Sziasztok!
Na egy kis hétvégi történet:
Ami az én tegnapi napomat illeti, hát még egy ilyen napot nem nagyon kívánok senkinek sem.
1: A suli szar volt, végül is kaptam egy kettest a dogámra
2: Amikor apa jött haza a kirándulásból (Börzsönyben voltak a haverjával kettesben..... vagy legalábbis azt mondták
), akkor mondta, hogy a mi drága szomszéd bácsink szombat délelőtt elhunyt. Rákos volt és teli volt már sajnos áttétekkel mindenhol
3: Kerty party. Nagyon készültünk rá, mindketten nagyon vártuk már. Negyed 8-ra értünk oda, na mondanom sem kell, a srácok még csak akkor indultak el husit venni
Mi a csajokkal fel akartuk vágni addig a zöldségeket. A Nórinak van egy nagyon édi kutyuja, ő egy Golden Retriwer. Sajna bejáratos a lakásba. Így 15 percen belül befulladtam. Nagyon gáz volt. Gyorsan ittam egy Kalcium pezsgőtabit, meg egy pohár tejcsit is. Na 20 percen belül sem volt hatása, úgyhogy irány az ügyelet. Na ott kiakadtunk. SOHA TÖBBET ÜGYELET, KOMOLYAN!!!!!! Mikor oda értünk, eleve ott szórakozott néhány kisebbségi gyerek. Ordítottak, énekeltek, táncoltak. És a doki meg cseszett kijönni addig, amíg ezek ott voltak. Hiába csengettünk. Na végre bekerültünk, mondom az asszisztens nőnek, hogy allergia, 16. hét, inszemes baba. Na ezek után még vagy 10 percet vártam, amíg a doki bácsi is kegyesen bejött. Neki is elmondom, mi a helyzet. MEghallgatja a tüdőmet elől-hátul, megnézi a torkomat, erre mondja, hogy ő nemhall semmi különlegeset. Na nem akartam mondani neki, hogy ez most poén??? Tökre hallani lehetett, hogy hörgök. Na erre kitatlálta, hogy menjünk át a Szent László Kórházba a fül-orr-gégészetre
Apa megkérdezte, hogy van-e annyi erőm, hogy elmenjünk a kórházba. Erre mondja a doki, hogy szívesen hív nekem mentőt,. de jobban járunk, ha kocsival megyünk, mert nagyon lassan érne oda a mentő (amit nem értek, mert a csepeli mentőállomás az ügyelet mögött van
). Mondjuk oké, akkor megyünk kocsival. Na erre a doki: jó, de mindketten írjuk alá a naplót és a javaslatot, hogy mi elutasítottuk a mentőt
De ő nem ad semmit nekem. És mindemellé kaptunk jó kis kioktatást is. Na jó, indulunk, de a folyosón mondom még elmegyek a mosdóba. Na kiderült, hogy az éjjeli őr eltűnt, a wc zárva van
Na irány a Meki wc-je. Amíg én bent voltam, apa felhívta a nődokinkat este 9-kor. Mázlinkra felvette. Elmeséltük a történetet, mire ő is kiakadt, hogy mi a fenének kell nekünk fül-orr-gégészhez rohannunk
Mondtuk neki, hogy ezt mi sem értjük, mert ha kaptam volna egy kis Kalciumm injekciót, már régen otthon csucsukálnánk. Erre mondja, hogy irány hozzá. Na elmeséltünk a rendelőben mindent, megvizsgált, csinált azonnal uhu-t is. Gyönyörűen vert a pici szive, mocorgott is rendesen, éppen fent volt. Lepény szuper, minden a legnagyobb rendben odabent. Na ekkor könnyebbültem meg igazán. Kaptam egy kis hörgőtágító receptet, megbeszéltük, hogy igenis használjam ilyen esetben a vész inhalátoromat, hiszen sokkal rosszabb, ha nem kapok levegőt, mintha a kicsi kap némi Ventolint. A babának meg nem lesz semmi baja. Szegény doki majd fél órán át ápolgatta a lelkemet, mire sikerült teljesen megnyugodnom. Csak ekkor engedett utunkra. Aztán irány a gyógyszertár, haza, gyógyszer bekap, inhalátor befúj. Alvás 8.45-ig.
Viszont a mai napunk tök jó volt. Felköszöntöttük barátnőmet, játszottam keresztfiammal nagyot, rendeltünk pizzát, audtunk délután, voltunk boltban, kaptam fagyit és sütit is apával és megláttunk egy hírdetést haza felé az egyik oszlopon, hogy gyerek bútor eladó. Van benne egy szétszedhető kiságy, pelenkázó, egy játéktartó fiókos szekrény, egy nagy szekrény és egy fali polc. És az ára: 98.000 Ft
Amúgy Brendonos. Majd mindjárt keresek róla képet. Voltunk is már megnézni, és úgy döntöttünk, hogy ezt szeretnénk. Kapunk még hozzá egy kókusz matracot is, ami még + 6000Ft lesz.