Sziasztok!
Köszönöm a drukkokat, de azt hiszem nem sikerült...(Sőt, talán inkább biztos vagyok benne.)
Szerdán, amikor a dokinál voltam, csinált rákszűrést is. Most ennek "köszönhetően" , vagy azért mert tényleg kémiai terhességem volt, csütörtökön elkezdtem vérezgetni, meg pénteken is, aztán szombaton meg ma szinte már semmi.
Nem úgy véreztem mint amikor megjön, de sajnos semmilyen terhes tünetem sincs, ami miatt ráfoghatnám a rákszűrésre a vérzést. Holnap reggel csinálok még egy tesztet, akkor majd elválik, hogy mi újság van…
Anikó
Én már az ikreket is bevállalnám, csak igazad lenne...
Egcsi
Horror…
Máté szinte havi rendszerességgel, lezúzza magát. Vannak kisebb balesetek, aztán vannak ilyen rohanósak, vészhelyzetesek…
Tavaly novemberben pl. lent voltunk a Tiszánál, téliesíteni a házat. Ha nem szóltam 1 milliószor, akkor egyszer sem, hogy lassabban motorozzon, mert baj lesz. Ilyen kis műanyag lábbal hajtós motorral rodeózott a teraszon. Azzal szórakozott, hogy jól meglökte magát, aztán felrakta mindkét lábát a hátsó kerekekre, egyszer csak megakadtak a kerekek. A motor megállt Ő meg repült tovább… Sajnos nem a kezével, hanem az állával tompított. Akkorát szólt, hogy bent a házban csukott ablak mellett hallottam a puffanást. Csend, aztán nagy ordítás. Rohanok ki. Apa ott áll tokától bokáig meszesen, a gyerek meg ugyanígy csak véresen. Ömlik a szájából a vér. Rohanok vele a fürdőbe, mosdatom a száját, közbe őrjöngök, meg üvöltök, mint egy sakál.
Csak ömlik a vér, csak ömlik,és amikor leguggoltam mellé, akkor láttam , hogy nem is igazán a szájából jön, hanem csontig szétcsapta az állát.
Szóltam apának, hogy gyorsan emelje meg a piros telefont és azonnal telefonáljon, mert indulunk. 1 óra múlva már Salgótarjánban voltunk . A szemészeti osztály főorvosa, aki plasztikázik is Ő varrta össze az állát 7 öltéssel. Az állkapcsa nem tört, de elmozdult. Szerencsére, amikor elmozdult vissza is állt a helyére. Onnan tudták, hogy elmozdult, mert a nyelve alatt az a kis bőr lebeny leszakadt. Ezen kívül letört 3 fogából , az egyikből azóta már sajnos egy darabot kis is kellett húzni…
Az ál(ldozat): CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!
Legutóbb a húgoméknál sikerült 2 hete,olyan szerencsétlenül esnie, hogy a sípcsontjáról a csontig lenyúzta a bőrt. Ismét sírás, ordítás, rohanás (azt hiszem ebben a sorrendben). Ezt megúszta varrás nélkül, csak sebösszehúzó tapaszt kapott, de azzal még mindig járunk kötözésre…
És még csak most kezdődik a rövidnadrágos idő…
Orsi, Rita
Nagyon jók a képek!
Megyek mert vacsizunk aztán ,fürdés alvás.
Sziasztok