Új privát üzeneted érkezett!

Dita
hozzánk 300 km-re van...... :? :? :?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dita,
lehet, hogy 150 km, de autópályán max. másfél óra.
Mondjuk mi olyanok vagyunk a párommal, hogy semmi sincs messze. Képes lenne Zalából lemenni egy napra a szlovén tengerhez, mert csak 4 óra. Én meg mondtam, hogy na de 33 hetes terhesen?????????? Szóval maradunk :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita
Laptető szeret Téged.
Ma nem kaptam el apát, mert Bencével kellett mennünk dologra. Most délutánés és fél 2-kor megy dolgozni. Tegnap siettem haza, holnap is, meg holnapután is rohano haza, legalább nem kell este fél 11-ig szenvednem, hogy elkapjam, mert általában akkor már nagyon álmi vagyok.

Bumi
Az elsőn és láto valamit.

Nelli
Köszi szépen a köszöntést. Vigyázz magatokra, tessék feküdni és nem idegeskedni. Felejtsd el azt amit láttál a kórházba. Csak az legyen előtted, hogy minimum 3 hétig még kihúzod és semmi bajuk nem lesz a piciknek.

Most olvastam és már elfelejtettem, hogy mit. tiszta hülye vagyok. Na mindjárt olvaso megint. :oops:

timejka
 
 

 
 

Yadine
Ez a gólya nem normális. Ne akarjál több ilyet, nem volt elég a gólya, meg a madárkaki :lol: Remélem, hogy eredményes unga-bunga volt és lesz.

Vius
Te is vigyázz magadra, a magas vérnyomással, próbálj nem idegeskedni ezen, mert az se jó.

Dita
a 2 laptető lehet, hogy azért várt Rád, mert tényleg MISS Bogyó lakik a pociba. :lol:

timejka
 
 


Hát még abban bízom addig meggondolja magát, ha nem lenne pecalehetőség tuti nem menne bele. Hátha ez egy kicsit kecsegtető lesz számára! Egész nap el tud ücsörögni kuka csendben a horgászszékben mereven lesve a vizet! :shock:

dita75
 
 


Már napok óta akarom kérdezni tiszta kiütés mellem, mellkasom! Az mitől van?

dita75
 
 


Pasikat nem értem miért jó órákig csöndbe üln és nézni a pecabotot. Dita sajna nem tudom én, hogy mitl vagy kiütéses. Gondolom ez nem újdonság számodra :oops:
Na megyek tentiézni.

Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek!

timejka
 
 


Sziasztok Csajszikáim!

Hát bizony ez a hónap sem az enyém, megjött a mensim, hogy a jegesmedve ba...a meg! És fáj is nagyon, már ettem Algopyrint de az sem elég, így legurítottam a nagy bánatra egy páleszt is, szigorúan mint görcsoldót. :lol:

Szomorú egy percig sem vagyok, végül is nincs rá okom. Legalább pontos volt a ciklusom. 29. napra jött meg, pedig se nem diétáztam, se nem Aviváztam. De még a doki felé sem néztem már vagy 3-4 hete. Kezd hiányozni, ha elmúlik a mensim, meglátogatom.

Linácska!
Nekem úgy tűnik jó a tali, és meglepetésemre még api is bele ment. :wink:

Bumi!
Az elsőn ott a csík, de hogy megnyugodj, várj még pár napot.

KépKépKép
bikfy
 
 


Yadine!
Tavaly mellénk is 2x leszállt a gólya. Előtte még közelről soha nem láttam gólyát. Remélem szimpik voltunk neki és visszanéz hozzánk... :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


BIKFY
Sajnálom, de én úgyanígy voltam, már annak is örültem hogy időre jött a pirim, lévén 13 éves korom óta egyszer sem jött meg normálisan. :roll:
2008-ban a pirimhez lehetett volna igazítani az órát olyan pontos volt. Se előtte se utána! Most meg idén már nem is számítok rá hogy vért lássak a szülésen kívül! 8)

LINA
Mi a tó neve? Fent van a neten a honlapja?

dita75
 
 


Dita,
milyen honlapról beszélsz??????????? Ez egy abszolút privát tó saját használatra.
Amúgy talán van valami, mindjárt megnézem.

http://csalania.gportal.hu/ Ezt akkor csinálta apu, mikor tábor volt nála nyáron.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Bikfy, sajnálom, hogy megjött, de alacsonyan szállnak a gólyák, úgyhogy "húzzunk bele"! :D

Nagyon érzékeny a pocim, nem fáj különösebben, csak érzem. Az elsőnél nem volt ilyesmi. Nincs kedvem elindulni itthonról..

KépKép
yadine81
 
 


Sziasztok!

LINACSKA
Na vmi ilyesmire gondoltam, tök jók a képek, látom a kölkök jól elvoltak! 8)

Pöttyök már a hasamon és a combomon is vannak!
Nem hiszem el! Ma du. megyek a védőnőhöz megkérdezem mi a fene lehet!

dita75
 
 


Yadine
És akkor most mi lesz? Teszt vagy mi?

Dita
Írjál majd, hogy mit mondott a védőnő a pöttyökre.

Nekem tele van a hócipőm. Gondoltam veszek a gyerekemnek ünneplős cipőt meg inget, mondván lesz anyák napja, oviballagás meg ugye az iskola. Semmit nem lehet kapni. Van egy jó fekte cipő, ami 10.000 Ft, ennyiért biztos nem veszek cipőt. Gatya? Semmi. Nem tudom honnét lesz csini ruhája.

Itt van az ősz itt van újra

timejka
 
 


Jó reggelt!

Lányok, lenne egy kérdésem. Milyen szokott lenni a mensitek? Nekem annyira fájdalmas az első napon, hogy majd megpusztulok. Most elkezdtem beképzelni, hogy endóm is van.

Vius!
Te kihez jársz Pécsre? Most beszéltem a barátnőmmel és ő is oda jár, azt mondta, itthon jól elcseszték még a műtétjét is. Te mit gondolsz róla? Érdemes átmennem?

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejka!

Csak a szokásos. Amikor venned kellene valamit, akkor még véletlenül sem találsz. Ha majd nem keresed, vagy éppen egy peták vasad sem lesz, akkor ne félj, utadba kerülnek a legjobb cuccok. Én legalábbis mindig így vagyok. Soha nem tudok akkor vásárolni, amikor akarok. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejka,
teszt, kb két hét múlva. :wink:

Bikfy,
nekem is borzasztóan görcsöl az első napon, amióta stimulálnak a másodikon is. Tesóm endós, azt mondta az endó másképp fáj. Őt egyszer bevitték az ügyeletre injekcióra mert majdnem elájult a fájdalomtól.

KépKép
yadine81
 
 


Bikfy
A vásárlással egyébként én is így vagyok. Nekem néha az első napon nagyon fáj a hasam, 2 panadol és minden oké. Biztos nincs endó. Mérges leszek. :twisted:

timejka
 
 


Csajok, hallgattatok mostanában híreket? Iszonyúan megdöbbent,felháborít és lesújt, hogy miket tettek a nemkívánt kis ártatlan újszülöttekkel a hírekben csak anyának nevezett szörnyetegek! Basszus, ezt miért kell??? Egyszerűen nem tudom túltenni magam ezen!

KépKép
yadine81
 
 


Yadine
Kicsit vak vagyok, 28-nak néztem a 20-t, kédés visszavonva. Nem hallottam a híreket.

timejka
 
 


Timejka,
gondoltam, hogy 28-nak nézted. Látom én is, hogy félrenézhető.

Nem borzolnám a kedélyeket a részletekkel, de komolyan még előfordulhat, hogy el tudja titkolni a terhességét valaki??? És hogy nem éri fel ésszel, hogy 1. örökbe adja 2. inkubátorban hagyja 3. legalább valami forgalmasabb helyen rakja le a kicsit. A védekezésről már nem is beszélve.. Grrrrr

KépKép
yadine81
 
 


YADINE
Ezek tanulatlan, sötét nők általában. Én a közvetlen közelemben is tapasztaltam ilyet, ikreket hagyott ott a mamám szomszédja egy fülkében.
Azóta már megint született vagy 2-3 gyerek.

Aztán előfordul hogy értelmes nőnek is elborul az agya, mert állítólag a szülésnél is olyan hormonok szabadulnak fel, hogy kiválthat érdekes cselekedeteket, pláne ha nem tervezett baba és fél az anya valamitől. Anyám kolléganője sajnos saját kezével vetett véget az újszülöttje életének ráadásul elég drasztikus módszerrel!

Én sem akarom taglalni mi mindent hallottam és láttam már és nem csak a médiában hanem saját környezetünkben, és ez minden jó érzésű embert felzaklat, hát még olyat aki már évek óta eredménytelenül várja a gyermekáldást.

Szoktuk mondani igazságtalan az élet..... :cry:

De felejtsd el, ne is nézzél ilyen híreket mert nagyon felkavaró és csak rosszabbul érzed magad tőle.

Más:
Olvastátok hogy Béres Alexandra is lombikbabát vár? Pont ma láttam egy újság címlapján hogy pocakos, de nem tudtam hogy lombikos volt!

http://www.nlcafe.hu/noklapja/20090506/ ... babat_var/

dita75
 
 


Dita,
én olvastam! Jó, hogy úgymond már nem érzik úgy a párok, hogy titkolni kell, hogy lombikkal sikerült!
Biztos nehéz lehetett a Szandrának, hogy sokan azt hitték, még nem is akarnak gyereket önzőségből.

KépKép
yadine81
 
 


Én is hallottam, hogy Béres Alexandra lombik babát vár. De már amikor a híradóban csak annyit mondtak, hogy babát vár, én azonnal rávágtam, hogy ennyi év után csak lombik lehet a dologban. És utána már olvastam a neten is, hogy lombik bébikét vár. Vigyorogtam, hogy Én tudtam!:))
Tényleg, nagyon régóta nincs babája, és látjátok a lombik megint bizonyított.
(Imádom a lombik eljárást és hogy annyi nőnek lehet így babája, akinek amúgy sosem jött volna össze!)

Dituli, már ilyen nagy baba Bogyó, mint a rajzon? Nagyon szuper!:) Annyit röhögtem azon, amit írtál, hogy azt hitted, hogy hüvelyi UH lesz és közben hasi volt. :-))

Tényleg, említetted, hogy valaki 46-os kismama nadrágot szeretne eladni. Engem érdekelne, mert ilyen méretű nadrágokat hordok ( :oops: ). Mennyibe kerülne, vagy csak ajándékba szerette volna adni az illető neked? Tudom, hogy még nekem korai lenne, de nagyon kövér vagyok és bevágnak a farmer nadrágok és fáj nagyon. A legszívesebben melegítőben járnék. Úgy voltam tegnap gyógyszertárban (utróért) és úgy éreztem, hogy borzongtak az emberek, olyan ócskán néztem ki:)
Vendég
 


Sziasztok!
Ma reggeli 10-es teszt megint nega. tartok tőle, hogy ez már nem is igen fog változni. :(

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumika, ma még nem is kéne látszania, ne keseredj el! De én már a tegnapin is láttam a második csíkot, sőt a többiek is!
A 10-11. napon majd jobban látszani fog.
És hogy érzed magad? Szóval, görcsök, mellfeszülés?
Vendég
 


Sziasztok!

Én nem hiszek a tesztednek... Mikor nem voltál babás akkor is tudtál halvány csíkot pisilni, visszafelé miért ne tévedhetnének a tesztek? :wink: 8) Várjuk csak ki a hivatalos tesztelési időt :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Mellesleg ilyen tuti görbével azért még nem keserednék el előre :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Yadine

nekik biztos rosszabb mint egy átlag embernek, mert középpontban vannak!
amúgy a volt eü miniszter meg a BMC-be jár, persze neki nem kell órákat várni soron kívül vették le a vérét is! :twisted:

Twist

C&A-ban vásárolta, egyszer volt rajta, mikor kimosta és felpróbálta.
Akkor jöttek be a kánikulák úgyhogy többet nem vette elő. Bár ahogy elnéztem végig is lehet hordani mert nyúlik mint a fene, de nagyon jó anyagból van.
Nekem az a farmerom ami a C&Aból van közel 10 ezer volt, és minden héten legalább 3x ki van mosva mert azt nyúzom ha bárhová megyek.
Ezen kívül még van egy nacim de az nyári és ha ilyen hülye idők vannak akkor inkább a farmert veszem fel.
Én már a stimuk alatt is ezt hordtam és azóta is rám van ragadva, mert egyetlen régi nadrágom sem jön rám, és ha magamra is tuszkolnám nem érezném magam jól benne, nem is szabad szoros ruhákban lenni a kismaminak.
A védőnő is mondta hogy nagyon helyes hogy laza holmikban járok.
Ma büszke voltam magamra mert a pipimben sem talált semmit és a mérleg kevesebbet mutatott mint 3 hete! 8)
a vérvételt is megkérdeztem hogy tuti jól értettem? Két órával kell reggelizni a vv előtt? Azt mondta igen, jól értettem! Hát ezen a barátnőm is el volt csodálkozva, de ha a védőnő mondja akkor biztos rendben lesz.
Holnap megyek is csapoltatni! Pénteken meg belgyógy.
Most nagyon elkanyarodtam.
A nadrágra visszatérve, fehér színű, de én gondolkoztam rajta hogy befesteném valamilyen színre. Nagyon jól tágul, és akkor a gumi van benne hogy abba még egy négyes-ötös iker is elférne! :)
Természetesn a gumit gombbal lehet állítani. Kényelmes, kellemes viselet, a cimkéjét leszedte de a pótgomb még rajta van, ebből is látszik hogy nem hordta, tehát vadiúj. Rajtam úgy lógott mint tehénen a gatya, pedig szívesen megvettem volna mert csak 4ezret kért érte, feleáron adná mint a boltban kapható. Kicsit féltem hogy fehérben úgy nézek ki majd mint egy tehén de nem tűntem dagibbnak mint amilyen vagyok. Jó a szabása a nacinak.
Ajánlottam neki egy ismimet, de még nem mutatta meg neki, ha érdekel szólok hogy küldjön neked képet róla.

BUMI
Én biztos vennék vmi jobb tesztet. 10-es tesztek nekem sem jöttek be.
A vérvétel napján pipiltem egy 25-ösre és elég halvány volt a második csík, tizessel meg szinte nem is látszik semmi, pedig százon felül volt a hcg-m!
Ne legyél már türelmetlen. Lesz vérvétel???

dita75
 
 


Sziasztok!!

Ma Voltam a terhesgondozóba a a cukrom jó a vérnyomásom 140/100 volt azt kérdezte a védőnő hogy vegye le a fehér köpenyt hátha nem lesz magas.mondtam neki lehet hogy ha már meglátom a kórházat felmegy a vérnyomásom.
3 hét alatt 80dkg híztam remélem ez még belefér a keretbe.
Ma volt még egy meglepi unoka tesom élettársa ma lebukott ő is ma volt a terhes gondozóba még senki nem tudja nem akarják elmondani jövő hét végéig mert jövöhéten meg lakodalma van az unokahugomnak és azt megakarják várni.na ezt most jól leirtam de talán értitek.Két héttel fiatalabb kismami mint én.Ja és persze én is megyek a lagziba :)

Dita én nem vettem gatyót hanem nekem anyum varrja őket.nekem igen csak nagy kéne.50es kb.És lehet hogy a combomra nem is jó.

Bikfy az én Dokim Várnagy Ákos és szerintem már rég Pécsett lenne a helyed.
Nekem is van egy ism csaj akinek méhen kivüli babója volt megműtőtték de nagyon nem jól csináltak valamit.
azt mondták neki itt b.n hogy mind méhen kivüli lesz.Ezt ugyan honnan tudják....

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Bumi nyugi 14.ik nap tudod :)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Köszi Dituli, hát fehéret inkább nem szeretnék. Csakis feketét, általában feketében járok.
A fehéren a narancsbőr simán átlátszik. A férjem szokta mutogatni az ilyen lányokat és borzong (pedig saját asszonykája a legnarancsosabb):))))

Mit hallottál, C-vitamint lehet szedni a terhesség alatt? Mert a kolléganőmet tiltották, hogy veszélyes. És nem szabad nagy adagot egyszerre bevenni belőle. Másnak meg kifejezetten elő van írva, hogy kell. Mi lehet a megoldás?
Vendég
 


Vius, ez jópofa, hogy az uncsitesód élettársa így bukott le.))))
Nekem egy kolléganőm bukott le így, amikor én mentem HSG-re, akkor ment terhesgondozásra:)))
Vendég
 


:)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Oké csajok semmi gond, majd csak eladja a csajszi, mondtam neki hogy tegye fel a teszveszre!

TWIST
Én csak a kismamavitamint szedem mást nem. Sztem abban minden benne van ami kell. C vitamin pótlásnak meg eszem naponta gyümiket. Ma is bevágtam 3 kivit.

VIUS
Nekem is kicsit magasabb volt most a vérnyomim, mondta a védőnő hogy vmi front van mert ma mindenkinek magasabb volt, de én mondtam neki hogy az alsóvárosból jövök gyalog ami kb. fél óra és dombra fel, még szuszogtam is amikor behívott, mert épphogy megérkeztem már mehettem is be.
Sztem mi nem sokat fogunk felszedni, amúgy mennyivel kezdted a terhességet?

TWIST
És te? Ha nem vagyok túl indiszkrét?
Ha titok nem kell rá válaszolni. Én majdnem 95 vagyok, és 42-es méretet hordok! Igaz 175 a magasságom, és amikor modell alakom volt akkor is kb. 60 körül mozogtam, mikor más olyankor 50. Valszeg a csonjaim nehezebbek, vagy nem tudom. De tény hogy most nagyon sok felesleg van rajtam.

dita75
 
 


Hát, csináltam másfajta teszt is délután. Lehet, hogy a kép nem adja vissza, de van rajta csíkocska.
Egyébként semmi tünetem nincs, és most már a cicim sem érzékeny egyáltalán, ezért is gondolom, hogy nem sikerült.

Kép

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


BUMI
Nekem a mai napig nincsenek tüneteim!
Remélem erősödik a csík, kicsit legyél türelmesebb!
Kapcsolj ki, olvass, tereld el a figyelmed!

dita75
 
 


Dituli, én most 78 kg vagyok, de csak 160 cm, azaz kis köpcös. Egyáltalán nem mozogtam az utóbbi időkben........... :oops:
Ja de: lábat szét - lábat össze:)))))))))))) Valamint pénztárcát nyit - zár!!!!


Bumi, a délutáni teszted ilyen erős? Akkor tessék bizakodni!!!+++++++++++
Vendég
 


Csak 10-es most is nega volt. Szóval lehet, hogy csak a teszt sz@rakszik velem. Bár rögtön látszott a csík. :roll:

Kép

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumci,
az első kék színű teszten csak fél perc szemmeresztés után vélem látni a csíkot, de a második kép kék tesztjén egész jól kivehető. Őrület, milyen izgi!

Ditus,
mit mondott a vnő a pöttyökre?

KépKép
yadine81
 
 


Ditus én nagyon súlyos eset vagyok 3 hete mikor voltam védőnőnél akkor méreckedtem akkor voltam 115,5 de inszemek előtt 103 voltam.másfél éve az esküvőnkor pedig 78 voltam.jah mondjuk 157 cm vagyok ugy hogy én tolatok meg gurulok.

Bumi a második kék teszten már én is látom halványan de várj pár napot és jobban fog látszani.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Lilia én inszemkor nem tudtam pénzt adni csak magán rendelésen mert nem a dokim volt aki másodszorra csinálta(ketten csinálják egy orvostársával a kórházban) meg ott kínos is lett volna odaadni neki.

Nellike remélem minden rendben lesz babókkal és minél tovább tudnak bent maradni anya hasában!!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Hát ki vagyunk kerekedve! :wink: Sebaj, majd lemegy. :D

YADINE
Képzeld kút fejem van elfelejtettem a pöttyöket de egyébként kipróbáltam hogy tegnap nem kentem be magam testápolóval és már 3-ára csökkent a pöttyök száma. Pedig Johnson bébi nyugtató testápolóval kenem magam nem gondoltam hogy attól pöttyöződök! :roll:
Ha tényleg ez a ludas legalább tudom hogy Bogyóra ilyet nem kenek az tuti!

BUMI
Ne haragudj én nem tudok nyiltakozni hogy mit látok, mert 4 dioptriás a szemem.
De ha a lányok azt mondják van csík akkor van!
Várom az erősödést! +++++++++++++++++++++++++

dita75
 
 


Dita,
akkor lehet,hogy a levendulára vagy allergiás..

Nekem 6 dioptriás bi-bi-bííí :lol: Nóbel-díjjat érdemelne az aki feltalálta a kontaktlencsét :!:

KépKép
yadine81
 
 


YADINE
Én nem tudnám betenni a kontaktlencsét. Nem is volt soha.
Gyerekkorom óta szemüveges vagyok, és még a szemüveget sem bírom sokáig hordani. Inkább csak itthon van rajtam, és nem hiúságból, mert tök jó szemüvegem van és mindenki mondja hogy jól áll, csak egyszerűen az utcán engem zavar. Valahogy szokatlan.

Amúgy már megvolt ez a testápoló csak mióta nő a pocakom meg a mellem azóta naponta kenem magam, előtte meg hébe-hóba amikor eszembe jutott.
Eddig hogy csak ritkán került rám nem volt panaszom, lehet hogy túl nagy volt a dózis?

dita75
 
 


Sziasztok!

Dituli:
Kép

Bumi
Csak nyugi!!!!!!

Bikfy
:( :( :( :( :( :( :(

Hát ennyit előjáróban,most megyek gyorsan beszúrom a szurit,lezuhizok,aztán lehet,hogy még jövök.....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,
csini pocak!

Dita,
én szemüvegben vak vagyok és süket. :D Mintha egy búra lenne a fejemen. És már a vékonyított üvegem sem vékony.. :wink:

Megyek szexésnyújorkot nézni, a párom dolgozik amióta hazajött. Eh... De beígért egy mozivacsit a jövő hétre. 8)

KépKép
yadine81
 
 


Vius,
és nem mondtak semmit a hízásodra? Én mikor másfél év alatt lettem 69-ből 85, már zavartak is, hogy nézessem meg magam, mert ennyit zabálni sem lehetne. Ki is derült, mi a gond. Most 27. héten vagyok 71.

Yadine,
és még egy Nobel-díj annak, aki feltalálta a szemműtétet :lol: Én 8. éve élek szemüveg nélkül. :lol:

Bumi,
a 10-es teszten nekem a 14. napon sem látszott több, mint most neked. Apának meresztgetni kellett a szemét de nagyon. Ha nem birod kivárni az időt, akkor inkább reggel tesztelj, hátha akkor jobban látszik.

Dita,
Johnsont nem lehet babára kenni. Ez az egy, amit a védőnők is, csecsemősök is rögtön mondanak. Nagyon sokszor okoz gondot. Mi nem is használtuk. Nekem is mondták: mindegy mit, csak ne Johnsont.

Dy,
szép pocak :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ma volt az ovis anyák napja, teszek képeket. Remélem a többi anyuka nem haragszik meg...
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok. Köszönöm a tanácsokat, sokat segítettek. (Nellike, tényleg nagyon tapintatos fogalmazás :) ). Végülis kiderült minden anélkül, hogy firtatni kellett volna. Kicsit jobb lett volna előbb tudni, de így is Ok. Magánban lesz mégis és örülök neki.

Linácska, nem azért, de ha az apukád látható az egyik képen, elég jó bőr. :shock: :lol: :lol: Milyen nagy a pocid már. Lili olyan vidám, kiegyensúlyozott kislány.

Bumi. Most nem akarlak bíztatni, aztán kopp, de az első pozitív tesztem pont ilyen volt (az első kettő, amit fölraktál). Amíg a második nem lett egyértelműen +, addig negatívnak is hittem. Nem tudtam eldönteni, hogy ott van, vagy nincs. De ha a tesztcsík pontos helyén van és csíkban, jó esély van rá. Az elszíneződés más.
Ez a mostani is érdekes. Nem látom a csíkot, csak a helyét, tehát mégis a csíkot :) Pár nap és kiderül. Drukkolok!

Bikfy, megértem, amit a türelmetlenségről írtál. Vannak hullámvölgyek, de mindig lehet új lendületet venni. Csak nem mindig akkor, amikor szeretnénk. Sok ilyenen vagyok túl én is.

Nekem szimpi, hogy nyíltan elmondta B. Alexandra, mi mást tehetett volna. Inkább, mint a pletykák. Aki ennyire reflektorfényben van. Rólam is sokan képzelik, hogy nem akarok gyereket, pedig regóta :(

Nagyon drukkolok a még várakozóknak!

Köszi mégegyszer!

lilia

Kép
lilia
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: