

Névben még nem egyeztünk ki a férjemmel, remélem a 7végén megegyezünk.... :)

kaja: előtte édes szájú voltam, 3 hónapig csak fűszereset és sósat kívántam,de egy pár hete mindent kívánok,édeset az egyik percben,majd utána chipset,aztán megint vmi édeset...
Hát ebből nem tudom,mit lehet kiszűrni....

üdv Nevi
grat.a jó eredméyekhez.....

Kép
jovana
 
 


Lanyok!!!
Gratula a sok szep nagy pocikhoz!!! en is felakartam tenni egyet magamrol, de sajna nem tudom lekicsinyiteni, igy marad magamnak. :D
Ha visszaolvassatok a lanyos kismamak irasait, sok a hasonlo bennuk-mar ami a kajakat illeti, szoval lehet benne valami. Egyebkent en is mindkettot eszem, edeset es sosat is, de a jegkrem most a gyenge pontom. A kisfiammal nem volt ilyen oruletem. Vele az elso honapokban etvagyam sem volt, s kesobb sem ettem ennyit mint most ( ennek ellenere -1 kg-nal tartok a kezdetekhez kepest)

Latom azert belehuztok a lanyokkal is(gratulalok mindenkinek, aki most tudta meg a kisbabaja nemet,!!!!!!) de meg mindig tobb a fiu!! Van itt Korfun egy magyar baratnom, o is kisfiut var,(masodik baba) kb. 18 hetes lehet, ahogyan szamolom.(1 honappal elottem lett terhes)

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Twins,
igen, ennyit fizetek, de magándokihoz járok! Viszont itt majdnem mindenki magándokihoz jár! Van még talán egy-két állami rendelo, de aki jót akar magának és választott szuloorvost akar, az magándokihoz jár!
Engem nem zavar,hogy fizetni kell, de magáért a terhesgondozásért viszont sokallom, hiszen 3 hetente kell menni! Es semmi extra nem torténik!
na mindegy, ez legyen a legnagyobb probléma :wink:

Holnap reggel megyek angol vizsgára,
Nektek jó pihizést, nagyon meleg lesz holnap, használjátok ki és menjetek kirándulni!
sziasztok!
ginuska
 
 


Sziasztok Lányok!

Sorry,hogy csak most írok,de 9-re értünk haza.
Szóval megvolt a 4D!!Nagyon csodálatos volt látni (nekem újra) a picúrt! :lol:
Mint ahogy kiderült,nem is olyan picúr!Ma vagyok 15 hét 2 napos,a baba méretei meg 16 hetesnek felel meg.Persze tudom,ez még változhat.Szegénykém olyan furi pózt vett fel,de hát ha neki úgy kényelmes,legyen úgy! :lol: :wink: Úgy képzeljétek el,mint a fordított C betű.Lent van a feje,felfelé áll a törzse és balra fordulva a lábai.Nem tudom elég érthető volt e így,de sajna jobban nem tudom elmagyarázni. :roll:
A méretei:
BPD:3,6 cm
OFD:4,4 cm
HC:12,85 cm
FL:1,96 cm
AC:9,69 cm
CRL:9,83 cm
A szivecskéje is nagyon vert,olyan jó volt hallani,láttam párom is belekönnyzett! :lol: :lol: :lol: :lol:
És végül úgy néz ki,90 % hogy KISFIÚ!!!!!! Párommal madarat lehetne fogatni! :lol: :lol: :lol: :wink:
Persze én is nagyon örülök neki,de nekem most az volt a legfontosabb,hogy egészséges e!
Képet majd rakok fel a hétvégén,bár nem lettek igazán jók.Majd megyünk a 27.-ik hét környékén is,akkor már sokkal kivehetőbbek az arcformái is! :lol:

Monica!
Nálam is színezhetsz!Ha meg mégis változna arra a 10 %-ra,majd változtatsz rajta.De szerintem már nem fog! :lol: :lol:

Ginuska!
Megy a drukk az angol vizsgához!!! :lol: :wink: Középfok???

