Új privát üzeneted érkezett!

Cili!
Ha még aktuális a koszmó téma: Mi hónapokig küzdöttünk Zsófinál a koszmóval. Olajoztuk, de azt meg nem tudtuk lemosni normálisan fürdetőkrémmel a nagy loboncáról és ráadásul 2 nap után vissza is jött a koszmó. BEBÉ samponról azt hallottam, hogy szárítja a fejbőrt, ezért azt ki sem mertem próbálni. Aztán a végén dokinénink nagy kegyesen írt fel szalicilos gyógyszertári krémet, kétszeri használat után szőrén-szálán eltünt a koszmó és azóta se híre, se hanva.

Kép
Kép
lbernuska

Köszi köszi!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Milán baba boldog 4 hós fordulót!
Enikő! Nagyon szép Milán és óriási!

Zsófi! Hunor! Nektek is boldog 5 hós fordulót!

Cili! Neked pedig Nagyon Boldog Szülinapot!

Kép
Kép
Kép
erika26

Orsi! Gyógypuszi Rékának!

Solya! Örülök, hogy Oli jobban van!

Mági! Anyák napja nálunk is hasonló volt, de én legalább Petimtől kaptam ajándékot.

Kép
Kép
Kép
erika26

Köszi mindenkinek!

Megjöttünk mi is, nálunk minden rendben azt leszámítva, hogy Dani vérszegény. Kapott Maltofer cseppeket, szednie kell, amíg az üvegben van. Mellette én i szedem, csak sikerül feltölteni a készletet...

Aztán megjártuk a TESCO-t! Apától kaptam egy szép fülbevalót. Napocska alakú, közepén egy kővel, meg egy szép virágcsokrot! Egy nagyon kedves barátnőm pedig egy homeopátiás könyvet kaptam. Ennek azt hiszem nagyon hasznát fogom venni!!!

Most száguldok, 2 szárítónyi ruha várja, hogy összehajtogassam!

Legyetek jók!

Kép

Kép
dcili81

Aida! Állandóra nem kell bejelentkezned,bőven elég az ideiglenes az ovinak, orvosnak, stb. Van egy formanyomtatvány, azt kell kitölteni, aláíratni és az okmányirodába beadni.

Orsimorsi! Jaj szegénykéim! Mielőbbi gyógyulást a pici lánynak. A pontok miatt ne aggódj, van most épp elég problémád. Idő meg amúgy is van bőven, tudtommal május végéig be lehet váltani.

Andy! Nagyon szép ez a versike!
Milán egy hónapja 69 cm volt, de már tuti hosszabb. Jövő héten megyünk dokinénihez.
ELfelejtettem múltkor írni, hogy szuper a sátor és nagyon jó az ára, amit vettél. Én meg elbénáztam a másikat és lejárt.

Solya! De jó, hogy meggyógyult Olivér! Ne aggódj biztos nem esik vissza!

Ibernuska! Sajnálom, hogy ilyen kevés már a tejecske! Nem próbálod meg tápszerrel húzni még a hozzátápit az allergia miatt?

Köszönöm Milán nevében is a kedves szavakat!

Gabi, Erika! A 4 hós köszöntést is köszi!

Zsófi, Húnor! Boldog 5 hós fordulót nektek is!

Cili! Örülök, hogy minden rendben!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Orsi: Jobbulást!!!!!

Laura, ne hülyéskedj, miért lennél rossz anya, a helyzet a rossz. Sajnálom, nehezen tudnám itthon hagyni Domit.

Én a pénteki Normafás taliban nagyon benne vagyok!!!

És képzeljek, hogy végre megbeszéltem egy barátommal, hogy a fogad a műtermébe és csinál pár képet Domiról, na az én maszatolásaimat meg se mutizom ezt követően! Remélem a hét végére kész lesznek és meg tudom mutizni őket!

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Enikő! Ne haragudj, a hófordulósokból mindig kifelejtem a kisfiadat! Boldog 4. hónapot Milánnak! :lol:

Hunor ma (is) egy angyal volt. Biztos lefárasztotta a hétvégi jövet-menet, a sok rokon stb., mert ma nagyon sokat aludt napközben is (most is alszik :lol: ). Az is lehet, hogy engem kímél, rendesen taknyosodom és 37,5 a hőm. Délután együtt aludtunk 2 órát, már nem is emlékszem, mikor volt ilyen!

Cili, Solya! jó, hogy rendbe jöttek a gyerkőcök, illetve hogy nincs nagy baj!

Orsi! Rékádnak mielőbbi jobbulást!

Kép
Kép
szeles4

cili. ismet boldog szulinapot! hogy telt?

sarmi. boldog nevnapot.

az erintetteknek boldog hofordulot!

KépKép
KépKép
mush589

orsimorsi. gyogypuszi Rekadnak!
majd mesz anyumhoz, amikor tudsz. junius elejen mar a masik is ott lesz!

KépKép
KépKép
mush589

Bakkkerrrrr, írtam egy olyan hosszút, igyekeztem reagálni mindenkinek, és rossz gombot nyomtam..... :evil: :evil: :evil:

Nnnnna, akkó mégeccőőőőő nekifutok..... :x
bébic

Berni nekünk bevált a BABE, mi maradunk annál. Meg kicsit olajzom a fejét, sapi nélkül, és így elviseli!

Kép

Kép
dcili81

Orsi remélem hamar rendbejöttök!

Kép

Kép
dcili81

Mush köszi! Semmi extra nem volt! Már nem nagyon igénylem! A 2 legfontosabb személy velem van és ez elég!

Ja igen írt sms-t a húgom, akivel, vagy 1,5 éve nem beszéltem! Írt anyám is, de apám nem! Legalább bennük a szándék megvolt!

Kép

Kép
dcili81

Először is nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket, drágák vagytok! :lol:
És mindenkinek utólag is boldog anyák napját! :D

Musi: Nagyon édik a dédis képek!
Még nem jutottunk el anyudhoz, ne haragudj, nem tudom, mikor sikerül, mert szerda este levonulunk szüleimhez, és vasárnapig ott leszünk. Tegnap hívtam anyudat többször is, de nem volt elérhető.... :(

Boci: Nagyon édi Marci a kádban! És milyen ügyes! :)

Eszterke: neneneneneneeeeeee menj el! Emlékszel, én is volt, hogy szóvá tettem, hogy nem reagált rám senki....előfordul, hogy az embernek olyan napja van, hogy érzékenyebben érinti a dolog, de ez nem lehet ok, hogy itthagyj minket.... :( Plíííííííííííííííz, gondold át még egyszer!

Manna: Köszi a Sinlacos infót, közben utána néztem, ez olyan sűrítőcucc-féle.

Kubu: Erzsébet tényleg nincs messze, majd megnézem a kereszteződést, amit írtál,merre van.
bébic

Vera: Iza gyönyörű, és a fiaid is aranyosak! :D

Cili: Boldogboldog szülinapooooot! :lol: :lol:
Köszi a hurkákat, ilyenek vannak nekünk is! :lol: (najó, nekem nincs :wink: )
Hmmm, az a torta...nagyon kis barátian néz ki! :lol:

Hú, megen anyóstéma.... :P Enyim van annyira messze, hogy amennyit látom, az még kibírható. Amúgy nem vészes, persze, vannak húzásai neki is, de egye fene, ennyit fél lábon is....
Sajnálom, akinek boszorkát osztott a sors.... :? :evil: :roll:
Anyósfőző...hehehehe....nekem is más ugrott be.... :P :wink:

Solya: Én nemtom, milyen az a Hippes kupon...Rossmannban meg már vagy fél éve nem jártam, pedig jobban szeretem, mint a DM-et. :(

Susy: Ákosnak is megfogta kicsit a kakiját az alma, de mióta alma-őszit kap, minden okés. Úgyhogy lehet abban valami, amit Musi írt.
Ákos is így zabálja az ujjacskáit, sokszor még a kisujj is befér, addig küzd! :lol: :lol:

Aida: Sajnálom, hogy így alakult, de csodállak az erődért és a kitartásodért! Hidd el, ennek úgyis meglesz az eredménye és nagyon boldog életetek lesz Noellal!

Márti: Édi kiccsaládod van! :lol:
Jobban vagytok már?

Gabi: Ilyen kanalaink vannak nekünk is! :lol: Ákos imádja, már messziről megismeri és tátog neki! :D
Az előkét hol vettétek?
Nagyon szépek a virágaid!
bébic

Koszmó: Épp tegnap vettem észre, hogy icipicit visszajött nekünk is :shock: , úgyhogy jobban oda kell figyelnem, szerintem nem mostam meg neki rendesen a BABÉ-val... :roll: :oops:

Kubu: Sajnálom, hogy anyukáddal ilyen a viszonyotok! :(

Cili: Dehogy vagy rossz anya, miért lennél? Nem lett Daninak semmi baja, és most már tudod, hogy MÉG JOBBAN oda kell figyelned, ennyi! Ettől te még szuper anyuci vagy! :lol:

Zsebi: Sajnálom, részvétem.

Mági: Jobbulást kistücsköknek!

Engem sem köszöntött fel senki, de bízom benne, hogy ennek csak az az oka, hogy a férjemmel nagyon összekaptunk szombat este és nem igazán beszélünk azóta.... :?

Enikő: Milán nagyon édes!
És az az összehasonlítós kép, nem semmi, mennyit nőtt! :lol:
Én úgy sajnálom, hogy nekünk nincs ilyen képünk....majd megpróbálok valamit szerkeszteni....

Sarmon: Boldog névnapot!
Életjelet kérünk!!!!

Orsi: Jajj, sajnálom, hogy ennyire beteg Réka.... :( :( Gyógyuéjon meg hamar!
De még jó, hogy van segítséged!

Solya: Dejódejódejóóóóóóóó! :lol:

Zsófinak, Huninak és Milánnak boldog hófordulót kívánunk mi is!

Bernuska: Sajnálom a tejcsit, de a lényeg, hogy szépen nő Zsoff! :lol:

Gabi: Nálam tegnap óta megint vendég Miki, már a t..köm tele vele... :evil: :evil: Decemberben megszületett Ákos, januárban még nem, de februárban már ezerrel megjött, és azóta havonta szinte napra pontosan.....a kötsööööög.... :x :x :x
bébic

enikő: a tápszer jobb mint a hozzátápi az allergia miatt? nem forditva? a tápszer ugye tehéntejes, ami erős allergén pár gyümi zöldség meg teljesen ártalmatlan allergia szempontbol. én igy tudtom/tam...?

mi van az eltüntekkel? az ujakkal is? pl. bheni, bkati, bb, csakegy, stb?

kérdés: nektek mikor szokott jönni a családi pótlék, ebben a hóban jött már? nekünk már ilyenkor szokott jönni és most semmi és mingyá vonják a hitelt és az is kéne hozzá :oops:

solya: éljen!!! ne félj ha nagyon vigyázol rá, nem fog visszaesni! de megértelek, mi egy hónapja voltunk benne és még mindig ugy félek h visszaesik v h megint beteg lesz! adom neki tudod a cvitamint meg a homeos immuerősitőt meg próbálom izolálni ah tudom. majd irj h mi van még!

orsi: szegények! legyetek tul rajta mihamarabb azt kivánom! vannak a fülfájásra is homeós bogyók irjak be?

Kép
andy30

bébic:
ne is mondd, azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy még alig múlt el a gyermekágyi vérzés, én már megint menstruálok! :evil: Most is el kellett Apát szalajtani a tescoba,mert nem elég a betét... A fiam meg.. Szegénykém alig kap levegőt ,és amikor nagy nehezen sikerül ráapplikálnom a cicire szörcsögés nélkül, akkor meg nem ízlik neki, és ívben köpi ki.. A tejem meg 300 ml alatt van....

Hófordulós babákat isten éltesse sokáig!

Cili:
Neked boldog szülinapot kívánok!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Andy:
a tápszer a babák szükségleteihez van kifejlesztve. A gyümölcs esetében van nem egy olyan eset, hogy ugyan rögtön nem vehető észre semmi, de a baba számára korai hozzátáplálás a későbbiekben allergiához, vagy emésztőrendszeri problémákhoz vezethet.

Kép
Kép
Kép
mágnes

mági: gygyuljatok!:(

bébic tessék kibékülni apával!

ja ma végre átfordult a háttáról hasra képzeljétek:)eddig csak forditva ment.

zöldi jártok még dévényre? kell még? nődokihelyzet?

más jár még dévényre? mi megszakitottuk a betegség miatt de gondolkodom h lassan viszem megint de reménykedem h majd aszondja már nem is kell menni:)

Kép
andy30

mági de mely gyümik v hogy?

Kép
andy30

Laura! Dehogy haragszom! Ha Gabi nem írja, nekem eszmbe sem jut! :oops:

Bébic! Ilyet én is szoktam csinálni! Olyan bosszantó!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Manna: Nagyon várjuk a szupcsi képeket! És a tieid is nagyon szuperek!

Szeles: Remélem, nem leszel beteg!
Ma Ákos is gyanúsan sokat aludt, reggel fél 10ig :shock: a 7es hami után, délután meg belealudt az ebédjébe, és majdnem 1 órát durmolt. :shock: Nála ez már több, mint gyanús.... :roll: És alig eszik.... :(
bébic

Apa megen horgászik (gyűjti a halat augusztusra, höhö :wink: :wink: :lol: ), én meg lassan fürcsi, olvasás, csicsi.

Alma-őszi: na, az nálunk is "oldottabbá" tette a hangulatot Koboldnak odabent :lol: :lol:

Bébic: előke Ikejjjás, 2 darabot vesztegetnek egy ezresért, moshatós 40 fokon. Miki meg pusztuljon meg... :twisted: mint a South Parkban Vér néni... vagy ez csak nekem mond valamit? :oops: :oops: :oops:

Andy: mi még dévényezünk. Holnap megyünk.
Tápi: a HA-s tápszerek elméletileg glutén mentesek és olyan bontott formában tartalmazzák a fehérjéket, hogy minimális az esélye az allergiának.
Gyüminél meg sose lehetsz benne biztos, hogy honnan van (fél évig tanultam biogazdálkodást, vicces volt), hacsak nem te termeszted, ráadásul a baba fejletlen gyomra, bélrendszere reagálhat máshogy a gyümire, és ettől alakulhat ki később allergia nála. Szerintem :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.05.04 21:05-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Mági: Sorstárs.... :roll:
Szegény kis Beni, sajnálom! :(

Andy: Én azt olvastam valahol, hogy a mai tápszerekhez a tehéntejet már annyira szétcincálják, és kivonják belőle azokat a részeket, ami ártalmas, hogy végeredményben közelebb áll a tápszer az anyatejhez, mint a tehéntejhez.
Nagyon ügyes Regus! :lol:

Békülnék én, de miért mindig én engedjek?! :( :( Már unom....
bébic

Gabi: Köcce, beszerzek sztem én is olyat.

[quote]A írta:lma-őszi: na, az nálunk is "oldottabbá" tette a hangulatot Koboldnak odabent

Hmmm, milyen kis finom és nőies voltál! :lol: :lol:
Amúgy esetünkben Ákosnak láthatóan jobban is ízlik, mint a sima alma. :D
bébic

Andy:
azoknál a babáknál, akik allergiára hajlamosak, vagy a családban előfordul allergiás, angyobb az esélye az allergiás reakcióra, így a korai hozzátáplálással vigyázni kell.
Az is tévhit, hogya tápszeres babáknál korábban kell hozzátáplálni,az ő emésztőrendszerük sem érett, és" A tápszeres babák szervezete amúgy is ki van téve a fajidegen fehérje bélrendszerre gyakorolt negatív hatásainak, így különösen fontos, hogy megvárjuk a féléves kort, mielõtt újabb ételekkel ismertetnénk meg."

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bébic: úgy tűnik, Koboldnak is. A második nap, ahogy kapta, már majdnem egy egész üveggel betolt belőle.

Na, de mostmá' télleg megyek pancsizni.

Kép

Kép
gabilany79

bébic: ismerős. végül mindig mi engedünk :? legalábbis nagyrészt..

tápi: köszi a válaszokat. de ha olyan gyümit kap ami nem allergén (elvileg)? pl. alma.
csak mert ugye nálunk az allergia nagy téma, és nekem van tejem, tápszert semmiképp nem akarok adni, most azt fontolgatom, h még huzom a hozzátápit is, de először csak olyan gyümit- zöldséget akarok adni amiről azt mondják nem vált ki allergiát. most nincs itt az a könyvem ami irja melyek ezek de már olvasgattam utána.

Kép
andy30

Andy: én elvileg semmire nem vagyok allergiás, de a legtöbb almától fáj a gyomrom. Pedig elméletileg lúgosítania kéne :roll:

És akkor most már tényleg itt se vagyok.... Függgggggőőőőőő vagyok, nem tudok elszakadniiiiiiii..... :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: Abból Ákos is becupál simán egy üveggel. Most gondolkozom, mi legyen a következő....szerintetek a sütőtök jó ötlet? (az van itthon most)

Andy: Igen, igazad van, de most tudom, hogy igazam volt, és nem akarok engedni..... már megint.....csak olyan pocsék érzés.... :cry: :cry:
Bár nem vagyok szakértő, de én mindenhol az almát hallom, hogy azzal kezdjünk, mert az a legkevésbé "veszélyes", pl. allergia. Ez gondolom nem azt jelenti, hogy az arra hajlamosaknál nem okoz gondot, de az összes közül gondolom ezzel van a legkevesebb bébinek problémája.
bébic

[quote="gabilany79"]
írta:
gabilany79Függgggggőőőőőő vagyok, nem tudok elszakadniiiiiiii..... :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bébic

na basszus, pancsi még mindig nem volt, leragadtam Showder Klub előtt, höhö...

Bébic: nálunk védőnéni tanácsra a krumpli lesz a következő, mert az az összes "főzelék" alapja... és rögtön után a sütőtök meg a répa...

vége a reklámnak... :P :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

http://molnarlinda.inf.hu/

bocs lányok, de ő a rokonom és gondoltam terhesztem....:(

Kép
andy30

terjesztem bocsi

Kép
andy30

Andy! Nagyon szorítok nekik, hogy összejöjjön a pénz és sikeres legyen a műtét! Olyan rossz látni, hogy egy ilyen picike beteg!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Andy! Még én sem kaptam családi pótlékot, én is épp kérdezni akartam, máshol adták-e már.

Gabi! Én kb egy hete vezettem be a krumplit almával. Nagyon megy! :) Igaz, családi hagyományokhoz híven úgy látom, Szabi is jó evő lesz, még nem tudtam neki olyat adni, amit ne termelt volna be lelkesen. :) Úgyhogy az ebéd már csak főzelék, ált. alma krumplival, és délután is kap egy kis gyümit. Tegnap odaégettem az ebédjét :evil: és már nem volt időm másikat csinálni, úgyhogy felbontottam egy üvegeset, banán-őszibarack teljes értékű rizzsel. Na, az még nekem is ízlett! :) (tudom, a banánt sokan nem ajánlják, én sem akarom rendszeresíteni még, de úgy gondolom, az üveges bébikaják eléggé ellenőrzöttek ahoz, hogy adni lehessen egyszer-kétszer.)
Gabi! Te egy egész üveg kaja után még adsz neki cicit vagy tápit? Nálunk sokszor még kér utána cicit, de ez már szerintem csak konfortszopi.

5 hónapos paramétereink: 7000g és 68 cm.

Tegnap volt Bogiéknál szülői és meglepi anyáknapja. Nagyon szép volt! Május22.-23.-án lesz az osztálykirándulás, Bogácsra mennek, és nem messze tőle szoktunk barlangászni (Bükkzsércen), úgyhogy a párom elég jól ismeri azt a területet, bevállalt 23.-ára egy túravezetést, ahová megyünk mindannyian! Babakocsival!! :)

zsebi_baba

Jó reggelt!

Gyors helyzetjelentés rólunk. Hunor ma is fél 7-kor ébredt, és azóta már aludt 1 órát. Nekem továbbra is hőemelkedésem van, a torkom rendben van, viszont tiszta takony vagyok. Apa ma délutános, megyünk Zalánnak a bulijára bevásárolni, beszaladunk a munkahelyemre is.

Családi pótlék: a Kincstár 5-én szokta utalni, nekem jött is az SMS a banktól.

Kép
Kép
szeles4

zsebi.gabi. hozzatapit mar elkezdok. hogyan csinaljatok a fozeleket?

bebic. en se tudtam elerni vasarnap. probalkozni kell...
remelem kibekulsz apaval. mi a baj?

andy. drukkolok nekik!

gabi. sikerult furdened?

bebim 9-kor fekudt es 12-kor, 3-kor, 6-kor kelt, es f8-kor mar nem tudtam vissza altatni. en nem ertem, hogy miert kel ennyiszer. de ez meg mindig baratibb, mint az 1-1.5 orankent.

KépKép
KépKép
mush589

mikor lesz zalan bulija?

KépKép
KépKép
mush589

mush:
én Annával úgycsináltam a főzeléket, hogy megpároltam a zöldséget, ,ellé pároltam krumplit is. A zöldség levét nem öntöttem ki, amkor kész volt, zöldség összeturmix, hozzá krumpli apródonként, mert nagyon bekeményítheti. Ha túl sűrűre sikeredne, akkor lehet a párolóléből önteni hozzá, de még jobb, ha anyatejet adsz hozzá.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jóreggelt!

A gyanús viselkedés tovább folytatódik: ma 7.50ig aludt.....félek, hogy beteg lesz....ja, és alig akar enni... :( de láza nincs....és már megint nyűglődik, mert álmos... :shock:

Andy: Sajnálom a kicsi lányt, remélem, minden jóra fordul velük!

Nekem az előbb jött az SMS, hogy utalták a csp-t.

Gabi: Úgy utálom, hogy az én védőnőmet nem lehet semmi ilyenről megkérdezni...még azt sem merem neki megmondani, hogy Ákos már 2 hete kap gyümit tízóraira....szerintem kikergetne a rendelőből... :? :shock: :roll:

Musi: Hívom majd még, csak szerintem a héten már nem jutunk el hozzá, holnap megyünk vidékre. Ne haragudj, hogy csak ilyen soká tudjuk elhozni...de a pénzt szívesen átutalom ám, ha szeretnéd!

Zsebi: Szép méretek! :lol:
Hú, bizti nagyon jó lesz az a túra!

Mi meg hamarosan megyünk szurira, meg méreckedni, kíváncsi vagyok, Kismancs mekkorát nőtt. :lol:
Csak ne kezdjen el esni, bakker...... :evil:
bébic

Jaj, egy gyors kérdés: a meningo oltást mikor kell kapnia? Vagyis mikor kell kérnem, vagy hogy megy ez...?
bébic

bébic:
elvileg a dokinőnek meg kéne kérdeznie, hogy mikor szeretnéd. Anna annak idején 6 hós környékén kapta. Szerintem amikor lemennek az egymás utáni kötelezők, azután lehet adatnai. Kérdezz rá, mert ki kell váltanod.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: Kösziiiiii, akkor ma mindenképpen rákérdezek!
Hogy vannak a gyerkőcök?
bébic

Helló Csajok!

Most fejek... cseppek jönnek már csak. :cry:

Köszönöm mindenkinek a hozzátápis tanácsokat! Basszus a védőnéni anno pont az ellenkezőjét mondta. Mikor szóbakerült, hogy esetleg tápszert is kapnia kell Zsófinak, azt mondta, hogy akkor minél előbb el kell majd kezdeni a hozzátáplálást. Ennek a nőnek a tápszer a mummus!!! Persze azóta már ígérte, hogy kijön és átbeszéljük ezt a kérdést, de hónapokkal ezelőtt járt itt utoljára... :evil: Hallgatok rátok és kivárom a 6 hót.

Gabi!
South Parkos Vér nénire nem emlékszem, de Kula bácsira, az ünnepi kakira igen. :lol:

Családi pótlék: ma került a számlámra. Szerintem május 1 kevert most be, azért jött később.

Kép
Kép
lbernuska

hahó

hát nekem még ma sem jött a csp. remélem du.ra meglesz..

zsebi: Nagybátyám a Jegyző Bükkzsércen és Cserépfaluban:) nagyon szép helyek! én mezőkövesdi vagyok és szinte Bogácson nőttem fel, volt ott egy nyaralónk, sajna már eladtuk:(:) nagyon jó hely:) ha bármi kellene a környéken (szállás, akármi segítség) szólj! hívhatsz is:705473000 és jó szórakozást

mi azon a hétvégén Jászberénybe készülünk párom akar megnézni vmi hüllőkiállitást :roll: . ez lesz az első családi kiruccanásunk ami nem rokonlátogatás kiv vok h sikerül:) kocsival megyünk és ott meg majd apa hozza majd kenguruban. és mivel oda jártam fősulira és diploma óta nem voltam jó kis nosztalgia is lesz nekem 7év után:)már alig várom megnézzük a kolit is mindent:)

regus megint reggel fél7ig aludt eccer ugyan nyöszörgött éjjel de meg sem néztem hány ora mert vissza is aludt magától:) és reggel is azt csináljla h nem sir hanem csak dumálgat és már én veszem ki etetni mert már idő van nemtom amugy meddig huzná.

na megyek mert szopiidő van igaz most jöttem rá h pont az előbb ittam meg a kávémat :? arra azért szoktam figyizni h közvetlen szopi előtt ne igyak kávét de már mind1 most

bébic: én is mindig félek ha alvósabb mert nekünk is ugy kezdődött a betegség:( és most is félek h ennyit alszik napok óta. de ne aggódjunk inkább örüljünk! lehet h már csak "nagyosodnak" ahogy apósom mondta hétvégén:)

na megyek majd jövök

andy

Kép
andy30

berni nem próbálod ki a tejserkentő bogyókat amit irtam?

Kép
andy30

Sziasztok!!!

Bocika:értettem,nem aggodalmaskodok :wink: :lol:

Zöldi:utólag is boldog névnapot!

Berni:húúú Zsófi micsoda ügyes,miket tud már... :lol: :lol:

Enikő:Milánnak bolgod 4hónapot!!(utólag :oops: :D )

Cili:tök jó h minden rendben van :D akkor valószínű mi is a cseppekre fogunk számítani

Manna:szupi ez a műtermes fotózás.ÉS te is nagyon nagyon jó képeket csinálsz :lol:

Bébic:sajnálom h apával nem vagytok jóban :( nálunk ilyenkor ha összekapunk(és nem én vagyok a hibás)tuti nem én "könyörgök"...igaz régebben volt olyan is h 3napig nem beszéltünk,de aztán jött apa..... :roll:

Andy:megírnád mi a nevea homeos immunerősítőnek?és a c vitamin aza cebion csepp,vagy más amit adsz neki?
Családi:még nekem sem jött meg,de nekem mindig később szokott,mert nekem postán jön.lusta vagyok átíratni számlára :roll: :roll:
Nagyon ügyi Regi!!

Gabi:nyugi én is függggőőőőőőő,de sztem vagyunk itt még egypáran ezzel így :lol: :lol:

Andy:sajnálom a kislányt..szomorú h ilyen picurok mennyit szenvednek :cry: :cry:

Zsebi:szép méretek :lol: húúú de jól hangzik a túra

Hozzátápi:érdekes minden fele mást mondanak.pl nálunk védőnő mindig azt mondta nekem h a krumplit ne keverjem gyümivel,gyümi ne legyen ebéd,stb....Rékánál így is csináltam,de most már fogalmam sincs mit fogok Olival csinálni.Meg hogy szopi előtt adjak neki kaját ne előtte...tök durva,nem hogy minden honnét mást hallani...

Nálunk:tegnap itt akkora jégeső volt rendesen állt az udvaron a jég :roll: :shock: De ma már elég tűrhető idő van,igaz baromira fúj a szél...Réku továbbra is náthás,még Olinak is kell közbe szívni az orrát de nem annyira vészes....

solya051020
Káld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?