Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Még nem sikerült teljesen v-olvasnom,de azt látom,h Joli lemaradt a Szülifeli egy részéről!Mondjak valamit? Én meg az egészről! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Mint aki jól végezte dolgát bekapcsoltam a tv-t 10-kor,mire a gyerkőcök elaludtak,és pont a Rúzs és N.Y. kezdődött!!! :evil: Az ideg szétvetett!!!!!! Szóval én is várom a történteket!
Most megyünk dokihoz,bankba,boltba...de majd jövök!
Ja,ezt nem hagy6om szó nélkül: Berni,a képeid csúcsak,bár meglehetősen sok a kép :lol: :lol: :lol: A törcsis nagyon cuki,meg a b.kocsiban evő,az a póz :shock: :shock: haláli!
Gabus!
Születési rendellenesség! :lol: :lol: :lol: :lol: Bár tényleg hasonlók a képek,azért szerintem profilból is látszik,hogy a tesód fiú!
folyt.köv.

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Vigasztalhatalan vagyok:( :lol: Most már sosem tudjuk meg, mi történt az este a tévében? :shock:

Mindenki vásárolni megy ma? Pat, Szly... én is kell, mert Csanádnak elfogyott a tápszer és a jó pelus. De még főzni is! s sétálni, hacsak nem kezd esni, anélkül is elég ramaty az idő.

Berni, te sokat kell szenvedj a sógornőd miatt! De hát a tesód ha vele van, tényleg kell tűrni. Hát persze, hogy a gyerek megérzi, nekik olyan antennájuk van, amilyet mi csak szeretnénk magunknak!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Jo reggelt lanyok!

Joli! Na, nincs szerencsed, pont most nem latta senki a szulifelit. :( Aranyos vagy, hogy Barnit meg akartad lepni a tartalommal. O is ilyen fuggo?! :lol: En azota nem nezek sorozatokat, miota 3 evvel ezelott honapokig neztem egy gagyi, de jo amerikai sorozatot meg kint Dubaiban, erre az utolso resz elott elromlott az antennank. Azt hittem a guta ut meg. Igy pont a lenyegrol maradtam le. :evil:

Horvatorszag! Nos, lehet, hogy tenyleg sokkal jobb ido lesz Horvatorszagban a nyaron, mint itt. :( Marmint nekem :(. En inkabb mennek oda hajokazni, mint ide Angliaba.

Evi! Jobbulast Vincenek! Gyogypuszikat kuldjuk.

Pat! akkor nagyon ugy vagy, ha mar nemsokara befejezed a pakolast. Egesz gyorsan sikerult mindent a helyere rakni.

Berni! Laza-kajas kep csucs! :lol:

Csilla! Ugyi vagy, akkor meg a penteki nap gondolok rad! De aztan nekem csillagos otosre vizsgazz!!!! :lol:

Na megyek, Rebeka szetszereli a hintajat mindjart.
Ugy erzem kicsit megfaztam, kapar a torkom. Lehet nekem is inkabb bikiniben kellett volna pozolnom a parton, nem nagy kabatban :?: :roll:

Kép
atina12
 
 

 
 

Sziasztok!

Gabi!
Gondolom, gyerekkorodban szerettél családi fényképeket nézegetni, és már akkor rögzült, nem? Legalábbis én nagyon imádtam, amikor a nagymamáméknál nyaraltunk, órákig nézegettem őket, kérdezgettem, ki kicsoda. Ha lenne időm, ami nincs, beszkennelném én is őket, csoportba rendezném, hát, talán majd egyszer... :roll:

Berni!
Nálam is a laza babakocsis kép a csúcs! :D
Sógornőd :(

Szly!
30 nm tényleg jó nagy, abból még lehet 2. Gyerkőceimnek csak félszobáik lesznek, 12 nm-esek.

Nálunk is hasonlóan van, mint Gabiéknál, altatásnál még nem fekszem le velük, csak később megyek oda aludni.

Ha jól értem, most előbb kezdődött a sorozat, ezért maradtatok le? Hát ez nem jó...
Én nem vagyok függő, sőt, asszem írtam már, h. egyáltalán nem nézek TV-t, de erre is van megoldás. Most nem akarok hülyeséget írni, mert nem tudom, pontosan milyen csomagban/szolgáltatónál vagyunk (tényleg hidegen hagy a dolog), de utólag is meg lehet nézni, ha az ember lemarad valamiről! :wink: :P

Csilla!
Péntekre is megy a drukk innen is!

Atina!
Jobbulást akkor neked is!

Mi még mindig náthásan, már kisebesedett az orra a sok törölgetéstől! :shock:

Főznöm kell, megyek: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Mivel egyre döbben mondjátok, hogy a fogzás nem jár lázzal és Ámin olyan furcsa tegnap óta, így ma délután el fogom vinni a dokihoz.
Szombaton volt csak lázas, vasárnap-hétfő estére hőemelkedés, de virgonc volt, jól evett. Tegnap már nem volt hőemelkedés sem viszont 3 -4 folyékony kaka és alig evett valamit. Ma reggel pedig a mellkasán kiütések és szörnyen nyűgös volt éjszaka, megivott 4 kis üveg vizet.
Egyébként és is szarul vagyok, úgy érzem arcüreg.

