Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyors bekukk!

Minden kedves Mónikának nagyon boldog névnapot kívánok!És egy picit megkésve:

Minden kedves Anyukát az Isten éltessen nagyon sokáig!!!

Puszika!
pedi
Kalocsa

pedi köszönöm szépen és gnemoni neked is nagyon sok boldog névnapot :):):

én ma is teszteltem csont nega lett :( de piri még sehol ha két hétig még nem jön meg és nem lesz pozitív a teszt akkor megyek dokihoz mi van :)

nika70
Salgótarján

Timiknek is boldog névnapot kívánunk tegnapra :):):):):)

nika70
Salgótarján

nika...... :(
akkor jönne már piri ha nega a teszt....vagy legyen pozi a teszt,......nem?!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kívánok Boldog névnapot mindenkinek aki a tegnap és ma ünnepel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem jól telt a hétvégém, vasárnap busszal jöttem vissza és a férjecském várt, hazajött szombat este de kedd hajnalban megy megint tovább csütörtök-pénteken jön haza hétfőig. Ez most így fog menni egy darabig. Szegény és ilyenkor levezett 720 km-t is egy nap. Annyira aggódom érte, de csak remélem, hogy nem lesz semmi baj soha.

Nika azta, te meg királylány kikészíttek!!!!!!!!!!!!!! Annyira bízom, hogy baba lapul a pocakotokban!!!!!!!!!!

Ediii látom pé-d megint vándorol nálad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: akkor lesz majd nagy izgulás, hogy valójában mikor is volt.

Kép
Kép
melisch

Mónikáknak és Tímeáknak nagyon boldog névnapot kívánok!

Nika sajnálom :( , de hátha csak még nem mutatja a teszt. A szomszéd csajszinak 6 évvel ezelőtt 3 teszt sem mutatta, a doki meg közölte vele, hogy ott a baba. Na ebben bízom én is, bár nem érzem, hogy baba lenne, csak szívat piri :twisted: Azért szorgalmasan tesztelj, te adsz nekem erőt :wink:

királylány

Üdv mindenkinek. Elég rég nem irtam de most muszáj :)
Üdvözlök mindenkit akik már a kezdetek óta itt vannak a forumon és az újakat is.
Vasárnap reggel teszteltünk és poziv lett. ugy néz ki hogy apa leszek :D
Január óta próbálkoztunk és most jött el a nagy nap. (érdekes pont anyák napjára lett a teszt pozitiv :) ) Nagyon örültünk mindketten. Mindenkinek szoritok akinek eddig nem sikerült. Kitartást.
Lenne egy kérdésem orvoshoz mikor menjünk először most vagyunk az 5 - ik hétbe (számitásaink szerint) a 6 - ik hétben már van szivhang?
szilardinho

szilardinhó gratulaaaaaaaaaaaaaaaa......jaj de jóóóóóóóóóó!!!!!!!!
szerintem a 6.hét jó lesz a dokihoz menéshez,de ha akartok mehettek most is.max nem látnak még csak petezsákot!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is ugy gondoltam hogy a 6. ik héten fogunk menni.
Addig is jó tanácsokat szivesen fogadunk :) Ez lesz az első babánk.
szilardinho

mire lennél kiváncsi? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

Köszönöm szépen a köszöntéseket! :D

Titimee, Nika!!

Kívánok nektek is BOLDOG NÉVNAPOT!!

Királylány, Nika!!
Nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!! +++++++++++++++++++

Nita!!
Hatalmas gratula a kiskukishoz. :wink: Gondolom a párod nagyon odáig van. Az én férjem azt mondta hogy ő lesz a világ legboldogabb embere ha a második is fiú lesz. :D / tipikus pasi/
Persze egy csajszinak is örülni fog. :wink:
Remélem ma kiderül hogy ki is van a pocakban. :roll:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Mindenre :) amire gondolod hogy oda kellene figyelni igy az elején nehogy elrontsunk valamit.
szilardinho

köszi móni!!!!!!
nekem még ilyenkor nem tudták meegmondani mi lesz...csak a 18.heti uh-on.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szilardinho!

Gratulálok a kis trónörököshöz! :wink:
Szerintem is ráértek a 6. héten dokihoz menni. Addig is sok gyömülcs, pihenés....

Melisch!
Sajnálom hogy most sokat kell dolgoznia a párodnak. De remélem hamarosan majd jönni fog a megérdemelt pihi. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Nita!

Anno a kisfiamnál a 15. héten tudtam meg a nemét. Remélem most is szerencsém lesz. Olyan szép névnapi ajándék lenne..... :oops: :D
Úgyhogy most mondogatom is a pocaklakómnak hogy tessék megmutatni magát. :D :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

moni teszel fel táblit? :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát mára nem igérem 100%-ra, de holnap tuti teszek fel. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

oké!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Monyo! Borzasztóan sajnálom, ami történt! Azért, ha lesz lelkierőd és kedved, gyere és mesélj, hogyan tovább! Addig is sokszor gondolok Rád!

Melisch! Örülök, hogy jól telt a hétvégéd, és ne aggódj, a férjed éppségben haza fog érni minden alkalommal, hiszen a tündéri felesége otthon várja! :wink:

Móni! Megy a drukk, hogy a babád most ne legyen olyan szégyenlős! :wink:

Nika! Királylány! Nagyon nagyon szurkolok, hogy pozitív legyen végre az a teszt!!!

Timi! Ezer bocs, Neked is nagyon boldog névnapot kívánok így utólag is!

Kistörpe! Te is régen jártál erre! Remélem, minden ok!

Anuk! Nagyon a finish-ben vagy! Hogy vagy?

Pampalini! Mit csináltatok a hosszú hétvégén?

Többiek, merre vagytok? Tary? Zsuzska? Lyly?
pedi
Kalocsa

Timi! Nika! Móni! NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!
Kép

EDI
ediii

melisch!!! folyton vándorol, én már nem is értem mi van vele :lol: :lol:

Móni!! majd gyere a hírrel,hogy kisfiú vagy kiscsaj van a pociban :D
és ha tudsz képet is kérünk :lol:

Timi! rajtunk nem múlik,hogy ne sikerüljön a babó...., :D a végén talán kiderül,hogy mikor is volt vagy még csak lesz peteérés :lol:

EDI
ediii

Pedi ne tud meg milyen nehéz a lelkem mindig mikor ilyen utakon van, most levezetett 720 km-r körül 1 nap! És nálunk nincs csak kevés autópálya, nem is tudom ha ment egyáltalán rajta. Na és ezeken az utakon megesz a fene olyan forgalmas és az enyémnek nincs türelme siet haza hozzám. Imád vezetni és imádja a sebességet!!! Na ezért aggódom, de én is úgy gondolom, hogy nem lehet semmi baj!!!!!!!! Tudja ő, hogy várom haza.

Ediii szerintem most jókora tette a pé-d hiszen 30 naposnak írtad a ciklusod. lássuk mikor esik le a hőd mikor van a beágyazódás :wink: :wink: .Láttam már görbét ahol leesett a hő 1 nap volt vérfolt is a csajnak és hőnap végén + teszt! Ezt kívánom neked is!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Na, Melisch, akkor a mi férjeink egyformák ilyen téren! Sajnos, az én férjem annyira nem szeret lassan vezetni, hogy azt bizony már a pénztárcánk is bánta egyszer, de Őt ez nem riasztja vissza. Van egy fóbiája, miszerint előtte ne menjen senki! :evil:
pedi
Kalocsa

Most látom, hogy Ediii Neked nem is írtam! Hát extra mega giga drukk Nektek! Egy biztos, mostmár nem csúsztatok le a pé-ről! :wink:
pedi
Kalocsa

Sziasztok!

Köszi lányok. nika, gnemoni nektek is boldog névnapot kívánok.
Moni lehet hogy ma már megtudod hogy kislányod vagy kisfiad lesz? de izgalmas lehet :) képet ne felejts el hozni!!! :D

Én (mi) már leszoktam/tunk/ a gyorshajtásról. arrafelé amerre lakunk szinte mindennap mérnek. és a szentendrei rendőrök a szivatásról híresek. Úgyhogy inkább nem kísértjük a pénztárcánkat :)

Móni: ha csinálod a táblázatot én most gyógy teát (málnalevél, palástfű) iszom. meg folsavat szedek.

szilardinho: gratulálok a pozitív teszthez :) 6 hét után lehet szívhangot hallgatni. előtte csak a petezsákot látjátok meg megnézi a doki hogy jó helyen van-e a baba. Szed vmit a feleséged? folsavat, vagy valami magzatvédőt?

Timi
titimee

Hát Pedi tényleg hasonlítanak ezek a pasik. Felénk nem nagyon mértnek, na meg itt szabad radarjelzővel járni így megengedi magának a gyorsaságot mert visít a jelző, na meg jeleznek is a szembe jövők. De van amikor nem érdemes előzzön annyira forgalmas felénk, hogy hiába előzöd ki az előtted levő autót ha a sor vége a városban ér véget. Olyankor nem szokott előzni de ez ritkán van ha 3 perccel előbb odaér azt hiszi mennyi időt nyert :evil:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!

Hát nagyon úgy néz ki hogy kislányom lesz!!!! :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez még nem 100%. Inkább 85-90%. De mindenesetre azt mondta a doki hogy nem lát semmit a lába közt, így nagy valószínűséggel kiscsaj. :D
Képet sajna most nem kaptam, de van helyette videóm. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

moni ez nagyon jó hír, reméljük nem nő semmi s lába közé és lesz egy lányod is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch

Pedi! köszi, így már bizti,hogy nem késtünk le semmiről :D ,ti mikor próbálkozhattok??

Timi! erre fele laksz,hogy a szentendrei rendőrökkel "talizol" :D

Móni! Nagy gratula a kiscsajhoz!!!!!! :P :P ,gondolom lányt szerettél volna a fiú után....

EDI
ediii

Móni!! Gratulálok a kislányhoz!! Szerintem ilyenkor már kéne látni valamit,ha fiú lenne,nem,úgyhogy tuti jól mondta a doki! Tök jó!

Szilardinho!Gratulálunk a babához,nagy élmény lesz minden perc,meglátod. Az én férjem minden este a hasammal beszélget és ahogy Lili meghallja a hangját,egyből "reagál". Imádja már most!

KépKép
KépKép
nyuszi81

móni grat a kiscsajhoz :) én a 16. héten már láttam a kukacát a kisfiamnak :):):)

nika70
Salgótarján

moni gratula a kis puncishoz!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

szép estét mindenkinek!

nita: gratulálok a kis kukishoz! 2 fiad lesz, de jó!!! Együtt rendetlenkedhetnek majd. :)

móni-neked meg a kislányhoz gratula!

Szilardinho-gratulálok a pozi teszthez! Hozz majd képeket!!!

Kép
pampalini

Sziasztok!
Móni: gratulálok a kislányhoz :)

edii: igen, arrafelé lakom :) a szentendrei szigeten.

Timi
titimee

pampalini mizus nálad látom holnap 28. nap, remélem nem állsz be azon csajok körébe akik feszítik az idegeim, Nika és Királylány, és hamar hozod a + tesztet.

Nika mizus piri remélem nincs és se tünet rá, babás tünet?????

Kép
Kép
melisch

pampalini köszi.....az együtt rosszalkodás még odébb van!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

melisch-köszi, hoznám én a pozi tesztet, hidd el. Csak az a baj, hogy eléggé úgy néz ki, hogy meg fog jönni. A hétvégén már fájdogált a pocim, a cickóm is társult hozzá, és ma reggel is éreztem, vagyis érzem a hasam...

Kép
pampalini

jaj nem is mondom, képzeljétek, csütörtöktől dolgozom, egyenlőre kiskönyvvel, de van egy csaj, aki terhes és ha már ő nem bírja tovább akkor engem felvesznek a helyére. Elég strapás meló, mert vendéglátás, de azért jobb mint a semmi. De azért közben nézelődök még, hátha akad valami jobb is!

Kép
pampalini

melisch, ti meg húzzatok bele!!! :)

Kép
pampalini

Pedi kérdésére tegnap elfelejtettem válaszolni: jó kis 7végénk volt, voltunk kirándulni, innen nem messze vannak kaptárkövek, elmentünk megnézni, nagyon jó volt. Szombaton este meg "buli" volt, apósomnak meg sógoromnak volt szülinapja.

Kép
pampalini

na most már eldugulok, mert velem van tele az oldal ...:)

este még jövök!!!

addig is szép napot mindenkinek!!! :D :D :D

Kép
pampalini

pampalini gratula a melóhoz!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi NIta ! :)

Kép
pampalini

pampalini: gratulálok a melóhoz énis :)

Timi
titimee

Jó reggelt!

Pampalini gratulálok a munkához. Igazad van, a semmitől jobb ez is, aztán hátha hamarosan találsz egy jobbat.

Móni gratulálok a kislányhoz! Megkérdezhetem, hogy milyen nevet választottatok? Csak ha publikus :)

Nika mi újság? Minden reggel gondolok rád :wink: és kíváncsian várom a választ is a kérdésedre :) Van olyan, hogy csak 2-4 héttel lesz a teszt + a kimaradt mensi után :wink:

királylány

nemsoká megyek védő nénihez.....elméletileg hallgatunk szívhangot is!!!!!!izgulok!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pampalini ez a hónap nem valami ígéretes mi mindent bele adtunk a tegnapelőtt meg a tegnap, jól is esett 2 hét után :oops: de a férjem hajnalban megint elutazott és csütörtök éjszakára vagy lehet csak péntekre ér haza. Addig meg lehet kilökődik a petécske és nem várja meg a kiskatonákat. Így nem igazán bízok ebbe a hónapban. :cry: Lesz ami lesz. Most könnyen beszélek aztán hónap végén krokodil könnyekkel köszöntöm pirit megint :evil:

Nita akkor ma ismét madarat lehet veled fogatni, olyan boldog leszel ha hallod Bencét mocorogni meg a pici szívét verni :lol: :lol: :lol:

Nika mizus????

Többieknek puszi és szép napot!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

igen már nagyon várom.....reggel a mocorgásra ébredtem fel.....meg mát hisztijére........ :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok vagyok piri egyenlőr enincs de ahasam úgy fáj mintha meg akarna jönni egész nap remélem ez nem premensis tünet hanem babás :):):)

királylány én mindig úgy gondoltam hogy a 10-e sérzékenységű teszt már nagyon hamar kimutatja de ha azt mondod akkor még van két hetem hogy + legyen a teszt :):)

pampalini : örülök hogy van munkád :)

nika70
Salgótarján

Nika!
Az nagyon jó hogy még nincs piri, és reméljük nemis lesz. :wink:

Királylány!
Már nagyon régóta megvan a lánynevünk. Gyakorlatilag az első terhességem óta. :wink: A név nem titok: Laura lesz a kiscsaj neve. :D

Pampalini!
Akkor most már neked is megy a drukk a zebrás teszthez. :wink:

Nita!
Mizu? Hallgattatok szívhangot? Amit tegnap küldtél msn-en azt nem tudtam megnyitni sajna. :(

Zsuzska! Csige!!
Merre vagytok? Olyan régen voltatok erre. Remélem minden ok. :wink:

Dobok nektek egy pociképet. :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X