Új privát üzeneted érkezett!

Csak várom, hogy kiderüljön a kombináció :wink:
Vendég
 


Sziasztok Kismamik!

Most jöttem meg a dokimtól és úgy néz ki hogy kislányom lesz!! :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még nem 100%, de szerinte 90% hogy nunis. Majd figyeljük a többi uh-k folyamán. :wink: De most nagyon boldog vagyok. :D Persze fiúnak is ugyanúgy örülnék, de így szép: 1 fiú és 1 lány.

Afp-re jövő hétfőn megyek, mivel most kisebbnek látta a doki a babát. A mostani uh szerint okt. 23 az időpontunk. :roll: Hát majd kiderül melyik a valós adat. :D Volt már okt. 15., okt.21., és most 23.-a :P
Egy biztos: Benn nem marad!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babamozgás!
Egyenlőre még nem érzem. De már nagyon várom. :wink:

Szülés!
Hát a fiam császárral született, harántfekvés miatt. Most szeretném átélni a "valós" szülést is, de persze a baba egészsége a legfontosabb. :wink: Amúgy akkor is és most is apás szülést tervez(t)ünk .

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Moni
Ez szép névnapi ajándék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Gnemoni neked is boldog nevnapot!!! 8) :lol: :lol:

En Apatol egy etterembe kaptam 2 szemelyre etkezest, hogy azt eszunk amit akarunk, es annyit amennyit akarunk!! 8) :lol: Nagyon reg szerettem volna mar elmenni abba az etterembe, csak nagyon draga. :roll: Na de majd most! :lol:

Szules: Na ugy latom nem leszek egyedul a csaszarral! 8) :wink:

Hajnalocska
Ne izgulj, nem lesz semmi baj!! :wink:


Pocok
En azokat veszek, amiket mar egyszer beirtam ide listat egy par oldallal elorebb! :lol:

Gnemoni
Telleg szep nevnapi ajandek!! :lol: Gratula a kislanyhoz!!! Akkor Laura lakik a pocidban?? :wink: Vegre meg egy lanyy!! :lol: :lol: Szinezek!! :lol: :oops: :lol:
Vendég
 


Móni, gratula a nunishoz és boldog névnapot!!!
Vendég
 


Móni, boldog névnapot! Gratulálok a kislányhoz!
Divett, üdv a csapatban!

Szülés: én mindkét fiamat természetes úton, gátmetszéssel és epi nélkül szültem. A következő gyermekemet is így szeretném (epi lehet). Ha császár lesz az sem fog kiakasztani, hiszen a baba és az anyuka egészsége a legfontosabb. A tapasztalatom a felépülésről nem egyezik meg Édiével és a többiekével, akik azt írták, hogy császár után hamarabb felépül az ember lánya. Én mindkét szülésem után már a kórteremben (a második után már a szülőszobán) tudtam ülni és rögtön zuhanyoztam is. Császáros anyukákat nagyon sajnáltam, mert hosszú percekig tartott amíg fel tudtak ülni, járni is csak lassan és nehezen tudtak az első nap. Az a véleményem, hogy az a jó, hamindenki olyan szülést választ, amivel ő és a babája a legnagyobb biztonságban érzi, érezheti magát. Az teljesen mellékes, hogy anyuka, anyós mit gondol erről (hacsak nem szülész-nőgyógyász szakorvos).

Munka , én úgy tervezem, hogy júni elején kiiratom magam két hétre, aztán kiveszem a szabimat, a szeptembertől a szülésig hátralévő időt táppénzen töltöm. Én is napról-napra nehezebben kelek és egyre kevesebb lelkesedést érzek a munka iránt.

Hajnalocska , ne aggódj az Afp eredmény miatt, állítólag nagyon alacsony százalékban megbízható. Rengeteg ismerősöm van, akiknek a tiédnél alacsonyabb eredménnyel több teljesen egészséges gyereke is született (csak szegények az összes terhességüket legalább az amnió eredményéig végigizgulták).

Megérkezett az integrált tesztem eredménye: negatív. Genetikai UH-ra sajnos csak két hét múlva tudok menni, pedig már nagyon türelmetlen vagyok.

Babamozgás, még én sem érzem, vagy csak nem tudom beazonosítani ( :oops: :oops: is miatta, hogy harmadik gyereknél ilyen bizonytalan vagyok).

Elteszem magam holnapra, jó éjt!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


jó reggelt!

Szülés: normál apás szülést tervezek, mint az előzőnél. Akkor nem kaptam semmiféle fájdalomcsillapítót. :) Én is azon az állásponton vagyok, hogyha kellően tájékozódsz és lelkiekben folyamatosan készülsz a babavárás alatt a szülésre, nem fog kikészíteni a helyzet és sokkal gördülékenyebben halad majd a folyamat. Persze más a helyzet, ha valakinél előre látják, hogy faros a baba vagy az anya szervi elrendeződése nem teszi lehetőve a normál szülést vagy egyéb körülmények vannak. Én azt tapasztaltam sajnos, hogy nagyon felfújják ezt az egész szülés ügyet, misztikumot csinálnak egy természetes folyamatból, rémísztgetik a leendő anyukákat hülyébbnél hülyébb történetekkel. Első szülős mamik ezeket a cikkeket/ embereket kerüljétek nagy ívben ha békés várandósságot akartok magatoknak :!: :!: :? Ja és anyós kedves megjegyzésit is engedjétek el a fül mellett. :wink:

Afp: nem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget csak segíti a genteikai uh végzését, értékelését. Ha eltérés van akkor jobban figyel a doki az uh-on, hogy minden ok-e odabent. Hajnal ezen ne aggódj szerintem sem. :P

Munka: engem sem érint -itthon vagyok a nagyobbikkal.

Moni: gratula a kislányhoz. Csak lesz itt lány baba is. :lol:

Divett, üdv. Írj magatokról pár szót, ha van kedved.

Kép
Kép
tündér09
 
 


szülés: anno én csaszival akartam szűlni de a dokim nem engedte........vissza gondolva jól tette......hamar megszűltem......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


mi mindenképp apást szeretnénk még így is, hogy császár lesz. Eliotnál is benn volt a férjem, és nagyon kellett, hogy ott legyen. Először nagyon tiltakozott, hogy nem akar, de aztán ő is átgondolta, hogy nehogymár mások lássák először a gyerekét meg lássák ahogy először fellélegzik meg felsír. :) Oké, hogy nálunk volt egy olyan csavar is, hogy nem tudtuk hogy mire számíthatunk... De másodszor is tuti hogy szeretnénk ha ott lehetne. Főleg, hogy valószínű most nem viszik el abban a pillanatban a gyereket az intenzívre, hanem majd lehet velünk is egy kicsit. Viszont egy annyira furcsa érzés van bennem, hogy Eliot ugye nem lesz ott, és tökre azt fogom érezni, hogy őt kiszorítottuk. Persze, baromság, mert ő nem fogja tudni hogy mi ez az egész, de akkoris... Valahogy úgy lenne teljes, hogy ő is ott van. :) Mármint nem a vágásos véres részen... :) Nem tudom. Bizti furcsa lesz nélküle meg egy új gyerekkel, meg nem is tudom. Azt meg pláne nem tudom elképzelni, hogy milyen érzések lesznek bennem, hogy egészséges a bébi és minden oké... Hogy ez milyen irányba fogja befolyásolni amiket eddig éreztem, ha egyáltalán fogja. Szóval baromi érdekes kérdések.

Kép
Kép
kopee
 
 


ja, pocok neked akartam még írni, hogy nem kell minden hozzászóláshoz csatolni a vonalzót, a profilnál tedd be az aláíráshoz és akkor magától beteszi minden hozzászólásodba. :) Én meg már azt hittem, hogy azért nem tetted be, hogy ne legyen két egyforma. :) De aztán megint láttam, aztán megint nem... :)

Kép
Kép
kopee
 
 


nálunk is apás szülés volt és most is az lesz......ha csak nem éjjel indul be a szülés.....akkor a barinőm lesz velem.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


vicces dolog történt. szervezem a nyaralást, és felhívtam a lufthansát, hogy összegyűlt két jegyre a pontom, szeretném beváltani. Oké, Eliot ingyen jön, szuper. Azt tudtam, hogy illetéket kell fizetni, úgyhogy megkérdeztem, hogy az mennyi. Erre azt mondja, hogy 55 ezer fejenként. Erre megnéztem máshol és pl. swiss air-rel 37.000 a jegy az illetékkel együtt. Meg megnéztem a lufthansa oldalát is, ott meg ha nem kedvezményesen akarok menni, hanem csak úgy, akkor meg 62.000 a jegy. Ennyit ér ezek szerint a törzsutas... :) vicces, nem? úgyhogy most nézelődök tovább...

Kép
Kép
kopee
 
 


Sziasztok!

Múlt héten voltam nődokimnál vizsgálaton,és voltam ma bennt az eredményért.A vizelet is negatív és abakter is jó lett. :D

Szülés:
Pont a múltkor mondta a védőnőm,hogy itt a gyöngyösi kórházban mindenképp csinálnak gátmetszést:Meg se kérdezik,hogy akarsz e vagy sem.Állítólag,hogy gátvédelem nélkül végezzék a szülést,ahhoz nagyon jó szakértelemmel kell hogy rendelkezzen az orvos,tapsztalt és óvatos kell legyen.És inkább a vágást kelljen összevarrni,mint ha szétszakadnál. :roll:
Szeretnék normál úton szülni ha lehetséges,de ha csaszi lesz belőle,hát legyen!

Mrsparis!
Ja!Így már más,hogy csak heti 1X kell menned,azt hittem egy hónapon keresztül mindennap! :oops: Én balga! :oops: :lol: :wink:

Gnemoni,Monica!
Így utólag is nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!!!

Gnemoni!
Gratula a kisnunishoz!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Csajok, mai védőnéni 2 dl tel+üres zsemle reggeli után kipipálva:

- cukrom szuper (4,6)
- AFP teljesen rendben
- szívhang oké, baba ficánkolt
- pisiminta negatív

17 hét alatt 3 kiló felugrott :shock: ez annyira nem tetszik, de ez van!
Vendég
 


Sziszkó,

nem :lol: csak heti egyszer 2 óra! :lol:
Vendég
 


Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést! :D

Monica!
Én is kívánok neked boldog névnapot,így utólag. :oops: :wink:

Paris!
Grat a jó eredményekhez! :wink: A 3 kiló meg nem sok egyáltalán. Amúgy én minusz 1,5 kg-nál tartok, de hozzá kell tennem hogy van bőven tartalékom. :oops:

Sziszkó!
Neked is grat a jó eredményekhez!

Kopee!
Hát sajna jól körül kell nézni hol érdemes utazni, hiába vagy törzsvendég......

Datolya!
Ismerős az érzés. Hiába a második babát várom, de nem vagyok biztos a mocorgásában... :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Sziasztok,

Még csak a 12 hetes vizsgálatokon vagyok túl, minden leletem ok volt. Aztán múlt héten 3X voltam uh-n, mert barnás folyásom volt. Elmúlt aztán újra előjött. A dokim azt mondta, hogy nem lát vérömlenyt, elvileg minden ok:-) Ennek magától el kell múlnia, de akár több hétig eltarthat. Volt vkinek hasonló problémája?
Egyébként dolgozom, bízom benne, hogy még egy ideig tudok is.

Boldog Névnapot a Mónikáknak:-)

Üdv,
Ivett
divett
 
 


divett: nekem volt barnázásom, de csak 1 napig. Nekem akkor pihenést írtak elő. Lehet neked sem kellene már dolgoznod!

szmet
 
 


sziszkó: nekem is ezt mondta anno a dokim, amikor megemlítettem, hogy ha lehetőség van rá, akkor gátvédelemmel szeretnék szülni. Szerintük ha szakad, akkor össze-vissza szakad, így meg egy egyszerű vágással segítenek a babának is és a maminak is a gyorsabb szülésben. A vágást nem is éreztem annyira ügyes volt a szülésznő. A varrást már annál inkább. Na erre nem várok egyedül a szüléssel kapcsolatban. :roll: De a szülés kontra császár témához hozzászólva én is szépen átsétáltam a gyerekágyas osztályra a 20-30 perces megfigyelés után, nem volt gondom a felkeléssel, üléssel, járással. Ha nem muszáj én ezek után ismét így akarom csinálni. A nővérem szült anno császsárral, azóta is majd betojik minden egyes mensi előtt annyira fáj a heg. Persze ez is szerencse kérdése, nála lehet, hogy elb..tak vmit.

divett: pihizz sokat, ne törödj semmivel és senkivel, ha még nincs babád feküdj minél többet. Hamarabb elmúlik a barnás folyás. Korábban valaki írta, hogy volt ilyen problémája és azóta elmúlt neki, de ezt majd az illetékes kifejti neked. :oops: :lol:

Kép
Kép
tündér09
 
 


ja, és mindenkinek aki hezitál apás-nem apás szüléssel kapcsolatban: mindenképpen legyen veletek az apa, így ő is sokkal jobban fog kötődni a picihez és a másik nem mellékes dolog, hogy nektek is nagyon sokat fog segíteni a jelenléte. Hacsak nem egy ájulós fajta, mert az elég ciki, ha neked kell két tolófájás között felmosni apukát a padlóról. :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
tündér09
 
 


Divett!

Köszike. :wink:
Amúgy a barnázással kapcsolatban én nem tudok segíteni neked. Hál' Istennek engem elkerült az ilyen dolog.

Csajok, teszek fel én is pociképet. :oops: :D

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Szerintem a császár-rendes szülés kérdéskör is úgy van, ahogy minden más is... Mindkettőnél vannak negatív és pozitív esetek is. Szerencse, alkat, orvos, vagy épp szülésznő kérdése, azt nem tudom.
Barátnőm, aki gátmetszéssel szült, nagyon megszenvedett... Igaz, hogy ülni tudott már hamar, és mozogni is, viszont egy vérömleny alakult ki nála a sebnél, ami nemcsak hogy nagyon fájdalmas volt, hanem rettentő kellemetlen szagú is... szegénykém vagy 3 hétig szenvedett vele, mire felszívódott.
édi16
 
 


Móni!
Nagyon ari a pocid! :lol: :lol: :lol:

Tündér!
Iagazad van!Lányok,ha csak tehetitek,legyen ott a a szülésnél az apuka! :lol: Ha másért nem, gyerekhez való kötődése miatt!
De tényleg csak ha nem kesz rosszul,miközben Ti ott szenvedtek! :lol: :wink:

Mrsparis!
Grat a jó eredményekhez! :lol:
A 3 kg miatt meg ne izgulj,ahogy láttam a múltkor (a kép alapján,amit feltettél magadról) elég vékony alkat vagy,az a 3 kg meg se látszik! :wink: :lol: :D :D

Divett!
Én sem tudok Neked okosat mondani a barna folyásra. :shock:
Biztos,hamar el fog múlni! :wink:
Tudom,hogy csak holnap lesz,de amilyen feledékeny vagyok mostanában,ezért most kívánok Neked Nagyon Sok Boldog Névnapot!!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok lanyok!! megint csatlakozom, bar beletelt vagy 10 percbe mire elolvastam az iromanyaitokat -par nap alatt rengeteget irtatok!!! :D

Boldog Nevnapot Kivanok minden Moninak utolag is!!!!!!
Gmoni: neked kulon gratulalok a kislanyhoz!!! De jo, valahol a szivem melyen en is kislanyra vagyom a kisfiam utan, de ez termeszetes!!!

Csaszarral szules, apas szules......engem tuti biztosan megint csaszaroznak, mert a kisfiamat is igy szultem s itt, Korfun sajnos nincsenek felkeszulve egy esetleges problemara "valos szules eseten csaszar utan. Vagyis a korhazaik nincsenek 100 szazalekosan felkeszulve ilyen esetekre. Ez van, bar nem banom, csak minden rendben menjen..
Sajnos itt csaszarnal nem engednek be senkit, ugyhogy en megint egyedul elem majd at ezt a csodalatos dolgot, bar az egyik apolo felvette kamarara a szulest. Legalabb utolag lattak a tobbiek. De en nagyon sajnaltam, hogy nem lehetett bent a ferjem.

Divett: en vagyok az, akinek volt barnazgatos problemaja, bar nagyon az elejen igaz kb.2 hetig eltartott. Nekem akkor felirt az orvos Utrogesztant es szedtem is 3szor egy nap a 3-dik honapig. (meg ha el is mult,muszaj volt szednem!!)Utana, amennyire tudom, veszelyes ezen gyogyszer szedese, mert karos hatassal lehet a magzatra. Szoval marad, az, hogy rengeteget pihenj, nemi eletet ne eljetek egyaltalan, vigyazz, meg veletlenul se emelj semmit-vagyis sokkal de sokkal nagyobb odafigyeles kell ilyen esetekben mint a "normal"terhessegeknel. Lassan biztosan elmulik, csak tenyleg ne faraszd ki magadat, mert annal rosszabb. Nekem nehez volt az elejen a kisfiam miatt s ereztem, minnel jobban elfaradtam vele, annal tobb volt a barnas folyasom.Sok ilyen esetben az orvos agynyugalmat rendel el, de ha mindent rendben talalt odabent, nincs levalas..stb, akkor nincs ra szukseg.
Vigyazz nagyon magatokra!!!!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


én szűlés után kb 6.hétig nehezen tudtam űlni.....nagy volt a gátmetszés.........de a gyerek feje is,..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Móni, Sziszkó!

Aranyosak vagytok, de azért vékony alkat nem vagyok (sajnos) :oops: Nagyon nem szeretnék sokat hízni és azért nem tetszik, hogy ez 3 ilyen észrevétlenül "felugrott"...
Vendég
 


ez a 3 kg - t akartam írni
Vendég
 


Sziasztok!!

Na holnap megyek vampirokhoz grrr...de utalom. :roll: :x

Datolya
Gratula a negativ eredmenyhez!! :wink: Nyugi genetika is jo lesz!

Sziszko
A te negativodnak is gratula!! :lol:

Sziszko,Moni,Divett,Betty koszi szepen!♥♥

Szules: Megnyugodtam azert,hogy nem leszek egyedul tervezett csaszis! :roll: Nalunk Apa nem lesz bent azt biztos...itt nem lehet. :roll:

Gnemoni
Akkor Laurad lesz ugy latom! :lol: :wink: Nagyon szep nev!
Vendég
 


kivi vagyok mennyi fiu és csajszi lesz? :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


en is :lol:
Vendég
 


:) :) :) :) jó éjt csajok!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


jó reggelt Kismamik,

annyira beleéltem magam, hogy mennyire unom már a munkába járást, hogy alig bírtam ma bejönni.
Jövő hetet tuti kiveszem.

Tegnap este rámjött egy zokogó roham. :roll: Igazából indokolatlanul. :cry: Történt már valakivel ilyen? Arra gondoltam, hogy milyen undokul beszéltem a nagymamámmal és a szerelmemmel is... Komolyan, mintha megőrültem volna.
Aztán tök rosszat álmodtam, le se írom, hogy mit, próbálom elfelejteni. :oops:

Holnap megyek UH-ra, biztos az is izgat, mert folyamatos szurkálást érzek a hasamban és nem tudom, h mitől. Mindig máshol.

Na jó, abbahagyom a hervasztó gondolataimat, szép napot nektek! 8)

Kép
screen
 
 


Screen, biztos minden rendben lesz a holnapi UH-on. Sajnos magamon is tapasztalom, hogy ingerültebb, érzékenyebb vagyok. Gondolom a hormonok ... Különösen igaz ez közvetlenül egy-egy UH előtt. Igazad van, hogy kiveszed a jövő hetet, a pihenés sokat segít.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Screen,
Én már három napja rosszakat álmodok. Fogjuk a hold állására :)
Tegnap én is kaptam sírórohamot.
Ma már jobban vagyok :) Remélem Te is!!!!!!!!!!!!!!
pocok001
 
 


Jó reggelt...

Szabadság rám is rám férne... Szerencsére én nem álmodok rosszakat, csak rosszul alszok, sokat fent vagyok.

Story...:
Megyek be reggel főninénihez.
Ő: Mit szeretnél?
Én: (Miközben ugye csomó papír (munka) van a kezemben... ) Ha már így rákérdeztél... Szeretnék hazamenni!! :)
Ő: És mi tart vissza??

Úúúúú, ettől is elborult az agyam, tényleg majdnem sarkon fordultam, és hazamentem...
édi16
 
 


Sziasztok, ha lehetne én is csatlakoznék hozzátok.
Mi most vagyunk 14 hetesek. Eddig 3X voltunk ultrahangon, leírom hogy melyiken mekkora volt
5+6-on 10 mm-es petezsák
6+6-on 5 mm-es babó szívműködéssel
12+6-on Bpd19 mm, AC: 66 mm, FL: 9 mm, NT: 2 mm
Csak azért írtam le mert meg szeretném kérdezni hogy nektek mikor mekkora volt mert egy kicsit izgulok hogy kisebb a babó.
Ha nem lenne gond leírnátok a ti babótok adatait?
Köszönöm.
nevi3
 
 


Szia Nevi!
Mi 13 hetesen voltunk 64mm-esek :)
Úgyhogy ne aggódj! Minden oké!!!
Vannak a neten táblázatok :)
pocok001
 
 


Sziasztok csajok!

Mindenkinek köszi az infót ill a jó tanácsokat:-) Remélem hamarosan nálunk sem lesz gond.
Sziszkó köszi a névnapi jókívánságokat:-)

Jövőhéten megyek dokihoz, remélem minden ok lesz.

Jók legyetek! Vigyázzatok magatokra!
divett
 
 


Nevi!
Üdv köztünk! :lol: :lol: :lol:
Az én babóm méretei 12 hét 5 naposan:
CRL:64 mm
BPD:22mm
NT:2mm

Az FL nekem nincs a papíromon.
Szerintem se aggódj,jók a méretei a babádnak! :lol: :lol: :lol:
Mesélj magadról!Hol laktok?Van e már gyerkőc,vagy Ő lesz az első?

Édi!
kedves főnöknőd van! :? Csak épp azt nem mondta,hogy akkor már holnap nem kell bemenned melózni! :shock: :?

Divett!
Majd drukkolunk!Ne izgulj,minden oké lesz a dokinál! :wink: :lol:

Álmok:
Én azt vettem észre az utóbbi 1 hétben,hogy minden éjjel álmodok valamit.Nem tudom,hogy jót vagy rossszat,mert mire felébredek már nem is emlékszem.Csak furi,hogy napokon keresztül.Régen elég ritkán álmodtam.Kb havi egyszer-kétszer.
Ez most kismamakór lenne??? :oops: :lol: :lol: :lol: :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Szia sziszkó, köszönöm, hogy válaszoltál, az enyém akkor valszeg később sikerült, szerintem vagy 4 nappal, szerinted? Én miskolc mellett lakom 15 km-re. Már van egy 4 éves kisfiam Lukácsnak hívják. Neked? Mert még nem sikerült visszaolvasni mert tegnap találtalak titeket. De igyekszem.
nevi3
 
 


Ja még annyit hogy két évet vártunk a kis tesóra.
nevi3
 
 


nevi üdv köztünk.gratula kistesóhoz!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nevi!
Én október 28-ra vagyok kiírva.És Te?Az uh-s papíron rajta van.
Mennyi idős vagy,ha szabad kérdeznem?
Gratula a Lukácshoz is! :lol: Nekünk még nincs baba,"Ő" lesz az első! :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Szia Nevi!

A mi Kismackónk paraméterei 12+6-nál:
CRL: 70 mm
BPD: 23 mm
NT: 2 mm

De a mi babánk nagyobb volt akkor az átlagnál, a gép idősebbnek is számolta (13+3-nak). Szóval ne aggódj, teljesen jók a méretek! :D

Úgy várom már, hogy megint lássam, mekkorát nőtt, és hogy javítjuk-e a lány:fiú arányt vagy sem!
De még egy hét, mire meglesz az AFP eredménye, és csak utána megyünk dokihoz! :?
Vendég
 


Nevi,

üdv köztünk.

Biztos, hogy az időjárás is okozza a feszültséget, kettős fronthatás van, ergo ilyenkor mindenki megborul: az is aki a hidegre, az is aki a melegre érzékeny.

Most akarnak dönteni az utódlásomról a munkahelyen, én is Édihez hasonlóan érzem magam.

:evil:

Per pillanat nem sok jót tudnék a jövendőbelinek mondani...

Olyan jó lenne, ha már egyértelműen tudnám, hogy amit időnként érzek, az a baba mocorgása!!! :oops: :roll:

Kép
screen
 
 


Divett, boldog névnapot!
Utólag a Mónikáknak is... :oops:

Képzeljétek, én vmelyik éjjel azt álmodtam, hogy megint a 28. héten született meg a babám, de teljesen egészséges volt és kisfiú.
Kérdezgettem ott mindenkit, hogy tényleg minden rendben, és azt válaszolták, persze, ezeknek a mai gyerekeknek nem kell már 9 hónap odabent, egyre hamarabb jönnek.
Tisztára zizi az agyam, hogy ilyen álmokat kreál nekem.
Azért írtam le, hogy ne teljesüljön... Senkinél.
Vendég
 


Sziasztok!!!

Én panóka vagyok,de hetek óta szarakodik a babanet velem,nem akar beengedni,pedig többször is kértem új jelszót.Mindegy,meguntam,és új néven jövök ezentúl.

Látom,sokan tudjátok a baba nemét.Már én is nagyon kíváncsi vagyok,de még jövő hét után megyek legközelebb dokihoz.

Divett,te kérdezted a barnázgatást,ugye?Nálam 3 hétig volt,a doki sem tudta megmondani,mitől,és egyik napról a másikra elmúlt.Pihenj sokat,én is ezt ajánlom.
zanikó
 
 


vonalzó

Kép
Kép
zanikó
 
 


Na,most már vonalzóm is van megint.
Remélem újra visszavesztek!!
Én már a 15. héttől érzem mozogni a babót.És most már egyre többször.Persze az első terhességnél nem voltam ennyire biztos benne.
Álmok: én is rengeteg ökörséget álmodok,és egyre könnyebben sírva fakadok.

Kép
Kép
zanikó
 
 


Screen

Itt már megvan, hogy ki fogja átvenni a munkakörömet, de még semmit nem tudtam mutatni neki, egyszerűen nincs idő rá...

Én ma reggel voltam védőnőnél. Ő is kérdezte, hogy érzem e már a babát. Mondtam hogy nem. Azt mondja, hogy nem baj, nem kell izgulni, első babánál sokszor csak a 20. héten fogjuk érezni. Először majd nyugalmi állapotban, pl. éjjel, alvás közben, aztán már egyszer-egyszer napközben is, és kb. 2 hét alatt jut el addig a szintig, hogy már mindennapos lesz.
Hallgattunk szívhangot is egy kütyüvel. Ahogy a hasamra tette, babókám rögtön arrébb ment. Közben végig kérdezgette, hogy most sem éreztem hogy mozog?? De tényleg egyáltalán semmit nem éreztem.
Izgulni viszont nem izgulok, hiszen hallottam a pici szívét dobogni!! :-)

Én jövő hét hétfőn megyek dokihoz, remélem megtudjuk, hogy Jázmin e vagy Kende!! :D
édi16
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: