Új privát üzeneted érkezett!

Móni jó a pocikép és nagyon szép neve lesz a leánynak :wink:

Nika ezt itt olvastam a neten, azt nem írta, hogy milyen érzékenységű teszt, de van akinek csak később mutatja. Hasam nekem is fáj :? csak nem tudom mitől....

királylány

Na itt is lenyúltam a laptetőt :lol: Bocsika

királylány

királylány :lol: :lol: :lol:

Moni csini a pocid és a Laura név nekem is tetszik :wink:

Kép
Kép
melisch

Móni: csini poci :):) nekem most ekkorra pocim pedig ha van benene baba akkor is csak 6 hetes bár baba nálkül is ekkora :):):):): némi túlzással :) de majd babásan teszek fel képet és akkor majd meglátjátok :)

nika70
Salgótarján

moni nagyon csini vagy........szép neve lesz a lányzónak!!!!!!!!
megjártam a védő nénit is délelőtt.....fogytam fél kilót!!!!!! :shock: és halgattunk szívhangot is!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jajj de jó

királylány most nézegettem én is a neten és volt akinek csak a 10. héten mutatta ki a teszt :)addig még van remény :):):) ma egész nap olyan érzésem volt mintha ,meg akarna jönni görcsölget a hasam mensisen de nincs piri remélem ez azt jelenti hogy babó van :) hétvégén ellövök mégegy tezstet

nika70
Salgótarján

nika kezdesz felcsigázni!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nika nekem is fájt ma a hasam.......meg tegnap is, de nem jött meg. Ha később volt Pé-d akkor nem feltétlenül mutatná ki. Lehet még nincs 6 hetes sem. Szerintem.

királylány

csajok ki hoz pozi tesztet? :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita rajzolok neked egyet :wink:

királylány

na hol az a rajz?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita ezt rajzoltam neked :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép mivel már én is megígértem most a kisördög nem hagyott békén, ezt rajzoltam neked, nagy puszi!!!!

Kép
Kép
melisch

még halványabb a kontrol csiknál de már jól látható, nem???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch köszi :wink: :lol:
Nita ezt oszd be egy darabig :lol: :wink:

királylány

melisch kösziíííííííííí!!!!!! :) :) :) :)
oké csajok beosztom de csak rövid ideig!!! :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló!

melisch-jó a rajz!!!! :D Ezt minden oldalra fel kellene raknod! Mert minél több ilyet néz az ember, előbb utóbb bevonzza, és akkor neki is lesz ilyen! (bocs, de nemrég néztem meg a Titok c. filmet és most teljesen úgy gondolkozom) :)

nika-hajrá!!! ne akarjon már megjönni!!! Már nagyon izgulok érted!

nita-nem semmi, hogy fogytál fél kilót! A babát mennyire saccolták? Vagy ez még korai? De azért gratula! És örülök, hogy Bencével minden OK!

királylány-a többszörös laptetű jelent valamit! Drukkolok neked!

móni-szép a pocid!!! Te érzed már a mocorgást? Egyébként én is majdnem Laura lettem...úgy volt, hogy anya barátnőjének a lánya is Laura lesz, és hát hogy ne legyen egyforma a nevünk, így lettem Bogi, de végül is ő sem lett Laura... :)

Kép
pampalini

a katicám meg már lemászik a vonalzómról...

Kép
pampalini

éppen néztem én is hogy vajon mi van veled ciklus vége és .......?????

Kép
Kép
melisch

hát..menszi egyenlőre sehol...várok még pár napot...

sajnálom, hogy pont most utazik el a párod, de hátha kitartanak a kiskatonák bent és megvárják a petécskédet! :)

Kép
pampalini

királylány-te nem tesztelsz? Hányadik napon vagy már?

Kép
pampalini

Sziasztok!
vagyok én is, izgulok veletek, de olvasó üzemmódban, mert csak percekre van időm ideülni.

Névanposok, szülinaposok fogadják őszinte gratulációimat, és minden jókívánságomat!!!

Pocakosok gömbölyödjetek, várakozók zebrásodjanak!!!

Szilárd,
egy tanácsom van: ha rosszul lesz a feleséged (émelygés, netán hányás), ne mondd azt neki, hogy mindjárt jobb lesz! :lol: Ja, és ekkor új szőnyeget se vegyetek! Minden rendben lesz, boldog papásodást, pocaknövesztést nektek!

KIRÁLYLÁNY!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Jó reggelt!

Ma reggel csináltam tesztet. És - NEGATÍV -

Tehát jól sejtettem én, hogy valami gikszer van, mert ma vagyok a 48. napon és már mutatni kellett volna valamit, nem?! Holnap ballagok a dokihoz. Nem is az a legnagyobb baj, hogy nincs baba, hanem, hogy piri nem jött meg :twisted:

Mindenkinek köszönöm a szorítást, aranyosak vagytok. De legközelebb csak akkor tesztelek, ha hányok, mint a lagzis kutya. Kivéve, ha a doki másképp mondja. Vagy Ti
:lol:

Nika nem egyszerű a helyzet, mi? :twisted: :lol:

királylány

Sziasztok

Moni: csini pocak :) és a név is aranyos. jól választottatok.

pampalini: hátha te megtöröd a negativ tesztek sorát.

királylány: nagyon sajnálom :(

Timi
titimee

Timi igazából nem az a rossz, hogy negatív hanem, hogy miért nem jön meg! Nem vagyok szomorú, annyira görcsösen nem akarok babát, meghát májusra gyúrtam elvileg :lol:

királylány

timi-jó lenne!!!:)

királylány- De kár! :( szerintem nem volt pé-d, de jó h elmész dokihoz, az a biztos!

lyly-gyere gyakrabban!

És a többiek is, akik régen jártak erre! Gyertek! Csige, Zsuzska, Kistörpe...

Na lépek. Megyek turizni... :D

Kép
pampalini

pampalini akkor adok egy weboldalt ahol csak ezzel foglalkoznak :):):9

http://www.avonzastorvenye.hu/
itt nagyon jók vannak de én lusta vagyok :):):):)

ja és március 22.-e óta a 47. napon vagyok és piri nincs :):):):)én még reménykedek :):)

királylány pont te mondtad hogy van akinek később mutatja ki ababát :) én a 47. napon vagyok bár ma nem teszteltem de hidd el akár baba is lehet benne :):) egy ismimnek 6. héten a doki sem mondta hogy lát e valamit és most lassan szülni fog vagyis türelem de a doki jó ötlet csak ne aggódj ha még nem lát semmit hiszen elvileg még csak 6 hetes lennél :) én is ezen izgulok de mindkettőnknek nem lehet ugyanúgy gixer szerintem baba is lehet még csak pozitívan légyszíve ne add fel

nika70
Salgótarján

Pampalini most lesem az LH tesztet, de sajna arra hajlik, hogy ma + lesz :cry: de ha még holnap is + akkor pont jó lenne mert ma vagy holnap befejezik a fiuk a munkát :lol: :lol: :lol: az egyik srác csütörtökön otthon kell legyen, mert van valami dolga, így kicsit megnyomják a munkát. De lesz ami lesz elvileg még a kislány is esedékes ha 5napig élnek a kis fickók még péntekig kéne kitartsanak :lol: :lol: :lol: :lol: De lesz ami lesz nem hajtok nagyon erre a hónapra máskor sem jött össze amikor minden nap itthon volt.

lyly nagyon örülök, hogy jöttél sokszor hiányzol a jó tanácsaid sokszor ránk férnek. Remélem jól vagytok, puszi.

Sok puszi mindenkinek.

Kép
Kép
melisch

Nika nem lesz baj csak pozitívan!!!!!

Kép
Kép
melisch

Nika naná, hogy csak pozitívan! Dehogy adom fel. és 6 hetes nem is lehetnék még max4. Majd a doki mond valami okosat. barátnőmnek is a doki mondta, hogy 8 hetes terhes, előtte a teszt nem mutatta. :lol: Ráadásul ég a gyomrom is már több, mint egy hete....

királylány

Sziasztok!

Mennyi minden történik itt!

Melisch! Nagyon jó a teszted! Nagyon szorítok Nektek, bár a mai hőd pé gyanús, de azért mennek a drukkok, a petesejt is életképes 12-24 óráig!

Móni! Hatalmas gartula a kislányodhoz! :wink:

Pampalini! Remélem, tényleg pozitív tesztet hozol majd nekünk, annyira de annyira szurkolok!+++++++++++++++++++++

Nita! Gartula Bence babához, esetleg egy pocifotó? :wink:

Királylány, Nika! Extra Mega Giga drukkk még mindig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lyly! De jó, hogy jöttél! Mi újság veletek?

Zsuzska! Csige! Nagyon várlak már Benneteket!

Nyuszi! Veled mi újság? Lilike most éppen "midre telepedett"? :lol:

Ediii! Veled mi a helyzet? Mai hő?

Én ma megyek vissza a dokihoz, és remélem, azt fogja mondani, hogy minden ok odabent!
pedi
Kalocsa

Pedi már az elmúlt 2 hónapban nem volt hőleesésem pékor csak maradt 36,6 körül és onnan indult felfele, az LH teszt tegynap és azelőtt is - volt, így remélem nem lesz/volt pé-m. Kiváncsi vagyok a görbémre mert most iszom a cickafark teát és pé után váltok palástfűre így nézzem mikor is lesz kb pé.m
Én is remélem, hogy odabenn mindent rendben talál a dokid és már nekifoghattok az új projektnek és hamarosan növekedni fog a pocid!!! :wink:

Zsuzska! Csige! tényleg nagyon leléptetek :cry:

Kép
Kép
melisch

Pedi köszi :wink: Remélem minden rendben lesz veled is és hamarosan együtt örülhetünk :wink:

Melisch írtam privit :wink:

királylány

Dia megszületett a válasz sokat agyaltam rajta és még nem adtam fel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch olvastam és nagyon pozitív :lol: , de nem tudok regisztrálni oda mert egy kukkot sem értek :? Ha más nem lesz akkor berajzolom azt a csíkot :mrgreen:

királylány

pampalini ababát most még nem mondták hány grammos lehet!!!korának megfelelő.......hogy én miért fogytam.jó kérdés......szerintem a diéta miatt.ugye só mntes ételeket eetek...vagy csak nagyon minimális sóval és nem ihatok szénsavas üditőket..pl.cólát se.... :cry:
pedi küldök mmsbe majd pocifotót....felteszed ugyi??? :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Naná, hogy felteszem, küldheted! :wink:
pedi
Kalocsa

akkor még van remény :):):):):):)

nika70
Salgótarján

zsuzska jól van csak el voltak utazva de biztosan majd jön ide is :):) ő is elég sok topikban jelen van :D

nika70
Salgótarján

Nika az hal meg utoljára :wink:

királylány

sziasztok lányok.megvagyok jólvagyok,pedi hiányoltál látom.sajnos nem tudtam jönni,nem volt időm patrik elsőáldozó lett takaritottam sütöttem vagyis ezerrel pörögtem.amikor mrg jöhettem volna nem volt jó a netünk.moni aranyos a pocid,remélem jól vagy?nika nagyon szoritok neked küldöm a ragacsot,emlékszem te is annyit küldtél nekem az első beültim után.most ,hogy már nem dolgozom tök nyugis minden nem vagyok feszült,ki tudok kapcsolni,lehet,hogy majd ez lesz hasznomra május végén amikor megyek ismét beültetésre.
kistörpe

Sziasztok :) Újra bekukk, tényleg a finish felé közelítünk. Remélem Emma kibírja már azt a pár hetet, a doki szerint május végéig húzzuk ki valahogy egyben még.

Nagyon jók a fotók, képek.

Pocakosoknak gratula, a többieknek pedig egy nagy zebracsordát kívánok :) Javaslat akinek negatív még a tesztje kérjen laborbeutalót a vér HCG szintje megbízhatóbb, hátha mégis ott lapul a picurka.

Nálam a várandósság most megy át terhességbe. Majd minden nap vannak jóslók, de nagyon. Hasam lenn, baba készülődik. Már csak vizsgálatokra mozdulok ki hazulról, tegnapelőtt a belvárosban kapott el a rosszullét és még csak senki oda sem lépett, inkább elfordult :evil: pedig ez vidék.
Már kész a babasarok, rucik kimosva-vasalva. Holnap az ágyneműkkel is végzek, utána már csak ejtőzöm, meg bűvölöm a kiscsajt. Elvégre neki is segítenie kell, hogy könnyen szüljünk :D
Vendég

pedi küldtem......
kistörpe hajráááááááá!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Pedi! Köszi a kérdést,állandóan valamimen van a kiscsaj,ma például alig kaptam levegőt,na meg a bordámon is még leledzik néha-néha :lol: Ma voltam kismama tornán,nagyon jólesik,imádom.
Királylány! Nagyon sajnálom!!
Anuk! Mit érzel mostanában? Milyen rosszullét jött rád? csak hogy én is készülhessek,mert én vagyok a következő..

KépKép
KépKép
nyuszi81

Jó reggelt!

Először egy fotó! :wink: Kép Nita pociját most ekkorára "dagasztja" Bence baba! :lol:
Nagyon csini vagy Nita! Gratula!
pedi
Kalocsa

Sziasztok!

Nita nagyon szép a pocid! Sokat nőtt a múltkori fotó óta. És el sem hiszem, hogy ekkora pocival fél kilót fogytál. Bocs persze h elhiszem, csak olyan hihetetlen számomra! :)

Ott a háttérben az ágyon Máté alszik?

Kép
pampalini

nekem még mindig nincs menszi! Fájdogál a pocim... Hogy mi lesz ebből!
Vicces lenne ha most sikerült volna, amikor végre melót is találtam! :)

most látom hogy a vonalzóm már kezdte az új ciklust, de ez nem igaz!!! :D

Kép
pampalini

Na, itt vagyok!

Tegnap voltam dokinál. Minden eredményem szép. 17mm-es tüsző és 5mm-es méhnyálkahártya a 10.ciklusnapon! Doki bácsi nagyon rendes volt, szokása szerint, úgyhogy a hf megint feladva és aztán várakozás.

Anuk! Nagyon szurkolok, hogy Emma baba még ne akarjon kibújni! Sorold neki, hogy "kislányom, ilyen jó életed többé nem lesz"! :lol: Hátha kihúzza a hónap végéig!

Nyuszi! Már Neked sincs sok. Én csak annyit tudok mondani, hogy próbálj meg minél többet pihenni a következő hetekben, hisz utána Lili minden idődet leköti majd! Szorítok Neked is, hogy minél "elviselhetőbb" legyen a vége!

Pampalini! Mi újság felétek? Neked is megy a mega giga drukk!!!!!

Királylány, Nika! Nálatok mi újság?

Melisch Drága! A mai nap még nyerő lehet! :wink: Vesd be ma minden női praktikád! Bár, szerintem ennyi külön töltött éjszaka után nem is lesz rá szükség! :lol:

Kistörpe! Örülök, hogy jelentkeztél! És annak is, hogy végre nyugottabb életet élhetsz, így már biztosan "nyerők" lesztek május végén! :wink:
pedi
Kalocsa

pampalini igen máté alszik....kidőlt,fáradt volt szegény........
egyépként nekem is furcsa hogy fél kilót fogytam.....de ez ugyis hamar vissza jön..... :)

pedi köszönet hogy feltetted!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Anuk Emma biztos hallgatni fog az anyukájára és nagyon együttműködő lesz. :)

Pedi akkor tessék rendesen megcsinálni azt a leckét! Panaszt ne halljak! :lol:

Nika: :?:

Nita váó! Tényleg sokat nőtt a pocid, de a fejedről is kérek képet!!!

Nyuszi egészségetekre a torna!

Pampalini volt már ilyen :wink: reméljük nem is fog megjönni :lol:

Én ma megyek dokihoz, du telefonálok neki. Piri sehol, hőm fent, gyomrom ég továbbra is. Szerintem azt fogja mondani, hogy 1 vagy 2 hét múlva ismételjem meg a tesztet és ballagjak vissza. Hacsak egyértelműen ki nem tudja zárni a terhességet. Estére okosabb leszek.

királylány

királylány....előtte meg kell szépülnöm kicsit...... :oops: :roll: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?