Új privát üzeneted érkezett!

Bikfy,
jó éjt. Én sem ígérem, hogy traccsolok vele ma este, mert hulla vagyok. Este 9-re értünk haza. Tegnap éjszaka meg stresszeltem magam az albérlőn, és azért nem aludtam. Holnap remélem lerendezzük. A férjemnek elég jelentőségteljes termete van :lol: Mondjuk a srácnak is, de az főleg zsír.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Oké Linácska!

Akkor hajrá egymásnak feszülő termetek! Puszi! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy, köszönöm a köszöntést!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska
 
 

 
 

Zsuzska, nagyon boldog 35. szülinapot kívánok neked!!!:)))

Kép

Bumi, neked nagyon szorítok! Érzem, hogy neked is sikerülni fog, főleg a gyönyörű 5 napos babókkal!!++++++++++++

Lányok, én olyan izgatott vagyok, remeg a kezem, aludni sem tudtam, amióta megláttam, de ma, az ET + 12. napon nagyon erős lett a teszt:))))))))))) A tesztcsík élőben nézve erősebb a kontrollcsíknál, annyira boldog vagyok! És még csak a 14. napon szabadott volna tesztelni:)))

Kép
Vendég
 


Twist,
szerintem így is erősebb képen :lol: Lassan nem akarod átjavítani a vonalzód Dorka és Máté babára??? :P

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Á, értem Linácska!:)))))))))
Azt jósolta egy asztrológus nő 18 évvel ezelőtt, hogy 38 évesen szülöm az első gyermekemet. És azt is mondta, hogy egy kisfiú lesz és 4 év múlva lehet, hogy egy kislány. Szó sem volt ikrekről!:)))))))))))) (de szupi lenne!!!)
Vendég
 


Sziasztok!

Twist, nem is tudom így hirtelen, hogy gratuláltam-e már a csodás tesztekhez, úgyhogy nagy-nagy gratula neked!!! gyönyörű erős csík, talán tényleg nincs egyeül a kis bérlő :) Tudod, topikunkban hagyománya van a vegyespáros ikerbabáknak :)
Egyébként nálunk is anyák napjához kapcsolódik az ikrek érkezése, mert tavaly azon a napon menstruáltam utoljára :wink: Mondjuk akkor nem éreztem éppen ajándéknak, hogy megjött, na de utólag igen!
Évekkel ezelőtt nekem is azt jósota egy jósnő, hogy kis korkülönbséggel lesz két gyerekem, de NEM ikrek. Ahhoz képest 3 gyerekem van, és ketten közülük marhára ikrek :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

TWIST
Ez ám a teszt! Tényleg sanszos hogy ketten vannak! :)

LINACSKA
Felhívom a védőnőt hogy akkor pontosítsunk vagy bemegyek hozzá úgyis vinnem kell lassan pipit is.

dita75
 
 


Twist,

csodálatos a teszted, így utólag már bánom, hoy Danikával egyet sem csináltam, most lenne mit nézegetnem :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Évi, köszi:) Ó, ezek szerint a jósnők ilyen jó irányba is tévedhetnek? Ez nagyon jó hír:))) És nagyon örülnék vegyespárosnak, simán bevállalnám őket:) De egynek is örülnék, csak minden rendben legyen vele! Olyan régóta várunk rá!

Dituli, szimpi védőnőt fogtál ki, elégedett vagy vele?

Csajok én most lelépek egy kis időre, de majd a HCG eredménnyel jelentkezem.

Előre is NAGYON BOLDOG ANYÁK NAPJÁT kívánok minden leendő kismaminak, mostani kismaminak és az anyukáknak, nektek!!!!!!

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Twist!
Tuti teszt!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


wist
Hatalmas gratula!

Bikfy
Tegnap nagyon kész voltam, egész nap fájt a fejem, minden bajom volt, 9kor már aludtam a Bencével.

Vicky
Majd felhívom a dokit mielőtt szurom magam (jó lenne ha nem kellene) hogy mennyit kell.

Most nagyjából visszaolvasok.

timejka
 
 


Vius
Tudom, hogy Katának rendbe kell jönni testileg, lelkileg, mivel én is átestem ilyenen.

Zsuzska
Boldog születésnapot!

Dita
Babásba már olvastam, hogy Bogyóka jól van, de ide még nem írtál, és azért írtam, hogy örülök, hogy minden rendben van.

timejka
 
 


Sziasztok!

Tudom, hogy régen nem jöttem, de annyi minden történt velünk, hogy a gép felé se néztem.

Röviden összefoglalva: Jól vagyunk, szépen nőnek a babák. Múlt hét hétfőn Zsófi 1500 g, Zsombi 1200 g súlyú volt annak ellenére, hogy enni alig-alig tudok. Vérnyomásom az egekben, azt most egy gyógyszerrel sikerült (kop-kop-kop) 140/90 alá szorítani, de a fehérje ha nyomokban is , de ott van a vizeletben és a lábaim annyira dagadnak, hogy a térdem akkora , mint egy jó nagy sárgadinnye. Egyszóval toxémiás lettem, és igaz ugyan, hogy egyenlőre a vérképem még jó, de most hétfőn megint irány a kórház és ha ez az állapot fennmarad, lehet, hogy ott is tartanak. Emiatt szigorú ágynyugalomra ítéltek, amit azért elég nehéz tartani. Pár napja a reflux miatt már ülve alszom, úgyhogy szenvedek, mint egy kutya. Szerencsére a cukrom azóta rendben van és ami a lényeg, hogy a babák is remekül érzik magukat.:)

Twist!

Gratulálok a kétcsíkos teszthez! :))))))))))))))))))))))))))))))))
(erről talán nem maradtam le annyira :oops: )

Egy-két oldalt visszaolvasok, de valaki írhatna egy összefoglalót;)

nellike
 
 


Szia Nellike!
Sajnálom a toémiát, pihenj sokat. Az a lényeg, hogy a babák jól vannak. Ha be kell feküdnöd, akkor nincs mese. Jobb helyen leszel a kórházba ezek szerint.

Dita
Azt hiszem kicsit bonyolult lett a mondatom, nem?

timejka
 
 


Na sikerült kicsit visszaolvasnom, bocsánat, ha valakit kihagyok, vagy név szerint nem említek.

Kata! Nagyon megrendítő, ami veletek történt! :cry: :cry: :cry: Sok-sok erőt kívánok a következő időszakhoz, hogy túl tudj lépni a baba elvesztésén. Nagyon sajnálom:((((((((((((((((

Kismama társak! Szépek az uh-s képek, és annak örülök, hogy a babák szépen fejlődnek és mindenki "viszonylag" jól van.

Denika! Gratulálok a kis Nikihez, nagyon szép kisbaba és jó babázást , nyugodt éjszakákat kívánok! :)

Linácska! Szépen nő Levi baba! Zsombor a 26. héten volt 800 gramm! :)

Évike! De jó neked, hogy te már ott tartasz, hogy lehet pihenni egy kicsit, amíg a gyerkőcök aludnak. Én jól be vagyok tojva már, hogy velünk mi lesz, mit fogunk itthon kettesben bénáskodni szegénykéimmel. Az éjszakázásra már előre szoktatnak, úgyhogy az talán - mire megszületnek - menni fog. Megvettük mi is a gyerkőcök szekerét, egy olyasmi Peg-Peregót, amit ti is. Remélem nálunk is beválik. :wink:

Zsuzska! Gyönyörű , mosolygós baba Oroszlán! ...és hogy telik az idő! Danika és Oli is nemrég született. :roll:

Nemone Réka babájáról lehet tudni valamit? Ők hogy vannak? Gondolom, neki sincs sok ideje babanetezni Réka mellett.

Viki! Monic! Remélem ti is jól vagytok és szépen fejlődik Laczkó és Danika.

Bumi! Drukkolok, hogy szépen megtapadjanak és fejlődjenek az ikrek! :wink:

Bocsi, de elég rövid az agyam, nem emlékszem ki kérdezett a Puregonról. A lényeg, hogy tényleg 400 egység van benne, vagy még több is, nem kell a levegőt kiengedni, csak a patron első betöltésekor, (függőleges állásban kell tartani a tollat és az első tű felrakásakor kell kicsit pöckölgetni, amíg a folyadék meg nem jelenik a tű végén.) Lehet szállítgatni, mert meg se kottyan neki 2-3 óra hűtés nélkül és valóban célszerű beadás előtt szobahőmérsékletűre melegíteni . Sok sikert a szurizáshoz és az inszemhez! :)

Egyenlőre ennyi, megyek is vissza lábat polcolni a kanapéra, mert ha hiszitek, ha nem, ennyi egy helyben üléstől már feszíti is a bokámat az a szemét víz. :evil:

nellike
 
 


NELLIKE
De jó hogy jöttél. Sajnálom hogy nehezen viseled a terhességet, de úgy ahogy Timejka is írta a lényeg hogy a babákok jól vannak. Nagyon szép méretekkel rendelkeznek. Kitartást kívánok neked. 36-37 hét körül szoktak az ikrek születni igaz? Remélem ezt a pár hetet már sikerül átvészelned.

Boldog 30. hetet egyébként! :wink:

A lényegesebb részeket úgy látom sikerült elolvasnod, Nemone is jól van találkoztam vele személyesen és Rékucival is.
Nagyon édi babóka, olyan jó volt fogni, nem sok híjja volt hogy Nemo egyedül megy haza! :lol: :lol: :lol:

Bonival és Zsigivel is majd fél napot róttuk a várost, nagyon jól elvoltunk, Zsigi tüneményes, nagyon jó baba.

Átteszem neked a babásból Rékáról a képet ahogy fogom a karjaimban:

Kép

dita75
 
 


Ahogy egyre többet nézem a képet úgy látom szeret! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Nellike,
akkor megnyugodtam. Ha Zsombi is 800g volt a 26. héten, pedig iker baba, akkor Levi a 26. héten nem is olyan nagy a 845-tel.

Dita,
annyira várom már, hogy kiderüljön, hogy Bogyónak mi van a lába között, el sem tudok neked képzelni egy kukist. Mondjuk magamnak sem tudtam, de már megbarátkoztam vele.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LINACSKA
Sztem teljesen normális méretei vannak Levinek!

Jajj ne is mond én már majd megpusztulok a kiváncsiságtól, mert én sem tudok magamnak kiscsávót elképzelni. Ők is nagyon aranyosak, mert Zsigit is legszívesebben megzabáltam volna, és a képek alapján Oli, Danika, Ádi, Lackó. Nándus, Bence is imádnivaló. Kisfiúkat is édesen lehet már öltöztetni de pl. amit legutóbb Liliről küldtél kis csini képet hát írtó édes a piros ruciban, és Dorci is a kis copfijaival hát meghalok egy-két copfiért, meg a fordros szoknyácskákért! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Linácska!

Szerintem épp jó méretű. Zsófi akkor volt egyébként 981 gr. Nem akarlak riogatni, de három hét alatt hízott a kukisunk 40 dekát, a kisasszony pedig (akit mi csak Huanita Solisnak hívunk itthon :wink: ) majdnem 50 dekát! Úgyhogy ebben a pár hétben szerintem megindul Levi baba is :wink:

Dita!

Köszi a képet Rékáról, meg az infókat. Örülök, hogy jól vannak. Nagyon szép baba Réka, és tényleg úgy tűnik, hogy szeretettel néz rád. :) :wink:

Remélem kitartunk a 36. hétig, mert már volt egy nem tervezett szülőszoba látogatásunk pont egy hete szombaton. :? Akkor azt hittem, hogy szülni fogunk, de szerencsére vaklárma volt. :roll:

Én még csak kibírom a babák miatt , de ez a fránya toxémia sajnos közbeszólhat. Drukkoljatok, hogy legalább a 36 hétig bírjuk. Azzal már elégedett lennék:)

nellike
 
 


Leendő kisapa

- Doktor úr, a feleségem terhes lett, ezért szeretném megkérdezni, hogy
ezen túl hogyan csináljuk a szexet?
- Hát kedves uram, az első hónapokban csinálhatják teljesen normálisan,
majd a terhesség középső szakaszában térjen át a kutyapózra, végül az utolsó
harmadban a farkaspózt ajánlom.
- Farkaspóz? Hát az meg milyen?
- Ül a lyuk mellett és vonyít.

dita75
 
 


NELLIKE
Már hogy ne drukkolnánk!
Kezdem is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vigyázz nagyon magadra, ha ágynyugalomra ítéltek akkor pihizz minél többet remélem van segítséged!

dita75
 
 


Nelli kitartás!

Ditus :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


BOLDOG ANYÁK NAPJÁT!!!!KÍvánom,hogy jövőre már mindenki a babájával ünnepelhesse!

Kép
Vendég
 


Boni, nagyon helyesek vagytok Zsigivel, és Boldog Névnapot neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nellike, sajnálom ezt a fránya toxémiát, hát nagyon drukkolok hogy minden ok legyen. :wink:

Kép
pgsuska
 
 


És köszönöm csajok a Köszöntéseket, jól esett :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Szépséges Napot!

Kép

dita75
 
 


Minden anyukának, kismaminak és leendő anyukának:

Kép

dita75
 
 


BOLDOG ANYÁK NAPJÁT MINDENKINEK!


Anyukámat meglepem,
de kicsi a tenyerem
Nem fér bele annyi virág
amennyire szeretem.
Kis kezemmel mit adhatok?
csak az egész világot;
vagy tán, ami ennél is több,
e néhány szál virágot.

Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!!!

Nellike sajnálom a toxémiat.

Zsuzska utólag boldog születésnapot kivánok!!!!

Sajna tönkre ment a számítógépünk (anyuéktól írok) amint jó lesz jelentkezem

Addig is mindenki vigyázzon magára!!!!!

És mindnenkinek szóritok!!!
Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Nellike,
nagyon-nagyon drukkolok, hogy kitartsatok még legalább hat hétig! A toxémia nem gyerekjáték.

Nagyon szép Zsigi baba és Réka baba!

Timejka,
fejfájás elmúlt?

Twist,
gyönyörűséges teszt!!! Mikor lesz vérvétel?

Nekem első inszem letudva tegnap, holnap megyek a következőre.
Na, nem sokat pihiztem tegnap óta, de nem gondolom, hogy feküdnöm kellene..

KépKép
yadine81
 
 


Yadine, gratula az inszemihez! Szerintem a jó vérkeringés kell neked is a méhnél, tehát kell sétálgatni. Nekem is ez jött be. Már beülti napján (jó, okés, nem inszemi, de hasonló) sétálgatni kellett kötelezően:) Holnap is lesz inszemid, kettő van? De király!

Voltam ma vérvételen lányok és nem volt bent a doktornő, holnap kell hívnom az eredmény miatt. A férjem tajtékzott, hogy bakker, ezért utaztunk be Pestre vidékről, fél tank benzin. És közben még az eredményt sem tudhatjuk meg. Szívás volt, de legalább holnap nem kések emiatt a melóhelyről. Remélem magas lesz 8) :wink:

Nellike, nagyon sajnálom a toxémiát!!! Hogy kaptad el?

Vius, sajnálom a számítógépedet. Vírus okozta a bajt?

Boniko, gyönyörűek vagytok együtt!!!:)) Olyan jó nézni ezt a fotót!!!


Dy, nagyon szép és megható ez a vers:) Dituli, a tiéd is cukker!:) Jól áll neked Réka!:))
Vendég
 


Twist,
kettesével csinálják az inszemeket, de valahogy a dátumokkal nincs szerencsém, a múltkor is szombat-hétfő volt. Rendes esetben két egymást követő nap.. Alá kellett írnom egy papírt, hogy saját felelősségemre hazajöttem szombaton, mikor letelt a két óra fekvés.
Még jó, hogy csináltál tesztet, mert különben az idegeiddel játszanának a kaálisok. :D

KépKép
yadine81
 
 


TWIST
Én is pont arra gondoltam mind Yadine hogy még jó hogy tesztelttél mert én nem tettem, totál úgy csináltam mint Monic, hogy majd ott megmondják a tutit! :lol:

YADINE
Drukk a randihoz! +++++++++++++

DY
Mizu? Aranyos a versike!
Mikor kell menned a 12. heti vizsgálatra?
Én valszeg. megcsináltatom pesten a kombináltat és itt palotán is megyek majd 14-én ultrahangra! 8)

dita75
 
 


nellike: Én kérdeztem a puregont. Egész könnyen megy a beadás. Nem engedtem ki a levegőt, mert a bmc-ben azt mondták hogy nem szükséges. Végülis jobban örültem volna neki ha kilevegőztetem, így utólag de már mindegy. Köszi az infókat és sajnálom én is, hogy nem érzed jól magd, remélem a 36. hétig kitartassz.

yadine: Remélem sikeres lesz az inszemsorozat. :)

twist: És akkor mikor lesz vv?

Vettünk az anyósomnak egy bébi yorkit. Ő Sámson, a mi kis drágánk.

Kép



vicky79
 
 


Dita,
nézz szét a sejtbank oldalán, mert van valami, hogy a szerződött kórházakban ingyen lehet integrált tesztet csináltatni, de pontosan nem tudom, hogy hogy van. Mivel itt nálunk mindenkinek ingyen csinálják a kórházban, nem is néztem nagyon utána, csak a a babás topicból használták ki sokan.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Denika: Gratulálok! Csodaszép kisbabád van!

Twist neked is gratulálok a tesztedhez!!!!!! Nem jöttek fel a szerenádozók. ;)

Úgy tűnik nekem nem sikerül beváltani az ígéreteimet. Nem tudok olyan gyakran jönni, mint szeretnék. :( Nem is ígérek már semmit. Most is egy hetet kellett visszaolvasnom :( Nyári szünetet akarok!!!!!!
Úgyhogy, csók özön csajszikáim! Majd jövök ha tudok! Legyetek rosszak ;) Babásodjatok, babázgassatok!
Pussz!

hofeherke
 
 


Mi ma egész nap anyuéknál voltunk. Lili fél 6-ig aludt délután, 6 körül ment ki játszani, mi meg már jöttünk volna haza, mert vettünk sziklakerti növényeket, azt ültetni kellett volna, a grillt meg festeni. Feltettük hirtelen ötlettől vezérelve a lányomnak a kérdést, hogy akkor jön, vagy alszik a nagyinál. Azt hiszem 2 másodpercig sem gondolkodott a válaszon. Úgyhogy kettesben vagyunk apával. Az egészben az a legjobb, hogy nem tudom lekattintani a focimenedzserről, úgyhogy ő az egyik laptopnál, én a másiknál.
Ja, és egész napra égve hagyta a gázt (csak levette róla a tojást, de nem zárta el reggel), most vettem észre, mikor hazajöttünk. Még jó, hogy nem gyulladt meg semmi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Köszi Linácska! Pont ezért megyek a Margitba mert ott ingyen csinálják, egy BMC-s barátnőmmel megyünk ketteskén, azaz négyeskén aki hajszálra egyidős terhes velem! :lol: :lol: :lol:

Hűha! Ez durva! Én ötvenszer megszoktam nézni a gázt meg a vasalót, volt hogy hazakéredzkedtem a melóhelyről mert nem emlékeztem rá hogy kihúztam - e a hajsütővasat! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


VICKY
NAgyon édi a kutyi! MEnnyi egy ilyen? Az unokahúgom meg van halva érte, lehet hogy júniusban a szülinapjára kap egyet. Összedobjuk páran ha nagyon drága!

dita75
 
 


Sziasztok,

Timejka,

utólag is nagyon sok boldog névnapot kívánok (tegnap nem voltam neten :oops: )
Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Köszönöm szépen. Neked is Boldog Névnapot! (Szép virágos képet gondold hozzá :lol: )

Yadina
2 nap után elmúlt a fejfájásom hál istennek. Szorítok a sikeres inszemért.

timejka
 
 


Timejka,

nagyon szépen köszönöm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Timike és Móni nagyon boldog névnapot kívánok nektek!)))
Klassz lehetett, hogy anyák napja és névnap is egyszerre volt.)
Bence és apa hoztak neked virágot?

Csajok, megőrülök! Hívtam a Kaálit, a doktornő nem ér rá. Majd vissza fog hívni, felírták a számomat és a nevemet. Ez egy órája volt, azóta idegzsábát kaptam már. Még jó, tényleg, hogy teszteltem, mert most tudnám meg, már csak egy idegroncsot találnának....:-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.04 09:41-kor.
Vendég
 


Twist
Nagyon szépen köszönöm! Bence 1 éves volt aszem, akkor is pont akkor volt anyák napja, amikor a névnapom. Reggel felkeltem, vártam, hogy jöjjenek puszit adni stb. Semmi! Este mondtam is a páromnak, azt mondta, hogy tudja, hogy van, el akart vinni vacsizni, de én mondtam, hogy nem kell felesleges pénz kidobás. NA mindegy. Mert ugye ezt úgy kellene, hogy apuka elmegy virágot venni, odaadja a gyermekének, hogy a gyermek odaadja a jó édes anyukájának.

Türelem nagy erény! Legalább a teszt már kimutatta, nyugi! tudom, könnyú mondani.

timejka
 
 


Timi, ezek a pasik:)))))))))))))))) Bocsi, hogy nevetek ezek a sztorin, de annyira ismerős!:)))))
Vendég
 


Twist
Hát igen. Az jól esett volna ha reggel, amikor felkelünk adnak egy puszit, de várhattam. :cry:

timejka
 
 


TIMEJKA, BUMI, MONIC

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2009.05.04 11:06-kor.

dita75
 
 


Hogy a rossebbbbbbbbbb!!!!

Átadom Yadinnak a laptetőt!!!!!! Soxeretettel!!!!!

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: