Új privát üzeneted érkezett!

Nekem 2 védőnőcim is van, egy kb. 24 éves és egy kb. 60 éves, az egyik túl laza, a másik túl aggódós, úgyhogy ki vagyok velük segítve rendesen, de egyébként aranyos mindkettő. :D

Kép
babcika
 
 


Ja, azt nemtom mondtam-e, de sikerült elintéznem a cégemnél, hogy hétfőtől ne kelljen gyesre mennem. Újra állományba vesznek, kiveszem a felgyülemlett szabijaimat, majd a hátralévő időben táppénzre megyek. Megpróbálok még egy kis fizuszépítést elérni, bár ehhez nem sok reményt fűzök. De már így is jobban járok, hisz az elkövetkező pár hónapban nem 25 ezer forintot fogok kapni. :)

Kép Kép
manósziget
 
 


Ez tok jó Manó, vannak még rendes főnökök, pl enyém is. :)

Nálunk "csak" Varga Blanka lesz!!! A Varga-Scheibli-t kicsit útálná :D

Kép
babcika
 
 

 
 

Manó: a homeos alkati szer egyéni dolog, ezt homeos orvos tudja kitesztelni, hogy Mirának mi kell, és időnként változik (Lilla most kapta a második szert, ami SQUILLA MARIMA vagyis tengeri hagyma :) ... előtte Chinimum Sulfuricum volt, 2 hónaposan voltunk vele először, azóta ezt kapta, és most változtatott a doktornő.

Én a mi doktonőnket szívből tudom ajánlani mindenkinek, ő gyermekorvos volt a Heim P -ban, de már csak homeopataként praktizál, és felnőtteket is gyógyit ... Budaörsön és a Boráros térnél rendel ... komolyan: egy csoda ez a nő, minden problémánkkal hozzá fordulunk, pedig anyósom, apósom orvos ... azt hiszem ,ez elég sok mindent elmond ... mármint nem a rokonaimról, hanem a doktornőről :) ... és telefonon segít, ha már voltál nála ... nem sok ilyen van, azt hiszem

Csak egy példa: Lilla anno a kórházban! összeszedett egy futószemölcsöt ... no comment, hogyan, a lényeg, hogy egyre több lett neki ... akkor vittük először el hozzá 2 hósan, és 2 hét! alatt elmúltak a tünetek ... az akkori védőnőnk csodájára járt ... :lol: :lol:

Másik téma: nekem is császár volt Lilla, és most is esélyes a dolog ... nálunk az volt a probléma, hogy én 160 cm vagyok, a kicsi pedig 4 kg és 58 cm volt ... nem tudott beilleszkedni a szülőcsatornába, ferdén beszorult, pedig szabad volt az út, és fájásaim is voltak rendesen ...

Most az orvosom azt mondja: elvileg lehet, hogy meg fog születni, ha minden rendben lesz, az a cél ... tehát nálunk nincs programozott császár ... DE ... a második gyerek soha nem kisebb, csak inkább nagyobb szokott lenni, mint az első ... tehát, én is császárra készülök, csak azt kérem a sorstól, hogy most ébren lehessek, amikor Brumika megérkezik ... :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Flornanan, nálunk apa nevét kapja csak, az én vezetéknevem nem lesz benne.
Végül is én is ......-né vagyok, a Niki is .... lesz, könnyen rájönnek majd, hogy én vagyok az anyukája :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként biztos tök jó ez a nagy szabadság a nevek terén, de így, hogy már a férj is felveheti a feleség nevét meg mindenhogy meg lehet kutyulni, már nem lehet tudni, hogy ki kivel van :lol: :lol:

Manó, ügyi vagy, hogy elintézted a melóhelyen a gyes kérdést :)

Én védőnénim semleges. Túl sokat nem tud segíteni, de legalább vizeletet nézünk minden alkalommal, amit nem bánok.
Vendég
 


Jó vagy Manó!! 8)

floranan
 
 


[quote="aranynap"]B írta:aranynapibi!
Olyan, mintha az én mail-emet nem is olvasnád. :( Legalább annyit írj, hogy nem érdekel, amit én ajánlottam.


Boboka!
Hivatalosan 5-ig vagyunk ma is, de megyek ma védőnénihez, úgyhogy én f4-kor lépek!!! :)
Mondjuk védőnénihez ma semmi kedvem. :roll:


NE HARAGUDJ Aranynap ... csak tudod, én nem ülök folyamatosan a gép előtt ... néha ideszaladok, és a legfrissebbre reagálok, aztán amikor időm van visszaolvasni (mint most is ...) , akkor reagálok ... egy kétéves örökmozgó pörög körülöttem, plusz főztem, itt volt 2 munkás, szúnyoghálót tettek a teraszajtóra, és még mostam, és kocsit, megy gyerekülést is takarítottam közben .. tényleg ne hari, de nem tudok promt visszaírni mindenkinek ...

Ha nem az istenhegyire megyünk, akkor ez tűnik esélyesnek, amit írtál, de még nem tudom ... szeretnék minél több helyről minél több infót begyűjteni, ezért kérem, hogy még írjon, akinek ötlete van, és nem azért, mert a te véleményed nem számít ... vagy nem is tudom mire vélni a fenti soraidat ... na jóóóóóóóó: írjuk annak a számlájára, hogy terhes vagy és ma kicsit érzékenyebb, okés? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Bibi, tényleg, ez is volt a felkészítőn, hogy minden homeos szert csak homeopata orvossal egyeztetve kezdjünk el szedni.

Szerinted nem gáz, hogy anno a terhesség elején a foggyulladásra csak úgy elkezdtem szedni magamtól a homeos bogyót?

Bár annak már lennének jelei szerintem, ha gáz lett volna. Kicsit ellentmondásos vagyok ma :lol: :lol: :lol:

Császár: már készítem hetek óta apát, hogy ő lesz Nikivel az első két órában, úgyhogy beszéljen hozzá sokat, hogy a lánya egyből megismerje :) :)
Rossz lesz, hogy az első 24 órában alig fogom látni, de nem is ez a lényeg, ott lesz az egész élet, hogy dédelgessem :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Nevek: én XYné vagyok, nálunk nem kérdés :)

Manó: ügyi vagy, én is így vagyok 2 hónapja ;)

Védőnő: az enyém vaskalapos, de tud jókat is mondani, anyukám korabeli nő 3 gyerekkel, és azt gondolja, még mindig a 30 évvel korábbi valóságban él ... szelektálás, ez a varázsszó :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Ááááááááááááááá és a nap híre!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Apika most hívott, hogy talált magának vmi kismotort és ha nem baj, akkor megveszi!!!!!!!!!!!! Ez azt jelenti, hogy a kocsi mindig (kivéve ha nagyon car idő lesz) nálam lesz!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Jujj, el se hiszem mennyivel könnyebb lesz így eljutni bárhová!!!!

Na, most aztán madarat lehet velem fogatni! :lol: :lol:

Kép Kép
manósziget
 
 


Bibi, miért vagy így már 2 hónapja? :shock: Lilla még nincs 2 éves. Hmmm...

Kép Kép
manósziget
 
 


Mi gondolkodtunk, hogy az én nevem is benne legyen, persze itthon az apáé illene előre, náluk az anyáé (a nyelvtan szerint)
Szóval még ez is :D
Keresztnév még azóta is tárgyalás alatt, persze lányban kiegyeztünk már, most újabb körök a fiúval :roll:

floranan
 
 


Igen, ma tényleg érzékenyebb vagyok, és tudom, hogy nem mindenkinek van ideje olvasgatni, csak minden felvetésre írtál valamit, az enyém pedig valahogy kimaradt, pedig többször is szóba került. :)
Még én sem mindig reagálok le mindenkit mindig... Szóval nem bántásként írtam.

Manó!
Szuper hírek! :)

Igen én felveszem az én nevem elé Robi vezetéknevét, de a gyerkőcök csak Robi vezetéknevét kapják már.

Ja, és semmi bajom az égvilágon a védőnéninkkel. Igaz, nálam 4 évvel fiatalabb, de nagyon lelkes és segítőkész és vagány. :) Én csak azért tartom feleslegesnek, mert én a Dokimnál minden kérdésemre választ kapok, és a védőnő már feleslegesnek bizonyul. Mert nálunk például nincs vizelet-nézegetés sem, csak vérnyomás meg súly. :)
Szerintem max. majd akkor látjuk nagyobb hasznát, ha meglesz a Baba. :)

KépKép
aranynap
 
 


Biztos visszament melóba, hogy jobb legyen a gyed nem bibi?

Manó egyébként attól hogy visszaálltál mehetsz gyes-re is és akkor még + 25.000 Ft. legalább is én így kaptam a 8 órás melóm mellett Janókára a 3. év betöltéséig.

Kép
babcika
 
 


[quote="boboka"]B írta:bobokaibi, tényleg, ez is volt a felkészítőn, hogy minden homeos szert csak homeopata orvossal egyeztetve kezdjünk el szedni.

Szerinted nem gáz, hogy anno a terhesség elején a foggyulladásra csak úgy elkezdtem szedni magamtól a homeos bogyót?

Bár annak már lennének jelei szerintem, ha gáz lett volna. Kicsit ellentmondásos vagyok ma :lol: :lol: :lol:

Császár: már készítem hetek óta apát, hogy ő lesz Nikivel az első két órában, úgyhogy beszéljen hozzá sokat, hogy a lánya egyből megismerje :) :)
Rossz lesz, hogy az első 24 órában alig fogom látni, de nem is ez a lényeg, ott lesz az egész élet, hogy dédelgessem :lol: :lol: :lol: :lol:



BOBOKA: ha jól emlékszem, BELLADONNA-t szedtél? ... az a szer egy általános gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító szer, alapból minden homeos házipatikában ott van, lázcsillapító is ... pont most a héten, maikor voltunk a dokinőnél mondta, hogy ha csak kicsit kezdem érezni, hogy kerülget valami betegésg, akkor BELLADONNA-t és még 2 másik szert azonnal el lehet kezdeni szedni .... egészen biztos vagyok benne, hogy problémát nem okoz, ráadásul mellékhatásuk ezeknek a szereknek nincs, és párhuzamosan lehet őket egymással szedni ... orvos tanácsát azért kell kikérni, mert vannak olyan szerek, maik méhösszehúzódást idéznek elő (hiszen szüléskor is van egy homeos "koktél", ami sokat könnyít :) ... és minden szernek 1000 hatása van, más-más potenciálban ráadásul ellentétes hatással is lehet (pl a RICINUS kis potenciálban tejfakasztó, nagy potenciálban tejapasztó !!!) ... igen: nagyon-nagyon tanácsos főleg terhesen felkeresni egy szakembert (aki alapból orvos !!!), mert ez tipikusan az az időszak, amikor nem akarsz gyógyszert látni .... és ugyanez a helyzet, amikor megszületik a baba ... Lilla még nem kapott antibiotikumot, de lázcsillapítón kívül más gyógyszert sem ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Babcika, de nem úgy van, hogy oda én nem mehetek, hanem pl. a férjem? Mármint gyesre?

Kép Kép
manósziget
 
 


[quote="manósziget"]B írta:manószigetibi, miért vagy így már 2 hónapja? :shock: Lilla még nincs 2 éves. Hmmm...


Mert így sokkal jobban jövök ki anyagilag, mintha GYED-et kapnék (több a fizum 70%a, mint a GYED) ... én is kivettem a szabikat, gyakorlatilag április volt az első hó, amikor tartós táppénzen vagyok ... na, mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy 5 év alatt, amíg dolgoztam EGYSZER SEM voltam táppénzen ... és Lillával a 7. hóig, gőzerővel dolgoztam ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="babcika"]B írta:babcikaiztos visszament melóba, hogy jobb legyen a gyed nem bibi?

Manó egyébként attól hogy visszaálltál mehetsz gyes-re is és akkor még + 25.000 Ft. legalább is én így kaptam a 8 órás melóm mellett Janókára a 3. év betöltéséig.


Nem ,a Brumika GYED-ét ez nem befolyásolja, annak az alapja a minimálbér lesz, mivel nem lesz 180 nap munkaviszonyom ebben az évben ... csak a szabadságokat vettem ki, és egy hónapja vagyok táppénzen ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Hát Manó nálunk én voltam gyes-en úgy hogy Janó a bölcsiben és meg napi 8-ban bejelentve, érdeklődd meg szerintem nem mindegy az a 25.000 sem.

Kép
babcika
 
 


Bibi, megírod nekem priviben a doki nevét és elérhetőségét?

Később biztos, hogy hasznát fogom venni a felépülésnél, vagy, ha esetleg Nikinek kell majd.

Igen, belladonna-t szedtem, akkor megnyugodtam:)

Aranynap, nyugi, mindjárt itt a 3 napos hétvége, igyál egy light-os tejeskávét és tedd fel a lábad az asztalra és tojjál a világra :lol: :lol: :lol:

És a dokidnál sem néznek vizeletet?

Én kérdeztem a dokim múltkor, hogy ők néznek e majd valamikortól, és mondta az asszisztens, hogy ők csak akkor néznek, ha már nagyon ödémás pl. a láb, vagy, ha már bizonyítottan van valami gáz.

Nekem a védőnő néz minden alkalommal, múltkor talált is benne kis ketont, de azt a reggeli sport szeletnek tudtam be :lol: :lol: Talnulság: legközelebbi védőnéni előtt semmi csoki :lol:
+ a LEU (ez fogalmam sincs, hogy mit jelent) lett magasabb, ami állítólag olyasmire utal, hogy éhezik, szomjazik az ember. Na most én előtte reggeliztem, betoltam egy sport szeletet + marhára nem úgy nézek ki a + 15 kilómmal, mint aki nagyon éhezik
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Bibiesbrumi na ehhez már nem értek ,nem tom mi számít biztosítotti jogviszonynak, hiszen Te most míg otthon vagy addig fizetés nélküli szabin vagy, de hogy az beleszámít e fogalmam nincs :)

Kép
babcika
 
 


[quote="boboka"]B írta:bobokaibi, megírod nekem priviben a doki nevét és elérhetőségét?

Később biztos, hogy hasznát fogom venni a felépülésnél, vagy, ha esetleg Nikinek kell majd.

Igen, belladonna-t szedtem, akkor megnyugodtam:)

Aranynap, nyugi, mindjárt itt a 3 napos hétvége, igyál egy light-os tejeskávét és tedd fel a lábad az asztalra és tojjál a világra :lol: :lol: :lol:

És a dokidnál sem néznek vizeletet?

Én kérdeztem a dokim múltkor, hogy ők néznek e majd valamikortól, és mondta az asszisztens, hogy ők csak akkor néznek, ha már nagyon ödémás pl. a láb, vagy, ha már bizonyítottan van valami gáz.

Nekem a védőnő néz minden alkalommal, múltkor talált is benne kis ketont, de azt a reggeli sport szeletnek tudtam be :lol: :lol: Talnulság: legközelebbi védőnéni előtt semmi csoki :lol:
+ a LEU (ez fogalmam sincs, hogy mit jelent) lett magasabb, ami állítólag olyasmire utal, hogy éhezik, szomjazik az ember. Na most én előtte reggeliztem, betoltam egy sport szeletet + marhára nem úgy nézek ki a + 15 kilómmal, mint aki nagyon éhezik
:lol: :lol: :lol: :lol:


Dr Munkácsi Katalin ... elérhetősége: 20/421-7237 ... reggel 8-10 között lehet legkönnyebben elérni, és itt lehet olvasni róla:

http://www.egeszsegnevelo.hu/Pages/Common/Default.aspx

Ez közérdekű, biztosan mást is érdekel :) ... és hivatkozz rám :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="babcika"][ írta:babcikab]Bibiesbrumi na ehhez már nem értek ,nem tom mi számít biztosítotti jogviszonynak, hiszen Te most míg otthon vagy addig fizetés nélküli szabin vagy, de hogy az beleszámít e fogalmam nincs :)


Miért lennék fizetés nélküli szabin ??? Csak az utóbbi 2 évben felgyűlt szabadságomat vettem ki, ahogy tennem kellene akkor is, ha munkába álltam volna most ... most tartós táppénzen vagyok ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="aranynap"]I írta:aranynapgen, ma tényleg érzékenyebb vagyok, és tudom, hogy nem mindenkinek van ideje olvasgatni, csak minden felvetésre írtál valamit, az enyém pedig valahogy kimaradt, pedig többször is szóba került. :)
Még én sem mindig reagálok le mindenkit mindig... Szóval nem bántásként írtam.

Manó!
Szuper hírek! :)

Igen én felveszem az én nevem elé Robi vezetéknevét, de a gyerkőcök csak Robi vezetéknevét kapják már.

Ja, és semmi bajom az égvilágon a védőnéninkkel. Igaz, nálam 4 évvel fiatalabb, de nagyon lelkes és segítőkész és vagány. :) Én csak azért tartom feleslegesnek, mert én a Dokimnál minden kérdésemre választ kapok, és a védőnő már feleslegesnek bizonyul. Mert nálunk például nincs vizelet-nézegetés sem, csak vérnyomás meg súly. :)
Szerintem max. majd akkor látjuk nagyobb hasznát, ha meglesz a Baba. :)


Aranynap, ne aggódj, Bibi az enyémre sem válaszolt 8) :D

floranan
 
 


Félre értesz Bibi a gyed alatt vagy fizetés nélküli szabin, most már fizetett szabin vagy, magyarul a gyed-ed bele számít a mnk viszonyodba, csak nem kapsz érte fizut, ezt biztosan tudom mert anno én intéztem a cég összes kismamájának, míg még többen voltunk.

Kép
babcika
 
 


Manó: bocsi, Mókát akartam írni,de most nézem,hogy ő egy nappal előbbre van kiírva.:)

Ja és ügyes voltál a munkahelyen.:D

Csikipetra: Gratula az utolsó munkanaphoz.Tessék ám megünnepelni!!!!:)

Nekem még arrébb van,de elég húzós így a munka 12 órában.Este 6ra teljesen beáll a derekam,úgy érzem magam mint egy reumás öreg néni.:)

Ja és szépen bevizesedett a lábam,bár azt mondta a védőnő ez még nem vészes,amíg a cipőimet simán fel tudom húzni...
Vendég
 


Aranynap, ne aggódj , néha elsiklunk a gondolatok felett, főleg ha valaki közbe vet valami fontosan. Én pl már kb 1.5 hete is kérdeztem a Blanka nevet, de akkor Arverika rossz afp-je elterelte a figyelmet, de én kitartó vagyok megkérdeztem mégegyszer:D

Kép
babcika
 
 


Boboka!
De, a Dokinál néznek vizeletet mindig. Ott vizelet+vérnyomás van mindig. Így kezdünk. :)

Ezt a másfél órát kibírom. :)

Lehet, azért is vagyok feszültebb, mert Apa hisztis az elmúlt időszakban, mert nagyon leterhelik a munkahelyén. :( Szinte hazajön és alszik, alig beszélgetünk. Hétfőn volt csak boldogság, mikor megtudta, hogy lány, meg a kedd este is egész jó volt még, azóta meg teljesen befordult. :( Ezen a héten már kétszer sírva fakadtam, pedig nem jellemző rám. Őt jobban sajnálom, mint magamat.

KépKép
aranynap
 
 


Ja, tényleg!!! Petra!
Tök jó, hogy utsó nap vagy már!!!! :) Irigykedem! :wink:

Lina!
Próbálj meg kevesebb sóval étkezni. :wink:

KépKép
aranynap
 
 


Aranynap ez nálunk is jellemző mostanában, mármint az apuci befordulás, és az ez miatt érzett rossz kedvem. Ő most otthon is melózik, így annyit beszélgethetünk amit a kocsiban töltünk, de az általában a gyerek beszámolójával telik, hogy mi volt az oviban, aztán mi ketten bent apa kint a műhelyében, eset 10-11-ig :(

Kép
babcika
 
 


Aranynap: értettem!!!:D
Vendég
 


Nálunk kb 10 perce szakad az eső és 5-re megyünk ballagásra.Már most látom,hogy élmény lesz és rengeteget fogok látni az ünnepségből.:(
Vendég
 


Babcika!
Sajnálom, hogy Nálatok is ez van. :(

Lina!
Jajj, nem utasítást akartam adni, hanem tanácsot!!! :) Bocsánat! :)

KépKép
aranynap
 
 


Aranyanap: nem is utasításnak vettem csak hülyéskedtem.:):)
Vendég
 


Nálunk is Apa is "várandós", érzelmi hullámvasút 8) Amúgy is keveset vagyunk otthon egyszerre az eltérő munka miatt... most olyan jó lesz, 3 napra elmegyünk barátokkal Hévízre. Én próbálom viccesen felfogni a szitut, bár én is sokat sírok, a semmitől is elpityergem magam mostanában. De akkor mindig vígasztal :wink: és azt olyan jóóóól tudja :D

Petra, sárgulok az irigységtől, de jóóó, én is alig várom az utsó napot!! :D és ma is már csak 2,5 óra itt!! Juhééé

floranan
 
 


Tényleg Petra, gratula az utolsó munkanaphoz :) :)

Lina, polcold fel minél többet a lábad és próbálj annyit pihenni amennyit csak tudsz.

Most kevertem be egy baromi nagy adag palacsintatésztát és az első két palacsinta után feladtam a sütést... Olyan nagyon fura lett az állaga, meg ízre sem az igazi, pedig palacsintában nagyon otthon vagyok, az szinte az egyetlen kaja, amit szinte még sosem rontottam el :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég
 


[quote="lina85"]A írta:lina85ranyanap: nem is utasításnak vettem csak hülyéskedtem.:):)


ARANYNAP: lazíts mááááááááár ... még itt nálam is tapintani lehet a feszültséget, ami belőled jön ... próbálj kicsit kikapcsolni: egyél valami finomat, amit szeretsz: eper, fagyi,csoki, tejeskávé ... és gondolj arra: itt a hosszú hétvége, Apa is kipiheni magát picit, te is, és együtt lesztek ... hármasban, a pociban a picilánnyal :wink:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Boboka!

Tegnap nálunk is palacsinta volt a kajcsi, apa alig evett, én 3-at és képzeljétek a 4 éves gyerekem minden év után egyet :D, tehát 4-et, nem tudom hová fér bele ennyi kaja, pedig nem kövér, hál istennek apuka alkat.

Kép
babcika
 
 


Petra: élvezd ki ezt a pár "édes" hónapot ... soha többet az életben ilyen periódus nem lesz az életedben ... :) ... második babát várni egész más élmény ... gyönyörű szép az is, de az elsővel csak RÁ figyelsz, és ez már nem jön vissza többet ! ... és csinálj csupa olyan dolgot az elkövetkező hetekben, ami NEKED jó ... elég sokáig a szülés után háttérbe szorul majd az, hogy anyuci mit szeretne :):):)

kicsit irigykedem most :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Egyet értek Brumival, az elsővel olyan hosszú minden, csak vársz és nem telik az idő, közben minden rezdülését figyeled. A másokdiknál, meg, azta már félidő, hogy eltelt, de van jó oldala is, rutinosabb kismma vagy és már nem parázol annyit, valahogy arról megfeledkezel a napi gondok mellett. :)

Kép
babcika
 
 


Lina!
Oké, csak biztos ami biztos. Amúgy én is ugyanazt írtam volna a helyedben. :)

Bibi!
Jól van, jól van, igyekszem. Fél óra és lépek is innen. :) Asszem' ma korán lefekszem aludni. :D

KépKép
aranynap
 
 


Egy élmény olvasni Benneteket!!!!

Kép

Kép
móka:)
 
 


:D :D :D
ez lemaradt

Kép

Kép
móka:)
 
 


Helló Lányok!!!

Még azért nem fogtam fel, hogy hétfőtől nem kell korán kelnem....de biztos jó lesz!!


Floranan!Mikor leszel Hévizen? Csak azért kérdezem,mert mi Szombattól szerdáig Gyenesdiáson leszünk.
Ugyanis vasárnap megkapjuk a házikónkhoz a kulcsot, és indul a felújítás!!!! Kicsit félek ettől, hogy pocakosan hogyan fogom viselni, de bízom a kedvesem szervezőkészségében!!


Aranynap!! Egyél csokit vagy valami kedvenc nassot!!És hallgass jó zenét!! Az majd feldobja a hangulatod!

Nekem néha elég egy érzés vagy egy pillanat ,hogy elsírjam magam :D

Kata és a többiek: voltam gyógyszertárban, vettem mandarin olajat, 780 Ft volt, plusz kértem hozzá gyógyszertári testápolót.
Este tesztelem, és majd küldöm a véleményt.

KépKép
csikipetra
 
 


Bibi!!!És mindenki! Köszi a kedves szavakat!
De házfelújítunk!!! :shock:
És valahogy úgy érzem ,hogy ez a pár csodaszép hónap aggódással fog telni.

KépKép
csikipetra
 
 


Lina, a vonalzónk szerint télleg egy napokon járunK:)

nekem eddig 15öt és 16ot mondtak... nem tudom miért nem lehet eldönteni:)

(én 3dikát szeretnék, a bátyám és apuka szülinapja miatt, de a 9dike is teteszik a sok-sok 9es miatt:D
DE maaaaaaaaaajd Ő eldönti, h mit szeretne :D :wink: )

Nálunk is pörgés van Apukánál, leadás május végén, addig meg folyamatosan meló.. Éppen csak el tudok csípni mindig egy pár rövidke órát, amikor meg tiszteletköreket teszünk a környezetünkben..
Ami jóóó , persze.. csak már úúúúgy unom..
S igen , Ő is feszült, de én még a poénokkal elütöm pillanataimban vagyok.. egyelőre!!! :shock:

És , igen ezt én is folyamatosan hallom, ha most van ez a állapot, ami többé nem lesz, mert a köv. babánál már van egy baba (tök logikus :wink: ), most kell kihasználnií!!

Teszem teszem, ma azért kicsit mualtok majd ennek örömére, h élvezze MomóGubacs is odabent az életet!! :D :D

Kép

Kép
móka:)
 
 


Petra, mi is építkezünk a nyáron!!!
Úgyh nekem majd dühönghetsz!! :wink: ha lesz min!

De nemlesz, mert minden pikkpakk menni fog!!:)

Ja, és terveim szerint ott leszek a közelben (badacsonytomajon), úgyh majd elrabollak, ha nem bírsz a munkásokkal :D

Kép

Kép
móka:)
 
 


Lelépek hamarosan, szóval Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok sok pihenéssel!

Hétfőn sem leszek, mert akkor megyek genetikai UH-ra. :)

Pussz

KépKép
aranynap
 
 


Szia Aranynap, neked is jó hétvégét és jó uh-t!!!

Kép
babcika
 
 


Petra, péntektől vasárnapig!
Nem tudom, mi a progi még, mert minket csak visznek :D
Gyenesdiás az jó hely, régebben voltam ott többször a kempingben :)

Szia Aranynap és RELAX 8)

floranan
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?