Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Vendég
 


lapteto bocsi :oops: :lol:
Vendég
 


Monica A tabliban légyszi módosítsad a kórházat,délután már írtam,de nem kiemelten.Köszi


Csajok!Ma lett meg a kombinált szűrés eredménye és nyugtalanít egy dolog. A Down esélye 1:590 ez tuti jó eredmény,mert hallottam,hogy volt akinek 1:700 volt és elküldték integrált tesztre...
Aggódom!
Vendég
 

 
 

Monica, nekem a szülés várható időpontja módosult október 8-ra! 7 fiú, 2 lány, nem semmi arány! Csajok húzzatok bele!!! :lol:
Vendég
 


hát igen a fiúk nagyon beindultak!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mindenkinek szép hétvégét!

Voltunk majálisozni, a szokásos uncsi, gagyi, de legalább sétáltunk a szép időben. Holnap ballagásra megyünk és ebédelni utána :mrgreen: nyami már alig várom!
Vasárnap meg pihi.
Anyák napja nem tudom hogy lesz, ugyanis nővérem egyik kislánya múlt héten elkapta ezt a hányós-fosós vírust, következett nővérem, ma anyumék elutaztak pihenni Tamásiba, mire odaértek, apán is kijött, délutánra anyán is. Szegények most ott fekszenek a thermálfürdő mellett a lakókocsijukban és felváltva hánynak, tesómék ugyanezt otthon...
A sógorom és a másik kiscsaj tartja már csak a frontot...én meg nem nagyon merek odamenni így babásan...
Vendég
 


Trixi,

ez a korcsoport kockázata vagy a számított kockázat?

Én most jöttem jógáról, annnnyira jó volt! :P

Kép
screen
 
 


trixi, szerintem ne aggódj, ezt találtam, bemásolom neked:

"Megcsináltattam az integrált tesztet is, mert reménykedtem benne, hogyha nagyon nagyon jó lesz az eredmény, akkor megúszhatom az amniót.
Negatív lett, 1:590-hez, de ez annyira nem nyugtatott meg, főleg, hogy ott kissé emelkedettnek mérték a tarkóredőt, 2,4 lett. Minden más leletem jó volt, bár az AFP is alsó határ, 0,8 lett, de nem hagyoitt nyugodni a gondolat, hogy mi van, ha mégis gond van, így bevállaltam.
Ma megkaptam az eredményt : Az alkalmazott citogenetikai módszerekkel-a vizsgált sejtekben-az életkorral kapcsolatos kromoszóma rendellenességet nem találtunk. "
Remélem, ez megnyugtat. :)

Kép
Kép
kopee
 
 


Sziasztok!
Dolgozom a pocakfotó ügyön, most éppen elem problémáink vannak.
Viszont pocaklakó pár napja elkezdett odabent randalírozni, tök jó érzés, és ez már tuti Ő. :)
Mi is voltunk majálisozni, a hangulat, a műsor a régi, de jó volt kicsit kiszabadulni!

Kép
pocok001
 
 


pocok ugye milyen jó érzés?!!!!
tegnap éjjel én már fel is keltem ahogy mocorog az urfi!!!!!! :lol: :) :lol: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok! :P

Négyes teszt: minden rendben! :D AFP nem mondták, mikorra lesz meg, de nem is fontos :P

Pocok,
Ti is mocorogtok, de jó! :D

(miénk cseppecske 14+2 napon "jelentkezett be" először :P - utána pár nap szünetet tartott, majd ficánkolt, de mindig éjjel 1-3 között :roll: Mostanra naponta 4-5x érzem :P ...)

Olyan jó lenne már tudni, Ki lakik odabent! :roll: - úgy sejtjük, Kiscsajszi :wink:

Nitácska,
gratula az újabb Kispasihoz! :D

tillidian
 
 


till köszi!!!!!!
te is nemsokára megtudod ki lakik a pocidba!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Monica,
köszi a táblát! :D Tényleg, mennyi fiúcska!!! :shock: :D
(a másik toikomban meg szinte csak lányok vannak :lol: )

Sziszkó,
jó lehetett a szoptatós fejtágítás! :D
(én Vackornál csak 2 hónapig tudtam szoptatni, akármit próbáltam, elapadt a tejcsi :oops: - ez persze a Kölköt nem zavarta, két pofára szívta be a tápszert is, mindegy volt, csak kaja legyen :lol: ez most is így van Nála :lol: ...most reménykedem, tovább tudok majd szoptatni...de nem csinálunk belőle gondot! :wink:)
Egy biztos: "idegen" anyatejet tuti nem mernék adni a gyereknek, pláne a legutóbbi botrány után, mikor egy kismama pancsolt tejet adott el...hogy tehet ilyet egy anya??? :shock: :evil:

Nitácska,
látom, Te is bagoly vagy! :lol:

tillidian
 
 


Sziasztok!

Máris sikerült az eddigieknél gyakrabban jelentkeznem. :lol: :lol:

Mrsparis, nagyon örülök, hogy Nektek nem esett bajotok, a kocsitokat sajnálom, remélem hamar rendbe tudják hozni.

Nita, gratula a kisfiúhoz!

Nem tudom , ki dobta fel az alábbi témákat, így csak név nélkül.
Kávét én is szoktam inni reggelente három az egybent sok tejjel, szerencsére teára és kólára nincs szükségem, mert a vérnyomásom teljesen normális. Borozni próbáltam, mert azt hittem kívánom, de tévedtem, így két korty után abba is hagytam. Őssejtet mi sem fogunk levetetni, pontosan azért amit már előttem talán Kopee is említett.

Monica, aranyos kis pocakod van, már szépen domborodik. (az enyém is aranyos, csak kb. háromszor ekkora, úgyhogy aki szembe jön, az először a pocakomnak köszön :evil: .)
Egyenlőre ne kékítsd a táblát, mert a legutóbbi UH-on nem mutatta meg Ebi, hogy mije van, így a megerősítésre, hogy fiú, még várnunk kell. Ezen kívül mindent rendben találtak, méretei pont a korának megfelelőek.

Az integrált tesztem eredménye hétfőre lesz meg, már nagyon várom. Sajna a vizeletemben megint találtak valami bacit, kíváncsi vagyok ezúttal mivel kell kúrálnom magam.

Jó éjszakát!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Sziasztok!

Végre elmúlt a fejfájásom. Hurrá. Vettem homeós bogyót, és lekopogom segített. :D
Gyönyörűen gömbölyödik mindenki. :)
Irigylek mindenkit aki már érzi a mocorgásokat. Én a lányokat 16 hetesen kezdtem érezni. Szerintem most is az lesz. :) És már nem sok. :D :D
Tényleg nagyon sok fiú van. :shock: :lol: Ezek után kíváncsi leszek, hogy nálunk bejön-e apa jóslata, miszerint most fiút csinált. Eddíg mindíg megmondta, hogy kit csinált..... :lol: :lol:

tillidian: Én Vivit 3 hónapos koráig tudtam csak szoptatni. Tejem is apadt el, meg a csajszinak sem kellett. De hozzá teszem, hogy Vivi semmilyen tápszert sem volt hajlandó megenni. Kipróbáltuk az összeset, de semi. Így 3,5 hónaposan kezdtük Vivinél a hozzátáplálást. Mondjuk volt előnye is volt ennek. Ahogy elkezdtük, egycsapásra megszűntek a kaki gondjai. :) Lara viszont még a mai napig szopizik. Egy éveskoráig az anyatejen kívül nem volt hajlandó más megenni. Így másfél évesen szokott át a rendes kajára. Már úgy értem, hogy mostmár igazi mennyiségeket eszik meg. :D Úgyhogy minden esélyed megvan egy jó hosszú szoptatásra. :)

Ja és azt akartam mondani ( nem kötözködés!!! ), hogy nem kell minden uh után a szülés dátumát módosítani, mert minden baba másképp nő. Ki gyorsabban, ki lassabban, ki nagyobb lesz, ki kisebb. Lehet egyik uh-n egy héttel kisebbnek láttszik, de lehet a köv uh-n már egy héttel nagyobb lesz. :) Tényleg nem kötözködni akarok, csak gondoltam leírom :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok Lányok,

Én is itt vagyok ám, csak írni nem írtam.

Trixi, ne aggódj szerintem. De, hogy megnyugtasd magad csináltasd meg a négyes tesztet a 16-19 hét között. Én is megcsináltatom. Hol voltál Down-szűrésen?

Kép
gmelcsi1
 
 


Ma ekkorák vagyunk
Kép
Vendég
 


Betty
Nem vagyunk egyformák :wink:

Mrsparis
Lehet, hogy kötözködés... de hogy nézték a baba vércsoportját?

Mi nem megyünk AFP-s vérvételre... itt csak akkor veszil le a triple testet, ha valami gond van... ikreknél meg egyébként is értékelhetetlen...

Sziszkó
Énörülni fogok, ha lesz annyi tejem, hogy legalább részben anyatejjel etessem az ikreimet
:wink:
Vendég
 


Twins, hát vérvétellel! Muszáj nézniük, mivel ha rh ütközés van, kezelni kell az anyát, ne termeljen ellenanyagot a magzat ellen! Miért Neked nem csinálnak ilyet? Minden kismamának van ilyen vizsgálat!
Vendég
 


twinsmomma szépen gömbölyödtök!!!!!!!!
nekünk jövőhéten hozzák a kiságyat!!!!!!!!már alig várom!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a válaszokat,mára már szerencsére lenyugodtam egy kicsit.
Anyu is mondta,hogy ne aggódjak,mert anno az ő korában semmi vizsgálat nem volt az 1x-i UH kivül,akkor mit tettem volna???:D

Tudom,hogy semmi baj nem lesz.

Azt honnan tudom,hogy életkorra vagy számított kockázat?

Nekem a szűrést a sejtbank csinálta.

Hogy telik a hétvégétek?
Vendég
 


Sziasztok!


Bocsi a zavarásért, csak ha véletlenül valaki még nem vett:


Eladó 2 doboz original 2db-os Avent cumi 0-3 illetve 3-6 hóig, dobozonként 1.200,-Ft-os áron. A sajátok mellé sikerült ajándékba is ilyet kapnunk :wink: :lol:

Kép




Tickerplayground.com
breki76
 
 


trixi nekem nem olyan jól.......... :x :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


mrsparis írta:Twins, hát vérvétellel! Muszáj nézniük, mivel ha rh ütközés van, kezelni kell az anyát, ne termeljen ellenanyagot a magzat ellen! Miért Neked nem csinálnak ilyet? Minden kismamának van ilyen vizsgálat!


Akkor is tőled vesznek vért, a te vércsoportodat nézik :wink:
Vendég
 


Nem csak az enyémet, a babáét is! Hiszen akkor honnan tudnák, hogy rh + vagy - ?! Beszkennelném neked az eredményt, ha tudnám, de sajna nincs szkennerem, de ezt a vizsgálatot már anyukám terhességének idejében is csinálták, a tesómmal járnia is kellett injekcióra, mert anya rh-, tesóm +. Nálunk is fennállt a veszélye, mert a férjem A rh+ és meg A rh-, de szerencsére - lett a pici is.
Neten biztos találsz infókat...
Vendég
 


Nitácska!Mi a baj?
Vendég
 


már 2. alkalom hogy fájdogál a jobb vesém........első alkalomkor görcsölt.....a szülésznőm letiltott a sóról és a szénsavasról...ezeket be is tartom...........remélem nem lesz baj......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Tillidian,Twinsmomma!
Hát nem tudom mi lesz még tejcsi ügyben.Nekem anyukám mesélte,hogy nem volt teje,mikor én megszülettem,a tápszert meg az anyatejgyűjtős tejet kihánytam.Így más nem maradt,vettek bolti tejet és azt felhigítva vízzel ittam csak meg! :wink: Szép kilátások,ha én is így járnék!Nagyon bízom benne,hogy lesz elég tejem.A tejadóban a csajszi nagyon mondta,hogy minden bevitt tejet teljesen átvizsgálnak és ki tudják szűrni,ha valami pacsmagolt tejet visznek be.És minden anyukához úgymond rendelnek egy másik anyukának a tejét.Tehát ha én akármikor mennék,mindíg egy anyukától kapnám a tejet,nem mindíg mástól.
Megmondom Neketk őszíntén,én csak egy valamitől félek ezügyben.Mi van,ha egy cigó nőnek a tejét kapom?Még rágondolni se merek!Pfujjjj :!: :twisted: :twisted: :twisted: És ugye az egész tejadás anonim,tehát nem tudom névről kinek a tejét kapom.
Twinsmomma,ikres anyuka révén elhiszem,hogy örülsz ha mind a két babát épphogy majd meg tudod etetni tejcsivel! :lol:
Pláne ha nagy étkűek lesznek! :lol:
Ja és azt akartam még írni,hogy szépen kerekedtek! :lol: :wink:

Pocok,Nita!
De jó már Neketek,hogy mocorog a babó! :lol: :D :)
Már én is nagyon várom!Bár tudom,hogy még korai! :roll:

Dobok két képet!Az egyik 13 hetes pocakfotó.De mivel ez a felső (most vettem,kismamafelső :lol: ) elég bő,így nem igazán látszik a pocakom.
A másik kép meg május 1-én készült rólunk! :lol:

Kép Az új kismamafelsőmben :-)

Kép Mi ketten :-)

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok aggódók. Elolvastam az utóbbi néhány üzenetet, nem személyre szólóan írok, hanem mindenkinek. A tarkóredő/nyakiredő vagy nincs, vagy van, és ha van 3mm-ig normális határon belül van. tehát a 2,4 abszolut normális. 5-6mm-es redővel is születtek egészséges gyerkőcök. Ha 3 vagy több a redő, az csak annyit jelent, hogy meg kell nézni a kromoszómákat is, meg a babóca szívét magzati UH-n.

Tesztek vérből. A protokoll szerint akkor javasolt a kromoszóma vizsgálat, ha a kockázat 300 vagy kisebb szám, de még akkor is jóval nagyobb esély van az egészséges babára.

Nem nagyon járok errefelé, azért ideírom emilkémet: bankygerzson@freemail.hu
bánky judit
 
 


Sziszkó,
ilyenre ne is gondolj!!!! Mondjuk azt, hogy lesz elég tejcsink és a babók is komálni fogják! :wink:
Nagyon helyesek vagytok! :D

Nitácska,
nem lesz baj!!! Ha diéta, hát legyen, mindent a babókért! :wink:
(én is diétázom, szigorú szénhidrát - beosztásban vagyok...)

Lányok, Mindenkinek boldog Anyák Napját kívánok!!!!! :D

tillidian
 
 


Sziasztok!



Teljesen új (csomagolt) Simone delfin ágyneműgarnitúra (paplan+párna+fejvédő) eladó. Ára: 10.000,-Ft Kép




Tickerplayground.com
breki76
 
 


Nitácska!Reméljük a diéta segít.Nekem a sok üléstől szokott fájni ott a vesémnél... :?



Sziszkó!Aranyosak vagytok nagyon és szépen gömbölyödsz is! :wink:


Ti hogy vagytok az evéssel?
Nekem semmi étvágyam nincsen,de szerencsére van feleslegem amiből kapjon a baba.
:lol:

Ma szerintem ha jó idő lesz akkor délután anyuéknál a kertben levegőzünk kicsit....

Mindenkinek Boldog Anyák Napját!!!!!!!!!!!!!


:)
Vendég
 


Sziasztok kismamik!!! Boldog Anyaknapjat kivanok Mindenkinek!!!!! Ne felejtsetek el az anyucitokat ezen a napon!!! Mar aki megteheti: en mar kb.18 eve a neveloanyukamat koszontom anyaknapjan es ez ot olyan boldogga teszi!!!!!
Hogyan telt/telik a hetvegetek?? Nalunk tegnap este vendegsereg volt, s a kisfiam is fent volt velunk kb.fel 3ig (eloszor a 2 eves palyafutasa alatt :D :D ilyen sokaig!!! )egyebkent meg mindig alszik.(itt egy oraval tobb van mint otthon).

Trixi, valahol olvastam itt a forumok kozott egy honlaprol: www.downszures.hu ahol talan megvalaszoljak kerdeseidet a down-al kapcsolatosan. Nezd meg, sok hasznos informacioval szolgal. De nyugodj meg, biztosan minden rendben lesz!!!!

Twins, Sziszko, szepen novekedik a pocitok.
Twins: lehet, hogy lanyaid lesznek?? hogy miert kerdezem? mert annyira fent latom a pocidat, de az is lehet, hogy azert van, mert ket pocilakod van!?(bevallom nem sok ikreket varo terhes mamit lattam eddig)Mikor tudod meg??
Egyebkent, egyetertek, nem vagyunk egyformak, csak en ugy gondolom ez a forum arra is szolgal, hogy elmondjuk a velemenyunket kismama tarsainknak foleg ha azzal segithetunk is valamelyest. Legalabbis nekem ez volt a szandekom a "kave temaval", de hagyom is, mert nincsen erteleme!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Nitácska! Jobbulást! Nem lesz gond! Pihizzél sokat!

Mindenkinek boldog Anyák napját!
pocok001
 
 


Ma 13.30 -től lesz egy magzati életről szóló film, ha valakit érdekel az MTV1-en. :)
pocok001
 
 


Sziszkó, természetesen lesz elég tejed, hisz az, hogy anyukádnak nem volt az nem jelent semmit. Ha pedig nem, ma már annyiféle tápszer van, hogy abból az egyiket biztosan elfogadja majd a baba. Az anyatejgyűjtőből kapott tej garantáltan megfelelő minőségű anyatej!, ami mentes mindenféle bacitól és kórokozótól, hiszen minden üvegből mintát vesznek és vizsgálják. De inkább az első változatra készülj, hogy lesz elég tejed és problémamentesen tudsz szoptatni. Szívből kívánom Neked!
Helyesek vagytok a képeken, szép a pocid is.

Nita, valahol megint lemaradtam. Miért kell diétáznod? A veséd miatt?

Sajnos én még nem érzem a baba mozgását, pedig az első gyermekcsénél már a 14. héten éreztem, a másodiknál már csak a 16. héten, most pedig a harmadikat várom és még később fogom :?: :?:

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Pocok!
AZ a műsor 12.30 -kor kezdődik!Legalábbis a mi tv újságunkban akkorra van írvva! :lol:
De én nézni akarom! :D

Betty,Trixi,Tiilidian!
Köszi a bókokat,aranyosak vagytok! :lol: :D :wink:

Minden Anyukának boldog Anyáknapját kívánok!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszkó!
A neten 13.30 van, majd meglátjuk ;)
Biztos lesz tejed, ne aggódj! Ha meg esetleg mégsem, egypár gyerek felnőtt már tápszeren :)
Nagyon szeretnék én is szoptatni, de ha nem megy, akkor a tápszer is tökéletes, csak meg kell találni a megfelelőt.

Kép
pocok001
 
 


Csajok, az előzetesben is 13:30 volt!

Bizti érdekes lesz, csak lehet, hogy mi pont anyósomnál leszünk :evil: aztán bevágja nekem a durcát, ha leülök a TV elé...meg hát én várok babát, nem ő...

Anyukámat nem tudom személyesen köszönteni :cry: egész család még mindig vírusos, tesómék is, szüleim is. Így az ikreket sem látom :cry:
Vendég
 


Megnéztem a tv teletext-én a tv műsort és tényleg 13.30-ra van írva az első része.A második meg valamikor 2.30 körül.Lesz Motorverseny,azért kavarták meg! :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok Lányok,

sajna már régen jelentkeztem, bedaráltak a munkás hétköznapok, tényleg csak hétvégén van időm olvasgatni a fórumot.

Látom, néhol elindultak már a vásárlások, mi még nem vettünk semmit, babonából...

Amúgy jól vagyogatunk, azzal a kivétellel, hogy 2 hetente járok nőgyógyászhoz, ilyen-olyan folyás, felfázás, minden bejátszik, pedig vigyázok magamra ahogy tudok... :evil: szeretnék már egy nyugodt hetet.
Az utóbbi hetekben magamra rántottam jó néhány kilót, védőnéni megdorgált, pedig semmit nem változtattam a kajálásomon.. Emiatt is el kellett kezdenem terhességi csíkokat megelőző krémet használni, cicire hirtelen sok jött fel, szóval próbálom menteni a menthetőt. A hátam meg tele lett pattanásokkal, eldobom az agyam, sosem volt ilyen problémám...

Na de nem akarok negatív hatást kelteni, nem is vagyok az, hiszen ezek apró kellemetlenségek a nagy csoda mellett, ami történik velünk :D A baba még mindig kukis, már normál UH géppel is látszik, és egyre biztosabb hogy Péter Olivér lesz a neve.

AFP hétfőn, második genetikai szűrés május 25. Aztán remélem egy kicsit megpihenünk, jöhet a nyár 8)

Üdv mindenkinek, boldog anyáknapját!

Cosmic

Kép
cosmic girl
 
 


szisz hamarosan te is érezni fogod!!!!!!!!csini vagy nagyon!!!!!!
datolya igen a vesém miatt.....sajna rendetlenkedik..........
csajok nekem ugy tetszik az az ágynemű szet......csak nekeünk kicsit drága............. :roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


mrsparis írta:Nem csak az enyémet, a babáét is! Hiszen akkor honnan tudnák, hogy rh + vagy - ?! Beszkennelném neked az eredményt, ha tudnám, de sajna nincs szkennerem, de ezt a vizsgálatot már anyukám terhességének idejében is csinálták, a tesómmal járnia is kellett injekcióra, mert anya rh-, tesóm +. Nálunk is fennállt a veszélye, mert a férjem A rh+ és meg A rh-, de szerencsére - lett a pici is.
Neten biztos találsz infókat...


A baba vércsoportját csak akkor tudják megnézni, ha pl. a köldökzsinórt szúrják meg... azzal, hogy tőled vesznek vért, a te vércsoportodat nézik meg...
Ha te Rh+ vagy, akkor semmi gond nincs, ha Rh-, akkor se az első terhességnél van gond... akkor képződik negatív emberekben ellenanyag, ha kaptál vért, és az Rh+ volt, vagy volt terhességmegszakításod...
Én Rh-negatív vagyok, nekem rendszeresen nézik... de az ÉN vércsoportomat, ellenanyagszintemet, és nem a babákét...
Vendég
 



Nitacska
Jobbulást!
Vesegörcs nem egy kellemes dolog :evil:

Sziszkó
Bízzunk benne, hogy tejcsárdát nyitunk :wink:
Szépen növöget a pocakod :lol:

Trixi
Evéssel nagyon jól vagyok. Folyamatosan ennem kell :wink:
Mondjuk, nekem nincs feleslegem...

Betty
Talán majd a 20. heti UH-n kiderül, hogy milyen neműek :wink:
Vendég
 


nem kellemes de sajna nekem mindíg van valami bajom.......... :x :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Eloszor is Boldog Anyak napjat nektek,edesanyatoknak,nagy/ded mamaitoknak!! :D Ez mar azok napja is,akik elso gyermekuket varjak! :D Es jovo ilyenkor mar egy fel eves manocska/kak (Andi :lol: ) anyukai leszunk!! :D

7vege: Nekunk nem telt valami jol, Charlotte megint balesetet szenvedett, elesett a tengerparton, es egy eles ko vegighorzsolta a terdet! :cry: Kapott Tetanusz oltast is szegenykem! :( Remelem iden mar tobb baleset nem lesz...pedig nem is rossz gyerek... :roll:

Itt a jovo pentek is munkaszuneti nap,szoval lesz meg1 hosszu 7vegenk Apaval! 8) :lol: Irany Parizs! :lol:

Koszi a pocakdicsiket! :lol: Ja es tegnap nekem is rugdosott Noel! 8) :lol: El is felejtettem mar hogy ez ilyen jo erzes! :wink: Kicsit meg is konnyeztem! :oops:

MrsParis
Sajnalom, hogy beteg a csaladod! :( Ha teheted most ne nagyon menj hozzajuk,nehogy elkapd!! Az ilyen betegseg veszelyes is lehet, kiszaradas stb., nem hianyzik az most neked, hogy meg infuziora is kerulj! :?

Tilli
Nem tudom miert,de valahogy en azt hiszem nektek is fiacskatok lesz. :oops: De nemtudom miert! :lol:

szoptatas: Charlotteot 5 honapos koraig szoptattam csak. illetve utana meg 1 honapig tudtam, de akkor mar csak este furdetes utan. :roll: Utana teljesen elapadt a tejem! :roll: Utana tapit kapott, de attol feltem,hogy majd ilyen felfujt,lufifeju lesz a tapszertol. :oops: De halistennek nem lett az! :lol: Majd megkeresem a regi kepeket, es felrakok rola egy babuci kepet! :wink: Utana 7 honapos koratol mar babakajat kapott, es csak este pancsi utan tapit, meg ejjel 1x mindig folkelt enni es akkor is tapit kapott.

Pattogo
Szerintem megint kislanyotok lesz! :oops: De nemtudom nalatok is mert erzem azt. :oops: Talan lehet azert, mert, hogy mar 2 kislanyotok van, meg, hogy a vonalzod is olyan rozsaszin...de aztan kitudja! :lol:

Andi
Neked is szep poci! :lol: Az elso vervetel valoban fontos, meg itt is van!! Az ikrekhez nem ertek, szoval nemtudom, hoyg naluk ez hogy mukodik. :roll:

Nita
Uuuu szegeny :? :? A vesegorcs nagyon kellemetlen tud lenni telleg. :? a paromnak vesekove volt, es mielott beutaltak mutetre, szegeny ugy gorcsolt vagy 2 napig, hogy labra se tudott allni. :? fol ulni is alig.. :? Azert ezt majd mond a dokidnak!!

Sziszko
Ti is szepek vagytok! :lol: Nyugiii lesz eleg tejed!! :wink: Nem szabad azt mondogatni, hoyg nem lesz, mert akkor telleg nem lesz...sajnos ez igaz...ha ragorcsolsz az nem jo!! :roll: Tessek pozitivan hozzaallni!! :wink:

Trixi
En eszek egyfolytaban.. :roll: Pedig megprobalok nem annyit enni, de mindent kivanok.. :roll: Sajnos igy, hoyg itthon vagyok es nem dolgozok, nincs ami elvonja a figyelmemet a kajarol! :lol:


na dobok egy tablit is a valtozott adatokkal!! :wink:
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a bókokat!!!! :oops: :oops: El is pirultam! :wink: :lol:

Monica!
Hát szegény Charlotte,tényleg jól megjárt megint! :cry: Jobbulást Neki!Sok puszi a sebére,hogy hamar meggyógyuljon! :lol: :lol:
A tejcsi miatt nem fogok görcsölni és ígérem pozitívan állok a dologhoz! :D

Nita!
Jobbulást vese ügyben!Nekem még nem volt a vesémmel gond,hál Istennek.De gondolom,nagyon fájhat! :cry:
Ez az ágynemű nekem is nagyon tetszik és a lényeg,hogy ezek a szinek mennek így párosítva szerintem kislányhoz és kisfiúhoz is egyaránt!De tényleg drága! :shock:

Datolya!
Neked is köszönöm a bíztató szavakat!Pozitív hozzáállást felvettem! :wink: :lol: :lol:
Mióta éreztem,hogy az első babódnál már a 14.-ik hétben érezted a mozgásait,azóta teljesen fel vagyok pörögve!Állandóan a hasamon van a kezem,hátha épp akkor kezd el mocorogni! :oops: :wink: :lol:

Pocok!
Végül is,megnézted a műsort a babáról?Én pont a végét kaptam el,mikor anyósomékhoz értünk.Apósom azt mondta,nézte és az eleje volt a legérdekesebb! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszkó!
Mi is csak a születésre értünk haza :)
Ott is volt sok érdekes dolog.
Bebizonyították, hogy amit babóca pocakban hallgat, arra megnyugszik születés után is. Továbbá, hogy minden gyerek zseniális nyelvtanulási képességekkel születik.

Valaki látta az elejét is?
pocok001
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: