Új privát üzeneted érkezett!

Én benne lennék a fogyiban ha Íri már nem szopna...de amig szopik,addig nagyon boldog vagyok.Mert én is CSAK szoptatok.
Zsiráf teszveszen meg a többin is találsz Mothercare cuccokat,használtan is újonnan is.
Mi a keresztelőnk lázában égünk már 24-én lesz,30 fős.
Gyerekeim már csak e hónapban mennek oviba.
Egyébként jól vagyunk.
21én megyünk Megint vese kontrollra.
Megyek főzök.pusszantás.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Hahó

Zsiráf: tiszta apja!!!!! Ez olyan mint nekünk a tortás képünk regivel
Nekünk is lapul hátul a feje de csak mostanában igaz nem mondható laposnak azért. Pedig ő mindig oldalt teszi a fejét mikor alszik hiába a hátán van. mingyá dobok képet a honlokról, mert igen nekem olyan előredomborodónak tűnik, de azt olvastam, h a babáknak ilyen..nemtom. ma megkérdem védőnőt de ő mindig mindenre azt mondja h ugy jo ah van nagyon pozitivan áll mindenhez.

Solya: nem simán vény nélkül adják!

Sportrész: tegyetek már majd képeket h mutatnak benne a babák aki már használja! Most rossz a fényképezőnk de ha megjavul én is teszek. Csak mert nekem olyan hülyén néz ki benne ugyebár hátradöntöm teljesen mert ülni még nem tud és igy a lába az égnek áll szintede a mózest meg már nem tűri..

Zöldi: én még mindig csak szoptatok és ah irtam még tervezem is h igy maradjon egy ideig akár 6hó után is kicsivel. Ma megyek védőnőtől ezt is megkérdem mit gondol. Dokit nem kérdem mert ő már ujszülöttként is a teát erőltette volna.. amugy már most kivagyok a gondolattól h mi lesz ha már nem szoptathatom mert nem kéri v már akkora lesz h nem „kell” v akármi. Úgy hozzászoktam és olyan meghitt és olyan természetes és stb..a hozzátápitól ezért is ódzkodok kicsit.

Ma mérünk de multkori mérés szerint még mindig 25 deka a heti hizásunkpedig már regi is mozog ám!de én örülök neki, hadd legyenek tartalékok!

Gyed: enm is tom m lesz velünk ha nem lenne ez a megemelkedett törlesztőrészlet semmi gond nem lenne még félretenni is tudnánk de igy lehet még ki se jövünk majd ugyh nekem is tanitanom kell már látom

Alvás: emlékeztek h mikor regi 4hós volt uigy panaszkodtam h felkel éjjel? Na már megoldodott ugyh csak türelem lányok!

Kubu nemtom mi az a kukacféle..

Enikő: költöztök?miért?

Szopi: nekem már egy hónapja csak nézelődik és nevet szopi közben ha ülve etetem, ugyh most megint fekve és egy szobában nyugiban kell szopitatni h egyen is rendesen. Változnak az idők.

Utsó: szoktátok mérni csak ugy a hőjüket h mennyi normálisan? Én mióta beteg volt sokat mérem és majdnem mindig 37. ez normális? Betegen is ennyi volt v max 37,2-3 ezek persze ugy h levonva az 5öt és véégbélben. Szal nemtom h most mindig 37 az ok v jelez vmit? Mert néha van 36,5is. Mitől függhet ez? Más baja nincs csak még midnig a szörcsögés és az egyik orra néha bedugul. Ezzel dokihoz meg nem gondolom h vinnem kéne nem? Ha szivom nem jön semmi.

Na mentünk majd jövünk

andy

Kép
andy30

és akkor a kép a honlokról. persze itt különösen előrenyomja. de kb ilyen mindig. Kép Kép

Kép
andy30

mush:én eddig csak egy ciciből etettem egy alkalommal,de az utóbbi egy hétben mér délután kell mind a kettő.

manna:jó 5let a fogyi,de pont most amikor apadni látszok? :?

mági:ugyan ez a helyzet nálunk is.ez a feszengős,felülős szopi....csak ugye én azt hiszem aztért csinálja hogy éhes. :roll:

KépKép
lyndee

ja és ide is küldhettek néhány kilót. már alig van mit felvennem mert minden leesik rólam :roll: most meg nemigen tok költekezni h uj ruhatárat vegyek :? 65el estem teherbe most 60 vok de néha már annyi sem :? fősuli elsőben voltam a negativ csucson 57el remélem nem jutok el odáig.

ti h álltok a terhességi csikokkal amugy? nekem nincs egy sem, de a hasamon lett egy barna függőleges csik. az el fog tünni? azt irták igen de eddig nem akar...

na mentem fszoba mert elaludt utána meg védőnéni.

Kép
andy30

Gabi: deeee, ott nyomom a melót. :lol: Mondjuk a primer köbe be nem teszem a lábam,nincs is oda belépőm és nem is akarok!!!!

Zöldi: mi is csak szopizunk. Úgy tervezem, hogy lassan elkezdjük a kóstolgatást, de csak azt szigorúan!!! :lol: :lol:

Andy: nekem a vaskos combomon vannak csíkok, pocin nincs!!! :lol: :lol:

Megyek, mert itt van a kezemben és nem tolerálja ha írogatok!!!! :lol: :lol:
Vendég

andy:utál utál utál, se csík se plusz kg, a szerencsés mindenedet.... :wink:

amúgy bnőm ajánlotta, neki bevált én is most próbálom, szóval csíkokra naponta ledörzsölte a hámot a hasáról olyan dörzsi szivaccsal, majd bekente silicea géllel, patikába kapható, nem olcsó, mert majdnem 2000 forint a 200ml, de csak egy üveggel kente be magát és tényleg alig látszik vmi a hasán pedig nagyon csúnyán szétszakadt a hasa.
vettem én is hűtőben kell tárolni felbontás után, zselés állaga lesz.
meg jó hideg:)
kíváncsi leszek nekem beválik-e

KépKép

Kép
orsimorsi

andy az a csik meg nekem is megvan

lyndee. miert nem szoptatsz ket cicibol minden alkalommal?

KépKép
KépKép
mush589

Hát nálam a fölé hajolós nem válna be, mert minden etetés után pótlás van, és a cumisüveget csak egyféle képpen tudom tartani... :cry:

Sajnos mi sosem tartoztunk a csak szopók táborába.. :cry: Ennek ellenére nincs hozzátáplálás, egyenlőre még nem is tervezem.

Orsi:
teljesen igazad van, én minden képpen visszakérném a pénzt.. :evil:

Csíkok:
Sajnos rengeteg.. Nem is tudom, hogy mit fogok csinálni nyárn a strandon... Már ott tartok, hogy le se vetkőzöm, pedig a mindenem a víz... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Helló!

Délelőtt vásárolni voltunk, ami az útépítések miatt egész délelőttös projekt, pedig Gödöllő csak 15 km. Ráadásul csinálják az új M31 csomópontot, szóval fincsi volt közlekedni :twisted:

Emiatt Kobold csak visszafelé aludt a kocsiban, és már most majdnem bealudt az evésnél, úgyhogy szunya van (na, mégsem...) :)

Fogyi: hát, nekem elsősorban szerintem mozognom kéne, meg kevesebbeket vacsizni és normálisan reggelizni, és nem nasizni (bár az "csak" túrórudi)... :roll:

Csíkok: nincsenek, csak sonkák és némi narancsbőr :evil:

Ja, és Kobold rájött, hogy hogy kell betenni a cumisüveget a szájába, csak még a kivitelezése kicsit bizonytalan, de annyira édes :D

Manna: nekem van egyféle heti étrendem, bár azt szopi mellett nem vállalom be, viszont utána tuti. Annyi vele a baj, hogy no pia közben :( :twisted:
Majd felrakom.

Andy: csak ülni vagy feküdni tud a sportrészben? Köztes állásba nem rakható? Nézelődős sétinél Kristófot már úgy visszük egy ideje, és teljesen jól megtartja a hátát.
Vízszintesben amúgy így néz ki:
Kép

Orsi: tök jó, hogy Réka meggyógyult :)
a teszveszes cuccal kapcsolatban pedig ez a minimum, amit megtehet, hogy visszaadja a pénzt :evil:

Valamit még biztos akartam, de most szórakoztatom kicsit Kisfőnököt...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok.

sinlac: lehet nekem is ki kéne próbálnom estére mert jó lenne ha aludna 6 órát legalább. Neki is meg nekem is jó lenne.

Aida: nem semmi hogy hasonlítotok egymásra:))) jók a képek:))
És jelentem ma voltam mérickélni és elértük a bűvös 6 kilót:))))))
de a centik nem akarnak nyúlni:(( az 59.5

meleg: én már alig várom. megyünk is strandolni ha igaz lesz és meleg

Aida:
azért ne számíts súlyos kilókkal a fiad terén. Mert sztem a te anyagcserédet örökölhette és ő is olyan kis vékonyka lesz. ez már most látszik.

Nézd Izát. ő is csak 6 kiló semmi több de úgy néz ki mint ha 9 kilós lenne:))) mindenhol hurka:))))))))

Kép
Kép

solya : nehari amit mondok de én azt a kutyát rögvest elvitetném

Orsi
jól tetted.

magas homlok: azoknak a babáknak van szembetűnően magas homlokuk akik szinte csak háton feküdtek. Mivel hátul ellaposodik és ezért. Majd helyre jön ha már mászik megy

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera: nagyon édes Izád!!! Hát Marcink sem valami hosszú (4 hósan volt 60,5cm), de mi majd jövő héten mérickélünk akkor pontosabb adatot mondok!!! :lol: :lol:

Solya: én imádom a kutyákat, de Verával egyet kell hogy értsek!!!! :cry: :cry:

Gabi: édes a Koboldod a kocsiban. Egyszer már én is kipróbáltam a sportrészt. Nekem az volt a fura, hogy nem velem szemben volt, őt nem zavarta. Fent is hagytam a vázon, de visszatettem a mózes részt. Igaz ha bejön a meleg, váltunk sportfokozatra!!!! :lol: :lol:
Vendég

orsi: köszi lehet kipróbálom azt a szert. bár ez nemtom milyen csik lehet ez a barna mert nem stria az biztos. és olyan testfeszesitő sprayt használok avonosat de az nem hat rá. meglátjuk. annyira mondjuk nem durva csak mégis..

amugy megjöttünk védőnénitől és 8250 gramm és 66 cm:) viszont igy most kb 3hét alatt csak 33dkg-t hizott. azt észrevettem h nem vágnak már ugy be a pocakján a gatyók:)szal csinosodunk ja és a buksi se nő már olyan aránytalanul nagyra a sapikat nem növi ki ugy mint eddig:)

Kép
andy30

Bocsánat, hogy csak néha szólok hozzátok, pedig elég sűrűn olvaslak Titeket,de igyekszem most már rendes tagja lenni a csapatnak. :oops:

Vera, nagyon csinos hurkái vannak Izának!!!

Andy, szerintem neked a linea nigra látszódik. Az még nekem is megvan, pedig már 7 hónapja szültem, nem tudom mikorra múlik el. :roll: Micsoda méretek!!! :lol: :lol:

Mági, ilyen enninemakaros sírás nálunk is volt már, inkább csak Mátéval,én picit dajkáltam, sétáltam vele egy picit, hogy megnyugodjon és utána evett.

Nekem szerencsére nem kell fogynom, bár egy kis mozgás rám férne. Én kb ugyanannyi vagyok, mint terhesség előtt.(voltam kevesebb is míg a fiúk kórházban voltak :cry: )

Mushi, de jó, hogy jól van a kislány!!! Biztosan nemsokára haza is mehetnek!! Sajnálom a rossz éjszakát!

Gabi, úgy emlékszem Koboldon láttam azt nagyon partikus ettetős cuccot, azt hol vetted?

verzso

ja és babakocsi: nem lehet vizszintre hajtani mint gabi nektek még annyira sem hanem kb ugy ül benne mitn a hordozóban de majd fotózok. mondjuk védőnő ma látta és azt mondta ok.

Kép
andy30

manna. neked milyen babakocsid van?

verzso. valoszinuleg majd csak a kiirt idopont korul engedik haza Jessicat.

Iza cuki.

Kiskobold nagyon edes. nem kotod be?

KépKép
KépKép
mush589

Tudom már, mit akartam :(
A jobb combomban valami nem stimmel. Csípőtől lefelé a külső oldala igencsak fáj. Olyan, mintha be lenne gyulladva, rossz, égető érzés a bőröm alatt, néha lüktet is. Csak azért jutott most eszembe, mert ilyenkor a nap vége felé kicsit rosszabb.

Ja, és akinek majd esetleg kell:

DIÉTA

Az benne a jó, hogy baromi egyszerű, nem kell spéci dolgokat enni.
Kb. olyan 1000 kalóriás lehet....

Verzsó: még Zsiráf ajánlotta annó ezt az előkét. Ikeában lehet kapni, 2 db egy ezres és 40 fokon mosható. Baromi hasznos, és még így is jócskán összekeni magát néha :)

Mush: vízszintesen nem kötjük be, mert nem tud kiesni, ráadásul nekünk nem a tolókar állítható két irányba, hanem a napvédő kupolát lehet mindkét irányból felrakni, de csak vízszintes állásban, viszont ha úgy akarod tolni, hogy szemben legyen veled a baba, akkor a huzatot ki kell fordítani, és úgy be se lehet kötni, mert a biztiöv belülre kerül. Jó bonyola így elmondva, de majd lefotózom, és megmutatom...

Kép

Kép
gabilany79

kérdés: multkor mush mondta h 4óra mire átmegy a tejbe a kávé. ez mindenre igaz? és meddig marad benne?:)

Kép
andy30

andy. szerintem igen, de nem vagyok benne biztos.

KépKép
KépKép
mush589

Manna! Égjen a zsír! Vesszenek a Michelin figurák!

Orsimorsi! A Hervisben le vannak értékelve a múmi hálózsákok! ;)

[quote]M írta:ost írtam az eladónak, hogy két lehetőség van vagy visszaküldöm és visszautalja a pénzt vagy negatív értékelést fogok írni.
sztetek?

Én már csináltam ilyet. Sőt, az eladó annyira megsértődött, hogy visszautalta a pénzt, és azt mondta, tartsam meg a ruhákat!... bevittem a védőnőnek.

Kép
zölddisznó

múmi-a

Kép
zölddisznó

Kép
zölddisznó

Boldog hofordulot Bencenek, Gergonek es Reginanak!

KépKép
KépKép
mush589

mush
köszönjük :)

Tegnap egész nap ment asírás, nem tudtam mi baj van Bencével, 2 tippem volt, vagya foga, vagy a hasa.Aztán rájöttem, hogy 2 napja nem volt kaki. Kapott kúpot, és mint akit elvágtak... :)
Viszont mostmár nem anyatejes kakikja van sajnos... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Reggelt, délelőttöt!

Boldog 4. hófordulót Bencének!

Boldog 5. hófordulót Reginának és Gergőnek!

Mush: milyen volt az éjszakátok? Tudtál kicsit pihenni?

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!!!!

Boldog Hófordulót Kívánok Bencének, Reginának és Gergőnek!!! Ugye nem hagytam ki senkit???!!!! :oops: :oops:

Mági: jó hogy rájöttél a megoldásra. :lol: :lol: :lol: Milyen kúpot adtál neki???

Diéta: én ajánlanám a 90 naposat, anno 8 kilót leadtam tőle. Ha majd nem szoptatok újból megcsinálom, bár a lénapot én kihagyom!!! :lol: :lol:
Vendég

Bocika
:germicidet kapott. Ennek hatására a mai napot egy nagy adag kakival kezdte. Aztán rá egy órára ismét egy hatalmasat tett a pelusba. Szerintem így, hogy most már alig van anyatej, a tápszeres kaki nehezebben jöhet neki ki... :roll:
Kipróbáltuk a Lidl-ös pelust. Szuper jó, és az ára is! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vááá! Tiszta hülye vagyok! Nem germicidet, hanem glicerines kúpot kapott ,egy felet! :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

gabi. valamivel jobb volt.f10-n2-ig aludt a kisagyban, majd atvittem hozzank, 4-ig aludtunk, majd cici csere(nagyon tele volt a bal), 7 korul ismet, majd n9-ig huztuk az alvast. aztan "beszelgettunk", bohockodtunk az agyban n10-ig. ja meg evett is, mert hanyatt fekudtem es ratettem Kincsot a hasamra, lecsuszott a haloingem es elokerult a cici. feljebb kuszott a dragam es bekapta. szopizott kettot aztan egy hatalmas mosollyal ram nezett, folyt a tej a szajabol, majd ujbol neki kezdett, harom szivas utan ujra mosoly. ezt eljatszotta parszor, aztan helyet csereltunk:lol:

itt mar megint szelvihar van!!!! olyan babakocsit felboritos,de kozben meg gyonyoruen sut a nap. :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Boldog hófordulótReginának, Bencének és Gergőnek!

Zöldi! Én mennék, ha nem lenne olyan messze.

Az én kisfiam megint 2 napja nem alszik éjszaka. Hulla vagyok.

Gabi! Ez a diéta tényleg tök egyszerű, csak össze kéne kaparnom az akaraterőmet. :wink:

Boci! Én 90 naposat kétszer is végigcsináltam, de már nem tudnám. A gyomrom nem bírja a gyümi napokat.

Elhatároztam, ha vége a munának, akkor elmegyek esténként futni.

Kép
Kép
Kép
erika26

Boldog hófordulót kívánok Én is Bencének, Reginának és Gergőnek!!!

Mági, éljen a kaka!

Gabi, sajnos a közelünkben nincs, így nem tudok beszerezni, de ha szépen megkérlek, ha jársz mostanában az Ikeában nem vennél nekem?

Mush, igen az várható, hogy akkora éri el azt a súlyt amivel már haza engedik, mi 38 hetesek lettünk volna, amikor haza jöhettünk.
De aranyos lehet, ahogy játszadozik Kincső!

verzso

Musi! Írattam Sinlac receptet, küld el anyukád címét e-mailen légyszi: erika.salamon@biatv.hu

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika: ezzel én is így vagyok, de szoptatás után akkor is összeszedem minden erőmet :wink: :)

Verzsó: jaj, dehogyisnem, eszembe is jutott, hogy felajánlom, csak akkor nem voltam gépközelben, úgyhogy szépen el is felejtettem. Egy csomi (2db) elég lesz?

Mush: ez már azért haladás :) Édes lehetett Kincső.

Kép

Kép
gabilany79

Gabi, köszi előre is!!!!! :lol: Inkább két csomaggal vegyél már, hisz csak két gyerek van :wink: :lol:

Erika, exeddel megoldódni látszódnak már a problémák?

verzso

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1241775208.3139.jpg[/img] Mire nem jó egy szopipárna..

[/img] Kép Kedvencem: Séta a Dédikkel :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1241775281.4204.jpg[/img] Sok volt a sör

[/img] Kép Fiam kedvence :az alkesz bárány :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Verzsó: oké :) és igazán nincs mit :)

Mági: miért alkesz a bárány? :? Erősen nézem, de nem tudok rájönni :roll: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Gabi:
ez egy Mushabell-es bari, ha megnyomod, béget, és olyan bégetése van, mint egy erősen betintázott báránynak :) Bencének folyton elkerekedik a szeme, amikor meghallja, majd megkaparintja, és fel akarja falni :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági, nagyon jó képek és hát sok volt a sör című az külön tetszik, jót kacagtam még anyumnak is mutattam! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Verzso!
Hát sajnos nem. Most elveszítjük a szocpolt is miatta.
Már komolyan gondolkodtam olyan megoldáson, hogy le se merem írni.

Képzeljétek tavaly nyáron jól átvágtak minket, nyelvtanfolyamot "akartak" indítani, persze előleget szedtek és mire észbe kaptunk már jól eltűntek. Több száz feljelentés érkezett a rendőrségekre az ország több területén, erre tegnap jött a levél, hogy bizonyíték hiányában megszűntették a nyomozást. Na én ezt nem értem, az nem elég bizonyíték, hogy a rengeteg becsapott ember feljelentést tesz???? A csalók, gonoszok mindig megússzák az ártatlan ember meg nem jut egyről a kettőre a jó kis magyar törvények miatt. Felháborító!
Bocsi, de kiborultam.

Mági! Annád hihetetlen pózokban tud elaludni! :lol:

Kép
Kép
Kép
erika26

Ja még azt akartam írni, hogy ma voltunk a postán és bejött 3 kollégám, az egyik pasi kifelé menet megnézte Gergőt, de a másik kettő azt se kérdezte, hogy mi van. Na hát én ezért nem akarok oda vissza menni.
Ja és a vicc, hogy pont a csajnak kellett volna feladnom egy levelet, tehát simán a kezébe nyomhattam volna, de inkább beküldtem a központba.
Valamit nagyon kéne tanulnom, hogy találjak valami normális munkahelyet, de fogalmam sincs, hogy mit.

Kép
Kép
Kép
erika26

erika. koszonom szepen!!

gabi. hat igen, sokkal jobb volt,mint az elotte levo, az biztos. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!!

Boldog Hófordulót Reginek,Bencének,és Gergőnek!!!

Mági:hurrá kaka :lol: és nagyon jók a képek,nekem is Anna beájulós képe tetszik a legjobban :lol: :lol:

Boci,Vera:a kutya már abban a pillanatban el lett "távolítva" mikor megharapta Rékut.Én sem hagytam volna semmi képp hogy maradjon :roll:

Erika:sajnálom hogy ilyen nehéz az exeddel :( :(

Mush:örülök hogy valamivel jobb volt az éjszakátok

Manna:jó ötlet ez a közös fogyó csak én sem akarok addig ameddig csak szoptatok.

Orsi:örülök h meggyógyult Réka :lol: :lol:

Andy:Reginek micsoda tokája van :lol: :lol: ja és irigy vagyok a nem csíkodra :lol: :lol:

Velünk:tegnap megjártuk a kontrollt és hála égnek minden rendben van Oli fejjel :lol: :lol: most egy kicsit megnyugodtam,bár azóta is a fejét nézem :roll: :roll:
Itt olyan csodálatos idő van tuti van vagy 26fok,hogy ma egész nap kertészkedni fogunk... :D

solya051020
Káld

hahó

ugye nem az én regimre gondoltok h hóforduló? nekünk 18-án lesz féléves...

mági ez az anna...!:) a bárány se rossz.

solya a kutya a tiétek volt? h van réka arca? örülök h oli ok.

mi is ok, és éjjel még mindig alszik:)

na megyek mert reklamáció van

ja a héten kaptunk 20ezer ft ot rokontol jött látogatni itt örülök erre este nem bekrepált a telefonom?most már tudom mire költjük:(

Kép
andy30

ja igen solya és látod nekünk is olyan a homlokunk nemde

Kép
andy30

Andy:apumé volt a kutya.Reginek is szép kerek a feje van,és nincs is vele semmi gond.Igen ahogy nézem Olinak is hasonló a homloka. :lol:
Edoci Regijének szóltak a köszöntések :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

Andy:sajnálom a telefonodat :( és milyet veszel?

solya051020
Káld

ti ilyen időben hogy öltöztetitek kint a gyerkőcöket? Én még nem merek röviddujjút ráadni... :roll: Vagy merjek ?

Hát igen, Annám lassan álló helyzetben is képes lesz aludni :) Ez mondju kazért jó, mert bárhová megyünk, nincs kötve az ágyához, a délutáni alvását bárhol megejti :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: én a szél miatt atléta-bodyt és hosszú ujjú pólót adok rá, de ha nem lenne szél, akkor rövid ujjú body. Amikor áprilisban voltak azok a melegebbek, simán beleizzadt még úgy is a babkocsiba. De olyat is szoktam, hogy atlétabody + rövid ujjú póló, és akkor a háta meg a dereka duplán van védve :roll:

Kép

Kép
gabilany79

szép napot!

csodás idő van erre felé!Mi már megjártuk a Tescot,vettünk kis manónak pár rövid ujjú pólót,és napozót.És egy nagyon aranyos ingecskét. :D

Reggel hívott a védőnő h mi a helyzet a kakival,mondtam hogy leálltam a duphalac-kal mert már 3 hete szedtük és semmi javulás.Akkor volt kaki amikor egyébként is lett volna.
Elküldött bennünket hasi UH-ra.15-ére kaptunk időpontot.

Hát kíváncsi leszek.....szerintem csak annyi az egész hogy anyatejes és rengeteget mozog,ha lerakom hasról hátra,hátról hasra forog és kúszásra emlékezetető mozdulatokat csinál.
vagyis ledolgozza.remélem nem találnak semmit!

És jó hír hogy este nem kellett a fagyóból tej,jól lakott cicivel és aludt reggel 6-ig :D

Fejek mint az őrület!!!!!!!!

Mushi:azért csak egy ciciből etettem mert eddig egy ciciből is megevett 180-at és jól is lakott vele.csak az utóbbi pár napban kezdtem apadni... :cry:

Boldog hófordulót a kis babuciknak!

Mági:Csodaszép kislány Annád! :wink:
Én még most nem adok rá csak rövidujjút,csak ha kocsival megyünk,mert abban 100fok van.kintre még egy vékonyabb hosszúujjút.

KépKép
lyndee

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?