Jovana!
Gratula a jó eredményekhez! :lol:

Mrsparis!
Ari a pocid! :lol: :lol: :lol:
Az a zöld gatya rajtad nagyon jól néz ki! :D Az csak sima szabadidőalsó?

Chardonnay!
Mostmár gyere sűrűbben! :lol:
Én voltam aki említett,hogy rég voltál! :oops: :roll: :wink:
Most nézem,pont egy napra vagyunk kiírva! :lol: :wink:
Nekem eddig nem keményedett a hasam.Bár nem is dolgozok már régóta! :oops:

Judy,Kopee!
Nektek is csini pocitok van!!!! :lol: :lol: :lol:

Tillidian!
Nekem dokihoz és védőnőhöz is 4 hetente kell járnom!

Screen!
Gratula a kiskukishoz!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Pattogobolha!
Tényleg nagyon-nagy a pocid!Az előző kéhez,amit felraktál nagyon nagy változás van! :lol: :lol: :lol:

Nita!
örülök,hogy jobban van a veséd! :lol: :D

Lányok most megyek aludni,mert nagyon fáradt vagyok!
Jó éjt mindenkinek!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy tegnap nem jottem, de szerda este nagyon rosszul lettem (miutan a verveteltol rosszul lettem, utana nem ettem semmit egesz nap, es utana attol lettem rosszul :oops: ), szarda este pihentem, aztan tegnap meg hanytam szinte egesz nap, charlotteot le is passzoltam es pihentem. Ma mer kutya bajom, voltunk is ovinezobe, nagyon szimpi, 15-e lesznek egy csopiban. :D A lenyeg az, hogy a nyaron jarnia kell Charlottenak franciara. :roll: Bar fogalmam sincs, hogy egy 3 eves gyereket,hogy fognak nyelvre tanitani.mind1. A jo,hogy talaltunk is tanart neki, jovo heten mar megy is.Erdekess... :roll:

Ginuska
Azz pedig Babybogyod lesz!! :lol: :wink:

Sziszko
Reszvetem Nagynened miatt! :( Dee Gratula Martinhoz!!

Betty
Gratula a jo eredmenyekhez!! :wink:
Sajnos segitsegem az nekem sincs, csak annyi,hogy ha barmi van akkor az itteni baratnoim vigyaznak ra barmikor! :roll: :D Az is valami..

Gnemoni
Irigy-irigy mezedes dinnye miatt!! :oops: :lol: :lol:

Kkia
Remelem jobban vagy!! :wink: Algopirint azt tudom, hogy lehet...a tobbit sajna nemtudom. :roll:

Nitacska
Orulok,hogy vesed nem faj mostanaban!! :D

Pattogo
Telleg uberpocak!! :shock: :lol: :lol: De nagyon szep! :wink:

Screen
Gratula a Kukishoz!!!

Jovana
Gratula a Kiscsajhoz!!

Csajok
Szepek a pocifotok!! :wink:

Holnap igerem rakok tablit is ,de most megyek zzzzz...
Vendég
 


Mrsparis
Szép a pocid!
Kitartást a sulihoz! Mit tanulsz?

Jovana
Gratulálok a kislányhoz!

Betty
Miért nem tudod lekicsinyíteni? Segítsek? Ha átküldöd emilben, megcsinálom :wink:

Ginuska
Tudod, csak a természetes kíváncsiság ez bennem, hogy máshol hogyan vannak ezek a dolgok.
Itt sokan járnak a kórházi terhes rendelésre... (nekem az ikrekkel magánrendelésen az UH 200 euro körüli összeg lenne :roll: )
Drukkolok a vizsgádhoz!

Sziszkó
Gratulálok a kisfiúhoz!

Monica
Vigyázz magatokra!
Charlotte nem tud franciául? :roll:
Otthon magyarul beszéltek?

Tényleg! Akik külföldön élnek... Milyen nyelven fogtok a babával beszélni? Kétnyelvűség?
Vendég
 


sziasztok..........nagyon szépek a pocakok!!!!!!!!!!
gratula a kukisokhoz és csajszikhoz!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Lányok!

Screen, köszönöm a tanácsot. Végül ma a gyógyszertárban a Stodal-t ajánlották, szintén homeo. Az éjszaka alig aludtam valamit a köhögéstől és a hasam is nagyon befeszült, már nagyon aggódtam. De most egy kicsit jobb, pihentünk egész nap...hogy ki fog kitakarítani, nem tudom....de nem is érdekel :D

Pociméret témában küldök még két esküvői képet. A fotós ki volt hegyezve a pocimra, nagyon szerette fotózni :-)

Kép

Kép

Kép
kkia
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok ám, de többnyire olvasó üzemmódban.

Megjöttünk a Praxisból a genetikai UH-ról.

Minden a legnagyobb rendben, végig számolta Hajdú doktornő az összes ujjacskáját a kezén, lábán, teljes a leltár:-), gyomor, szív vese is rendben.
Méretek:

BPD: 4.31

súlya: 205 gr

14.95 cm nagyok vagyunk már!!!!

mosolygott, és bújkált a lepény mögé, és tartjuk a korunkat is:-))

Szóval úgy tűnik a nehezén túl vagyunk, nem kell sehova sem menjek már, az alap vizsgálatokon túl. Sajna csak DVD készült, és papírkép, megpróbálom azt lefotózni is feltenni.



Más:



egy-két web oldal, ha esetleg érdekes lehet nektek



babaruhák: http://cweb.hu/babaruha/index.php

utónévtár: http://www.origo.hu/utonevtar/index.html?keresztnev=N



további szép napsütéses délutánt nektek!!!!

url=http://babafalva.hu]Kép
barack35
 
 


barack a ruhás oldal nagyon jó....el is mentettem!!!!!!!!
kkia nagyon szép menyasszony voltál!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Barack,
gratulálok a szép méretekhez :lol:

Twins,
csak nyugodtan kérdezz :wink: , semmi gond! Hát nem semmi lenne 200 eurot fizetni egy UH-ért :roll:
Mindenhol más a rendszer....
Mi kb.200 eurot fogunk adni majd a szuléskor a dokinak, de ez végulis hálapénz, ugyhogy ki mennyit ad. De 100-350 euro korul szoktak adni a dokinak. Viszont egész várandósság alatt fizetek,minden egyes látogatáskor neki, de ez a téma még odébb van, majd ha kozeledik a szulés, akkor ráérunk errol beszélni.

Ja és koszi a drukkot a vizsgákra!

Kérdezted, hogy hogyan fogunk beszélni a babával....Természetesen magyarul!!! Mindketten magyarok vagyok és magyarlakta vidéken lakunk, úgyhogy majd iskolában ráér a gyermek megtanulni "államnyelvul" is :D
Mindemellett magyar ovikába és magyar iskolába fog járni,mint ahogy én is abba jártam anno.

Monica,
azt hittem elmentetek Párizsba és azért nem jelentkezel, de ezek szerint nem ...... Sajnálom, hogy ennyire rosszul voltál :(
ginuska
 
 


Sziasztok Csajok!
Olvasó üzemmódban voltam jelen az oldalon! :)

Pocakok: Hogy milyen szép nagy pocitok van! Engem anyósom lecseszett, hogy miért akarok még ennél nagyobb pocakot, amikor úgyis a terhesség felénél járok csak és az utolsó 2 hónapban úgyis nagyot fog nőni. :D Na, de titeket látva, nem is csoda... :lol:

Képzeljétek rajtam kb. 3-4 napja, a nyakamon apró pici piros pöttyök jelentek meg, ill. nem csak pöttyök, hanem foltok is, amik viszketnek. Felkutattam a neten a dolgokat, és elég megnyugtató infókat olvastam, de azért holnap vagy holnapután elmegyek bőrgyógyászatra, mert nem bízom a véletlenre a dolgokat.

Meg a holnapi UH-on is megemlítem a dokimnak, ő biztos okosabb.

Remélem már én is holnap du. megnyugtató és színezhető információkkal fogok hazatérni a gép elé. :lol:
Már nagyon várom.

Ja, meg még valami előfordult velem, amit eddig még nem tapasztaltam.
Ahogy az esküvői csokrot voltunk megbeszélni drága anyós jelöltemmel, egyszer csak kezdtem érezni, hogy csöng a fülem és elkap egy melegség és tudtam, ha nem ülök le, akkor tuti beesek a virágok közé, úgy elgyengültem, hogy rögtön le is ültettek. Mivel reggeliztem, így igazából csak a terhesség normális jelének tudom be, mert amikor egy helyben álltam azt nem bírtam.
Mondták is, hogy rövidített ceremóniát kérjünk akkor, mondom azt már nem! Az így sem több, mint 15 perces dolgokat rövidítsem le 5 percre? Ugyan, meg ott nem kell olyan sokat állni.


Hát, abban viszont, hogy a babát érzem-e abban nem vagyok biztos, de a párom nagyon aranyos volt tegnap, mert du. lefeküdtünk picit pihenni és rárakta a pocakomra a kezét és mondta, hogy a babát érzi!? Mondom szerintem nem, hanem csak egy ütőér van ott,amit én is intenzívebben érzek a pocimon, már szeretné ő is nagyon érezni a Babót! De mondtam, hogy várja meg amíg én el tudom dönteni, hogy valóbban Ö e vagy sem. :lol:

Tegnap szerettem volna napozni egy picit, persze csak módjával, hogy ne legyek ilyen hulla színű az esküvőre, az arcom a lábamra,karomra, mellkasomra fókuszálnék jobban, de a poci miatt háton nem nagyon akartam, hason meg nem nagyon bírtam.
Így fel is adtam.

Kisfiú vagy kislány? A párom nagyon szeretne kislányt, én speciel nem vagyok kiélezve, de ő is csak annyit mondott, hogy akkor lesz a legboldogabb, ha egészséges, csak adna egy kis pluszt, ha valóban kiscsaj lenne a pocimban. :D
Viszont anyukám kisfiút szeretne, mert már nálam is amikor velem volt terhes azt szeretett volna. Mondtam, hogy majd a másodikkal megpróbáljuk a másik "kívánságot is teljesíteni". :D

Olyan furcsa belegondolni, hogy én 7 hónapra születtem, amit eddig ugyan szintén meglepőnek találtam, de most, hogy én is benne, vagyok látom milyen nagy jelentősége van akár 1 hétnek is a babó szempontjából. Ja, és 1,5 kiló voltam, én legalább duplázni szeretnék. :D

Kicsit hosszú lettem. Bocsi. :oops:

Kkia: Nagyon szépek az esküvői fotók. Hol készültek?

Szép napot!
hajnalocska
 
 


Pattogobolha, hatalmas a pocakod... Nem semmi.

Nekem most még csak akkora, mint Kopeenak, pedig már lassan 18 hetes leszek. Mondjuk nem zavar, néhányan még azt gondolják, hogy csak híztam, mert elég egy pulcsi, hogy eltakarja.

A kedvesem irtó kíváncsi Nünüke mocorgására, tegnap este mondtam, hogy most hol érzem és egyből lecsapott rá. Teljesen el volt ájulva, amikor halványan már érzett valamit. :D Egyik cukibb, mint a másik... :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Monica,Twinsmomma!
Köszönjük szépen a gratulációkat!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Jovana!
Gratula a kisnunishoz!!!! :lol: :lol: :lol:

Hajnalocska!
Majd írj,hogy mi volt a bőrgyógyásznál,mit mondott! :)
Biztos semmi komoly!Lehet,hogy csak allergiás lettél vagy a tusfürdőre vagy a testápolóra. :roll:

Monica!
Remélem a rosszulléted már elmúlt!És "csak" a vérvétel okozta! :roll:
Az utóbbi egy hétben már többször rosszul lettem.Ha sokáig kell egyhelyben állnom,érzem összeesnék,ha nem ülnék le.Legutóbb pénteken,mikor fennt voltunk Pesten,pont egy bababoltban voltunk és ki kellett mennem a kocsiba leülni,mert már kezdett elhomályosodni minden előttem. :oops: :shock:

Barack!
Gratula a jó eredményekhez!!!! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


képzeljétek ma bencus egész nap meg nem áll......folyamatosan rugdos!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nitacska007 írta:képzeljétek ma bencus egész nap meg nem áll......folyamatosan rugdos!!!!!!!!!!

:lol: Nünüke akkor a legaktívabb, amikor dolgozom. Szerintem unatkozik, mivel sokat ücsörgök. :D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


én is ma nagyrészt feküdtem...ha ülök akkor csak néha érzem...fekvéskor viszont annál inkább...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

7vegenk az nem egeszen ugy alakult ahogy terveztuk a rosszul letem miatt, de talan jobb is volt igy. Sokat setaltunk,jatszotereztunk stb. :D
Meg az ovirol anniyt, hogy azon gondolkostunk a Parommal, hogy ugye penteken mikor ovinezoba voltunk,akkor nem volt ott semmi dolgozo,gyerek, mert ugye unnep volt. Csak az igazgato vag ymi vezetett korbe minket...akkor en innen honnan fogom megtudni,hogy hoyg viselkednek a gyerekekkel? :roll: Nekem ez nagyon erdekes.. :roll: ismerosunk gyereke is odajar, es ok nagyon szeretik,szoval remelem telleg jo lesz. :roll:

Andi
Igen, mi itthon magyarul beszelunk,hiszen a Parom is es En is magyarok vagyunk. A Parom tud franciaul, de mivel En se tudok, igy itthon nem beszel ugy. Baratokkal angolul folyik a tarsalgas. Jarok en is francia tanfolyamra hetente 3x masfel orat, de nem igazan megy. :oops: :roll: Nehez... :roll:
Mi magyarul fogunk a babaval is beszelni, majd ha itt maradunk hosszabb ideig Fro.-ban akkor o is persze tanulni fog franciaul...de nem tartom valoszinunek,hogy o itt fog oviba jarni,ebben az orszagban.. :roll:

Kkia
Nagyon szep voltal! :wink:

Barack
Gratula a jo eredmenyekhez! :lol: Szep nagyok vagytok mar! :wink:

Ginuska
Parizst most kihagytuk, a kocsi utat nem birtam volna.. :roll:

Sziszko,Hajnalocska meg akik meg russzl szoktak lenni!!
Nagyon vigyazzatok magatokra es nagyon fontos, hogy mindig legyen nalatok egy uveg viz!!


na rakok egy tablit :wink:
Vendég
 


Kép
Vendég
 


sziasztok:)

Mi sokaig kulfoldon eltunk, a gyerek tolunk angolt fog hallani szinte, anyukam velunk el, o majd magyarul beszelget hozza.
En franciat is szeretnek neki, de mivel csak en beszelem egyedul a nyelvet a csaladban igy le kell hogy mondjunk rola (egyenlore...)

Szepek az uj pocik lanyok:)
Mindent bele:):):)


KERDES:

van koztetek veszelyeztetett kismama?
Nekem a mehem van megereszkedve a tartoszalagok tul lazak, ezert kell fekudni.... ha valaki jar(t) hasonlo cipoben es tud tanacsot adni kerem irjon:)

puszka es joejt mindenkinek!!!!

mia

sünciboglya
 
 


Nita!
De jó Neked! :lol: :lol: :lol:Tudom,nem szép dolog irigykedni,de már én is nagyon szeretném,ha rugdosna a picúr! :lol: :wink:

Monica!
Mindíg hordok magamnál vizet,ha elmegyek itthonról! :lol: Muszály! :wink:

Sünciboglya!
Én veszélyeztetett vagyok,mivel tavaly ősszel volt egy vetélésem! :cry: :cry: :cry: Sok pihi és kímélő életmód!Ezt mondta a dokim! :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


most nem tudom hogy mi van. Elmentem ma a nőgyogyimhoz, hogy megbeszéjük mikor megyek afp-re. Mert ugye a 12. héten voltam a czeizel központban genetikai uh-n és az alapján más a terhességi korom mint amit ő mért. Ezért gondoltam, hogy jobb tisztázni. Erre elküldött ma AFP-re... :shock: :shock: :shock: GOndolom mennyire szuper lesz az eredmény. Én meg mondtam neki, hogy én úgy tudom, hogy mindenképp betöltött 16. hét kell. Ezzel azt sikerült elérnem, hogy jövő héten is levesznek tőlem egy AFP-t. :shock: :shock: Nem egészen értem a dolgot, de ez van... Valószínű totál ki volt a dokim, mert beosztották egyszerre rendelni a nőgyógyászatra meg a terhesrendelésre, és enyhén szólva sokan vártak rá... De akkor sem értem hogy most akkor mi van. A másik furcsaság meg az volt, hogy mindenképp az utolsó vérzéshez képest akarta kiszámolni, de én meg mindenhol azt olvasom, hogy a legpontosabb adatot a 12. heti uh adja, mert ugye nem mindenkinél ugyanakkor van pé... Na mindegy. Én pontosan tudom hogy mikor fogant és az alapján is csak a hétvégén töltöm a 16-ot. Na befejeztem. :)

Kép
Kép
kopee
 
 


sziszko:
Mi az ok amiert fekudnod kell? Es mit mondanak, meddig?

kopee:
ne aggodj, ki fog derulni mennyi az annyi. A korhazban amikor benn fekudtem volt par anyuka, nekik is kisebb volt a magzat mint amit korban megallapitottak. Az AFP tenyleg a 16. heten kell, nekem is lelkemre kotottek hogy az a helyes idopont. (En lemaradtam a 12. heten a vervetelrol, csak egy szedett-vedett UH volt mert pont akkor voltam korhazban fenyegeto veteles miatt.)

Szoval ne aggodj, minden rendben lesz:)

sünciboglya
 
 


sünciboglya, egyáltalán nem aggódok mert baromira nem érdekel az eredmény. csak tudom, hogy ha alacsony lesz (márpedig az lesz) és ugye az eredmény mindenhova bekerül és van már egy beteg gyerekem, akkor mindenki be lesz szarva, hogy jajajaj. És ezt a részét nem akarom, hogy most meg majd emiatt küldözgessenek mindenhova. Mert az afp-vel kapcsolatban semmi jó véleményem... :) de azért köszi.

Kép
Kép
kopee
 
 


Twinsmomma, köszi! :D

Mrsparis, nem vagy lemaradva!!!
Első baba, ugye? Nekem se volt tavaly a tiednél nagyobb ilyen idősen. Most sokkal jobban látszik.
Bár én is állandóan kérdezgetem a férjemet, hogy „de ugye nem kicsi?”. Nem mondom, hogy nem akad ki tőlem néha, de azért jól állja a sarat. Mindig nyugtatgat, hogy „Nem, nem kicsi. Cuki.”

Mindenkinek gratula, aki már tudja, hogy milyen színű legyen a sora a táblázatban! :D

Továbbá grat. a jó eredményekhez is!

Sziszkó, nyugi nem soká érezni fogod a babácskádat! :D

Képzeljétek, az én kis törpém szombat óta végre akkorákat rúg, hogy hanyattfekvésben már a pocim is emelkedik, így apa is lazán érzi kívülről. Eddig is éreztem, hogy kapirgál, és hogy egyre erősebb, de ezt vártam már nagyon. Olyan jó! :D

Kopee!
Jól teszed, hogy nem aggódsz az AFP miatt, szerintem is a legidiótább vizsgálat.
Egy dologra jó, hogy riogassák vele az embert. :roll: Nem véletlen, hogy jobb helyeken már nem is csinálják.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: