Új privát üzeneted érkezett!

Yadine a pco és sok hormon közre játszik a 40 kgban.
Amugy a vércukor szintem nem tudom mert nem nézték még.de ezt én is halottam ha a vizeletben van cukor nem feltétlenül baj.van ismerősöm (Férfi)akinek van és vese eredetű probléma.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Yadine
Majd jövőhéten megveszem a füzeteket, tolltartót stb, a többi majd nyár végén. Nem tudom én se, hogy mi lesz velünk. Remélem hamarosan találok valamit. Gyerekjóléti csak nem száll rátok. Gyereknek úgyis meglesz mindene, ami szükséges.

timejka
 
 


Yadine,
mondjuk én abban a hónapban mikor sikerült Levi pont nem kaptam semmilyen szurit. Szóval azt az egy tüszőt magam termeltem, csak bejuttatták hozzá az anyagot, hogy ne gyilkolásszam le félúton. Előtte meg két stimus hónapban sem jött össze 6 meg 4 tüszővel. Lehet, hogy így, hogy csak egy volt jobb volt a minősége.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

 
 

Boni,Vius,Bikfy
Szándékosan nem jövök....
Köszönöm Nektek,hogy ti legalább hiányoltok,és érdeklődtök felőlem!!
Ha VALAKIT esetleg érdekelne,akkor a 719 oldalon talál rólam és Manócskáról információt..... Kimondhatatlanul sz@rul esett,és még esik most is,hogy Twist-en kívül még csak senki sem méltatta azt a hozzászólásomat,és senki nem gratulált Manócskához! (Bikfy Te persze kivétel vagy!) Na, mindegy ez van...... :? :? :? :? :? :?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy én nagyon ürölök hogy szépen fejlődik Manócska és ne foglalkozz senkivel és semmivel csak magatokkal!!!!
Remélem 11.én nekem is produkálni fogja magát.
őszintén megmondom nem olvastam vissza régóta nem voltam és sok lett volna most egyszerre.Nem igazán vagyok a helyzet magaslatán a kicsi bántja a nagyot szenvedek a fogammal és ismét nedüs az orrom.

Én Bizom Abban hogy minden rendben lesz veled és Manócskával is!!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Dy
Az lehet, hogy nem reagáltam, de az tuti biztos, hogy még mosolyogtam is magamban, hogy milyen édes. Bocsi :oops:

Biorezonanciáról hallottato valamit? Ha igen, mit?

vius
Szedd össze magad. Mindig fáj valamid?

timejka
 
 


Timejka,
a biorezonanciát milyen összefüggésben kérdezed? Mi allergiavizsgálaton voltunk, Lili is én is, abban szerintem bevállt. Kezelésen nem jártunk.
Nekem kb. 21 éves koromban a cégnél csinálták, 6 dolgot szűrtek ki, amire allergiás vagyok: króm, nikkel (erről tudtam), kutyaszőr, pitypang, gesztenye, cukor.
A cukron jót nevettem, hogy lehet valaki allergiás a cukorra... aztán 31 éves koromra kiderült a csökkent glükóz toleranciám. Ha akkor utána megyek, lehet, soha nem hízok 85 kilósra...
Lilinél a gyerekorvos gyanította a tejallergiát. Én úgy voltam vele, hogy elviszem ilyen fájdalommentesre, és ha kimutatja, akkor megyünk hivatalos vizsgálatra. Hát kimutatta elég rendesen. Meg a gyapjút is, de nagyon. Mi meg megvettük neki születésekor a szupi gyapjúgarnitúrát...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok! Dy, Manócskád nagyon cuki-muki!:))) Tudod!:) És csípem, hogy jókedvű és produkálja magát. És hidd el, hogy mindenki kíváncsi rád és látta a hozzászólásodat, csak van úgy nálam is, hogy elolvasom, aztán nincs időm reagálni és kilépek. Később, mikor visszalépek, akkor már más a téma és elfelejtem, amit akartam.

Én napok óta azt szeretném megkérdezni, csak nem tudom, hogy illik-e, hogy Katám hogy van, tud-e róla valaki valamit? Felhívni sem mertem, nem tudom, illendő lenne-e, de nagyon érdekelne, hogy hogy van, túlvan-e a műtéten, hazajött-e a párja rendben, mi volt hogy volt. Nagyon szorítok neki, szegény drága Katám!!!!

És Denika és Niki is nagyon izgi, hogy 2 in 1 vannak-e még. Csak ugye, róla nem tudunk semmit, ahogy Dituli írta nekem, csak majd ha Denika személyesen tud jelentkezni.

Az allergiáról szeretném még írni, hogy amióta sok fehérjét kell fogyasztanom, világossá vált, hogy allergiás vagyok a tejre. Ma kaukázusi kefírt ittam és úgy rámjött a cifra, hogy horrorfilmbe illett. Lenyelés után 5 perccel történt.
Emlékszem, hogy beülti előtt megittam egy pohárni tejet és alig tudtunk beérni az Intézetbe, hogy még időben legyek....
A kecskesajtok sem mennek.
De megy pl. a kakaó, vagy a túrórudi. Remélem, hogy elég a húsevés és a tojás evés is, mert a tej és én összebalhéztunk alaposan!

Puszika, jó éjt nektek!:)
Vendég
 


Yadine, hatalmas gratula a laptetőhöz!!!! Olyan pörgős ez a fórum, hogy nagyon nehéz és ritka laptetőre kerülni és ez biztos jelent valamit, ha befigyelt nálad!!!:)))
Vendég
 


Twist,
már csak 6 nap tesztelésig, most nézem. Most ugye kibirod addig??? :wink:

Nekem 11 óra már csak, és láthatom Levit. 7:50-re megyünk UH-ra reggel. Majd teszek képeket.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Twist,
remélem szerencsét hoz!

Dy,
gyönyörű a babód, ezt mindenki látja! A 12 hetesen is minden rendben lesz! Nem vagy valami jó passzban.. :wink:

Csajok,
lenne egy kérdésem, ami a nyugalom megzavarására alkalmas, aki eszik, ugorja át :wink: :

Volt valakinek a stimu közben(nekem gonal+luveris) vérzése? Nem sok, pici, de már második napja este egyszer látom a papíron. Bocsi, ha naturális voltam. Elolvastam a betegtájékoztatót, de nem ír ilyenről. :?

KépKép
yadine81
 
 


Sziasztok,

Dy,

nagyon szép a babácskád, ne haragudj, hogy nem írtam, pedig gyönyörködtem is benne :wink: Nálam is úgyvan ahogy Twist írta, sokszor csak olvasni tudlak titeket Danika miatt. Most is fél kézzel pötyögök :oops:

Twist,

én is nagyon sokat gondolok Katára, még mindig nagyon le vagyok taglózva miatta :cry: Nehéz feldolgoznom a vele történteket, hát még neki...
Én is gondoltam, hogy írok neki sms-t, de szerintem csak pár nap múlva...

Linácska,

ha allergiás vagy a kutyaszőrre akkor a tegnapi kutyus is okozott allerfgás tüneteket?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Yadine,

nekem a lombik előtti stimumentes ciklusban volt ilyen, akkor a dokim azt mondta ne foglalkozzak vele mert nem gond. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Sajnos csak ilyen későn érek ide a gép elé. De azért remélem, mindenkivel minden okés.

Katusra rengeteget gondoltam ma, este majd imádkozom is érte. Tudom, hogy erős lány, de most biztos nagyon rossz neki. Ha valaki beszél vele, mondjátok meg légyszi, hogy ölelem.


Dy!
Rád is sokat gondolok, Manócskád persze hogy gyönyörű. Ez nem is kétséges. :lol: Szurik tartanak még? :shock:

Ditus!
Merre vagy?????

Moncsi!
Hogy vagytok? Engem úgy megvisel ez a szeles idő, gondolom Danika is észreveszi.

Bonikám!
Te kis töpörtyűd? Jól van?

Yadine!
Hidd el nekem, a laptetű mindig jót jelent. Csak ügyesen!
:wink:

Linácska!
Hajrá Levi kukucs! Hozz róla képet! Másik Tündérkéd? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejkám!
Én ebben a helyzetben tuti nem sz@roznék, előbb inszem, aztán ha kell, lombik. Ez a hülye munkahely dolog... Olyan megalázó, hogy a munkahelytől kell függővé tenni azt, hogy tud-e az ember gyereket vállalni. És már az elsőnél is gondolkodni kell, hogy menni fog-e vagy ez egyenlő lesz a teljes elszegényedéssel? No mindegy, nem is morgok.

Twist, Bumi!
Hát csajok, rajtam nem fog múlni a sikeres terhességetek. Én annyit gondolok rátok a nap folyamán, hogy az csuda. Szuggerálom belétek a bébit! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó reggelt!

Dy biztos vagyok bennehogy jó passzban van, mindannyiunknak szarul esett volna ha nem reagálnak egy ilyen fontos eseményre!

és most vissazolvastam, és megdöbbentem, hogy én sem reagáltam, pedig tudom, hogy megcsodáltam valószinű fiam épp zsiványkodott valamit.. aztán amikro irni is tudtam akkor abban a tudatban, hogy már irtam csak egy szimpla puszit küldtem.. ááá

sajnálom..gyere vissza ! nem direktbe nyomjuk néha bénán.. előfordul sokszor hogy a nagy pörgésben kaimaradnak dolgok.. :cry: örülök,hogy jól vagytok! mindjárt 12

bikfy boszi2 :lol:

Timejka ügyik vagytok! hajrá sikeres babásodás!

Katára én is sokat gondoltam tegnap... :cry:


Lina Levi képet várjuk

Vius ma mész Uhura?

Yadine nekem 2 tüszőm volt, egy nyamvadt, meg egy domináns és ZSiga mindjárt betölti a 9.hónapot :wink:

twist jáj ez a cifra csak a palotának jó :wink:

további pussz :lol: fiam felébredt!
Vendég
 


Sziasztok!

tegnap visszakaptam 3 embrikét. Ennyien maradtak. Ebből is 2 tökéletes. Most tapasztgatom őket. :))))

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Aki már szúrt puregont: Azt mondta Zeke doki, hogy túl van töltve, de a 300NE-s tollból 400NE-t kell szúrnom. Ha megcsinálom ezt a kilevegőztetést, akkor kb. mennyi egység jöhet ki? Ha nem csinálom meg lehet valami bajom tőle? (a BMC-ben a vérvételes csajszi, aki beletette a patront azt mondta, hogy nem túl levegős, szerinte a levegőtlenítést ki is hagyhatom) Amikor megyünk haza nem baj, hogy kb. 2-2 órát oda-vissza nem lesz hűtve? Azt olvastam a tájékoztatójában, hogy jobb ha megvárjuk higy szoba hőmérsékletűre melegedjen. Ti csináltatok ilyet? A merionálnál én csak kevertem és adtam be.

bumi: Gratula a hármasikrekhez :) :)

Holnap megpróbálok visszaolvasni és reagálok a többiekre is. :)



vicky79
 
 


Jó reggelt!

bumi nagyon nagyon szorítok! :lol:

KAta drága remélem a körülményekhez képest jól vagy! (((()))))
Vendég
 


Jó reggelt!

Csak gyorsan bekukkantok, és elmondom, hogy még megvagyok. Kedden délután megműtöttek, állítólag minden rendben volt, bár engem eléggé megrémített, amikor műtét után ömlött belőlem a vér... Olyanokkal feküdtem együtt, akiknek ugyanez volt a problémájuk és még mondogatták is, hogy jó hogy velük vagyok egy szobában, mert olyan optimista vagyok. Na de a műtőben...ott tudatosult bennem az elmúlt hét történése és sírtam miközben elaltattak és sírva is ébredtem.

Remélem mindenki jól van, ha nem gond, most nem olvasok vissza.
Puszi
i.kata
 
 


Vicky,
nem tudom, mennyire lehet túltöltve a Gonal, nekem is 300-as volt, annyit is kellett volna szúrnom, 4x75, de olyan volt, mintha nem is fogyott volna belőle. Viszont sose levegőztettük ki. Az valahogy elmaradt.

Csajok!
Akartam én tegnap jönni a hírekkel, de esélyem nem volt, nem engedett be a babanet.

Szóval minden ok Levivel, így UH alapján nagyon édes baba, és az arcberendezése, orra-szája tiszta olyan, mint Lilié, és úgy alszik, mint én. Kezei a feje felett. Pont felébresztettük az UH-val, úgyhogy nagyokat ásítozott, nyújtózkodott, elégedetten mosolygott utána, szóval édi volt.
845g-ra becsülték.

Teszek képeket:

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kata rengeteg erőt kívánok, és sírj csak..az segít!! hatalmas ölelést küldök Neked!

Lina hogy mosolyog tényleg tiszta Lili

:lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Nem tűntem ám el!
Eddig panaszkodtam hogy unatkozom, hát most az elmúlt napok elég pörgősek voltak, Hétvégén szülinapoztunk, hétfőn Nemoval és Bonival találkoztam pesten, no meg az édes kis bébikkel. Nagyon jó volt Rékucit fogni, anyám szerint olyan átszellemült pofával tartottam mintha az én kislányom lenne! :lol: Zsigi tündér pofa, nagyon jó baba, és beleszerettem a nagy barna szemeibe!
Aztán anyuéknál aludtam és csak tegnap jöttem haza. Du. próbáltam feljönni, de szarakodott a net, és tegnap is a babásba kb. fél napig tartott hogy tudjak írni egy nyamvadt hsz-t!

Épp ezért én is szeretnék mindenkitől 1000 bocsit kérni (meg egy anyamacit) de épp hogy az utolsó oldalt szoktam elolvasni, mert arra volt időm.
De visszanéztem és nagyon édes Dy-béby. Örülök, hogy minden oké!
Nemsokára 12. heti uhu, ott is minden rendben lesz! Szépen fejlődik a kis pindur!

KATA
Én még mindig nem tértem napirendre a történtek felett. Annak viszont nagyon örülök, hogy optimista vagy, és remélem hamar elmegy a pihi időszak és újból belevághattok a lecsóba.
Minden tiszteletem a tiéd hogy így tudod magad tartani, nagyon erős vagy!

BUMI
Gratula a hármasikrekhez! Jó tapasztást! +++++++++++++++++++++

TWIST
Mikor lesz a nagy nap???
Lehet hogy az ikreid nem bírják a tejet. Bogyim sincs oda néhány ételtől, pl. nem csipázza a borsót, hagymát.... ezektől én is azonnal rohanok a vécére!

VIUS
Én ugyan hosszabb idő alatt de közel annyit rángattam magamra a hormonoktól. Tavaly sikerült leadni stimumentes időszakban közel 20 kilót, de a lombikos szurik alatt vissza is jött belőle vagy 15 ha nem több! :cry:
Bizzunk benne hogy majd leadjuk szopi alatt, vagy legkésőbb akkor amikor szaladgálunk a gyerkőcök után! :wink:
Én már egy hónapja nem voltam vizsgálaton, gondolhatod mennyire aggódom.
A fogam nekem is fáj már kb. 2 hete, de a védőnő mondta ha van rosszullét ne menjek, addig nem volt ahogy ezt a témát felhozta reggelente kicsit émelygek, de sztem csak a tudatalattim csinálja, hogy ne kelljen fogorvoshoz mennem!

YADINE
Nekem egyik szurinál sem volt vérzésem, dokidat nem kérdezted?

BIKFY
De jó hogy megint itt aktívkodsz! Kicsiny lelked már teljesen rendben van?

LINACSKA
Annyira szép Levi. NAggggyon jól sikerült képek, olyan jót mosolyogtam rajta, tök vicces kis ábrázata van! A kukis képért meg ha nagyobb lesz majd kapsz tőle, hogy ennyi csajnak mutogattad! :wink: :lol:

Engem kidobott az ágy már 5kor, mert nagyon izgatott vagyok a mai nap miatt.
Nagyon bízom benne hogy Bogyival minden ok! Én is visszaszámlálok!
11.30.ra van időpontom!

Mindenkinek szép napot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2009.04.30 06:13-kor.

dita75
 
 


Ditus várunk a hírekkel! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Dy!
Ne haragudj ránk, nem az érdektelenség miatt nem írtunk. Gyere máskor is a képekkel!


Kata!
Kívánom, hogy nagyon hamar épülj fel mind fizikailag, mint lelkileg, és mehessetek a fagyibébikért!

Twist!
Nem tesztelsz? Most m,ár tuti jelezne, hisz te is 5. DO-nál kaptad vissza a bébiket, egy érzékeny teszt meg simán jelez 10-11 dponál.
Egyébként nekem jövő hét pénteken kell mennem vv-re, de bizti tesztelek már hamarabb is. Mert szeretném korábban látni a babókáim szép kétcsíkos rajzait.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok
tegnap is írtam de valamiért nem ért ide.
Bumi ragacsokat én is küldöm.++++++++

Boniko nem voltam uhn tegnap majd 05.11.én megyek.
Dita én most kaptam egy fogkrémet ami jó az íny gyulladásra.nekem már kiidegelték a fogam kétszer mostak fel a székben nem azért mert fájt hanem egyszerűen rosszul lettem.
Én 8 hét után kezdtem a rosszul léteket.de most már múlnak.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Linácska!
Szép kisfiú Levi baba:)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!
Tegnap engem se engedett be a babanet egész nap.

Kata
Műtét után belőlem is elég sok vért jött, meg is ijedtem, aztán abbamaradt. Jobbulást kívánok minden téren!

Linácska
édi-bédi Levi baba.

Merionalt kell majd szúrnom, de nem teljes ampullát, hanem 7 ml-t. Remélem jól írtam! De majd csak köv. ciklusba, mert már a 8. napon vagyok és a 3-től kell szúrnom.

timejka
 
 


Linácska
Bencét vittem biorezonanciára, mert 1 hónapja folyik az orra, és kíváncsi voltam, hogy allergiás-e. Párféle ételt nem ehet, meg a virágokra allergiás. Immunrendszere nem a legjobb, erre kaptunk Multi tabs Immuno Kid-t, jövő héten kell mennünk megint, és meglátjuk, hogy változás van-e. Homeos bogyókat kapott. Nekem megnézte a savasságot, és azt mondta, hogy ne is várjam, hogy teherbe esek egy ideig, mert baromi savas a szervezetem. Doki szerint ez nem befolyásolja a teherbe esést. Mindegy, most keményen lugosítok azért.

timejka
 
 


Timejka!
Márpedig ha savas a szervezeted, az megvastagítja a petesejt falát, és nem tudnak átjutni rajta a spermiumok. Én gyorsan nyomnék egy kis lúgosító kúrát.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi
Már rajta vagyok al ugosításon.

timejka
 
 


Kata pihizz sokat és ha jól esik sírd ki magad az talán könnyít a lelki világodon!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius
Tutod, hogy mi könnyít ilyenkor? Legalábbis nálam mi könnyített? Amikor újból teherbe estem. Persze addig is napról napra kicsit jobb, de igazából nekem akkor volt az.

Bumi
Nézegettem lugosítot étrendet, valami katasztrófa számomra. Iszom a Basicot, meg azért megpróbálok olyat enni, ami nem nem csinál savat. Egy nagy bajom van, imádom az almát és az pedig savas, igaz? Esetleg valami egyéb ötleted van?

timejka
 
 


Sziasztok!

Remélem nem zavarom meg a a csapatot,de mivel most nálam is aktuális lesz az inszem,szeretnék segítséget kérni tőletek!

27 éves vagyok és 2,5 éve próbálkozunk a babóval! Eddig bíztunk a spontán "csodában",de sajnos nem sok sikerrel! :( Tegnapi napon kaptam meg az időpontot laparra,bár nagyon félek tőle! Ha van ezzel kapcsolatban tapasztalatotak,nagyon megköszönném,ha leírnátok,segítenétek nekem! Előre is köszi! :P
écika
 
 


Sziasztok! :)

Gyorsan jelentkezem. :) Visszaolvasásról álmodni sem merek egyelőre, ráadásul ahhoz, hogy álmodjak aludni is kéne. Nah, jó, az elmúlt éjszaka már sikerült pár órácskát aludni.
Noh, de a lényeg!

Niki 2009. április 24-én 15:10 perckor megszületett természetes úton 2840g 51cm.

Jól vagyunk mindketten, tegnap jöttünk haza a kórházból, kezdünk szépen lassan összeszokni. :)

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


DENIKA
Hurrrrráááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niki gyönyörű kislány, gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd ha lesz kis időd várjuk a születéstörténetet! :D 8)

Sok boldogságot kívánok a kislányotokhoz! Vigyázzatok magatokra! Puszi!

dita75
 
 


ÉCIKA
Üdv a topicban!
Nekem volt laparom, mire vagy kiváncsi?

dita75
 
 


Szia Dita!

Nagyjából mindenre! :oops: Igazából volt aki nagyon ijesztő dolgokat mondott,de hallottam "finomabb" verziókat is!

Igazából az egésznek a folyamata érdekelne,ha nem vagyok nagyon telhetetlen! :oops: :D
Ha ezen túlvagyok,még nem tudom mennyi spontán hónapot kapunk,de bízom benne,hogy az inszemre mégsem lesz szükség!

Megpróbállak majd visszaolvasni titeket,hogy képben legyek,de addig is köszönöm a segítséget!
écika
 
 


Denika!

Nagyon nagy gratula Niki babához, gyönyörű kislány. Sok boldogság, egészséget és tejcit kívánok. Ne aggódj, majd aludni is fogsz. :lol:

Dita
Örülök, hogy minden oké.

timejka
 
 


Sziasztok!

Denika,
gratulálok, sok boldogságot, jó egészséget! Csodagyönyörű kislány!

Linácska,
Levi is tüneményes! Gondolom ilyenkor rövidnek tűnik a mozi. Hogy látszik, hogy kisfiú!

Az van, hogy 15*11-es a tüszőm. szombaton és hétfőn inszem. A barnázásra a dokim húzta a száját, végül azt mondta, hogy az ovuláció körül vagyok, azért lehet.. Uh után jobban véreztem, de most semmi. Méhszájsebem nincs az biztos. Holnap tüszőrepi szuri, csak azt nem mondta a dottóre mikor. Várom a tippeket..

KépKép
yadine81
 
 


Yadine
Nekem az inszem előtti nap kellett tüszőrepi szurit beadni, de tudom javasolni Neked Dr. Dita Asszonyságot, mert ő már teljesen profi ebben a kérdésben, akár le is doktorálhat.

timejka
 
 


Sziasztok!

Denika!

Hurrá, isten hozta Niki babát a világban! Csuda formás kis virágszál, és nem is lett kicsi! Mielőbbi összeszokást, tengernyi tejcsit és nyugodt éjszakákat kívánok!

Écika!

Üdv itt, remélem a lapar meghozza a sikert, és nem lesz szükséged inszemre :)

Twist!

Hogy vagy? Drukkolok nagyon!

Bumi!

Ezer és ezer drukk és tapasztó-ragasztó hullámok :) Sokat gondolok rád!

Vicky!

Én cak annyit tudok, hogy inden patron túl van töltve, de hogy mennyivel, azt nem tudom. A beadással tényleg érdemes megvárni, hogy felmelegedjen szobahőmérsékletre a lötyi. Mi így csináltuk annó.

Linácska!

Iszonyú édes Levi :) De jó lehetett látni a kis drágát, és a férfiasságát is remekül igazolja a kép :)

Vius!

Még nem is írtam neked, de gyönyörű neveket választottatok a csöppnek :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Kata!

Ölellek :cry: :cry: :cry:

Yadine!

A tüszőrepesztőt 36 órával inszem előtt szokták beadatni, szóval, ha nagyjából tudod, hogy mikorra tervezi a dokid az inszemet, akkor vissza tudod számolni. Ha nem, akkor szerintem hívd fel, és kérdezz rá. Bár pár óra csúszásnak nincs akkora jelentősége. Drukk!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi
Szépséges gyermekeid jól vannak?

timejka
 
 


Timejka, köszi, jól vannak, épp egyszerre alszanak mindhárman, én meg itt lopom a napot :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi
Ez tök jó, hogy egyszerre alszanak. Jó naplopást :lol:

timejka
 
 


Sziasztok!!

Persze Timejka az lenne a legjobb felejtés ha újra teherbe esne de most előbb regenerálodni kell érzelmileg is és testileg is.

Denika!!!

Gyönyörű babótok lett nagyon gratulálok és sok boldogságot kivánok nektek.


Écika

Nekem volt laparom tavaly november elején minden oké volt a műtétkor nem volt fájdalmas utánna sem csak a varramtom húzodott de az is csak egy volt a köldökömben .
De sajnos nem inszem kelett ráadásul kettő is.
Most elhúzok babát tologatni (gyakorlok)
majd jövök

Sziótok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Már mint nem volt elég a műtét két inszem kelett.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


dita uh -hirek? most jutott eszembe

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok Drága Csajok!
Eddig lapítottam, de most már meg szeretném osztani veletek a legszebb Anyák Napi ajándékot, amit életemben kaptam:))

Kép

Még kedd reggel hajnali 3-kor kiosontam a fürdőszobába és csináltam egy tesztet, ez volt az ET + 8. napon. Két perc után egy halvány második csík jelent meg, nem hittem a szememnek, rohantam ki a szemüvegemért. Aztán 15 perc múlva már szépen látható rózsaszín csíkocskát láttam. Én életemben ilyen szép rózsaszín csíkot még nem láttam, nagyon boldog voltam!))
Aztán ma reggel megint csináltam egy tesztet, hogy erősödött-e, mert az csodálatos lenne! És aztán a két szépséges tesztemet lefotóztam együtt, hogy lássátok, mennyit erősődött az ET + 10. napra már) Hihetetlenül boldog vagyok:-))

Kép

A mensim persze nem jött meg, barnázás nincs hál Istennek! Eléggé kellemetlen ülni, feszül a pocim, igazán csak a séta, vagy a fekvés esik jól, amikor kinyújtózhatok. És a melleim feszülnek és megnőttek.

Vasárnap megyünk vérvételre, mert a Kaáliban is meg szeretném, ha erősítenék a dolgot. De én már most is nagyon, de nagyon boldog vagyok! Még babás vonalzót is csináltam!)) Egész nap mosolygok:-)
Látjátok, ezért volt a sok laptető és minden csodálatos jel, én nagyon hiszek bennük! Köszönöm nektek, hogy bíztattatok, annyira sokat jelentett, hogy el sem hiszitek! Puszi nektek!)))))
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: