Új privát üzeneted érkezett!

Adraci Köszi. :lol:

Nagyon várom Annust. Kivi vagyok. :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Esztó! :lol: :lol: :lol: Drukkolok ám neked is! Tudjunk rólad bármi van!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Annus,
üdv újra otthon!! Majd várjuk az első napok beszámolóját, szüléstörténetet, és sok-sok képet!!! :lol: :lol:

Reny,
örülök, hogy a baba megfordult, bizti így is marad :)

Fabri, Mozza
nagyon csinik vagytok.

Fabri, ne izgulj, szerintem nagyon jó kis súlyban van Hanna, majd lesz ideje idekint megnőni :D :D

Szofi,
egy kis lustizás néha kell, néhány hét múlva már nem nagyon lesz rá úgyse időd :) :)

emese1979
 
 

 
 

Sziasztok csajok!

Ma voltam először NST-n! :D
Minden rendben volt, csak a pici pulzusa elég magas, amikor mozgott 180 is volt neki! Néztek pisit, meg vérnyomit, de nálam minden ok volt! :?
Így 10 pontot kaptunk! :lol:
Doki bácsi nem lesz 8-11-ig így akkor nem szülhetek! Méhszáj továbbra is "tünedezik"! :P

Annus üdv. itthon, már nagyon várom én is a beszámolót! :D

KépKép
ancsika80
 
 


Anita!Aranyos vagy,köszi,de Harhajnak Gábor kicsi fia lesz :D ,nekem lesz Hannám,és persze Neked is! :lol: Igazad van,majd megnőnek idekint.

Mesi!Köszi Neked is!

Én is várom már Annust,nagyon! :)
De lassan lépnem kell,mert a derekammal már nem is állok fel az asztaltól.Régen nem ültem itt ennyit.

Szép álmokat!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Fabri,bocsi,fáradt vagyok!! :oops: :oops:
Jó éjt!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy megint idepofizok, csak jöttem gratulálni!

Annus hatalmas gratula, nagy ölelés neked, millió puszi a kis Izának! Én is várom a beszámolódat és a sok képet!

KépKép
hene
 
 


Sziasztok!

Kutyafüle
Szerintem is beindulhat még, de figyeld nagyon a mozgásokat. Csodálom, hogy Mozzával nem fekszetek a kórházban. Én túlhordásnál nyugodtabb lennék odabent. Minden nap ellenőriznék a babát.

Adraci
Igaz, hogy az orvosunk :) a jövő héten szabadságon lesz? Szülésre azért bejönne? Bevallom őszintén izgulok, nem szeretnék az ügyeleten szülni. Holnap megyek este hozzá ultrahangra akkor megkérdezem tőle. Nekem nem sok lehet vissza. Délután fájt picit az alhasam és a derekam. Ikreket a 38. hét után nem szoktak hordani, annyira ritka. Bár lehetek köztük. :)

Méretek
Az én babáim sem hiszem, hogy nagyok lesznek, de kiderül majd. Attól is függ, hogy meddig maradnak odabent.

Anita
Kellett utána Grétit mindenféle fejlesztőre vinni? Például Dévény torna? Vagy neurológia stb.?
Remélem velünk minden rendben van. Én holnap este megyek ultrahangra utána fogok jelentkezni. Ma is fárasztó napom volt.

Azon gondolkodtam, hogy túl aktív vagyok én ahhoz képest hogy ikreket várok. Naponta ha 2 órát vízszintesben töltök, akkor sokat mondok. De szerencsére a babák nem sietnek.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


anika: szerintem tök jó, hogy ilyen jól bírod, stramm csajszi vagy!

anus: örülök, hogy otthon vagytok!

Esztó: holnapra mennek a drukkok!

kutyafüle, mozza: Nektek kitartás! Nekem azt utolsó egy hét volt a legnehezebb, nekem minden nap kellett CTG-re mennem, hát picit untam már.. Remélem holnap reggel az a hír fogad, hogy Ti már szültök :wink:

Mit is akartam még... Nem tudom :(

Megpróbálok lefeküdni, csak remélni tudom, hogy jobb éjszakánk lesz, mint az előző volt... :roll:
Vendég
 


Panndi

Köszönöm! Amikor az orvosom megtudta, hogy ikrek, akkor felhívta a figyelmemet arra, hogy nagyon kell rájuk vigyázni, mert nagy részük koraszülött stb. Azzal biztatott, hogy Aporral problémamentes terhességem volt, ezért minden esélyem megvan rá, hogy most is az legyen.

Böbi
A cukros vízről még nem is hallottam.

Eszter
Szorítok, hogy minden rendben legyen. Hamarosan meglesz Álmos. Ha nem tökéletes a szívhang, akkor nem fognak sokáig várni.

Fájások
Mindenki másképpen éli meg. Olyanokat is ismerek, akiknek alig fájt a szülés, így alig értek be a kórházba a tolófájásokra.
Nekem nagyon fájt, de lehet azért mert minden mesterségesen volt megidézve. A burokrepesztés, aztán a sok oxitocin. Először a derekamban fájt, utána már mindenhol éreztem még a csontjaimban is. Mondjuk amikor már ennyire fájt, akkor hamar meg lett Apor. Amíg picit fájt, addig nem is történt semmi tágulás.

Éhes vagyok, nem túl jó ez a diéta. Lehet bekapok egy paradicsomot.
Írtam, hogy a vércukrom reggeli után 4,8? Nem úgy fest az eredmény mintha diabéteszes lennék, de az is lehet, hogy ennyit számít az a diéta.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Panndi,
neked meg jó éjt , jobbat mint az előző volt :)

Csajok, hajrá hajrá :lol:

Anika,
sztem is tök jó, hogy ilyen jól birod, főleg, hogy ikreket vársz. :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszter

köszi!

Olyan lassú a babanet, hogy mire behozza az oldalt elfelejtem kinek mit akarok írni.

Novy
Még simán megfordulhat a baba, most néztem a vonalzódat. A faros szülés első szüléskor tényleg rizikós. Másodiknál már meg lehet próbálni.

Harhaj
Én is szeretnék neked gratulálni és sok boldogságot!

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Csak benéztem, hogy van-e valami hír.

Annus, üdv otthon! Élvezd nagyon nagyon Iza társaságát és gyere majd a részletekkel!

Anita, Esztó, köszi a drukkot, sikerült a torta! :-) Apa örült neki, de fotózni nem lehetett, mert Gyöngy állandóan belenyúlt..... Neki még jobban tetszett! :-)

Anika, automatikusan tesznek az Imrében minden baba mellé egy cukros vizes cumisüveget, de nem kell adni belőle a babának, csak odateszik. ÉN nem is adtam, csak amikor besárgult, akkor is szoptattam sokat, de egy-egy kortyot abból is adtam, mert tutira haza akartam másnap menni. :oops:

Én nem feküdnék bent túlhordásnál sem, nagyon sok baba születik meg a 41. hétre, indítás nélkül, maguktól, nekik akkor jött el az idejük, ezért felesleges bent feküdni - szerintem. Azért van olyankor már 2 naponta NST, hogy jelezze ha baj lenne.

Jó éjt
Vendég
 


Ildi!

Nagyon örülök, látod megérte kitartani! Ügyesek vagytok!
Fejni akkor fejjél, ha serkenteni akarod, vagy ha feszül szerintem. Én gyakran fejtem, de nekem sok tejem volt, előfordult, hogy két etetés között is nagyon feszült, akkor fejtem.
Hogy tanult meg a baba szopni? Bimbóvédő nélkül?
Remélem nekünk is sikerül.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Böbi, túlhordás

Nekem túlhordással reggel és este volt NST-m, kétnaponta uh és kétnaponta magzatvíz megtekintés. Apor nem biztos, hogy jól lett volna, ha az orvosom másképpen cselekszik. 40+4. napon lett meszes a lepény és másnap burokrepesztés és már zöld volt a magzatvíz holott 24 órával előtte még tiszta volt. Szóval nem érezte jól magát bent. Ha otthon vártam volna hogy egyszer csak induljon meg a szülés akkor kiderült volna? Szerintem minden pillanat számíthat. A túlhordás veszélyesebb a koraszülésnél.
Persze más, ha rosszul számoltak valamit és nincs még itt az idő, de ezt nem biztos, hogy lehet tudni. Én nem bántam, hogy befeküdtem.

Jó éjszakát mindenkinek! Ma már nem jövök.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Jó reggelt vagy éjszakát!

Nem tudok aludni a savamtól. Szerintem Nórika már akkora lehet hogy teljesen kilapítja a gyomromat. Eddig kb 1 órát aludtam.
Reggel megyek CTG-re, de elfelejtettem hová kell menni :oops: (nem is én lennék).
Meg azon agyalok, hogy ha a tejcsi csak kb 3. napon indul be, akkor addig nem éhezik a baba attól a kevéske előtejtől ami jön? Vagy az neki elég?
(Asszem kezdek begolyózni, jobb ha mihamarabb megszülök... :roll: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Jó reggelt!
Hamar kidobott az ágy,izgulok az Nst miatt.Pedig majd 9-kor indulunk!
Panndi tudtál aludni?
Esztó,Pingi drukk.
Kutyafüle,Mozza??Remélem már szültök!
Anika,tényleg jól bírod ikrekkel!Nem biztos az hogy korábban jönnek.
Grétit mikor szültem,a csecsemősök mindig azzal nyúztak,hogy majd rossz szeme lesz,lassabban fejlődik,meg ide-oda kell majd vinni.Helyette meg tökéletes.Hamarabb csinált mindent mint a kortársai,a szeme is jó.Csak épp kis súllyal született.Ő inkubátorban is annyit volt mint minden baba,2 órát.Meg nagyon jól hízott.Most meg már beállt,ő inkább magas vékony csaj.Én is mindig ilyen kis vézna voltam,meg pici lábú mint ő.Szóval ha nincs vele semmi,nem hinném hogy vinni kéne bármerre is.Persze ha lett volna valami természetesen vittük volna,de szerencsére semmi.
Jövőhéten 3 éves vizsgálat,amit nálunk a körzeti csinál.Annyiból áll,hogy a gyerek bemegy,a doki megtapizza a füle mögött,felemeli a 2 karját és kész."Nagyot nőttél!"Hát érdemes lesz felvinni a sok beteg ,rühes gyerekhez.
Mindjárt küldöm Apát csokiért,mert nem kéne hogy Hanna aludjon.Bár éjjel elég mozgékony volt.Meg este Apa a pocim mellé feküdt,Hanna meg a szemét rugizta,aztán mikor Apa elment onnan,a kis manóm meg kereste.Olyan édi volt.
Annus hogy telt az első éjjel??
Szép napot,szerintem írok majd még..csak Grétit még összekell készítenem mer Sanyi viszi a mamihoz.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Pingi: nekem azt mondták a csecsemősök a kórházban anno Tücivel, hogy minden baba más és nem lehet szabályt mondani. Tüci már második napon követelte volna a jussát (sírt), de még előtejhez sem jutott, mert szopizni nem volt hajlandó, a bimbóvédőt is hamar elunta, mert azon még az a pár cseppecske sem jött át, ami volt a cicimben. Egy idő után már hiába nyomattam bele a cukros vizet, akkor is sírt pár perc után. Végül már 2. éjszaka kapott tápszert és akkor elaludt végre. MÁs baba nem reklamázik ennyit, vagy hajlandó szopizni és jut előtejhez és azzal be is éri. Drukkoljunk, hogy most a 2. típusú bébijeink legyenek!

Kép
Kép
tinu
 
 


Pingi: ja és az sem mindegy, hogy mennyi előtejed van. Nekem tényleg csak annyi volt, hogy mikor megnyomorgatta a cicimet a csecsemős, akkor pár csepp volt mutatóban. A szobatársam megnyomta és spriccelt neki, pedig az is előtej volt. Ennek ellenére az agyatlan szintén adott tápszert a gyereknek, mert az mittomén hányadik napon sírdogált... :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok,jó reggelt!!!!
Rossz hír, de én még itt vagyok!Mozzában azért lehet még reménykedni!
Nem szeretnék befeküdni.Az esetemben egyébként nincs még szó túlhordásról.Pont tegnap olvasgattam erről cikkeket.Bemásolom,ha nem bánjátok:
Ha a kismama a kiirt időpontig, vagyis a 40. betöltött terhességi hétig nem szül meg, akkor terminustúllépésről beszélünk. Ez nem egyenlő a túlhordással, még abban a periódusban van, ami nem számít annak. Túlhordásról csak akkor beszélünk, ha ezt követő 2.hétig vagyis a 42. hétig nem következik be a szülés. A terhességek 10%-nál előfordulhat, de veszélyei miatt nem várják meg az elkövetkező időszakokat.
Nálam a most szerda és szombat közötti időszak jelenti a pontos 40. hetet, de a szombatban én szinte 100%-ig biztos vagyok. Ezt a doki is tudja,így szerintem sem látta értelmét befektetni.Meg amúgy nem is fog, hanem akkor kiír valamelyik napra császárra,ás max előtte való nap akar befektetni.Na ez fog ma bekövetkezni ,ettől rettegek már egy hete. Ma 9-re megyek NST-re,aztán randi a dokival. Szorítsatok nekem!!!!!A múltkor már akkor reszkettem,mikor a doki a szülőszobán vizsgált meg. Meg is kérdezte, hogy mi a baj. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


sziasztok!

hát tegnap már nem tudtam jönni....jött anyós...aztán este tesómék...

De ma jövök!
iza ma 2szer is 40et szopizott!Már 3 etetésen túl vagyunk!Fejek is h minnél elöbb beinduljunk!

Amúgy jó kislány.sokat alszik,ha éhes akkor sír,de amint megkapja elhallgat.Ma jön védőnéni is.Na meg anyós...akit szerintem vissább állítok...mert így nem tudok csinálni semmit...főleg h folyton azt mondja h feküdjek... :lol: :lol:

Szóval meg megíroma sztoryt!Annyi h nem volt bennem rossz érzés.Vajúdtam eleget,a doki az utolsó pillanatig kivárt.A műtét nem viselt meg,nem volt számomra vészes.Az örzőben már alig bírtam magammal...szerintem én voltam az egyedüli aki kérte hogy most már hagy keljen fel :lol: Gyermekágyon is jó volt,szobatársak szimpik voltak,jókat dumáltunk.Dokik,csecsemősök stb mindenki nagyon rendes volt,sokat segítettek!

Na a többit később!Iza amúgy pont felkelt mire idejutottam...na meg lassú ez a szar...azt hiszem meg próbálom felveni a tempót,tegnap visszaolvastam h mik voltak,de csak felszínesen!

Mindenkinek mennek a drukkok,újaknak üdv! :wink:

Ja és a hosszú hétvégénk tényleg hosszú lesz...bejelentkeztek páran :wink:

annus11
 
 


Kutyafüle drukkolok Nektek!Hidd el pár nap és már öleled a kisfiad!Akkor mindenről megfeledkezel ami addig bántott.Biztos vár még a dokid szerintem,ha jó az Nst és minden rendben van.!!!
Pingi előtejem volt,Grétikének pont elég is volt.De ahogy Tinu írja,ez is mindenkinél más,van akinek sok,van akinek kevés.Meg persze babafüggő.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Annus
Nekem is jó emlék maradt a kórház Aporral.

Kutyafüle
Elfelejtettem, amit korábban írtál, hogy valószínű el vagy számolva. Az én orvosom sokkal óvatosabb. Én ilyen esetben a befektetés híve vagyok, de akkor neked még van időd, egy pár nap. :)
Hogy őszinte legyek, ha kiderül, hogy császár kell, akkor én is reszketni fogok.

Anita
Nálunk szerencsére van egészséges rendelés és akkor oltják a babákat és tartják a kontrollt.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Jó reggelt kívánok!

Én is elmaradtam egy kissé, de igazoltan. Jó kis aktív napokat tartottam, amíg győzöm szusszal. Tegnap nagy takarítás, rendrakás, pakolás, stb., de mindig örülök, mikor kész :).

Olvasok visszafelé, amíg tudok...

Pingi, azért ne felejtsd el, hogy a tápszer előtti időkben is egész szépen gyarapodott az emberiség :)! Vagyis a babák általában túlélik az első három napot, még tápszer nélkül is. De még mindig lehet neki cukros vizet adni, ha aggódsz.

Hű, Anika, akkor Neked nagyon lelkiismeretes dokid van! Reggel és este nst... Én még a kiírt napon voltam reggel CTG-n, aztán jött a hétvége, akkor nem kellett sehová se menni, majd hétfőn lett volna a következő, de akkor már született J.

Hogy vannak a kiírt anyák :)?

Reny, ez óriási hír!!! Nagyon örülök neki!

Adraci, vicces ez a doki... Hát persze, hogy készülődik, azt is mondhatta volna, hogy szerinte egy hónapon belül baba lesz... Nagy népi bölcsességek ezek :).

***

Most eddig jutottam, még jövök.
kalloni
 
 


Jó reggelt!

Annus,
örülök hogy ilyen szépen alakulnak nálatok a dolgok.Hogyhogy császár lett a vége?Vagy már írtad? :oops:

KépKép
harhaj
 
 


csajok egy gyors kérdés.
Mikor a kórházban a TAJ számot igényeljük a picinek és mi személyesen akarjuk intézni a dolgot akkor a megyeileg illetékes egészségpénztárba kell vinni a papírokat vagy pestre kell felküldeni?Elvileg ugye az anyakönyvvezető intézi a dolgot,de jobban örülnék ha mindenről tudnám hogy időben elért a megfelelő helyre.

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok,

Annus,
jó hogy újra itt vagy. Nagyon édes kis husi Iza :)

Megjöttem ctg-ről, egyáltalán nem vagyok nyugodt, sőt...
Ugyanaz van mint tegnap, hogy egy egy mozgásnál, méh összehúzódásnál nagyon leesik Álmos szívhangja. Ma egy fokkal jobb volt, mert a határérték alá nem, csak a közelébe ment. Azt mondták az lehet, hogy van a vállánál vagy a nyakán van a köldökzsinor. Igy most figyelem hogy rendesen mozog e, és hétfőn kedden ctg uh.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Nem hiszem el...hazajöttem és a babanet nem enged vissza :lol: :lol: Már vagy 100szor próbáltambelépni...dühítő :lol: És Iza szopott 7kor 40et,9kor 30at és most 20at :shock: bélpoklos a drágám.... :lol: :lol:

harhaj
taj kártyára mi leadtuk a papírt a kórházban,és holnap miután elkészül az anyakönyvi kivonat a férjjem bemegy a taj kártyáért és kész.

na megyek fejek 8)

annus11
 
 


Sziasztok!

Bence rádió bejelentkezik... :)
Ma voltunk UH-on leginkább a korábbi császáros hegeim vastagsága miatt, és hát jókora lett a gyermek, a hegem is vékonyodott sajnos! :( Így abszolút indokolt a jövő szerdai császár...

az adatok:

súlya:3564 gr
hossza: 54 cm
BPD: 9.91
HC: 34.20
FL: 7.68

Gyakorlatilag máj. 3-ra írta ki a gép a szülés időpontját, akkora lett Bencém! A múlt hét hétfői UH óta 500 gr-ot hízott!

Annus: jó hallani, hogy Iza ilyen kis bélpoklos!! Főleg, ha van is mit ennie! További sok tejcsit, aztán várjuk a sztorit és a képeket! :)

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Sziasztok!

Bence rádió bejelentkezik... :)
Ma voltunk UH-on leginkább a korábbi császáros hegeim vastagsága miatt, és hát jókora lett a gyermek, a hegem is vékonyodott sajnos! :( Így abszolút indokolt a jövő szerdai császár...

az adatok:

súlya:3564 gr
hossza: 54 cm
BPD: 9.91
HC: 34.20
FL: 7.68

Gyakorlatilag máj. 3-ra írta ki a gép a szülés időpontját, akkora lett Bencém! A múlt hét hétfői UH óta 500 gr-ot hízott!

Annus: jó hallani, hogy Iza ilyen kis bélpoklos!! Főleg, ha van is mit ennie! További sok tejcsit, aztán várjuk a sztorit és a képeket! :)

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Sziasztok én ERIK vagyok!

Igaz, hogy késő van már, de most jött haza a segítségem, mert Én még nem értek a betűkhöz.

Lényeg, hogy ma reggel 10 óra 19 perckor megszülettem,
súlyom: 3100 g
magasságom: 53 cm
Nemem: fiú

A nevem Erik és hosszú a hajam!
Egyenlőre ennyit!
Anya vasárnap, vagy hétfőn jön a kórházból, mindenkit puszil!

Jó éjszakát!

Erik

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


kutyafüle: gratulálok :) Örülök, hogy Riki kinn van, remélem Te is jól vagy, jó egészséget Nektek!
Vendég
 


Kutyafüle!
Én is GRATULÁLOK RIKIHEZ!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Sok tejcsit és egészséget kívánok Nektek!!!! :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Jé, megjavult a babanet. :)

Kuyafüle: nagy gratula Erikhez!

Mi is ma voltunk Heannal NST-n, meg dokinál (ugyanaz az orvosunk). Mindkettőnkkel ugyanaz az a helyzet: NST nem mutat semmi méhtevékenységet, zártak vagyunk. Szerencsére Heannak nem kell befeküdnie, csak hétfőn! Azért írom, mert rossz a gépük már megint. :?

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Visszaolvasni nem volt még időm, csak láttam, hogy Kutyafüle megszült!!!!!!!!!!! :D :D :D Dejódejó! Gratula! Hős! Végre kijött Riki is.
Én eg. éjjel keményedtem, most megyek dokihoz.....meglátjuk.....jó lenne ha nem engedne már haza.....
Drukkoljatok!

Kép
mozza
 
 



Kutyafüle, nagy nagy gratula Riki babához!!!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Kutyafüle:
Nagy gratula nektek Riki babához!

Annus:
Üdv újra köztünk! Örülök, hogy minden rendben veletek! Azért a nagy vendégjárásban pihenjetek is Izával! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Sziasztok,

kutyafüle gratula Rikihez! Bár a részleteket visszaolvasni még nem volt időm.
Mozza drukkolok, h mielőbb meglegyen a Te babád is!

Nekem tegnap egész nap nem volt babanet, így el vagyok maradva.

Csajok nekem tegnap este óta 10 perces fájásaim vannak, ez "elmúlhat még" vagyis alább hagyhat ha veszek fürdőt vagy ebből már baba lesz? :oops:
Nem szeretnék téves riasztással bemenni ..........
Magzatvízzel még nem találkoztam és hát szerintem a nyákdugóval (talán apró darabjaival de csak a wc papíron, már ha egyáltalán távozhat ilyen kis "mennyiségben") sem, csak erős görcseim vannak.

Kép
sün balázs
 
 


Kutyafüle!
Gratulálok!!!Tegnap tiszta szar volt a babanet!!!Azon agyaltam h vajonki szül meg közben....Remélem am már jó lesz!

Képzeljétek Iza már 70et szopizik!!!!Most kitalálom hogy hogy is kéne...Utána kell olvasnom,de jöhetnek tippek :wink:

annus11
 
 


Sün Balázs!
Huuu,lehet nálad is lesz vmi????Hát ezek lehet nem múlnak már el...de azért legyen készenlétben apuka meg a család :wink: Várjuk a híreket!!!!

annus11
 
 


Kutyafüle Gratulálok!!!!!!Éljen Riki baba!!!!Jó egészséget és sok tejcsit!!
Annus de jó hogy Iza ilyen ügyes!
Sün Balázs,hajrá!!!!
Tegnap nem tudtam egész nap jönni,nem működött a babanet.
Voltam Nst-én,fájás semmi.Végül kiderült ott a dokim majd az elemzi.Hát igen,a folyosón aláírta,megkérdezte hogy vagyok és kész.Meg mondta hogy szaladjak most már.Ha tudná hogy 3 napja mást sem teszek.
Se egy uh-t,se egy vizsgálatot nem csinált.Azért nem ártana tudni manó nőtt e,lepény ok e?Meg hogy nyíltam e vagy nem.Utoljára 33 hetesen vizsgált meg.Mikor köszöntem neki,még vissszafordult.Mit gondolt,majd a folyosón egy pillantásért a kezébe nyomom a 6 rugót?Hát pofára esett.Azért volt különbség a kórház és a magánrendelő között.
Ja a másik,örülök ha a kötelező 3 éjjelt kibírom ott.Az osztály tiszta,szép.De normál szülő nő csak elvétve akad,
Olyan fejek jöttek ki a szobákból.....az egyik napi 1 doboz bagó,szakadt köntös,retkes pereputty.....na nem is részletezem.
Az egyik ilyen a zárójára várt 2 órát egy széken karjával a babán huzatban.Bár lehet nem ilyenek mindenkivel.Remélem én normálok közé kerülök.
Na kifortyogtam magam.
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Én is jó sokszor próbáltam belépni, de nem engedett a szerver...

Kutyafüle,
hatalmas gratula Erikhez!!! De jó, hogy már Ti is együtt vagytok :)


Annus,
ezek szerint Iza nagyon ügyes, meg tök jó, hogy van sok tejcsid is.
A csasziról kérdezem, hogy téged edával vagy spinálissal érzéstelenítettek?

Köszönöm szépen mindenkinek a bíztatást, még nem adtam fel, van még egy kis időnk. Hátha...

KépKép
novygirl
 
 


Sün Balázs: vegyél forró fürdőt, hátha az beindít valamit. Ha nem jóslók, elvileg felerősödnek a fájásaid. Ha nincs nagyon messze a kórház, akkor még várhatsz szerintem, csak jobb otthon vajúdni, nem? :wink: Drukkolok!

Annus: olvastam tegnap a szüléssztorit, nagyon vidáman fogtad fel, meg se tudod hazudtolni magadat. :) Gratula még egyszer Izához. Amúgy meg nem értem, mi az, hogy hogyan kell csinálni a szopit? :roll: Honnan tudod, mennyit szopizik Iza? Egyáltalán minek méricskéled? :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Anita: hát miért nem szóltál a dokinak, hogy vizsgáljon meg? Lehet, hogy annyi dolga volt hirtelen, hogy nem volt képben veled. Mi tegnap Heannal nem keveset vártunk a dokinkra a kórházban, mert először az ambulancián rendelt, aztán meg hirtelen szülésre kellett mennie és legalább 4-5 nő várt rá kint. Köztük mi, hárman, utolsó idős kismamák. Szépen ültünk a szülőszoba előtt, mint a verebek - dagadt madarak. :lol: Aztán mikor megszületett a bébi, kijött és elintézett mindenkit. Nyilván nem volt sok ideje senkire, mert összetorlódtak a dolgok. Engem kb. fél percnyi ideig megvizsgált, aztán méretett egy vérnyomit a szülésznőmmel és ennyi. Heant is megvizsgálta, majd Hean mondta neki, hogy a múltkor UH-t ígért neki, akkor szintén kb. fél percnyi UH volt - rápillantott, hogy mi van a méhlepénnyel, meg a császáros heggel. Szóval szólni kell, mert azért a kórházban más a helyzet, mint a magánrendelőben.

Kép
Kép
tinu
 
 


Kutyafüle,

NAGY GRATULA ERIKHEZ :)

MOzza
hajrá, hajrá.

Annus,
nagyon ügyi Iza. majd dobj képeket.

én megyek 10-re uh-ra, nem vagyok nyugodt a tegnapi miatt, ezért elintéztük. Remélem minden rendben.Aztán anesztes, vizsga, úgyhogy majd este jövök.

Szép napot mindenkinek.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Jó reggelt!

Na megjártam a kutyával a reggeli sétát, persze a kakifelszedő zacskó kiszakadt, miközben ügyködtem :evil: :evil:

Kutyafüle,
gratula Rikihez, sok tejcsit! Majd írj, ha lesz kis időd!!!


Mozza,
Neked megy a drukk mára, hátha kisasszony követi Riki példáját, és úgy dönt, jobb idekint. :lol: :wink:

Lányok,
olvastam a szüléssztorikat fent a blogon, nagyon jó volt olvasgatni mindet!

Tegnap du még rámcsörgött a szülésznő, menjünk este be a kórházba, megismerkedünk meg megmutatja a szülőszobát, lecsapolja a vért stb...
Annus,
jó lehet már Neked is otthon Izával! Majd tegyél még képeket, ha készülnek :D

Anita,
még ha 1 hetet maradna bent Hanna, akkor már biztos jó nagy baba lesz, majd tudja ő, mikor bújjon ki! a kórház miatt meg ne idegesítsd magad előre, ha esetleg nem a legjobbak lesznek a szobatársak, a baba majd kárpótol mindenért!

Sün Balázs,
Niki kis pontos, lehet ma estére már meg is lesz!! Drukk! +++

emese1979
 
 


Drága kismamák,

GRATULÁLOK mindenkinek, aki már világra hozta kisbabáját és KITARTÁST azoknak, akik még csak várnak rá.

Újra bejelentkezem, bár már rég voltam itt, remélem még emlékeztek rám :oops:

Kb. két napja olvasgatlak Benneteket és hát nagyon lelkes lettem, a férjecskémnek csak rólatok beszélek, hogy milyen ügyesek vagytok.
Rólam csak annyit, hogy a kislányom farfekvéses, és hát jövő hétre írtak ki programozott császárra. Kisebb trauma volt hozzászokni a gondolathoz, de úgy tűnik a kicsim nagyon szeret üldögélni, közel a szívemhez...

Annus, gratulálok, nagyon ügyesek vagytok, hogy Iza már szopizik, a családom attól fél, hogy nem lesz időben tejem.

No egyelőre ennyit, csatolok egy képet magamról, jó nagy kerek hassal, bár tudom, most mindenki a kisbabákra kíváncsi.

Zsuzs Kép

Kép
kovzsuzska
 
 


Esztó,
hatalmas drukk a vizsgára, meg mégnagyobb az UH-hoz, de biztos minden rendben Álmossal!! :D :D

Zsuzska,
én emlékszem Rád, jól megnőtt a Te pocakod is! :lol: Melyik nap lesz a császár? A lényeg, hogy a babának így a legbiztosabb, és így tudnak a dokik legjobban vigyázni rá!!

emese1979
 
 


Kutyafüle: sok sok szeretettel gartulálok Rikihez, nagyon sok tejcsit és jó egészséget és boldog babázást kívánok!

Tinu: szerintem azért méri Annus hogy Iza menynit eszik, mert nagyon precíz! Legalábbis én precíznek ismertem meg, ha nem kell mérni akkor is megméri és lejegyzi...későbbi időkre, infonak. :) Bocsi Annus, nem akarok ám helyetted válaszolni, csak olyan jó kedvem van ma hogy végre van babanet, hogy előjött a viccesebbik énem. :oops:

Tegnap voltam CTG-n, és semmi de semmi nem volt. Mármint méhtevékenység. Nórikám is aludt, azaz aludt volna, ha a hölgy nem kelti fel. Olyan érdekes volt, mert ugye ő tudta hogy hogyan és hová kell nyúlni, hogy megmozgassa a babámat, és felkeltette. A kis drágám mozgott, rúgottt vagy hármat és aludt tovább... :lol: (asszem rám hasonlít, ami az alvásigényét jelenti) :lol: :lol:

Ma megyünk naaaaaagyon messzire ballagásra, egészen Nyíregyházára, úgyhogy ma nem szülhetek!
Na most olvasgatok egy kicsit még visszafelé, (bár már átfutottam nagyjából), mert engem szerdán egyáltalán nem engedett be a társalgó, de azért látom van akinek sikerült.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Zsuzsa,jó hogy jöttél!Szép nagy a pocid már.
Tinu,mi kérdeztük hogy hová menjünk be akkor,vagy mi lesz,erre ő hogy majd jövőhéten úgy is talizunk.Képben volt,nagyon is,pont emiatt gurultam be.Még szülése sem volt,a hétvégi buliját intézte.Mert a berekfürdői strandon megtartja az 50 éves szülinapját meg hogy 25 éve praktizál.Ezt szervezi a kis okos.
Hát igen,Hanna majd tudja mikor akar kibújni,egyelőre nem.Legalább nő a kis drágám.Bár most pár napig benn kell maradnia.Már a családban mindenki szavazott mikor születik meg.Én meg csak nevetem őket.
Na megyek öltöztetem Grétit,átsétálok a boltba vele!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: