Új privát üzeneted érkezett!

Ezt most találtam!

Keresik a legszuperebb anyóst
2009. 04. 30.

Idén is keresik az ország legszuperebb anyósát. Az Országos Anyósfesztivált június 20-21.- én rendezik az Észak Alföldi Régióban, Polgár határában. Az anyósok főző, sodrófahajító és tésztanyújtó versenyen is bemutathatják tudásukat, de lesz ügyességi verseny és árbecslés is, valamint a hölgyeknek alkalmi ruhában is bizonyítaniuk kell nőiességüket.

A versenyre azok a hölgyek jelentkezhetnek, akiknek gyermekük tartós párkapcsolatban él. A Hétpróbás anyósoknak főző, sodrófahajító, tésztanyújtó és ügyességi versenyen is bizonyítaniuk kell, de szervezőkészségükről és árbecslési képességükről is számot kell adniuk. A Legszebb anyós címért pedig nyári viseletben és alkalmi ruhában is meg kell mutatniuk bájaikat a hölgyeknek. Aki mindkét kategóriában sikeres, az lesz 2009-ben a Szuperanyós - mondta Domokos József, a fesztivál főszervezője.

Három kategóriát: Hétpróbás anyóst, Legszebb anyóst és Szuperanyóst is hirdetnek, a győztesek belföldi és görögországi nyaralást, ajándékokat és vásárlási utalványt nyernek. A versenyre május 15 - ig a www.szeporszag-fesztival.hu címen lehet jelentkezni.

Aki úgy gondolja, nevezzen.... :D

Kép

Kép
dcili81

Aida:én megértelek,hiszen egyik pillanatról a másikra nem múlik el a szerelem.És párod nem is mutat hajéandóságot hogy veteletk legyen?Nem hiányoztok neki?El nem hiszem hogy jó így neki.

Cili:ez jóóóó,hát ha jóban lennénk én nevezném na denem azért mert szuper anyós vagy ilyesmi hanem h megnyerje a görög utat és talán nem jönne vissza többet :lol: :lol: :twisted: :twisted:

solya051020
Káld

Andy:köszönöm a normaflort ki fogom próbálni.Talán nem fog kiszáradni,sokszor rakom mellre van úgy hogy óránként fél óránként,ez így szerinted elég?vagy azért adjak neki vizet is?

solya051020
Káld

Solya: én első pillanattól kizárólag Sudocremet használok és Koboldpopsi szereti :D
Hát, nálunk nem osztogattak semmilyen kupont a kórházban. Igazából semmit nem osztogattak, még azt se,amit kellett volna :twisted:

Andy, Cili: gyöngyvirág a kedvencem! Idén ültettünk is egy rakást a kert egyik sarkába.

Cili: hát, én is baromira remélem, hogy nem leszek ilyen anyós. De sztem tutira eszembe fog jutni, hogy az enyém milyen volt, és visszafogom magam... :twisted:

Aida: az lenne a nemnormális dolog, ha egyik pillanatról a másikra túl tudtál volna lépni rajta. Az a csodálatra méltó, hogy ennyire erősen viseled és nem hagytad el magad teljesen.

Kép

Kép
gabilany79

Anyósfőző versenyről most hirtelen más ugrott be... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Gabi!
Kép

Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na az elcsapná mindenki gyomrát :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:

solya051020
Káld

KépKép

Kép

Kép
gabilany79

Gabi, sajnos voltak már napok, amikor sikerült magam majdnem teljesen elhagyni.. :oops: Pl. tegnap reggel úgy ébredtem fel, hogy semmi értelme kikelnem az ágyból, étvágyam nem volt, majdnem 1 napig nem bírtam enni, mert összerándult a kaja gondolatától is a gyomrom. De azért próbálok magamon erőt venni, tényleg nagyon igyekszem. Noelért.

Többi kérdező: Igazából mutat hajlandóságot arra, hogy megint együtt legyünk. A probléma a hogyannal van. Ha elkel a lakás amiben éltünk, ami az édesanyja nevén van, azt mondta a volt anyósom, hogy a fiának vesz egy házat, azzal a feltétellel, ha az a ház abban a városban lesz ahol ő és a volt párom testvére laknak. A volt párom szerint ide kéne mennem a gyerekkel.. :( Hogy miért? Azzal indokolták a "városválasztást", hogy mert így tudnak majd segíteni Noel nevelésében (mármint a volt anyósom). Ehhez én már nem is fűznék hozzá semmit. Tudja a volt párom is, ha odaköltöznénk mi lenne a vége, nem elég hogy engem idegileg tönkretenne a dolog, ő is sérülne benne és ezek után természetesen Noel is, hisz a gyerek elől ezeket nem lehet titkolni. Tudom, hogy ennek a lényege, most igazából az, hogy a dolog visszájára süljön el és az látszon kívülre, hogy én vagyok az aki tönkretette a kialakulóban lévő családot. De sajnos, ha a világ összes embere megkövez és akármennyire is fáj, hogy nem lehetek vele és akármennyire is szeretem őt tisztán és őszintén, akkor sem fogok odaköltözni, mert az a legnagyobb marhaság lenne, amit elkövethetek magam ellen és a fiam ellen is és véleményem szerint a volt párom ellen is, mert habár a fia biztosan hiányzik neki, maga sem látja be, hogy milyen lelki sérülésekkel járna ez még benne is ha odaköltöznék vele. Tehát azt hiszem kihunyt az utolsó reménysugár is az én szememben, a helyzet csak durvul, jobb már nem lesz soha.

És erre írtam, hogy nem elég a sors így hozta nekem még szeretem is őt, be kellett vallanom magamnak is, hogy mai napig őrülten és fájón szeretem és néha úgy érzem őrületbe kerget a hiánya. :cry:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Hu mire léptem be! :lol:
Anyósfőző versenyre készültök???Arra elküldeném az enyémet is! :lol: :wink: Najó csak vicc volt :lol: :lol:

Verzsó:
köszi a dicséretet!A te gyerkőceid is csudaszépek! sokszor megkukucskálom őket

Mush:
neked is kösz a dicséretet. Anett is 7100gr az utcsó mérés szerint :lol: Melyik családi képre gondoltál, erre?
Kép
a falat ne nézzétek hátul, ez Huni műve, egy kulcs került a kezébe....Majd a nyáron festünk addig szépen néz ki.... :(
És minden elismerésem a tied, a kitartásodért tejci ügyben!!!

Erika:
nagyon ügyi Gergő babád, hogy már fordul.Anett lusti, nem akar fordulni. Vagy 2x fordult hátról hasra és egyszer hasról hátra.Ja és Anett a feje körül forog. A feje ott marad, de ö forog mint a körző :lol: :lol: Hu Lackó fiad jó magas pasi!

Berni:
neked is ügyi Zsofi baba, hogy már fordul. :lol:

Gabi:
tényleg olyan. :lol: Nézi, hogy na mikor is lesz a következő szopi :lol:

Andy:
szuper a sátor és gratula a nyereményhez! :lol:

Orsimorsi:
remélem helyrejöttetek azóta, ha nem gyógypuszik mennek!!!

Solya:
nektek is gyógyulást hörghuruttból!

Bébic:
én is mérges lennék, nekünk a betegség rontotta el a hétvégénket :cry:

Susy:
helyrejöttél? Jobbulást neked!Hogy van Anett vőlegénye?Vagy már elpártolt tőle? :wink: :lol: :lol:
Nagyon éééédi a képen ahol tömködi a szájába a kis kezecskéjét!!

Trombi:
nektek is jobbulást!

Mági, Andi, Trombi, Mushi édik a dédis képek!! :lol:

Boci:
Márton baba nagyon édi ahogy tartja magát a locsiban!!!!!!! :lol:

Cili:
irigy a virágoskertedre!
Én is ugy kertészkednék, de sajna csak a balkonvirágaimmal kell beérjem! :(
Jól néz ki a tortád! Nyami!És a kis Dani is aranyos!

Kubu:
csodállak, hogy van akaraterőd tanulni! Én nem tudom 3 gyerekkel hogy birnám... :roll:

Vera:
Nagyon édi a lánykád és jók a margitszigetes képek!Mi van Iza kezében, mert én nem látom... :shock:

Aida:
sajnálom a kialakult helyzetet nálatok! :cry: Igaz, mi nem sokat látunk abból, hogy belül mi megy végbe nálad, de Bátor lány vagy, hogy igy tartod a frontot!!!

Eszterke!
Légysziiiiiiiiiii nemenj el, mert mindannyian ugy érzünk néha mint te! És verd ki a fejedből, hog nem ide tartozól! Igen is ide tartozol!!!!!!!!!

Bocsika, ha valakit kihagytam!!!!Szita az agyam... :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Gabi!
Sajna nálunk még kecskebogyó sincs!!! :cry: :cry:

Solya!
Tudom, hogy normális is lehet ha napokig nincs semmi,csak Vinzetnél eddig nem ez volt a jellemzö. Minden nap volt valami,ezért furcsállom. :roll: :roll:

Márti!
Aranyos vagy, köszi kérdésed. Ugy tünik megmaradok! :D Bár a fejem még fájdogál sokat,ami kicsit zavar,de hasmars már nincs.
Vinzent jól van(igaz most kakamentesen) és nagy cuppanósat küld Anettnak!!! :P :P :P

Aida!
Annyira elkeserítö, hogy az anyósod így tönkre tette az életeteket.Na meg,hogy párod hagyta! :cry: :cry:

Ma este koktélozni fogunk apával!!! :lol: :lol:
susy75

Dobok két új fotót. Az ujjtömködöset imádom!!!!!

Kép Kép
susy75

Márti:köszönöm szépen :D

Suzy:közben rájöttem h Vinzent már kóstolgatja a gyümit is ugye?én úgy tudom (védőnőtől hallottam)hogy a "sok" alma sem tesz túl jót,bár én ezt annak idején nem tapasztaltam Rékánál,Olinál meg ugye még nem kezdtem el
És tényleg nagyon édes Vinzent ahogy tömköd,Oli is kiválóan gyakorolja ezt,olyan átszellemülten tudják csinálni :lol:
Kivilágosodott Vinzent haja,vagy csak én látom rosszul és mindig ilyen világos volt?Ha igen bocsi :oops: :D

solya051020
Káld

Valaki nem tudná nekem megmondani hogyan kell csinálni a tzaziki(remélem jól írom)öntetet?

solya051020
Káld

Ja és ezt csak salátára lehet tenni?húsok mellé pl nem való?nem csináltam még ilyet,nem igazán tudom mihez való :oops:

solya051020
Káld

suzy. konnyen lehet, hogy vinzent az alma miatt nem kakil. itt nem ajanljak, hogy azzal kezdjen az ember, mert szekrekedest okozhat.

KépKép
KépKép
mush589

cili. ez nagyon jo!!!

eniko. koszi.

mentem vasalni. :evil: apa elvitte setalni a babakuszt. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Mush: Hát nem tudom. Két csomag van egy dobozban, én összesen másfél evőkanállal rakok 150 ml vízbe, és naponta csak egyszer kap, így szerintem nagyon sokáig elég. Megnéztem: 2szer 325 gramm van a dobozban. Elvileg a péphez öt evőkanál sinlacot kellene tenni 150ml vízbe.

Aida: Ne haragudj, hogy ezt írom de szerintem a helyzetért nem anyósod, hanem a párod a felelős. Azt nem lehet elvenni, aki maradni akar.

Gabi: Én az anyósfőzőbe nevezek!!!!!!!!!!!!!!

Kép
mannababoca

Manna, én megmondom őszintén már konkrétan nem hibáztatok senkit, hisz csak nézőpont kérdése kit tartunk hibásnak. Tarthatom hibásnak volt anyósomat, mert így manipulálja a fiát, tarthatom hibásnak a volt párom, mert őszintén soha nem állt ki mellettünk és tarthatom hibásnak akár magamat is, hiszen most is meglenne a lehetőségem, hogy visszamenjek, mégsem teszem. Lehet, hogy lett volna olyan nő, aki tovább tűrt volna, akár élete végéig. Mert vannak olyanok. Én nem tudtam. És ezért valaki engem tart hibásnak. Igazából mindenki hibás és senki sem az. A legjobban én már csak a saját sorsomra haragszom és magamra azért mert képes vagyok még mindig szeretni őt és mert ennyire rohadtul fáj ez az egész.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Solya! Reszelj le egy meghámozott kígyóuborkát, apró lyukú reszelőn! Nyomj hozzá egy gerezd fokhagymát, és tejföllel, kefírrel, vagy natúr joghurttal öntsd nyakon! De felesben is csinálhatod. Ha szereted a kaprot azt is rakhatsz bele. Nem feltétlenül kell a görög saláta mellé enned, mehet hús mellé is!

Kép

Kép
dcili81

Cili:köszönöm szépen

solya051020
Káld

Solya!
Igen, jól látod ,világosodott a haja! :lol:

Direkt nem adtam neki a héten már csak kétnaponta egy kis pürét, de ugy látszik még ez is megkavarta a dolgokat. eddig ezt nem is tudtam,hogy az almától lehet székrekedés!!! :roll: :roll:
susy75

hahó!

Jól eltűntem.Ritkán vagyok gép közelben mostanában.Sokat vagyunk kint,amikor meg bent vagyunk sok a tennivaló.

Arni szépen nől és szopizik.Igaz csak inkább a bal ciciből.Mostnában az a legújabb hogy a jobb cicit nem fogdja el.Ez mitől lehet?

kezdek visszaolvasni..... :oops:

KépKép
lyndee

A tegnap megbontott alma-őszi üvegből tegnap alig 10 kanállal evett, ma délután meg csont nélkül betolta a maradékot :D
Aztán akkorát kakkantott, hogy öltöztethettem át :twisted:

Lyndee: hát, én nem tudom, de nálunk gyakorlatilag ugyanez van a bal cicivel. Mondjuk azt tudom, hogy nekem annak a bimbónak furcsa az alakja, ezért nem tudja olyan hatékonyan szívni, de ez régebben nem volt ekkora gond :roll:

Susy: akkor lehet, hogy nektek még jobban megfogja Vinzent hasát, mint Koboldét.

Kép

Kép
gabilany79

A mai gyümihami végén megkapta a kanalat, és olyan boldog volt :lol:

KépKép

És a virágok, amiket apukámtól kaptam:
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Suzy:na akkor jó a szemem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi:jaj de jó az a kiülőtök,és csodálatosak a virágok
na és Kiskobold meg aztán tünemény,látom jól be van öltöztetve :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

gabi: jajj de szépek a virágaid! én nem merem odaadni neki a kanalat félek h ledugja a torkán :roll:

suzy: vinzent!!!!a 2.kép! meg kell zabálni!!

márti mennyire édesek vagytok! a kisebb fiad is mint egy kisbaba ugy ül az öledben még:):)cukorfalat

musi: bocsi most van időm: Lac caninum 5CH, Acidum phosphoricum 5CH, Agnus Cactus C5
csak alacsony potenciálban azt irják. szoval ez még mind tejserkentő homeós bogyó.

székrekedésre: 1 hétig mehet Opium ( :shock: 8) ) 15CH minden este 5 golyó, ha a kaki kemény és fekete
Bryonia alba 9CH reggel-este 5golyó ha a kaki száraz összeállt és sok
Lycopodium 5 CH reggel este 5golyó ha a kaki fájdalommal görccsel jár lehet puffadt is a has
Nux vomica 5 CH ha gyakori a kakiinger de eccerre csak kevés kaki van ebből is reggel este 5 golyó

még vmi: vki irta h hyperaktiv a gyerek: virágesszencia (bach terápia) kisgyermekkor 11 nevű cseppek csupa gyógynövény 2-3 spraybefujás kell naponta 3-5x nyelv alá.

na nekem meg ugy fáj a bal derekam h már kezdek aggódni. mintha nem mozgásszervi lenne.. elöl is baloldalt szoktt fájni ami miatt már menni akarok egy ideje a nődokihoz vissza remélem nem az sugárzik hátra :roll:

na meek dvdzni végre meg barna sör:)

remélem tudtam segiteni

ja solya! elég annyi szopi bőven én 3 óránként etettem uugy. figyeld a száját is ha cserepes az is jel de igy tuti nem fog kiszáradni. ne félj.

andy

Kép
andy30

ja aida: totál megértelek én is igy éreznék. egyedül nagyon rossz ám:(

eszter?

Kép
andy30

Sziasztok!

Eszterke: remélem maradsz!!!! Léééééééééggggggggggggyyyyyyyyyysssssssssssszzzzzzzzziiiiiiii!!!

Solya: Olid jobban van már??

Gabi: tényleg jó a kiülötök, meg a virágaid is szépek. Kristófod is nagyon-nagyon édes!!!!!

Susy: Vinzent nagyon édi, Marci is így tömködi az ujjacskáit a szájába. Próbálj kamillateát inni. Nálunk bevált!!!!! :lol: :lol: Mostanában egyre sűrűbben van kaki. 1/2 7 körül ideültem Manócskával a kezemben és együtt olvastunk titeket. Egyszer csak akkora rotyi volt, hogy rohantam vele a gyerekszobába, mert gondoltam hogy ez nem csak puki volt. Hát a háta közepe is sz.ros volt!!!!! :lol: :lol: :lol: Ja és ma reggelre is kakás volt. Ilyen meg már nem is tudom mikor volt utoljára!!!! :lol:

Cili: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!Remélem most jobb éjszakátok lesz!!!! :lol: :lol:

Lyndee: nem tudom miért lehet!!! Nem vetted észre hogy csomósodna???!!!

Tegnapi lánybúcsú jól sikerült. 1/2 9-től éjfélig voltam!!!! Olyan jó volt kikapcsolódni. Egy csomót énekeltem (kareokiztunk), alig volt hangom a végére. Aztán a többiek elmentek a szomszéd városba discoba, én meg hazajöttem. Marci rendi volt, mert 1/4 9-től 6-ig aludt!!!! :lol: :lol:
Most meg apa van legénybúcsún!!!

Ja anyósfőzésre én is beneveznék, bár az enyémnek tuti jó rágós a húsa. :lol: :lol:
Vendég

Márti: nagyon szép kis családod van. Büszke lehetsz!!!!

Aida: én is megértelek. Ez van, az embernek legtöbbször a szíve hatalmasabb az eszénél!!!! Meg hát nem úgy van hogy egyik pillanatról a másikra kitörlünk valakit az agyunkból, főleg ha ránézel a tündéri Noelra, mindjárt az apja jut az eszedbe!!!!! Amúgy szerintem jól döntöttél!!!! :shock:
Vendég

...csak bepillantottam....Eszeterke!
Az utóbbi 3 héten 10 hozzászólásodban összesen 3 kérdést tettél fel, MINDRE válaszoltam/tunk!!! Nem értem, mi a baj?!

Musi! Azonos higításuakat lehet szedni egyszerre bármennyit.

[quote]Z írta:öldi,
Balaton ??? Hmmm gondolom lent vagytok..

Hmmmm Kubu! Bingó. De csak ma jöttünk, tegnap egész nap majálisoztuk, meg házimunka satöbbi.

Olvasok tovább...

Kép
zölddisznó

[quote]P írta:l. én sem kaptam egyetlenegy választ sem a legutolsó kérdésemre,

Aida! Bemásoljam, mit válaszoltam?
Vagy az adós kérdésre gondolsz - ugyan az nem is kérdés volt, hanem segítség kérés...de látod, hogy adószakértőnk bb nem volt azóta, így hogy a túróba válaszolt volna?!

LÁNYOK! Megbuggyantatok? Mi ez a sértődős "jajjnemfigyelrámsenki jajjjajjjajjjajjjajj!" Tényleg nem értem!

Kép
zölddisznó

[quote]H írta:alihó!
Lányok, Vinzent már 3 napja nem kakilt. A héten ez már a második ilyen periódus! Nem tudom mi van vele, eddig naponta egy-két alkalommal volt kaka. Lehet azért mert adok neki almapürét?? Bár ezt is csak kétnaponta adom,nehogy emiatt ne kakiljon.
Esteleg valami ötlet? Vagy várjak türelemmel?

Susy! Simán lehet attól, hogy a bélműködés változik. Rá így hat. Teljesen normális, ha nincs mellette hasfájás, vagy egyéb szokatlan tünet.

[quote]S írta:zerintetek lehet Olinak hasmenése attól hogy gyógyszert kap?
Azóta van neki mióta beteg lett,hol zöld színű,hol nyúlós,hol fura szagú(bocsánat),vagy a vírutól van ez?Mert ezt el felejtettem megkérdezni a doktornőtől

Solya! Majdnem 100% hogy attól van. Meg az orrváladék is belekeröl a bélrendszerbe, és nyúlós lesz tőle a kaki. Formaflore?
Sudokrémet elég napi 5* és azt is nagyon vékonyan.

Kép
zölddisznó

Cili! A BABE tényle nagyon jó. Sajna a koszmó ilyen makacs, van, akinek fél évig is eltart - hol visszajön, hol elmúlik. Kitartás!

Kép
zölddisznó

Gabi-petúnia gyönyörű! ...nem úgy a szomszéd legelője ;)

Kép
zölddisznó

Vera,
Nagyon gyönyörű család vagytok. Pontosan ahogy andy is írja, Izára lesz aki vigyázzon. De mi is van Iza kezében ? Én nem látom. Pedig kukkerolok ezerrel.

Musi,
Hátha most végre valami változik és Kincső még meg is szereti az ágyat.
Jöhet barátnővel is a csomag.

Gabi,
Anyós pfúj. Nagyon szépek a virágok, és ahogy Zöldi is írja… szomszéd legelője... mindig gazosabb

Mivel karácsonykor csápoltam a kórházban, én sem kaptam semmit. Ezért utólag írtam a Felicitasnak, visszanézték az adatbázisukat és pótolták a kórházi és a babás csomagot is.
Egy emailt megér szerintem.

Manna,
Ez aztán a bortúrás hétvége.
Cáfolnék, anyós-após állandóan kezet mos babóca előtt, anyáék nem, hmmm és kialakult rossz helyzetet ismerve, nem is merek már szólni nekik.
Múltkor pl anya megfogta Marcit és nem akarta tartani a fejét, magyarázat, oda van az jól csinálva... Na jól lekiabáltam ekkora már bedurrant az agyam.

Cili,
Torta nyami-nyami.
Sampon, olaj, csináld úgy h fürdés előtt olajozod és ne adj rá sapkát…

Solya,
Ugyanezek a cuccok voltak az én hippes csomagomban is. Ja anno a Heinz-nél (kecskeméti konzervgyár) dolgoztam…. Milyen jó is lenne most onnan repit kapni…
Szép megoldás anyóspajtira mondhatom… És a férjed ?? Ő sem találkozik vele ?

Aida,
Nem hiszem hogy bármit is ártottál, sajnos ilyen anyóst dobott a gép.
Hidd el hogy senki nem gondolja hogy h*lye vagy, teljesen normális hogy még mindig szereted a párod, hiszen ő Noli apukája, ne add fel, hátha megjön az esze és egy nap otthagyja az anyját.

Márti,
Szép család vagytok nagyon.
Látod én azért tanulok mert csak egy baba van :D 3-nál képtelenség lenne. De majd ezt megbeszéljük később (remélem)

Susy,
jó koktélózást, valami alkalom ??? Ujjtömködős nagyon kircsi.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Talán nem is írtam még, hogy véééééégre visszaköltöztem a nagyágyba, újra apával alszom, Marci ebből semmit nem vesz észre, hiszen idáig is úgy húzta éjszaka hogy csak no… de nekem volt rossz otthagyni őt, mintha legalábbis 200 méterre lenne a két szoba egymástól. Szóval már két hete mindenki a saját ágyában alszik, a saját szobájában. Naggggyon jó.

Ez milyen már: egyik kollégám Mexikóban nyaral, már két hete… Brrr mondtam páromnak le van tiltva a munkahelyemről, én sem megyek arra egy darabig Marcimutiba.

Tegnap királyrét kisvasúton voltunk egy nagyobb csapattal, aztán vendégség Vácon majd pedig irány Nagymaros hajóállomás hekket ettünk. Nyami nyami. Szuppper napunk volt.

Pénteken délután még kiléptünk a köztemetőbe, mindig is szerettem volna megnézni a 301-es parcellát, hát ezt most megtettük, jó nagyot sétáltunk. Lehet valaki úgy gondolja, h abnormál de én szeretek ott sétálni, csend van, a levegő sem annyira koszos... a következő alkalomkor a zsidótemetőbe fogunk menni.

És úgy tűnik ma jött el a napja hogy Marcinak levágjuk a haját :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
apa már kitalálta hogy legyen olyan tengerészgyalogos.. Meglátjuk mindenesetre képet majd készítek, de mostmár 5 cm-es a haja brutál hosszú tényleg.

kubuspace

Sziasztok!

Csak egy gyors iromány! Tegnap Gergő elkezdett aktívan forgolódni. Előtte is fordult már, de csak napi szinten egyet. Tegnaptól már aktívan műveli. Imádom a gyerekeim!

Na most pedig visszaolvasok!

Mindenkinek boldog anyák napját!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Betegeskedőknek jobbulást! Sajna most sem tudok visszaolvasni! Gergő maga mellé rendelt!

Szép napot!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Nagyon boldog anyáknapját kívánok az ötgyerekes Veránknak, a háromgyerekeseknek, a kétgyerkőcösöknek és Nektek egybabások, akik először élitek meg ennek a napnak a gyönyörűségét!

Csatlakozom Zöldihez! Ne rontsuk el holmi sértődésekkel azt a már-már barátnői kapcsolatot, ami az elmúlt több mint 1 év alatt kialakult köztünk. Szerencsések vagyunk, hiszen nekünk vannak a leggyönyörűbb gyerekeink, kisebb-nagyobb problémáktól eltekintve szerencsére mind egészségesek, szépen fejlődnek, egyre ügyesebbek. És ez igaz a gyakran levelezőkre, a ritkán bekukkolókra, az első perctől ittlévőkre, a később csatlakozókra. Így vagyunk 1 csapat, szerintem szükségünk van egymásra, én legalábbis így érzem!

A továbbra is gyengélkedő babáknak és mamáknak mielőbbi gyógyulást kívánok!
Mi jól vagyunk. A nagyfiam gyönyörű verset mondott, persze én meg bőgtem. Hunor elkezdett kúszni és ügyesen próbálgatja a felülést. Boldog vagyok, imádom a gyerekeimet, a férjemet, így hát mi bajom lehet?

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!!!!

Zöldi:köszönöm

Kubu:nem apa sem találkozik vele,tudod annak idején mikor megvolt a balhé azt kiabálta az anyja páromnak h büszke lehetsz h ezeket(engem meg Rékát) választottál anyukád helyett,miért őt kellett volna?Szép is lenne...aztán meg megkapta párom azt is tőle hogy minden rossz történjen vele/velünk az életben... saját az anyja ezt kívánta.hát anya az ilyen??????

BOLDOG ANYÁKNAPJÁT!!!!!!!

solya051020
Káld

Kubu:Marci haj :( :( sajnálom hűű tényleg nem lenne semmi ha most is ot dolgoznál,tuti el lennél látva minden jóval :lol: :lol:

solya051020
Káld

Kép

Kép

Kép
gabilany79

BOLDOG ANYAK NAPJAT!

marti. igen erre a kepre gondoltam. gyonyoru csaladod van!

suzy. nagyon huncut Vinzent!
Kincso is egyre szokebb.

gabi. nagyon cuki kiskobol a kanallal! es hat a sorpadotokat elfogadnam! :wink:
Kincson ma a zsirafos felso van! vegre belenott. :lol: :wink:

kubu. akkor meg orsimorsira varunk, hogy o mit szeretne, aztan majd meglatjuk, hogy postavagy baratno. grtaula a kulonalvashoz.

Kincso ma hajnali 5-kor ebredt es f7-ig nem tudtuk visszaaltatni, kajabalt ezerrel.
es megtanulta kinyomni magat hason; meg nem megy hosszu ideig, de probalkozik. hanyatt meg nagyon emelgeti a fejet.

szep napot mindenkinek

KépKép
KépKép
mush589

Nagyon sok szeretettel köszöntök minden kedves anyukát, nagymamát, dédnagymamát anyák napja alkalmából!

Nekem e csodás nap alkalmából meg is volt az első igazi kiborulásom. :cry:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="solya051020"]
írta:
solya051020Kubu:nem apa sem találkozik vele,tudod annak idején mikor megvolt a balhé azt kiabálta az anyja páromnak h büszke lehetsz h ezeket(engem meg Rékát) választottál anyukád helyett,miért őt kellett volna?Szép is lenne...aztán meg megkapta párom azt is tőle hogy minden rossz történjen vele/velünk az életben... saját az anyja ezt kívánta.hát anya az ilyen??????

Oh, hát nálunk pontosan ugyanez lett volna (még így is voltak olyan durvaságok), ha a volt párom kiáll mellettünk, de úgy néz ki ez valakinek, jár valakinek nem. Én biztos ilyen rossz ember vagyok, hogy nekem nem jár... Meg nem minden "férfinak" egyértelmű, hogy kiálljon a családja mellett, akkor is ha az anyja el akarja tőlük marni. Úgy tűnik valamelyik gyerek megérdemli, valamelyik nem, hogy az apja mellettem maradjon örök életére. Ma is ahogy kikísértem nővérem az állomásra, mindenhol apák voltak a gyerekeikkel. Ilyenkor eszembe jutott, hogy az én kis Noelem mit ártott, hogy ő nem érdemli meg hogy az apja a pénz és a saját anyja helyett inkább őt akarja!? :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="kubuspace"]
írta:
kubuspaceAida,
Nem hiszem hogy bármit is ártottál, sajnos ilyen anyóst dobott a gép.
Hidd el hogy senki nem gondolja hogy h*lye vagy, teljesen normális hogy még mindig szereted a párod, hiszen ő Noli apukája, ne add fel, hátha megjön az esze és egy nap otthagyja az anyját.

De ez is így olyan bután hangzik, én soha nem akartam, hogy miattam hagyja ott az anyját valaki. De nem akartam ennek az áldozatául sem esni. Ez már sehogy sem jó igazán. Én csak egy kedves, megértő anyóst szerettem volna, aki megmarad anyósnak és nagymamának és nem akar az életünkben úgy részt venni, mintha az lenne az ideális családminta, hogy két anya, egy férfigyerek és a gyerekek... Kegyetlen a világ.

Amúgy az a baj, hogy kicsit félek is tőle, hogy egyszer rájön, hogy rosszul döntött, de akkor már késő lesz és nem leszek képes újrakezdeni. Pedig így is nagyon sajnálom őt, de a saját életét mindenkinek magának kell először rendbe hoznia. Nekem is a magamét és neki is a magáét. Én próbáltam segíteni neki, de nem fogadta el.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ANYÁK NAPJÁT KÍVÁNOK.

Most már engem is ünnepelnek csudajó érzés.

(én is felhívtam az anyukámat... nagyon csúnyán beszélt velem és vérig van sértődve h nem megyek hozzá, persze csak én, apa/Marci nem kell)... és olyat mondott a végén amit ember nem mond a gyermekének.... zokogok belül, hát nekem ez jutott, a saját döntésemen alapuló boldogságomért elveszítettem az édesanyámat..

kubuspace

Kubu, sajnálom, hogy anyukád így viselkedik. :(

Az viszont tényleg csudijó, hogy már ünnepelnek Téged/minket! :D Főleg ha van aki ünnepeljen...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Hát én kiérdemeltem a legrosszabb anya címet!
Dani ma leesett az ágyról..., röptiben kaptam el. Basszus a szívem megállt egy pillanatra, ő meg szerencsére csak egy nagyon picit ütötte meg a fejét, nagyobb volt az ijedségtől a sírás...
Kivagyok!!!!!! Hogy lehetek ennyire felelőtlen? Tisztára nem vagyok normális, pedig esküszöm, hogy egy másodpercre hagytam magára, amíg odanyúltam a nadrágjáért...

Kubu én pont emiatt nem hívtam fel anyámat, csak e-mailt írtam!

Dani rájött, hogy tud egy kicsit térdelni..., most azt gyakorolja lelkesen!

Mindenkinek boldog anyák napját!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?