Sziasztok Lányok!
Ma megint vezettem, képzeljétek, szerdán vizsgázunk rutinból.
Tyű, már most parázok, de majd gyakorlunk itthon apával, és remélem sikerülni fog.
Winchi: Csuda édi a kis vámpír Matyi! Meg kell zabálni!
Hát igen, a cékla elég lassan fő meg, de imádják a manók, mert jó édes.
Mancsa: nagyon szépek a gyerkőcök, és Dorka milyen kis vigyori! Nagyon édes, és Levi kis konyhája, hát ott én is elfőzögetnék! Nagyon szupi. Biztos majd Dorkát is odaengedi, ha nagyobb lesz. Ketten főzöcskéznek. Szerintem jól csináltad, hogy nem hagytad Levinek, hogy hisztizzen. És ő meg okos nagyfiú volt, és megértette. Aranyos, hogy holnapután is jófiú lesz!
Az én Dorkám is hisztis, már most 9 hónaposan, annyira akaratos, dehát még egy 9 hónaposnak hiába magyarázok......
Nagyon ügyi a hölgyike, hogy pohárból iszik, meg anyuka is, hogy abból itatja.
Anyany: Dorkám felváltva iszik vizet, teát. A gyümilevek nálunk nem nagyon jönnek be. Azt inkább belekeverem a gyümölcsébe, de lehet Zsófinak ízleni fog. Mi is hasonló kajákat eszünk.
Én már szedegetem ki a levesből a zöldségeket, pici lével, ezt azt már kap a mi kajánkból is.
Gégéé: de jó alvókája van Emmababának. Ennek csak örülj, ha ilyen sokat alszik. Bár én is ilyen parás vagyok, ha nem kel fel véletlenül, már nézegetem, hogy él-e még, vesz-e levegőt....
Néha örülnék egy-két átaludt éjszakának, főleg mikor vezetni megyek...grrrrrr
Képzeljétek, ma rakottkrumplit evett a kisasszony. A bébiétel nem kellett neki, kinézte a tányéromból a kaját, hát adtam neki krumplit, virslit, meg tojássárgát összetörve villával. Úgy ette...
nagyon örültem neki, mert mostanában alig akar enni, tuti a foga miatt, mert már a második mindjárt kinnt van. Szerintem pár nap, és előbújik. Meg náthás is, már egy hete alig akar helyrejönni. Pénteken voltunk a dokinéninél, olyan ügyes volt, nem sírt.
Ja, és ha fogjuk a kezét, vagy a hóna alatt akkor próbálja szedegetni a lábacskáit.....de azért ezt nem erőltetem.
Szösz: szerintem próbáld meg az epret, csak pár szemet egyél, és ha nem fáj a pocikája, akkor ehetsz többet is, vagy adj neki egy kis espumisant, vagy infacolt az epres szopi után. Én is úgy tudom, hogy a magja miatt nem lehet a babáknak adni. Nekem a kórházban az őszibarackra mondták, hogy ne, a másik nővér meg a banánra.....hát én meg picit ettem mindegyikből. De nem volt baj.
Lara: hol vagy? Hogy vagytok?