Új privát üzeneted érkezett!

A babával beszélés amúgy nem butaság...most lehet hogy kinevettek, de én az elejétől kezdve beszélek a babával, lehetőleg úgy hogy egyértelművé próbálom tenni hogy amit mondok neki szól (pl közben odasimizek a hasamra). És én HISZEM, hogy tudja hogy hozzá szólok. És teljesen komolyan beszélek olyankor mintha egy felnőtthöz beszélnék...apa már megszokta ezt csak ő nem tud ezzel mit kezdeni, anyukám a mai napig csak mosolyog rajta, nekem meg már teljesen természetes hogy teljes jogú családtagként tekintek a babámra és megbeszélem vele a dolgokat. :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Reny: köszi, eszembe sem jutott ráklikkelni a képre. :)

Ildi: nagyon ügyik vagytok a szopival! Úgy örülök! Látod, bízni kell a picikben, hogy tudják, mi a jó nekik. :P Ha szeretnél szaporítani, akkor fejjél (nem tudom, kell-e most pótlást adnod...) mindkét mellből minden szoptatás után. Ha nem szeretnél szaporítani, akkor nem kell fejni egyikből sem. (Én sose fejtem, de sose kellett pótolnom sem tápszerrel.)

Kép
Kép
tinu
 
 


Pingi!
Én is beszélek hozzá, sőt a férjem is, ő belebeszél a pociba. :D
Már vagy 1000szer elmondtuk neki, hogy legkésőbb ma ki kell bújnia. Bár nem úgy tűnik, hogy történne valami....
Bánatomban fagyit reggeliztem....málnalevél teával... :roll: ....izgis kombináció.... :lol:

Szofi!
Megmondtam lánykámnak, hogy mit üzentél neki. :lol:
Szakadnék a röhögéstől, ha pont máj.1-jén, a munka ünnepén születne a kis sztahanovista.
:lol:

Kutyafüle!
Te holnap mész a dokidhoz? Én csütörtökön, ha addig nem bújik ki. reggel eldöntik, hogy mi lesz a sorsunk. De max. 1 hetet engedi túlhordani, szóval 1 hét múlva legkésőbb kirakják a szűrét a kiscsajomnak....a férjem vsz. akkor már egy másik kontinensen..... :cry: :cry: :cry:

Lonamisa!
Jóslóid is vannak? Totál megértelek, ez a várakozás kiborító!!!!!!!!!

Esztó!
Szegény körmök! :( Megnézném, ahogy elkezdenék leszedni a nővérkék.... :lol: :lol: :lol: még szülés alatt is acetonban lógna... :lol:

Kép
mozza
 
 

 
 

Harhaj, gratulálok! Gyűrűk mögött helyből kiszúrtam a kaját én is!

Ildi, olyan jó, h megoldódott a szopi! Gondolom, megkönnyebbültél.

Elég nehezen aludtam el én is. Bár a film (12 majom) közben többször is majdnem, utána meg nem akart menni. A lábaimmal kínlódok, olyan "hova tegyem már" harc megy. Reggel meg úgy aludtam volna, de kellni kellett a munkások miatt. Mindenesetre vleg ma végeznek. Akkor már csak a gk-t kell javítani, festeni ÉS mindenhol végignyalni a házat, mert iszonyú, mi van. Szerencsére jön anyósom és anyám is. Jövő héttől meg Blanka is jöhet. Bár apja 6-án vizsgázik, azt megvárhatná. Igaz, én máj. 13 és 20 közé várom.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Ildi,Laktoherb tea nekem nagyon bejött.Na meg az alkoholmentes sör,de nem szeretem az ízét.
Én csak addig fejtem,míg nem állt be a kereslet -kínálat.Gréti eleinte nagyon keveseket tudott szopni,mivel picike volt.De mikor beállt akkor már jó volt.Meg néha akor fejtem,ha kimaradt 1 evés,mert bealudt cunika.
Pingi én is beszélek Hannával.Már Grétivel is beszéltem.Szerintem is értik és tudják hogy nekik beszélünk.Még zenét is hallgatunk együtt.Hanna máshogy reagál az Apja és Gréti hangjára is.
Mikor Grétit vártam,volt egy felhúzós dongó mindig azt hallgattuk.Aztán apa behozta a kórházba,mikor már olyan 18 napos volt és mosolygott.Megismerte szerintem.Meg öcsém hangját is.
Na megint kisregény lett,bocsi.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok,
megjöttem a dokitól, ctg-ről.
olyan durva méhtevékenységem volt, hogy csak na (a ctg szerint), a doki meg visszarendelt egy holnapi ctg-re is , mert nagyon leesett a "fájásoknál" Álmos szívhangja. úgyhogy holnap reggel fél9kor ctg, és ha ilyeneket produkál, irány a kórház :shock:

Egyébként zárt vagyok. Megkaptam az anesztes beutalót meg a befekvéshez szükséges papírokat.

Mozza,
a körmösöm azt mondta, hogy volt már pár császáros (tervezett) vendége, és egyiknek se kellett leszedni a műkörmöt :) ( azért mekkora problémák ezek nem? :lol: :lol: :lol: )

visszaolvasok.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Mozza: jó kombináció, legfeljebb nem kell beöntést kérned... :)

Na az én uram nem beszél a pocakomhoz csak gügyög...de azért olyankor nagyon aranyos ám, csak annyira nem tud mit kezdeni egy pocakkal...neki majd akkor lesz óriási szám ha kibújik a kislánya...hát én látom előre hogy nem lehet majd leválasztani őket egymásról. :)

Anita: akkor itt az élő példa arra hogy tényleg számítanak a babának a hangok. Ez a dongó aranyos lehet. Én elhatároztam hogy kigondolok majd egy nyugtató zenét azt hallgatjuk majd együtt, aztán nem így alakult, mostmeg már későnek érzem hogy hozzászoktassam egy zenéhez...

Amúgy nem hiszem hogy sok van hátra, az előbb nagyon görcsöltem, és teljesen be is keményedett közben a hasam...de elmúlt. Viszont azt olvastam az igazi fájások nem lent görcsölnek/fájnak, hanem fent indulnak és onnan mennek lefelé.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Megjöttem nst-ről, semmi fájás.De mocorgás az volt rendesen.

Ha rákattintatok a képekre akkor nagyobban is megjelennek.
Hát így utólag számolgattuk, hogy milyen jól jöttünk ki.Tört aranyat vittünk így csak munkadíjat fizettünk.Hát nem akarok nagyon árakkal dobálózni, de közel 80 ezret spóroltunk.Sőt annyira szimpik voltunk az ékszerésznek hogy felajánlotta ha esetleg keresztelőre nyakláncot szeretnénk csináltatni a picinek akkor azt is megoldjuk okosban.

"Kis zabagépek",a kaját egyből kiszúrtátok :lol: :lol: :lol:
Amerikai fánk a neve és finom könnyű a tésztája.Hajnalba sokszor felkelek hogy majd kilyukad a gyomrom és olyankor szoktam ilyen kis nasikat eszegetni.Azzal kihúzom reggelig :)

Ildi,
remek hogy sikerült cicire váltani!
Én is attól félek hogy a kórházban majd jól betápszerezik meg beteáztatják aztán otthon meg egy kínlódás lesz rászoktatni a tejcsire meg a cicire.Remélem hamar belövell a tejcsim és akkor éjszakára megpróbálok beadni amennyit csak lehet.

Pingi,
örülök hogy javulgat a párod.Néha tényleg olyan kis gyámoltalanok tudnak lenni ezek a kispapák
:lol:

KépKép
harhaj
 
 


Eszter,
szerintem most a műköröm legyen a legnagyobb problémánk :lol: Drukk a holnapi ctg-hez!

KépKép
harhaj
 
 


Harhaj,
nagyon szép a gyűrű :) a pocakfotót meg azért ne hanyagold el :)

igen, tényleg ez legyen a legnagyobb problémánk :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!
Egy kis infót kérnék.
Tegnap voltam a dokinál, és megjegyezte, hogy 2 hét múlva megtesszük a műtéti előkészületeket. Mire én rákérdeztem hogy miket?????
Máté császárral született 3 év, de most azt beszéltük a dokival, hogy megpróbáljuk természetesen. Persze mondta, hogy sokmindentől függ, de még nincs ez a kör lefutva. Azért mondta, hogy előkészülünk, hogyha mégis császár lenne, ne akkor kelljen kapkodni.
Egy vérvételt említett, altatóorvossal való találkozást.
Tud nekem valaki bővebb infót adni erről? Konkrétan mit is jelent ez a műtéti előkészítés?
Előre is köszi.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Moncsi,
engem elküldött a doki ekg-ra, teljes vérkép, vércsoport. Csütörtökön találkozok az aneszteziológussal, aki meg elmond mindent a császárról meg kitölti amiket ki kell neki, és neki is be kell mutatni a legutolsó vizsgálatok eredményeit.
A császárra pedig előző nap be kell feküdnöm majd. reggel pedig előkészítenek, beöntés, infúzió, utána műtő.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Pingi
nekem teljesen olyan érzés volt, mint a menstruációs fájdalom. És egyáltalán nem keményedett vagy görcsölt (nálam). Meg nem is volt fájdalmas, 3-4 percesek már kényelmetlenek voltak azért. Akkor meg már a derekamnál fájt.
pumuklii
 
 


Babócával való beszélgetést mi is majdnem elejétől kezdve csináljuk, nekünk is jól esik, és a baba se tiltakozik, jobban egymáshoz szokunk:) sokféle zenét is hallgatunk, simizzük,terelgetjük:)
Hát, hogy jóslónak mit nevezünk... az éjszakák rosszak..eleve min 5 wc járás, irtó haskeményedés,mire visszaérek,eldőlök, akkor derék fájás, görcs, baba totál beállva kemény..de semmi rendszeresség nincs benne..nappal inkább keményedik, de már ált csak evés után,főleg édes után mozog, legalábbis fent szétrugja a bordáim:D+ savasság már mindentől, már kb a levegőtől is..de szerencsére kicsi darab rennie szopogatás és elmúlik..
Én kb félidőtől megrövidültem, így mivel azt se éreztem, nem tudom, most hogy állhatok odalent, holnap nst, aztán dokival tali, már több hete nem vizsgált meg, kiváncsi leszek mi a helyzet...Nyákdugóval eddig nem hiszem, hogy találkoztam, legalábbis nem a klasszikus véres változattal..(bocsi)

Kép
lonamisa
 
 


Sziasztok!

Ildi, nagyon örülök, hogy megy a szopi!!! Másoknak is szolgálj példának, hogy meg kell nyugodni és ez a legfontosabb.

Harhaj, gratulálok a gyűrűkhöz, nagyon szépek, használjátok nagyon nagyon sokáig!

Mozza, nálam semmi előjele nem volt, egyszercsak jött egy mensis görcs, majd pont fél óra múlva egy másik. Aztán rövidültek 25 percesre, 20 percesre és így tovább. Más jele nem volt.

Esztó, hű, dobj egy sms-t, hogy mi van, oké? Az én nst-m is magas volt, de a baba szívhangja rendben volt, mindenesetre nem bánom, hogy holnap rámnéz a doki, bár én még a héten nem szeretnék szülni.

Én ma életemben először tortát fogok sütni, egy tupperware szilikonban elkészíthető csokitortát, drukkoljatok.....
A páromnak 2 hete volt a szülinapja és nem lett lefotózva a tortájával meg Gyöngyvirággal és azóta is ezt hallgatom, így ma meglepinek sütök neki egy tortát, gyertyát is vettem rá.
Vendég
 


Novy, remélem, hogy még visszafordul a babád. Egyetértek Tinuval, nekem is nagyon rossz érzés lenne, ha most a finisben derülne ki, hogy nem indulhatok neki a természetes szülésnek. Megy a drukk!

Mozza, Kutyafüle, Panndi, ilyen széltől már ideje lenne beindulni a csajoknak és Rikinek! Holnap jön a hidegfront, hátha!

Harhaj, ma már egyre kevésbé divat a betápszerezés, remélem, hogy a te kórházad sem vevő már erre. Az Imrében az első éjjelt leszámítva éjjel-nappal együtt vagyunk a babákkal, ami fárasztó, de nem tudják betápszerezni őket. Sőt, amikor Gyöngy besárgult, még akkor is azt mondták, hogy szoptassam minél többet, cukros vizet se adjak neki. (mivel én már másnap nagyon haza akartam jönni, ezért egy icipici cukros vizet azért adtam :oops: )
Vendég
 


Böbi,biztos sikerül a torta!
Lonamisa,én is uígy vok mint Te.Teljesen megvagyok rövidülve,és nem vizsgált a dokim 33 hetes korom óta.Azóta bármi lehet ott lenn.Holnap Nst,de a dokim nincs a héten,így szerintem még uh sem lesz.Azért jó lenne tudni hogy is állunk.
Én már az előbb örültem,mert volt egy tök erős mensis görcsöm,de újabb nem jött.
Na megyek eszem!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Na sziasztok!!!!

Itthon vagyunk!

Estefelé lezs kis időm,bár visszaolvasni nem fogok tudni...

Dobok képet is mjad,meg hozom asztoryt!

Köszi a drukkot mindenkinek!!!Annyian kerestek,h szombaton 43 smst kellett törölnöm..... :lol: :lol: :lol:

Na jövk még!!!Aztán vki írja meg a friss babákat ha kérhetem,beírom a tábliba!!!!
a meg a kismamik is írjanak új infókat!!!!

pusz

annus11
 
 


Szia Annus! Légy üdvözölve itthon! Nagyon várom a részletes beszámolót, miért lett csaszi, hogy vagy, milyen a babád, csazi után mennyire vagy mobilis stb.? Bár tudjuk, hogy másnap már szaladtál. Szóval az a lényeg, hogy írj minél hamarabb.

Én már csak este jövök szerintem, mert 4-kor indulok a dokihoz! Drukkoljatok nekem!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Annus!

De jó! :lol: Mesélj, írj, ha hagy majd lánykád. Milyen baba? Te hogy vagy? Infot-infot-infot! :D Várjuk a sztrárfotókat!!!!

Reny!
Megy a drukk!!!!!

Nálam még semmi komoly. :( Bár a pocim nagyon húz lefelé és fáj a derekam/medencém, keményedés, mint általában szokott lenni. De nem görcsölök....

Dobok pár pociképet.
Pár hete stagnál a növekedése. Csak mintha méginkább lentebb lenne... :roll:
Kép Kép Kép Kép

Kép
mozza
 
 


hű annus nem semmi, hogy csaszisokat is 4 napra hazaengedek :)
de jobb otthon az tuti :)

volt itt a dokinő, nagyon aranyos, ezt eddig is tudtam, mondta, hogy 1-2 hétig méregetni kellene, hogy mennyiket eszik :( én meg mondtam, hogy nem akarom, erre mondta, hogy ő sem mérlegpárti, de az előzmények miatt jó lenne

jajj olyan izgi, hogy ennyien szülhettek akár egyszerre is :)

én nem győzöm fényképezni kicsi lányomat, olyan grimaszokat és vigyorokat levág :) persze nem akkor mikor éppen fényképezném

tényleg a nyugalom nagyon sokat jelent, és végülis nekünk már mindegy volt, csak Lara nem hagyta magát :)

éjszaka legalább 3 órát fennvoltunk egyfolytában szopi és büfi váltogatta egymást, most a büfizést kell tanulnia, elalussza, aztán meg felébred, hogy bántja a pociját :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!
Üdv Annus gyere mesélni!!!!És ha megtennéd a kedvemért, hogy a csaszit kicsit részletezed??? :oops: :oops:
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek be tud-e magától indulni a szülés farfekvésben?Mert erre bizony nem kérdeztem rá a dokitól. Mert elvben attól indul ugye be, hogy a buksi beilleszkedik,nyomja a méhnyakat,stb.De itt ugye nem illeszkedik be semmi. Lehet, hogy hiába várom én itt a csodát??De akkor a doki se kérdezte volna hogy voltak-e görcsök meg ilyenek.Valaki tudja esetleg ezt? Mert próbálok én a neten keresgélni,de csak az van mindenütt,hogy ha nem illeszkedik be,akkor császár,stb. Na most ezen agyalok.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szia Annus!!! De jó, hogy túl vagy már rajta, és otthon babázhatsz!! Várjuk az élménybeszámolót!

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Sziasztok!
Már két napja én is csak fél 2- fél 3 körül alszom el, a sav miatt. :(
Így napközben el-el szundikálok.

Ildi
!Nagyon ügyik vagytok,és örülök,hogy beállt a szopi! :D

Peti már azóta beszélget a pocakommal,amióta elkezdett növekedni.Hát... :lol: mit mondjak,szerintem már külön nyelvet beszélnek a lányunkkal.Hihetetlen,hogy mennyire átrendezi magát ha apa beszél hozzá.Csak úgy oda dugja neki a kis popiját. :D
Esténként amikor a hasamat olajozom,szinte már Őt masszírozom.
Nálunk fejecske lent,háti-pocak a köldököm vmelyik oldalán és a jobb bordáim közelében a lábacskák.
Én szoktam neki mondani,hogy 'most a talpacskát kérem,anya megmasszírozza,most a hátadat...'
Ne nevessetek ki,de annyira odapakolja magát,mintha értené,hogy éppen mit csinálunk.De sztem bejön neki,utána annyira édesen pihen a kezeim alatt. :lol:
Ha kint lesz,én akkor is fürdetés előtt fogom masszírozni.

Mozza,Kutyafüle!Kitartás Nektek!!!Gondolom,egyre nehezebben megy,de a picikék tudják mikor kell kijönni. :P

Harhaj! Nekem is nagyon teteszenek a gyürűk! :)
Tudod is még hordani?Én kb. egy hete vettem le,mert ugyan nem dagadok,de azt sem szeretném ha vágni kellene.
Azért annyira hiányzik az ujjamról,néha még mindig keresem.

Annus!De jó,hogy otthon vagytok!!!!Iza bizti ügyes kis csajszi! :P
Várunk minden infot,mennyivel jöttetek haza,mennyit eszik-alszik?

Apropó anyukák!Mennyit veszítettek a babusok a súlyukból?Ez is babánként változó,vagy van egy tól-ig határ,ami normálisnak mondható?

Nálam még semmi jel, talán pénteken volt egy jóslóm(?),de én rá is érek,addig is növöget Manócskám odabent. :)

Huh,bocs,ha hosszú lettem. :oops:
Lépek a közértbe.

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


dobok még egy-két képet: Kép esküvőn,35 hét 4 naposan :)
egy héttel később: Kép az utolsó hetekben

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Hello lyányok!

Annus, dejó, hogy otthon vagytok! :lol: Várjuk a sztorit!!!
Én ma voltam az orvosnál, felvett táppénzre most péntektől. Hallgatott szívhangot, nézett vizeletet, megtapogatta a pocakomat és azt mondta, hogy: "hát igen-igen, készülődik". Na ez meg most mit jelent?!

Kép

Kép
adraci
 
 


Fabri! Szuperek a fotók! Tegnap mi is készítettünk, majd én is rakok.

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok!

Nekem jó pár műtétem volt már,(császár is) és minden alkalommal volt műkörmöm. Sosem vetették le!!! Csak az a lényeg, hogy a sajátod látszódjon alatta! (Színtelen lakk, vagy francia manikűr!!!)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Direkt azért kukkantottam be, hogy jelentkezett-e már Annus. :-)
Várom én is a képeket, meg a sztorit!

Fabri
csini vagy nagyon!

Mozza!
Te meg a szokásos formádat hoztad :-)
pumuklii
 
 


Annus,
üdv itthon, várjuk a képeket, beszámolókat :)

Fabri, Mozza
nagyon csinik vagytok!!!

Böbi,
dobok majd smst. ügyi légy a torta sütéssel :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Annus,de jó hogy otthon vagytok!Mesélj Izáról!
Mozza,az én pocim is így lenn van.
Fabri csini vagy nagyon.
Én görcsölgettem délután de semmi rendszer.Pedig olyan jó lenne már túl lenni rajta.
Nekem Gréti 1950gr-al született és csak 1900gr-ra esett vissza.
Mindjárt jön anyum hoz egy kis egres levest,meg gyümi tortát,imádom.
Bár most ettem,majd csak lecsúsznak.
Hanna nekem is fej lenn,valamelyik oldalon a hát,fentebb popó és bal oldalon a lábak,szinte a bordáim alatt.Ma meg különösen szétdobálhatta mindenét,mert állandóan pisilni kéne,meg levegő után kapkodom.
Olyan furi,ha ülök,mozgok,görcsölök,de keményedés nincs,meg semmi rendszer.Kíváncsi leszek mi lesz ebből.
Na kiviszem Grétit.
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok lányok!

Ma egész nap itt volt a villanyszerelő, én meg nem csináltam semmit. Szinte hihetetlen, de tök jól esett... :oops:
Még lelkifurim is van, mert este el akartam menni a szülésfelkészítőre (a szoptatás és a gyermekágy pszichológiája), de annyira belejöttem a semmittevésbe, hogy nem mentem sehova... :oops: :oops: :oops:
Holnap macerás napom lesz, NST, relax, aztán randi Hean-nel meg Tinuval, déltől 3 embert interjúztatok (még bevállaltam egy melót), és fél négyre megyek a dokihoz, utoljára a magánrendelőbe.

Mi is sokat beszélünk Csanihoz, még a tesóm is, nagyon vicces!

Annus, alig várom a beszámolódat! Nagyon örülök, hogy rendben hazaértetek.

Ildi, gratulálok, szuper, hogy minden idegeskedés feleslegesnek bizonyult, és a kishölgy a kezébe/szájába vette az irányítást! Nagyon örülök neki, ez igazán pozitív példa lehet mindnyájunknak!

Novygirl, elhiszem, hogy lesokkolódtál, és nagyon szorítok. Hátha még gondol egyet a babóca, és befordul. De ha nem, Te akkor is nemsokára a boldog anyukája leszel!

Mozza, no para, meglesz a lányka legkésőbb holnapután. Különben irgumburgum! :lol:

Esztó, jaj de izgalmas! Akkor holnap sok minden eldől! Ha véletlen ott fognak, azonnal üzenj akkor is!

Susycat, veled mi van? Azt írtad, Te leszel a következő!!! Valami esemény?

Na csóközön, bocs, regény lett, megyek is. Majd holnap jövök valamikor egyszercsak!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi,

tényleg jó pörgős napod lesz holnap, de azért óvatosan.
Anyud hol van?

mindenképp jelzek vhogy ha bent fognának, de nem fognak, mert minden OK lesz és még csütörtökön hagy a drága fiam vizsgázni :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Csajok!Köszi a dícséreteket! :) Bár a fejemet már "kistokásnak" érzem.Dehát 12 kilonál járok. :oops:

Anita!Akkor Hannáink hasonlóan fekszenek,csak épp "tükörben". :lol: :lol:
Neked Gréti időre született?
Ugye Te írtál,amikor a dokim megállapította,h. a pici lányom kisebb,mint az átlag. Most tartunk 2,3 kg-nál,de papír szerint még van 3 hetünk.Mivel az nst-k nagyon jók,és csütörtökön újra flowm.
Ezeket gyakrabban nézik a súlya miatt.De igyekszem nyugtatni magam,hogy max.nekünk nem lesz 4 kilo-s babánk.
Múlt hét hétfőtől tegnapig 20dekát hízott.Remélem hetente tartja ezt a hízást!!!

Adraci!Várjuk a fotókat. :D
Érzel vmit,hogy "készülődik"?
Ha nem fájsz,akkor miből állapította meg a dokid.
Megvizsgálta a méhszájadat?

Szofi!Nehogy már bűntudatod legyen! :)
Biztosan Csani igényelte,hogy pihenjél,neki tettél vele jót! :D
Én már ennyit nem is vállalok egy napra :oops: ,ami Neked lesz holnap.Valóban belejöttem a semmittevésbe,de azért mert a doki, azt mondta,hogy ne pörögjek,hanem pihenjek minnél többet,hogy Hannababa hízzon..

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Sziasztok!
Hú megint sokat sétáltam,de semmi bajom.
Olvastam a blogon az új szüléstörténeteket,szépek.Csak Gréti végig gagyogta,így majd még egyedül is elolvasom őket.
Az új receptek csoda gusztik,ki is próbáljuk.Köszi Incike.
Szofi,jó hogy pihiztél!
Esztó,drukkolok és várunk a hírekkel.
Én holnap 10-re megyek,gondoljatok rám!Ha véletlen lenne valami,Renynek dobok sms-t,ha nem gond.
Susycat írt nekem privit.Nagyott nőtt a kicsi lány,már 3000gr az uh szerint.Kétnaponta Nst és flow van neki.
Vannival mi lehet?És Dóriékkal??
Szép estét.[/quote]

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Most igazából Annus miatt írok!
Annus!
Biztos Te is emlékszel még rám!Egy pár napja újra bejelentkeztem itt,aztán a lányok nagyon arik voltak,mert többen is emlékeztek rám.Szóval a hír,hogy újra kismama vagyok! :lol:
De most szeretnék Neked és a kis Izának gratulálni! Néztem a képet rólatok,nagyon édes! :lol: :lol: :lol:
Majd írj a szülésről!
Sok tejcsit kívánok Nektek! :lol: :D

Kismamák!Már szombat óta nem volt "babamozgás"!
Hajrá!!!!!! :lol: :lol: :wink: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Fabri,nekem Grétike 36 hétre jött,mert sajna leállt a lepény,csak a doki nem vette észre.Szegénykém már küzdött odabenn,mert saját tartalékait élte fel,lefogyott,retardált újszülött lett.Így 1950gr-al született.
Most Hanna is kisebb mint a nagyátlag,bár a 36 hetes uh-án a BPD már 88mm volt,ami korának megfelelő.Ezért a doki szerint 2600-2800gr körül volt,de előtte végig kisebb volt a feje 2-3 héttel.Az nem baj ha nem nagy a bab.Én úgy vok vele,hogy legyen meg annyi amivel hazaengednek minket a kórházból.Erre felé,ez 2320gr,ill.2500gr.Bízom benne.De nálatok sem lesz semmi baj,hidd el.Meg nézd meg Grétit,kint is megnőtt. :D Az nem baj ha nem nem 4 kilós egy baba,csak egészséges legyen!A mi topik babáink pedig azok mind!!!!
Na lépünk pancsizni,majd még benézek.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita,
neked is megy a drukk :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Na csütörtökön megint nst.Félek hogy túlhordás lesz a vége.Semmi komoly fájás vagy hasonlók.Bár anyukám mondta hogy amikor én születtem akkor egyik óráról a másikra jöttek 20 perces fájásai mindenféle előjel nélkül.

Hajna,
nem dagadok én se, de mikor jön az ideje szerintem itthon hagyom pihenni a gyűrűmet :P Addig meg élvezem hogy hordhatom.

KépKép
harhaj
 
 


Megjöttem!
Kezdem a legfontosabbal, akkora hírem van: MEGFORDULT A KISLÁNYOM!!! HIP-HIP-HURRÁ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Van esélyem a sima szülésre! Méhszáj zárt, levették a streptot, csütörtökön megyek vérvételre, jövő hét kedden pedig újra CTG.

Anita! Bármi van, írj, én továbbítok. :)

Kutyafüle! Szerintem elindul a szülés faros babánál is. Amina ugyan jól feküdt, de az ő feje sem illeszkedett be, mert arctartásos volt, tehát ő sem nyomta a méhszájat, nem csinálta az utat kifelé. De fájások voltak, ezért is mentünk be a kórházba, mert egyértelmű jele volt a szülésnek.

Fabri, Mozza jók a képek.

Na szerintem még akartam valamit, mindjárt utána nézek. :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny,de jó!!!Ügyesek vagytok!Akkor hajrá sima szülés!
Majd akkor írok ha van valami.
Kutyafüle,amúgy simán beindul neked is.Szóval nyugi fogsz fájásokat érezni!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita!Gréti igazi kis tündér csajszi!:D
Megnyugatttál,köszi szépen!Nálunk is a fejci volt kisebb,de a hétfői mérésnél volt nekem is 88 BPD.és a 2,3-as súly.
Akkor okés minden,főleg,hogy még teljesen zárt vagyok,csak rövidülgetek,és a lepény is csak 1-es.

Hajni!Nagyon egyetértek veled,főleg,hogy friss az élmény! :D Nekünk tavaly aug.ban volt a lagzi(korábban írtam, is,hogy lehet Hannánk már ott is mulatott :D ).
Nagyon szeretem a gyűrűmet,csak igazából az izületeim miatt kicsit vastagabbak az újjaim.De ez a pár hét semmi ahhoz a gyönyörűséghez,ami ránk vár az következő években! :lol:

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Fabri! Szerintem nem kevés a 2300 g (kb. ennyivel már a kórházból is haza lehet jönni) , különösen úgy, hogy még hízik hetente kb. 150-200 g-ot.

Hogy nekem miből állapította meg? Ránézésre. :lol: A pocakom elhelyezkedéséből, meg amikor ott voltam, akkor is össze-vissza keményedett. Gondolom erre mondta, hogy készülődik... Végülis a készülődés is eltarthat egy jó ideig... Akár még 3 hétig is. :D Szóval nem tudom hogyan kell ezt értelmezni.

Kép

Kép
adraci
 
 


Reni!Nagyon jó,hogy befordult a Pici! :D Hurrá-hurrá!!!
Nekem neg. lett a srtepto.Tegnap megvolt az utsó vérvétel is.
Hétfőn eredmény.

Adri!Köszi,én is bízom a heti 20 dekában!
Neked is kb. még három hét... :)

Csadrával mi lehet,tud Róla vki?Írok is neki privit.Hátha... :)

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Köszi Anita, már csak azon kell izgulnom, hogy ne forduljon vissza. A doki szerint már nem fog, de hogy miből gondolja? Na mindegy, szerintem is már így marad, mert én azt mondom. :lol: Legyen szófogadó kislány, ha már a nővére szemtelen, és sosem fogad szót.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Köszi Anita, már csak azon kell izgulnom, hogy ne forduljon vissza. A doki szerint már nem fog, de hogy miből gondolja? Na mindegy, szerintem is már így marad, mert én azt mondom. :lol: Legyen szófogadó kislány, ha már a nővére szemtelen, és sosem fogad szót.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny! Szuper ügyes a kiscsaj! :wink:

Kép

Kép
adraci
 
 


Na kétszer küldte. :?

Fabri Neked is köszi. Te meg ne aggódj Hanna miatt. Pont jó lesz a súlya.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny,
tök jóóóóóóóó :) ügyi a kiscsaj :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Na én mára búcsúzom!
Harhaj,kis takaros Hanna babáink lesznek,de így is jó lesz!Majd kinn megnőnek!
Reny,bizti nem fordul meg,drukkolok!!
Szép álmokat !Aztán,Mozza,Kutyafüle irány szülni!!!Drukkolok!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: