Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Timiknek és Mónikáknak én is nagyon boldog névnapot kívánok.

Én ma reggel már dokinál voltam, mert szombat óta fáj a fejem, a torkom, és lázas is vagyok. Úgyhogy pár nap táppénz. No sebaj...

KépKépKép
bikfy
 
 


BIKFY

Kép

dita75
 
 


Köszi Ditám, nagyon igyekszem. :lol:

Te hogy vagy? Hogy viseled a terhességet?

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

BIKFY
Én frankón! 8)
Sejtettem hogy ez lesz mert az előzőt sem éreztem meg, épp ezért is ért váratlanul hogy a 12. héten voltam már amikor kiderült pocaklakóm van! :shock:

Anyagilag is kezdünk rendbejönni pláne hogy anyukámnak nem kell visszaadni a 140 ezret azt mondta tegyem el a picinek! Hát valamennyit el kell költenem belőle néhány elmaradt számlára, meg páromnak is már hónapok óta kevesebb a fizuja, ezek a dögök mindig levonnak tőle, legutóbb 30ezerrel kapott kevesebbet, még bőgtem is miatta.
Meg most van egy protekcióm aki az OEP-nél dolgozik és pl ma is odaadom neki a tp-papperomat azt mondta valszeg szerdán már rajta is lesz a lé a számlámon! :)


Pont egy hét múlva a Margit kórházban lesz a kombinált teszt, tök jó mert most ingyenes néhány helyen a sejtbank támogatja ugyanis. Egy BMC-s barátnőmmel megyünk ketten ő is ugyanannyi idős terhes mint én!

Ezen a héten meg belgyógyászatra megyek, meg labor lesz!
Valszeg fogászat is.
Aztán jövő hét csüt-ön itt a helyi kórházban is megnéznek uhu-n, de ha megmutatom a kombinált teszt eredményét akkor nem biztos!

Szóval nemsokára megint láthatom a picuromat!

Majdnem mindennap szoktam mosni egy adag bébirucit.
Olyan jó gyönyörködni bennük! Bébiboltba eddig csak a Bonival merészkedtem be mert ha egyedül mennék akkor nem bírnék ellenállni a szép holmiknak!
De viszont már van egy két cucca Bogyinak, mert teszveszeltem, meg Nemotól is kaptam amikor taliztunk meg persze a tesómtól a rengeteg kisruhát! :)

Ti most hol tartotok? Még mindig hízókúra? Hogy haladsz vele?

Én eddig a terhesség alatt nem szedtem fel semmit, épp eleget szedtem fel a szurik alatt! Most stagnáltam remélem nem jön fel sok mert elég gáz ezt a súlyt is vinni! :roll:

dita75
 
 


Jajj megyek a tp-es papíromért, bakker majd elfelejtettem! Rohanás lesz!

Majd jövök!

dita75
 
 


Ditus!

Örülök, hogy veletek minden rendben. :wink:

Én már híztam valamennyit, anyukám szerint most már szép kis farom van. De a mérleg még mindig nem mutat túl sokat. Ma egyébként a 28. napon vagyok, de 2 napja van 1-1 csepp barnás folyásom. A mellem 2 hete úgy fáj, hogy majd be tojok. Biztos megint valami hormon kavar be. Viszont nem merem elkezdeni a doki által felírt antibiotikumot, mert ha esestleg mégis baba, akkor nehogy ártsak vele. Úgyhogy inkább fekszem és próbálom magam kipihenni.

Ha mégis megjön a mensim akkor utána vissza megyek a dokimhoz és megmondom neki, hogy most már híztam eleget, ide azzal a Met-tel.
A legjobban egyébként ez a tötyörgés zavar. Az, hogy szart se haladunk előre. Hát legalábbis én így érzem. Tudom, te is így voltál az inszemeknél, meg hogy türelmesnek kell lenni, de ha egyszerűen nem megy. Tudod, én éppen olyan vagyok mint te, nem elég holnapra, már tegnapra is késő. Türelmetlen vagyok és nagyon rágörcsölök a dologra. De hát lehet ezt másképpen? Szerintem az tud ilyen tanácsot adni, aki még nem volt ilyen szituban...


Tudtok esetleg valamit Katáról?

KépKépKép
bikfy
 
 


Többiek? Sehol egy teremtett lélek? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok! Bikfy, sajnálom a szemét fertőzést, de a táppénz és az otthonlét nagyon tuti!:))))

Nemrég tudtam meg, hogy az ET + 13. napon a HCG-m 638 volt. Az jóóóó:) Nagyon örültem neki:) A dokinő mondta, hogy nagyon szép eredmény.

Így már szabadott első UH-ra bejelentkeznem, ami május 20-án lesz. Alig várom:)
Vendég
 


BIKFY
Nálam eljött az a pillanat amikor lenyugodtam, lehet ez is közrejátszott abban hogy sikerült a lombik, akkor már talán kicsit bele voltam fáradva ebbe az egészbe és nem voltam annyira görcsös, csak az érdekelt, hogy mindent jól csináljak a szurikkal és a gyogyikkal nehogy valamit elcsesszek!

TWIST
Bakker! Az nagggyon király! Esélyesek az ikrek! :)
Kár hogy még két hét mire mehetsz uhura jó későn hívnak vissza!
De talál már lesz szívhang, sőt sztem biztos! Én is 6+2-n voltam szívhangon és volt már akkor a kis szentemnek! Most meg hallottam is 10+3-n és annyira jó volt ahogy zakatolt a kis drágám szivecskéje. Úgy szeretem, már most tök szerelmes vagyok belé. :lol: 8) Egész nap csak bámulnám ahogy pörög a pocakomban! :)

dita75
 
 


Bikfy, nézd, állandóan laptetőn vagy, nagyon gyanús vagy nekem.))))))))))))))))))))))))) A mellfájás iszonyúan jó jel. Nekem az ET + 4. naptól volt, elég durva volt már akkor is. Kérsz még egy szerencsemalackát? Tessék: szép babásodást kívánok:

Kép

Ditus, nagyon édi a kis Miss Bogyóka, jó lehetett látni, hallani, hogy ver a szívecskéje.)))
Az szuper lenne, ha láthatnék, hallhatnék én is hasonlókat. Azt néztem, hogy még 2,5 hét addig. Ez már nem is 6 hetes UH lesz, majdnem 7 hetes. Próbálkoztam, hogy 18-ára kérjek időpontot, de lehurrogtak, hogy akkor még nem látszik semmi. De szerintem igen, valami csak látszanak, de hát ők döntenek.
Tényleg láttad, ahogy mozgott a pocakodban? Mekkora élmény lehetett!!! De jó!
Vendég
 


Sziasztok!
Kösz a névnapi köszöntést.
Mai tesztem még nega (ET+6). Remélem ez még változik.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


BUMI
Borzasztó vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TWIST
Terhességi vakság? Yadine van a laptetőn mert neki adtam! :wink: :lol:
Ő még nem kapott tőlem, gondoltam hátha örül neki! :wink:

Hát sokat nem láttam de azért valami mocizott ott. Valami fehér folt. :lol:
Már hogy ne lehetne látni? Én 5 hetesen voltam és ott volt egy marha nagy petezsák! 8) Rá egy hétre meg szívhang. Hallani akkor még nem fogod sztem, azt a doki látja hogy ver!

dita75
 
 


sziasztok INSZEMESEK!

bár látom, azért Bumi is ide látogat hozzátok.
csak egy kérdés: ápr.20.-án voltam inszemen, ma teszteltem dél körül, és negatív lett. szerintetek reggel teszteljek újra, vagy már tök felesleges? ami tény az tény... :cry:
dina34
 
 


Sziasztok

Bumi,Timejka,Monic
Kinek a napján,kinek utólag,de a lényeg,hogy tiszta szívből: NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!

Nellike
Sajnálom,hogy nem vagy jól.... :( Megy a drukk,hogy kitarts a 36. hétig!!!!!!++++++++++++++

Twist
Kép

Kata
Millió csók!!!!!!!!!!!

Bumi
Megy a drukk!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bikfy
mihamarabbi gyógyulást!!! Remélem,hogy megéri gyógyszer nélkül szenvedned!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Dita
Ma voltam a 12 hetes uh. Múlt héten pedig letudtam a vérvételeket,és a belgyógyit. Eddig minden ok!!!!!!! :D Manócskát is láttuk,úgy bokszolt,hogy alig lehetett megmérni.... Ülőmagassága: 5,7 cm.... Kalimpált a kezével,a lábával,és közben még mosolygott is. Mire megnéztük volna,hogy mit rejt a lába köze, hasra vágta magát,és csak a fenekét mutogatta...... :D :D Legközelebb már csak 4 hét múlva kellene mennem az AFP eredménye miatt,de mivel a dokink kell aláírni a beutalót,ezért hamarabb megyünk.... :lol: :lol: :lol:

Ja,és hogy még véletlenül se felejtsek ki senkit a felsorolásból, ezért mindenkinek minden jót kívánok,akinek drukk kell,annak küldöm ezerrel!!!!!!++++++++++++

Manócska:
Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy, nagyon szép Manócska, mekkorát nőtt!!! És most is produkálta magát, mozgott szépen? Már 12 hetes, azta! Nemrég lett pozitív a teszted!:))) Köszönöm szépen a pezsgőt!:)

Dituli, nem a mostani laptetőről van szó, hanem régebben: Bikfy vagy kétszer is volt laptetőn, még szemcsi nélkül is láttam, így néztem: :shock: :shock: !:-)))) :lol:

Van egy kérdésem: Az első UH az még hüvelyi UH? Mikor lesz az a klasszikus, ami az Elevit reklámban van, hogy a pocakra helyezik az UH készüléket?

Bumi drága, nem elkeseredni! A 6. napon nekem is negatív volt, mert csak egy óra múlva jelent meg valami semmiség rajta. Az meg már nem számít. Tehát semmi gond a mai nega teszttel, még nem mutathatja ki. Nekem a 8. napon lett fátyolosan halványan pozitív. De a dokszik szerint ET + 10-11. napon lehet kimutatni halványan a pozitívat. Szóval, türelem, tapassz ezerrel!:))) Jaj, nagyon szorítok neked!!!+++++++++++
Ma azt számolgattam, hogy mikor lehet tesztelned.
Vendég
 


Twist
Nekem eddig mindig hasi uh-m volt,most volt az első hüvelyi.........

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy nagyon szép Manócska!!!!!!!!!!!!! Nekem is hasonló volt a képem.

Moncsi, Timi, Bumi, a Jó Isten éltessen Benneteket sokáig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ditus, hajrá kombinált teszt, csak lassan a kilókkal, mert nehéz leadni utána főleg tartani a terhesség alatt :wink:

Csajok köszönöm a köszöntéseket a szép szavakt, teszek fel néhány képet a majálisról és a szülinapomról és Brumikáról :wink:
Kép Kép Kép Kép

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska
Utólag is: Kép

Azt mondják,hogy előtte/utána 7 napig még belefér a köszöntés........ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:


Olivér nagyon cuki!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy, grazie, tündér vagy :lol:

Kép
pgsuska
 
 


dita: 35.000 Ft, de nem tudom hgy mennyire volt kedvezményes, mert unokatesóméknál születtek. Fajtatiszta, de nincs törzskönyve. A kombinált teszt engem is érdekel, mert én is a Margit kórházhoz tartozom. Majd írjátok meg, hogy mi volt.

pgsuska, dy: Tüneményesek a gyerekek.



vicky79
 
 


Sziasztok Ismét gyors leszek sajna ma voltam dokinál(háziorvos)
Sajna magas a vérnyomásom igy szednem kell vérnyomáscsökkentőt 155/100 volt ma a cukrom viszont normális volt.
A vérnyomásom már múltkor is magas volt.Dopegyt gyógyszert szedek ez az egy vérnyomás csökkentő amit lehet ilyenkor szedni.

Timejka Monic Bumi boldog névnapot!!!

Bikfy jobbulást!!!

Többiek meg nagyon vigyázzanak magukra.

Talán holnap már lesz gépünk akkor jövök

Sziasztok!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Csajok, nem összeveszni ám rajtam! Az előző oldalon az enyém volt a laptető, ezen az oldalon sajna lemaradtam, de majdnem sikerült. :lol:


Dy!
CSODÁLATOSAN SZÉP A KISBABÁD!!! Gratulálok! :lol: Mindig meglepődök, hogy egy 12 hetes kis csöppség már milyen szép kis baba formájú.

KépKépKép
bikfy
 
 


Vius!
Már megijedtem, hogy nagyobb a baj. Mondjuk ez sem jó, de ha vigyázol magadra, talán nem fog romlani.

KépKépKép
bikfy
 
 


Twist!
Köszi a malackát! Zsebre tettem. Nem hiszem, hogy sikerült mert tegnap óta barnázgatok. Egy-egy barna folt. Több semmi. Most vagyok a 28. napon. Szerintetek érdemes még reménykednem? Vagy majd a következő hónapban? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


DY
Olyan jó volt olvasni a soraidat és látni bébidet! Nagyon édes lehetett ahogy boxolt, sajnálom hogy nem láttátok a lába közét! :?
Majd legközelebb talán!
Én most kétszer is megyek egymásutánban, hát remélem hogy az egyiken csak megmutikázza magát annyira szeretném tudni hogy ki lakik odabent! :lol: :lol: :lol:
Ha lány lesz én szerintem kipukkadok a boldogságtól! :lol: :lol: :lol:

TEgyél már egy pocakfotót! Ha már a vonalzód is azt ,mondja már látszik mi is látni akarjuk a Manólakot!

TWIST
Bocsesz akkor éééééééééétem mire akartál kilukadni! :wink:
Nekem most a 10 héten már pocakos volt. Kurv@ nagy volt mert én meg fazont igazítottam, meg jól bemosakodtam hogy ne legyen már tiszta utros az alfelem (elég büdi is az a nyavalyás kúp) erre pocakos volt. :) De örültem, mert azért így mégiscsak jobb!

DINA
Két nap múlva első pipiből még nézd meg és ha nega akkor sajnos nincs mit tenni tovább kell menni az úton!

SUSKA
Olyan szépek vagytok, nagyon jó nézni titeket, gondoltad volna egy éve hogy ilyen szép kis család lesztek? Szuper hogy igy megváltoztak a dolgok!
Ha találkozom a férjeddel jól megölelem persze nem mondom hogy miért de megérdemli mert nagyon aranyos Olival, jó papája lett neki.
A nagy pocakomtól nem bizti hogy menni fog de akkor majd kap két nagy puszit!
Reménykedem hogy nem lesz sok kiló. 7 hetes voltam amikor voltam a védőnőnél azóta még fogytam is egy kilót! 8) PEdig nem diétázom!

VICKY
Biztos jóval olcsóbb mert egy barátnőm 80ért vette néhány éve az övét!
Oké majd mesélek hogy mi volt. Nagyon izgulok, hogy meglássuk vmelyik uhun Bogyi nemét!

VIUS
Sajnálom, remélem sikerül rendbehozni a vérnyomásod!

BIKFY
Dehogy veszünk össze! Azt hittem Twist rosszul látta, vagy ez is egy kismami tünet! :wink:

dita75
 
 


dy gyönyörü mano fotó remélem egy hét mulva én is láthatom a kis manomat...és persze minden rendben lessz izgulok ám neked már jo..

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


VIUS
Találtál vmi kényelmes nacit?
Egyik ismimnek van egy 44-46-os terhes gatyója és próbálta rámsózni, tök jól néz ki C&A-s és egy-kétszer volt rajta, gondolom nem is volt olcsó, csak nekem a C&A-sból kiderült hogy a 44-es méretem ellenére 42-es a jó! Sőt még az is csúszkál rajtam de a kisebbet már nem mertem megvenni, mert akkor nem lenne jó végig. Neked mekkora a méreted?

dita75
 
 


Dy,
nagyon édi Manócska. Szerintem nem baj, hogy nem kérdeztétek meg mi van a lába közt, mert biztonsággal úgysem tudták volna megmondani még. Ilyenkor állítólag még egyformák, csak van valami része, ami kicsit máshogy áll fiúnál meg lánynál. Az amiből kuki, vagy csikló lesz. És nagyon gyakorlott valaki kell, hogy talánra meg tudja mondani. A következő UH-n, meg már teljesen egyértelmű lesz. Nekünk is akkora kuki fityegett ott, hogy csak na. Ja, volt vagy 2-3 mm-es :lol:

Tegnap nem volt kedvem jönni, kiderült, hogy az egy dolog, hogy nekem tartozik az albérlő 120.000 Ft-tal, de a közüzemeknek meg 140.000-el. Azt meg valahogy ki kellene fizetni. Mármint neki, mert kiverem belőle az tuti. És még neki állt feljebb, hogy ki akarjuk tenni. Meg hogy szerinte mindent befizetett, de bemutatni azt nem tudja, kb. két percig beszéltem vele, mire mindent bevallott, hogy hazudozik. Azt hitte, nem fogom lekérdezni a szolgáltatóktól??? A lányom angoltanárnénije csak nézett, utána mondta, hogy ez igen, ő ilyet biztos nem tudott volna. Hát kérem, ha valakinek ez a szakmája, hogy az embereket manipulálja... :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Mórning!

LINA
Bosszantó! Én is így jártam! EGy fiatal párnak adtam ki és tönkretették a bútoromat, elloptak pár cuccot és mivel a fürdőben nem volt fűtés csak egy olajradiátor nem ám addig használták amig csak fürödtek egész nap ment.
Olyan villanyszámla volt, hogy azt hittem elájulok!
Szépen leléptek fizetés nélkül. Alig tudtam kinyögni a számlákat!

dita75
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a köszöntést :lol:

Dy
Nagyon édi a babád, örülök, hogy minden rendben. Szégyenlős a bébid?

Zsuzska
Nagyon szépek vagytok és milyen nagyfiú már Olivér.

Dita
Akkor már van jó sok babaruhád? Veletek is minden rendben, nagyszerű.

Bikfy
Szedd össze magad!

Vius
Te is vigyázz magadra, vérnyomás nem játék kismamásan.

Twist
Vágod a centit uh-ig?

Ha valakit kihagytam bocs, lukas az agyam.

Tegnaptól 4 órába dolgozom. Jobb mint a semmi. Tegnap hazamentem délbe, jól elkaptam apát. Ma vagyok a 13. cn-on, ovus fájdalom kicsit van, de a hőm stagnál.

timejka
 
 


Sziasztok!

Először is, Ditus nagyon-nagyon köszi a laptetőt! ! Olyan jó lenne két hét múlva pozitívat tesztelni!
Anyukád nagyon aranyos a pénz miatt!

Dy,

nagyon édes a Manócskátok! Milyen pirinyó, mégis már önálló kis élete van. :)

Twist,
gratula a szép hcg eredményhez!

Bumi,

ne szomorodj el, még tök korán teszteltél!

Zsuzska,
Olyan jó Olivérben gyönyörködni, látszik, hogy vidám kisbaba!

Timejka,
remélem lesz eredménye a tegnapi unga-bungának.

:lol:

Az van, hogy nagy vagányan eljöttem dolizni a tegnapi inszem után, de ha úgy mozdulok, érzem a petefészkemet, mintha még ott lenne a tüsző. Ráadásul kicsi folyásom is van, olyan karamelles árnyalatban.

Tegnap fél egykor csinálták az inszemet, meg kellett várni a fél négyes vizitet, négykor kaptam zárót. A párom már kész volt teljesen,ő nyolcra végzett, addig várt rám. Még jó, hogy én feküdhettem addig a pihe-puha ágyikóban. Közben meglepett egy mp3 lejátszóval, mert panaszkodtam, hogy jó lenne a sok várakozáshoz a későbbiekben. Úgy imádom, olyan drága!!!

Húzok haza vízszintbe helyezem magam.

KépKép
yadine81
 
 


Sziasztok!

Bocsánatot kérek, hogy rátok rontok, de lenne egy kérdésem, kicsit tanácstalan vagyok. A héten lesz az első inszemem, abszolút kezdő vagyok. Nem magánban (meddőségi centrumok), hanem klinikán lesz, így azt hiszem nekem ingyen lesz, TB alapon, de ezt megkérdezem a következő kukucskor. Ilyenkor hogy szokás adni a dokinak és mikor? Lehet, hogy inszem után már csak a következő körnél találkozunk sikertelenség esetén. Van elképzelésem, de béna vagyok az ilyenekhez, tapasztalatlan - hálistennek. Ha ciki a téma, magánban várok tanácsot.

Nagyon jó látni, hogy ennyi siker született itt. Van egy-két ismerős is, Évi(77), Linácska,... :) Jó pörgős, vidám topic :) Minden jót, sok sikert kívánok nektek!

lilia

Kép
lilia
 
 


Lilia,

ez sok mindentől függ. Ha magánorvos akkor általában megmondja mennyit kér. Ha mondjuk a meddőségi szakrendelés orvosa akkor szerintem nem kell, max. ha szombatra esik és csak miattad megy be..vagy ha sikerül és ki akarod fejezni a háládat..

Akik hisznek a "jelekben" :
szombaton leszart egy madár :D
tegnap majdnem elütött minket egy golya. Jött szembe nyílegyenesen, azt hittük belefúródik csörrel a szélvédőbe. :D

Addig is lesem a bármelyik pillanatban kikelő gólyabébiket. :wink:

http://golya.mme.hu/golyakamera/kamera.php

KépKép
yadine81
 
 


Lilia,
nekem is kórházban csinálták az inszemeket. Volt, hogy szombaton jött be a doki, csak miattam. De én soha nem adtam neki semmit. (Vagyis a laparnál egy 20.000-est, de az meg műtét volt). Aztán mikor sikerült a baba, és visszamentem az eredeti dokimhoz, kapott egy whisky-t meg egy nagy tábla Merci csokit. Azt is alig akarta elfogadni.
Pl. az orvosomnál a szülésnek sincs tarifája. Magánrendelést tudom, szülésért elvileg nem kérhet, mert a kórházban zajlik. Persze elfogadja, ha kap, a lányomnál is szó nélkül, gondolom most is elfogja, de nem kéri, és főleg nem mondja meg, hogy mennyi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!
Reggeli 10-es teszt még mindig nega. Délután csináltam egy 25-ös gyógyszertárit, és mintha....
Tegnap csináltam egy 20-as coraxot, azon is látszik, hogy hol kéne legyen a csík.
Szerintem ez a mai is csak szellemcsík. Szerintem fényképen nem is látszik.

Kép

Kép

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
szerintem látszik az elsőn, a másodikon nem nagyon tudom kivenni. De szerintem inkább 25-ösökkel próbálkozz, nekem a 10-es alig szineződött még az inszem utáni 14. napon sem.

Csajok, mindig elfeleljtem írni...

[size=24]TALI[/size]

Beszéltem apuval, nincs akadálya a dolognak. Mit szólnátok a június 13. szombathoz
Az még több, mint egy hónap, hátha még nincs betáblázva senki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Vegyes hírekkel jöttem :? A babák 20-20 dekát híztak egy hét alatt, így Zsófi már 1700 gr, Zsombi pedig 1345gr. Ez a jó hír, no meg az, hogy úgy látszik a Dopegyt-tel sikerül kordában tartani a vérnyomást (140/90alatt). Fehérje ugyan most is volt a vizeletben, de ne nőtt a mennyiség ismét határérték alatti.

A gáz az, hogy méhszájvizsgálat volt és bizony elsimult a méhszájam. :( Nem tudom, hogy mennyi ideig lehet még tartani a piciket, de növelték a magnézium adagot, ha így is maradnak a görcsök, akkor infúzióra raknak, hogy leállítsák a koraszülést. Addig szigorú ágynyugalom, fekvés, pénteken ismét kórház, aztán dönt a doki, hogy mi legyen. Drukkoljatok, hogy ne kezdjek el tágulni, mert még három hetet minimum bent kéne tölteniük! Jól megijedtünk:(

Mindjárt visszaolvasok és reagálok, aztán lejár a "szabadidőm" és mehetek vissza az ágyba.

A dokim épp tegnap, amikor vártuk, császározott egy kismamát, hármasikrei születtek a 29. héten. Mi ezt ugye nem tudtuk még akkor és vártuk a műtő előtt, hogy kihallatszik-e a baba sírása, erre egyszer csak nyílt az ajtó és hozták ki egyenként , ballonnal lélegeztetve a picikéket néma csöndben. Egyből arra gondoltam, hogy ha nálunk a 10. héten nem hal el a harmadik baba, már tuti, hogy megszülettek volna és ki tudja, hogy milyen esélyeik lettek volna az életben maradásra. :? :(

nellike
 
 


Bumi,
az elsőn én is látok valamit..
Én eleinte Gabrielt vettem mindig, mert a mártogatós nekem macera, de a Gabrielen én mindig láttam hol kéne lennie a második csíknak, és ez zavart. Azóta mártogatok.

KépKép
yadine81
 
 


Nellike!
Drukkolok, hogy a bébik még legalább 3 hétig benn maradjanak!
Pihizz sokat!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Yadine!
Én mindet mártogatom, a vizeletsugarast is. Egyébként élőben a 2. látszik jobban, csak az előtt van egy ablak, így nem lehet igazán fényképezni.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Nellike!
Mars az ágyba, de rögtön! :wink: Azért szerencsére már nem olyan picikék. Én láttam a koraszülött osztályon 800gr -os kis csöppségeket is.. Persze nagyon jó lenne ha benntmaradnának még legalább két-három hetet.
Az is jó, hogy sikerül kordában tartani a toxémiát. Nem lesz semmi baj!

KépKép
yadine81
 
 


Boldog Névnapot a Timiknek és Moncsinak! :)

Zsuzskának pedig utólag is Boldog Szülinapot! :wink: Jók a képek, szép család vagytok nagyon. :)

Kép

Dita! Ügyi vagy, hogy nem híztál! Az utrót szeded még? Mert én amikor abbahagytam, akkor lement rólam azért közel két kiló. Én 11 kilónál tartok így a 30 héten. Drukkolok a teszthez (bár biztosan minden rendben lesz) meg az uh-hoz.

Bumi!

Én mondjuk nem látom a csíkot, de nem korai még a tesztelés? Hány nap telt el az Et óta? ET + 10,11 napnál előbb nem érdemes kezdeni.

Yadine! Na, csak hozzanak szerencsét ezek a jelek! :wink:

Lilia!

Mi páran járunk/jártunk a Budai Meddőségi Centruma, ott pl ingyen (TB alapon) mennek a vizsgálatok, beavatkozások. Ezért aztán én pl. adtam a dokimnak egy-két inszem után (4 inszemből kettőnél) és a sikeres lombik után is. Szerintem kérdezz rá bátran, hogy mire számíthatsz, milyen költségei lesznek a beavatkozásnak, aztán vagy mond egy összeget, vagy azt mondja, hogy "ne vicceljen, semmi!" Ezekre a kérdésekre fel vannak készülve a dokik, persze nem is ő fog pironkodni, hanem majd te érzed magad kényelmetlenül, de ilyen óvatos formában jobb tisztázni előre a dolgokat. Szerintem így tiszta mindkettőtöknek és akkor nincs meglepetés a beavatkozás után. Drukkolok, hogy másodszorra már ne kelljen menni csak uh-ra! :)

Dy! Tényleg szép kis babucitok van, csak így tovább! Fejlődjön ügyesen :wink:

Twist!

Hú, ez igen! Szép HCG érték! Gratulálok! :) :) :) Nem is baj, ha csak két hét múlva mentek, addigra bizonyosabbá válik, hogy egy-vagy két baba marad veletek és már nézhetitek a pulzáló kis szívecskéket is! :wink:

Vius!

Jó korán jött az a magas vérnyomás :? nekem is ilyen értékeim voltak másfél hete, de amióta a Dopegytet szedem beállt 140/90 alá. A védőnőm szerint van még egy spray változat is, amivel a dopegytre rá lehet dolgozni, ha nem elég, de erre kár is gondolni. Reméljük, hogy neked is leviszi egy elfogadható szintre.

Kata, ha olvasol minket, gondolok rád!

Remélem senki nem maradt ki, ha igen, majd bepótolom.

Ja de! A már gyakorló anyucikák! Pusszantok mindenkit! :)

nellike
 
 


Lányok,köszönöm szépen mindenkinek a szép szavakat!

Vius
Sajnálom a vérnyomásodat!pihizz sokat!

Bikfy
Tudod:a remény hal meg utoljára!!!! :D

Dita
Ígérem,hogy teszek minél hamarabb fotót!

Linácska
remélem,hogy be tudod vasalni az albérlőn az adósságokat!

Yadine
te miért nem pihensz?! :twisted:

Bumi
mintha én is látnék valamit.... szerintem fog az erősödni!!!!+++++++++++++++

Nellike
Még legalább 3 hetet kívánok nektek!!!!!!!!+++++++++++++++++++++ De a lényeg,hogy picik,már nem is olyan "picik".....

Velünk minden ok,kivéve,hogy már 3. napja fáj a fejem.... Remélem,hogy csak az időjárás változások miatt.
Ja,képzeljétek el,olyan furcsa dolgokat észleltem,ma,mintha Manócska megmozdult volna.... :shock: :shock: :shock: 4* is éreztem. délelőtt,és délután is. az első "mozgások" után,miután rátettem a hasamara a a kezem,midig megismétlődött... Olyan volt,mintha ici.-pici buborékok pukkantak volna el odabent.... :D

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,
ne is mondd, már fel is porszívoztam. :oops: Pedig alapvetően egy lusta dög vagyok. :D
Én ismerek egy csajt aki 12 hetesen kezdte érezni a mozgást, és ilyen buborékpattanásszerűt kell érezni, vagy olyasmit mikor gyerekkorunkban szívószállal bugyborékoltattuk a málnaszörpöt. :D

KépKép
yadine81
 
 


Bumi, drágám, én látom a csíkot!!!!!!!!!!++++
Vendég
 


DY
Én is éreztem már furcsaságokat de gondoltam a gyomrom, és sztem az is volt.
Arra viszont emlékszem hogy Monic mondogatta ezt a bugyborékolós izét amikor Dani a pocakjában volt.

NELLIKE
Biztos tudod hogy ezek extrém esetek, nem kell egyből magadat látni. Ha láttál már csodaszép hármasikreket hát én két ilyen családot is ismerek.
Mindennap itt sétálnak el előttünk és mindig megnézem őket. Szerencsére még kicsit babusgathatom is a kicsiket, mert a párom fia legjobb barátjának kistestvérei és a szüleiket is ismerem mert egy elektronikai boltban dolgoztak mindketten.

Drukkolok, hogy ne jöjjenek idő előtt a kicsikéid. Kívánom, hogy semmi baj ne legyen, szenvedtetek ti már eleget a meddőséggel.

BUMI
Miért vagy még most is olyan türelmetlen? Mi múlik már azon a pár napon?
MEg kellett volna fogadnod hogy nem tesztelsz az ET+11 napig legalább.
Én megfogadtam és így is történt, olyan jó volt amikor megláttam a biológust bemenni a szobába akkor már tudtam hogy sikerült! Fantasztikus volt ahogy mondták nekem hogy kismama vagyok!

TIMEJKA
Apci is otthon volt délben? Remélem jókor kaptad el és tudod ismétlés a tudás anyja! :)

YADINE
Teljesesen természetesek a tüneteid!

LILIA
Nekem volt egy dokim a gazdag főnökasszonyom ajánlotta mondta hogy nagyon jó doki de nagyon szereti is a pénzt, hát gondoltam akkor ha ezen múlik hogy babám legyen és normális ellátást kapjak akkor fizetek mint a katonatiszt.
Aztán tapasztalnom kellett hogy magasról kakál bele az egészbe, mert még egy hétköznapi orvos is többet foglalkozott velem mint ő. 3 hónapig szedette velem a clostit úgy hogy nem is volt uh-követés. Amikor ezt két másik dokinak elmondtam elkerekedett szemmel néztek hogy ezt így veszélyes is mert a petefészkeim megnagyobbodhattak volna főleg akkora mennyiségtől.
Volt hozzá időpontom, de ketten is lemondták előttem és fel nem hívott volna hogy elmegy. Odamentem kétszer is és már nem volt ott!
Na akkor begurultam hogy én még egyszer nem adok ki ennyi pénzt orvosra.
Nem is adtam. Tb alapon voltam inszemen és lombikon. Csak a műtétért adtam hálapénzt meg egyszer a nővérnek 5ezret mert a szabadnapján jött be miattam.
A lombiknál meg a biológusnak és a dokinőnek adtam egy-egy szép csokor virágot, meg a nővéreknek egy-egy szál virágot és egy kávés csomagot amiben kávé, cappuchino meg tejpor volt! Ennyi! Ennek is úgy örültek, tök meg voltak hatva! Aranyosak voltak. Örültek hogy sikerült a lombik, és eggyel kevesebb betegük lett! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LINACSKA
Nekem tuti jó az időpont, csak apácska nem tudom belemegy-e hogy olyan messzire menjünk. Hol van ez a tó pontosan?

dita75
 
 


Linácska, június 13. Így elsőre jónak tűnik. Kb. hogy lenne, hánytól-hányig? És majd a pontos cím is kéne, amit a GPS-be beírhatok.

Vius, ó, de kár, hogy magas a vérnyomásod! De a gyógyszer segíteni fog, ne aggódj, lent tartja végig, nem lesz baj!

Katám, ha esetleg jelentkeznél, akkor tudd, hogy sokat gondolok rád és szorítok a felépülésedért!

Yadine, de jó, hogy túlvagy a második inszemin Nagy drukk neked+++++++++++++++++!!! Én nagyon hiszek a jelekben!!:))) Szuper jelek voltak nálatok!! Nekünk is voltak jelek anno: pl. első kötelező sétánál az elhagyatott Duna-parton ikres babakocsis apuci jött szembe, nem tudjuk honnan került oda, csak mi voltuk és ők. Ja, meg sokszor voltam laptetőn is, ez is jel volt. Elhiszem, hogy a párod ideges volt. Az enyém sem bír várni. Végül csak megbékélt a tiéd, ugye? Remélem, hogy azért pihengetsz is és sétálsz is, hogy jó vérkeringés legyen a méhedben.

Nellike, gratula a 30. héthez. Látod, hogy jobb is, hogy két babád van? Tényleg sok a gond a hármasikrekkel. Remélem, hogy azok a hármasikrek jól vannak azért!

Lilia, üdv köztünk! A SOTE-n én minden inszemi előtt adtam egy 10-est, szerintem jól sült el.

Timejka, jól sejted: vágom a centit az UH-ig) Ma találtam egy jó dolgot, van magneB6 Extra is dupla hatóanyaggal, így olcsóbban tudok hozzájutni a magnéziumomhoz! A 4 órás meló is szuper, legalább van állásod Ma is kapd el apát szerintem!

Zsuzska, szuper szülinapod volt, szépek vagytok együtt!

Dy, nekem is fáj 3 napja a fejem, eddig nem fájt. Szóval, szerintem a szeles idő miatt van nálad is.
Vendég
 


Tali,
előljáróban annyit a helyről, hogy Kecskemét mellett.
Dita, ha ennyit mondasz a párodnak, akkor az a 1,5 kilóméter, amivel arrébb van, már nem gond.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Hát nem volt elragadtatva. Azt mondta hogy az több mint 150 km nem vagyok normális! :cry:

dita75
 
 


A francba már a laptetővel! :twisted:

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: