vicus
melegfront van!!! Lilla megvárta, míg kigyogyulsz a náthábol és kisüt a nap. Okos kislány
sleepin
gratt a jó uh-hoz, most ,már akkor tessék tervezgetni, mi lesz 7 honap mulva
majd beszámolok nked, hogyan lehet birni
bár vannak itt kétkicsigyerekesek.
baba-cigi: én láttam egyszer kenguruban vitt baba anyukáját cigizni, wazz, az összes füst a bébi arcába szállt. Most meg uh-n aszonyga egy kiscsaj az asszinsztensnek: a 12.hetes uh-ra jöttem. -Jó, várjon itt, majd sorrakerül. Aszonyga a pasinak: addig elszivok egy cigit, amig nem én jövök
nem hiszem eeeel. Amikor meg D-dal jártuk fejlödésdokkerhez a késöi mászás miatt, volt egy baba, 3 honaposan 2,5 kilo volt. Aszonta az asszisztens, h alkoholszindromával született (magyarul ivott az anyja terhesen). Én az ilyet egyszerüen nem értem. Magaddal azt csinálsz, amit akasrz, de a gyerekedet miért kell kárositani???? az ilyenek meg terhesek lesznek simán.
vicus
babaméret: a feje mindegyiknek ugyanakkora, mert a kilók nem a koponyára rakodnak, hanem a kezére, hasára, lábára. Ha meg a feje kint van már, a többi kicsusszan, akárhány kilós a baba. Miért ne lehetne egy 3700 grammosat megszülni??? Simán kijön
én is majdnem 4 kiló voltam elsö babának, aztán simán jöttem. A bpd a 3 kilósnak is 10 centi meg a 4 kilósnak is.
lili
akkor kezdjétek természetes rásegitéssel, meg sok közös programmal, az összehozza a párokat
én is uuugy sportolnék, de párocskám nem az a sportman.
haga????????????? remélem, nem azért nem irsz, metr gond van.
tünde
te aztán erös csaj vagy, hallod-e, ennyit rámolni két pici mellett. Szoval a szülinapodra rendeltél egy Lillát?
pompom
hogy vagy, mami? te is minnyá 12 hetes leszel.
krisz
van már dokid?
zsofi
a fekete babakocsi nekem is a koporsót juttaja eszembe
én is a minél szinesebbre szavazok. nem is értem, miért nem gyerekmintásak a gyerekholmik. bár nekünk is kék van, de vannak benne világosabb részek, meg csikok. Nem látszik koszosnak, ami meg kosz, az látszik a sötéten is (harapdálás, kekszelkenés, homok, sár). ugyis teszel a babák alá pelust, hogy ha buknak, arra bukjanak, meg a pelust gyakrabban mosod, ezéret tiszta felületen fekszenek a kocsiban is. Amugy tök jo ez a babakocsi, nagy kerekek, bolygos, biztos könnyü lesz vele sétálni. Lábzsák is van, ugye azt irtad? meg mozes. én is imádok babakocsikat nézegetni, de nem kell már, mert feltankoltunk. A nagyobb kocsinak nemrég tört el a tolokarja, még jo, h addigra már vettem sportkocsit. A babának kapunk kölcsön tesokocsit, meg itt van a sima mozeses is, meg a sportkocsi. Asszem a 3 gyerek alatt már a 6.babakocsink lesz, mert van amit kölcsönbe kaptunk, van amit én adtam a vöröskeresztnek, meg el is hazsnálodnak. Nem divatbol vettem ujakat
ez van, sok gyerek, sok kocsi. Nektek ez tök jó lezs sztem. Ausztriábol hozzák házhoz? Befér az autoba, ugye?
Kééépek a Babákokról? Hadd mozizzunk mi is
gaby
na, akkor nemsokára te is babázol
én is olvastam a Nök Lapjában Béres Aexandrát, ma meg ez volt a téma a Danubiusban. A lombik vezsélyeiröl is dumáltak, egy nö beirta, h a lombikkal méhenkivülije lett. Az meg hogyan?
ott rögtön a méhbe teszik a babát, nem? Onnan meg nem mászik fel a petevezetöbe
gizi
középidö
dokker mit javasolt a vérképedre meg a hormonokra??
princinek mi lett a rossz hormonképével??
kolibri
azta, micsoda frankó ötlet budapesti alsósókat a Budai Várba vinni. Esetleg kéne egy 2 órás idegenvezetés, meg a Széchenyi Könyvtárat is bemutathatnák nekik, azt is tuti élveznék
Miért nem erdöbe mennek? Ja, az allergia miatt
Szentednrén álltolag van kisvasut a skanzenben. meg Vecsés körül Macipark, meg Visegrád is jo ötlet lenne a bobbal meg a kalandos várral.