Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Elegem van a Babanetből, egyszerűen nem akar beengedni, de látom másokat sem!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Végre lett volna időm írni, erre tessék...............

Egy jó hírt már meg akartam veletek osztani. Hétvégén anyuéknál ráálltam a mérlegre és 5 kilóval kevesebbet mutatott, mint amivel kezdtem a terhességet! :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) Bár azért még kb. 15 amúgy is van rajtam feleslegbe, de ennek örülök!!!!!!

Orsi: remélem Rékád már jobban van!!!

Ja és minden betegeskedőnek jobbulást!!!!
Vendég

Nekem se megy ez a béna....

Mi amúgy jól, bár Domi ma elég nyűgös volt délután (szerintem az idő miatt).

Holnap végre fodrászhoz megyek, aztán dolgozni egy picurit....és jön a három napos hétvége apával! Juhéééé!

Kép
mannababoca

Manna, én is holnap fodri :D

Erika, köszi a buksi forma hozzászólást... Azt hogy ilyen volt a buksiforma barinődéknél ugy érted hogy hátul?
Egyébként nem izgatom magamat rajta, ez legyen a legnagyobb baj..ha igy is marad majd a haj eltakarja... Persye azért mindent megteszünk, sokat hasalunk,oldalt és hason sokat altatunk,hát meglátju, ma dokinéni azt mondta egy hó alatt is változott már...

Ma voltunk 5 hós kontrollon, Laja 8o4o gramm és 7o cm... :D Mondhatnám zsiráf :D

Musi, klassz a zsiráfos szerko a linken, bár nekem az a napozo szett tetszik ami alul balra van, 3 pack.

Boci, gratula a kilókhoz, én egyszerűen nem tudom rászánni magamat.. :oops:

Gabi, akkor jövő hét? Ki jön még?

Megyek visszaolvasok...

Kép
Kép
zsiraf8

Orsimorsi! Nem jött meg a privi! :(

Bocika! Gratulálok a -5-höz!

Zsiráf! Ikeában tök jó zsiráfos hálózyákok vannak (ha ennyire szereted a zsiráfot).

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok,

Nahát ez a babanet, agyrém..

Manna,
Bocsi ahogy leírtam hogy megyünk meglepizni apát utána már léptem is és nem láttam hogy írtál.
De még soxor soxor megyünk ám arra úgyhogy összehozzuk !

Boci,
Nem a modellről van szó, hanem a párom exéről :shock:

Kedden beugrottam a munkahelyemre, szóltak h mindjárt esedékes a gyed úgyhogy Marci anyakönyvit bevittem hogy intézzék. Utána apa munkahely este pedig stex, de ide már manókát nem vittem magammal. A barátnőimmel voltam, kikaptunk egy kedves, aranyos felszolgálót, na de hogy egész este a melleimet nézte ! és úgy bókolt mintha kötelező lett volna )))

Szerdán köszönhetően a babanet nemműködésnek egész nap tanultam, Marci nagyon jó partner volt mert együtt voltunk a nagy ágyban de szinte végig durmolt. Ja délután pedig úgy mondta, kiabált, kurjongatott hogy csak ámultam. Legújabb gyakorlat: hogyan tudnám mindkét lábam egyszerre bekapni. Zoknit kellett cserélni mert a rengeteg nyáltól csupa nedv volt.
Apa csüt este vacsizni megy, csak tudnám hogy miért is kell a sofőrszolgálatot igénybe venni :?: :D ))
Végre 3 nap off – mármint apának – péntek/vasárnap tanulunk de szombaton irány Királyrét kisvasutazás a barátainkkal.

És végre üres pocival, pelus nélkül tegnap reggel 7100 gr volt a súlyunk. Csoda hogy ennyi mozgás, kalimpálás mellett van valami gyarapodás egyáltalán.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

pár kép rólunk

Kép

hajmosás után így száradt meg a haja :shock:
Kép

Kép

délutáni alvás végére zokni, nadrág lekerült (egyik sem könnyen lejövős) láb kitámaszt rácshoz, teljes dolce vita
Kép

kubuspace

Sziasztok!

Tegnap csomószor próbáltam belápni a babanetre, de nem hagyta.Nagyon lassú volt. :evil:
Mi megvagyunk, élünk, növünk,virulunk...Nem tom kit érdkel... :roll: de azért leirom... :lol:

Susy kösz a hiányolást! :lol:

Voltunk 4 hós oltáson és annyira bekeményedett a kis combján a szuri helye Anettnek, egy dió nagyságú göb van rajta. Vizesborogatáson kivül lehet tenni valamit még rá?

Akkor a mi összegzésünk:
Kép születés után pár órával Kép 1 hósan Kép 2 hósan Kép 3 hósan Kép 4 hósan Kép és mostanság :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

[quote]H írta:étvégén anyuéknál ráálltam a mérlegre és 5 kilóval kevesebbet mutatott, mint amivel kezdtem a terhességet!

Boci! Úúúúútállak! ;) :)

Márti! Helló! Körömvirág krém, fekete nadálytő...és NE! maszírozd!

Gabi! Milyen típusú vonatok járnak arrafelé? Olyan önműködő ajtós, biciklitárolós-kocsis, mint Vác vonalán?

Hajrá Gedeon bácsi! :)

Kép
zölddisznó

Zöldi :
köszi a tanácsot! Van is itthon körömvirág kenőcs.
De miért nem szabad maszirozni? Kérdem én a 3 gyerekes anyuka :oops: , de a fiuknál nem volt ilyen egyszer sem, ugyhogy nincs tapasztalatom...
Nekem mindenki azt mondta, hogy vizes borogatás és maszirozás :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Azért, mert egyrészt fájhat, mástészt a duzzanat miatt kemény, és roncsolja a szöveteket. Masszírozni közvetlenül beadás után kell, hogy jobban eloszoljon a cucc, de azt is csak felnőtteknél, mert bébit nem nyúzunk! :)

Kép
zölddisznó

Zöldi, köszönöm a segítséget, akkor elkezdem a kóstoltatást, kíváncsi vagyok, hogy mit szólnak hozzá!!! :roll: :lol:

Zsebi, nem csak szopi volt idáig, hanem valamennyi tápi is kellett már, de szerencsére olyan 80-20 arányban a tejcsi volt a több. De tényleg örülök, hogy ilyen sokáig szopiznak, hisz 2 hónapig Ők nem is látták a cicit, de azért amikor megkapták rögtön tudták, hogy mire való. :lol: :lol:

Boci, gratulálok a- 5 kg!!!

Márti, annyira szép gyerekeitek vannak!!!

Kubu, irigylem a tanulási kedved, én úgy érzem nem tudnám magam rászánni, pedig a szakvizsgámat meg kellene csiálni míg itthon vagyok. :roll:

Zsiráf, nagyon szép paraméterek!!! Szerintem is teljesen szép, formás buksija van, de az biztos, hogy hasznos, ha többet van hason!

verzso

Értem Zöldi :lol: köszike!

Boci:
gratula a - kilókhoz!
Én haragszom a mérlegre mert 15 kg-al többet mutat mint terhességem előtt :oops: :lol:

Kubu: de érdekesen szárad a haja a legénykédnek!És milyen hosszú.
Az Anetté nem akar nőni. Kb 1cm-es haja van :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

hahó

gabi: nekem is csinál szájonvevést de gondoltam neki a betegség miatt (még mindig szörcsizik meg hörög néha tudod) akkor ez normális? dokinak nem mondtam még.

hopp elaludt a kezemben:) pedig 7kor kelt este 8tól! mért lett ilyen aluszékony? remélem nem lesz beteg akkor csinálta ezt pár napig:(
végre aludtam 6órát eccerre!

zöldi: köszi lehet téleg lesz gyümi tegnap kinézte a banánt a kezemből már kapta volna be. persze azt pont nem fog kapni 1évesig.

enikő: http://www.teszvesz.hu/item616311034_si ... or_uj.html

ma hozzák már várom.

remélem ma már nem hallom nála a fujtatást:(eddig még ok.

orsi: gondolok rátok! hörög még? sipolás nektek van?

na lefektetem mert durmol:)

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Akkor jó nem csak nálam nem volt jó a net!
Tegnap este már a kábeltévé sem volt az igazi!

Ma kicsit pihenek, apa most ment el sétálni Danival, aztán nemsokára megy üzletet kötni, aztán költöztetni. Tegnap megfőzött, ma tényleg nem kell semmit csinálnom, csak babázni!

Betegek hogy vagytok?

A hétfői napunk iszonyat szar volt, az éjszakáról inkább nem is beszélek, és a keddi napon mindez tetőzött. Tegnap aztán elég nyugis napunk volt, ma reggel meg olyan kis bágyadt, 7-kor kelt, de már alszik, nem szokott ilyen lenni...

Megvan a lelet. Megnéztem, nagyon úgy néz ki, hogy vérszegény.
A HGB 110, és az alsó határa 140. Zöldi ilyenkor neki is kell szednie majd vasat? Én szedem folyamatosan (most már kb. egy éve). Na mindegy hétfőn megyünk vissza a dokihoz, ma nem rendel, mert ballagás van.

Én is már mínuszban vagyok terhesség előtthöz képest! 8)

Kép

Kép
dcili81

Cili, a vv eredményen általában a felnőtt adatok szerepelnek, 6 hónapos- 6 éves korig a hemoglobin:10,5-14 g/dl , de ez mellett számít a hematoktit értéke is.
Nálunk a fiúké 11,5-12,0 között van a hemoglobin, a hematokrit pedig 32-33 %, és kell, hogy szedjenek vasat+ folsavat.
Sajnálom a rossz napokat, lehet a szeles időre volt olyan nyűgös.

verzso

Verzso köszi! Majd a doki megmondja hogyan tovább!
Mindenesetre nagyon örülök, semmi baja nincsen. Nincs gyulladás a szervezetében!

Eldöntöttem barackos karamella tortát sütök a szülinapomra!

Kép

Kép
dcili81

Tegnap én sem tudtam feljönni,mérgemben sütöttem is egyet :)

Szóval Zöldi:
Na ok, de Hannád anyatejes baba, így érthető, hogy sűrűbben szopik. Bence viszont 3 óránként megeszi a 150 ml tápszerét, és előtte még szopik is... Így sem mindig bírja ki a 3 órát.... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok!

boci. gratula a minusz kilokhoz! nagyon ugyi vagy!

rajtam mar csak 2 kg plussz van (de terhesseg elott is volt egy kis plusszom), DE beleferek a terhesseg elotti ruhaimba! ez nagyon boldogga tesz, mert nem kell ujakat vennem! :wink:

cili. remelem minden oke daniddal!

marti. Anetted csudaszep. meg a fiuk is irto helyesek! azt a csaladi kepet tedd fel nagyobban is legyszi.

zoldi. tenyleg kell napszemcsi a bebinek?

kubu. Kincso is 7100gr a hivatalos meres szerint.

es akkor vegre megosztok veletek egy szamomra nagyon becses dolgot:
3 hete CSAK anyatejen el a bebim!!!!!

gabi. koszi az atutalast. odaert mar a cucc?

KépKép
KépKép
mush589

mush:
gratulálok!!!! Nagyon ügyes vagy!!!! ( az enyém vészesen fogy, 3 deci alatt vagyunk...)

Kép
Kép
Kép
mágnes

koszi magi! kitartas! az 3 dl is sokkal tobb, mint a semmi! probaltad a ricinus communist? nekem az inditotta be egy kicsit jobban.

KépKép
KépKép
mush589

mush: a micsodát???? :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Nálunk az internet is rossz volt, pedig kaptam munkát és ahoz meg kellett volna.

Musi! Nagyon ügyesek vagytok, minden tiszteletem a tiéd. Én ezt nem tudtam volna így vég csinláni.

Zsiráf! Igen arra értettem, neki is nagyon lapos volt a buksija, még mindig lapos, de a haja tényleg eltakarja és egyébként meg egy gyönyörű imádni való kisfiú, ahogy Minid is.

Kubu! Az tök jó akkor majd remélem jöttök hozzánk is!

Nálunk: Gergő ahogy lerakom már fordul is hasra. Ahogy utálta most annyira szeret hason lenni. Úgy is alszik, még éjszaka is hasra fordul. Ő is elkezdett vándorolni, 4.30-kor felébredt szegénykém, mert bedugult az orra, mentem be hozzá és 180 fokkal meg volt fordulva én meg komásan a sötétben nem találtam a buksija folytatását :D

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Na, végre, megy a babanet, már kezdtek elvonási tüneteim lenni.... :lol: :lol:

Boci: Gratula a mínusz kilókhoz, és nagyon irigyirigy vagyok! :twisted: Én le sem merem írni, hogy állok.... :oops: :? :roll:

Mush: Nagyon ügyesek vagytok, ez szuper! :lol:

Mági: Ne aggódj, akárki akármit mond és akármi a "trendi" manapság, MINDEN CSEPP ANYATEJ KINCS! Legyen az 5 ml, vagy 3 deci, tökmindegy!

Na, megyek, tízórai van, ma alma-őszi a menü! :lol:
bébic

Hello Csajok!

Köszi Mindenkinek a "kilós" hozzászólást. :lol: :lol: Amúgy nem tettem érte semmi különöset, szerintem a szopi meg a sok séta. Ennyi!!! Sőt még többet eszem és rengeteg csokit. 8) 8) 8) Igaz anno nekem volt egy kis hormonpróblémám és az akkori nődokim hormonkezelést javasolt (akkor 4 hónap alatt 15 kiló jött rám), de én nem akartam. Azt mondta hogy terhesség után majd helyreáll. Lehet igaza van/volt???!!!! 8) 8)

Na megyek, mert hiszti van! Pedig akartam még írni. Az én fiam is nyűgös ma nagyon!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Mindenkinek aki minuszban van a terhesség előttihez képest... :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :twisted: :lol:

Kép
mannababoca

Sziasztok Csajok!

Na, végre működik a rendszer...

Mush!
Basszus, le a kalappal előtted!!! Nagyon ügyesek vagytok, hogy csak anyatejcin él Sophie-d!!!

Bocika!
Gratula a mínusz kilókhoz! Én kb. most ott állok, mint terhesség előtt, pedig terhesség alatt kb. 20 kiló ugrott fel rám. :-D A baj csak az, hogy így is jó kis súlyfelesleggel bírok.

Zöldi!
Az állítással kapcsolatban megint megkérdezem: a Babamókás könyvben van egy feladat, amiben állítani kell a babát. Azt szabad???

Zsiri!
Nem semmi Laja mérete!!! :-D Tényleg Kis-Zsiri! :-D (Bár múlt héten Zsófi is 69 cm volt, jóval kevesebb súllyal. :-D) Összehozhatunk majd egy kosárcsapatot. :-D

Nálunk:
Véget értek a szép, nyugis éjszakák. :-( Zsófi minden egyes éjjel sírva forgolódik álmában. És baromi nehéz megnyugtatni. Tegnap már felébresztettem, kapot tápit (mert szopizni, ha ideges, már nem hajlandó), utána meg úgy felébredt, hogy pörgött kb. 2 órát. És foggalmam sincs, mitől lehet... :-( Fogai még nem jönnek, napközben jól elvan. Ötletem sincs... Nektek esetleg???

Ja és tegnap először hasonfekvésből hátrafordult. :-D Most már szó szerint megy a pörgés. :-D

Na lépek, megyünk Dévényre...

Kép
Kép
lbernuska

magi. az egy homeos bogyo. ch5 napi 2x5 golyo

KépKép
KépKép
mush589

Mush nagyon ügyik vagytok!

A fiam másfél órája durmol! Nem szokott ennyit aludni... annyi szabadidőm lett, azt sem tudom mit csináljak....

Kép

Kép
dcili81

mush:
na akkor beszerzek ma... Vn nég egy adag More Milkem is, azzal egyszerre is lehet szedni??

Kép
Kép
Kép
mágnes

Berni mostanában nálunk is vannak ilyen éjszakák..., bár Danit a cici megnyugtatja, és visszaalszik.

Nekem is egyfolytában állni akar, egyszerűen nem tudom mit csináljak. Olyan ideges lesz, ha felhúzom és nem állhat... veri az ideg olyankor...

Zsiráf nagyon nagyok vagytok!!!!!

Kép

Kép
dcili81

végrevégrevégreeeee! tegnap amiért nem tudtam belépni, mérgemben kitakarítottam :twisted: ami nem is volt gond,mert du. bejelentkeztek estére a barátok, itt voltak éjfélig. kobold hihetetlen volt, leraktuk, és csak egyszer riadt fel, akkor is azért, mert vándorútra indult és már keresztben megakad a kiságyban, pedig nem lábujjhegyen beszélgettünk. ja, azért a kisbetű, mert kobi ölben és épp próbál a bill.-re nyálzani :lol:

ja, és kaptunk egy nagy szatyor almát (ők termesztik), véletlenül pont olyat, amit Kristóf eszik, szóval el vagyunk látva egy darabig.

tegnap nagyon nyügi volt, sztem a front és az oltás együtt betett neki. láz hálistennek most sem volt...

csajok! eszetekbe jutott már, hogy most hétvégén lesz egy olyan ünnep, amikor a legtöbbünk életében először lesz ünnepelt? annyira jó érzés!

zsiráf: kedd és csütörtök délelőtt nem jó, amúgy bármikor :)

zöldi: önműködő ajtós az tuti, a többit megpróbálom meglesni sétinél. de mi konkrétan a nyugati pu.-vác vonalon leledzünk, szóval sztem olyan vonatok.

andy: sztem nem gáz a szájon át levegőzés, mert dokinéni kedden megvizsgálta, és semmi baja :roll: :)

mush: gratula a tejcsizéshez :) pont ma jött meg a micimaci, már fel is cuppantottam a hátsó üvegre :D

boci:éljenek a mínuszok!!!!!!!!!!

márti:gyönyörűek vagytok. a 3 hós kép olyan, mintha az óráját nézni :lol:

kubu: hihetetlen sérója van Marcinak :D

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! Nálunk Sinlacot mindenkinek felírnak. Ez érdekes. Musi, ha gondolod én íratok fel, de nem tudom mikor járok arra.

Berni ! Gergő 68 cm és hát ő is csak 6500 kg körül van. De a kosár csapathoz csatlakoznánk! :D
Lackó fiamnak meg most volt az iskolában orvosi vizsgálat. 190 cm mértek. Megállhatna már a növésben. :shock:

Márti! Anett és a fiúk nagyon aranyosak! Jó dolgavan Anettnak, két bátyus akik imádják! :D

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika 13 évesen 190 cm???? Te jó ég mivel eteted? Vagy öntözöd? :D

Kép

Kép
dcili81

Gabi: IGEEEEEEEEEEEEEEEEEN! Remélem meglep valamivel Domi!

Mush! Gratulálok! Ma utalok! Még egyszer köszönöm!

Kép
mannababoca

Gabi: Igen, nagyon jó érzés! :lol: És kicsit olyan hihetetlen is....tudtam, hogy egyszer eljön ez az idő is....de mégis más.... :)

Ráadásul Pocok holnap lesz 5 hónapos, úgyhogy reggel indulunk vidékre szüleimhez, ünneplünk megállás nélkül: szülinap, majális, anyák napja! :lol: :lol:

Tegnap Ákos is nyűgös volt, konkrétan a fél 5-ös uzsonnájától kezdve fürdésig üvöltött.... :? Aaaaaannyira kivan a t...köm ezzel a széllel már! :evil: :x
...és még hétvégére is élénk szelet jósolnak.... :x
bébic

Figyi, valaki meg tudná nekem mondani, miért jobb a Sinlac mint a tápszer? :shock:
bébic

Bébic: Nekem is nyűgös Domi még mindig, mi is nagyon megérezzük az időjárást, de állítólag majd elmúlik...meglátjuk.

Azért jobb, mert: tej, szója, búza és tojásmentes, valamint gluténmentes, azaz nem módosított tehéntej van benne. Én két éves koráig szeretném adni naponta egyszer-kétszer. Sokkal könnyebben emészthető mint a tápi. Bármivel kikeverhető, adható gyümi léhez, tejhez...

Kép
mannababoca

Manna: Áhhá, értem, kösziiiiii!
Akkor még egy kérdés: De akkor miért nem ezt kapja minden baba tápi helyett, ha ez annyira jó?
bébic

Oké, közben körbenézten guglin, a Sinlac csak kiegészítő tápszer.
Akkor már meg is van a válaszom a kérdésemre. :lol:
bébic

képzeljétek nyertem a Stahl honlapon ezt: http://bookline.hu/product/home!execute ... _&id=74875

most irták h receptemet kiválasztották:) és vasárnap benne lesz a tv műsorban is (gondolom csak a nevem:)

ja és meghozták a sátrat nagyon szupi csak majd alá kell sokminden a szobába ha ágynak akarom használni mert vékony az alja. de matracot is teszek bele pont akora mint a kiságy ugyis!

amugy megint alszik :roll: éjjel is meg nappal is... hm

andy

Kép
andy30

Kép
andy30

ja az egészet be kell másolni ha nem menne: Stahl gyors sorozat 4-6. diszdobozban 5000ft amugy

Kép
andy30

Andy: Gratulálok, ez szupeeer! :lol: :lol:

És mi volt az a recept, amit beküldtél és nyert?
bébic

Sziasztok!

Mi jól vagyunk, Huni éppen alszik. délelőtt dumaláda volt, be nem állt a szája. Voltunk vásárolgatni, délután meg együtt megyünk Zalánért, apa csak holnap lesz.

Anyák napja: én is tegnap emlegettem, hogy most köszöntenek először, mint 2 gyerekes anyát. Zalánkám 2002-ben közvetlen anyák napja után, hétfőn született. Igazán szépen köszöntött, nem?

Súly: a 164 cm-hez 71 kg vagyok. Sose voltam vékony, nem is leszek, de nyárra a cél 67 kg. 75-tel lettem terhes, 80kg-mal mentem szülni.

Andy! Gratulálok!

Mush! Elismerésem! Példaértékű, hogy a nehézségek ellenére sem adtad fel!!!

Na megyek, mert be van dagasztva a kalács, Zalánnak megígértem. Hétvégén megyünk mi is anyukámékhoz. Apukámék 10-en voltak testvérek, 7-en még élnek, és egy évben kétszer, anyák napján és halottak napján összejön a család. Leszünk egy páran!

Kép
Kép
szeles4

magi. en nem szedtem a kettot egyutt, de kerdezd meg a gyogyszereszt. nekem a more milk nem sokat hasznalt sajna.

manna. oke.

erika. nagyon megkoszonnem, h tudnal iratni! ha sikerul majd elkuldom anyum cimet es o majd kivaltja. nagyon rendi vagy!!!

gabi. itt marcisban volt anyak napja. kaptam egy kepeslapot, amit kincso sajat kezuleg (honaalatt) kezbesitett. ajandekot nem kaptam.

andy. gratula.

KépKép
KépKép
mush589

koszi mindenkinek :lol: nagyon orulok neki, hogy sikerult!

KépKép
KépKép
mush589

Verzso,
Hidd el nem könnyű, mennyivel más volt 10 évvel ezelőtt tanulni. És én még ne is szóljak mert
1., Marci tündér, most is alszik (habár majdnem én is)
2., gyereklétszám: 1 fő

Márti,
Mostanság kép nagyon édi. Tündériek a gyerekeid. Remélem egyszer nekem is lehet ilyen képem.
Valahogy neki kellene állnom Marci hajának, de nem tudom hogyan is csináljam. Így haladok lassan csatot tehetek a hajába.

Cili,
Nyami-nyami. Szülinappal kapcsolatban, lassan 35 leszek, találtam egy linket átküldtem a barátaimnak ha nem tudnának dönteni szülinapi ajiban…
http://www.meglepkek.hu/vmchk/Csak-gazd ... pules.html

Szerintetek ??? Mennyire keresett ??

Musi,
Ügyi vagy nagyon csak így tovább.
Nálunk én úgy érzem már az is nagy szó hogy Marci a születési súlya ellenére (4300 gr) itt tart, egésznap úgy jár a keze, lába hogy csoda hogy a lepedőnk nem kopott még ki. Ledolgozza a kisember a kaját…

Erika,
Milyen munka ?
Naná hogy majd meglátogatunk Benneteket.
13 évesen 190 cm ?????

Bébic,
Messze vagyunk egymástól ? Én Topánka/Baross kereszteződés.

Marci ha ébren van, rengeteget dumál, kikapja a szájából a cumit, beszél hozzá majd pedig visszateszi. Ja és valami történik a kisemberrel. Az elmúlt 4 hónapban óramű pontossággal 11-13 óra között nyomott egy nagyot, napi 1x csak, ezt most úgy módosítottuk hogy reggel 10-ig elintézi… Hmmm nehéz ezt a gyereket követni.

Nálunk biztos nehéz lesz az anyák napja, idén először nem kell azon gondolkoznom, honnan is szedjek egy hatalmas csokor orgonát. Felhívom majd és 10 mp-ben elmondom hogy köszöntöm… Már előre remegek.

kubuspace

a kekszes sütimmel a recept topicban bent van ha emlékeztek:)

Kép
andy30

Sziasztok!

csak gyors bekukk,alig állok a lábamon és alig látok ki a fejemből, szegénykém aludna de amikor végre elaszik elkezd szörcsögni az orra meg felébred arra, hogy köhög rém nyugtalanul alszik ha alszik.
Napközbe is csak úgy ha ott fekszem mellette amint megmozdulok ébred és szörcsög.
tegnap a doki azt mondta makacs nátha, kaptunk antibiotikumos orrcseppet, mert már elég sűrű amit az orrból szívok.
szopi közben jön rá a tüsszentési roham, én úszok az anyatejes takonyba(bocsi).
Rengeteget bukik, néha a köhögéstől hány is, így állandóan éhes szomjas.
mára meg már megint fája torkom remek... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

nincs időm visszaolvasni,mer Réka letehetetlen...

enikő: nem írtad meg a keresztneved, hogy kinek küldjem a pontokat.

mush:átírtuk a cdt mind a 3-at mp3-ba,
gratula a anyatejhez.

én irigy arra aki vékony és karcsú, és kevesebb kg mint terhesség előtt.

bocs többiektől akinek nem reagáltam

ennyi voltam....megint nyöszörög
pusz

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!!

Csak gyors bekukk.Nagyon nem vagyunk jól sajnos,tegnap voltunk röntgenen,ma pedig vérvételen.Röntgen kimutatta hogy hörkurutja van,nincs tüdőgyulladása,és más sem.
Aztán szinte ennyi tanácstalanul állnak a dokik az esteünk előtt mert hörög a gyerek mint állat,nem tudnka vele mit csinálni,kapott már antibiotikumot,a legerősebbet,köptetőt,meg hörgő tágító kupot(2félét)és mégsem múlik neki a hörgés.Azon csodálkoznak hogy nincs láza a gyereknek,és mégis hörkurutja van....
Ha hétvégén sem lesz jobban(hörgést illetően,akkor hétfő kh)
Egyébként olyan mintha nem is lenne beteg,jó kedvű,eszik rendesen,stb
Jaj én annyira kivagyok egész nap csak bőgök szinte...olyan rossz.Attól félek h a tejem is elmegy,amire esély is van mert már árzem h kevesebb :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Na megyek is bocsánat ha panaszkodtam.
sziasztok

solya051020
Káld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?