Évi!
Nekünk UPC van és digitális, úgy lehet visszanézni ha vagy beállítod és felveszed a filmet vagy ha éppen nézed, de valami közbejön és ki kell menned akkor visszatekerheted. Ha viszont közben valaki átkapcsolja akkor már nem tudod visszatekerni. Mindig azt a csatornát rögzíti amelyiket éppen nézed. Én inkább fel szoktam venni ha valami érdekel.

Hát majdnem végigolvastam a hsz-eket mire rájöttem, hogy mi az a Szülifeli.
Utoljára akkor láttam amikor Carlos megvakult és mit hoz a sors tegnap véletlenül láttam bár az elejéről lemaradtam egy kicsit.
Érdekel valakit a story?

Kép
havacska
 
 


Újra itt!
Mariann,mi az hogy érdekel a story?! Ide vele!!! :lol:
Szerintem is vidd el dokihoz Ámint,biztos ami biztos,az én dokim is azt mondja magas lázat nem okoz a fogzás,bár hőemelkedés még belefér,de az se hosszú távon!!!

Mi megjártuk a dokit,Mira hivatalosan is jobban van,bár a homeós bogyóit még 1 hétig szedni kell,meg a sinupret cseppeket! Bár torka még mindig gázos...

Berni!
A gyerkőcök (csakúgy mint az állatok)...

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Csakhogy csigázzalak titeket nekem is kell valakinek fotókat küldenem privibe?

Na jól van kezdem, ott csöppentem bele, hogy sokan a kórházban vannak a tűz miatt.
A rendőrök Lynette nagy fiát gyanusítják, mert összaveszett a tulajjal és megfenyegette, de közben meg egy szőke pali volt talán Edie pasija. Lynette a férjével elhatározta, hogy bármi áron megvédik a fiukat. Közben Lynette egy csajnak (fia barátnője?) pénzt adott, hogy eltűnjön a fia életéből és menjen más városba. El is húzott és azt mondta, hogy nem is volt terhes. Persze ezeket én nem értettem.
Orson a baleset óta elviselhetetlenül horkol, ezért Bree leköltözik a földszintre aludni és megkéri Orsont, hogy műttesse meg magát, mert különben külön fognak aludni. Orson hallani sem akar a műtétről attól fél, hogy ott marad, inkább titokban altatót tesz Bree italába, hogy jobban aludjon aminek az lett a következménye, hogy Bree majdnem lekéste a Plazaba a palacsinta sütést, kábultan érkezett és idiótán viselkedett.
Így Orson nem ússza meg a műtétet, muszáj bevállalnia és a doki akivel előjegyezték a fiuknak a meleg barátja csak ők ezt nem tudják.
Susan megtudja, hogy Katherine Mike új barátnője, először nagyon kiakad, de aztán megbeszélik, hogy semmi gond marad a barátság.
Carlosnak a kórházban közli az orvos, hogy a röngenen láttak egy szilánkot ami nyomhatja a szemideget és ha kiveszik talán újra láthat.1 hónap múlva műtét. Persze örülnek neki, de Gabi tiszta ideg, hogy ha Carlos meglátja milyen kövér és csúnya lett majd nem fogja szeretni, így tornázni kezd ezerrel, közben kiderül, hogy van egy időpont 1 hét múlva is. Gabi megpróbálja lebeszélni Carlost az korai műtétről, de nem sikerül. Carlos elmondja Gabinak, hogy anno nem a szépsége miatt vette el, így nincs miért aggódnia. A szőke pali ( Tettes) megkeresi a rendőröket és azt hazudja nekik, hogy látta Lynette fiát akkor kijönni a raktárból amikor a tűz keletkezett. És ezzel volt vége. Talán a lényeget sikerült leírnom.

Kép
havacska
 
 


Mariann :lol: :lol: :lol:
Hát persze,hogy érdekel....én is elfelejtettem nézni :shock: :roll:
Csak akkor jöttem rá,amikor itt olvastam,hogy Joli kérte,hogy valaki irja le.....Egyébként a tünetek,amiket leirtál áminnál,az lehet a fogátol.De lehet valami virusos izé is...nem tudom!A doki (talán)jobban ért hozzá.... :D

Berni sajnálom a soginődet!De látod nem mindég alakul ugy ahogy szeretnénk.Mármint arra gondolok,hogy te szeretnél vele jóban lenni,ő pedig nem!Egyszerűen nincs ok,de mégis van(a részéről)!
Vagy összedurrantatok valamikor?Vagy egyszerüen csak unszimpik vagytok egymásnak?

Joli a szülifelik lesznek csütörtökön este a horvát rtl-n!
Ha tudsz angolul akkor jó megnézni!Mert ott a forditást csak irja!

Atina jobbulást a torkodnak!!!!

Fruzsinak van egy putyu a fején,nem tudom hol szerezte.... :(

Kép
Kép
szintus
 
 


Mariann! Igen! Tőled is várok képeket és adatokat priviben!

Köszi az összefoglalót!

Kép
szly27
 
 


Hali!

Csak egy szóra. Ötösre vizsgáztam 8) , szóval ugyanennyi drukkra lesz szükségem péntekre is :wink: . Köszi

Én is láttam a szülifelit, de ilyen pontosan nem tudtam volna felidézni :oops: .

Pat, örülök, hogy már jobban van Mira, a többi betegeskedőnek jobbulást! Pici orrfolyás nálunk is van :? .

Toncsi egyre kezelhetetlenebb és szófogadatlan. Már apa is észrevette.
Ma kipakolta a szekrényből az egyik szoknyáját hozzá pólót, hogy Ő ma ezt veszi fel 8) . Önállósodik, bár nem bánom.

Viszont a etetőszék+asztaltól nem hajlandó megválni. Megőrjít, mert így Bogit nem tudom, hová ültetni és persze rögtön odavágtat Toncsihoz és belenyúl a kajájába. MInden kaja egy rémálom, mert addig Bogit fogjam az ölemben. Hiába mondjuk Neki, hogy már nagy lány és velünk ehet stb. Neeeeeeeeeeem :evil: .

Elvileg tanulok :oops: , pá!

Ja, nagyon jók a képek!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Lányok! Aki még lóg képekkel, küldje! Szül idő+újszülött kori kép+mai kép

Ügyes vagy Csilla!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Szülifeli? Ugyan már! Én a Szomszédokat nézem reggelente. :lol: Már amikor módom van rá.

Ne haragudjatok, nem kapcsoltam, hogy nem mindenki tudja a vez. nevünket. :oops:

Pat,
milyen homeós bogyeszt szed Mira?
Örülök, hogy jobban van!

Nálunk csak Livi javulgat, Nóresz még mindig literszám folyatja az orrából a tudjátokmit.

Csilla,
ügyes vagy, szuper!!!

Hát, néha mi is nekikeseredünk a férjemmel Livi miatt. És agyalunk, hogy hol rontottuk el. :(

Figyi, az IKEÁ-ban van pár ezerért nagyon egyszerű, de a célnak teljesen megfelelő ikeás etetőszék, lehet, megérné egyet vennetek. Valaki a családból nem jár Pesten mostanában?

Évi,
az is igaz, amit írsz, nagyon szerettem kiskoromban (is) fotókat nézegetni, de van kevésbé vidám oka is. 13 éves koromban elváltak a szüleim, borzasztóan hiányzott a régi lét, mikor együtt volt a család, így jobb híjján nosztalgiáztam a képek nézegetése közben. Aztán már felnőtt korunkban volt pár év, mikor nem találkoztam a tesómmal, már írtam régebben, hogy mennyire szerettem mindig is, nagyon hiányzott, így megint csak a fotók maradtak. Szerencsére azóta helyre állt a világ rendje, visszakaptam a bátyámat. :D

Jáj, most nézem hány óra, le kell mennem közös költséget fizetni. Pedig az előző oldal végét még nem is olvastam. Na majd este.

:arrow:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Esti megőrülés
Kép Kép


:lol:

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Berni! végre, már aggódtam értetek, de örülök, hogy ilyen jól telt a hétvége. Az állatkert szuper lehetett!!! Meg az uszi is! Már mi is nagyon várjuk az első fürdést, már vettem fürdőbugyit is! De mostmár teljesen összezavartatok! Milyen az a vizipelus????

Mi voltunk ma doktornéninél, megint oltás, súlyunk 8430 gramm és 72 cm!!! Óriás már!!! Utána jót csavarogtunk a városban, kávéztunk másik babás barátnőmmel, játszótereztünk. Olyan jól viselkedik Ártemisz olyan büszke vagyok rá!

Nekem anyósom itt lakik alattunk, és szerencsére bármikor rá tudom bizni Ártemiszt. Ha nem is értek mindennel egyet amit csinál vele (nevezetesen hogy nem hagyja egyedül játszani, folyton "szórakoztatja", ölben altatja, meg állandóan etetni akarja), de megbizom benne, és próbálom rászoktatni az én "nevelési elveimre" több-kevesebb sikerrel. :? De amikor látom, hogy milyen másoknak akik nem tudnak sehova sem elmenni, akkor áldom a sorsot, hogy ő itt van.

Csilla! gratulálok a vizsgához!
Ártemiszt én és apja nem szoktuk becézni, itt néha szokták Ártemulának, Ártemicának.

Most nem tudom mit akartam még, megyek pihizni! Jó éjt!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Ja! Engem teljesen "aberráltnak" fogtok tartani, ha leirom, hogy melyik a kedvenc sorozatom...na jó leirom, a Helyszinelők... :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Csilla! Ügyi vagy csak így tovább!!!! :P :P :P :P :P :P

Adri!
Dehogy vagy aberrált! Én a terhesség alatt csupa bűnügyi sorozatokat néztem napi szinten.
Most a szívek szállodájára kattantam rá, de a viasaton nem adják tovább pedig biztos van még több része is, rendesen zokon esett.

Elküldöm nektek is az első kedven képemet Áminról, itt 15 napos volt. Kép

Kép
havacska
 
 


Már nem tudom, hogy ki is kérdezte, de a szülinapi partit még egyáltalán nem terveztem meg, pedig már itt van a kertek alatt.

Na most egy kis fénykép bombázás mivel új vagyok küldök egy pár régi képet. Kép Én vagyok a legerősebb

Kép Utálom a kapucnit!

Kép Ámin 1 hónapos

Kép A 2 hónapos repper!



Kép Ebéd utáni siesta apával

Kép Az 5 hónapos tengerész Kép Az első karácsony

Kép
havacska
 
 


Jaj, de aranyos, mint egy most született kismókus. Berni írta egyszer, hogy az ujjcumizós képekkel le le lehet venni a lábáról, na engem meg az ilyenekkel. :D

Adri,
Artemula :lol:
Zavarhatlak majd egy szakmai kérdéssel? :oops:

Én ezeket a sorozatokat szeretem (az már más kérdés, mennyit látok belőlük...): Barátok közt :oops: , Vészhelyzet, de még a régebbiek, Helyszínelők, Angel, A Médium, A Főnök, és még régen a Twin Peaks és az X-akták.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kismókus a 15 napos képre szól, akkor még nem láttam a többit.

De nagyon tecc a többi is! Szép, kedves arcú kispasi. :D

Mariann, van a vonalzódon szöveg? Én nem látok. :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


[quote="berni1"]g írta:berni1abi!
[quote] írta:s ennek tényleg van jelentősége?


:lol: :lol: nincs!csak pat-tel szoktuk írni,h dömpingben "elvesznek" a képek :lol: dehogy van,csak poénkodtam :oops:


Jól van, megnyugodtam. :D

Hát ha az idézett hsz-nél rányomok fent, hogy idézet, akkor úgy fog kezdődni, hogy pl. [quote="berni1"], most, hogy Téged idéztelek.
De a [quote="berni1"] helyett az elküldött hsz-ben már az látszik: Berni1 írta.

Rokonyok: hála a magasságosnak, nincs olyan családtagom, akivel gondom lenne. Apósom egy tündér ember volt, anyósomnak csak apróbb, elnézhető stiklijei vannak :lol:, sógornőm egy jámbor, jóindulatú nőci, 41 éves, de a lelke mint egy szégyenlős 10 éves kislányé (ezt most jó értelemben mondom), anyukámmal semmi problémám nincs, nagyon szeretjük egymást, apukám már annál problémásabb eset volt, de halottról ugye vagy jót, vagy semmit.

Gyerekvigyázás: amíg apósom élt, általában ők vigyáztak Livire. Anyu még akkor dolgozott, meg messzebb is lakik picit. Ő is jött azért sokat, de csak látogatóba, ha felügyelet kellett, anyósék kézenfekvőbb megoldás voltak. De azóta, mióta meghalt a nagypapa :(, sokat betegeskedik anyósom, szegény nagyon rosszul viseli, és közben anyu sem dogozik már, így inkább ő jön, ha kell.

Folyt. köv., N sír.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hello!
Háát a sorozatokból én a korházasakat imádom(pl.vészhelyzet,grace klinika....)ezek a favorit.Ja és persze a Barik közt!Meg a szülifelik(ti mérgeztetek meg,elötte nagy ritkán néztem 8) )

Mariann aranyos Ámin baba!Én kérdeztem a szülinapi bulit!
Probálok valami okosat és jót kitalálni a csemetéknek akik Fruzsihoz jönnek bulizni!VÁROM A JOBBNÁL JOBB ÖTLETEKET,CSAJOK!
Valami jó kis program!Ti mit terveztek majd a manóitoknak?(kisbarátoknak?)

Joli nekem sajna nagyon kevés segítségem van!Ezért is nem tudok egyenlőre munkát vállalni!Anyósom súlyos beteg,tehát ő nem,
anyum pedig dolgozik,amikor meg szabad akkor mondjuk 1000dolga van 3 ffi mellett(2 öcsémés apukám)
Így nincs kire hagynom a kislányt!Ha elkell mennem valahová,akkor a párom vigyáz rá!
Te pedig majd feltalálod magad valahogy!Esetleg arra a pár órára barátnő,magánovi?

Gabi Livi annyira ari,ahogy öleli a kis Nórit azon a képen!
Igazi testvéri szeretet!:))))

Csilla grat a vizsgádhoz,ügyi vagy!!!
Szerintem is az lenne a megoldás ha vennétek még egy széket!
Mert szerintem Toncsi most csak azért sem adja oda a széket Boginak 8)

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!

Reménytelen este lereagálni mindent, de a fő, hogy írtatok! Főleg Mariann :) Most a szívembe zártalak! :lol: Nagyon köszi! Barni is elolvasta és "rákattant" a fórumra :P Én nem nézek sorozatokat, még filmeket is csak a fiúkkal, azért bosszantott, hogy ez a heti egy film nem jár nekem:(
Nagyon sok minden összejön mostanában, a héten egész napokat mentem, alig vagyok itthon.Még holnapra is van elég dolgom, talán péntek már nyugisabb lesz.
Most megyek és keresek képeket a tábliba, mert ha nem miattam nem készül el :roll:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!
Én is ideérek nap végére...vagy nem...ez már holnap??? :roll:

Évi!
Természetesen NEM érettségire ment tegnap Csilla,csak egy elfuserált poén volt,merthogy az érettségi is tegnap (is)volt...! :oops: Gratu az 5-ös vizsgádhoz Csilla! :wink:

Délutáni eszmefuttatásomat a férjem szakította meg,és elég érthetetlen az a félmondat! Szóval Berni, a gyerkőcök az állatokhoz hasonlóan (a kutya erre nagyon jó példa,biztos te is tapasztaltad mát) megérzik a szeretetet!!! Tudják ki az aki nem őszintén közeledik feléjük,vagy csak megjátssza magát! Dorián is biztos ezt érzi a sógornőddel szemben,azért nem is kedveli!! Végülis mindenkit nem is kell,hogy szeressen!!! :wink: Azért panaszkodhatsz ám nyugodtan...tudod,nekünk kiöntheted a lelked! :)

Mariann!
Köszönjük a nép nevében a kimerítő és pontos tartalmat! Nem is tudod mit jelent ez nekünk! :lol: :lol: Ámin tündéri a képeken,a cumisüveges nagyon kis édes,meg az erőfitogtatós is :lol: .Gyenge poén tudodm,de gyakran nem fogsz hallani olyan szavakat,hogy rád húz a gyerek! :lol:

Gabi!
Látom Livi teljesen megjavult!!! :lol: Az egyik homeós cuccot nem tudtam kiváltani,mert 2 gyógyszertárban sem volt,ennek valami hidrofi akármi a neve. a másik Kalium bichromicum 9ch. Ebből 6ch-s volt felírva,de csak ilyet tudtak adni, 2x3 golyó a napi adagja! a másikból is annyi lenne...

Joli!
reméljük ezek után még egy férfi fogja olvasni az írásainkat! (Réka férje után)...ezaz,hol van Réka???

Ma nem nagyon haladtam a pakolással,mert csak mostam,de vasalni nem volt időm...így a vasalnivalóval megint több lett a pakolnivalóm is...ördögi kör!

Ancsa!
Talán tényéeg próbáld ki a bikinit!!! 8) a torkodnak jobbulást!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ami a sorozatokat illeti..nálam:Bari közt,szülifeli.... Dr. Csont, Médium,Gyilkos elmék,Különleges ügyosztály,Helyszínelők, szóval a 2 limonádén kívül mind gyilkosos...

Hoztam 2 képet...csak,hogy ne érje szó a ház elejét...de majd hétvégén! Reszkessetek...betöltöm az oldalt! :twisted: :twisted:

Laza vagyok...és koszos! :D

Kép

Sziasztok,anyám megint kitett a teraszra! 8)

Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó reggelt!

MAriann! Nagyon jók a képek Ámin babáról! Mi nem is tartunk ilyen babás szülinapi bulit. Eljön a család, lesz torta mindkét gyereknek, süti üdítő, sör. Mondjuk leszünk vagy 30-an, de nem kimondottan bababuli. Nem is lesz több baba!

Adri! Úszópelusnak hívják! Nekünk ilyen van:

Kép

Elméletileg nem engedi át a pisit, és nem dagad meg a vízben. GYakorlatilag szerintem átfolyik rajta a pisi, de mindegy.

Sorozatok: nálam a pálmát a kórházi sorozatok viszik: Vészhelyzet, Grace klinika,Dr. House, szeretem a Rejtélyt, Szülifelit és mostanában megnézem a Szellemekkel suttogót.
Én az ilyen-olyan helyszínelőket ki nem állhatom! Pláne, hogy sok van belőlük.
Ja és ki nem hagyjam a Barátok köztöt. Azt is szoktam nézni!

CSilla! Megyünk Szombaton Egerbe, de a Zárt topic talit szervez és jönnek pestiek is, sokan leszünk, így nem igen lesz időm talizni. De ha minden jól megy, hamarosan megint megyünk és akkor ha neked is jó, talizhatnánk.

Patr! Ti mikor mentek megint Egerbe?
Nagyon édik a gyerekek és jó a szöveg!

GAbuska! Szerencséd van a családoddal, ahogy nekem is! Én számíthatok mindenkire, de főleg anyut szoktam hívni. Roli is állandóan az apján ugrál!

Kép
szly27
 
 


Hali!

Ezt az időzítést, pont felébredt Bogi 8) .

Na még csak magyaráz :roll: .

Szly, különben hová szervezitek a talit?
Szombaton pont egyedül leszek a lányokkal, de majd akkor legközelebb.

Mi sem tartunk szülinapi bulit, a férjem ki nem állhatja. Majd ha már a gyerekeknek kell. Most még ugye...

Na jó, most már nem csak magyaráz.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!
Egri tali? Hm....
Most nem azé',hogy beleszóljak,de Csilla is tagja volt a zárt topicnak mindenki ismeri őt is,meg fordítva is,miért nem csatlakozik ő is a nagy talihoz??? :roll:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ez nagyon jó ötlet!!!!!!! Megkérdezem a vendéglátókat! De szerintem simán szívesen látnak titeket is! De jó! Akkor talizhatnánk és neked sem lesznek idegenek a többiek!

Mit szólsz Csilla?

Egyébként a buli Zsuzskánál vagy Timinél lesz,de azt hiszem Timinél, mert nagyobb a lakás.

Kép
szly27
 
 


Réka!!!!!??????

Kép
szly27
 
 


CSilla! Jaj nagyon sajnálom, de azt kérte Zsuzska, hogy ne hívjunk olyat, aki nem tagja a zártnak, mert készülnek valami meglepivel a gyerekeknek és ugye az pénzbe kerül. Így is sok baba lesz!

Én tényleg nagyon sajnálom, de megyünk ám még Egerbe és akkor nem ússzátok meg!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Livivel zabálunk :oops: , rántott sajt, sült krumpli. 8)

Mi sem tartunk Nórinak bulit, hanem itthon és a mamáknál fel lesz köszöntve.

Én szívesen csinálnék, a saját magam szórakoztatására, de Livi most épp a duzzogok, ha nem nekem van szülinapom korszaknál tart, Nóri meg úgysem tudja még, hogy ez a sokadalom miatta jött ide.

Livinek gondolkozom bulin, de egyenlőre csak a legyen/ne legyen fázisban vagyok, hogy hányan legyünk és mit csináljak kaját kérdés távoli még.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Bocsi, ha már ismeritek

"... Meglehet

Egy férfi meg a kutyája sétálnak egy úton. A férfi élvezi a tájat,mikor ráébred, Ő már halott...
Emlékezett arra, mikor haldoklott és akkor hirtelen az is beugrott neki, hogy a mellette sétáló kutyus is évek óta halott volt.
Azon kezdett el gondolkozni, vajon hova viszi őket az út, amin sétálgatnak.
Egy idő után elértek egy magas, fehér falhoz. Drága márványnak tűnt.
Hosszú sétány vezetett fel a domb tetejére, ahol egy magas boltív húzódott, ragyogva a napsütésben.
Mikor elsétáltak a boltívig, akkor látták a hatalmas és lenyűgöző kaput, az oda vezető út pedig mintha aranyból lett volna.
Megindultak a kutyával és ahogy közelebb értek, észre vettek egy asztalt az egyik oldalon, ami mögött egy ember ült.
Mikor még közelebb értek, megszólalt: "Elnézést, megmondaná, hogy hol vagyunk, kérem?"
"Ez a Mennyország, uram!" válaszolt az ember.
"Remek! Kérhetnénk egy kis vizet?" kérdezte.
"Természetesen, uram. Jöjjön csak be és azonnal hozatok egy pohár jeges vizet Önnek."
invitálta be az ember és a kapu elkezdett megnyílni.
"Bejöhet a barátom is?" kérdezte a kutyusára mutatva.
"Sajnálom, uram, de állatokat nem engedhetek be.

Az utazó gondolkodott egy pillanatig, majd megfordult és visszament az útra a kutyussal együtt, hogy akkor inkább folytatja útját.
Újabb hosszú séta és újabb magas domb után elérkeztek egy földútra, ami egy farm kapujához vezetett.
Ez a kapu úgy nézett ki, mint amit soha sem zárnak be.
Kerítés sem volt.
Ahogy közeledtek a kapuhoz, észrevettek egy fának támaszkodó embert, aki épp olvasott.
"Elnézést, uram, kérhetnénk egy kis vizet?" kérdezte.
"Persze, ott egy kút, jöjjenek be" érkezett a válasz.
"A barátom is bejöhet?" kérdezte az utazó, a kutyusra mutatva.
"Van egy tálka a kút mellett" bólintott az idegen.
Beléptek mindketten és megtalálták az öreg kutat meg a tálat.
Az utazó megtöltötte vízzel, hosszan ivott, újra töltött és letette a kutya elé.
Mikor mindketten eleget ittak, visszasétáltak a férfihoz a fa mellé.
"Mi ez a hely?" kérdezte az utazó.
"Ez a Mennyország" válaszolt a férfi.
"Ez furcsa, egy fickó lentebb ugyanezt mondta"
"Úgy érti az arany út a márvány kapukkal? Neeem. Az a pokol."
"Nem bosszantja, hogy így megtévesztik az embereket?"
"Dehogy. Örülünk neki, hogy előre kiszűrik az olyanokat, akik hátrahagynák a legjobb barátjukat."

Tehát... néha azon gondolkodunk, miért kapunk vicces e-maileket a
barátainktól, sokszor egy sor írása nélkül.

Talán így már érthető lesz.

Mikor sok dolgod van, de kapcsolatban akarsz maradni, szerinted mit csinálsz? Továbbítasz egy viccet.

Mikor nincs miről beszámolnod, de kapcsolatban akarsz maradni,
továbbítasz egy viccet.

Mikor mondani akarsz valamit, de nem tudod mit, vagy hogy továbbítasz egy viccet.

Abban is segít, hogy tudasd valakivel, emlékszel rá, fontos neked, törődsz vele. Mit csinálsz? Továbbítasz egy viccet! Smile

Tehát amikor legközelebb kapsz egy poént e-mailen, ne arra gondolj, hogy megint kaptál valami hülyeséget, hanem arra, hogy valaki gondolt rád aznap, és hogy a barátod a számítógép másik oldalán küldeni akart neked egy mosolyt!!!

Amúgy meg: bármikor szívesen látlak a vizes tálkámnál. :wink: "

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Nem vesztünk el teljesen, csak apjukom billentyűzete xarakodik, és szóközönként kell javítanom. Aztán egy szép hosszú hszem szállt el a napokban, ráadásul korrekció után, szóval duzzogóban vagyok a géppel :twisted: :twisted: :twisted: Kicsinyem meg pörgősebb, mint valaha :roll:

Ha tudok beszélni egy informatikussal,akkor írok többet is, csak sajna későn jár nagyon haza... :oops:

Puszi, folyt köv

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Réka, azt mondják a suszter is rossz cipőben jár :lol: De fő, hogy jól vagytok!

Hihetetlen, hogy az este nem írtam, hogy örülök Ámin baba képeinek, gyönyörű! Gabuskáék esti megőrülése is tetszik! Pat, te nem szoktad mosdatni a gyereket?! :twisted: :lol: És csak úgy kidobod a teraszra egyedül? :)

Gabuska, elgondolkodtató a kör-e-mailed!

Szly, remélem erről a buliról legalább nem maradsz le!

Csilla, kár, hogy olyan messze vagy, én szívesen taliznék veled, úgyis egy hajóban evezünk.

Egy rémálom volt ez a hét, mivel mindennap a kis "szabadidőmet", ami lényegében vásárlás, házimunka lenne, el kellet herdáljam. Hétfőn szülői, kedden és szerdán fogorvos...ma meg hajóbiztosítás. talán holnap nyugi lesz... vagy túl optimista vagyok?

KépKép
Kép
el..né
 
 


Megnyugtattatok a sorozatokkal kapcsolatban... :) :) :)

Ámin továbbra is a kis "szerelmem"! Bocs a többi fiús anyukától, de imádom a kis mandulaszemeit!!! :) :) :)

Gabus! Természetesen szivesen válaszolok, ha tudok a kérdésre :)

Én úgy tervezem, hogy lesz bababuli, de "szabadtéri", vagyis kerti. A babás-gyerekes bartánőimet hivom meg, meg persze a család, és pont itt lesz a legjobb barátnőm is a kislányával látogatóba!!!!

mennem kell, Ártemisz ébredt, és uzsonna, séta következik!!!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sajnálom Csilla szempontjából a talit,szerintem amúgy minden csak rugalmasság kérdése...
Sly nektek azért nagyon jó szórakozást! :)

Gabi!
Na ezek után ennek tudatában fogom szidni az ismerősöket akik napi 10 e-maille bombáznak! :lol: :lol: :lol:

Réka!
Remélem hamar megjavítja a férjed a gépet!!! Várunk vissza! :wink:

Joli!
A gyermekeim öntisztulók! :wink:

A hajam viszont nem,így ma megmostam...közben a szobában csend volt...gondoltam,hogy gyanús!

NNNNNNNNNNNa,ezt kerestem,mé' az aljára tetted anya?!

Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


ilyen segítség mellett szó szerint 1 lépés előre, 2 hátra a pakolás/ költözés!
Adri, mi is sétálni megyünk...menjünk 1-ütt!!! 8)

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Szia lányok!

Csaak gyorsan bekukk hozzátok!

Nagy melóban vagyunk,meszelünk....

Nagyon fáj a fejem ma(pedig nem szokott) :evil: !!!

Puszi mindenkinek!

Majd jövök!!!!

Kép
Kép
szintus
 
 


Hellóbelló!!!

Pat,
a köremail-eket sajna én sem szerettem meg ettől, mert ez mind szép és jó, de általában olyan forward-olt leveleket kapok, amik nem érdekelnek, viszont csomó időm elmegy, hogy megnyitogassam. :roll:

Adri,
hát két kérdésem is volna. Az egyik, hogy Livinek elég intenzíven termelődik a fülzsír, fülpucolótól mindenki óvaint, gyerekdoki azt mondja, nem kell vele foglalkozni. Tényleg nem kell? Vettem audispray-t, csak nem tudom, hogy amíg a füle nem teljesen 100%-os, szabad-e használni. (Mert a fülgyulladása már elmúlt, de a dobhártyája még kicsit fénytelen, vagy hogy is mondta az orvos.)
A másik, ami aggaszt, hogy rosszul hall. Mikor füllgyuszija volt, végig mondta az orvos, hogy ez ezzel jár. Csakhogy ennek már 3 hete, és még mindig nem hall jól. Mennyi idő kell ennek?

Köszi szépen, előre is.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szintus, nem a festékszagtól fáj?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, Pat!
Januárban is jön a DM, a Puskásba. Holnaptól vannak jegyek. Na? :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus!
A fülzsir egyáltalán nem baj, hogy termelődik, sőt jó! Tényleg nem szabad fülpucolózni, legalábbis nem benyúlni a hallójáratba. A kagylót természetesen ki lehet törölni, és az elég is. Az Audispray is felesleges. Ha ürül kifele rendesen, akkor békén kell hagyni. Ha inkább száraz, és hajlamos "bedugulni" akkor néhanapján (mondjuk hetente 1x) lehet 1 csepp babaolajat, vagy paraffinolajat belecseppenteni, hogy felpuhuljon, de akkor is majd magától kiürül. Ha nem tuszkolják folyton befele fültisztitóval, akkor magától direkt kifele halad lassan a leváló hámréteg a fülzsirral együtt, ezt igy "oldotta meg" a természet.
Középfülgyulladás után természetes, hogy nem áll rögtön helyre a hallás, és a dobhártya szép gyöngyház-fénye. Ehhez valóban hetek kellenek. Ha mondjuk 5-6 hét múlva is(mármint a gyulladáshoz képest) úgy látod, hogy nem hall jól, akkor vidd vissza, és nézesd meg.
Remélem megnyugtattalak és valászoltam is!
Most megyek pihizni! Ártemisz már ágyban!!!

Délután olyan jót homokoztunk lent!!! Ártemisz órákig elvan a homokban, nagyon élvezi!
Holnap megyünk nőgyógyászhoz, hogy megnézzem a másik kicsit is!!!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Adri,
már csak egy kérdésem van: ezt a mi orvosunk miért nem tudta nekem ilyen egyszerűen és érthetően elmondani?...
KÖSZÖNÖM!!!

Az audispray-ben is paraffin olaj van, úgy rémlik. Ha már megvettem, akkor fogom használni, de csak hetente egyszer, ahogy mondod. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Nem vagyok ma toppon, nagyon nem...

Fürdetésnél belerúgtam a küszöbbe, de nagyon, és csúnyán beszakadt a körmöm... :( Egyelőre marad a papucsozás, csak maradjon jó idő! :oops: Kész horror a lábamra nézni... :roll:

Csilla!
Gratulálok, csak így tovább! :wink:

Pat!
Aranyosak a gyerkőcök! :)

Vince gyógyulgat, remélem 7végére teljesen rendbe jön.

Violka is nagyon rossz, szófogadatlan! :roll:

Most ennyi voltam, mert Vince már lefekvés óta (8 óra) 2x kelt! :?

Ja, még Szly-nak írom, h. holnap én is küldöm a fotókat! :oops:

Jó éjt: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


sziasztok!
gyorsan írok,mielőtt elalszom :oops:

szülinap:nálunk lesz,ráadásul 2napos :cry: szombati napon fognak jönni a barátok,vasárnap a rokonok.mindkét nap 20 és 30 közötti ember fog jönni,úgyh mi is kerty+lakásbulit szerveztünk,húst sütünk+hidegtálakat fogunk rendelni.a gyerekeknek meg lesznek zöldségek grillezni+rágcsák.én játékokon nem gondolkoztam,mert ahhoz még kicsik,de lesznek kirakva játékok,könyvek+benn is találnak,amit akarnak.ha jó idő lesz lehet,h felfújjuk a picike medencét,csak abban 3 gyereknél több nem fér,úgyh azt még meggondolom :) lufikkal végigrakom a kerítést+szalagok+díszek.én ilyen dili vok,ha már jönnek,legyen bulihangulat :lol: :lol:

gabi!
bocsi,nem értem :oops: azt h csinálod,h az én nevem írja ki?rákattintasz az idézetre és beírja azt a quite-tot,de h kerül oda h kitől? :oops:

adri!
homokozó :) mi is szülinapra terveztük,h kérünk nagyszülőktől....meglátjuk :)

ámin-képek:tündérmackó!!!! :lol: én is elolvadtam!

joli!
ti mikor utaznátok apa után?vagy ő jön haza értetek?suli után?

a nap híre(számunkra):Dorkó egyedül jár!!!!és ez annyira tetszik neki,h folyton állásból elengedi magát és megy :lol: ültéből még nem áll fel,csak ha már áll,akkor elindul.besz@rás mennyire édes,ahogy egyensúlyozik.és ő kacag a leghangosabban,mikor rájön,h haladt előre. :lol: :lol: szóval a taknyossága és a rekedtsége mellett ma ez volt az esti program :)

Kép
berni1
 
 


Ha kapsz képet, felteszed, ugye? :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


[quote="berni1"]g írta:berni1abi!
bocsi,nem értem :oops: azt h csinálod,h az én nevem írja ki?rákattintasz az idézetre és beírja azt a quite-tot,de h kerül oda h kitől? :oops:


Magától.

Figyi, megmutatom hogy néz ki, ha az előző hsz-emre rányomok, hogy idézet:

Kép

A quote gabuska jelenik meg úgy majd, hogy gabuska írta.

Ne hari, nem vagyok egy nagy elmagyarázó. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Évi,
na, az ilyen sérülések tudnak ám igazán szenyák lenni. Remélem hamar rendbe jön.

Berni,
na igen, ha már buli, akkor tegyen oda az ember. :lol:
Volt már részem párszor kis medencés bababuliban, nem volt sosem gond, ha nem fértek be sokan, legalábbis a gyerekek nem csináltak ügyet belőle. 8) Hajrá!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Pat, Szly, így hogy nem szabadtéri ez a zártkörű dolog, nem mentem volna el. Már hónapok óta nem beszéltem az ottaniakkal és Zsuzskát sem ismerem.
Szly, majd legközelebb. Így lehet, elmegyünk Miskolcra apával.

Boginak is igen nagy mennyiségű zsír termelődik a fülében és jön is kifelé. Próbálok, nem belenyúlni csak a kagylóba, de olyan csúnya.

Nekem is kapar a torkom :? .

Nálunk is valószínűleg sima kerti buli lesz (elhallgatva, hogy Bogi és Apa szülinap lesz). Két nap van a szülinapjuk között.

Ja, nem is mondtam, dugulás volt nálunk. Kihívtuk a szerelőt. 10 perc munka 20 ezer forint :shock: :x .

HOlnap én is keresek már fotót a táblihoz!

Most meg húzok még tanulgatni :oops:

HOlnap ne csináljatok semmit, csak szorítsatok Nekem 8) :wink: !

Jó éjt

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Na látod Pat, én épp ezért járkálok zsíros hajjal :lol: na jó, nem csak olyan nehéz éjfél előtt időpontot találni zuhanyzásra, így a hajmosás csak ritkán kerül sorra.

És Berni, amit a szülinapi buliról írtál, az teljesen megérlelte az elhatározást bennem, hogy mi semmi hasonlót nem tartunk :lol: ja, talán mert nincs meg hozzá se a kert, se a rokonok, még barát is kevés? :roll: Doriánnak gratula a járáshoz!

Juhhé, úgy néz ki apa jövő héten hazajön!!! Hogy utána mi lesz, azt nem tudom, csak azt, hogy rossz az idő és nem lehet még hajózni, meg munka sincs.

Évi, gyógyulást a lábujjadnak, nagyon fájdalmas, tudom:(

Adri, csak nyugodtan foglald le Ámint, mi már elígérkeztünk Mirának :P

Szintia, gyógyulást a fejednek!

gabi, puszi nektek is!

KépKép
Kép
el..né
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?