Új privát üzeneted érkezett!

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 09:42-kor.
pironya
 
 


Sziasztok!

Orsi: nagyon szépek vagytok! Nagyon örülök, hogy jöttél! Többi gyerkőccel mi újság?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület
 
 


[quote="bettica"]S írta:betticaziasztok!

Bence megkapta a meningo (meningitec, agyhártyagyulladás elleni oltán)) ellenit, asszem lesz egy emlékeztető oltás is. Rotát nem adattuk be, pontosan azért, amit Mia is írt. Annyi más oka is lehet még a hasmenésnek...
Az encephalitis (agyvelőgyulladás) elleni oltás az, amit egy éves kor után lehet beadatni. Ezt én is be fogom adatni Bencének, mert anyuéknál elég sok a háziállat és hát emiatt a kullancs is :( Meg aztán mi szeretünk kirándulni az erdőben ;)


Betti: erre rákérdeztem és ez az agyhártya gyulladás elleni oltás nem jó a kullancs ellen! :( Nekem a kullancs ellenit jövőre javasolta a doki és a védőnő!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület
 
 

 
 

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 20:06-kor.
Vendég
 


Orsi, de jó hogy jelentkeztél! nagyon jól néztek ki mind a ketten, és minden elismerésem a csúcsformádért! :) és micsoda jóhírek, irígylésre méltó. ;)

Pironya: köszönöm kérdésed, a pocót jól viselem, bár egy kicsit be vagyok lassulva. az eddigi félórás távra lévő dolgok 3/4 óra alatt érhetőek csak el, egy ideje igénylem a duplareggelit (bár csak 8 kg-t híztam....), fáradékony vagyok már estefelé, és furaérzésem van. furaérzés alatt azt kell érteni hogy olyan mintha bentről Szofi taposná vagy fejelné vagy nemtom mit csinálna a kijárattal. nem fáj, de baromi kellemetlen. Milán ilyet nem csinált. szerdán megyünk dokihoz, majd rákérdezek. vad keményedések is vannak már. izgulás nincs, egy kicsit vagyok betojva a szüléstől. tavaly nem féltem, mert nem tudtam mi vár rám. mostmár tudom hogy mitől kell parázni. :lol:

mia_snow
 
 


sziasztok!
pironya-örülök, h. hallhatok rólad, nagyon édes Csongi, látom megint a lépcsőmászást gyakorolja :lol:
és Kata is gyönyörű nagylány!!

Orsi-jó, hogy jelentkeztél, HOlda gyönyörűséges, és tényleg nagyon jól nézel ki!és én is irigyellek a fogak miatt :lol: de örülök,h. ti nem szenvedtetek

Kép
Kép
eyi
 
 


:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 20:06-kor.
Vendég
 


:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 20:07-kor.
Vendég
 


-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 09:42-kor.
pironya
 
 


Pironya – nagyon édesek a gyerkőceid! A hőemelkedés tényleg nem gond, ha nem megy 38 fölé, ne aggódj, és a popóban mértnél még ott van az a -0,5 fok, ahogyan Mia is írta.

Kölesgolyó – mi is szeretjük, most rákapott arra is, hogy ő adja az én számba, ez még jobban tetszik neki. Mi a naturt esszük, nem is tudom van-e más ízben.

Fogzás, fogmosás – 8 nyolc fogunk van, nagyon hamar kijöttek, egyszerre néha 4 is jött, de most hónapok óta leálltunk. A fogmosást egy időben szerette, most már csak maga akarja csinálni, így ma pl. áttöröltem textil pelussal a biztonság kedvéért. Egy időben pedig ujjra húzható fogkefét használtunk. Mi is csak este mossuk, vagy ha reggel tőlünk kedvet kap hozzá, akkor megkapja ő is a fogkeféjét…

Mia – ha a meningococcus elleni oltás a Menjugate, akkor mi azt beadattuk. Mi is mindent megkaptunk, a bárányhimlő ellenit is meg fogja kapni, a kullancs elleni attól függ fogunk-e olyan helyen járni.

Orsi – De jó, hogy te is jelentkeztél! Nagyon szépek vagytok, de neked a terhesség is nagyon jól állt! Tényleg nagyon jó lehet, hogy Holda ilyen álombaba, szerencsések vagytok,bár gondolom a kiegyensúlyozott családi légkör is sokat számít. Az is nagyon jó és ritka, hogy nem szenvedtetek a fogakkal.

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


akkor Csongi nagyon ügyi a lépcsőmászásban, én még nem merem Mirát egyedül hagyni(igaz nálunk több lépcső van)és ő is felmászik az ágyra és próbál lemászni, nem nagy sikerrel :lol:
egyébként már egy hete megy egyedül, eddig elég bátortalan volt, de ma úgy elindult a vakvilágba, h. észre sem vettem.eddig kérlelni kellett. húsvét
Kép Kép

Kép
Kép
eyi
 
 


............
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 09:43-kor.
pironya
 
 


Sziasztok!

Na kezdek kicsit magamhoz térni. Olyan hatalmas lett már Csongi és Holda is!!! És Orsi, Te is nagyon jól nézel ki. Megérte a szenvedés :wink:

Csongi nagyon ügyes már. A lépcsők nekünk nem mennek, nincs hol gyakorolnia, de a bútorokról ügyesen tolat már le. Fel nem tud menni, mert magas bútorok vannak nálunk, de tesóméknál szokta gyakorolni.

Biztos fájó lehet ez az elválasztás, nekem sajna nem volt benne részem. Viszont jó, hogy már ilyen ügyesen eszik, hogy nincs belőle probléma. Tervezed, hogy visszamész mostanában dolgozni?

A gomba tényleg nem emészthető nekik. Pont tegnap volt itt a védőnő, és mondta, hogy egy-két szem gomba nem árt nekik, de olyat még ne kapjanak, ami csupa gomba. Nálunk ma sült csirke lesz krumplipürével és meggymártással a menüje :lol: Én meg a fagyasztóból eszem ma, már olvad ki a hús :lol:

Éééés: ma megvolt az első sétánk babakocsi nélkül!!! Igaz, csak előttünk a téren sétáltunk egyet, de ebben a szélben ez is bőven elég volt!

Na keresek én is valami hintás képet :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Hoztam kettőt is a tüsihajúmról. Egy hintásat meg egy labdásat

Kép

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


aha szereti Mira a sátrat, sokszor bebújik, bennt van az összes játéka,s olyan csendben játszik, mindig azt hiszem rosszat csinál. :lol:

Kép
Kép
eyi
 
 


Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


...........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 09:43-kor.
pironya
 
 


Sziasztok!

Piri: Tudom, min mész keresztül. Nekem is muszáj volt felíratnom Bencét a bölcsis listára. Ha költözni akarunk, akkor mindenképpen vissza kell mennem szeptember dolgozni. Annyira maradnék itthon vele, de neki is sokkal jobb lesz, ha elköltözünk végre. Sztem a társaság, a szocializálódás is nagyon jót fog tenni neki. Ő is igényli más gyerekek társaságát, ezzel vígasztalom magam.
Mostanában belegondoltam, hogy a kistesó projekt már nincs is olyan messze. Jövőre belekezdhetünk a költözés után :) Sztem amint összejön a kistesó, jövök haza táppénzre és kiveszem Bencét a bölcsiből, illetve hetente 2-3 napot megy majd, a többit pedig itthon tölti velem. Így talán tudok dolgozni is és Bencével is töltök időt, talán nem lesz akkora lelkiismeret furdalásom, hogy beadom őt tök idegenek közé...

Sátor: Én most elejtettem a Húgomnak egy beszélgetés közben, hogy örülnék, ha Bencének egy árnyékolós bébimedencét vennének a szülinapjára. Sztem nagyon be fog jönni a szentemnek, mert imád pancsolni. Lassan már itt a jó idő, amikor mehetnek a gyerekek a szabadba lubickolni :)

Tegnap ballagáson voltunk. Szegény Öcsém Zuglóba jár suliba, mire átértünk autóval a városon, addigra vége is lett :( Csalódott voltam, mert Bence is végig nyűglődte az utat, iszonyatosan kialvatlan volt, úgy éreztem, hogy feleslegesen szenvedtettem szegénykét...

Ma átrendezzük a szobáját :) Kikerül az ablak alól az ágya, hogy rendesen ki lehessen majd nyitni... Egy ideig az olajradiátor a pelenkázó mellett volt, de mivel megtanulta ki-be kapcsolni és eltekerni a hőfokot pár hónapja át kellett tenni máshova, ahol egy széket elé tudtunk tenni, így nem volt feltűnő, hogy ott van. Na ez a rendezés akkora "törést" okozott, hogy mikor először ment be a szobába és elindult a radiátorhoz tekergetni azt, a hűlt helyére mászott és csak pislogott, hogy mi történt :lol: Annyira édes volt, hogy meg kell zabálni :D Azóta is emlegetjük gyakran :D

No, megyek, összekapom magam. Vmi csoda folytán még alszik a fiam, sztem a tegnapi össze-vissza (nem) alvás miatt purcant ki ennyire (a 2x 1,5 óra helyett aludt 2x40 percet). Alig vacsizott, az esti tápija sem kellett neki, már felkészültem lelkileg, hogy megint fel kel majd éjfélkor enni, erre csak hajnali negyed 4 körül ébredt... Benyomta az üveg tápiját és aludt tovább... Még most is alszik :)

Kép

Kép
bettica
 
 


Hát Piri, Marci mindig is szőke volt. Csak a babahaja néha vörösnek látszott, ha úgy esett rá a fény. De most, hogy levágtuk, igazi szőke kék szemű kisördög :lol:

Csongi-Apa bevállalja az otthonlétet??? Nem semmi!!! Annyira rossz belegondolni, hogy van pár anyuka, akinek muszájból vissza kell mennie ilyen korán. Én mindenesetre megpróbálom kihúzni, hogy Marci 3 évig mellettem lehessen. Aztán hogy mi lesz belőle???

Betti, édes lehetett Bence, hogy ösztönből közlekedik. :lol: :lol: Már megszokta a szobáját?

Mi kisszéket és kisasztalt kértünk anyóséktól. Hál'istennek a Kikában pont akciós, benne van az újságban, meg tudom mutatni nekik, mit szeretnénk. Holnap úgyis jönnek :? :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 09:44-kor.
pironya
 
 


...........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 09:45-kor.
pironya
 
 


Andóca: Kittikének nagyon boldog névnapot kívánuk!!!!!!
pironya
 
 


Piri: nagyon szépen köszönöm Kitti nevében is!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!
Mi ez a forradalom?
Miért zárták ki Pirit????
Vendég
 


Sziasztok!

Andi: Én is nagyon boldogat kívánok Kittinek :) Hófordulóra is és persze a névnapja alkalmából is!

Móni: Mirkódnak mindjárt szülinapja lesz :shock: Aztaa... Előre is nagyon nagyon sok boldogságot Neki, isten éltesse sokáig!
Mesélj majd, hogy mit fog kapni ;) Én még mindig elég tanácstalan vagyok, hogy mi legyen az ajcsija Bencének, pedig van még másfél hónapom kitalálni ;)

Mentem, csak beugrottam egyrész, hogy megnézzem írt-e vki ezen a hosszú hétvégén, másrészt meg mert most értünk haza és már elvonási tüneteim voltak, hogy 2 napja nem nagyon ülhettem gép előtt :)

További szép hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
bettica
 
 


sziasztok!

Úristen, tényleg. Márkó holnap 1 éves??? Előre is gratulálok, lehet, hogy holnap elfelejteném...

Holnap egyébként megyünk ortopédiára. Anno azt mondták, hogy akkor kell menni kontrollra, amikor már magától jár. Mivel már járunk sétálni is így, szerintem elérkezett az ideje. És mivel annyira eltérő vélemények vannak arról, hogy bent kell-e szandi a lábára, rákérdezek arra is, ha nem felejtem el :? :lol:

Én a szülinapi ajándékot már kitaláltam, de egyenlőre csak netes boltokat találtam, ahol kapni lehet. Én pedig meg szeretném nézni előtte, hogy nehogy túl gagyi legyen... Már a családnak is adtam ötleteket :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Sziasztok!

Csiri: Zoénak Boldog Névnapot Kívánok! (utólag is!)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület
 
 


Mirkót Isten éltesse nagyon sokáig!!!!! Kívánunk neki jó erőt egészséget, hosszú, boldog életet!!!

Móni: neked pedig boldog névnapot! Remélem ma tartod :oops:
pironya
 
 


.............
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 09:45-kor.
pironya
 
 


Sziasztok!
Köszi a jokivánságokat!
Holnap dobok képeket!
Most megyek Mirkó tortájáért!
Pussy

Piri!
ma tartom! :D
Vendég
 


MÓNI: BOLDOG 1. SZÜLINAPOT MIRKÓNAK!!!
Boldog Névnapot Neked!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület
 
 


Móni, boldog névnapot Neked!!!! És bár Mirkót már köszöntettem tegnap, de ebből sosem elég. Boldog első szülinapot Mirkónak!!!

Piri, szörnyű élmény lehetett ez a baleset, tényleg. Most lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, de Katica egyedül jön haza, vagy kísérettel?

Az ortopéd véleményt persze, megírom majd. De csak 4-re megyünk, úgyhogy este. Apa úgyis focizni megy, ráérek majd :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


.............
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 09:46-kor.
pironya
 
 


húúú, akkor nehéz lesz a szerdád, az tuti :wink: tuti nem lesz semmi gond, de én is betojnék tőle, az tuti...

Na megyek főzni, később még jövök. Így sosem lesz ebéd :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


---------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 09:46-kor.
pironya
 
 


:lol: :lol: :lol: Köszi. Jól vagyok, rosszullét semmi. A kocsikázás nehezebben megy, ha utas vagyok. Persze ha vezetek, nincs gond :lol: :lol: :lol: UH majd jövő csütörtökön lesz. Kíváncsi vagyok, mit fog szólni a védőnő, ha megyek Marcival az egy éves tanácsadásra, és kérek tőle időpontot a terhesgondozásra is :lol: :lol: Végre sikerült volna megszabadulnia tőlünk, erre tessék. :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Móni: Nagyon boldog névnapot!
Mirkónak pedig nagy-nagy cuppanós az első szülinapja alkalmából! Tortát majd muti meg :)

Piri: Lányod biztosan örülni fog a 20 percenkénti hívogatásnak :lol: Nem baj, szokja csak meg. ;)

Ezek a balesetek szörnyűek, néha tényleg csak egy pillanaton múlik, hogy mi magunk is áldozatai leszünk-e egy ilyennek. Mióta Bence megvan még óvatosabban vezetek, de ugye azért ez nem elég, mert nem csak rajtam múlik a dolog. Jó párszor volt már, hogy kis híján minket is összetörtek. Magam miatt nem aggódom, inkább a fiamnak ne essen baja. Persze hiába van kint a hátsó szélvédőn, hogy baba van az autóban. :(

Hékás: Itt is hatalmas gratula ;) Ki lesz vajon a zebrapárod?
Majd mesélj tényleg, mert engem is érdekel, hogy mit néznek, mondanak. Lassan Bencét is vihetem majd. Repül az időőőő :)

Kép

Kép
bettica
 
 


sziasztok!!
BOLDOG 1. SZÜLINAPOT MIRKÓNAK!!
MÓNI NEKED MEG BOLDOG NÉVNAPOT!!

Kép
Kép
eyi
 
 


Megjöttünk az ortopédiáról. Sétálnia kellett cipőben, meg mezítláb, meg a csípőjének lazaságát nézte a doki, össze-vissza tekergette Marcit. Egy rettentő enyhe lúdtalpa van, a lábában 20 fokos dőlés van. El kell mennem a gyerekorvoshoz, kérni beutalót, azzal felhívni a dokit, elvinni hozzá a Heim Pálba, méretet vesznek, és csinálnak neki szandált. Szinte ingyen.

Ja, és azt mondta, hogy a lakásban inkább mezítláb járjon, az a legegészségesebb. Ha meg kimegyünk, akkor meg a gyógyszandiját vegye fel. Tesóm lányának is írtak fel, a Rottenbiller utcában csináltatott, és nagyon kis csini, nem is látni rajta, hogy gyógycipő

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Móni: Milyen volt Mirkó szülinapja? Hozol képeket róla?

Kép

Kép
bettica
 
 


Sziasztok!
Mirkó szülinapja tök jo lett csak sajnos a képek nem sikerültek :( :( mert a papa fotózott!Jol el cseszte!Video az sikerült ugyhogy majd csinálok egyet és felrakom!Remélem meg is tudom valósitani ezt a dolgot :lol: :lol: :lol: !
Mindenkinek nagyon köszi a megemlékezést Mirkó nevében is!!


Brigi!!!Ne haragudj még csak most vettem észre hogy jön a második!!!!!!!
Gratulálok!!!!Én még nem merném beválallni a második gyereket!
Igy sincs idöm semmire! :lol:

PIRINEK!! Kép 2008. 05. 13 Kép 2009.05.05 Pilóta kekszet evett attól ilyen maszatos!:)
Vendég
 


Na az elsö kép az jo kicsi lett!!!!
Mindjárt felnagyitom! Kép
Vendég
 


.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 09:47-kor.
pironya
 
 


Móni: Mirkó csuda nagyfiús :D De tényleg ;) Ha esetleg a videót feltöltöd vhova, akkor dobd be a linket lszi, engem az is érdekelne :)

Piri: Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baj! Ha viszont találnak vmit, akkor meg az könnyen orvosolható legyen. Totál megértem, ha most kicsit magadba roskadsz. Mikor lesz eredmény? Mindenképpen számolja majd be róla! Hogy bírta Csongi a vérvételt?
Mekkora nagy szemei vannak :shock: Nagyon édes, Bencémé i8s hasonló. Mindjárt keresek képet, ahol látszik :)

Kép

Kép

Kép
bettica
 
 


Sziasztok!

Móni: köszönjük a képet! Nagyon nagy fiú lett Mirkó!

Piri: nagyon sajnálom Csongit! Mikor lesz eredmény! Soha nem jó beteg gyerekeket látni! :(

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület
 
 


Elfelejtettem: Csongi, Bence nagyon nagyfiúsak a kádban! Nagyon édesek! Csongi a két alsó fogával... :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület
 
 


:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 20:09-kor.
Vendég
 


:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 09:48-kor.
Vendég
 


:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 09:47-kor.
Vendég
 


Sziasztok!!!!

MÓNI:UTÓLAG IS BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK MIRKÓNAK!
(bocsi,hogy így elkésve...)

PIRONYA:Csonginak azok a szemek....nagyon szívdöglesztőek....
8)

BETTICA:Bence azzal a lánccal a nyakában és a mosollyal nagyon laza :wink:

Végignéztem a taliról az összes képet,nagyon jó...és továbbra is irígy vagyok...,de már nem sokat kell aludni és mi is ott leszünk a fotókon...ugye Eyi? :wink: 8) :D

Mindenkinek jó hétvégét!Ja és míg el nem felejtem:
KRISZTA:NAGYON -NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK (ha addig nem találkoznánk: :wink: )
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?