Új privát üzeneted érkezett!

orsik. jobbulast a babaitoknak! remelem hamar meggyulnak.

bebic. nem semmi mekkora Akos.

kubu. Marci igy is nagyon edes!
itt a legtobb anyuka 4-6 ho kozott visszamegy dolgozni, de nem is a penz miatt, hanem mert nem akarnak otthon maradni. vannak olyan cegek, akik adnak tamogast az ovi/bolcsihez(az enyem nem olyan). itt ezek fizetosek(napi 40 font korul=12600ft). de 3 eves kortol ad az allam is tamogatast, es akkor ma ingye' van. amugy hivatalosan 12 honapra johet el az ember, es ebbol 9-et fiztenek ki. az utso 3 honapban nem adnak egy kanyit sem. de ezt a 9 honapot most mar felemeltek 12-re(nekem meg a 9 van ervenyben).

Kincso alszik a kertben!!!

KépKép
KépKép
mush589

[quote="bébic"]
írta:
bébicAzt meg nem is írtam délelőtt, hogy éjjel óránként felsírt, kezdte 2.56kor, aztán 3.54kor, 4.54kor és 5.56kor....sírt vagy fél percig, de mire kikászálódtam volna az ágyból, már aludt tovább....aztán 7.50kor kelt....ez se tudom, mi volt.... :shock: :shock: :roll:
[/u]

Kincso ilyet tegnap csinalt a delutani alvaskor.

KépKép
KépKép
mush589

aida:nekünk már most kellett jelentkezni, hogy 2011 januárjától járhasson.
sztem gyorsan járj utána, nehogy késő legyen.

KépKép

Kép
orsimorsi

[quote="mush589"]o írta:mush589rsik. jobbulast a babaitoknak! remelem hamar meggyulnak.

azt akartam irni, hogy meggyogyulnak! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

orsimorsi.kubu.cili.
akkor juniusban kuldom a baratnommel, anyum majd kimegy a repterre, es aztan postazza, akinek kell, a tobbiek meg majd mehetnek erte. jo igy nektek?

KépKép
KépKép
mush589

mush: én mostanában megyek majd érte, a másik majd jó lesz júniusaba:)
most meg majd odaadom neki a cdt.

andy: te kérted a babzenét?

KépKép

Kép
orsimorsi

orsi: babazene igen én

Kép
andy30

Solya még mindig sehol? :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Susy: Szorítok, hogy ne legyen láza Kismanódnak!

Mági: Na, akkor nálatok sem egyszerű a helyzet, látom... :? Én vízöntő vagyok, de a kibírhatatlanabbik fajtából.... :twisted:

Mush: Na, akkor mi még szerintem összetehetjük a két kezünket.... :shock:
Nálatok hogy áll a helyzet az éjszakákkal? Jobb már?

Mági, én is aggódom Solyáékért nagyon, jöhetne már...... :roll:
bébic

[quote="orsimorsi"][ írta:orsimorsib]aida:nekünk már most kellett jelentkezni, hogy 2011 januárjától járhasson.
sztem gyorsan járj utána, nehogy késő legyen.

Igen, ilyen állapotok vannak. Azért kérdeztem már én is utána, de eddig ált. mindenhol azt kaptam, hogy addig nem állnak velem szóba amíg nem ott lakom. Itt meg nem adom bölcsibe Noelt, mert annak nem sok értelme lenne. :) Ez az egész rendszer egy vicc.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

ha solyáékat beutalták akkor gondolom 1darabig nem tud jönni:(

Kép
andy30

Őszintén remélem, hogy nem kellett bent maradniuk...

Kép

Kép
gabilany79

Hát délelőtt még egy ciciből eszik estére viszont kettőből.
Csak mindig az csinálja hogy felül közben és nyöszög... :?
Van tejem csak ugy érzem nem elég tápláló neki már.
Szerintetek elkezdjem az almát?
De azzal fog tűrni?
Vagy manna említette a Sinlacot....az tulképp mi?
nem tom mit csináljak,vagy ha nem ettől akkor mitől nyűgi egész nap?

KépKép
lyndee

Lányok, kezdek tanácstalan lenni...
Már kb. 3. napja, hogy az esti etetésnél Kristóf addig elvan, amíg cicizik, aztán mikor apa adja neki a pótlást az etetőből (de ez első perctől így van, hogy ő adja), akkor keservesen sír, és alig lehet megnyugtatni. Aztán miután megette az egészet, és vállra kerül, akkor is rázendít. És ma annyira belelovalta magát a sírásba, hogy nem vett levegőt :( Jópárszor rá kellett fújni és megrázni, mire kiszakadt belőle, de én iszonyatosan megijedtem :cry:
Apa szerint csak nagyon elfárad ilyenkorra (gyakorlatilag 4-től ébren van) és majd elmúlik nála, de ez a mai eset borzasztó volt... :cry:
Egyébként kb. 1 perce raktuk le és már alszik...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy lehet nagy csomagot feladni? Vettem TeszVeszen egy babakocsit, de az eladónak fogalma sincs, hogy tudná feladni.

Most csak ennyire van időm, bocsi. Mennem kell dogozni.

Kép
Kép
Kép
erika26

Helló Csajok!

Orsik!
Gyerkőcöknek mielőbbi gyógyulást!!! Remélem, hamar rendbejöttök!!!

Mush! Bébic!
Zsófi már lassan 1-2 hete minden éjjel úgy alszik, hogy sokszor felsír álmában. De sajna ő nem tud egyedül ismét mélyen visszaaludni, dobálja magát. Néha a cumi segít, de gyakran ki is kell venni és ringatni, hogy megnyugodjon.

Lyndee!
Sinlac: Rizs és szentjánoskenyérmag alapú allergén szegény pép, tejmentes, szójamentes, gluténmentes. Lehet adni magában, higítva, mintha tápszer lenne, gyümivel, zöldséggel keverve, sütéshez, főzéshez...

Gabi!
Ez a sírás tényleg kiborító lehet! Fogggalmam sincs, hogy mitől lehet... Ezek szerint minden körülmény a megszokott, semmi nem változott, ami ki hozhatta volna Kiskoboldot a sodrából... Passz! Lehet tényleg csak iszonyat kimerült. Ma Zsófi is K.O. volt fürcsi végére, már rendesen túlpörögte magát, ő is sírt, mire jött a vacsi...

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok.

Zöldikém nagyon boldog névnapot:)))

solya juj remélem minden rendben. Bár ha beutalták tuti bent tartják álltalába 3-5 napot mert akkor mindenre kivizsgálják. remélem semmi komoly.

aida
megteheted hogy elmész a gyámügyre és őtőlük kérsz egy papírt hogy mi miatt kell bölcsibe felvenniük a babót.

Ma a férjem meglepett egy szál vörös rózsával:)) idejét se tudom mikor kaptam tőle virágot:))

Izának most vagy a foga fáj vagy a szája vagy a hasa mert éjjel elég gyakran kell.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!!!

Nagyon köszönöm h gondoltatok ránk,nagyon jól esik.Most értünk haza.
Itthon vagyunk,jól vagyunk,mint kiderült a dokinőnk feleslegesen küldött be minket.... :roll: volt agyi uh,és megint vérvétel....minden rendben van Olival,tetőtől talpig 3szor is végig vizsgálták.Eléggé megviselte szegényemet...
Csütörtökön vissza kell vinnem kontorollra.
Annyira elegem van az ilyen dokinőkből,nagyon gondolkodom hogy váltok...
Most ennyi voltam nagyon "elfáradtam"bocsika és mégegyszer nagyon nagyon köszönöm mindnekinek

solya051020
Káld

Solya: nagyon örülök, hogy minden rendben veletek :) lehet, hogy a dokinéni potyára küldött be, de legalább megnézte Olit egy szakember, és te is megnyugodhattál, hogy minden oké vele :)

Kép

Kép
gabilany79

gabi: nagybátyám volt ilyen h ugy sirt h nem vett levegőt. soxor már el is kéékült állitolag :shock: aztán mégsem lett soha semmi baj végül nyugi vannak ilyen babák de nem hinném h megfulladna :roll: eccer-kétx nekünk is volt már ilyen akkor én is rézogatni szoktam. persze kékülésig nem jutottunk.

aida: egerben a fősulisok igényelhetnek önkorm. lakást. és nincs vmi diákszálló v olyan koli ahol noli is veled lakhatna? egyágyas nyilván. itt ilyen is van. én már csak tom mert voltunk környezni eccer egyik koliban és nyugi ettől még alkalmas a szülő.
amugy sztem csak vác környéke ilyen h felkapott és ezért nehéz a bölcsi ügy.

vera: én se szoktam csak ugy kapni virágot

solya: inkább örülj h ilyen a dokid én szeretném ha ilyen lenne a miénk pont az ellentéte nekem kell mindent kérdezni meg mondani neki :? nagyon rölük h minden ok? de akkor a kutaccsal mi volt?

na mennem kell

andy

Kép
andy30

Lyndee: És mióta ilyen nyűgös Arni? Nem lehet, hogy a fogacskák kezdenek bizseregni neki?

Gabi: Jajj, ez ijesztő lehetett... :( Nem tudom, mitől lehet, de szerintem párodnak igaza van, majd elmúlik. Vagy nem lehet, hogy valami az etetőben nem tetszik neki? (én nem tudom ám, milyen az az etető, csak hangosan gondolkozom...)

Erika: Én sajna nem tudom, nem küldtem még csomit sosem.

Bernuska: Sajnálom az éjszakáitokat. :(
Ákos amúgy szerintem fel sem ébred ilyenkor, vagy legalább is a mély álomból max. talán valami felszínesebb alvásba megy át, de fel teljesen eddig még sosem ébredt.

Solya: Jajdejódejódejódejódejódejóóóóóóóóó! :lol: :lol:
Mondjuk az nem baj, ha alaposan átnézték, az sosem árt!
bébic

Andy, ilyesmikről még nem hallottam majd utána járok van-e valami megoldás. Bár sajnos félek, hogy nincs. :(

Múlthéten egy hetet itthon töltött nagynéni :) - nővérem, akkor készült pár kép, felrakom:

Kép Dóri nagynénivel

Kép Május elsején pacikat néztünk anyával:)

KépÖrülök a nagy makinak

Kép Szeretjük egymást

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Solya: Nagyon drukkolok!!! Melyik kórház? Ha tudsz írj! Most látom, hogy megjöttetek, nagyon örülök.

Orsi: Sajnálom! Nem baj, a lényeg, hogy most gyorsan elfelejtse azt a hülyét!

Kubu: Petrezselymes tejszínes csirkét spagettivel!  És végül vettem két háromnegyedes gatyát. LE KELL FOGYNOM!!! Ha leállunk a szopiról koplalni fogok!

Lyndee: Én nagyon ajánlom a Sinlacot. Szerintem Arni még egy picit fiatal a hozzátápihoz, legalább próbáld ki, maximum nem fogja szeretni.

A mai éjszakára kiváncsi vagyok. Egész nap pörgött ezerrel. Kimehetne belőle a tegnapi koffein..:) Meglátjuk. Holnap megyünk a belvárosba, szeretnék megnézni egy kiállítást.

Kép
mannababoca

[quote]z írta:öldi jártok még dévényre? kell még? nődokihelyzet?

Andi! Még járunk, de már csak 2 hetente. Én szívem szerint már abbahagynám. Nődokit már írtam, klion+Pimafucort krém....hüvelygyuszi.

Musi! Köszíííííííííííííííííííííííí! Nagyon szuper!

[quote]Z írta:öldi:utólag is boldog névnapot!

Solya! Nem utólag, mavan .) Köszi! És mindenkinek köszi! Drágák vagytok.

[quote]a írta:z autisták 80%-a vmilyen oltás miatt lett az.

Gabi! Hál'istennek ez nagy baromság!

Jajj, nem bírom tovább olvasni, leragad a szemem.

Kép
zölddisznó

Kukuccs, én is megjöttem, a hétvége csodás volt, voltunk a babás fürdőben wellnesselni hétvégén, isteni volt. :D

Cili, sajnos előfordul az ilyen, Mini 5 hetesen esett le nálunk a kanapéról fejre hanyatt, és a szemem láttára, nem tudtam elkapni. :(
Szerencsére azonnal felsirt, de indultunk a gyerekkorházba...
Hát én jobban megijedtem mint Mini, bőgtem vagy fél órát :roll:

Nálunk az uj sláger, Mini kuszik... pontosabban ezt csak a lábaival teszi, de igy is halad :shock: Igy járükából ki is vettem, mert átér a másik oldalra és már nyomja a fejét ahogy haéadna tovább :D
Fordulás tekintetében most hanyattrol oldalra fordul, sztem előbb fog rendesen kuszni...

Kurjongatás nálunk is ezerrel.. :D

Manna, Zöldi, péntek nekem is free, de megbeszeltük Gabival, hogy megyek sétizni hozzájuk. Valaki a kis manóval még befér a kocsiba, van esetleg kedvetek? Vagy bárki más?

Zöldi, Boldog Névnapot!!!!

Kép
Kép
zsiraf8

Sziasztok,

Welcome back minden „elveszettnek” Balatonozónak, wellnes hétvégézőknek.

Musi,
Köszi akkor én majd megyek anyudhoz.

Solya,
Hál istennek h minden rendben. Nem baj inkább többször nézzék meg feleslegesen Olit …. Pihenjetek.

Aida,
Szépek vagytok nagyon.

Manna,
Én már régóta nem szoptatok, de nem tudom rávenni magam a koplalásra.

Mi:
Órák óta erős migrénem van, kiszakad az agyam azt érzem, tutira front van lesz. Tanulni kellene de így nem tudok.
Tegnap elküldtük kopi Marci képet anyóséknak. Hát tragédia van, hogy néz ki a gyerek, meg hát a kopaszság az emlékezteti az embereket a betegségekre… Szóval mindenre van ám teória. Így voltunk akkor is amikor autót rendeltünk, kérés volt h csak feketét ne (mert h az rosszat jelent), gondolhatjátok h milyen színű lett :D
Marci forog/pörög mintha kötelező lenne, ja és tegnap apa újságot olvas Marci mellett, pillanatra leteszi, elfordul…. Következő pillanatban Marci újságban és apró cafatokra tépés beindult.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jó reggelt!

Tiszta kész vagyok.....felhívtam a védőnőt....hát mondanom sem kell hogy potyára.Tök homály az egész társaság!!!!

A duphalac-kal kapcs-ban hogy már 3 hete szedjük és javulás nincs.Hogy mikor álljunk le vele?Nem kaptam választ.Csak vmi hasi Uh-t beszélt nekem.

Aztán hogy szerintem nem elég Arninak a tejcsi.....konkrétan semmit nem mondott,csak hogy vigyem be súlymérésre.
Hozzáteszem 2 hete voltunk. :twisted:

Kb egy hónapja kezdődött,hogy szopi közben felüldögél és nyöszörög,pedig tuti nem lakott jól.
4 hetes kora óta végig alussza az éjszakát,az utóbbi egy hétben minden éjszaka felébredt és már ma éjszaka is csak cici után nyugodott meg.
Nem akarom éjszaka is szoptatni ha már 3 hónapig végigaldta az éjszakát!
Hozzátápival még a védőnő is azt mondta h várjunk.
Akkor mit csináljak?Többször tegyem cicire?

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Erika! Én is Tesz-veszen vettem a babakocsit, meg a háti hordozó, amit Zöldinek küldtem, az is elég nagy volt. Egyszerűen egy nagy fekete kukászsákba bele kell csomagolni, rá egy A!-es lapot ragasztani, amire a címzést tudja írni, és mehet. Időgarantáltan érdemes föladni, mert az néhány kg fölött olcsóbb, mint a sima csomag. 20kg-ig mehet így.

Mushi! Megérkezett a tapadós bigyó, köszi szépen!
Főzeléket én úgy csinálom, hogy fölteszem a krumplit kevés vízben főni, majd amikor félig főtt, hozzáteszem a kockázott almát is. Picit még főzöm, aztán elzárom, és a gőzépen hagyom még kicsit. Nem borítom le a vizet róla (ezért kell kevés vízzel csinálni), hanem úgy ahogy van, botmixerrel összeturmixolom. Később a többi zöldséggel is ugyanígy lehet, a krumpli az alap, ez sűrít. Nekem nem keményedett be soha. Később a husit is bele lehet így főzni, szerintem ez a legegyszerűbb.

zsebi_baba

Gabi! Lehet, hogy tényleg fáradt estére, bár akkor nem aludna be a cicin? (nálunk így szokott lenni)De más ötletem nincs.

Lindee! Ha nem akarsz éjszaka szoptatni, szerintem adjál pótlást este. Az nem hozzátápi!

Andy! Kicsi a világ! :) Páromék a bükkzsérci Hajnóczy barlangban barlangásztak elsősorban, néhány éve minden hétvégét ott töltöttek! (ez még előttem volt) De együtt is többször voltunk már, nagyon szeretjük a környéket. Párom egyébként Egerben járt gimibe, és katonai kollégista volt.

zsebi_baba

Sziasztok!

Solya! Juhhhheeee!!! :lol:

Sajnálom, aki már nem tud szoptatni, de bármeddig tartott is az áldott állapot, mindenképp a babák hasznára vált. Nekem szerencsém van, még mindig szinte csak szopi van, a délutáni szopi után kevés gyümölcs. Valószínűleg fájhat az ínye, mert ma reggel is érezhetően keveset szopizott, így most, 2 és fél óra elteltével újra jelezte étkezési igényét. Aludni jól alszik, harmadik reggel ébredt fél 7-kor, éjszaka nincs ébresztő. Reggel olyan dumálást levágott, hogy mind a 3-an fogtuk a hasunkat a röhögéstől. :lol: Vajon kire ütött ez a gyerek? :lol: :oops:

Zalánkám ma 7 éves. Olyan izgalomban van, hogy hajnal 4-kor összefutottam vele az étkezőben. Én épp a WC-ről jöttem, ő meg hozzám igyekezett, hogy nem tud aludni. Bebújtam hozzá, aztán 5 körül visszaaludt. Olyan nagy fiú, de ahogy ott gyönyörködtem benne, ahogy szorította a maciját... azért olyan kicsike még. Hát potyogtak a könnyeim. Reggel azt mondta, hogy olyan jó, hogy én vagyok az anyukája. Kell ennél több? És tegnap megint hibátlan matek tudáspróbát írt!

Én még mindig nagyon taknyos vagyok, de már nincs hőemelkedésem. Úgy látszik, megmaradok! Mai menü: gyümölcsleves, rakott krumpli.

Szép napot mindenkinek: Laura

Kép
Kép
szeles4

Laura! Zalánnak nagyon boldog 7. szülinapot kívánok!!

Én is nagyon örülök, hogy még tudok szoptatni, akárha pótlással is, de minden napot ajándéknak tekintek, amikor még van tejcsi, és imádom látni a szopcsizó Mazsolámat! :)

zsebi_baba

köszi laura. ilyenkor (is) érzem h mennyire érdemes anyának lenni a sok sehézség ellenére is (hüpphüpp) :D :)

Kép
andy30

Lyndee: Írtam már korábban de szerintem próbáld meg a sinlacot. Domi ugyanezt csinálta, az első hónapokban jól aludt, aztán elkezdett ébredni éjszaka is. A doki azt mondta, hogy ha nincs meg a heti 10 dk körüli gyarapodás, akkor valószínűleg azért kel mert éhes. Így most este a szopi után kap még 150 ml sinlacot. Egyrészt szereti, mert hasonlít az anyatejre, édeskés meleg lötyi, másrészt teljesen allergiamentes, nyugostan adható. Harmadrészt ha hozzátáplálsz attól nem lesznek jobban az éjszakák, mert úgysem tudsz főzeléket adni az utolsó szopira. Negyedrészt így nyáron a folyadékigénye is követhető, hiszen olyan hígra csinálod meg a lötyit, amilyenre szeretnéd. Ötödször könnyű megcsinálni ő meg édesen becupákolja egy cumisüvegből. Hatodszor nem akartam tápit adni, ha már eddig nem kellett. Hetedszer ezzel kihúzhatjuk az esti tejcsi ivásig, 2 éves koráig....egy éjszakát rágódtam ezen annó...

Kép
mannababoca

manna:hol lehet venni ezt a sinlacot?Gyógyszertár?Hogy néz ki?
Ez nem tápi?Mert ugy vagyok vele ha már eddig nem kellett most már nem szeretném ha tápit kapna.
Én is rengeteget rágódom elhiheted.... :?

KépKép
lyndee

lyndee:
a Sinlacról sok helyen vitatkoznak, sokak szerint nem tápszer, de alapvetően az. A különbség annyi, hogy szentjánoskenyérmag alapú, és hígabb, mint a "normál" tápszer.

Kép
Kép
Kép
mágnes

gaby:szerintem próbáld meg koboldot még fürdés előtt elaltatni egy kicsit.Arni szokott még egy fél órát aludni előtte és egyáltalán nem nyűgös az esti szopinál.

Arra gondoltam hogy van a fagyóban tejcsi.Megpróbálkozom vele hátha elfogadja esténként.Ha nem jö a sinlac.
Én is arra gondoltam hogy a gyümitől még ugyan olyan éhes marad,hiába adok neki almát. :?

KépKép
lyndee

Zalánnak Boldog Szülinapot Kívánunk!Micsoda nagyfiú.... :wink:

KépKép
lyndee

A sinlacot csak orvos írhatja fel vagy anélkül is lehet venni/alkalmazni?

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Csak gyors, mert az Úrfi még mindig alszik!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Nem tudom mi van!!!!
A legfontosabb: tegnap hátáról átfordult a hasára. Olyan édi képet vágott!!! Na aztán utána vagy 8-szor még megcsinálta!!!!!! :lol: :lol: Úgy látszik tetszik neki a járóka (ami tuti)!!!

Zöldi: Utólag BOLDOG NÉVNAPOT!

Szeles: Zalánnak BOLDOG SZÜLINAPOT!

Lyndee: szerintem adjál inkább fagy. tejcsit!!!!

Na felkelt!!!!
Vendég

Hali!

Velünk semmi extra, Kobold szunyál... szerintem a front miatt alszik ennyit :roll:

Köszi a Kobold-sírás hozzászólásokat. Nyilván az a baj, hogy ilyenkorra kiüti magát, és látszik is rajta, hogy fáradt, csak le se lehet lőni :) Ilyenkor már nem teszem kiságyba, mert akkor nem félórát alszik, annak meg nem látom értelmét, hogy felébresszem, főleg az éjszakai alvás előtt. Viszont egyébként meg nem alszik el. Ugye apa is itthon van már akkor, és szerintem úgy van vele a gyerkőc, mint amit Mush írt, hogy semmiről nem akar lemaradni. Max. akkor alszik, ha megyünk vhová és a kocsi elrázza a seggét, de most már, hogy világos van, inkább olyankor is nézelődik, imádja, ahogy "szaladnak a fák".
Babakocsiban is tudott ilyenkor aludni séta közben, de most már abban sem, inkább kukucsol ezerrel.
Nyilván elmúlik majd nála, csak a tegnapi tényleg nagyon ijesztő volt.
Cicin meg bealudna, csak estére kb. már semmi tejcsi nincs, szóval ha felemelem, akkor rögtön ébred.

Zöldi: ha te mondod, elhiszem.. :)

Laura: Zalánnak boldog szülinapot!
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Gyorsba mert méltatlankodás van!

Megjöttünk a védőnőtől, 8300 gramm és 70 cm!
És ma 5 hónapos!

Zalánnak boldog szülinapot!
Zöldinek utólag boldog névnapot!

Solya, jó hogy itthon vagytok!

Orsi gyógyuljatok!

Most mennem kell, mert ezer a dolog, meg sír!

Kép

Kép
dcili81

Nagyon boldog 5. hót a két Daninak!
KépKép

Kép

Kép
gabilany79

Van még itt bárki, akinek 6 kiló alatt van a babája? Sejtem mi vagyunk az egyetlenek. :(

Tudom, már régebben kérdeztem és érkeztek is válaszok, de most megint rákérdek, hogy ki olyan itt közöttünk, akinek nem az első babája a decemberi babóka és a nagyobbik gyerek(ek) másik apától vannak? Írjon már lécci privit, köszönöm! Nikin kívül, vele már írtunk priviben. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Laura, fiadnak boldog születésnapot kívánok!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

téleg Zalánnak boldog szülinapot ám!:)

Cili: akkor már dani is lelassult a hizásban nem? Regi egy kicsit, de öt hósan ő is 8kiló volt:)

lyndee: fagyitejcsit próbáld meg előbb

Kép
andy30

Cili, szép méretek, mi is kb hasonló méretekkel birtunk az 5 hós kontrollon. 8o3o gr és 7o cm :D Szép nagy pasik lesznek. Nálatok apa magas?

Mi is beállunk a sorba, Mini ugyanis betegecske. Reggel folyt az orra, köhécsel, tüsszög...Reggel mentünk a dokinénihez, kicsit piros a torka, tüdő okés,kaptunk, Panadol Rinatiol, specko orrcsepp. Ha egy hétig nem mulik, akkor jon csak komolyabb gyogyo... Szerencsére kedve jó, eszik rendesen :D

Kubu, buksi klassz lett, Mini haja is több mint 5 cm, de leginkább a buksi tetején.. én is gondolkozom egy kis igazitáson... olloval vágtátok?

Gabi, kicsit később hivlak majd.

Mindjárt teszek képet a hétvégéről

Kép
Kép
zsiraf8

Lyndee: Gyógyszertárban lehet kapni, recept nélkük is csak úgy egy drágább. Viszont szerintem baromi sok időre elég egy doboz.
Amúgy tök mindegy, hogy ki minek nevezi, tápszer vagy nem, a lényeg, hogy nem tehéntej módosított cuccból van. Továbbá azért sem tápszer, mert nem adható kizárólag a babának, csak naponta 1szer, 2szer így nyilván nincs benne mindaz ami egy tápszerbe. Továbbá csak négy hónapos kortól adható, ami tápszerre ugyancsak nem igaz.

Tök mindegy mi. A lényeg, hogy Domi szereti, jól alszik. És nekem meg van tejem egész nap! :D

Kép
mannababoca

Zsiráf: oksa, bár sejtem, miért :( Jobbulást Mininek :)

Kép

Kép
gabilany79

manna:
attól ,hogy nem lehet folyamatosan adni, még tápszer. Mert vannak különböző tápszerek. Van anyatejpótló tápszer(ez értelemszerűen flyamatosan adható, mivel az anyatejet hívatott pótolni), követő tápszer (ide tartozik a Sinlac, elválasztáshoz, hozzátáplálás elkezdéséhez,refluxos babáknak javaslolják),van a babatej és a spéci tápszerek.

De tényleg teljesen mindegy minek hívják, csak lyndee kérdezte, ezért írtam, hogy tápszer.
:wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?