Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Először is minden beteg babócának/anyócának mielőbbi gyógyulást.

Musi és mi lenne ha állandóan „zaklatnád” a védőnénit, dokit aztán ezt ők megunván küldenének neked valami megfigyelőt.
Apropó ugye én még ne menjek anyukádhoz, ha jól értelmeztem majd külön kapjuk a csomagot…

Gabi,
Drukk apának h legyen bónusz és összejöjjön az utazás.

Gabi, Solya
Naná hogy visszük a kisembert.

Cili,
Anyóspajtiék római körúton laknak. Már akartam mondani milyen rendi csaj vagy hogy állandóan főzöl és rendben tartod a lakást. Azért remélem tudsz pihenni.
Durva lehetett a tegnap reggeletek.

Aida,
Lasagne nyami nyami. Nagyon tutkó ahogy kinéz, gondolom fincsi is volt.

Manna,
Satyis kép nagyon szuppi.
Müpa, milyen volt ??? Még a kezdetek kezdetén akartunk jegyet venni és már akkor sem volt. Annyira szomorú voltam miatta. Mindenesetre lesz a második félévben is. Mindig nézem a hírleveleket, hátha már jelzik benne hogy pontosan mikor. Tutira 2 alkalomra lecsapok.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Boci,
Részvétem párod nagynénikéje miatt. Látod milyen jó hogy bevittétek hozzá Marcit. Ez a Ti lelketeknek is könnyebbség lehet most.
Ugyanígy voltam én is párom imádott nagyijával. 88 éves volt és sajnos eldöntötte hogy nem akar tovább élni. Nagyon rövid idő alatt ment el szegényke. Annyira bíztam benne hogy még láthatja Marcit, de erre már sajnos akkor sem lett volna esélyünk ha Marci nem dönt a két hét plussz benttartózkodás mellett. Szóval az utolsó este is bementünk hozzá akkor már mélyaltatásban, intenzív nem is akartak beengedni az állapotom miatt. És másnap reggel hívott apuci hogy a nagyi elment. Egyébként reggel amikor felkeltem éreztem nem is tudom hogy miből hogy valami történt… A kis drágám, istenem a terhességem alatt mennyit simogatta a pocim..

Ismerős neked Debreczeni Zita ? ugyan már elköltözött pestre…. Csak úgy kérdezem…

Zsiráf,
De jó de jó lesz nektek is nagyon. Várjuk ám majd a képeket és a beszámolót is.

Erika,
Ha minden igaz a húgomék a héten megveszik a telket amit kinéztek maguknak…. Herceghalmon.

kubuspace

Nálunk minden oké, vasárnapi baba-mama tali szuppper, láttam Azurák Csabát ugyanazon a játszótéren a ligetben ahol mi voltunk, hát az életben sokkal alacsonyabb, de tündérien játszott a gyerekekkel.

Tegnap 4 hós oltás, Marcit nagyon nem zavarta semmi, nagy pillázások, szuri be, anya felveszi, cirógatja, ő meg csak dumál. Túl 5 oltáson (3 kötelező + prevenar) elmondhatom hogy nagy szerencsénk volt, semmi láz, hőemelkedés és semmi sírás.

Utazást illetően mi már két hetes korában leléptünk itthonról, úgy hogy máshol aludtunk. És ezt azóta is folyamatosan így csináljuk. Visszük mindenhova magunkkal. Kezdetektől „zajban” van a gyerek, és nagyon úgy tűnik idáig hogy bárhol, bármilyen körülmények között nyugodtan tud aludni.

Toscanat illetően apa (is) nagyon lelkes. Tegnap már komplett útvonalterv, térképek, delfinárium, vizi vidámpark nyitvatartások stb. stb. Pedig mikor lesz még aug vége ???
Ja közben unokahugom is jelezte hogy lehet h idén férjhez megy, és nagyon vár minket. Amivel minden oké, csak éppen Stuttgartban élnek :lol: :lol:

Ruhát illetően, body, rá egy pamutpóló, naci, zokni, és ha hűvi van akkor még pléd. Illetve olykor-olykor satyi. Tudom nem viszem tulzásba, de sokszor azt érzem, látom h Marci izzad :shock:

Pozitív élmény: egyik nap séta közben egy kisebb akadályhoz érkeztünk a járdán, ergo járdáról le, majd akadály után vissza…. Közelítjük az akadályt közben elöttünk sétál egy fiatal 15-18 éves fiú, látja ő is a szitut, megtorpan, hátranéz és megkérdezi hogy segíthet e leemelni a babakocsit….. Értitek ????? ilyenkorú fiú a mai világban úgy gondoltam hogy 1., nem is mer hozzászólni egy „fiatalos” anyukához, 2., nagyon nem is érdekli hogyan is oldom meg a helyzetet. Szóval felnőttet megszégyenítő módon viselkedett. Azért a szüleinek így ismeretlenül is adtam 1-1 piros pontot.

Pram-pram, reggeli elfogyasztva , zsiráf lebirkózva, …. Aztán hirtelen nagy csend, benézek a szobájába és zsiri hasán a tükröt nézi nagy szemekkel, ja és közben két kézzel ügyeskedik hogy a cumit valahogy vissza kellene varázsolni az eredeti helyére….

És én: ha nem anyuról lenne szó lassan rágalmazásért feljelenteném…..

most nekiállok tanulni, ebédig úgyis alszik tökmag, utána kajci és irány apor vilmos tér, meglepjük apát...

kubuspace

[quote]Z írta:öldi: én is igy gondoltam.. h ők akarnak felülni.. mondtam a Dévény néninek, h ezt csinálja.. erre mondta h még tilos..

Eszterke! Egy gyerek amit magától csinál - mozgás - az semmi sem tilos. Szerintem félreértetted, nem felülni, ültetni tilos.

Andi!
[quote]e írta:nikő: én is ugy gondoltam h 6 hóig semmi más, én még folyadékot sem adok neki mást, csak h utána meddig lehet várni, mert nekem azt mondták bnőim h 6 hó után már nem fedezi a szükségleteit teljesen az anyatej ezért kell más is ez igaz?

Nem feltétlenül. Ha csekkolod a gyarapodást, és az folytatódik, akkor várhatsz a hozzátápival jópár hetet is akár. Asszem a te lányodnakvan tartaléka!
Ja, és ha szomjas, szólni fog.

Aida! Ülni csak megtámasztva, állni viszont nem jó, mert a csontjai még nem érettek rá.

Kép
zölddisznó

Enikő! Nem felejtetted el átállítani a hosszát? Ott, ahol be van jelölve. Lehetetlen, hogy kinője!

Kép
zölddisznó

[quote]Z írta:öldi! a fenék résznél kétoldalt van 2 gomb. Azt mire lehet használni?

Nem tom melyikre gondolsz :(

Kép
zölddisznó

Sziasztok.Én megint csak a képeket és nagyjából az utolsó oldalt tudtam átfutni,a képek nagyon szépek,és minden baba aranyos,ügyes.
Nálunk 2 napja orkán erejű szél fúj,Íriszen ez úgy jön ki,hogy egész nap nyekereg,alig szopizik,éjjel meg egyfolytában a cicmen lóg.Változatlanul napi egyszer kap még csak két szopi között pár kanál gyümölcsöt,a többi még mind anyatej szerencsére.Remélem még sokáig így is lesz.Szeretek szoptatni,annyira meghitt...
nagy gyerekeim múlt héten végig itthon voltak náthával.
Apa elment csütörtök estig maszekolni.Szabin lenne a héten,de hát a pénz nagy úr...
Aztán pénteken mi is majálisozunk,vasárnap pedig megyünk haza anyuékhoz anyósékhoz anyák napját köszönteni.Hát egyenlőre ennyi.puszi mindenkinek,vigyázzatok magatokra és a gyerkőcökre,pááá.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi, látom itt vagy!! Megtennéd, hogy megkérdezed a nővéredet, hogy szerinte Nálunk, hogy is legyen a hozzátáplálás? Mert ugye ők már 7 hósak lesznek, korrigáltan meg még csak 5 hósak.Mindenki mást mond. :roll: Még nem kezdtem el, de azt sem akarom, hogy már esetleg szükségük lenne más tápanyagokra is én meg még nem adom. Köszi előre is!!

verzso

Szasz Sarmi! Jó, hogy tudtál kicsit jönni!

Verzsó! Este megkérdezem! Azt fogja mondani, ha gyarapodnak, alég a korrigált 6 hótól.

Kép
zölddisznó

Zöldi köszönöm előre is! Máté hízik, kb 130-140g/hét(most 7100g), de Tibcsi már két hete alig hízott valamit(most 7700g), igaz betegek is voltak, de azért enni ettek mindig szépen.
Kipróbáltad az azt izzadás elleni ecsetelőt, használt ?

verzso

Zöldi! Átállítottam, ennél nagyobbra már nem tudom állítani. Majd a gombokat lefényképezem és megmutizom. Biztos van valami funkciójuk, csak én nem jövök rá, hogy mi! :oops:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki jól van!

A betegeknek jobbulást kívánok!!!

Ma sétálunk és pihenünk, van rengeteg vasalni valóm, nem akar valaki átjönni??? Ja aki jön, tortát is süthet...

Kubu: Talizunk az Aporon?

Manna

Kép
mannababoca

hahó

zöldi: köszi sztem én várok a hozzátápival még egy hót ha lehet. majd mérem akkor a hizását legfeljebb.

keresgélek olyan szélsátorfélét a gyereknek h ha mennénk vizpartra v telekre miben lehetne, most ilyet néztem ki mot gondoltok? ebben akár alhatna is mint egy utazóágyban nem? 2légy lenne egycsapásra? igaz a földön van de ha teszek bele matracot meg plédeket?v mondjuk nem a földre teszem hanem két összetolt fotelba? most csak hangosan gondolkodok.. mindenesetre kertbe vizpartra tuti jó nem?

http://www.teszvesz.hu/item618724120_au ... sator.html

andy

ja éjjel megint fent volt éjfélkor és fél3kor de nem etettem hanem cumit adtam neki és visszaaludt már csak a fél7es kelésekor etettem. sztetek nem sok az evés nélkül (este fél9-reggel fél7ig) igaz nem reklamált mármint visszaaludt cumival is:)

Kép
andy30

Andy: Szerintem nem sok! Ügyes vagy, hogy visszaaltattad!

Kép
mannababoca

Andy! Szerintem sem sok. Ilyenkor már átalhatja az éjszakát!
A sátor nagyon jó és simán alhat benne, sőt! És még a szunyogok sem csípik és kissebb helyet is foglal a csomagban! Szuper!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ha megveszed add meg légyszi az eladó elérhetőségét, lehet vennék ilyet én is a nagyfiamnak! Vagy ha te nem kéred szólj lécci!
Köszi!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

köszi manna. csak szolna ha éhes. Domi is alszik ennyiket ugy emléxem.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

erről gondoltam h a verdás is jó lenne. a brendonos eleve csak 6hóig jó mert 90 hosszu de a verdás 120 hosszu mint a kiságya...

Kép
andy30

enikő: ok szólok. és köszi.

na meek szopitime van:)

andy

ui.: zöldi ha voltál nődokinál ird már meg mi volt. néha szúrkálok még nemtom elmenjek-e még várok kicsit.

Kép
andy30

zöldi azzal kezdtünk. rosszabb lett. akkor kaptuk azt a piros löttyöt ami neonzöld ruhán meg sárga. azzal jó lett de ahogy elmúlt abbahagytam a kenegetést rögvest rondábban visszajött egy nap alatt.

azt mondta a dokinő azért kell a zovirax mert ez sajnos vírus ami neki a szervezetében belül van és igaza lehet mert akkor így sajnos elkapta tőlem azt a vírust amibe én szenvedtem húsvétkor csak Izának így jön ki. De ezzel nagyon jó. nyugodt éjszakánk volt.

Most mennem kell majd este jövök leírni a lakást mert ma reggel megnéztem.

pussz

harivera
Budapest XXI. kerület

megjártuk dokinénit, 1/4 10-re volt időpont, 1/2 11-re végeztünk, kobold már hulla volt, de így is csak kicsit sírt az oltásnál, azt is inkább a fáradtság miatt. hazafelé aludt séta közben, most ül az ölemben és megbűvölten bámulja ahogy püfölöm a billentyűzetet.

mush: sajna nem írta fel doki a sinlacot, mert azt csak allergiás és/vagy alultáplált babáknak szokták. és hát kobold egyik sem... ne haragudj, hogy nem jött össze :(

kubu: köszi a drukkot :)
[quote]d írta:elfinárium, vizi vidámpark...
ne tetézd... :twisted: :twisted: :wink: :lol:

zöldi:
[quote]C írta:serébe a másik család készíti a rántottánkat és a tejeskávét! Jó, Gabi?
naná!!!!!!!! apa isteni hagymás kolbászos rántottát tud. :lol: :lol: :lol: :wink:

manna:
[quote]v írta:an rengeteg vasalni valóm, nem akar valaki átjönni???
indulok, csak behajigálom a kocsiba az én vasalnivalóimat is :wink: :lol:

na most ennyire fussa, a gyerek már lerágja a kezem...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Totál hulla vagyok éjjel alig aludtunk valamit. Dani egyfolytában fent volt, és ha nem evett üvöltött. Kicsit megviselt a dolog, alig látok! Miután 5-kor nagy nehezen elaludtunk, gondoltam magamban nagy naivan, hogy legalább fél 8-ig húzzuk a lóbőrt, csemetém 6-kor megelégelte szülei pihenését, és ébresztőt üvöltött...

Megcsináltam a kaját (mustáros lecsós szelet), egy adagot meg is ettem gyorsba, folyt köv. később.

Laura szuper lesz a torta 28, akarom mondani 21 szál gyertyával kérném... :D

Kubu jelen pillanatban nem sokat pihenek, most is majd leragadnak a szemeim, de sütni főzni is nagyon szeretek. Most épp szülinapi tortát keresek magamnak..., azért ez szemétség mondtam is apának, hogy én sütök neki, fogok majd a fiamnak is, és sütök magamnak is..., hol itt az igazság?

Kép

Kép
dcili81

Gaby Mannához menet ugorj be hozzánk is, bedobnám én is a vasalnivalót hozzátok!

Kép

Kép
dcili81

[quote]K írta:ipróbáltad az azt izzadás elleni ecsetelőt, használt ?

Verzsó! Szívesen előre is.
Nem próbáltam ki végülis, mert alumínium sók vannak ebben is, az meg nem túl nyerő bébinek.

Andi! Szerintem szél ellen nem kell védelem, de pl szúnyogok, darazsak ellen nagyon jó.

Kép
zölddisznó

Andi! Voltam dokinál, mert más panaszom is van. Tenyésztenek. ...mármint nem engem ;)

Kép
zölddisznó

Zöldi, tényleg? Ezt nem is tudtam, pedig az van rá írva, hogy használható szoptatás alatt. Igaz, csak pár alkalommal kellett használni, de akkor ezután nem kenem én sem míg szopiznak.

verzso

Gabi! Ügyes volt Kiskobold! Gyógypuszik az oltás helyére!
Vasalnivalót én is tudok adni! :lol: :lol:

Cili! Sajnálom az éjszakát!
Én mindig kapok tortát apától! Nagyon fincsiket! Én viszont nem mindig sütök neki! :oops:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

enikő: megvettem a sátrat, de nem azt amit belinkeltem hanem egy másikat, az vmivel olcsóbbvolt, ugyh ha gondolod csapj le erre.
alig várom h kiprobálhassuk:)

andy

Kép
andy30

zöldi remélm nem találnak semmi komolyat nálad. elmegyek én is sztem vmikor jövő héten ah időpont lesz.

Kép
andy30

Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Helló Csajok!

Agyvérzés... :evil: Zsófihoz most éjjel 6-szor!!! keltem!!! Ebből 4 már megint az álmában sír, dobálja magát effekt volt, szerencsére most cumival letudtam a dolgot, a másik kettő meg, amikor végre tök mélyen aludt, a rohadt bébiőr riasztása volt. Van még valakinél ilyen félálomban "szenvedés"??? Mitől lehet ez??? Egyik napról a másikra jött, néhány napja még egy hang nélkül aludt este 9-től reggel 6-ig, most meg 2 óránként szenved...

Tegnap voltunk életünk első Ringatóján, 2 helyen is van itt Érden. Baromira élveztük mindketten! Végre valami, ami leköti Zsófit. Csak akkor van egy kis nyugi, ha megyünk valahova (babakocsival, autóval), amúgy otthon folyton ölben lenne, de lehetőleg folyamatos helyváltoztatással... :-D

Betegeknek jobbulást!!!

Zöldi!
Állítani nem szabad a babát? A Babamókában pont az egyik gyakorlat ilyen: állítva megtartod, majd ahogy rugózik a lábával, a magasba emeled. Akkor most mi van???

Kép
Kép
lbernuska

Megjött a mikulás! :? A 6 hetes kontroll után, ahogy elkezdtems zedni a fogamzásgátlót, 2 hétig vérezgettem, azóta semmi. Reménykedtem benne, hogy amíg szoptatok, nem jön elő, de a fene megette, itt van ...

Délelőtt Plázáztunk kenguruban, most olvassa az össze textilkönyvét nagy bőszen. A mozgásában új elemek vannak, ami nekem azért érdekes, mert Zalán ilyen idősen kis duci volt, és nem sokat nyaggatta magát holmi forgolódással, kúszással-mászással. Szóval Huni hason fekve behúzza mind a két lábát és emeli a fenekét, mintha négykézlábra akarna állni. Olyan édes! :lol: Hason és háton fekve is 360 fokban körbejár a szőnyegen, már kicsit halad a játékai irányába, ha nem éri el őket.

Délután megyek a nagyapámhoz. Úgy volt, hogy ma senki nem tud bemenni hozzá. Mondtam anyukámnak, hogy én szívesen bemegyek, elvégre itt fekszik Miskolcon, nem messze a Zalán iskolájától. Meglepi lesz, biztos fog nekem örülni (anyukám meg kimondhatatlanul hálás).

Na megyek, mert Huninak leragad a szeme a sok olvasástól, lefektetem.

Kép
Kép
szeles4

Csajok!

Nálatok milyen hamar únják meg a bébik az egyedül játszást? Zsófi nemrég még tök jól elvolt egyedül a csörgőivel, de mostanában... Elég hamar és gyakran felidegesíti magát velük. Ez normális?

Kép
Kép
lbernuska

Éppen adóbevallást akartam volna készíteni, de sajnos 1-2 kérdéses dologba akadtam, mert a tavalyi évem nem volt olyan egyszerű. Ha jól emlékszem itt a topikban van olyan, aki ért az ilyesmikhez. Légyszi aki tudna adóbevallással kapcsolatos kérdésemre választ adni írjon privit!!! Köszi!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi köszi a választ! Akkor megpróbálom erőltetni neki hogy ne "álljon". Csak néha kb. kitörne a lába, ha erőltetném, hogy ne állni akarjon mint a cövek. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Dögrováson vagyok :( . Egész télen picit sem voltam megfázva, most meg alig élek. Remélem, Manócska nem kapja el!

Zöldi, Gabi, ahogy kész leszünk és megvan az engedély, írok! Elfér a kisszobában is egy manószállás, egy db utazóágyat tudunk is adni.

Verzso! Nagyon szép teljesítmény, hogy az ikreket ilyen sokáig tudod szoptatni! Gratula hozzá!

zsebi_baba

SZiasztok!

Bernuska, Cili!
Részvétem a rossz éjszakáitok miatt! :cry: Tényleg car lehet,ha ennyiszer fel kell kelni a babákhoz.

Már el se merek dicsekedni, de azért megteszem na! :oops: :oops: Vinzent tegnap este 10-töl reggel 9-ig aludt, pisszenés nélkül. Remélem azért az ilyen jó alvás még normális!!! :roll: :roll: :lol:

Nekem is van valami bajom,mert fájok mindenhol,a csontjaim, böröm. Olyan furi!!! :shock: :shock:
susy75

manna, zsebi, gabi.
anyum feladta a cuccot, 305ft/csomag.
szoval, aki micimacisat kert annak 1340+200+305=1845, aki elefantosat annak 1005+200+305=1510.ez azokra vonatkozik, akiknek mar elkuldtem.

KépKép
KépKép
mush589

a homeosbogyobol mennyit kell feloldani es mennyi vizben? szegenykem nagyon szenved, pedig meg alig latszanak a dudorok.
csatlakozom a rossz ejszakasokhoz a mult ejjelt illetoen.
ma meg le se lehet tenni, nagyon nyugos. de nem sokara megyunk vasarolni, kivancsi vagyok hogy birja majd.
A Vibrorcul is fogzasra van?

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!
Kissé el vagyok veszve, flyton úton vagyunk, ráadásul Bencéhez folyamatosan beszélni "kell",akkor nincs majré.. :)
Tegnap voltunk a háziorvosnál Bence kardiológiai leleteivel, azt mondta, hogy fokozottan kell figyelnünk majd a fogászati kezeléseknél, mert neki antibiotikumot kell a kezelések előtt is kapnia. Iskolafogászta így tutira ugrott, plusz a kiskönyvre rá kell írni, hogy milyen teendő van vele, ha bármilyen jellegű műtétre kerü sor.
Ma Annát írattam be az oviba, kiváncsi leszek,hogy felveszik-e, ha nem,megyek fellebezni..

Kérdés:
Szerintetek egy majd' 4 hónapos gyereknek nem kellene 3 óránál többet bírnia éhen? Pláne, hogy tápszert kap minden etetéskor (először szopi, aztán tápszer).. Szóval lehet vajoilyen, hogy nem elég laktató neki a tápszer??? Kissé kikészít ez a 3 óránkénti evés, de van, hogy ki sem bírja a 3-mat... :?

Mensi:
nekem márciusban megjött, azóta semmi ..... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: Írtam privit!
bébic

Sziasztok!!!

Én már inkább nem is írok az éjszakáról! :cry: :cry:

Köszi mindenkinek a részvétnyilvánítást, átadtam apának és ő is köszöni!! Szombat délután lesz a temetés.

Kubu: először is nagyon-nagyon irigy vagyok Toscana miatt!!! :evil: :evil: Az egyik olyan hely ahová nagyon szeretnék eljutni. Nem tudom mikor jön össze. Igaz ha a fentiek is úgy akarják augusztus vége szeptember eleje felé lehet kimegyünk a barátnőmékhez. Ők a Garda tó mellett laknak!!!! :lol: :lol:
Hát ha nem a fotómodell Debreczeni Zitáról van szó akkor ismerem!!! :lol: :lol: Igaz pár osztállyal felettem járt, de hát ez a község (falu) nem olyan nagy hogy a törzsgyökeresek ne ismernék egymást! :lol: :lol: Mondjuk már nagyon régen láttam!!!

Mush: a Chamommillából 5 bogyót kell feloldani egy kis kanálnyi vízben és úgy odaadni neki.

Lakodalom: mi jövő hétvégén kettőbe is megyünk!!! :lol: :lol: Pénteken anyósék aranylakodalma lesz, másnap meg a barátnőmék lagzija!! (Mondjuk furcsállom anyósékat, hogy megtartják a bulit, hiszen após tesója most halt meg. Na mindegy, nem is minősítem őket). Szóval majd beszámolók hogy bírja az Úrfi a bulit. Úgy tervezzük, hogy a vacsit kihúzzuk vele, aztán hazahozzuk, megfürdetjük, megetettem aztán anyu figyel rá, mi meg visszamegyünk egy kicsit táncizni. Aztán menyecsketánc után jövünk haza, persze ha addig nem szólít a Nagyfőnök!!!! :lol: :lol:

Mági: szerintem nem gáz, ha nem bír ki ennyit. Marci hol kibír 4 órát hol éppen hármat. Ma pl. nem is tudom hányszor evett. Lehet nálunk most van ugrás!!!!

Lesz járóka, úgy rendeltem meg!! Remélem Manócska bírja majd benne!!! Amúgy ha hasra teszem ő is kúszni próbál. Olyan édi ahogy összehúzza a lábait, felnyomja a fenekét és "nyomul" előre. Csak nekem az a furcsa hogy nem forgolódik (eddig csak jobbra, ma már kétszer balra) és ülni meg kúszni akar. Én azt hittem először jön a forgás, azután ezek a mozdulatok!!!

Na megyek! A fiúk együtt alszanak a hálónkban. Olyan rohadtul fúj a szél, hogy egyszerűen nem tudtunk kimenni. Mindent feldöntött az udvarban, szerintem a babakocsi sem állt volna meg! :twisted: :twisted:
Vendég

Andy! Köszi! Mutasd milyet vettél!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Az "évszázad meccse" van, Diósgyőr-Nyíregyháza! :lol: :lol: :P A fiúk a meccsen vannak, a kicsi alszik.

Találtam egy másik topikon egy hasznosnak tűnő oldalt a hozzátápláláshoz:
www.babataplalas.lapozz.hu

Mindenki eltűnt? Hol vagytok? Majdnem 2 órája nem jelentkezett senki!

Kép
Kép
szeles4

Na, hellóóóóóóóóóóóóó!

Szegény Koboldnak borult kicsit a napja a doki miatt (hihetetlen, hogy hogy be van állva nála a rendszer), így összevissza aludt.
A délutáni almájába kevertem egy kis anyatejet, mert a délelőtti kaka már kezdett kecskebogyóra hasonlítani, és a napi szinten "összegyűjtött" 5 ml erre pont elég. Meg is lett az eredménye, akkora f*s, hogy zuhany, átöltözés, ruhamosás.
Fürdés után levágtam a körmét a pelenkázón, annyira édes volt, nézte nagy szemekkel ,hogy mit csinálok.

Azt akartam kérdezni, hogy már nektek is szokta a száján venni a gyerkőc a levegőt? Nekem ma tűnt fel. Amúgy az orra nincs eldugulva meg semmi, sőt pölö alvás közben az orrán vesz levegőt és nem szörcsög :roll:

Laura: pont tegnap este volt nálunk is ilyen produkció. Kobold hasalt a kanapén, és meglátta a most kedvenc könyvét elérhető távolságon kívül, és simán "betámasztotta" a térdét, felemelte a popsiját és lökött egyet magán. Majdnem lefordultam a kanapéról, úgy meglepődtem. :shock:

Susy: én ma megkérdeztem dokinénit, mert nálunk meg kb. 9-től 7-ig van az alvás, és emiatt ráadásul már legtöbbször csak 4x eszik Kristóf naponta, és azt mondta, hogy ennyi alvás tök normális, és az evések száma se gáz, ha gyarapszik közben, szóval arra figyelnünk kell.

Enikő: köszi a gyógypuszit, már meg sem látszik az oltás helye :)

Kép

Kép
gabilany79

Mush:átutaltam a zsét. A közlemény rovatban az van, hogy "micimaci" :D Köszi még egyszer.

Kép

Kép
gabilany79

Mági!
Szerintem normális. Vinzent éjjel 12 órát elvan kaja nélkül,de napközben 2-3 óránként eszik! Nekem már ez is nagy dolog, hogy csak 6 -szor szopizik napközben! :P :wink:

Gabi!
Akkor jó. Persze nagyon örülük a hosszú éjszakáknak,de igy még jobban. Mármint hogy ez igy okés! :D :D
susy75

hellóka.

a lakás szupi nagy. el fogunk veszni benne és egy hónap múlva kb költözhetünk.
Sajna ma kaptam róla egy rossz hírt is. villanyrezsós. soha nem volt olyanom. az nagyon megdobja a villanyszámlát??

de amúgy nagyon jó lesz ha felújjítják. pl a balu meg a peti ugye együtt lesznek és az ő szobájuk is nagyon nagy és már képzeletben szép rajzokat csináltam a falra:)))))))))

szél.
Nekünk azaz nekem muszáj Izát ellene takarnom mert nem szereti. nem vesz olyankor levegőt és elkezd habokat fújni. Plusz a szeme a szél miatt gyulladt mára be.

pér kép.

így szokott elaludni:))))
Kép

és ilyen picike a kacsója
Kép

és egy talis kép Orsiról és a lányáról Zöldi Hannájának a napszemcsijében.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

makacs egy nátha :twisted: amit Réka elkapott, nem akar javulni, ma már leviszem a dokihoz.

éjjelente is felébred a köhögésre, de hála égnek visszaalszik:)

enikő írtam privit.

mush: asszem anno te kérdezted, hogy hol található mondókák, gyerekdalok

http://www.mondokak.net/

a babazene jó lesz mp3-ba? ma tudja átírni apa a munkahelyén, mert az itthoni gépnem ismeri fel.
beszéltem anyuddal amíg nem írjuk át a cdt nem megyünk el hozzá

mostanában Réka se van nagyon jól el egyedül, mindig újítani kell vmit, hamar elkezd unatkozni egyedül, nem kapkodom fel csak mellé ülök és beszélgetünk,bár így 3 részletbe teregetek ki és vagy 6 részletbe takarítok ki:)
:D :D

aida: sikerült vmi intézni Noel felügyeletébe?

megyek mert

KépKép

Kép
orsimorsi

Zsebi! Utazóágy stipoistopi! Jobbulást neked!

Susy! Akkor neked is jobbulást!

Musi! A Viburcol általános nyugtató hatású szer, ami korlátozás nélkül adható.

Mági! Hanna evése: este 22, reggel 6, 8, 11, 14, 17, 19, 21, 22... kb. Szerintem egyen úgy, ahogy jólesik. Nálunk bevált. Eddig.

Szeles! Szaraxik a babanet.

Verzsó! Tesóm szerint kezd el a kóstoltatást, aztán hajrá hozzátápi. Nem azért, mert egyik úrfi nem gyarapszik, hanem nehogy cicifüggőség miatt gond legyen később.
Andi! Neked is azt mondta, hogy 6 hónapostól adjál gyümit. Neki van több gondozottja, ahol halogatták, és most 8-9 hónaposan küzdenek a hozzátápi bevezetésével, mert nem nagyon akar cumiból, kanállal, kézzel enni a bébi.

Kép
zölddisznó

Zsebi! Utazóágy stipoistopi! Jobbulást neked!

Susy! Akkor neked is jobbulást!

Musi! A Viburcol általános nyugtató hatású szer, ami korlátozás nélkül adható.

Mági! Hanna evése: este 22, reggel 6, 8, 11, 14, 17, 19, 21, 22... kb. Szerintem egyen úgy, ahogy jólesik. Nálunk bevált. Eddig.

Szeles! Szaraxik a babanet.

Verzsó! Tesóm szerint kezd el a kóstoltatást, aztán hajrá hozzátápi. Nem azért, mert egyik úrfi nem gyarapszik, hanem nehogy cicifüggőség miatt gond legyen később.
Andi! Neked is azt mondta, hogy 6 hónapostól adjál gyümit. Neki van több gondozottja, ahol halogatták, és most 8-9 hónaposan küzdenek a hozzátápi bevezetésével, mert nem nagyon akar cumiból, kanállal, kézzel enni a bébi.

[quote]v írta:illanyrezsós. soha nem volt olyanom. az nagyon megdobja a villanyszámlát??

Sajna nagyon :(

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?