Új privát üzeneted érkezett!

kb 20 üveg (2dl) tejcsi van a fagyóban,az nem sok...de kipróbáljuk.már csak azt nem tudom mikor adjam neki oda.
Bár az én sejtésem az hogy tejem van elég csak a minősége nem olyan(nem elég tápdús) hogy jóllakjon vele.

manna:köszi a tippet,ha a fagyitejcsik nem válnak be veszek sinlac-ot! Domi mennyit eszik egy nap ciciből? vagy nem méred?

kubu:Furi Marci haj nélkül,mi mit nem adtunk volna egy olyan nagy hajacskáért :wink:

zsiráf:Jobbulást Mininek!

Cili:Boldog Hófordulót Daninak!Szép nagy baba,pont egy kiló van köztünk.Tart még Dani nyűgis korszaka?

KépKép
lyndee

sziasztok!

lyndee:próbáld meg, hogy most mindig két ciciből eteted és tedd gyakrabban cicire, pár nap és és beindul jobban a tejtermelés.
Nekem Réka 8 hetes kora óta két ciciből eszik és lakik jól.
most hogy beteg voltak napok, hogy másfél óránként cicire kéredzkedett, tegnap már jobban volt és éreztem is, hogy nem akar már olyan gyakran cicizni.
az hülyeség, hogy nem elég tápláló az szervezet pontosan tudja, hogy milyen minőségűnek kell lennie.
Meg nem mérd, hogy mennyit eszik, te sem eszel ugyanannyit reggelire ebédre vagy vacsorára.
Ha többet teszed mellre annál hamarabb fog beindulni, ki lehet pótolni egy két nap esténként, mi is úgy csináltuk de tényleg igaz, hogy minnél többet tettem mellre(ja és fejtem minden szopi után) annál hamarabb reagál úgy a szervezeted, hogy többet kell termelnie.
Eltarthat akár másfél hétig is ez az állapot.

Gabi:lehet estére kimerül nagyon, mi lenne ha előrébb hoznátok a esti fürdést ill lefekvést.
Nem tudom te mikor fürdettek ill. mikor van az esti utolsó kajcsi?
Nekünk így került előrébb 8-óráról 7 órára.
Mivel napközben egyre többet volt fent, hamarabb elfáradt így előrébb hoztuk az esti programot.azóta nincs este sírás.

Velünk: Réka jobban van, láztalan étvágya is megjött.
Viszont az antibiotikum miatti hasmenése miatt mára már sebes a feneke, hiába kentem vastagon krémmel.
most azt csinálom, hogy főztem erős kamilla teát, azt használjuk majd popsitörlőnek, minden pelenkázáshoz, majd infra lámpázom szellőztetem, és a kutyult krémmel bekenem.
Remélhetőleg szombaton már leállhatunk az antibiotikummal.

szeles:
visszajelöltelek iwiwen:)
mikor kell visszamenned dolgozni?
végül, hogy oldjátok meg Hunor felügyeletét?

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!

Aida: Nagyon jók a képek! :D És hogy te milyen hihetetlenül vékony vagy! :shock: Hány kiló vagy most?

Manna: Milyen kiállításra mentek? Vagy már voltatok is?

Zsiraf: Örülök, hogy szuper hétvégétek volt! :D Hol is voltatok?
Jobbulást Minikédnek!

Kubu: Fejfájás hess! Remélem, mire ezt írom, már el is múlt!

Lyndee: Szegény, akkor meg vagy áldva te is a védőnőddel... :?
Amúgy még Tracy Hoggnál olvastam (amúgy nem nagyon hiszek a nőciben, a könyvet is csak kölcsön kaptam), hogy a nappali jóllakatás kihatással van az éjszakai kelésekre, úgyhogy ha többször cicire teszed, az csak jó hatással lehet.
.....vagy amit Zsebi írt, az sem rossz ötlet. Anno mi is ezt csináltuk, amíg még tudtuk, napközben cici ezerrel, este kicsi tápikiegészítés és nyugodt alvás minimum 6-ig. (vagy Sinlac, bár én még mindig nem értem, miért jobb.... :roll: mivel tápanyagok nincsenek benne (legalább is úgy nem, mint a tápiban), így olyan, mintha megtömném a gyerek hasát, nem?)

Ja, és az alma amúgy sem jó, mert annak a tápértéke kábé negyede egy üveg kajának. Szóval hamarabb éhes lesz tőle...

Szeles: Boldog szülinapot Zalánnak!

Cili: Nagyon boldog 5. hót Danidnak!
Szép méretek! :lol:

Orsi: Remélem, hamarosan már teljesen meggyógyul Rékuc!

Mi: Na, itt örömködtem, hogy Ákosnak eddig egyik oltástól sem lett semmi problémája, erre tessék, hőemelkedése van.... :( Azért remélem, ennyivel megússzuk, délután utazunk vidékre...
bébic

Bébic!
Drukkolok, hogy csak egy kis höemelkedése legyen Àkosnak! :wink:

Manna!
èn naponta két kávét iszok,de nem vettem észre hogy bámi hatása is lenne Vinzentre!

Orsimorsi!
De jó, hogy Rék ajobban van!! :lol: :lol:

Mi is megjártuk a doki, megvolt a harmadik oltás. remélem én is ,hogy nem lesz megint lázas!!! :? :?

Ja és 6350gr, ami azt jelenti,hogy egy hónap alatt csak 140 gr-ot hízott. Tudom, hogy ilynekor már lassul a súlygyarapodás és doki is azt mondta, hogy rendben van,de azért kicsit keveseltem! :roll: Szerintetek nem kevés??? :shock: :shock:
Doki mondta, hogy elkezdthetek zöldséget adni, ne gyümit! Beszéltem a védönövel is, szerinte teljesen rendbe van a súlya, és ha nem sír, akkor valszeg elég neki a tej, nem kell feltétlenül hozzátápi!
susy75

[quote="bébic"]
írta:
bébicAida: Nagyon jók a képek! :D És hogy te milyen hihetetlenül vékony vagy! :shock: Hány kiló vagy most?

Köszi! :)
Igen, sajnos megint volt pár a szokásosnál is rosszabb napom, egyszerűen nem bírtam enni, aludni, teljesen szét voltam esve. És "sikerült" még pár kilót leadni az amúgy is alig valami súlyomból. :( Jelenleg már 41 kg-nál tartok, remélem ez nem durvul el még jobban most már. Megpróbálom most már túltenni magam a dolgokon, de nagyon nagyon nehéz. De erőltetem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:
41??? :shock: Te jó ég, az nagyon kevés... :cry: tessék nekiállni enni, te legálisan és engedéllyel falhatsz csokit!

Kép
Kép
Kép
mágnes

elvittem egy napozót a teszveszen, és aztán néztem, hogylehet, hogy nagy lesz Bencémre... :cry:
a nagy ,nem kell valakinek? 233 -ért lőttem, és nagyon cuki :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Igen, sajnos 41 kg. Az elmúlt hétvége betett, így most már tényleg erőltetem. Csak sajnos nem tehetek róla, ha nem megy le a falat vagy ha lemegy vissza akar jönni. :evil: De megint van étvágy, remélem most már így is marad. Megpróbálom most már erőltetve is, de másképp hozzáállni az életemhez. Sajnos nehéz, de erőltetnem kell, hogy amin nem tudok változtatni azon nem érdemes agyalni sem. Noelért meg főleg muszáj! Eszek csokit is, husit is, krumplit is még jégkrémet is. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!!!!

Itt vagyok én is,most vissza olvasok és jövök :lol: :lol:

solya051020
Káld

Susy: Köszi, viszont mennek a "lázellenes" drukkok! :D
Hízás: Hát, ehhez nem tudok mit hozzászólni, én azt sem tudom, mi a "normális".... :( vagy a jó...vagy az elfogadható....szerintem ha a dokid ezt mondta, hallgass rá.
Most 8500 Ákos, erre a mi dokink csak annyit nyögött ki, hogy ejha, meg hogy van olyan 1 évese, aki most ennyi kiló....Akkor most mit gondoljak? Hogy ez sok?.....vagy a másiké kevés?....mindegy, nem mondták, hogy baj, kövérnek nem kövér, úgyhogy ez van.

Aida: Tejóságoség, az nagyonnagyonnagyon kevés! :( Tessék enni! Noelbaba miatt nem csak a bölcsiről meg a többiről kell gondoskodnod, hanem magadról is, hogy nagyon sokáig mellette lehess! Nem szabad ezzel viccelni! :evil: Vigyázz, mert küldök kilókat! :D
bébic

Bébic, kérek!! Igazából elfogadnék még legalább plusz 10 kilót.. Régebben én 49-50 kiló voltam és akkor sem voltam egyáltalán kövér. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bébic, de éééédes az avatarképed! :D Zabálnivaló, komolyan!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Orsi:jobbulást kicsi Rékának,látom ti is jó sok gyógyszert kaotatok.Te mit csinálsz a hasmenés ellen?Mert még nekünk mindig van....és nem tudom mit csináljak vele
Uram atyám hogy lehetnek ilyenek az orvosok?felsérteni a fülét....durva,sajnálom :(

Kubu:Marci buksi fura,de így is nagyon édes :lol: :lol: Mivel vágtátok?

Bébic:enyim apa is skorpió :lol: :lol: :lol: :lol: melyik vidékre utaztok?Répcelakra????

Mági:jaj nálatok is a nem beszélés :( sajnálom és ot is skorpió......úgy látom ezek a skorpiók nem százasak(bocsi) :lol: :lol: :lol: Egyébként én Bak vagyok és a két gyerek meg mérleg és nyilas

Pelus:foggalmam sincs hányasat hordunk,én csak mindig a kg nézem :oops: :D

Oltás:mi még mindig nem kaptuk meg a 4.havit a betegségek miatt..aztán meg mindjárt jön az 5.havi :roll: :?

Lyndee:nagyon sajnálom,h nem elég a tejci..de örülj annak h eddig tudtad szoptatni

Erika:passz,nem vettem és adtam fel még ekkora csomagot

Aida:tök jóóóó képek

Manna:szombathelyen voltunk kórházba,nem tudom modn e ez neked valamit...lehet nem :oops: :D

Zsiráf:irigy vagyok a wellnes hétvégétekre

Laura:Boldog Szülinapot Zalánnak!!!!!

Cili:Daninak Boldog 5.hónapot!!!!!

solya051020
Káld

Velünk:hát Oli még mindig a tegnapi nap hatása alatt lehet,álmában rengetegszer felsír,én sem tudom sokszor megnyugtatni,és csak cicin alszik el.és akkor még a holnapi napot is ki kell bírnia.
kutacsra a kórházban nem mondtak konkrétan semmit,csak annyit hogy ha sír vagy nyügi akkor annak ott olyannak kell lennie,nyugalmi helyzetben kell megnézni,és akkor mikro megnézték normális volt.meg az uh is ugyhogy talán nincs gond.
jaj és képzeljétek micsoda vandálok ott az orvosok,nem engedték meg h bent legyek a vérvételnél pedig mondtam h már láttam ilyet de akkor is kiküldtek és mikor szóltak h mehetk látom h a gyerekem ki van kötve a ruhája tiszta vér és 3helyen szúrták meg a fejét...és akkor kérdik tőlem olyan bunkón h miért ordít még ez a gyerek?miért nem tudom megnyugtatni?na vajon miért nem????ki híjja volt h nem kötöttem beléjük.....nagyon durva..még most is az iged kerülget ha rá gondolok.
aztán a másik a védőnő aki azt magyarázza h vízfejű a gyerek....meg hogy igen ,magas a homloka,holott ilyet nem is mondtak tegnap nekem egy gyerek klinikán...nem értem az ilyen ember honnét veszi a dimplomáját...ááááááá
Bocsánat ha ide zúdítottam,de muszály volt.

solya051020
Káld

Aida: Nnnna, most már csak ki kell agyalnom, hogyan küldjem! :lol:
Én is olyan 50 körül mozogtam mindig, most meg....le se merem írni.... :oops: :oops:
Köszi, neked is tündéri a kép! (itt amúgy anyu fogja, hétvégén készült, épp nagy huncutkodás közepette kaptam le :D )

Solya: Jessssz, Rlakra ruccanunk, párom Pécsen melózik a napokban, úgyhogy "kis" kitérővel ledob minket.
Nekem mond a szombathelyi kórház, sokat is.... :? még anno a kisöcsém jött ki vérző füllel a fül-orr-gégészetről, pedig csak a beültetett tubust kellett kivennie a füléből annak a szerencsétlennek, akinek valaki orvosi diplomát mert adni.... :evil: :evil:
bébic

Solya: Atyám, mint valami horror...sajnálom....el is hiszem, ha Oli nem tudja egykönnyen kiheverni.... :( :( :(

No, megyek, meginzultálom Kismanómat a hőmérővel..... :?
bébic

Bébic:na akkor te tudod milyen kh-ban is voltunk :?
hihi akkor "elég" közel leszünk egymáshoz :lol: :lol:

solya051020
Káld

Na, 37,5....de megy felfelé..... :(
Ha vki használt már, tud nekem segíteni? A Germicid C-ből ilyenkor felet vagy egészet adjak?

Solya: Sajna tudom.... :(
Majd "átintegetek"! :lol: :lol: :lol:
bébic

Bébic:ok majd lesek :lol: :lol: :lol: Germicidből felet adjál!!

szerintetek Olinak magas a homloka?(most csináltam ezt a képet)
azért kicsit bennem maradtak a védőnő szavai... :? :roll:

Kép

solya051020
Káld

Solya, atyaég, én tuti elküldeném a melegebbre az ilyet.. :twisted: lehet lemaradta, de mit mondtak a magas homlokkal kapcsiban?

Bébic, a Germicidből egész kell, ha betöltötte a 7 kilót, nekem legalábbis ezt mondta a dokinéni. Láz hess :twisted:

Aida, ATYAÉG!!! 41 kiló? Én tizenötévesen is több voltam már :D Én is teleportálok pár kilót Neked szivesen. Ja, akartam irni, hogy nálunk itt Zugloban is csak ugy veszik be a jelentkezést a bölcsibe, ha be vagy ide jelentkezve akár állandóra is. Természetese Nálad a körülmények másak, de én ugy láttam mult héten a nyilt napon, hogy nekünk pl esélyünk sem lenne bejutni még itteni lakcimmel sem. :(

Wellnessesről irok még kicsit később...

Kép
Kép
zsiraf8

Zsiráf:védőnő ilyeszteget azzal h tuti vízfejű a gyerek,mert azoknak szokott kidudorodni a kutacsa.aztán meg mondta hogy őszerinte magas Oli homloka...de hiába mondom neki h az agyi uh-n jó volt minden...és most én is tiszta para vagyok,persze h bennem marad az iylen mikor ilyennel ijesztegetnek

solya051020
Káld

Solya: A magas homlok szerintem egggggyáltalán nem ilyen....én legalább is nem az ilyen homlokra mondom, hogy magas...

Zsiraf: Na, mire olvastam a kilós kúpos írásod, már benyomtam szegénynek a felet...sebaj, végül is még nem lázas, talán elég lesz ennyi is.

Már megint elaludt.... :? :shock:

Na, megyek, befejezem a pakolást, az uram is elindult már hazafelé, aztán hajrá! :lol: Remélem Picurom jól viseli majd így is az utat....
Majd még jövök! Tsók mindenkinek!
bébic

Solya:
egyáltalán nem magas a homloka! A vízfejűségnél aránytalan a fej, Olinak pedig szép formás!

Aida:
annyian küldünk már neked pár kilót, hogya végén te leszel a legsúlyosabb mami a topicban :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bébic:bocsi bocsi bocsi,nekem védőnő(már megint) mondta h csak felet lehet

Köszi a véleményeket,akkor megnyugodhatok?

solya051020
Káld

Bébic:jó utat nektek és akkor várom az integetést :lol: :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

Mági:mekkora pontosana napozó?képet lehet róla kérni?

solya051020
Káld

Solya: hát ez basszus.... szét kéne rúgni az ilyen seggét... vagy lekötözni őt is, és szívesen megszurkálnám... :evil: :evil:
Gyógyító puszit Olinak.
A vízfejűség meg tutira nem ilyen, a védődő fejében van víz szerintem...

Bébic: Kobold is baromi sokat aludt tegnap meg ma is (főleg ma, szinte csak eszik-ásít-alszik), de főnököm mondta, hogy hidegfrontnál ez normális. 4 gyereke van, ő már csak tudja :D
Jó utat nektek!

Aida: szerintem én sose voltam 41 kiló. :lol: Vagy valamikor a múlt században :lol: :lol:

Na, asszem ébredezik, így 2,5 óra alvás után (és ez csak a délutáni volt ma)...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a dicséretet!
Igazából apa nem olyan magas, kb 180 cm. De lehet a fiunk magasabb lesz... :D

Aida te jó ég! Egyél! Mindent!!!!

Solya jó, hogy itthon vagytok! Remélem Oli most már megnyugszik, és ismét a régi lesz! Normálisnak tűnik a feje, szerintem szép formás!
Doki: biztos elküldtem volna a p..csába!

Rólunk: ma kicsit megbolygattuk a napot, nem sokat aludt, de még fog! Nyűgösség: hát vannak rosszabb napok, de volt már rosszabb is!

Tegnap gulyáslevest főztem, meg töltött csirkecombot sütöttem, krumplipürével. Holnap meg z. borsófőzelék lesz sült karajjal!
Meg takarítanom kellene, de nem vesz rá a lélek!

Kép

Kép
dcili81

Eszterke Danidnak boldog hófordulót!

Zsiráf: 2 hét alatt hízott 30 dekát. Hát nem tudom, jó-e de a védőnő megdicsérte, hogy nagyon szépen fejlődik! Most azt veszem észre, hogy inkább nyúlt...

Kép

Kép
dcili81

Eszterke:hogy döntöttél?remélem nem hagytál el minket!!!!Te Danidnak is Boldog 5.hót :lol:

solya051020
Káld

Cili,Gabi:kösziii nektek is.és igen azt hiszem a védőnő feje a vizes :roll:

solya051020
Káld

Kép

Boldog szulinapot Zalannak!

Gabi. remelem ma jobb esteje lesz Kincso udvarlojanak!

Bebic. a lefekves alakul,de az ejszakak.... mult ejjel 5.5 orat aludtam osszesen.

Boldog hofordulot Cili es Eszterke Danijanak!

KépKép
KépKép
mush589

Solya:
9-12 hós van írva, még nem érkezett meg, mindjárt teszek fel képet róla.

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1241622467.7734.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

magi. mekkora a napozo?

aida. egyel mar rendesen!!! van meg tejed?

solya. szuper hogy hazaengedtek!

suzy ne izgulj. Kincso is 200 gr-t hizott 3 het alatt. azt mondta a vedono, hogy tekintve, hogy elhagytuk a tapszert, jo az. ebben zoldi is megerositett!

zoldi. szuper hasznalja Hanna egeszseggel!

KépKép
KépKép
mush589

otthon is dragabb a csirke, mint a marha vagy a diszno hus??? ma vettem 2 csirkemellett 1300ftert! :shock:

solya. hihetetlen, hogy milyen dokik vannak! remelem Oli hamarosan jobban lesz!

KépKép
KépKép
mush589

delelott voltunk setalni masfel orat,aztan babamasszazs, es most megint alszik a kertben!!! tegnap kivasaltam mindent, a kovetkezo adag meg nem szaradt meg. azert van mit csinalni! :wink:

meg nem is irtam, hogy 3 hazzal arrebb is van egy kisbaba. nem tudtunk egymasrol hetekig, meg jo hogy vannak pletykalo szomszedok a kornyeken. :lol: szoval az anyuka Claire, a kislany meg Georgia. O 6 hetes. asszem megtalaltuk Kincso baratnojet! :lol:

tegnap rendet tettem Kincso szekrenyeben, meg fiokjaiban, es talaltam 5 nacit, meg 4 felsot 3-6 honapos korig, meg a cimke is rajta volt. :shock: meg idoben...

KépKép
KépKép
mush589

Mági:húúú de szupin néz ki a napozó.De ha 9-12hóig van akkor lehet nekünk is nagy lesz még nyáron.Ha megkapod és ha szépen megkérlek nem mérnéd le?Mert ha úgy "jónak" találom akkor lecsapnék rá.Kösziiiii

Mush:tök jóóó h van Kincsőnek barátnője,legalább te is tudsz barátnőzni :lol: Külföldön is vannak pletykáló emberek?azt hittem ilyen csak itthon van :lol: :lol: :lol:
Hús:passz,mi mindig apumtól kapjuk,házilag van gyártva :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

[quote="mush589"]
írta:
mush589aida. egyel mar rendesen!!! van meg tejed?

Eszek én rendesen -najó kivételt képez az elmúlt hétvége, az tényleg csúnya volt :oops: - de amúgy igyekszem tényleg. Remélem ez a mélypont többször már nem tör rám. Apum is mérges volt, azt mondta még csoda, hogy van tejem. Mert csoda, hiszen tejem még mindig van. Habár kevés, mert majdnem minden alkalommal pótolnom kell (ebben kivétel éjszaka és reggel és olykor még délelőtt is), hiszen 100-120ml-eket eszik ciciből, de én még ezt is csodának élem meg és örülök. :) És minden erőmmel azon vagyok, hogy még egyszer ilyen csúnyán már ne törjön rám a depikorszak. Tényleg próbálok kicsit máshogy állni a dolgokhoz.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

És most a nagy depik között muszáj is koncentrálnom másra, el kell intéznem Noelnek itt a 4 hós védőoltást, holnap megyek intézkedni meg át akarom venni a Felicitas babacsomagot meg a suliban is el kell lassan intézni a kedvezményes tanulmányi rendet és szüleim is mennek egy hétre Svájcba másik unokákhoz és megint édeskettes lesz Nolival. :) Egész hiányzik már, kicsit magamnak tenni-venni. Már el is terveztem melyik nap mit főzök :D Tiszta olyan érzés lesz, mintha Nolival élnénk itt boldogan egy 80nm-es családi házban, mint egy aranyos kis család. :) Ma meg voltam szomszédolni, megnéztük Nolival a pár napja született kiskacsákat. Bár Nolit jobban érdekelte a cicus, aki odatévedett. :D Közben 2 napja találkoztam egy régi osztálytársnőmmel, aki Skóciában él és nagyon régen láttuk egymást. Odáig meg vissza volt Noli babától. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ezen a héten sajnos nincs lehetőségem az e-mailjeimre válaszolni, valami rázuhant a számítógépemre…

Kép

És az egér is eltűnt.

Kép

Kép
dcili81

Mush kb ott van árban. Legalábbis nálunk ennyi! De a marhahús a legdrágább...

Kép

Kép
dcili81

köszi lányok a segítséget!Gyakrabban teszem cicire és majd meglátjuk.
Ma eddig 5-ször evett,4-szer 120-at és egyszer 140-et.

orsi:Szegény Réka,nem elég a betegség még a popsija is....nálunk a sudocream nagyon helyre szokta tenni a popsit.

solya:elmehetnek a sunyiba!Szerintem semmi baj nem lehet Oli fejével.Talán az UH kimutatta volna.Meg van a véleményem a védőnőkről is és a dokikról is!(tisztelet a kivételnek)

bébic:nekünk is egész kúpot mondott a védőnő.

KépKép
lyndee

Sziasztok,

Laura,
Isten éltesse Zalánt nagyon sokáig jó egészségben. Elsírtam magam amit írtál. Büszke lehetsz a kisfiadra.

Cili,
Szépek a méretek, gratula.
A méreteinket illetően 70 cm mazsola, de 7200 gr csak, annyit mozog hogy csoda ha egyáltalán hízik valamit.

Zsiráf,
Jobbulást Lajának.

Zsiráf, Solya,
Hát a vágás egy agyrém volt, ágyban, fürdőkádban ollóval, apa borotvával, eldobható borotvával. Totál brutál volt levágni, ja és persze közben mocorog. De most olyan édi, megzabálom így.

Lyndee,
Ne is monddd ma is meghallgattam anyósomat h miért kellett levágni a gyerek haját. Mondom neki hogy 2 hónap múlva megint selymes édes dús kis haja lesz, meg inkább 100x levágom kopira minthogy dokihoz hordjam. Erre elhallgatott..

Bébic,
Jó pihit nektek, Ákos meg mielőbb legyen túl azon a fránya hőemelkedésen.
Ja ma kettős fronthatás volt, ennek eredménye, egész nap ágy-wc, tanár lemond, sajnos a rengeteg hányástól eléggé kikészült a torkom. Estére jutottam oda hogy meg tudtam inni egy pohár teát. Mos már jobb egy kicsit.

Aida,
41 kg ??????????????????????????????? úristen, egyél !!! Küldöm a 10 kg-ot pont annyi van még rajtam, de az ragaszkodik. Örülök a mozgalmas napodnak.

Solya,
Én besz…rok, hogy tudnak így viselkedni ??? Mit várnak egy 4 hónapostól hogy ott ül békében engedi h vért vegyenek ??? Hát nem az a természetes hogy az anyukája ott van vele ?
Nem magas a homloka egyáltalán, uh nyugi.

Musi,
Örülök hogy van barátnő a közelben. Jó ismerkedést. Ruhákat én is pakoltam, lassan két brutál költözős doboz megtelt kinőtt ruhákkal, ja és nem 56-os mérettel !
Árakat nem tudom, nem szoktam vásárolni.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

köszönhetően a migrénnek ma sehol nem voltunk, sőt Marcival mindketten pizsis napot tartottunk. rendes volt a kisember mert szinte az egész napot végigaludta ő is. Egymás mellett a nagyágyban. De jó is volt. Ja és le kell kötöznöm a gyereket, úgy forog mintha ezt kapta volna szorgalmi feladatnak, élvezi, oda-vissza. Leteszem hanyatt és 1 perc hason van.

Szeretnék valami olyat venni amit a játszószőnyeg köré tudok tenni olyan kukac féle nem tudom mi lehet a neve, van valami ötletetek hol nézzem meg és mi lehet a neve ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Solya!
Na én tuti behúztam volna a dokinak vagy valakinek! :evil: :evil: Meg milyen dolog az ,hogy nem mehetsz be a gyerekeddel. :roll: :roll: :roll:
Szerintem is rendbe van Oli feje! :wink: :wink:

Mush!
Köszi a válaszodat! :) Bízom benne, hogy tényleg nem kevés ez a gyarapodás!

Aida!
ìrtad,hogy Noel 6 kg alatt van. Mennyivel született? :?:
susy75

Jó estét!

Isten éltesse sokáig az 5 hónapos Danikat!

Mi Zalán fiammal nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket, igazán aranyosak vagytok! Ma (nem túl jól időzítve) szülői is volt, hát ott is csak kihúzni kellett magam, több tárgyból is Zalán a legjobb!

Olivérnek gyönyörű formás feje van!

Aida! Nekem is van felesleges 10 kilóm, ha akarod, már holnap küldöm!

Most megvolt az ünnepi vacsi, Zalán még leckét ír (fókashow-n volt a sógornőmmel, elég későn ért haza). A változatosság kedvéért a páromnak is hőemelkedése van. Majd este kúráljuk egymást! :lol: :oops:

Hallottátok, hogy jön a nyár? Keddre 30 fokot mondanak! Kíváncsi leszek, hogy bírják babáink a mai hűvös után!

Cili! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép estét mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Gyorsan benézek csak, éppen befejeztem a rögzítést és már kaptam is újabb adagot.
Voltam ma anyák napján, Gergőt vittem, mert apa nem ért haza. Bementünk és 2 perc múlva el kezdett ordítani, nem lehetett megvigasztalni. Anyum volt velünk ő ment ki vele, de az egész iskola zengett tőle. Szerintem megijedt a tömegtől és a hangzavartól. Jól el is fáradt már fél7-kor fürdetni kellett.

Zsebi! Köszi az infót, még csak azt írd meg légyszi, hogy a csomag idejön a helyi postára? Mert a neten úgy olvastam, hogy csak nagyobb postákra lehet küldeni, vagy nem jól értelmeztem?

Kép
Kép
Kép
erika26

Solya! Védőnő gyagya! :evil:

Gabi! Én is azt akartam írni amit Orsi, hogy nem lenne e jobb előbbre hozni a fürcsit? Gergő is 4 körül kel délután általában, de 7-fél8 körül fürdetni kell. De volt már pl. ma is, hogy még előbb kellett fürdetni és reggel ugyanúgy 7-fél8 körül kelt.

Kép
Kép
Kép
erika26

Danik! Boldog 5. hós fordulót!

Laura! Köszi a jelölést, én azt hittem már az ismerőseim között vagy :oops:
Zalánnak Boldog Szülinapot!

Nagyon ügyes fiad van, büszke lehetsz rá!

Kép
Kép
Kép
erika26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?