Új privát üzeneted érkezett!

Anitának gratulálok a kis Hannához, este még tényleg nem úgy tűnt, hogy a kislány már ki akar bújni :D

Annus, sokat segít nekem az, hogy írsz a császár utáni helyzetről, én kissé félek a felépüléstől, oda hozzák-e majd a kicsimet, hogyan tudom szoptatni stb. Apropó ez neked, hogyan volt? Hogy érted, hogy nem tudtátok korábban kezdeni a szopizást? Nekem azt mondták a kórházban, hogy már az első órák után ideadják. Nem tudom elképzelni, hogyan oldom majd meg, de csak van ebben is rutinjuk és hát majd apa is ott lesz segíteni. Iza pedig valóban csodaszép kis hajas baba.

Pingi, én annyira dagadok, hogy semmi nem jön rám: egy cipő csupán. belenézek a tükörbe és nem ismerek magamra, bár gondolom ez téged vajmi kevéssé vigasztal. A hasam meg nagyon fent van, csücsül a babám és ágaskodik, az úton az az érzésem, hogy mindenki engem néz, hogy hova gurulok azzal az ágaskodó pocakkal. A tehénke kifejezést én komolyan viccnek vettem hiszen nagyon csini vagy még pocakkal is.

Mozza kitartást, sok erőt és szorítok Neked, hogy minden rendben legyen! És hiszem azt, hogy minden rendben lesz.

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
kovzsuzska
 
 


:D Egyébként nem zavarnak rajtam a kilók annyira, csak akkor jön elő belőlem ha éppen roszabbik hangulatban vagyok. Tudom, hogy nagy része le fog menni, de ha nem akkor az sem baj...

Apa az előbb kérdezte, hogy ki lesz a következő, én? Ááá, mondom szerintem Mozza, én majd vasárnap v. hétfőn hajnalban következem. Nálunk amúgy mostmár a család lassan fogadásokat köt a nagy napra. :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok, jó estét mindekinek!

Anita, Hanna, íme a májusi topik első májusi babája! :) Annyira megleptetek! Hát Anita volt az első, akivel "találkoztam", mikor tegnap feljöttem a fórumra... Aztán gyorsan megszült... :lol: Isten hozott, Hanna, édesanyáddal együtt legyetek áldottak!

Cumi. Nálunk lesz, ha kell. Szopi. Mi az inkubátor miatt később kezdtük 2 nappal, de minden rendben lesz, remélem, amikor szoptathatom, megeszi az adagját, remélem, itthon sem lesz ez másként, majd beszámolok. Császár. Én nem a jelen felépülés miatt nem akartam, hanem a következő terhességek kimenetele miatt. A műtét reggelén már felkeltem, mentem (mehettem is, mert engem altattak - majd mesélek... Nekem sem fáj már, picit óvatosabb vagyok mint előtte, ne nyíljon ki a seb, már tegnap kiszedték a varratokat is, de pl. Samut (bár nem sokszor) emelgetem, lépcsőzök, fürdöm, hajat mosok, takarítok, mosok... Szóval ne féljetek, a műtét után tényleg hamar fel lehet épülni (akinek nem így történik, az attól még nem "rosszabb", csak nyilván alkatfüggő, mint a terhesség mindenféle velejárója is). Azért nem szerettem volna császárt, mert szeretnénk még babákat, és szeretném őket természetesen szülni. Így erre kisebb esélyem van... :(

Mozza! Tuti igaza kell lennie a dokidnak! Mostmár igazán te jössz! Teljesen cikinek érzem, hogy előbb lakoltatták ki Danót, minthogy Lili megszületett. Látod, én nem tudtam neki olyan jó helyet fenntartani, mint te a kislányodnak!

Pingi! Sztem jók a képek. Ami látszik, hogy hamarosan meglesz Nóri is! :)

Nagy utazásokat műveltek, csajok! Csak aztán nehogy máshol potyogjanak a babók, mint ahol szeretnétek!
:wink:

Panndi! Ügyes Fruzsi, megvárta a diplomaosztót! :) De akkor te meg arra leszel példa, hogy van, akinek sokat kellett feküdni, hogy ne bújjon ki idő előtt a törpe, aztán rimánkodni kell neki, hogy mégis megszülessen... :) Na jó, nem kívánom, csak lassan már itt az időtök!

Örülök, hogy mindenkinél minden rendben! Csak így tovább!

Írok majd a szülésről, csak most nincs időm többre.

Holnap jön Danó! :)

Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Na, paramami beindult....férjemnek elmondtam, hogy vérzek.....este 10-kor rámparancsolt, hogy azonnal hívjam fel a dokim. :oops:
(én simán csak bementem volna a kórházba az ügyeletes dokihoz)
Na, szóval a dokinőm tök normális volt....azt mondta, hogy mindenképp kórház azonnal.

Megvizsgáltak (+nst, +uh), nyílok, de nagyon lassan, darabokban jött ki a nyákdugó + tegnapi vizsi miatti vér :oops: ....még mindig vérzek.....de azt mondták, hogy normális.
Végül hazaengedtek (bár holnapra visszarendeltek)....
Nagyon magamra hoztam a frászt, ki gondolta volna, hogy normális a vérzés.....nekem anno azt mondták, hogy sos kórház, ha baba nem mozog, magzatvíz elfolyik v. szivárog, rendszeres fájások, vagy vérzés....

Tinu!
Dehogy bántottál meg, sőt nagyon megnyugtattál, hogy szerinted is ez oks még.
Tudod, csak baromira féltem a manót...annyi rémsztorit hallani.....zöld magzatvíz egyik napról a másikra, gyerek nyakán zsinór stb......szóval nagyon para lett volna, ha 3 napos hétvége alatt ennyire vérezgetek....
Totál kezdő paramaminak érzem magam, ráadásul a férjem méginkább ráparáztat ezekre (persze, ő is aggódik), szóval nagyon beijedtünk most, mint 2 hülye.... :shock: :oops:

Dóri!
De ari vagy, hogy így bíztatsz. :) Tényleg kezdek meghülyülni. :twisted: (ráadásul a családom/barátaink is állandóan kérdezgetnek, hogy mi van, normális-e ez stb....na most erre mit mondjak....nem szültem még soha, honnan tudhatnám....csak azt tudom, amit a doki mond)

Na, jó, próbálok megnyugodni, tuti kis esti program volt....aludnom kell.....

Kép
mozza
 
 


Mozza! Most már nyugi, és tényleg aludj! Próbálj kicsit pihenni, lehet, hogy holnap (ma) sok erőre lesz szükséged! :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Mozza! Drukkolunk nagyon, hogy így visszarendelve, meg csomaggal érkezve történjen már végre vmi!!!

Nemsokára indulunk Danóért! :)

Reny! Nem tudom, lemaradtam-e vmiről, mert még nem olvastam mindent, de most hogy áll a normál/császáros szülés dilemmád?

Mindenkinek jó reggelt és szép napot!
Vendég
 


Annus, elfelejtettem, a babás tábliba beírnád, hogy 1:18? Mármint, hogy akkor született Danó... :) És köszönjük a táblikat! Ügyi vagy nagyon! :) Iza pedig nagyon szép!!! És milyen nagy!! :) Danó pinduri. :)
Vendég
 


Jó reggelt!

Dóri: de jó, hogy Danó jön haza :)

Mozza: azért nem volt kár bemenni. Én amúgy megértelek, én is türelmetlenül várom Fruzsit, tudom, hogy jó neki benn, de mégis... hat hétig feküdtem, hogy benn maradjon, aztán tessék, túl jól sikerült :wink: Persze inkább így legyen, minthogy 30 hetesen szüljem meg, csak már nagyon kíváncsi vagyok rá, és már nagyon szeretnék itthon lenni a két kiscsajszival.
Vendég
 


Sziasztok,

Huh micsoda hirek megint Anita gratulálok neked Hanna babához aki ügyes volt és megvárta, hogy májusban szülessen meg!Sok tejcit kivánok nektek!

Dóri, de jó akkor ma már a kis Danó is veletek lesz otthon! :D Azért csak lassan a cipeléssel.

Mozza, kivánom én is hogy, mostmár aztán te légy kővetkező.

Annus, Iza baba tényleg annyira drága és nyugisnak tűnik.

Pingi, szerintem is nagyon csini kismami vagy a pocid pedig szép.

Reny, jó hogy, végúl minden ok a kis kezével.

Mi is tegnap voltunk az erdőn egy tó melett, grilleztúnk meg ilyenek jó volt de a nap végére ki dőltem rendesen Jázminnal együtt :D .

Szép napot nektek.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Jó reggelt!

Annus,
Iza kész hajas baba, szószerint :lol: Nagyon aranyos lányka.

Akik már szültetek,
milyen hamar állt be a baba napirendje.Vagy ez nagyon gyerekfüggő?

Mozza,
már nincs sok hátra.Alaposan kifáraszt a leányzó.Reméljük a szülés könnyebben megy majd.

Mi jól vagyunk.Egyre jobban alszom esténként.Gábor is csak néha mocorog,de olyankor elég rendesen eltrafál. :? Jó lenne ha meg lenne a jövő hétvégéig mert nem szeretnék befeküdni.Sokat sétálok, próbálom csalogatni :wink:

KépKép
harhaj
 
 


MOzza

Nyugalom, de ezek mind reális dolgok, szerintem a kórházban most már jobb lenne neked. Ki lehet bírni, pláne, hogy nincs egy másik pici neked otthon. A túlhordás nagyon veszélyes. Rosszabb, mint a koraszülés. Mondtam nektek az én orvosom napi 2 NST-vel ellenőrizte Aport, uh-val, magzatvízmegtekintéssel. Egyik nap délelőtt tiszta volt a magzatvíz, másnap reggel szülésmegindításkor már bizony zöld volt.
Ezt nem azért írom, hogy aggódjál, hanem azért, hogy nagyon figyelj oda. Egyébként tuti nem lesz semmi baj, esetleg elszámoltak.

Én is véreztem a 40. heti vizsgálat után, de mondta az orvosom, hogy ez lesz és ne ijedjek meg. Így én nem is törődtem vele. De honnan tudja az ember mitől van?

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Na gyorsan benéztem, hogy az éjjel nem volt-e babaeső? :lol:

Anika: én ugyan a múlt rendszerben nőttem fel jórészt (nem kommunizmus volt az, hanem szocializmus, abból is csak a vége), voltam én gyerekkoromban minden évben felvonuláson, integettem Kádár Jani bácsinak és IMÁDTAM. :lol: Vittük a lufikat, táblákat stb., utána meg volt nagy majális apukám gyárának a nyaralójában. Bográcsozás, evés-ivás, játszás. SZóval számomra május elseje mindig a jó emlékek napja marad. :P Amúgy az egyik legjobb barátnőm is május elsején született, soha nem reklamált ezért. :wink:

Dóri: aztán sok-sok képet kérünk a hazatért Danóról!

Mozza: szerintem nagyon jól tettétek, hogy bementetek a kórházba. Nem arra mondtam, hogy no para, hanem arra, hogy mikor is bújik ki Lili. Mert amikor akar - vagy a doki úgy dönt. De inkább az első legyen, nem? :wink: Nem egy kismamit ismerek, aki 2 héttel is túlhordta a babáját (még a másodikat is) és nem lett a babáknak semmi bajuk! Figyelni kell persze, az igaz, amit Anika írt, hogy azért a túlhordásnál lehetnek veszélyek, de ezért is szokták befektetni az anyukákat egy idő után a kórházba, hogy kéznél legyen a segítség, ha kell. És hajrá Lili! Hátha ma... :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu

Én biza nem imádtam. :) De otthon sem dicsérte senki Kádárt. :lol:

Adraci
Megnyugodtam mióta találkoztam az orvosunkkal. Most már csak, ha jól értettem akkor 10.-ig kell bent tartani a babákat, mert akkor újra elérhető lesz. Az én orvosom 18-tól vagy 15-től, az azért ikrekkel mégis csak egy kisebb csoda.

Mozza
Persze igaza van Tinunak, nem kell hogy baj legyen, de oda kell figyelni nagyon komolyan.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Mozza
nagyon szorítok! Jelentkezz majd!

Annus
szólj, ha ideiglenesen átvegye vki a táblák vezetését! Ha most macera neked!
pumuklii
 
 


Anika: hát nálunk se dicsérte senki otthon Kádárt. Nem az volt a lényeg, hogy kinek integet az ember. :P A lényeg, hogy együtt volt sok ember, hejehuja, dínom-dánom stb. A május elsejének nem a politika volt a lényege, hanem hogy volt egy nap, amikor az állam megvendégelte a munkásait. Amúgy nem tudom, te mire emlékszel, hiszen én 5 évvel idősebb vagyok nálad a tábli szerint, és már az én korakamasz koromban bekövetkezett a rendszerváltás. :wink:

Na megyek, ma egész nap pszichodrámázok. Vagy nem. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!

Nagyon köszi csajok a hozzászólásokat!

Reny!
Jó későn is ébren voltál! Minden oks? Fájsz?

Anika!
Én örülök, hogy felhívtad a figyelmemet a túlhordás kockázataira! :)
A dokik elég 'lazán' állnak hozzá a kórházban, még a sajátom is. :? Szó sem volt napi NSTről....képzeled 3 napos hétvége....rettegésben.... :x
Szóval semmi esetre sem bánom a tegnap éjjeli 'kórházi kommandó akciónkat'.
Ma meg rámbízták, hogy mikor megyek vissza (lényege, du-ig menjek be)....szóval ha kicsit sűrűbben keményedek majd, akkor elindulok...meglátjuk.....még mindig vérzek..... :shock: :?
Na, remélem ma minden oks lesz....jól megdolgoztat ez a babó már most, szétaggódjuk magunkat....

Sün Bazsiról vm hír?

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!

Mozza,
ne aggódj, minden rendben lesz Lilivel! meg ki tudja tényleg, mikor fogant pontosan, lehet, hogy a 40 nap még nem is telt el. dokinőd biztos nagyon odafigyel Rátok, minden okés lesz, 1-2 nap, és kezedben lesz a kislányotok!! :) :)

Annus,
Iza nagyon kis husika, hogy alszik! És m ennyi haja van!!!

Dóri,
majd dobjál néhány képet Danóról, bár a első körös képeken nem tűnik olyan pindúrkának :D kis szőke herceg :D :D
Te meg aztán nagyon jól bírod a strapát, hogy ennyi minden csinálsz! 8) :)

Trixi,
nem jártunk tegnap a Duna-parton :cry: mondjuk még soha nem jártunk arrafele (1 éve lakunk Csepelen), de mindig tervezzük, csak vhogy nem jön össze... :? na majd egyszer!!!

Kint voltunk majálisozni 2 helyen is, koncerten is (jó volt a koncert felát végigülni, mint egy öreg nénike...), éjfél is volt, mire lefeküdtem aludni, de legalább jól aludtam!

emese1979
 
 


Sziasztok!
Emese!
Akkor még jó, hogy nem szólítottam le a lányzót. Biztosan nézett volna egy nagyot! :)

Lányok!
Volt/van valakinek olyan, hogy rettenetesen ég, és viszket ott alul minden?
A tenyésztésem negatív lett, tehát gomba nem lehet, baci meg elvileg nem okozhat ilyet! (csak streptococcus tenyészett ki a bacik közül is)
Kezdek beleőrülni!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok!

Dóri! Szerencsére megfordult a kislányom, így most mindenképp megpróbálom a sima szülést. Sikerülnie kell. Már csak azon aggódom folyton, hogy nehogy visszaforduljon, mert annyit mocorog meg ugrál a pociban, hogy el tudom képzelni, hogy esetleg még képes lenne rá.

Mozza! Látom még 2in1. Minden rendben velem, nem fájok,pedig tegnap tényleg sokat sétáltunk, de még bírom. Csak a szomszédok miatt nem tudtam aludni. Valaki az éjszaka közepén verte a feleségét. :evil: :evil: Olyan volt, mintha székeket vagy más egyéb tárgyakat vágnának a falhoz, egy férfi ordított, egy nő meg sikított. Aztán amikor egy gyerek is elkezdett sírni lassan elcsendesültek. Borzalom. Ezek után elég nehezen ment az elalvás, pláne, hogy a férjem sem volt itthon, hajnalban jött, mert kártyázott.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Trixi,
én gombára gyanakodtam volna, de így nem tudom... kamillával próbáld borogatni, hátha jobb lesz, aztán amint tudsz, doki sztm, nehogy ha vmi fertőzés, akkor továbbterjedjen!

emese1979
 
 


Trixi! Arról a tenyésztésről beszélsz, amit a 36. héten csináltak? Mert ott nem is néznek mást, csak a streptot tudtommal. Abból a gomba nem derül ki. Márpedig az égő, viszkető érzés egyértelműen gombára utal. Fehéres, túrós folyásod nincs?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Trixi streptora kaptál valami antibiotikumot?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Jó reggelt!

Mozza: tök jó hogy bementél, orvosok és kórházak ide vagy oda, az ember magára tud a legjobban odafigyelni. De minden rendben lesz. Én olyannyira küldtem neked az energiámat, hogy szerintem jól elküldtem az összeset :lol: , mert úgy ébredtem mint akit összevertek. Nem is aludtam sokat, gyakran felébredtem, és most meg alig tudok mozogni.
Az ilyen leszakad az egész derekam érzés lehet a hamarosan bekövetkező szülés jele? Mert én ma alig tudok járni....

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pumukli!
Köszi szépen de szerintem menni fog!!!Ha nem bírék a tábloval szólok :wink: De legalább van vmi ami leköt a szabad percekben,szívesen csinálom :lol: :lol:

Harhaj!
Szerintem napirend ilyen pár napos babánál nincs még...Nálunk eddig minden nap más volt.Kb 3 óránként kel enni,de változó h mennyit van fenn.Néha küzdünk a pocival...nagyon erölködik a drágám :roll:

Dóri!
Jó h más is ilyen hamar épül fel a műtét után!!!Nekem a varrat még ben van,igaz a kötésem már szinte leesik....

Zsuzsk!
Mivel este volt a műtét,aznap már nem hozták fel az örzőbe...onnan meg csak másnap délben engedtek ki...mert nem volt hely a gyerekágyon.1szer felhozták az örzőbe,de csak épp fél órára...az kevés volt :( Illetve szombat éjjel sem volt még velem...


Amúgy az uram egész héten a köv babával cukkol...de mondtam neki h csasziután nem tom mikor jöhet :( De rákérdek a dokinál,mert már az agyamra megy ezzel minden nap :lol: :lol:

annus11
 
 


Ja be lehet még kerülni a tábliba!!!Írjátok meg azadatokat :wink:

annus11
 
 


Nekem a strepto mellett néztek egy csomó mást is a kenetvételnél.

Annus: én már most nagyon várom a harmadik babát is :wink:
Vendég
 


Nem csak streptot néztek, hanem gombát is, ami negatív lett!!!
A streptora kaptam antibiotikumot,amit be is szedtem. Folyásom nincs! Arra gondoltam, hogy esetleg a terhesség miatt borult a flóra, és csak nagyon ki van száradva. A doki azt mondta, hogy a leleteim nem indokolják a tüneteimet!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Annus!

Várható idő:05.19.
Jáhn Ferenc Kórház, doki nincs választva!
Szerdánként járok NST-re, tehát a következő 06-án esedékes! Péternek fogják hívni, a Babót, ha kibújik.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok!

Mozza: Kitartás! Már biztos nincs sok hátra. Én megértelek, én is nagyon paráznék. De Nekem is mindig azt mondja az orvos, meg a szülésznő is, hogy inkább többször menjek feleslegesen a kórházba, mint egyszer későn és baj legyen. Szorítok Neked!
És remélem találkozunk a kórházban, 2 egészséges kiscsajjal :D
Én ugyanis már nagyon szülnék, pedig még le sem járt az idő :D

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


trixi: meg szülésnél is kapsz majd antibiotikumot? Én is beszedtem egy doboz gyógyszert, meg szülésnél is kapok vénásan.
Vendég
 


Trixi akkor passz. Én rákérdeztem a dokinál a kenetvételre, azt mondta strepto. Ezért gondoltam, hogy csak azt nézik. Minden esetre akármilyen tüneteid vannak, az jelez valamit. Kérdezz csak rá még egyszer. Egyébként meg az AB is csinálhat iylen tüneteket, mert nem csak a rossz bacit írtja ki, hanem a jót is. Igyál Normaflore-t.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok lányok!

Én az apa vagyok... :D

Először is köszönjük a gratulációkat!
Rövidem elmesélem a történetet...
Hát és a szokásomhoz híven 30.-án is szekáltam Anitát, hogy ma éjszaka 01:00 kor meg fogunk szülni, persze ő ellenkezett... 22:00 körül lefeküdtünk aludni, és kb.: 00:30-kor felkeltett hogy szivárog a magzatvize. Kihívtuk a mentőt, és bementünk. Ez idő alatt nem voltak fájások. Szépen nyugisan felvették az adatokat, és akkor Anita szólt hogy fájásai vannak, sok, és piszok gyorsan... Felfeküdt a szülőágyra, megvizsgálta a doki, és már ekkor 4 ujjnyira nyitva volt. Utána felgyorsultak az események, és kb.: 8 perc alatt meg is lett a baba! (Ez Guinnes rekord?) Hát röviden ennyi...

Jól vannak mind a ketten, és a legkisebbik Frankó is eszik már, csak anyának nincs még elég tejcsije... Az első napon nem akart szopizni, és Anita átállt a jól bevált módszerre, a bimbóvédő, kiemelő szerkezetre, és így már megyen...

Búcsúzóul rakok fel egy pár képet.

Sziasztok!

Kép

Kép

Kép

Kép

SZERK: (Jah és azt nem értem hogy a kórházba miért öltöztetnek egy kislány kékbe???)

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Kedves Hanna-Apa!

Köszönjük a beszámolót és a képeket, gratulálok Nektek, nagyon gyorsak voltatok :) hanna is szép kislány :)
Vendég
 


Na ez aztán nem semmi!!!!
Hát szerintem a topic leggyorsabb szülése címet elnyerheti :lol: :lol: Hanna baba nagyon szép!!!!Ma az én kislányom is kékben van :oops: :lol: :lol:
És gratulálunk a kispapának is!!!!!


Na nem is mondtam a mai reggelünket!
Iza huncutkodott:
"Anya levette rólam a kakis,pisis pelust,megtörölt és bekent,kaptam új pelust amibe rögtön belepisiltem...igyekeztem mindent eláztatni,de csak a pelenkázó lapra ment.Anya újabb pelust vett elő,letörölt,bekent majd én jól beletrottyantottam a pelusba :lol: Ismét nem sikerült mindent összekennem,pedig igyekeztem!Így anyának egy 3.pelust is elő kellett vennie,letörölt,bekent és villám gyorsan rámzárta a pelust...pedig már gondolkoztam most mivel lepjem meg :lol: "

annus11
 
 


Nem mondták, hogy kapnék, sőt! A nagyfiamnál sem kaptam anno, pedig akkor is volt strepto-m!

Mi az az AB?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Anita, tényleg szuper gyors voltál!

Annus, tábliba beírsz engem is? Pest megye, 31 év, első baba, ÁEK, Dr. Demjén László, máj. 27., Blanka. Asszem ennyi, ugye?

Beindult ma a kismanó, mocorog, csuklik, kaparászik lent folyamatosan. Meg az oldalamon tolja(ná) ki a lábacskáját.

Na, összekapom magam, megyek bevásárolni Auchanba. 3 doboz Béres Kalcium akciós! 1590,-Ft, ha jól emlékszem. Azt úgyis szedni kell majd szülés után is, nem?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Bocs Trixi az AB=antibiotikum, csak nem akartam mindig kiírni. :lol: Az a lényeg, hogy igyál Normaflore-t, az visszahozza a jó bacikat.

Hanna-Apu! Üzenem Anitának, hogy én is ilyen szülést akarok!!!!!!! :lol: :lol: Hanna gyönyörű, köszönjük a képeket, kérünk még! Szopihoz sok sikert!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Anita
nem semmi ez a villámsebesség! Gratulálok mégegyszer! :-)
pumuklii
 
 


Én kapni fogok szülésnél is :roll: Zsófinál is volt streptom, ott is kaptam így is, úgy is.
Vendég
 


Hanna Apu,
tényleg jó gyors szülés volt :) Gratulálunk nektek :)

én fájogatok, leszakad a derekam, a keresztcsontom...de semmi rendszeresség nincs.

Annus,
nagyon szép Iza. Mekkora haja van :)
lementem venni olyan tena bugyit. mennyi kell abból?
Ma csinálom meg a gyümilevest amit átküldtél :)

Mozza,
kitartás, nemsokára a kezedben lesz Lili, mire apa utazik biztos 3an lesztek már. Próbálj pihenni és ne stresszelj. Nagyon vérzel?
majd jelezz du , ha bent tartanak :)

Dóri,
de jó, hogy megy haza Danó. :D Igen igen, várjuk a képeket mindenképp.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszter!
2db van 1 csomagban!Nekem elég iis volt a 2.Kimostam és mire kellett megszáradt! :wink:
Gyümi leves....ne is említsd!Bogyós gyümik kilőe egy időre :roll: :wink:

Táblit frissítem akkor!!

annus11
 
 


Jó, nem emlegetem, csak még annyi, hogy isteni lett :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Hanna Apukájának köszönjük a beszámolót és a képeket! Nagyon ügyesek és rettentő gyorsak voltak a lányok. Hanna sietett kifelé, hogy lássa a családját! :D
Gratulálok az egész családnak! Jók a képek nagyon!

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Tényleg Annus, akartam kérdezni, kapirgálja magát, azért a kesztyű?
pumuklii
 
 


Hahó!

Milyen bogyós gyümölcsök vannak és miért kilőve? Az az igazság, hogy én nem nagyon tudom,elvileg miket nem lehet enni szoptatás alatt... Van vmi ilyen lista? Vagy vki tudja? Ha igen, írjátok le légyszi!

Anita! Azta! Akkor ez viharos gyorsaságú volt! De gondoltuk már abból is, hogy este még 1ben voltatok, aztán fél 3kor meg már nem... :lol: Mi megítéljük a Guinnes-rekordot nektek! Gratulálok az egész családnak! Hanna meg hasonlít Grétire! Sztem nagyon! :)

Danó itthon, bátyjának nagyon tetszik, nevet rajta nagyokat, és mindenképp meg akarja kaparintani. Most azon filózunk, hogy hogyan engedhetjük őket vhogyan közel egymáshoz, hogy érezze, vmilyen szempontból az övé is Danó, hiszen a tesója, csak nagyon kell rá vigyázni... Majd kísérletezünk... :)

Most várom már nagyon, hogy nagyobbik elaludjon, nagyon felpörgött, hogy látta Danót, és még mindig nem alszik, de nemsokára elcsendesül, akkor módom lesz picit ledőlni talán. Nálunk életbevágóan fontos hamar kialakítani vmi napirendet, hogy mind a két fiúra legyen elég időm és energiám. Igaziból azt hiszem segített ebben is az, hogy hosszabban volt Danó kótházban - ott volt napirend, amit megszokott, remélem, tudunk ahhoz igazodni vhogyan, vagy nem borul fel teljesen most, hogy hazajöttünk.

Képeket majd teszek fel, ha itt lesznek a gépen... Nem kontárkodhatok bele Apa rendszerébe...

Mozza! Mi újság? Remélem, mostmár lassan babaújsággal jöttök!!

Reny, örülök, hogy befordult a manó! Drukkolok, hogy engedjék megszülni! :wink:

További szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Ige3n,nagy a körme és azért van rajta kesztyű...még alvás közben is képes marni magát!

Dóri!
Hát nálunk akkor borult fel minden mikor a gyerekorvosfelkeltette...amúgy kb 3 óránként kel,szinte órát lehetne hozzá igazítan!!!
Csak van h mondjuk fél 4kor másnap meg fél 5kor...szóval kis csúszás van,na de a lényeg ha leteszem akkor tudom h kb mennyi időm van másra :wink:

annus11
 
 


Annus,pocak képet nem teszel?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Kerülendők a puffasztó dolgok úgy mint káposzta, bab, borsó, karalábé, kukorica, karfiol, aztán uborka, retek, paprika, paradicsom, aztán az apró magvas gyümölcsök, tehát eper, málna, aztán a savas dolgok, úgy mint a narancs és a meggy.

De itt is a mennyiség számít. Pl Maja nem nagyon bírta, ha gombát eszek, de csak ha nagyobb mennyiségben (pl gombapörkölt).

Amikor először kijött a gyerekorvos, pont egy nagy tál gyümölcssalátát ettem (narancs, banán, grapefruit, kiwi, alma stb). Mondta is, hogy nem vmi jó ötlet, mert savanyú lesz a tej tőle és nem fog izleni a gyereknek...

A táplálkozás és a szoptatás
http://www.lll.hu/node/11
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Hűű, Anita, ez tényleg irigylésre méltóan gyors volt :)! Hanna nagyon cuki, kis manócska :)!

Napirend: alapvetően az lesz a cél, hogy J-é minél kevésbé boruljon. Sőt, az lehetőleg ne boruljon, S meg majd beleilleszkedik idővel. De első gyereknél én sem erőltetném, olyankor az is elég tulajdonképpen, ha az ember túlél :).

Mozza, ne depózz, de teljesen megértem, J-nél nekem is kétségeim voltak, hogy fogok-e szülni egyáltalán... És nem is értettem, hogy ettől miért bőgök, holott ez elég borítékolható esemény :). De attól még türelmetlen voltam, szóval nagyon megértelek! De kijön az makacs nőszemély, ne aggódj, aztán onnantól fogva annyit babázol, amennyit csak akarsz :).

Kaja: bogyós gyümölcsök? Azok miért vannak kilőve? Szerintem mértékkel lehet mindent, csak figyelni kell a babát. J-nél például a banánturmixom tett be elsőnek, aztán még egy-két dolog, amire azóta is érzékeny. De egy próbát mindenképp megér főleg, most, hogy itt a nyár, és véééééégre vannak gyümölcsök!

Annus, táblázat: május 4. a következő UH+CTG.

Strepto: nohát, nekem nem kellett külön AB-ot enni, csak szülésnél kapok majd.

Arról nem szól vm népi bölcsesség, hogy aki egy hete kókuszos tekercset zabál, az korábban szül, vagy túlhord :)? Kezdtem a bolti verzióval, aztán csináltam két tekercset, vészesen fogy, de még nem unom. Csak a család :).

Dóri, nagyon örülök, hogy együtt a család!! Majd tényleg rakj képeket, de olyat is, amin a testvérek együtt is vannak, jó :)? Simonon túl arra vagyok a legkíváncsibb, hogy Jakabnak hogy tetszik majd :).

Mi ma kirándultunk egy kellemeset, Szépjuhásznétől a Hárshegyig, meg volt persze kisvasutazás is, nagyon jó volt. Most J szunyál, nekünk meg jön a kókuszos bűn :D.
kalloni
 
 


Én ettem mindent szoptatás alatt, meg kávét is ittam, Zsófit semmi sem izgatta :)

Olyan nyűgös vagyok ma..
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: