Froni: szuperek a kepek, kosziiiii!
:):) Ha jol szamolom, 8 kulonbseg van a 2 ket kozott, de lehet hogy tevedek
Ildi: A Kovacs doki nem egy vizsgalgatos fajta, mindig megkerdezi, hogy megvizsgaljon-e. Mivel en sem vagyok egy vizsgalgatast szereto fajta (ha nem muszaj), ezert mondtam hogy ne faradjon
De ultrahangon megneztuk a mokust, olyan cukin dobogott a kis szive.
Mondjuk amikor 5 het mulva megyek megint, azert mar megnezetem magam, hogy a mehszaj rendben van-e meg ilyenek.
Kaptam beutalot ehgyomrira, de mondtam az asszisztens-nonek, hogy ne ira ra, hogy hova adja a beutalot, mert ki akarom deriteni, hogy itt Bekason a Szakrendeloben megcsinaljak-e. Akkor mondta, hogy a ez a fajta kellene, amikor 3szor boknek, es 2 nap kell menni (marhara orultem), szoval majd felhivom a rendelot, hogy naluk ha vesznek le ilyen vert, akkor hogy, de szerintem akkor is ide megyek ha maskepp veszik, majd max. felhivom elotte a dokit, es megkerdezem, hogy jo-e az, csak nem mondja hogy nem jo... meg el kell mennem a verellatoba is vervetelre, mert van vmi ellenanyag az elozo leletemen (amin a rubeolat meg ezeket neztek, tudod).
24-et dehogy felejtettem, ott a helyunk, csak majd irjal lecci hogy hanykor es hol pontosan!
Szoni: sehogy sem allok a tanulassal, es ez elegge meglatszik a hangulatomon... feszult vagyok na...
:(:(:(:(
Szegeny Marci remelem mar jobban van, es tenyleg nem kellett dokihoz vinni!
Mentek holnap 4d-re? De jooooo! A kepeket minel elobb rakd majd fel!! Mi anno Bercellel a 24. heten voltunk, es szerintem egy az egyben ugy nezett ki Bercel 1 hetesen, mint a 4d-s kepen, ha megtalalom, mindenkepp felteszem a ket kepet egymas melle (bar szerintem a topicban is itt van valahol, lehet hogy eloszor itt nezek szet...)
Bokadat sajnalom, probalj pihizni es felpolcolni... 2 gyerek mellett gondolom RENGETEG lehetoseged adodik ra...
:):)
Judit: Tenyleg milyen nagy mar Annaluca! Olyan kis vagany, belevalo csajnak latszik!
:) Szep nev a Hunor, Oliver listajan is szerepelt
Nevekrol en azert nem irtam, mert kesz katasztrofa ahogy allunk, ez is frusztral elegge, mert en mar ugy szeretnem "neven nevezni" ezt a kis csoppot, de elegge masok az elkepzeleseink Oliverrel, es sehogy sem akarnak talalkozni... Olivernek az osi magyar nevek tetszenek, nekem meg annyira nem. De ugy nez ki a Kevéről talan tenyleg lemondott, szoval ez mar haladas... elvileg abban maradtunk, hogy gondolkozunk a Benjámin-on es a Bendegúz-on, mindketto az en listamon volt, de nalam egyertelmuen a Benjamin a nyero, mert egy kis nyugis, csendes gyerek kepe tarsul melle, es en most Bercel melle egy ilyet szeretnek... hehhe...
Erre tegnapelott Oliver azzal allitott haza, hogy mit gondolok az Áron nevrol: ez is az en listamon volt, abszolut dobogos helyen, de liver kapasbol leszavazta anno mondvan hogy semmikepp nem szeretne, igy nem porgettem magam tovabb rajta, mert tenyleg szeretnem, ha olyan nevet talalnank, ami mindkettonknek tetszik... szegeny Oliver azt gondolta, hogy majd Oliver orulni fogok, hogy o most az Áron-on gondolkozik, es kicsit csalodott volt, mert nem fogadtam kitoro orommel, hogy mar megint mas neven gondolkozik, meg ha ez az egyik kedvencem is. Lehet hogy nem ertheto, hogy miert nem, es en vagyok a hulye, de en mar egyszeruen szeretnem ha lenne egy nevunk es kesz! Nem akarok tobbet gondolkozni rajta!
Mano: jok a kepek! : te vizsgakkal hogy allsz?