Új privát üzeneted érkezett!

Kata, szeritem egy telefont megér! De nem tudom, hogy mennyit kell a szervezetednek pihennni ?
wepe

Kata!
Ezt a genetikai dolgot nekem is mondta Sipos doktor mikor kérdezgettük őt a sikertelenségekről az Intézetben,de biztos van is benne valami!Nem tudhatjuk mi miért történik sajnos!
Sipos doktort gondolom megtudod kérdezni a sorszámmal kapcsolatosan!

Ladiva!
Igen nekünk nagyon kedvez a jó idő mostanában!Folyamatosan kint vagyunk! :lol:
Hétvégén meg kihasználjuk,hogy apuka itthon lesz,mert az új munkarend megváltoztatással elég kevés időt tud a gyerekekkel tölteni! :( Hiányoznak neki nagyon a picurkák egész nap!

phpBB: Kép
belluska

Érdekes, hogy most minden további nélkül beenged a rendszer.

Nem tudom, hogy ti hallottatok/olvastatok-e hasonlót, de én egy másik topikon olvastam egy hozzászólást, amelynek írója egy harmadik topikban olvasta, hogy mintha eltörölték volna a sorszámos korlátozást. Én ugyan kétlem, hogy pont most ebben a gazdasági és politikai helyzetben ez megtörténhet, de aztán sosem lehet tudni, hogy mi van. Majd jövő héten rákérdezek, ha el nem felejtem.
Vendég

Majd megkérdezem kedden a dokit, biztos tud mondani valamit.

Ladiva,
ez a sorszámos dolog érdekes, mert nem mindenhol van. A pesti Kaáliban tuti nincs és szerintem a BMC-ben sem.

Wepe,
S. doki 3 hónapot mondott a várakozásra. Ez gondolom 3 ciklus, és ha meg kell várni 3 ciklus leteltét, akkor augustusban telik le és így lehet csak szeptember lesz a folytatásból.
i.kata

Kata, akkor ez azt jelenti, hogy a helyzetre való tekintettel nem kerülsz automatikusan a lista legvégére, hanem elég kivárni a 3 hónapot?

Nem is tudtam, hogy a Kaáli-ban nincs sorszám. Azt hittem, hogy az OEP szabálya a maximális beültetés támogatásáról minden intézményre vonatkozik. De akkor ezek szerint nem.
Vendég

Ladiva,
nem tudom, mert kérdezte a doki, hogy van-e fagyiban baba én meg mondtam hogy igen, vannak még ketten és erre mondta hogy akkor 3 hónap múlva folytathatjuk.
i.kata

Kata, akkor bízzunk benne, hogy a fagyi babás bülti is sikeres lesz!
Vendég

Kata!
Az nagyon szupi,hogy vannak fagyi babáitok,annak biztos hogy 3 hónap múlva nincsen akadálya gondolom!Én bármely változatra a legjobbakat kívánom neked! :P :wink:

belluska

Sziasztok!
Kata
Az én esetemre nem tudom emlékszel-e? Nekem a laparoszkóp mellett volt egyidőben a befejező műtét is. 6 hét után elmentem a nőgyógyászomhoz aki azt mondta nagyon szépen rendbejöttem és ne is védekezzünk sokkal nagyobb az esély nyugodtan maradhatok terhes. Tudom hogy mindenkinek 3 hónapot mondanak de ha a méhszáj zárt, és a kontroll vizsgálaton rendben van minden akkor nincs nagy veszély. Az intézetbe én is csak 3 hónap elteltével fogok menni, de az esélyt mi megadjuk a babára.
Sokat gondolok rád. Nekem is ott volt a műtétem, ha segíthetek valamiben csak kérdezz, sajnos még nem felejtettem el. Viszont már el tudom fogadni.
Szerintem a sorszámodat semmi képpen nem vesztetted el, mert a sorszám csak a támogatott beavatkozásoknak szól. Ha valaki fizet attól még jár neki a támogatott beülti. De a Sipos doktor biztos tudja.
Ladiva
Május közepén megtudom hogy milyen állapotban van a vesém és utána megyek én is az intézetbe szerintem fizetősre, mert sajna én nem várhatok fél egy évet. Neked nagyon drukkolok!!

Belluska!
Minden rendben, puszi nektek :lol:
Vendég

Kata
Bocsánat 3 hét múlva mentem kontrollra nem 6.
Vendég

Kellemes Hétvégét mindenkinek csajszik! :lol:

Kriszta!
:D :D :D
Puszi lánykádnak! :wink:

Kép

belluska

Fitie!
Merre vagy?
Csak nem megszületett Petike?
Mindenképpen írjál ha gépközelben vagy!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Lilla!
Puszi Kirusnak!!!! :P :P :P
Élvezzétek a jó időt!!!!! :wink:

belluska

Sziasztok

tudom nagyon eltűntem, sry. Petike még a pocakban van, de már nem lehet tudni meddig. Nagyon rossz továbbra is a vérképem, nem tudják hogy mi okozza, megint feküdnöm kell, + elkezdték NSTvel megfigyelni a babát hogy azonnal kikapják ha bármi zűr van. Irtózatosan be vagyok dagadva, a bokám már felismerhetetlen néha :( szóval leginkább csak olvaslak titeket, már amikor le merek ülni kicsit a gép elé. De nem aggódom mert a Babóval minden rendben, mind a mérete, mind a mozgása, szívhangja szempontjából, és csak arra koncentrálok hogy ezt a kis időt már fél lábon is... :)

Kata nagyon sajnálom ami veled történt, sok kitartást kívánok neked és a férjednek is.

puszi mindenkinek

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Helló lányok!Kata,örülök,hogy itt vagy köztünk megint,a múlt héten nagyon sokat gondoltam rád,aggódtam kis lelkedért :oops: Ladiva,most te kezdesz nemsokára,jól olvastam?Irj le részletesen majd mindent,mert lassan én is kezdek.6.-án kell mennünk konzira,szerintetek most mi fog történi?A vérvételek eredményét beszéljük majd meg,és ennyi?Nekünk júl-augusztusi kezdés volt igérve,addig mi fog még történi?Mikor irják ki a gyógyszereket?Jaj annyi kérdésem lenne. :) Belluska,te kis tapasztalt hol vagy?

salygabó

Fitie!
Szuper!Az a lényeg,hogy Petike jól érzi magát a pocakban!
Sajna,hogy ilyen sokat kell feküdnöd,mert biztos nem lehet könnyű,de megéri a kis hercegért! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vigyázzatok magatokra!!!! :P
Pocaksimi!

Gabó!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Itt van mindjárt az a nyár! :D :D :D De jó is lesz!!!!! :lol: :lol: :wink:
Szerintem a köztes időben semmi nem fog történni az emlékeim szerint!Azt hiszem! :oops: :D Repítem az időt neked!

belluska

Gabó!
Ha már túl vagy a vérvételeken, akkor egyrészt az eredményeket fogja elmondani a Tanár úr a konzin, másrészt pedig a kezdést fogjátok megbeszélni. Mindent el fog mondani, hogy mi hogyan zajlik, meg kérdéseket is feltehetsz neki, nagyon türelmesen és érthetően elmagyarázza a dolgokat.

De azért kicsit besegítek. :) A szurik és minden más gyógyszer receptjét vagy a 21. napos vv-nél kapod meg (long protokoll esetén), vagy pedig a 3. napos kezdésnél (short protokoll). Csak infó, hogy short protokoll esetén a 3. napon nem csinálának vv-t, legalábbis Tanárúr ezt mondta. Hogy melyiket fogja csinálni, azt majd ő eldönti. Függ az életkortól, az eredményektől, satöbbi. A közelben vagy egy gyógyszertár, ott mindig minden gyógyszerből van. Kapsz egy kezelőlapot is, amire ráírják, hogy melyik nap mennyi adag szurit adj be magadnak, és ráírják, hogy melyik nap kell menni UH-ra, következő vv-re, melyik gyógyszerből mennyit kell bevenni neked és párodnak. Sok infónak tűnik, de meglátod, el sem fogod tudni téveszteni. Fogsz még kapni pár papírt, ezek nyilatkozatok, amiket kitöltve majd vissza kell vinni nekik, ezek a TB támogatottsághoz kellenek, a többit ezzel ők intézik. Aztán meg időről-időre vv-kre és UH-kra kell menned, és egyszer csak hipp-hopp megtörténik a leszívás, és rá 3 vagy 5 napra visszaültetik az embriókat. Hát kábé ennyi. Észre sem veszed és túl is vagy rajta. Bármi kérdésed lenne, csak tedd fel, azért vagyunk, hogy segítsünk és megosszuk az infókat. Ja, és a köztes időben spontánkodhattok, hátha nem is lesz szükség a lombikra!

Kata, ne haragudj, hogy megkérdezem és feltépem a sebeket, soha nincs jó alkalom ilyesmit kérdezni, de miért csak holnap csinálják a befejezést? Miért várnak ennyi időt?

Kriszti, drukkolok, hogy a veséddel minden rendben legyen, hogy utána kezdhessetek, mégha fizetősen is. Valószínűleg én is ezt tenném.

Én csütörtökön megyek vv-re és kezdek.
Vendég

Sziasztok!

Ladiva, olyan jól leírtad a progaramot ! :)
Mennek a drukkok ! :) :)

További szép napot mindenkinek :D
wepe

Wepe, köszi, sajnos az idők folyamán a net és egymás segítségével már lassan szakértők leszünk.

Te is lassan kezdesz, mikor kell menned vv-re vagy konzira?
Vendég

sziasztok!

Ladiva!
ismét megkapod a tiszteletbeli doktornő címet :D nagyon klasszul leírtad a dolgokat :D :D :D
Drukkhegyek a kezdéshez!!!!

Kata!
Teljesen kiment a fejemből, hogy vannak fagyibabák :P :o Igy sokkal jobban hangzik a dolog! jaj de örülök! és nagyon bízok benne, hogy hogy a szervezeted tudja mit kell csinálni!!! Nagyon drukkolok és kitartás a keddhez!!! Amúgy én sem értem, hogy miért várnak ilyen sokáig :roll: :?: :!:

Wepe!
Neked is drukkok a kezdéshez!!!

Gabó!
amit Ladiva írt, az teljesen lefedi valóságot! neked is drukkok a konzihoz!!!

Belluska!
:)

Fitie!
nagyon izgulok értetek! Kivánom a legjobbakat és pihenj nagyon sokat! Drukkhegyek!
dezsina

Jó reggelt!

Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek adjunk holnap pénzt a dokinak? Nem vagyok a hálapénz híve... és abban sem vagyok biztos, hogy elvárná a doki egy ilyen esetben.
Szerintetek?
i.kata

Május 6-án megyek konzira, ott tudok meg többet, de szeritem a május már elmarad, mert 22. napon leszek, anyagiak miatt is jobb lenne június, meg lelkileg arra lőttem be magam :wink: , de majd eldöl...

Kata, nem tudom, hogy mi lenne a helyes a hálapénzzel kapcsolatban. Szeritnem nem várná el.
De a fagyibabák szuperek :D
wepe

Ladiva!
Szuper ahogy leírtad a dolgokat!3 éve volt nekünk és pont így ahogy te leírtad,de annyira elhalványulnak egy idő után ezek a dolgok(emlékszek mindenre,de én nem tudtam volna ilyen remekül összeszedni mint te) :D :D :D :D :wink:
Szorítok a kezdéshez!!! :lol:

Kata!
Sok erőt és kitartást neked a holnaphoz,sokat gondoltam rád a hétvégén is!
Hát ha engem kérdeznél én adnék valamennyit,de persze sok mindentől is függ!Ki csinálja?De egy ilyen helyzetben nem hiszem,hogy elvárják az orvosok!Legalább is így gondolom! :oops: :?
Sokszor ölellek!!!!

Dezsina!
Mindjárt itt a 30.-a! :lol: :lol: :lol:
Puszi neked! :P

Kriszta!
:lol: :lol: :lol:

Wepe és többiek!!!!!
Nektek is szép napot!!! :P

belluska

Belluska,
S. doki csinálja. Legalábbis remélem. Nem mondta hogy mást kérne meg, meg eleve keddenként van bent a sotén, ezért is gondolom.
i.kata

Kata!
nos én adtam amikor nekem volt ilyen műtétem... persze relativ. én sem vagyok pénzdugdosós. De nekem a szitu is más volt. Nem a Forgácsos dokik csinálták, mert akkor voltak valami konferencián és a SOTE-ra mentem vissza ahoz a dokimhoz, aki az inszemeket csinálta... Hát, majd meglátod!
kitartás!!! :wink:

Wepe!
nagyon izgi! én egy hétre rá megyek konzira...

ja és én is olvastam egy másik fórumon, hogy eltörtlik a sorszámozást újra... :shock: :roll:

Belluska!
már nagyon várom!!!
dezsina

Kata!
Persze,akkor biztosan ő fogja csinálni!
Sajnos,hogy így történt!De tőle is megkapod biztos a lelki támaszt,amit egy ilyen helyzetben meglehet kapni egy orvostól(ráadásul ő még egy "nagybetűs" EMBER is ) és biztatást biztosan fogsz kapni tőle a későbbiekre nézve!Amire most 100% hogy szükséged is van!
Puszillak!

belluska

Sziasztok

Gyors bejelentkezés csak. Velem minden rendben nagyon edzem magam a vese kontrollra :lol:

Kata
Nagy ölelés neked :lol:

Ladiva
De jó akkor neked is szurkolhatunk, szuper.

Dezsi
Már nincs sok hátra, aztán csak előre :lol:

Gabó
Azt hiszem itt a legjobb helyen vagy hogy segítséget kapj, ez a kis csapat mindig segített, akinek kellett. És jó hogy van aki biztosan tudod hogy nagyon szorít neked, és tudjuk mi a helyzet mert mindannyian végigcsináltuk.

Belluska
Vendég

Köszönöm lányok a leirást,sokat segitett:)Szuri-magamnak kell beadnom? :oops: Wepe!Mi is 6.-án megyünk konzira,te is kezded a lombikot?Mi fél 7-re megyünk,ti hányra?

salygabó

Kata,gondolok rád holnap tiszta szivemből :oops:

salygabó

Kriszta!
Vese kontrollon minden rendben lesz és akkor jöhet a kezdés!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabó!
Szurit nekem párocskám adta be mindig,pedig ő még egy vérvételtől is rosszul van! :oops: :D Csak az első ment nagyon nehezen!Menni fog meglátod,azon ne idegeskedj! :wink:
Egyedül a tüszőrepesztőt adta be asszisztensnő nekem mindegyiknél!Amit a punkció előtt kell beadatni! :D

Kata!
Millió ölelés neked!

belluska

sziasztok!

Kata!
gondolok Rád!!! :wink:
dezsina

Szia Kata!
Nagyon sokat gondoltam rád ma!
Pihend ki magad és minél gyorsabb lelki és testi felépülést kívánok neked!Sok ölelés!!!!!!
Puszillak!

Jó éjszakát mindenkinek!

belluska

sziasztok!

holnapra kérekszépen drukkokat!!! :)

Kata!
várunk nagyon!!!! :wink:

Ladiva!
drukkhegyek a vv-hez holnapra!!! :D hajrá kezdés!!!!
dezsina

Nem hiszem el be engedett a rendszer! :twisted: :roll: :D

belluska

Szia Dezsi!
Hát persze tudod,hogy én küldöm neked a drukkokat és kívánom,hogy maximálisan jól sikerüljön a hisztero,hogy utána teljes legyen a siker!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Ladiva!
Mennek neked is a drukkok!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kata Drága!
Remélem a körülményekhez képest jól vagy és hamarosan jössz hozzánk,mert várunk nagyon!!!!!Sok-sok puszi neked!!!!!

belluska

Jó reggelt!

Csak gyorsan bekukkantok, és elmondom, hogy még megvagyok. Kedden délután megműtöttek, állítólag minden rendben volt, bár engem eléggé megrémített, amikor műtét után ömlött belőlem a vér... Olyanokkal feküdtem együtt, akiknek ugyanez volt a problémájuk és még mondogatták is, hogy jó hogy velük vagyok egy szobában, mert olyan optimista vagyok. Na de a műtőben...ott tudatosult bennem az elmúlt hét történése és sírtam miközben elaltattak és sírva is ébredtem.
S. doki nagyon kdeves volt, ő csinálta a műtétet is. Előtte is odajött, utána is, mindig odaült az ágyam szélére beszélgetni.

Megyek, mert ma kénytelen vagyok 2 zh-t is írni. Hát majd meglátjuk hogy sikerülnek....

Puszilok Mindenkit!
i.kata

Kata!
Örülök,hogy írtál és ha már így alakult akkor,hogy túl vagy rajta!
Sipos doktornak is örülök,mert ő igazi jó ember!
Biztos sikerülni fog a zh-d is,igaz nem lehet könnyű oda figyelni!
Sokszor gondolok rád és a zh-n kívül próbálj meg egy kicsit kikapcsolódni!Párod most itthon van?
Sok-sok puszi neked!!!!!! :P

Dezsi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gondolok rád is!

Ladiva!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Írjál,hogy milyen volt az elutazás!!!! :lol: :lol: :lol:
Remélem jól sikerült!
:P

Kriszta,Wepe és többiek!
Nektek is szép napot!!!! :lol: :lol: :lol:

belluska

Na jó reggelt mindenkinek!!!!

MEgjöttünk tegnap..... naggyon cool volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szuper volt a panzió is, nagyon finoman magyarosan főztek, kaptunk bőven kaját!!!!!
Voltunk a Szalajka-völgyben, Miskolcon a vadasparkban és botanikus kertben is. Sokat sétáltunk és pihentünk is.
Ma rendet rakok itthon, aztán délután megyünk a Balcsira és csak valamikor vasárnap éjjel jövünk majd haza.

Addig is vigyázzatok magatokra, pihenjetek, sokasodjatok!!!!!

Puszika mindenkinek

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja igen, és a kombinált tesztünk eredménye negatív.
Down-kór előfordulása 1:6900
18-as trikrmoszóma előfordulására esélyünk 1:50000

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok !

Zsuzska, örülök, hogy jók az eredményeid ! További jó növögetést ! :D

Kata, minelőbbi gyógyulást kívánok, ZH-k legalább lefoglalnak egy kicsit ! :)

Dezsi, szorítok, majd jössz valamikor ?

Ladiva, Neked mennek a drukkok !!! :D

Többiekenk is szép napot ! :D
wepe

Kata!
Hajrá fagyi babácskák!!!!
Ölellek!!!! És kitartást!!!!
Zh-khoz meg egy kalappal!!!!

Fitie!
Nagyon nagyonszurkolok, hogy Peti baba még bent maradjon, de ha jönnie kell, akkor legyen minden a legnagyobb rendben veletek!!!!
Kitartást hozzá!!!!!

Lavidia!
Drukk a kezdéshez!!!!!

Gabó!
Nagyon szurkolok, hogy minden rendben menjen.... engem anno apa szúrt meg!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Örülök,hogy jól telt a kikapcsolódás!!! :lol: :lol: :lol:
Pocak simi!!!! :lol: :lol: :lol:
Kombinált teszt eredmények szuperek!!!! :P

Wepe,Kriszta!
Lassan ti is kezdtek,szuper lesz! :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Sziasztok!

Egyszerűen nem hiszem el, hogy fényévente enged be a rendszer! Ráadásul kidobja azt, amit megírok! Szóval akkor most újra:

Kata, gondoltam rád. Nagyon szomorú vagyok, hogy ez történt. De örülök, hogy lelket tudtál másokba önteni és nem hagyott el az optimizmusod. Arra mindig szükség van. Most picit koncentrálj a vizsgákra, biztosan sikerülni fognak, utána pedig hipp-hopp máris jön a fagyis beültetés és az újabb pozitív teszt.

Dezsikém, rád is gondolok! Kíméld magad a hiszteró után és gyere mesélj, hogy mi volt.

Zsuzska, szuperek az eredmények, csak így tovább!

Gabó, én mindig magamat szúrom. Férjem addig jut el csak, hogy hősiesen kiveszi a dobozt a hűtőből. Tovább nem megy neki. De egyébként egy pillanat az egész. Két ujjad közé csippented a husit a köldököd körül (alatta vagy srégen jobbra-balra), kábé 45 fokos szögben pedig gyorsan tövib bevágod a szurit. És máris kész. Rosszul hangzik, de nem fáj. Csak az elsőn kell túlesned.
Vendég

Dezsi,mit tudtál meg a hiszteró után?Csak pihizzél.

salygabó

Sziasztok
Kata
Nagyon szerencsés vagy hogy a Sipos doki csinálta. Arany ember.

Dezsina
Hogy vagy?

Ladiva
Hol tartasz?

Gabó
Végre ti is kezdtek :-)
Belluska
Millió puszi

Én még mindig nem tudom hol tartok. Nem akar megjönni, de sokszor érzem hogy na most, de semmi. Ez már 10 napja megy. Jövő héten azt hiszem rá kéne kérdeznem hogy nem kell e valami gyógyszer.

Szép hétvégét mindenkinek :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Van egy 300 Ne-s Gonál injekcióm, amiből csak 75 Ne-t használtam el, és még 2 hétig használható.

Ha valakit érdekel, kérem priviben keressen!

LKTímea
lkt

Sziasztok csajszik!

Remélem jól telt mindenkinek a hosszú hétvége! :P

Dezsi!
Írjál majd hogy mizujs!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Puszi neked!

Kata!
Sokszor ölellek!Vérzés elmúlt már?Remélem igen!Hajrá fagyi babák!!!!!

Kriszta!
Reméljük rendeződik "piri nénje" és a veséddel is minden rendben lesz!Aztán hajrá,hajrá!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Puszi!!!!!! :D :D :D

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!!!!

belluska

Szép napot mindenkinek!!!

Újra itthon!!!

Hétvégi beszámoló:
CSÚCSSZUPER VOLT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csütörtökön este mentünk nyuékhoz, náluk aludtunk minden este, mert barátnőméknél van macsek és hát az allergiám.... tegnap így is majdnem befulladtam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Szóval csüti este anyuéké volt péntek délig. Aztán péntek délben hívtak a többiek, hogy felkeltek, de hol a reggelijük???? Na össze szedtük magunkat, le a pékségbe, vittünk pizzás tekercseket, meg parasztkenyeret. Aztán át Világosra, ott reggeli a többiekkel, aztán mosogatás, pihi, a fiúk füvet nyírtak, délután bogrács gulyás. Na azt főztük 5 órán keresztül..... marha volt a drága.
Szombat hasonlóan telt. Reggel ugyan marha hidegen kezdődött, mindenki elő kapta a vastag melegítőt és a mellényeket is. Volt vagy 12 fok. De egy órára szépen kisütött a napocska és 15-17 óráig tudtunk napozni is. Aztán meg pörköltöt csináltunk tésztával vacsira, a fiúk elmentek Siófokra a Tuskóba vízvezetés csöver venni, mert eldurrant a csap alatt hajnalban (hozzá teszem, hogy négy óra múlva jöttek vissza :x :x :x :x :x ), aztán este 10-kor kezdtünk palacsintát sütni.
Vasárnap már jó idő volt, volt pakolászás, napozás, kocsi mosás, kertrendezés, és paprikás krumplit csináltunk bográcsban. Aztán este kilenckor meg amerikai palacsintát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán 11.20-kor elindultunk haza. Én aludtam végig a kocsiban már, itthon még fürcsi, gyors hajmosás, aztán ágyikó és egy körül már aludtam is.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

15. heti pocaklak:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok lányok!

mindenkinek nagyon nagyon köszönöm a drukkokat!!!!
élek virulok!!!! elméletileg minden rendben van, a dr. úr szerint a vezetékek felé is nagyon jó volt az áramlás... voltak valami szálas összenövések a méhnyakban, de már nincsenek :D (mert kijavitotta :lol: ) de amúgy ennek nem volt jelentősége.!!! azt mondta, hogy minnél elöbb menjek mert most meg fog tapadni, jók az esélyek, jól átmosta mindeféle mitoménmicsodával.... :D
Rettentően pozitiv vagyok!
ma még sok a dolgom, mert be kell hoznom a csüti lemaradást, plusz hovégi zárás van... el vagyok havazva....

drukkok mindenkinek!!!! :wink:
dezsina

Zsuzska!
Eszméletlen jókat ettetek ismét!!!! :lol: :lol: :wink:
Köszönjük a poci képet!!!! Klasszul gömbölyödik és gondolom odabent a picurkád is!!!!!Már biztos olyan sokat mozog a kis drága!Én mindkettőnél a 17. héten éreztem először a mocorgást!Olyan klassz lesz Zsuzska meglátod! :lol: :lol: :lol: :wink:
POCAK SIMI!!!!! :P :P :P

Dezsina!
Ez szuper!!!!Örülök,hogy túl vagy rajta és annak főleg,hogy iszonyú pozitív vagy!!!Ez az!!!!!
Az inszemig is hajrá spontánkodás apával!Most tuti nagyobb az esély!!!!!Sikerülni fog akár így akár úgy meglátod!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!!!!! :D

belluska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?