Van egy pár kicsi porelán, üveg, kő, réz, ezüst cica a vitrinben :-)))
Remélem, holnap megérkezik a levelem hozzád, lehet, hogy csengetnek vele, mert a csomagolási mód miatt lehet, hogy nem fog beleférni a postaládába :-)))
Lányok!
Aktualizáltam a bemoldalam, raktam fel néhány újat és levettem, amit elkértek. Illetve van néhány, ami alatt név van, azok foglaltak :-(
Timi! Örülök hogy tetszik a kazi. Megvagyunk egyre inkább egy kis haramia válik a csajsziból.Folyton fel áll aztán leül vagy elesik most náluk ez a sláger üdv NIKI
Macsnyelv! Ha a kastély fele megvan, azt kérlek tedd félre nekem, a párja nálam van, küldöm ha szeretnéd! A torreádor nálam nyerő ha még szabad! Veronix! A 133,147,148,163 szalikat kérem nagyon szépen! Köszönöm! Márti! a 1191 és 1198 szalik nagyon megtetszettek! Küldöm a pakkod!
Macsnyelv, kutattam tegnap a neten mindenféle szalvik után és találtam megint 12 féle macsosat (csak a képét sajna). Elküldjem őket mailben? Kb. 300kB.
Tettem cseréket az albumba:http://babanet.hu/album/main.php?album=2359 Leginkább Micimackós és Foxwoodos szalvétákat keresek, de azért másra is szívesen cserélek! Ez mind egész szalvéta, csak azokat gyűjtöm.
Jöhet a kép, a freemailes címemen van elég tárhely :-)))
Holnap repül hozzád a szalvétás csomag, de előbb ma este rakok fel néhány keletieset neked :-)))) Most szereztem :-)) Ha kéred őket, azokat is hozzácsapom a levélhez :-)
Kira, írtam és küldtem a képeket. Remélem, holnap már várni fog a csomag. A keletieseket le"Giny?"zhetnéd nekem
Jubi, a Tiédet holnap reggel adom fel (ne haragudj, nem volt ma lelkierőm elcaplatni a postára), légyszi írj majd egy sort, ha odaér. Jó ideig nem leszek itthon, de remélem, időközben megérkezik nekem a pakkod és Szandráé is. Amint tudok, jelentkezem, hogy megkaptam-e őket.
Macsnyelv! Köszi a fordítást! Zsu! Ez kb 6500-7000db!Nem kell ehhez a tároláshoz semmi különös csak a lányom aki csinálja a dobozokat, meg doboz! Ja meg hely!!!
Zsu! Lehetne egy hatalmas kérésem? Dupla szalvival fizetek érte. Szóval kapásból 5 férfiismerős szeretne magának sörös képet. Az enyém felét odaadtam a sógornőmnek. Szóval ha épp arra jársz ahol vetted a sörös szalvit, vennél nekem vagy 2 db-ot ha még van? Én csütörtökön megyek szalvisba és ha van valami kívánságod szívesen megnézem. A dupla cserét pedig komolyan gondoltam.
Kata! Múltkor még egy egész csomaggal volt belőle az írószerben, úgy látszik, rajtunk kívül a kutyának sem kell Úgyhogy holnap úgyis megyek orvoshoz (lázas voltam, fáj a légcsövem, a fülem, na meg taknyos vagyok...)és veszek neked, na meg feladom végre Macsnyelvnek is végre az ígért cuccot. A többi csomagot apára bíztam... Az eredménnyel majd jelentkezem!!
Giny! MEgérkezett a pakk, köszönet érte! Én most kaptam a fejemhez, hogy itt vannak összekészítve nektek a borítékok, csak éppen nem jön értük a posta Ezért hát holnap reggel én megyek velük hozzá Péntekre várhatjátok őket: Giny, Kira, Ánizs, Zsu
Mejött a csomag! Nagyon szépen köszönöm. Szebbek, mint a monitoron! A fiamnak nagyon tetszett a micimacis. Mesélnem kellett róla legalább fél órát! Élvezte a kis manókám. Anyko
Macsnyelv! Mennék én, de csak a fiúk nélkül lenne értelme a dolognak. A párom viszont elég elfoglalt lesz egész hétvégén, rá nem igen bízhatom őket. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy kijutok a vásárra. Egyébként én is csak holnap adom fel neked, mert nincs meg a címed! elküldenéd nekem mélben???
Anyko, Zsu!! Megkaptam a szalvétákat, köszönöm Hát látszik, hogy mennyire kezdő vagyok, én ugyanis nem raktam nektek zacsiba! De ugye nem lett baja? Majd legközelebb...
Kár, hogy nem tudunk összefutni - akkor marad a posta :-))) Vagy ha szoktatok manókával találkozni, akkor neki odaadom, ha a Mihály-napi vásáron találkozom vele.
Mindenesetre a címem elküldöm mélben mindjárt :-)))