Új privát üzeneted érkezett!

[quote="csikipetra"]K írta:csikipetraéééééééééééééééééééépzeljétek!!!!
Egy barátnőm most jelentette be, hogy babát vár!!Ma volt 12 hetes UH-n.
Most madarat lehet velem fogatni!!!!!!! :D :D :D :D

Egy profi sminket egyszer én is kipróbálnék, kíváncsi vagyok, hogy mit tudnának kihozni belőlem.

Lillának jobbulást!!! Brumi pedig már most úriember( vagy hölgy? ),tudja, hogyan nyugtassa meg a mamáját! :oops: :D


Ez tényleg jó hír Petra, nem lesz sok korkülönbség köztük :) ...
Nálunk meg a tesómknak született meg a babájuk 3 napja, ma mentek haza :)

Lilla nevében is köszi mindenkinek a jókívánságokat !!! (Brumika is kislány elvileg :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Sziasztok!

Manó: a vezetéknév a Mentő.

Süti: ötletünk már volt sok. Mindenkinek más. Az első a Bence volt, de manapság olyan sok Bence van. Aztán ott van az én kedvencem a Marcell, a lányomé a Dominik, Csongor, apáé az Alex, és hogy a nagyik se mararadjanak ki az Ákos, Kristóf. Egyenlőre ez a felhozatal. De napról napra bővül.
Kata egyébként már a Marcellra szavazott.

Andi: gratula a fiúhoz. Nem semmi hogy a nagyobbik előre megmondta neked!

Aranynap: grat a kislányhoz!

Babcika: nekem a Blanka jobban bejön.

Találka: mindegy hova megyünk, bizti jó lesz!! :lol: :lol: :lol:

Betegeknek jobbulást!
Újaknak üdv!

Sziasztok!

Ja, még egy kérdés: szerintetek a kullancs elleni védőoltást be lehet adni ilyenkor? Most jár le az egy évem? Lehet ki kéne hagyni?

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee
 
 


Taranee:Nekem is most lenne az emlékeztető oltás, de nem kaphatom meg, majd csak szoptatás után.

A dokim azt mondta, hogy 2 után már a védettség megvan, ez amolyan "emlékeztető" lesz.

KépKép
csikipetra
 
 

 
 

Taranee: Nekem a Bence és a Kristóf tetszik a legjobban. Mondjuk nincs egyszerű vezetéknevetek. Egyik ismerősünk Gyenge. Hát nekik sem volt egyszerű neveket találni, 3 fiúk lett. Ő még volt katona és mindig a nevével szórakoztak a felettesei. Kedvesek... Egyébként ha nálunk kisfiú lesz, akkor a Kristóf nekünk is a kalapban van. Én már azon túlvagyok, hogy milyen gyakori a név, ha nekünk tetszik, az lesz, végülis mi és főleg ő él majd vele együtt.

Bibi: Jobbulást lánykádnak!

Aranynap: Gratulálok a kiscsajhoz! Nagyon szép nevet választottatok.

Hízás: Anno Andrissal a versenysúlyommal, 58 kilósan estem teherbe. 34 hét alatt felszedtem 11 kilót, amiből szopi alatt lement az egész, majd idővel - köszönhetően a sok tésztának, édességnek - vissszajött 10. Így most 68 kilósan kezdtem a terhességet. Eddig 1,5-2 kilót szedtem fel. Én is csak arra figyelek, hogy este már ne egyek kenyeret, édességet. Én fogyózni még sosem fogyóztam. Köszönhetően a terhességek előtti aktív sportnak ha nekiállok tornázni és kicsit kevesebb édességet eszem, leszaladnak a kilók. Úgyhogy én majd egy jó kis edzéstervre gyúrok szopi után. :lol:

Petra: Eper, nyami! Milyen ízű, amit most lehet kapni? Természetesen édes benyomást kelt, vagy azért még nem az igazi?

Kép

Kép
hgrita
 
 


Rita: Magyar eperként reklámozzák, de kezd gyanússá válni a dolog.
Finomnak finom,és eper íze van többnyire, de mégsem az az igazi hazai omlós gyümi.
A munkahelyemtől nem messze van egy árus, 800 Ft-ért adja kilóját.
A mellette lévő árusnál 2500 egy kiló.
Nem tudom ki ver át kit. Van egy olyan érzésem ,hogy a 800 Ft-os valami nagy tételben felvásárolt külföldi, és a magyar a 2500 Ft.
De, ha ez így van ,akkor röhej, hogy a hazai zöldségért/gyömölcsért ennyit kell fizetni.
Így ne is csodálkozzanak a hazai termelők,hogy mindenki multiban vásárol.

KépKép
csikipetra
 
 


Egész nap nem tudtam belépni a babanetre.... :(

Gratula fiúkhoz, lányokhoz.... :)

Aranynap: szép az új vonalzód... :)

Üdv az újaknak...

Hízásról: múlt héten mért adat alapján 10 kg-ot híztam már.... de szerintem ez az adat már nem valós.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Én (még) jól érzem magam... elég magas is vagyok... és mindig az volt a bajom, hogy sovány vagyok... hát most egy kicsit kiélvezem.... :D :D :D :D
Soha nem fogyóztam még... amikor egy kicsit is híztam... hamar lement de, hogy mitől fogalmam sincs...

Naaa tegnap elhoztam az véreredményem a laborból... kétszer kopogtam be, mert nem találtam valamit a papíron s kíváncsi voltam...
:oops: :oops: :oops: de a nő csak mosolygott... (biztos gondolta magában, hogy "kis kíváncsi kismama".... ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A vas és a trombocita szám miatt kellett nézni... de ez a kettő eredményem tök jó lett! :) Ilyen vasam még nem volt... még a doki is ámult ma... :)
Ellenben a húgysavam kicsit alacsony... :( de nem kórosan! azt mondta erre a doki, hogy azért alacsony, mert nem eszem húst... vagy "csak" fehér húst.... :( de azt mondta ez nem baj... a többi értékem jó lett... a magnéziumom is "értéki" ... de mivel nem tudom szedni a magne B6-ot... azt mondta a doki, hogy próbáljak visszatérni az Elevitre... de ha nem megy akkor igyak magnézium pezsgőtablettát.... :)

Bocs a hosszúságért... rohanok haza... yuuuuuuuuppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 5 óra van!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(az élet apró örömei! :) )
vikiviktor
 
 


Petra 2500 ft egy kiló eper????????????????? :shock: Aztanemjóját! Ha magyar, ha nem, nem az én pénztárcámra szabták. De még a 800 ft-ost is 100szor meggondolom. Eddig kétszer ettem epret idén, mármint frisset, 650ért vettem kilóját, ízre nem volt rossz, de ugye ez egyiptomi volt, nem az igazi :) Amíg nincs a kertben /dédiéknél és anyuéknál/ addig maradok a fagyasztott epernél és málnánál... a fagyi úgysem használ most nekem :)

viki, legalább lesz rajtad egy kis husi is :) :)

vicger
 
 


Viki, miért nem tudod szedni a magne b6-ot?
(ha már írtad régebben, akkor bocsi :oops: )

Akit érdekel, a mai felkészítőnek a táplálkozás volt a fő témája. Majd egy-két hasznos dolgot beírok este vagy holnap délután.

A lényeg az volt, hogy mértékkel mindent szabad (kivéve a nyers hús és nyers tojás, mert az anyukának nagyon rossz várandósan benyalni egy jó kis szalmonella fertőzést).
Vendég
 


Estét!

Erika,ez csak egy jól eltalált fotó,sztem annyira nem vészes a mérete :lol: :oops:

Szilveeaa,épp ideje volt,hogy csatlakozz.Gratula a félidőhöz.

Rita,remélem a következő talira már te is el tudsz jönni.

Aranynap,gratulálok Enikő Csengéhez.Nagyon szép neve lesz.Gyűlnek a meny jelöltek a topik fiaihoz :wink: :lol: :lol:

Babcika,nálam mindkét név tecc,de ha választanom kellene,akkor a Gréta lenne a befutó.

Floranan: egy ismerősöm asszem 32-36 hét között utazott Angliába,majd némi kint lét után pedig vissza,és semmi bajuk nem lett.Azóta meg is született a kislánya.Gondolom úgyis kikéred a dokid véleményét az utazás előtt.Holnapi UH-hoz neked is drukk.

Boboka,tegnap Dr. Bátorfi József csinálta az UH-t.Holnapra drukkolok nagyon.

Taranee:nekem a Kristóf tetszik,de nem semmi a felhozatal.Nem lesz könnyű :wink:

Babmozgás:nálam is előfordul,hogy nem érzem akár fél napig is.Mondjuk én épp tegnap láttam,és mivel megint fagyiztam UH előtt,nagy bugit csapott Junior.Nekünk a fagyi jön be.Danit viszont a 20. héten éreztem én is először.

Kép
v.andi
 
 


Üdv köztünk Szilvi!


Babcika,a lényeg hogy nektek teccen,de kérdés milyen a vezetéknévvel?!

Brumi Lillának jobbulást!!!

Ahhoz képest hogy csak péntek óta érzem tutira babót,tegnap este akkorát rúgott,hogy még apa is érezte,most ELŐSZÖR,nagyon örült.Furcsa is volt ,mert a doki azt mondta hogy még sokára fogja ő érezni,és mégse.
Floranan,ne aggój 18-19 hetesen még én se éreztem,max 1-2 hét és érezni fogod.Főleg ha hátul tapadt a lepény,mint nálam.

Kata,köszi nagyon jó volt,ettem másfél lángost,sétáltunk egy nagyot,egy bibi volt ,hogy nagyon fújt a szél.

Taranee,hát a vezeték névhez nem megy sztem a Marcell--az M.M. miatt,viszont az egyszerű vezeték név miatt az Alex,meg a Kristóf tetszene.De ha még vársz kicsit,most láttam a reggeliben ,volt egy sorsellemző vagy mi és ő azt mondta,hogy a babák megüzenik valami úton-módon hogy mit szeretnének.Tartsatok párat tallonba és mikor nagyobb lesz,egyenként kérdezgessétek és figyuzátok mi a reakciója.
Ahogy végig olvastam a Kristóf a nyerő itt a topicon.

sutimano76
 
 


Oké én már beírtam a májust,de tudok alkalmazkodni,kivéve a 9-ei és a 30-ai hétvége,akkor elutazom!!!!De várom már,és 10-én még színház is,tuti lesz a májusom.

sutimano76
 
 


Andi, és szimpi volt Bátorfi? Nekünk is van egy ilyen képünk.

Bobóka, holnapra drukk!

Szilvi, nekem tetszik a Marcell (bár mikor én mondtam akkor a Dominik és a Marcell volt meg, sajna a Dominikról nekem sok minden eszembe jut :? ). Amúgy elöször az Ákost vágtam rá még a kocsiban a talira menet! :wink:

Suti, nekem hátsófali mégis a 16. héten éreztem. Én úgy tudom akinek hátsófali előbb érzi, de a "külvilág"(apa) később, míg a mellsőfali később érzi, de rögtön "érezhetően". Nálunk apa egy hete pénteken érezte elöször csak! De szerintem ez egyén függő! Fogjuk mi még kérlelni h egy picit aludjon! :D

Kép
kata05
 
 


Hát én is ezt írtam,a hátsó fali hamarabb érzi,mint az elsőfali. :wink:

Andi én is ilyen képet vártam,de nekem nem ilyen volt,Hát így nem fognak együtt focizni a gyerekeink!!! :? :wink:

sutimano76
 
 


sziasztok :)

köszi a szülinapi jókívánságokat és én is boldogot kívánok mindenkinek akinek van:))) - honnan tudjátok mindig kinek mije van? vagy felírtuk...? agyam mint a szita...

képzeljétek egy csomószor nem enged belépni csak homokórázik... olvasni tudlak titeket de belépni nem tudok.... nálatok nincs ilyen?...ezzel csak az a baj, hogy totál elfelejtem mit akartam már mire reagálni....

Babómocorgás : nálunk is nyugi volt most pár napig, bár esténként annyira édes volt:))))) képzeljétek imádja az apja hangját ( ééén is:)))...) és odanyomakodott teljesen arra az oldalra ahol párom beszélt.. meg rugizott is:)) de amúgy egész nap tök nyugi..megjön apa és elindul a mocorgás.. Az én hangom már smafu:)))) az alaptartozék... Azt hiszem nagy lesz a szerelem kettejük között:))

nálunk most két név van ..... a dorka vagyis dorina az maradt , de a martin..... mivel nem nagyon lehet becézni most inkább dominik.... ez idáig is tetszett csak nem akartam hasonló neveket.. de egyre többen mondták, hogy az tök aranyos ha egyforma a neve két tesónak... és elkezdett nekünk is tetszeni.. sőt..:)))
Az imént kiszámoltam névszámilag és egész jó fej emberkék lennének ezekkel a nevekkel.

Ti ismeritek ezt a kiszámolóst? a nők lapján van fenn.. belinkelem. Nálunk az ismerősök között egészen bejött a leírások többsége.
Íme ez az:
http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20060623/ ... _jellemed/

KépKép
dorkamartini
 
 


Dorka... egész nap nekem is homokórázott... :(

Boboka... kb két éve magnézium hiányom volt, és nagyon fáradékony voltam... akkor mondta a dokim, hogy szedjem a magne b6-ot... egy hétig próbáltam... de mindig kijött... :(
És most amikor terhes lettem és szurkált a hasam... ismét azt mondta a doki, hogy próbáljam meg... de nem maradt bennem... :( ennyi a sztori... :oops: úgyhogy én már többet nem próbálkozom... :) a dokim szerint nem bírja a gyomrom a bevonatot...
vikiviktor
 
 


Süti,sztem ettől még simán focizhatnak együtt a gyerekeink :wink:

Kata,nekünk szimpi volt.Nem mézes-mázas,de remek szakembernek tartom.Nem moziztunk,de mi ismerősön keresztül jutottunk hozzá,így volt egy kis protekciónk nála.

Dorka,és a Domonkos? Ugyanaz a beceneve mint a Dominiknek,de nincs benne az első 100 névben.Hm??? (a szülinapok elvileg a táblázatban a picasán)

Kép
v.andi
 
 


Sziasztok!

Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, Lilla jobban van, egész délután, és most este sem volt lázas ...a holnapi nap eldönti, hogy kifelé megyünk-e a betegségből, vagy még jobban bele ...

Jaaaaj: este a fürdésnél észrevettem EGY CSÍKOT a hasamon (Lillával abszolút elkerültek a striák, pedig akkora hasam volt, mint ha ikreim lettek volna :shock: ...akkor a 3. hónaptól Avent olajsprayvel kentem, most azt gondoltam: a fene fog ilyen drága kenceficét venni, jó lesz a normál testápolóm is (Nivea a világoskék) ... hát, úgy tűnik, nem lesz jó ... sajnos ez lehet, hogy az az eset, amikor a drágább tényleg jobb ... elég, hogy ekkora bálna vagyok, nem akarok bezebrásodni ... az utolsó héten, a CTG-n olyan hasakat láttam magam mellett, mintha Magyarország vízrajzi térképét nyomtatták volna egyik másik pocira, vörössel ... hú, elég sokkoló látvány ... de gondolom legalább nem fáj, és idő múltával elmúlik ...

Van valakinek tapasztalata striákkal ???

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Brumi,örülök,hogy jobban van a lánykád.Jobbulást nektek :)
Striákkal még nem volt dolgom meglepő módon (Danival 25 kilot híztam),remélem most sem lesz.

Kép
v.andi
 
 


Brumi, gyógymanók mennek a lánykádnak.

Viki, akkor hogy pótolod? Pezsgőtabletta?

Andi, szerintem is alapos a Bátorfi.

Köszi a drukkokat holnapra :wink: :wink: Már nagyon nagyon várom :lol:

Dorka, már most tervezitek a tesó neveket is :?: :)

Jaaa, és láttam Aranynap esküvői ruciját, nagyon széééééép :) :) :)
Vendég
 


Bibi, szorítok, hogy kifelé jöjjön Lillus!

Striák: tényleg nem fájnak, s halványodnak, majd kifehérednek az évek során. A napozás is halványítja, illetve a barna bőrön nem olyan feltűnő. Ezek a csíkok konkrétan el-kirepedt bőrfelületek.
De nyugi, tessék kenni rendesen, és nem lesz több!! :)

vicger
 
 


Brumi és mindenki,nekem 11 éves korom óta mindkét combom külső falán csípőtől a térdemig vannak striák,nekem lebarnulásnál sem halványodnak.Mindaddig szényeltem míg egy srác úgy 22 éves koromban felszedett a strandon,na gondoltam akkor nem olyan gáz.Nekem a mellem alja kezdett el repedni,kicsit kiborultam,kenem avonos narancsbőrös krémmel,a héten felmegyek a gyógytárba,rendeltem milupás terhességi csíkok elleni krémet,bár a védőnéni mondta hogy nézzem hogy ne legyen benne csak term.anyag.hát az avonos nem épp ilyen ,de legfeljebb a hasam nem kenem.Oda babyolajat kenek.Szóval a kozmetikus barátnőm mondta,hogy striát nem lehet eltűntetni semmilyen csodakrémmel,viszont azt hallottam hogy plasztikázni már tudják!!!Mi apával elvicceltük a dolgot hogy ezentúl nem Malacka leszek,hanem Tigris!!! :lol: :lol: :lol:
Kicsit rossz hogy ilyenek vannak,de így 30 felett ennyi tellik a szervezettől,én azt se bírom mikor valaki(2 kolleganőm)már botoxozott,a másik szemhéjfelvarráson volt,ezt még 60 évesen sem értem.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ elég már, be nem "áll a szám".

Jó éjt!!!

sutimano76
 
 


Brumi, örülök, h jobban van Lilla! És h mocorgott a picike!

Bobóka, várunk a hírekkel!!

Suti, akkor én értettem félre!

Aranynap, rucid hol lehet meglesni?

Andi, mozizni mi sem moziztunk, de nem is ez volt a célja.

Ja és én is Boldogot kívánok akinek van! :lol:

Kép
kata05
 
 


Hahó Kismamik!

Jelentem drága Pöttömbabánk hétfőn este megmozdult,megörvendeztetve ezzel anyukáját.:)

Irigylem a tali résztvevőit,a képek alapján jó lehetett.Azt a fagyit én is megkívántam.

Utólag mindenkinek sok boldogot!

Aranynap a ruhádra én is kíváncsi vagyok!

Brumi kislányodnak mielőbbi jobbulást!
Vendég
 


Hurrá Hurrá, én is félidős lettem!!!:)

Hihetetlelnül szárnyal az idő! Nektek is???

Csajok, sorry, megint nem tudtam menni a felkészítőre. De már most tudom, h jövő hétre veszek ki szabit, kicsit pörögnöm kell a dokik körül, meg védőnéni is érkezik:)
Úgyh akkor jövök! Ugyi lesz és jöttök Ti is?!:)

Lillának jobbulást, most már itt a jó idő, játszóterezni kell:):)

Dorka, nálunk is Apa istenkirály a gyerkőcnek..
Mintha tényleg unna engem, pedig tényleg nem szoktam terhelni a hüleségeimmel, de biztos nem olyan izgi, mint amikor Apa belebeszél a pocóba :D

Mocorgás, mintha lett volna már olyan nagyon erős, de ritka, s nem mindig tudom, h akkor most Ő volt vagy csak a beleimen fekszik:)

Névválasztás..
Sose gondoltam volna, h egyszer Mór lesz a gyerkőcöm neve.. mindig a "divatos" nevek tetszettek, de aztán minden régi kedvenvcemből sok lett, s engem zavar, ha a homokozóban 4en felkapják mostanában a x névre a fejüket.. Pedig olyan cuki név, csak hát...
Nekem tetszik a Blanka és a Gréta is.. ( hirtelen nem jut mindkettőből egy-egy emberke ugrik be, úgyh nálam nem tömeg név:))
A Dominikból meg szintén nagyon sok kicsit ismerek, de tündéri a Domi becézése :oops: teljesen elolvadok tőle.

No, hát én ilyen furi vagyok, bocsi!

A Mór név, egy jó élményből jött, egy helyen hallottuk.. és Apuka hosszú nevéhez ez tökéletes!! És már elkezdődött a becenév gyártás is :oops:

Kép

Kép
móka:)
 
 


Hahó! Órák óta próbálok feljönni.

Megvolt az UH és KUKACOOOS!!!!!!!!!!!! Annyira jó volt látni áááá és Apa is olyan boldog volt, láttam rajta!!
Mindene megvan, teljesen egészséges, kornak megfelelő, minden a legnagyobb rendben!!
25 deka a drágám :D
Picit mocorgott is, de végig az arca elé tette a karját, szégyenlős volt, az arcát így nem láttuk, de a kukacot határozottan :wink:
:D :D :D

Móka, én nem megyek a jövő héten, de a többiek igen!

Nekem nincs sok striám, pedig jó dundi vagyok, most a párom felfedezett párat a derekamon hátul, popsi felett, ami nem volt eddig, most ott is kenem a DM-es krémmel. Cicin, hason nem láttam még.

Jah, és mondta a doki is, hogy ne aggódjak, hogy nem érzem, 2 hét múlva fogom!

Madarat lehet velünk fogatni!!!!! :D

floranan
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk az uh-ról :lol: :lol: :lol:

Minden a legnagyobb rendben van :lol: :lol: :lol:

Még mindig Nikink van :lol: :lol: :lol:

210 grammot nyom a kisasszony :wink:

Direkt ettem két túrórudit az uh előtt, hogy majd milyen kis élénk lesz, ehelyett szinte végigaludta az egészet :) Apa szerint rám ütött :oops: :oops: :lol:

Andi, neked tegnap néztek ülőmagasságot, vagy valamilyen hosszt?
Mert arra elfelejtettem rákérdezni? Csak úgy sacc per kb :)

Méterekkel lebegek a talaj fölött, madarat lehetne fogatni most velem :) :) :)

Móka, mi Aranynappal megyünk jövő héten is, Floranan előreláthatóan nem tud jönni.

Jövő héten ha minden igaz ilyen ezer éves filmet vetítenek.

Lina, gratula a picikéd mozgolódásához, Mókának pedig a félidőhöz :)

Hál Istennek nagyon gyorsan szalad most az idő, de én nem bánom :) :) :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.29 21:31-kor.
Vendég
 


Kétszer küldte el... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.29 21:31-kor.
Vendég
 


De jó, Boboka!! :D :D :D

floranan
 
 


Sziasztok!

Jobban vagyunk: a kisasszonynak be nem áll a szája egész nap, és annyit evett, mint egy hadsereg (most éppen uzsira egy pohár tejen és egy joghurton vagyunk túl :):):)

De azért ma nem megyünk sehová, holnap is csak bevásárolni, mert május 1-én szeretnék kimozdulni (kicsit be vagyok fordulva, egész nap egyedül, vagyis "3asban" a kiscsirkéimmel :) ... remélem, holnapra már teljesen jól lesz, és csüt-ön eljutunk valahová majálisozni :)

Más: van egy eladó babahordozóm, ha valakit érdekel, itt meg tudja nézni (Lillának kettő volt, mert egyet kaptunk, miközben már megvettünk egyet, de akkor még azt gondoltam, jó, hogy van kettő, egyiket az egyik autóba bekötve, másikat mobilan tartva .... de teljesen felesleges, ezért most megválnék tőle :)

http://babaszoba.hu/forums/topic?tid=346187

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Boboka: de jóóóóóóóóóóóó :) .... kicsit irigykedem, én csak kb 3 hét múlva látom legközelebb Brumikát... :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Floranan,Boboka gratulálok a picurikhoz.

Boboka,nem mértek nekem sem,bár engem ezek az adatok nem nagyon izgatnak,ha minden rendben.Legközelebb próbáld meg a fagyit.Nálunk az a nyerő,hátha Nikinek is.

Én se tudok jönni már órák óta.Talán most.

Kép
v.andi
 
 


Én sem tudtam szinte egész nap feljönni :twisted:

Floranan, gratula FIÚ Csokikához :lol: :lol: Ugye megmondtuk? :wink:

Brumi, köszi, de nekünk már megvan a hordozó.

Persze, most még maradjatok otthon egy kicsit, hogy lehessen május elsején kicsit majálisozni :lol:

Andi, csak kíváncsi voltam, hátha nálatok mondtak valami adatot, itthon a centivel szoktam méricskélni, hogy mekkora lehet Niki baba :)
A neten ahány babás oldal van, meg hírlevél, mindenhol szinte más adatot adnak meg.
Mindegy, azért sacc/kb-ra tudjuk így is
:) :) :)
Vendég
 


Én sem tudtam feljönni egész nap... :(

Boboka: azt mondta a dokim, hogy próbáljam meg újból az Elevitet... hátha már nem jön ki... :wink: és akkor nem kell külön szednem semmit, mert abban van minden... de ha mégsem sikerül akkor pezsgőtabit igyak.... :) most még kísérletezem az elevittel.... :)

Floranan nagy Gratula fütyis Csokikához!!!! :) :) :)

Andi, Floranan... van remény... mégis lesznek fiúk a lányoknak... :wink: :wink: :wink: :wink: a környezetünkben sorra csak lányok születnek... :? :? :?

Tegnap este én is éreztem végre a babó mocorgást... olyan jó volt... még apát is gyors felébresztettem és ő is érezte.... :) :) :)

Ma ismét találkoztam überbénavédőnénivel.... ez a nő nagyon kész van.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: azt hiszem több szót nem is érdemel....


Nooo megyek elteszem magam holnapra.... :)
vikiviktor
 
 


Hellóka, csak sikerült belépnem ma.

Tettem fel képet Csokikáról Picasára. :D

Jó éjt!

floranan
 
 


Aranynap, én nem találom a rucidat!

floranan
 
 


És Csunyeszka képeit sem, most én vagyok a béna? :oops:

floranan
 
 


Manó: mi egy napra vagyunk kiírva?Csak mert nekem is tegnap volt a félidő.

Floranan:gratula a kukishoz.:)
Vendég
 


Na végre azt hittem, többet nem jutok fel.

Boboka ,Floranan gratulálok az eredményhez,örülök,hogy minden renben.

Hát igen Móka tök jó félidősnek lenni!!!!!Innentől már kevesebb van ,mint ami eltelt.

Lina és Viki,annyira jó hogy már érezni őket!!Gratula.

Brumi,Remélem mostmár tényleg jobban lesz Lillácska,de tudok egy term.anyagokból(növényekből)készített bogyót.ami immun rendszererősítő,már születés után kicsibabának is adható,hátha attól nem lesztek ilyen betegesek?????Ha érdekel,szólj!!!

sutimano76
 
 


Ma megyek győrbe ballagásra,csak késő este érek haza.Remélem gondmentes lesz az út,ja és jó idő lesz. :wink:

sutimano76
 
 


Jó reggelt!

Floranan, Csunyeszka képeit, ha jól emlékszem Manó az iwiw-en látta, Aranynap ruciját pedig élőben láttam a boltban :) , szerintem még nincs lefényképezve 8)

Süti, köszi a gratulákat :)

Szép napos ballagást nektek, bizti minden rendben lesz az úton.

Látom tegnap mindenki bosszankodott, hogy nem tudtunk bejönni :x

De ma már csak úgy hasít a rendszer :lol:
Vendég
 


Floranan, Csokika nagyon aranyos, a jobb felső képen olyan, mintha puszit adni készülne.

Én is tettem fel egyet az uh képek közé, hármat pedig a saját albumomba.
Vendég
 


[quote="sutimano76"]N írta:sutimano76a végre azt hittem, többet nem jutok fel.

Boboka ,Floranan gratulálok az eredményhez,örülök,hogy minden renben.

Hát igen Móka tök jó félidősnek lenni!!!!!Innentől már kevesebb van ,mint ami eltelt.

Lina és Viki,annyira jó hogy már érezni őket!!Gratula.

Brumi,Remélem mostmár tényleg jobban lesz Lillácska,de tudok egy term.anyagokból(növényekből)készített bogyót.ami immun rendszererősítő,már születés után kicsibabának is adható,hátha attól nem lesztek ilyen betegesek?????Ha érdekel,szólj!!!



Köszi, Süti, nagyon rendes tőled, DE: abszolut nem vagyunk betegesek (én az utóbbi 3 évben összvissz ennyit nem volt beteg, mint most az eltelt 1,5 hónapban, Lillának pedig eddig egy komolyabb betegsége volt első karácsonykor, akkor is megfertőztek minket, az egész család feküdt 24-én, olyan rosszul voltunk ... akkor a sógornőm hozta be a betegséget ... most pedig, ahogy leírtam, a kedves szomszéd ... ) ... amúgy szedjük mindannyian a homeos alkati szert, de ezzel szemben nem nagyon lehet védekezni ... a homeos szerek is természetes anyagokból vannak egyébként;)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Csajszik: a 25 hét környékén szeretnék 4d-re menni, de olyan helyre, ahol jó alaposan megnéznek engem is! ... hová menjek szerintetek ??? (nekünk ez az egy 4D lesz a terhesség alatt, szeretném, ha jól sikerülne, de nem csak babamozit szeretnék, hanem alapos vizsgálatot is ... )

Előre is köszi a tippeket, tanácsokat :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Brumi, Praxis!

Kép
kata05
 
 


[quote="kata05"]B írta:kata05rumi, Praxis!


Köszi, Kata :)

Még egy dolog: ha Pesten lenne, nekünk jóval közelebb esne ... még Óbuda sem gáz a megyeri hídon keresztül, de Újbudát nem szívesen vállalnám be...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Brumi :D , én erről hallottam jót. Képzeld Szadán van telkünk!

Kép
kata05
 
 


Sziasztok!

Tegnap én sem tudtam írni, pedig be vagyok kicsit parázva. :( Nem jellemző rám, de most mégis.

Érzett már valaki ilyet. Ülök és olyan mint mikor korog a gyomrod, (csak persze hang nincs)csak egy kicsit lightosabb érzés, de én ezt hüvely táján érzem már 2 napja kis kihagyásokkal, olyan fura bizsergés szerű, mi lehet ez?????? :(

És tud valaki valamit a szőlőmag készítményekről, mert tegnap a kolegám hozott be saját készítésü szőlőmag örleményt és ettem vele egy joghurtott, ( 2 mokkáskanállal tettem bele) és csak utána jutott eszembe ,hogy vajon babóval lehet e ilyeneket enni?

És hallottatok már ilyet? Tesóm szomszédassszonya bement a klinikára vasárnap, hogy szerinte szivárog a magzatvize( mondjuk szerintem csak megizzadt kicsit, mert azt mondta, hogy a fehérneműje kicsit vizes volt) na ott fogták a szülőszobán, aztán levitték egy 6 ágyas szobába hogy megfigyelik. Figyelgették is de közben nem jött ki a szobatársakkal és közölte,hogy ő inkább haza akar menni. Aláíratták vele hogy saját felelősségére jön el ,és állítólag, ( én nem hiszem el, szeritem duma) közölték velük,hogy a megindul a szülés vagy bármi van nem hívhatnak mentőt ,vagy ha igen és mentő viszi be az 200.000 Ft. Szerintem ez jogilag nem elfogadható, és ha ezt csak mondták akkor szarni bele, már bocs, de ha le van írva papíron és mondjuk a gyereknek ezért lesz baja akkor meg igen nagy perre számíthat a kórház. Most én vagyok hülye vagy szerntetek is így van.

Mabe,te tudsz erről valamit?

Bocs a hosszúéert!!! :)

Kép
babcika
 
 


Sziasztok!

Tegnap egész nap nem tudtam belépni. :cry:

Floranan! Gratu a kisfiúhoz, bejött a megérzésem. :wink:
Boboka! Örülök, hogy minden rendben van!!!! :)

Sokat gondoltam Rátok tegnap!

Süti!
Jó utat mára!

A ruhát nem raktam fel, mert Robi állandóan későn jön haza, és olyankor már nincs kedvem kimászni az ágyból. :) Boboka az üzletben látta a ruhát, mert a keddi felkészítő után még beszaladtunk a Westend-be.

Móka!
Gyere legközelebb, mert isteni finom lángosról maradtál le, és kettő lángosra kellünk négyen. :D

Bibi!
Magzatdiagnosztikai Központ, próbálj meg dr. Timmermann Gáborhoz bejelentkezni (Ő az orvosom, és tuti a pasi UH szempontból is). Mondd el Neki nyugodtan, hogy mit vársz az UH-tól (alapos vizsgálatot, végig mondogassa, hogy mi van ilyenek), és nyugodtan kérdezhetsz is Tőle. :) Örs vezér térnél van a Bolgárkerék utcában.

KépKép
aranynap
 
 


Sziasztok!

Brumi,az istenhegyin szerintem van 4D, és azt nagyon dícsérik.
http://www.gendiagnosztika.hu/nogyogyaszat.html

Olvastam valamelyik nap a striákról itt a fórumon ( enyhén vagyok szelektív, és nem tudom ki írta)
Szóval tegnap beszéltem a masszőr ismerősünkkel, és ő mondta, hogy gyógyszertárban lehet venni 100%-os mandarin-vagy fahéj olajat, ezt kell belekeverni testápolóba, és ezzel kell kenegetni a bőrt.
Állítólag nagyon hatásos.
Nekem ugyan még nincsenek csíkjaim, de biztos ki fogom próbálni.

Képzeljétek!!! Ez az utolsó munkanapom!!!! Hétfőtől táppénz ,napfény és hálidéy!!!!!!!!!!!!! :D :D Juppíjéééééééééééé

KépKép
csikipetra
 
 


Petra, sajnos a terhességi csíkosodás genetika! Bármit kenhetsz rá, jó kis pénzlehúzás.

Floranan, grat a fiúhoz!!

Boboka, neked meg Nikihez!

Babcika, itt már minden lehet. :(

Kép
kata05
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?