Új privát üzeneted érkezett!

Panndi,
én is nyügi vagyok, ráadásul fáj mindenem...
tanulni kéne de semmi kedvem,erőm.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Hali!

Előszöris: Hanna Apu, nagyon jó hogy jöttél a hírekkel. Tündéri a kis manóci. Anita hogy van? Még jó, hogy nem a mentőben szült meg....jó hamar megvolt a kiscsaj! :D

Folytatásos történetem következő epizódja:
Ma reggel hív a nődokim, hogy mi volt este....elmeséltem neki mindent. Mondtam, hogy mára visszarendeltek.
Felhívta a kórházat, szólt az ügyeletes dokinak, hogy ma várjon, mert menni fogok. Aztán visszahívott, elmondta a teendőket stb. (annyira normális, sokkal jobban érzem magam, hogy tőle kapom az utasításokat és nem önmagam próbálom kitalálni)

Szóval kórházba be.....NST, UH, Flow, és megint magzatvízcsekk :!: :!: ..........úúúúúúúúúúúú.....már megint nem tudok ülni :oops: :shock: :?
Minden változatlan, totál megrövidülve, 2 ujjnyira nyitva, erős, de össze-vissza fájások, baba feje lent.
Hazaengedtek még.
Várunk...itthon....és közben thx to vizsgálatok megint vérzek.....ill. még mindig..... :cry: :shock: :?

Jaj, csajok, én ilyenről még nem hallottam....valaki vérezgetett ennyire szülés előtt??????Erről senkitől nem hallottam soha.... :?

Kép
mozza
 
 


Hu Mozza, nem semmi...
én nem értek hozzá, de miért nem tartottak bent és indítják meg? vagy ez nem így müxik?
ma én is egész nap fájok...nem tudom hogy bírod ezt sok napja.
Kitartás!

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

 
 

Lányok! Ugye,csak akkor kell jelentkezni a kórházban,ha rendszeresek a fájások és az keményedéssel is jár? Nekem éjszaka óta leszakad a derekam,nem múlik,de semmi rendszer nincs benne. Éjjel be kellett tennem kúpot és amikor felkeltem tiszta trutyi volt minden,azt hittem magzatvíz,de aztán abbamaradt,szerintem csak túl lentre sikerült a kúpot tennem és felolvadt. A hidegfront ismét elérte nálam a hatást,de már annyira nem izgulok.Bocsi,hogy a harmadiknál kérdezek,de a két lányom szinte indított szülés volt,mindkettőnél sajnos "rásegített" a doki.
A másik,hogy idegesít ez a Streptococcus,mert nekem még nem vette le a doki,most akarja kedden. De akkor mi van,ha előbb megindul?Eddig nem tudok fertőzésről,de ezt nem is csinálják rutinszerűen szerintem,tehát az eddigi negatív kenetek nem jelentik azt,hogy minden rendben ezzel.

Kép
f.ancsi
 
 


Sziasztok mamik és mindjárt mamik!
Bocs,hogy így ismeretlenül belekoty!
Mozza!
Nekem vizsgálatok után-ami mellesleg nekem a végén minden másnap volt,41+5-re szültem-mindig volt vérzés fél napig-napig.És(igaz és-sel nem kezdünk mondatot) mikor beindult a szülés,akkor is vérezgettem,annyi különbséggel,hogy nekem elég gyenge fájásaim voltak,10-20 percesek.Én igazából be sem mentem volna még,ha nincs vérzés,mert 2hete folyamatosan jósolgattam,ezeket a fájásokat is ennek tudtam be.Erre azt mondták,hogy jól tettem,mert a szülés megindult,csak oxitocinnal rásegítenek,hogy erős és még rendszeresebb fájásaim legyenek.Szóval én nem értem a dokikat,hogy ilyenkor miért és mire kell még várni?Minden adott a fájásokat leszámítva,de azon meg lehet segíteni.
Kitartást neked és mielőbbi könnyű,gyors szülést kívánok neked és a többieknek is!
Mindenkitől elnézést,ha megzavartam hormonoktól fűtött lelkét! :wink: :oops:
Az anyuciknak pedig hatalmas gratula és sok örömöt ehhez az életreszoló kalandhoz! :D
apróka
 
 


Mozza! Ilyenkor a vérzés nem a babánál lévő anyagból jön, hanem a méhszáj sérül, és az vérzik. Ha tényleg a vizsgálattól van. Szóval nem kell tőle félni. De kívánom, hogy hamar már Lili jöjjön mostmár! Hé, kiscsaj! Kifelé!
Vendég
 


Szerintem meg Mozza jó kezekben van, látszik, hogy a doki foglalkozik vele.
Pár napos túlhordást minek indítsanak be? Ha amúgy minden rendben van...
Lili így is kinn lesz ma-holnap :-)
pumuklii
 
 


Iza hasfájós.... :( Most próbálok vhogy segíteni rajta....
Szerintetek mivel kezdjem??A pocak simi megy meg felhúni alábát de nem segít....Most iszok egy kis mecsek teát,hátha segít.Aztán próblok neki is adni belőle...

annus11
 
 


Annus! Én csak a simit tudom és a lábtornát.
Lányok,tudnátok válaszolni a kérdéseimre? Kicsit meg vagyok ijedve,meg tanácstalan is vagyok .Előre is köszi.
Mozza,ha erősödik a vérzés,menj be!!a múltkori bentfekvésemkor is a vizsgálat után egy napig vérzett egy kismama és éjszaka el is ment a víz. Neki mondták,hogy erősődő vérzésnél szóljon. De a dokid lelkiismeretesnek tűnik,mondta volna,ha gáz van.
Dóri,örülök,hogy otthon vagytok!!!!!!!

Kép
f.ancsi
 
 


Ancsi!
nem a nyákdugóval találkoztál???Szerintem nem kell bemenni ha nem rendszeres.....ha nem folyt volna el a magzatvizem én se mentem volna be csak ha 5 perces fájások vannak...vegyél egy meleg zuhanyt/fürdőt és kiderül elmúlik e vagy beindul!!!

annus11
 
 


Annus! Ha gondolod próbáld meg a Mecsek teát, nálunk nem váltak be a teák. Egyrészt szoptatott babát nem teáztatunk, másrészt ezekben általában édeskömény van, és az tapasztalatom szerint csak fokozza a görcsöket. De mondom, ez az én tapasztalatom. Nekünk nagyon bevált az Infacol, onnantól, hogy észrevettem nála, hogy hasfájós minden etetés előtt adtam neki, akkora büfiket csinált, hogy csak na. Gyönyörűen kijött a levegő és nem fájt a pocija. Jó lehet még az Espumisan csepp is, ha esetleg az Infacol nem válik be. Egyik sem szívódik fel, nem kell félni a mellékhatástól vagy a hozzászokástól. Azt is csinálhatod még, hogy szopi közben leválasztod a ciciről és büfiztek egyet, majd vissza a cicire. Nem fogja annyira nyomni a gyomrát a levegő.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Ancsi! Szerintem se izgulj, ezek talán még nem azok a fájások. Figyeld az időt, jó ötlet a fürdő, ahogy Annus is írta, és várj. Ha bemennél a kórházba valszeg hazaküldenének, de ha nem vagy biztos a dolgodban vagy aggódsz, akkor inkább menj be. Jobb sokszor feleslegesen, mint hogy egyszer ne érj be. Megvizsgálnak, néznek egy CTG-t, lehet, hogy te is megnyugszol.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Köszi lányok! A streptoval kapcsolatban is tudtok vmi tanácsot adni? Sürgős esetekben van esetleg gyorsteszt?

Kép
f.ancsi
 
 


Reny!
Köszi!Én is ezeket néztem...de jelenleg csak a mecsek tea van...na nem adtam neki nagy mennyiséget,kb 1-2 kávéskanállal kapott csak,tehát nem deciket itattam vele...
Ma pl még az a gyógyszertár se volt nyitva ami ilyenkor nyitva szokott,mert h ünnepinyitvatartás...még jó h tegnap volt ünnep...na mindegy!Holnap lehet hozatok vmelyiket....

annus11
 
 


Ancsi!
Én azthiszem ha nincs még eredmény akkor automatikussan kap a baba vmit...de fgalmam nincs,nekem negatív volt...

annus11
 
 


ancsi: én úgy tudom, hogy a szülésnél adnak antibiotikumot, hogy nincs strepto lelet. Legalábbis nálunk így van :roll:

annus: nálunk minden szer csak pár napig segített, aztán az idő oldotta meg :?

mozza: kitartás, már nem sok van hátra!
Vendég
 


Elvileg nem a baba kap, hanem az anya vénásan, és az átjut a babához.
Vendég
 


Ancsi!
Akkor te fogsz kapni,a lényeg h baja nem lesz a babának!!!!!


Sün Balázs tényleg jól eltűnt....

annus11
 
 


Annus persze, az ember ahhoz nyúl ami épp kéznél van. Mondom én is kipróbáltam annak ellenére, hogy Amina is szopis baba volt, csak nem vált be. Panndinak meg abban igaza van, hogy az idő mindent megold, csak győzd kivárni. :lol: Nekünk az Infacol elég hosszú ideig bevált, de ezt is babája válogatja. Legkésőbb úgy 4 hós korában elmúlik a hasfájás. :roll:

Kép
Kép
g_reny
 
 


annus: arról nem is írsz, hogy mennyire vagy fáradt? Éjszakák milyenek? Meg egyáltalán: milyen otthon családként? Miki is otthon van még Veletek?
Vendég
 


Sün Balázs szerintem már megszült.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Igen,itthon van!Ha minden igaz 1-2 hétig itthon is lesz!
Amúgy jó így itthon!Még bírom az éjszakázást...3óránként kel.De a fél5 ös etetés után alszom még.Napközben nem igen megy....na de csak lesz vmi!
Hát mindenképp megpróbálok vmit...szegénykém annyira szenved...úgy sajnálom :( ez a legrosszabb,h nem tudsz neki segíteni! :roll:

annus11
 
 


Ja Annus még van a repülőtartás. Hogy is mondjam, hasra fekteted, és a két kezed becsúsztatod a kis teste alá, keresztbe a vállánál, másik kézzel meg a lába között, és így felemeled és ringatod. Nálam Amina ilyenkor mindig megnyugodott, bár volt, hogy közben lilára szívta a kezemet. Remélem érthetően írtam. Persze nem mindenki akarja ringatni a gyereket, mert fél, hogy hozzászokik, de hasfájásnál ezek a monoton dolgok beválhatnak. Na asszem dugulok hasfájós témában. :)

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny!
Ezt is szoktam neki :lol: :lol: Tényleg mindent bevetek :wink: zt szeretiIza is...de ez is csak már a legvégén hat,mikorra már elfáradt a sírástól....Ja és vanbüfi is szopi közben...apánál szokot :wink: Éjjel persze nálam,mert apa nagyon tud aludni...nem zavarja ha sír a gyerek 8) :lol: :lol:

annus11
 
 


annus, az nálunk sem zavarta Apát :lol: Első éjjel ő hozta oda nekem szopttani Zsófit, mert a gátsebem nagyon fájt, és szóltam neki, hogy hozza Zsófit. Elindult, az ajtóból visszafordult (közben gyerek ordít a szomszéd szobában), rám nézett, és megkérdezte, hogy most hova is megyek? :lol:

Van a DM-ben cseresznyemagpárna, ami melegíti a baba hasát, állítólag az is jó nekik. Kitartás, Zsófinak három hónapos korára múlt el. Remélem enyhül Izánál a dolog!
Vendég
 


Hanna valóban nagyon szép kislány!!! Köszönjük a képeket :) :)

Annus,
hátha a Mecsek tea vagy az Infactol (vagy hogy kell írni :shock: :oops: ) elég lesz Izának!

Ancsi,
nekem is azt mondták, hogy ha pozitív a strepto teszt, akkor szülésnél kapok antibiotikumot. Nálam levették csütörötk este a kenetet, és keddre már meglesz, szóval sztm 1-2 nap alatt megvan az eredménye, addig meg még Lóci maradjon :)

Kutyafüle gratulál Hannához, puszil mindenkit!
Rikinél találtak vmi fertőzést, hétfőn lesz neki labor, ha rendben lesz, akkor mehetnek haza, drukkolok, h minden okés legyen majd!

emese1979
 
 


Emese! Köszönjük a hírt Kutyafüléről és Erikről. Reméljük hétfőn jöhetnek és mesél majd nekünk.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Nekem is volt Infacol itthon, de nem kellett használni.

Sün Balázs remélem jelentkezik hamarosan!

Tőlem szerdán veszik a strepto kenetet, meg akkor lesz UH-m is. Már nagyon várom.
pumuklii
 
 


Annus, kitartást, remélem, beválik majd valamelyik szer, de (sajnos) leginkább tényleg az idő segít. Szépen lassan megerősödik majd Iza is és úgy elfelejtitek majd, mint a sicc! Ez most nyilván tök hihetetlen, de pont múltkor gondolkodtam, hogy milyen nehézségek is voltak Jakabbal az első hónapokban. Gyakorlatilag próbáltam megfejteni, hogy mit is csináltam egész nap :)... de az ember tényleg elfelejti ezeket, pedig annyira nem is volt régen. Ja, és akkor már inkább ringatás, vagy rázogatás, vagy akármi, csak lehessen az ágyban csinálni, ne kelljen kiszállni belőle, ha nem muszáj :)! Egy hónapos kortól meg van a Gripe Water is, hátha az segít.

Panndi, akkorát röhögtem ezen az éjszakás sztorin... ez akár L is lehetne, éjszaka kb. ő is ennyire használható :)))). Már megtanultam, hogy rövid, néhány szavas utasításokat szabad csak kiadni ilyenkor, mert többet egyszerűen nem fog át :). Semmi lécci, meg kérlek szépen, meg köszönöm, mert csak visszakérdez, hogy tessék?

Mozza, Ancsi, mi van veletek azóta?
kalloni
 
 


Hát igen, Apa sokszor arra sem emlékezett, hogy felkelt éjjel Zsófihoz :lol:

Nálunk olyan viharos idő van, Fruzsinak nem tetszik :?
Vendég
 


Nekem nem volt strepto-szűrés, mert ugye még korai volt az idő... De nem kaptam vénásan AB-ot sem, mert sietni kellett, hanem Danót vizsgálgatták, meg ő kapott gyógyszert is, míg meg nem lett a leletének a negatív eredménye. De még így is jobb, mintha megkapta volna, és vmi komoly baja származott volna belőle... A lényeg, hogy a babát mindenképp megvédik a fertőzéstől, vagy így, vagy úgy. De lóci még bentmarad sztem, míg meglesz az eredmény!

Samu nagyon hasfájós volt - 8 hónapos koráig. De az Espumisan nálunk bevált, csak mikor nem kapta, jött vissza mindig a fájdalom, hát mi 8 hós koráig adtuk neki. Minden evés után 2 hatalmas büfi lett tőle, és nyugalom. :) Aztán 8 hós kora után mintha elvágták volna az egészet.

Megyek, Danó sír-rí...

Kutyafüle! Reméljük, minden rendben lesz, és hamarosan otthon lehettek! Köszönjük a híreket!
Vendég
 


Mozza

Csak a vizsgálatok miatt vérzel, nincsen semmi gond, a magzatvíz megtekintéstől én is véreztem. Hamarosan meglesz a baba szerintem.

Ancsi
Nekem a szülésznőm jól elmondta mikor kell indulni. Ha a fájások rendszeressé válnak, nem múlnak el meleg vízben vagy más testhelyzetnél. Mondta ha már 10 percesek, akkor elindulhatok a kórházba. Hát én is inkább azt szeretném, hogy a magzatvíz menjen el. Az legalább egyértelmű dolog, akkor indulni kell rögtön.

Annus
Lábtorna tényleg jó és a masszírozás. Van a napocska, holdacska nevű pocakmasszírozás. Ha érdekel leírom. A repülőtartás is sokat segít amit Reni írt és a pocakmelegítés.
Nagyon figyelj, hogy mit eszel, ha hasfájós Iza. Apor nem volt az, de én nagyon szigorúan táplálkoztam. Néha mégis mintha a hasa fájt volna, de nem volt általános mindennapi dolog.

Örülök, hogy hallottunk Kutyafüléről.

Érdekes ez a Streptococcus vagy mi. :) Nekem nem nézték és szerintem antibiotikumot sem fogok kapni. Hogy lehet ez? Meg fogom kérdezni a szülésznőmet itt mi a gyakorlat. Apornál sem került szóba, de nem is volt gond, de akár lehetett volna, nem értem.

Dóri
Nem készítesz Samunak is vonalzót? :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Tinu

Értem. :)

Anita
Gratulálok, nem semmi. :) Ügyes vagy!

Mozza
Ne izgulj, nem megijeszteni akartalak, csak afelé irányítani, hogy nem tragédia, ha bent fognak a kórházban. :) A baba érdekében ez a legkevesebb. Örülök, hogy eddig minden rendben van, most már ki kellene bújnia.

Megindítás
Hát szerintem a túlhordás miatt még nem kell megindítani, csak ha a méhlepény már meszes vagy a magzatvíz koszos. Nekem a 40+4. napon mondta az orvosom, hogy meszes a lepényem, holnap szülünk. Persze jobb, ha a baba magától jön, de ha egyszer nem akar. :)
Hát kíváncsi leszek, hogyan lesz az ikrekkel. Ott még nem hallottam megindításról, mert valaki sokáig hordta őket. :)))

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Örömmel tudatom h május 1én 0:26 kor megszületett Moró Nikolett 3410g és 52cm.Sajnos végül császár lett és engem aznap mégegyszer kellett műteni.Niki jól van.

Mindenkit puszil Sün Balázs!!!!Nagy nagy gratula neki!!!!!És meilöbbi gyógyulást!

annus11
 
 


Nagy gratula Sün Balázsnak és Nikinek!!!

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


És boldog anyák napját mindenkinek!!!!!Azoknak is akiknek még a pocakban a baba,hiszen a 9 hónap alatt már ők is anyává váltak,már csak 1 pici momentum van,hogy a babáról idekinn gondoskodjanak :wink:
puszil mindenkit Iza baba is :wink:

annus11
 
 


Jó reggelt!

Köszi mindenkinek a javaslatokat/storykat....nekem sokat segít, hogy leírjátok ezeket....igazából a túlhordásról annyira nem hallani sehol :( ....UFOként néznek rám már az ismerősök....nehezen értik meg, hogy lehet, hogy nem szültem még.... :?

Apróka!
Nagyon köszi, hogy elmesélted veled mi volt. Szépen túlhordtad te is! Végül hogy indult el, milyen fájásokkal mentél be? Mennyire véreztél?

Ancsika!
Én most tartok 40+5-nél....minden oks a tegnapi vizsi szerint, lepény bírná még sokáig, víz tiszta, nst jó.
Holnap (ha ma nem szülök....de én már kezdem feladni, hogy magától beindulnak a dolgok :cry: ) megint vizsgálat, megint amnio.... :? Neked hány volt anno?

Reny!
Tényleg nagyon bízom a nődokimban. Figyel rám. Valahogy én is úgy vagyok vele, hogy ameddig ő úgy látja, hogy nem kell beindítani, addig muszáj kibírnom és várni.....talán talán magától alakulnak majd a dolgok....
Bár pontosan tudom, hogy mikor hoztuk össze a bébit...ápr.28-án kellett volna megszületnie....szóval ez fixen repeta....

Panndi!
Te hogy vagy? Fruzsi jól elvan még?

Annus!
A lelki dolgokról tényleg nem írtál még semmit!!!! VELED mi van, nem a babával, férjeddel, vagy a bioritmusoddal, hanem a lelkeddel???????
Milyen érzés anyának lenni, hogyan változott meg minden? Milyen-milyen-milyen? :D

Boldog Anyák Napját minden maminak és jövendőbeli maminak! :roll:

Kép
mozza
 
 


Hatalmas gratula Sün Bazsinak és Nikinek!!!!!!!!!!!
Miért kellett műteni még1szer? :?

Kép
mozza
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép


Mozza!!

Csodás érzés,ezt leírni nem lehet!!!!Próbálok mindent Izához igazítani,hiszen most ő az első!!!Minden nap rácsodálkozok vmire...tegnap óta a lábába vagyok szerelmes :oops: Meg tegnap 2szer is rámnyújtotta a nyelvét :lol: :lol: Tehát magát amit érzek nehéz lenne körülírni...de hamaosan rájössz miről beszélek :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Sün Balázsnak gratulálok a babához. Akkor jól sejtettétek, hogy az ő babája is megszületett. :)

Mozza
Hamarosan most már biztosan meglesz az a baba. :) Kitartás!

Nekem szorítsatok, hogy 10.-ig még bent maradjanak.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sün Balázsnak és Nikinek nagy gratula, sok tejecskét Nekik! Reméljük, mielőbb képeket is látunk :)

Kutyafülének átadom a drukkokat, biztos jólesik majd Neki.

Mozza,
Neked kitartás!!! Az ismerősökkel ne foglalkozz, a lányeg, hogy Lilinek olyan jó kis vackot készítettél, hogy nagyon jól érzi magát odabent! :D De 1-2 nap, és a kezedben tarthatod majd!!! :wink: :lol:

emese1979
 
 


Sün Balázs!
Gratulálok! Remélem te is jól vagy, 2 műtét után. Még egy május elsejei baba :-) Sőt még Hanna előtt született! Niki a legnagyobb súlyú baba, Iza meg a leghosszabb.

Annus
az 56-os rucik már nem is nagyon mennek rá, nem?

Mozza
nem vagy UFO, én pont csomó túlhordott babát ismerek

Anika
szorítok! Miért pont 10.-e? Már a 37 héttel is rekordokat döntesz ikres körökben, gondolom.
pumuklii
 
 


Pumukli!
Hát szerintem elmérték Izát...mert vhogy nekünk nem jön ki az 55 cm...vagy mi mérjük rosszul! :lol: Áh,még jó rá minden!!!

Dobok képet a babaértesítőről!Ez a "digitális"formája,de majd dobok képet arról is milyen eredetiben,mert ugye az más :lol:
Kép

annus11
 
 


Kép Kép Kép Kép

annus11
 
 


Helyesek vagytok, Annus!

Sün Balázs! Nagyon sok szeretettel gratulálok!!! Áldottak legyetek!
Vendég
 


Jó reggelt!

GRATULÁLOK SÜNBALÁZS ÉS NIKI!!!Végre eljött a nagy találkozás nálatok is :)

Annus,
klassz lett az értesítő.Szépen lement a pocid.Gondolom a műtéti heg még duzzadt egy kicsit vagy már az is rendben van?

Ma egyedül vagyogatok.Remélem nem ma akar kibújni Gábor, mikor Apa Pesten van a bútorokért.De már megvan az akció terv 8) Mentővel kórház aztán telefon Apának hogy hogy állunk.Aztán este ér haza szóval addig meg elvajúdgatok :lol:

KépKép
harhaj
 
 


Jó reggelt!

1.Sün Balázs: sok szeretettel gratulálok, jó egészséget, boldog babázást,, sok sok tejcsit kívánok. És gyors felépülést!

2. Boldog Anyáknapját mindenkinek!

3. Annus, irtó jól nézel ki. Olyan szépek vagytok. Izának nagyon csini a felsője, nekünk is van hasonló, de azon természetesen apa szerepel a szivecske után! Már most nagy szövetségesek ám. :lol:

Tegnap voltunk Nagybörzsönyben meg az Ipolynál, megállapítottuk, hogy jó kis pecahely, de ma nem lesz idő pecázni menni. Nemsoká megyek anyukámhoz. Csak még nem tértem magamhoz.
Én már egy hete szinte csak szüléssel kapcsolatosat álmodok, és ma éjjel egyszer arra keltem, hogy már félig meddig majdnem hason feküdtem, szerintem a butuska agyam azt hitte hogy az álmom arról hogy megszültem igaz, és már lehet hasalni... :oops: Szegény Nóri, teljesen oldalra volt nyomódva a pocakomban.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sün Balázs, gratulálok Nórihoz! Sok boldogságot és tejcsit! Várjuk a képeket és beszámolót!

Lányok, akik túl vannak már egy/több szülésen: Szülés után fizikailag egyből megkönnyebbül az ember? Hason alvás, könnyebb mozgás, lépcsőzés stb.? Hiányzik a normális mozgás. Az az idétlenkedés, amit este az ágyban levágok fordulás, feljebb csúszás címén... :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Sziasztok!

Azért nem jön ki Nektek az 55 cm, mert a kórházban nem fejtől sarokig mérnek, hanem a hajlatokba is "befektetik" a centit. Így mindig nagyobbnak tűnik a bébi,mint a valódi méretei!

Sün Balázsnak gratulálunk!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Annus,
tutkó az értesítő. És jól lefogytál :)
szépek vagytok Izával.

Harhaj,
milyen jó akciótervetek van :) "elvajúdgatok" :lol: :lol: :lol:

Mozza,
hogy vagy? ma utazik a férjed?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: