Új privát üzeneted érkezett!

Kubu nálunk az a helyzet, hogy Dani és én kellek, de apa nem..., na most mi egy család vagyunk már (Dani nélkül is az voltunk, de most már tényleg család lettünk)!
Szóval, ha mi 3-an nem kellünk, 2-en, illetve egyedül se kelljek!

Kép

Kép
dcili81

Ja igen azt akartam még mondani, hogy aki gondolja, a TESCO-ban akció a Huggies pelus! 72 db-os 3500 Ft, csütörtökig! Szóval aki úgy gondolja menjen és vegyen!

Tereget!

Kép

Kép
dcili81

Komolyan mondom, hogy kész vagyok ahogy olvasom ezeket a beszámolókat.
Itt vannak ezek a tökéletes, gyönyörű, zabálni való babák, és az értük mindent megcselekedő anyák, apák, szép családok...erre a nagyszülőknek ilyen-olyan indokkal nem kellenek.
Azt tudom mondani, hogy megérdemlik. Megérdemlik, hogy egyedül legyenek és ne ebben a hatalmas nap, mint nap jelentkező boldogságban.

Kép
mannababoca

Aida: Noel nem hibázott. Te, nem tudom, hogy hibáztál-e. Ha nem voltál biztos a párodban és ennek ellenére közös gyereket vállaltál vele, akkor talán, de ennek már nincs jelentősége. Ha meg is gondolja magát, egyszerűen nem érdemel meg titeket. Egy gondoskodó és a gyermekedet szerető férfire van szükséged, nem pedig egy olyanra, aki akár egy hetet el tud képzelni a fia nélkül.

Kép
mannababoca

MTV 1!!!

Kép
mannababoca

Cili: :shock: :shock: Dani akkor kész akrobata,csak hogy nagyobb baj nem lett.

Manna:teljesen egyetértek veled,akkor maradjanak egyedül,csak bosszantó hogy egy ilyen ártatlan gyerek,aki tényleg nem tehet semmiről ezt érdemli

Lányok,holnapra kérhetem a drukkokat?Megyünk vissza dokihoz és kiderül lesz e kórház vagy sem. :roll:

solya051020
Káld

Manna én már fel sem húzom ezen magam!

Solya drukk megy! Nekünk is kell, mi is holnap megyünk vissza a laboreredménnyel!

Hát innentől kezdve figyelhetem mikor mit csinál egy szem csemetém!

Kép

Kép
dcili81

Cili:akkor neked is drukk!!!!!!!!!!!és köszi :D

solya051020
Káld

Cili:ja múltkor te írtad ugye h ti is vérszegények vagytok?mi is,és azt mondta erre a doktornő hogy általában minden pindurka az,és ha meggyógyulunk,akkor ír rá vmi gyógyszert,nektek nem írnak rá semmit?

solya051020
Káld

Köszi mindenkinek a dicséretet.

Szomszéd: hát, az gyakorlatilag egy dupla telek, amin a szembeszomszédnak van egy raktárépülete, és tavaly tök rendben tartotta az egészet, most nem tudom, hogy miért nem futott még neki :roll:

Kajabálás: tegnapelőtt Kobold rájött, hogy az milyen vicces dolog, szóval most folyamatosan kurjongat az éppen aktuális kívánságának megfelelő hangszíneken :lol:

Mush: végülis még mindig jobb, mintha kicsi lett volna :lol: Nálunk is most kezdenek el jók lenni a ruhák, hát, a farmerdzsekiben valami hihetetlenül vagány :D (de nagyon vigyázunk rá :wink: )

Aida: valahol borzasztóan szánalmas, ahogyan szó szerint mindenáron kapaszkodik a volt anyósod a fiába, és nem csodálom, hogy nem választottad lehetőségként azt, hogy az ő feltételei szerinti helyen és módon élj. Nekem sem ment volna...

Solya: mennek a drukkok ezerrel +++++++++++++ remélem, hogy mindent rendben találnak

Laura: már a múltkor is akartam írni, hogy Huni milyen hihetetlenül ügyesen fejlődik :)

Kubu, Cili: én ezt tényleg nem értem. Mármint az anyukáitokat. Itt vagytok ti, a gyönyörű, egészséges gyerekek, boldogok vagytok, a párotok nem ver benneteket, nem iszik, stb., sőt, ahogy a szavaitokból kiveszem, nagyon boldogan éltek. Hát nem ez minden anya leghőbb vágya, hogy a gyerekét boldognak lássa? Nyilván borzasztó érzés lehet ez nektek :(, de gondoljatok arra, hogy ők azok, akik egy csomó mindent veszítenek amiatt, hogy ilyenek.

Cili: puszi a kis akrobatádnak :).
És ne emészd magad, lényeg, hogy nem perecelt le a gyerkőc. Egyszer én is leestem az ágyról fejjel, és semmi bajom nem lett (asszem :lol:) :wink:
és nektek is megy a drukk++++++++++++++

Manna: mi volt az MTV1-en? Mi épp aludtunk :oops: :)

Kép

Kép
gabilany79

Gaby, köszi a kedves szavakat! Tulajdonképpen akár egy tróger alakot is kifoghattam volna, de ehelyett egy dolgos, rendes pasassal élek, aki a cigit leszámítva semmiféle káros szenvedélynek nem hódol.
Most írt anyám, aki azt sérelmezi, hogy nem mentem el felköszönteni! Meg hogy mikor fogok bocsánatot kérni? Amit mind a mai napig nem értek, hogy miért? Mert szerelmes lettem egy olyan emberbe, akit ők nem szeretnek. Nem is kell szeretniük, de elfogadni el lehet, meg pl ünnepekkor el lehet viselni, a lányuk kedvéért..., de nem ők inkább kötik az ebet a karóhoz..., hát legyen engem nem zavar.
Egyébként ők soha nem mondták azt, hogy kijönnének ide meglátogatni minket..., nem én menjek, ha menni akarok, vihetem a gyereket, de ennyi... hát ebből nem kérek!

A kis akrobata nem adja fel egykönnyen...., továbbra is úgy pörög forog, mintha mi sem történt volna..., egyszer tuti megáll a szívem emiatt!!!!!!

Aida látod, én inkább a páromat választottam, és azt hiszem, sőt biztos vagyok benne, hogy jól döntöttem. Tudom ez nem hangzik valami szépen, de komolyan gondolom! Sajna vagy nem sajna, ez van! Ha összeszeded magad, biztos jobb lesz! Persze most rossz, meg hiányzik, meg szereted. De ha valaki szeret valakit, akkor nem hagyja, hogy egy 3. személy befolyásolja! Én ezt gondolom, bocs, ha ezzel esetleg megsértelek. De szerintem a párod nem biztos, hogy komolyan gondolja (ha elgondolkodik egyáltalán rajta), hogy ti újra együtt legyetek! Pokoli nehéz, de fel fogsz állni! Boldog leszel (mit beszélek, az vagy hisz ott a fiad), és hamarosan egy szerető családban fogsz élni!

Solya holnap megyünk a dokihoz ezügyben.

Bocs, ha kicsit sok voltam! Ez mind bennem szorongott!

Kép

Kép
dcili81

Cili, köszönöm és legyen Neked igazad, egyszer tudjam meg én is mi az a szerető család, egy harmadik fél állandó áskálódása nélkül.

Gabi, köszönöm, hogy megerősítesz a döntésem helyességében!

Manna, nem azt akartam mondani, hogy Noel hibázott valamit is. Ha valaki egyáltalán nem tehet semmiről, no az ő. Pont ezért sajnálom és pont erre írtam, hogy nem értem miért érdemli azt, hogy ne legyen neki szerető apukája, csak akkor ha van mellé egy engem folyton piszkáló nagymamája is. Egyszerűen csak nem értem. Miért érdemli ezt? És pont azért mert nem hibázott ő semmiben! Ez a kis csoda!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Én is boldog anyáknapját kívánok mindenkinek! Sajnos nekem ez az első év, amikor engem ünnepelnek, de nekem már nincs kit ünnepelni.... úgyhogy mindenki, aki rosszban van az anyukájával értékelje át a dolgokat és örüljön, hogy van nekik.

zsebi_baba

hahó

a babazenét megkaphatnám én is?
nemtom kié..
h juthatok hozzá?

köszi

andy

Kép
andy30

Zsebi, igen igazad van! Hiszen anya csak egy van. De amikor az az anya a saját gyerekét akarja tönkretenni (vagy tönkre is teszi - ld.esetünkben anyós), akkor lehet értékelni mindenhogy és mindenképp, de az már nem tiszteletreméltó. Egyáltalán nem az. Addig tiszteletreméltó amíg megszüli, felneveli és jót akar, segíti a gyermekét. De az anyaság nem jogosít fel senkit arra, hogy birtokolja azt, akit felnevelt. Onnantól kezdve az anyának kell átértékelnie a dolgokat. Édesanyád miatt viszont részvétem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aida 2009.05.03 18:42-kor.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Megjöttünk anyóséktól, voltunk anyák napját köszönteni, ők meg köszöntötték Zalánt. Délután együtt sétáltunk, Huni jót aludt. El vannak tőle ájulva, hogy szinte hangja nincs a gyereknek. Pontosabban kurjongat, "beszélget", de sírni nem nagyon hallják.

Solya, Cili! Nagyon drukkolok nektek, nagyon fogom várni holnap, hogy jelentkezzetek!

Cili! Nekem annak idején Zalán esett le az ágyról úgy, hogy mellete álltam. Én is azt éreztem akkor, amit te, de ne okold magad, örüljünk, hogy nem lett semmi baja Daninak. Ma egyébként Hunor is lefordult anyósoméknál az ágyról, de a férjem ott térdepelt mellette, és szándékosan várta, mit reagál a gyerek, ha az ölébe hullik. Hát jót röhögött! :lol:

Zsebi! Nagyon sajnálom, borzasztó érzés lehet! :cry:

Az én drága anyukám csütörtökön volt utoljára dolgozni, holnaptól megkezdi a nyugdíjas életet. Írtam már, hogy ők 40 km-re laknak tőlünk, de mondta, hogy mostantól bármiben számíthatok rá, jön segíteni, ha én is megyek dolgozni. Gondolni is szörnyű, hogy 1 hónap múlva itt kell hagynom Hunort és munkába kell állnom. És íme, már bőgök is, én emiatt kérdezgetem folyton, hogy milyen anya vagyok én? :cry:

De reggel azt írtam, hogy mi bajom lehet, hát próbálom ehhez tartani magam!

Kép
Kép
szeles4

Szeles, teljesen jó anya vagy!! Attól, hogy dolgoznod kell még ugyanolyan jó anya vagy, mint bármelyikőnk, hidd el! Nekem szeptembertől napokra kell majd ott hagynom valahol Nolit (ki tudja még h hol? :cry: ) és mégis próbálom nem úgy felfogni, hogy azért lenne mert rossz anya vagyok, hanem mert muszáj.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok.

Cili
attól még nem vagy rossz anya hogy ez történt vele. Nem lehetsz ott mindig hidd el. Én már tapasztaltam sokszor sajna.

megfejtés: ami a kezében van az egy sültkrumpli:)))))))))))

Ma szétröhögtem az agyamat mert a párom a nadrágjából kihúzta a zoknimat (ráadásul a hátsójából) amit nem vett észre hogy ott van és azt hitte hogy az zsepi és úgy ment el sétálni Izával:))))

a fiaim megleptek egy szép rajzokkal. Majd lefotózom.

harivera
Budapest XXI. kerület

sziasztok
megjottunk mi is. anyosekkal voltunk ebedelni.

sajnalom, akinek ilyen kegyetlen es buta az anyukaja! igazuk van a tobbieknek, ok veszitenek a legtobbet!

laura. ne erezd rosszul magad. szerintem mas is igy dontene abban a helyzetben!
nagyon gaz, de en meg azert nem megyek vissza dolgozni, mert a bolcsi/ovi tobbe kerulne, mint amit en keresnek.

zsebi. sajnalom.

aida. fel a fejjel. valahogy majd csak lesz, olyan meg nem volt, hogy sehogy sem volt! :wink:

cili, solya. mennek a drukkok holnapra.

gabi. orulok, hogy kobold vadito a dzsekiben! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

BOLDOG ANYÁK NAPJÁT MINDEN ANYUCINAK!!!! :lol: :lol: Mártontól (???) egy doboz Celebrations bonbont kaptam!!!!

Na ma nálam is teljesen kiborult a bili anyósékkal kapcsolatban. Délelőtt leugrottunk gyorsan anyák napozni hozzájuk, mert a férjemnek délután meccse volt, így csak akkor értünk rá. Hát nem volt valami lelkes anyós. Erre kb. egy órája telefonált, hogy miért akarjuk mi az ő aranylakodalmuk vacsoraidejét előrehozni. Hozzáteszem ők este 6 órát akartak, és mi mertünk szólni hogy nem e lehetne előbb, mert Marcinkkal akármit csinálunk 8 és 1/2 9 felé kidől és hát mi is szeretnénk egy kicsit ott lenni. Na és most mi vagyunk a rosszak, mert mertünk szólni!!!! :twisted: :twisted: :twisted: És közölte anyós, hogy nekik eszükbe sem jutott a gyerek. No comment!!! Szerintem ez az utolsó hogy én valamit szervezkedek nekik, ajándékon töröm a fejem.................Eddig sem nagyon törődtek az unokájukkal, de ez után azt hiszem nem is lesz sok lehetőségük. Ugye meséltem, hogy eddig egyszer sem kérdezték meg hogy kell e valami Marcinak, ajándékot sem kapott még tőlük, fel sem hívtak hogy hogy van.............Na és én eddig hallgattam, nem említettem ezt a férjemnek hogy milyen rosszul esik, de ma megmondtam. Szegénykém mondta hogy ez neki is rosszul esik és nem érti a saját szüleit!!!!!!! :twisted: :twisted:
Na mindegy, meg van a véleményem róluk. Ja azt is meséltem nektek hogy após testvérét tegnap temették, számukra meg ez a buli most aztán mindennél fontosabb. :?: :?: Ha lenne bennük jó érzés ezt a bulit el tolták volna!!!! Vagy én vagyok maradi e téren???!!!

Cili és Laura: mindketten nagyon jó anyák vagytok!!!!!! :lol: :lol:

Solya: szorítok!!!!!

Vera: na mindenre tippeltem csak sült krumplira nem!!! :lol: :lol:
Vendég

Vera! Nagyon szép család vagytok!

Gabi! Nagyon édes Kiskoboldod!

F.Martin! gyönyörű szép család vagytok!

Cili! Dehogy vagy rossz anya! Ez sajnos előfordul és lesznek még durvább dolgok is, akárhogy vigyáz is az ember a gyerekére! :wink: Nekem Levente mindig akkor esett le az ágyról, vagy csapódott neki az ajtófélfának, amikor mellette voltam. :roll:
Mennek a drukkok holnapra!
Anyukád nem is látta az unókáját még?

Kubu! Nagyon sajnálom, hogy anyukád a mai nap is csak szomorúságot okozott neked! Lehet tényleg jobban jársz, ha fel sem hívod!
Én nem is értem az ilyen anyákat! Miért nem a gyereke boldogsága a legfontosabb? Én remélem nem leszek ilyen!

Solya! Mennek a drukkok holnapra! Remélem nem kell korház!

Laura! Nagyon jó anya vagy! Erre a legjobb bizonyíték a 2 gyönyörű, kiegyensúlyozott és okos gyerkőcöd! Sajnos vannak az életben olyan helyzetek, amikor nehéz döntéseket kell hozni.

Aida! Én biztos vagyok abban, hogy rendbe jön az életetek Noli apjával, vagy nélküle! Te egy szép, fiatal nő vagy, Noli tündéri és ha nem vérszerinti lesz az apukája ugyanúgy fogja őt szeretni. Nagyon sok ilyen család van!
És a Noli felügyelete is biztos meg fog oldódni! Hol van helyileg a sulid? Hol kellene felügyeletet találnod Nolinak?

Zsebi! Nagyon sajnálom, biztos enm könnyű neked, főleg ha nagyon jó kapcsolatban voltatok! :(

Bocika! Sajnálom, hogy neked is ilyen anyós jutott. Én azt hiszem nem mennék el a bulijukba, vagy ha elmennék, akkor a gyerekemhez alkalmazkodnék. Tetszik nekik vagy sem, odamennék 2-re, felköszönteném őket, aztán amikor jónak látom lelépnék!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő, 3. kerületben van az iskola, ott próbáltam valahova Noelt, de általában azt mondták, hogy bejelentett címmel kell rendelkezni. A többi meg drága. Amúgy is közben rá kellett jönnöm, hogy havi 70-80ezer Ft-ból azért nehéz lesz az albérlet, így egyelőre még a lakhatás sem megoldott teljesen. De meg fogom oldani valahogy, ha a fene, fenét eszik akkor is!!! :evil: :cry:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!
Mindkét gyerkőc taknyos, az egész napom egy folyamatos orrSZÍVÁS...

Eszterke:
Ha valaki, én aztán kívülállónak érezhetem magam, legkésőbb szültem, amit a ti babáitok tudnak, mi még a közelében sem járunk, sokszor én sem kapok választ, reagálást,hiányolást, szóval meg tudlak érteni. De nem tudom itthagyni a csapatot, mégis csak együtt pocakosodtunk, legalább ha néha kapok egy választ, annak is örülök :) Baba mellett sokszor én is képtelen vagyok visszaolvasni sajnos.... :cry:

Anyák napja:
Nekem ez a harmadik, de egyszer sem voltam még megköszöntve, a páromnak eszébe sem jut, Anyját, nagyanyját megköszöntötték, de valahogy nem vagyok a szemében Anya, hogy egy szál orgonát, vagy gazt átadjanak a lánykámmal.. :cry: Rosszul esik....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Aida! Én sajnos nem ismerek senkit a 3 ker-ben. Neked nincs ismerősöd? Mert a bejelentkezéshez csak egy papír kell, amit egy 3. ker-ben lakó aláír. És akkor semmi akadálya nem lenne, hogy Nolit felvegyék a bölcsibe!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

magi. sajnalom! :cry: :cry:
hat igen visszaolvasni nem konnyu! de azert gyere!!!

kepzeljetek. ugye irtam, hogy itt marciusban van anyak napja, igy en mar kaptam kepeslapot eme alkalombol.
na erre ma is kaptam egy kepeslapot meg egy csokor felig elszaradt valamit (kit erdekel, a gondolat a lenyeg!). olyan jo erzes volt! kiderult, hogy a tesom hivta fel a ferjem, hogy el ne felejtse! hat nem rendes tesom van?

en kuldtem anyumnak kepeslapot a neten, meg probaltam hivni, de nem vette fel.

altatas: szopi alatt nem aludt be, igy meg enekeltem meg szavaltam neki, majd betettem a kisagyba, en meg leultem melle. oldalra forditottam, simiztem a hatat, majd ujra hanyatt fordult, es nyoszorgott, tekergette a fejet. segitettem neki hasra fordulni, es 3 perc alatt elaludt. megyek en is, mert ha megint hajnali 5-kor kel en a falnak megyek.

eniko. hogy allsz most Milan etetesevel? probalod neha a cicit? elkezdted a hozzatapit?

jo ejt!

KépKép
KépKép
mush589

Mágnes! Nagyon sajnálom! :( Ez tényleg rossz lehet! Az én fiam reggel hozta a csokor virágot! Most sajnos ő is beteg, biztos megfázott tegnap vagy ma! :(

És végre letöltöttem a képeket a gépről, így felteszem én is a sorozatot születéstől:

Kép 1 naposan

Kép 1 hósan

Kép 2 hósan

Kép 3 hósan

Kép nem egészen 4 hósan

Kép ráadás :))

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

eniko. nagyon jok a kepek!!! es milyen nagy milan! alig fer el az ulesben. :shock:

KépKép
KépKép
mush589

Ezt a kettőt nézzétek meg egymás mellett! A bölcsőt kinőtte, teljesen végigéri! :lol:

Kép Kép

Mush! Kb. 3 dl anyatej jut naponta, ezt 3-szor fejem le. Az utóbbi időben hajnalban récuppan a cicire, de csak az egyiket szívja ki, a másiknál már hiszti van. De azért próbálkozom. Hozzátápival én mindenképp megvárom a 6 hónapot és csak akkor kezdem el.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mush! Köszi! Igen, hatalmasra nőtt! a 68-as ruhákat is lassan mind kinőttük, többnyire a 74-esek jók rá. És 8,5 kg. :lol: Alig bírom.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jó reggelt!

No én vagyok az első!

Remélem mindenki jól van!
Dani ma reggel úgy döntött, hogy 6-kor ébresztő! Én meg úgy döntöttem, hogy most alszik...
Ha felébredt felöltözünk és irány a doki!

Laura! Gondolom, ha lenne más megoldás, azt választanád. Ne szomorkodj amiatt, hogy menned kell dolgozni!

Zsebi nagyon sajnálom, hogy anyukád már nincs veled, de sajna én nem tudom megváltoztatni a véleményem! Ne haragudj!

Enikő Milán hatalmas! És gyönyörű!

Mági te is ide tartozol! Csak azért mert kisfiad úgy döntött, hogy tovább időzik bent, attól még a mi csapatunk tagja vagy! Mint mindenki!

Boldog hófordulót minden érintettnek!

ÉS!!!! Ma betöltöm a 28-at! 12:15-kor! Nem leszek gépközelben, de gondoljatok rám!!!

Sziasztok!

Kép

Kép
dcili81

Cili! Boldog Születésnapot! Kép

Zsófika és Huni ma 5 hónaposak! Boldog hófordulót!

Enikő! Hihetetlen, mekkora a fiad! Gyönyörű!

Huni este 9-től reggel fél 7-ig durmolt. Evett, de már nem aludt vissza, most viszont kezd nyűgösködni, úgyhogy megyünk csucsulni. Tegnapelőtt abban a rohadt nagy szélben azt hiszem sikerült megfáznom, kezd fájni a torkom.

Solya, Cili! Még egy adag drukk!!!

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Cili:
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK!!!!!!!!!!!!

Sarmi:
Neked meg BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Lányok köszi a gratulat a családomért! Hát én is nagyon büszke vagyok rájuk! :oops: :lol:

Cili:
ne aggódj, szinte minden anyukánál megtörténik, hogy legurul a babája, nem vagy te ezért rossz anyuka! Gyorsan verd ki a fejedből ezt a butaságot!!!!! :lol: Nekem is leesett a pelenkázóról Robi mikor kicsi volt. Csak annyira néztem félre, hogy levegyem a tiszta pelust és kész, már e volt fordulva.Gyorsan fordulnak ezek a kis sajtkukacok :lol:

Mági:
sajnálom, hogy nem köszöntött fel párod, és ha lemondod, hogy ez neked mennyire jólsne???De csak halkan megjegyzem, az enyém sem. Tegnap mior mondtam, hogy anyáknapja, azt kérdezte, hogy hát az már nem volt márciusban. Mondom, hát az nőnap volt ez meg anyák napja. Ja...- ennyi volt a válasz :lol: Engem már nem zavar, annyira bele volt nevelve az ilyesmi, hogy nem figyel szülinap, névnap évfordulók...Anyós mindig azt mondta, hogy minek, csak pénzkidobás. De hiszem, hogy majd egyszer csak leszokja. Már haladunk a jó irányba. Majd a fiuk megszégyenitik . Tegnap a nagyfiam adott nekem egy rajzot amit nekem festett anyáknapjára és a kisfiam átölelte a nyakam és azt mondta : te vagy a legjobb anyuka a világon.Kell ennél több? :wink: :lol:

Enikö:
mekkora lett Milán baba! :lol: nagyon aranyos!

Mushi:
aranyos tesód van! :lol:

Bocika:
anyósodék no comment!
A család gyászol ők meg bulizni akarnak? És hogyhogy nem veszik figyelembe az unokájukat?

Kubu,Cili, Aida: sajnálom, hogy ilyen rossz dolgokban kell részetek legyen éppen a családtagk részéről és azoktol akiket szerettek.Én kivánom, hogy mihamarabb rendeződjön mindnyájatoknál a helyzet!!!!

Laura:
gondolom milyen megható lehetett, hogy a nagyfiad verset mondott! Ennél szebb, boldogabb érzés nincs a világon!
:lol:
És nem vagy te rossz anya amiért dolgozni mész, biztosan nem azért teszed mert már nem birsz otthon lenni...Hanem kényszerhelyzetből! :lol:

mi tegnap mamaköszöntőben voltunk. A fiuk választottak virágot édesanyámnak és elvittük. Olyan boldog volt, majd teszek képeket!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Solya, Cili: drukkok mennek mára!!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sarmon! Boldog névnapot!!!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Sarmi! Nagyon Boldog névnapot kívánok!!! :lol:

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

[quote]s írta:ajna én nem tudom megváltoztatni a véleményem! Ne haragudj!

Cili! Én nem haragszom! Ez mindenkinek az abszolut magánügye, és ahogy Aida ia írta, persze ez nagyon múlik az anyákon is. Nekem nagyon jó kapcsolatom volt anyukámmal, együtt is lakott velünk, és a párom is azt mondta, hogy anyósnak is nagyon jó, hiszen nem szólt bele semmibe. A gyerekekkel kapcsolatban is rengeteget segített, most Szabi születése után akart átköltözni a velünk szemben lévő házba, hogy minden gyereknek legyen külön szobája. Sajnos már nem érte meg, januárban ment el nagyon hirtelen.
Én nagyon igyekszem, hogy olyan anya legyek, mint ő, akit élete végéig szeretnek és tisztelnek a gyerekei. És ez az, ami nem azon múlik, hogy meddig tudunk szoptatni, vagy hogy mikor megyünk vissza dolgozni, hanem hogy szeressük, és okosan szeressük a gyerekünket!

zsebi_baba

Mushi! Kérdezted a tapadós bigyót, amit küldtél, még nem érkezett meg, remélem, ma meg fog!

Sarmi! Boldog névnapot!!

Cili! Boldog szülinapot!!

zsebi_baba

[quote="isarenikő"]A írta:isarenikőida! Én sajnos nem ismerek senkit a 3 ker-ben. Neked nincs ismerősöd? Mert a bejelentkezéshez csak egy papír kell, amit egy 3. ker-ben lakó aláír. És akkor semmi akadálya nem lenne, hogy Nolit felvegyék a bölcsibe!

No, ezt nem is tudtam megmondom őszintén. De sajnos nincsen ismerősöm, aki a 3. kerületben lakik. De ez tényleg jó, nem tudtam, hogy elég ha valaki aláírja, aki ott lakik. Azt hittem, hogy mindenképp Noelnek kell állandó lakcímmel rendelkeznie a körzetben. És ha mondjuk albérletbe mennék vele akkor is elég lenne ha a tulaj aláírná nekünk a papírt és nem kéne mindenképp bejelentkeznem állandóra (mert ezt ált. nem szeretik:()? Köszi a segítséget!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Mi még mindig betegen, ez a második hét, egyre rosszabb.
szombaton ügyelet, mert babszinak folyt az egyik füle, a kegyetlen, lekeletlen drnő megnézte, utána fél órán keresztül vigasztalhatatlanul sírt. még vérzett is a füle utána
Az egyik fülén középfülgyulladás, a másikon meg külső hallójárat gyulladása van.
Kétféle antibiotikum az egyik csepp a másik szirup.
Amúgy édes amikor be kell venni,csücsörít a szájával és buborékokat fúja szirupból(imádom)
Lázas, hűtőfürdő, lázcsillapító kúp, orrcsepp. az antibiotikumtól fosik, arra kap normafloret.
Gyakorlatilag minden lyukba kap vmit szegény.
Amúgy mindig van ereje egy mosolyt dobni bárkinek a legnagyobb láz közepén is, bár elég aluszékony.
Csak enni, inni kel fel( csak anyatej, a teát is kiköpi)én meg aggódom,nehogy kiszáradjon.

Álmába is sírdogál, fáj a füle
holnap megyünk vissza egy másik dokinénihez megnézetni babszi manócit.
Másfél óránál többet nem aludtam, ülök az ágya mellett és nézem, néha pityergek is,valahonnan pedig van lelki erőm fent lenni.
néha csak úgy tud elaludni, ha a karomba van.
jól vagyok,minden rendben.

Mush: ne haragudj nem tudom mikor jutok el majd anyudhoz.

enikő: ha már nem lesz lázas elmegyek a postára,meddig lehet beváltani a pontokat? nehogy kicsússz

anyák napja: csöppemtől kaptam virágot, amikor épp nem volt lázas és fent volt apa kezébe adott egy szál virágot ő meg rám mosolygott és odaadta aztán eltörte:)
apa is megköszöntött kaptam tőle szép virágot:)

szüleim, anyósék nagyon aggódnak mindet megtesznek, hogy segítsenek, vigyáznak babszira, mert éjjel nem alszom, vagy a karomba sírdogál, vagy eszik, vagy csak ülök és nézem.
nappal alszom kb 3 órát amíg tudom, hogy vigyáznak rá.

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsi:
Nagyon sajnállak benneteket! Nekünk "csak" a nátha van, de ez is megvisel, el tudom képzelni mennyire rossz lehet nektek.
Jobbulást kívánok Rékának! Neked meg egy kis pihenést!

Márti:
Tavaly elmondtam Apának, hogy nem esett jól, hogy elmentek köszönteni Annával, még külön virágot vett a lánya nevében is a Nagyiknak, Dédiknek, csak éppen Anyáról feledkezett meg... Erre egy tipikus pasi reakció: megsértődött, aztán kiment a kertbe, és letépett egy szál orgonát.... :twisted: :? :lol: Ezek után idén már megsem említem neki, úgy látom fölösleges lenne...

Clil:
Aranys vagy, köszi, probálök jönni, sőt, olvasok is rendszeresen, de sokszor nem tudok reagálni, mert más már megtette : )

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Cili! Nagyon, nagyon, nagyon boldog születésnapot!

Sarmi! Neked pedig boldogságos névnapot!

Zsófinak, Hunornak még legalább 200X 5 hónapot kívánok boldogságban, egészségben! :)

Ha időm engedi, visszaolvasok majd! Addig is puszi mindenkinek!
sinaszi

hahó

cili boldog szülinapot

sarmi zöldi boldog névnapot!

ezt kaptam még anyáknapjára:
Édesanyám szeme

Olyan a te szemed,
Mint a nap az égen,
Őrködve kíséri
Minden kis lépésem.
Ragyogó sugarat
Szór minden utamra –
Őrködő szemedet
Felhő ne takarja.
Jóságos két szemed
Őrizőm, oltalmam:
Mint a fényes csillag
Mindig úgy csüng rajtam.
Jóságos két szemed
Könnyet ne hullasson,
Mint a fényes csillag
Mindig mosolyogjon.

enikő: mi meg a mózest nőttük ki már vagy 2hete:) ezért már a sportban van
Milán nagyon hasonlit rád! milyen hosszú? sulyra regi is annyi kb de ő sztem rövidebb (elvégre "kis"lány:)a lába még ennyire nem lóg ki nekünk a hordozóból.

téleg trombi: ti még a mózest használjtáok?

Kép
andy30

Sziasztok!

Köszönöm lányok a drukkokat,annyira aranyosak vagytok!!
És úgy néz ki hogy meggyógyultunk,dokinő azt mondta minden okés már elég szép tiszta a hangja amikor levegőt vesz.egy kicsit megnyugodtam most..bár bnőm most mondta az előbb hogy egyik ismerősének a kislánya 3nap után újra vissza esett a betegségbe..tudom nem kellene ilyennel foglalkoznom,meg ő nem az én gyerekem csak ha ilyet hallok akkor tuti beképzelem hogy az én gyerekem is így jár majd :roll: :evil: Egyébként Réka megint náthás nagyon remélem h nem kezdődik megint minden előről

Laura:emiatt nem vagy rossz anya,a rossz anyaság nem itt kezdődik,és te a gyermekeidért mész vissza dolgozni

Bocika:anyós :evil: :evil: :evil: :evil: hihetetlen!!

Mági:nagyon sajnálom,elhiszem h rosszul esett :(

Mush:tök rendi a tesód :D

Enikő:nagyon tündér Milán,és mekkkkora.....azt a mindenit :lol: :lol:

Zsófinak és Hunornak BOLDOG 5.HÓNAPOT!!!!!!!!

Sarmi:Boldog Névnapot!!!!

Orsi:jobbulást Rékádnak!!!sok gyógypuszit küldünk neki.nagyon rossz lehet h fáj a fle szegénykének,sajna nekem is kiskoromban rengetegszer felszúrták...

solya051020
Káld

Andy! Köszönöm szépen! Aranyos vagy!

...sajna (vagy hát nem is sajna) nincs gépidőm, apa dolgozik vele...Balatonozunk.

Szerdán valaki tali? Normafára gondoltam.

ˇaymmmmmmm,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, vgzubuds65u ...üzeni Hanna :)

Kép
zölddisznó

Vagy péntek?

Kép
zölddisznó

Hali!

Enikő: erre én is gondoltam, de ez az utolsó hogy nem szólok, bár a páromat ismerve kiosztja anyósékat. :lol: :lol: Milánod meg hatalmas!!!! Nagyon szép "kis"baba!!!! :lol: :lol:

Solya: hurrá!!!! Ne aggodalmaskodj sokat!!! Minden rendben lesz!!! 8) 8) 8)

Zsófi és Hunor BOLDOG 5. hónapos évfordulót!!!!

Sarmi: BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

Mági: hát nagyon sajnálom hogy ilyen a férjed!!!!! Én azért biztos szóltam volna!!!!!!

Orsi: jobbulást a kicsi Rékának!!!!!

Na lépek! Manócska még alszik (???), én meg vasalok aztán megyünk a járókáért!!!!!
Vendég

Zöldi:
[color=red]BOLDOG NÉVNAPOT!!![/color]

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok Csajok!

Köszönöm Zsófi nevében is az 5 hós köszöntéseket. :-D Öregszik a lányom. :lol:

Először is megkésve bár, de mindenkinek nagyon boldog anyáknapját kívánok!!! :-D

Sajnálom, hogy többeteknek ez az ünnep nem úgy telt, ahogy szerettétek volna. :-(

Nálunk össznépi anyáknapjázás volt, itt voltak hétvégén szüleim, meg anyósom is 2 napig. Kaptam Apától 3 szál vörös rózsát és - amire nem számítottam - anyukám és anyósom is felköszöntött a jeles nap alkalmából. :-D Nagyon jól esett. És bár hó vége van és anyagilag rendesen le vagyunk gatyásodva, Apa azt mondta, hogy mindez nem számít, neki sokkal fontosabb volt, hogy felköszöntsön. :-D Ez meg külön jól esett.

A helyzet nálunk változatlan: Zsófi elromlott, éjszaka - bár nem ébred fel - de sokszor felsír álmában, nyugtalanul alszik, ilyenkor sokszor csak a kezemben tud újra mélyen visszaaludni. Szóval rendesen karikásak a szemeim, de már kezdek hozzászokni. :-D

Tejcivel igencsak hadilábon állunk, a napi mennyiség max. 60-70 ml. :-( Már nem húzzuk sokáig. Ma megint bepróbálkozok a hozzátápi megkezdésével, remélem már jobban fogja a szervezete tolerálni, mint korábban.

Zsófi amúgy iszonyat iramban fejlődik, már forog hasról hátra és vissza. A legjobb az, amikor többet fordul egy irányba egymás után és lepörög a játszószőnyegéről. :-D Már a kúszással is próbálkozik és a felüléssel is (hasizomra gyúr rendesen :-D). Továbbra is járunk Dévény-tornára, és Ringatóra is (ma is megyünk).

Kép
Kép
lbernuska

Csóközön! :D

Egy félórája ölég tisztességesen görcsölgetek, lehet, hogy küszöbön a Mikulás :roll: ? Mondjuk mindegy, csak ne fájna... Azelőtt sose szokott....

Zsófinak és Huninak boldog 5. hót!

Szép nagyra nőtt Milán babának boldog 4. hót!

Zsiráf: megcsörgetlek sétivel kapcsolatban. ha apa hazajön (övéről ingyé van :oops:) és nem felejtem el :D

Enikő: komolyan mondom, nem is látszik, hogy Milán a majdnem legkisebb topikbaba :D

Zöldi, Sarmi: cupp-cupp!
Kép

Orsi: szegénykéim! Remélem, hogy nagyon hamar meggyógyul Réka, és azt is, hogy ki tudod magad pihenni.

Most ennyire fussa, Kobold szunyál, muszáj nekem is vízszintbe mennem, hátha úgy jobb...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.05.04 13:24-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Orsi!
Jobbulást Rékádnak! Nagyon sok kitartást neked! Én a helyedben már hülyére stresszeltem volna magam!

Sarmi!
Nagyon boldog névnapot!

Zöldi!
Ha holnap nem jönnék: BÓDOTTÁGOS NÉVNAPOT neked is!

Kép
Kép
lbernuska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?