cscsi:
Vesetagulat.
Sajnalom, hogy nem javult.
Tavaly voltam Timivel majdnem egy hetet korhazban, de az is botranyos volt. Mondjuk be lehetett zarni, meg uloke is volt rajta, de az egesz osztalynak egy db WC volt+ 1 gyerek WC. Volt vagy 6 korterem, nemelyik 6 agyas. A gyerekek mellett mind volt szulo, aki vegig bent volt + a nagyobb gyerekek is oda jartak. Arrol nem is beszelek, hogy a fertozo hasmeneses gyerekek is.
A csap melle ki volt teve egy fertotlenito spray, avval kellett magad utan lespriccelni a WC-t.
Undorito volt egyszeruen...
Cukros lotyinek mikor lesz eredmenye? Holnap?
Babakocsi:
Mi Timinel kaptunk egyet kolcson, most is azt fogom hasznalni, mert nem kerik vissza, ugy tunik ott mar nem jon tobb baba. Viszont egy testver felallot szeretnek majd ra rakatni.
Mi alig par hetig tudtuk csak a mozeskosarat hasznalni, ami meg az enyem volt anno. Ez nem babakocsira rakhato, hagyomanyos kosar. Nekem nagyon tetszett, de a nagy hosegben ugy ereztem a gyereknek nem szellozik elegge, hiaba nagyon kenyelmes magammal vinni benne mindenhova.
Most talan nem lesz akkora hoseg augusztus vege fele...
angelita:
Allergia.
Nalunk tobben szenvednek a csaladban tole, nagyon nem kellemes, gondolom foleg igy terhesen meg igazabol nem is lehet ra semmit szedni.
sissi:
Jol hangzik a menu.
En is szavazok a levesre.
Kandi:
Orulok, hogy mar nincsen verzes.
Tegnap nalunk sem ment a babanet, tegnapelott meg az Allatkertben voltunk.
Nagyszeruen ereztuk magunkat, csak en nagyon kifaradtam. Timi meg ma is allandoan emlegeti a sok allatot, amit latott.
Keszen lett a verkepem, meg a sok minden, amit meg neztek a vernyomas miatt. Minden jo, csak picit lettem verszegeny a betegsegtol es a sullyedesem is magas ezert. Amugy szerencsere minden ok. A mert vernyomas adatok is jok.
A hetvegen elutazunk anyosomekhoz, kedden reggel jovunk csak vissza. Biztosan jo lesz, legalabb a nagy lakasatalakitasbol kicsit kiszakadunk