Új privát üzeneted érkezett!

Mozza
drukkolunk!

Szofi
most voltál nemrég Prágában, ha jól emlékszem. Leírnád nekem, hogy kaja-pia terén milyen árakra lehet számítani. Szüleim mennek 3 napra és nemtom mennyi koronát vigyenek. Köszi!
pumuklii
 
 


na már megint laptető...

nagyon szar lett a vérképem. Pedig soha életemben nem volt ilyen jó mint a terhességem alatt. Most valami májbetegségre utaló cuccom magas :shock: :roll:
a többit még csak most elemzem, bár lehet hagynom kéne...

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


na megfejtettem, hogy a fehérje is szar lett :(

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

 
 

Esztó! Ne igyál annyit! :wink: :lol: :lol: :lol: GOT, GPT a magas?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny :) jó, nem iszok :D

az egyik igen, a másik nem :) inkább hagyom ezt az elemzést, holnap úgyis randizok a dokival és viszem neki a leletet :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Reny :) jó, nem iszok :D

az egyik igen, a másik nem :) inkább hagyom ezt az elemzést, holnap úgyis randizok a dokival és viszem neki a leletet :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Csajok, hellllp!
Apa nagyon beteg, a lázával van gondom. Kezdte hőemelkedéssel, aztán levittük. Aztán már láz lett belőle, levittük. De amint kimegy a gyógyszer hatása mindig magasabbra megy fel, mostmár az előbb 38,8 volt. Most benyomtam egy kád 35-36 fokos vízbe.....meg van itthon Béres Febrilin, meg Rubophen...de olyan tehetetlennek érzem magam. (Te jó ég mi lesz ha a kisbabám lesz beteg....)
A hűtőfürdő jó így? Még sosem csináltam... :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi! A hűtőfürdőt testhőmérsékletű vízzel kell kezdeni, és fokozatosan hűteni.

Kép
Kép
g_reny
 
 


A víz legalacsonyabb hőmérséklete 24-25°C legyen. Kb. 15-20 perc a hűtőfürdő ideje.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Köszönöm!
Jaj szegény annyira tud szenvedni.... :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi, jobbulást a párodnak!

Köröm, nekem Gyöngynél volt műkörmöm, senki sem szólt, hogy vetessem le. Igaz, természetes szülés volt, de az is bármikor átmehet csasziba. Most amikor iringóval terhes lettem, levetettem.

Szofi, én is ezért hívtam ma fel Tinut, mert nem találtam az NST-t! :-) Pedig előre leírta nekem, de ott megfogott a dolog, aztán még a liftből is rossz helyen szálltam ki, de akkor már a pocak láttán útbaigazítottak. Az ajtón menj be, nem kell várni, 3 gép működik egyszerre.
Áldom az eszem, hogy elmentettem a számát! :-) A Tied is megvan, ha eltévednél csörögj rám nyugodtan! Fent van a blogon.

Tinu, nem tom, hogy ben t volt-e a dokim, mert amúgy is megyek hozzá szerdán, így nem is kerestem. Vasárnapig még nem szülhetek, Iringóval megbeszélve, úgyhogy nem volt sürgős! :-) Neked is nagyon szimpi volt a hangod, és nem öregíteni akarlak, de kb olyan fiatalos hangod van mint egy 20 évesnek! :lol:

Mozza, megy a drukk, hogy elinduljon a móka!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Na, jól rámijesztett az UH-os nőci. Eleve olyan, mint a savanyúuborka. Sosem mond semmit. Ha kérdezem, akkor sem. :evil: Most is csak a papírra írta, hogy "jo.pyelon Ap. atm.5,5 mm". A dokinéni szerint semmi ok az aggodalomra, de én nem vagyok ilyen nyugodt.
Itthon rákerestem, és megtudtam, hogy vesetágulatot jelent. Egyenlőre nem vészes (10 mm-ig), de folyamatos ellenőrzés kell. :(
Ja, AC-t sosem mér -pedig mindig kérem, hogy mondja-. BPD-re írta, hogy 90 mm.
Szóval a jövő héten is megyek UH-ra...

A CTG amúgy ok., nagyon aktív volt Babóca. :)

Amúgy teljesen megrövidült a méhnyak, viszont még zárt vagyok. Szóval bármi lehet. A dokinéni szerint azért próbáljuk kihúzni a jövő hétig. Remélem, sikerül.

Kép
szkitty
 
 


Eszter

Ne izgulj! Az én védőnőm mondta, hogy a terhesség vége felé gond lehet ezzel, de nem jelent semmit, nem kell vele foglalkozni, elmúlik.
Nekem Aporral az utolsó vizelet mutatott valamit a májamról. Nem is tudom mit. Az lehetett ami neked.

Pingi
Én úgy tudom 30 fok alá nem mehet és 10 percnél tovább ne tartson. Asszem ez van a kiskönyvben is. Ja, hogy felnőtt? :) Akkor lehet másképpen van, én a baba hűtést írtam le neked. Jobbulást neki!

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Mozza

Drukkolok!

Kutyafüle
Ne legyél ideges! Minden rendben lesz, a kilókat majd leadod. A szoptatás alatt én nagyon kívántam az édeset. Én a terhesség alatt ügyes voltam a szoptatás alatt nem. :) De vannak olyan emberek akik már a szoptatás alatt könnyen visszafogynak. Egy csomó kiló meg szülés után is el fog tűnni. Biztosan nagy a babád. 7 kiló minimum lemegy.

Hízás
Én eddig 12-t híztam, de nem is fogok többet a diéta miatt. Ez a 12 le is megy az ikrek miatt, de volt bőven súlyfeleslegem előtte is sajnos.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Bencusbabus

Miért kell császárral szülnöd?


Szorítsatok, hogy a babák még kibírjanak odabent több mint két hetet. Meg kell várniuk az orvosomat.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Kép

Kép

pocakfotóra már nem futotta :)

KépKép
harhaj
 
 


Jó reggelt!
Mozza?Kutyafüle?Hatott a kívánságom???
Mozza,tényleg jól bírom,hiszen tegnap is alig pihiztem és semmi bajom.
Harhaj,szép a gyűrű.Sok boldogságot!!
Anika drukkolok a kicsi lányoknak,még 2 hetet kibírnak!
Kitty,én is zárt vagyok,viszont 30 hetes korom óta teljesen meg vagyok rövidülve!És még egyben vok!!!
Pingi párodnak jobbulást!
Na megyek reggelizni!
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Jó reggelt!

Pingi, hogy vagytok? Magas lázra egyébként legjobb az algopyrin, az tuti leviszi. Nálunk is volt már ilyen eset és nekem akkor egy gyógyszerész javasolta. Abszolút bevált, ilyen eseteknél mindig ezt hívjuk segítségül. Ha hűtőfürdővel kombináljátok az meg még jobb.

Kicsit én is panaszkodom, mert kissé letaglóztak a tegnapi hírek. Este voltunk dokinál, és kiderült, hogy a kisfiam továbbra is farfekvéses. Egész a 33. hétig fejvégű volt, aztán valamiért megfordult és nagyon úgy tűnik, hogy nem akaródzik neki visszaállnia. Két hetet kaptunk, ha addig nem fordul be, akkor nekünk is programozott császár lesz. Elmondta a doki a kockázatokat, valamint a lehetőségeket, és úgy döntöttünk a férjemmel, hogy lévén első szülés, és a baba méretei is igen szépek, nem vállaljuk a faros szülés veszélyeit. Még bizakodom, hogy megfordul, de sajna nagyon sanszos a csaszi :cry:
Nem mondom, eléggé összetörtem lelkileg, annyira biztos voltam benne, hogy természetes úton fogok szülni...
Most várunk, 13-áig meglátjuk, hogy változik-e a helyzet, ha nem akkor mi választhatjuk meg a születés dátumát. Elég furcsa érzés...

KépKép
novygirl
 
 


Anita!
Még mindig 2in1. :(
Rettenet volt az éjszakám... vihar + keményedtem sokat + már zsibbad az oldalam ha fekszem + férjem is én is ö.vissza forgolódtunk, hogy mikor indul be....
Akiknél spontán indult meg a szülés, volt valami megérzésetek, hogy az lesz az a nap, vagy éreztetek vm. furit előtte, vagy valami??????

Kép
mozza
 
 


Csatlakozom a rossz éjszakázókhoz... fájt, görcsölt, háromszor keltem fel bekenni a hasam, annyira viszketett :? Álmos vagyok, nyűgös vagyok, szülni akarok!
Vendég
 


Jó reggelt!
Merre vagytok? Mindenki alszik vagy mindenki szül? :D Esetleg a babanet adta meg magát?

Mozza, Kutyafüle egyben vagytok még?

Minden bébi nagyon gyönyörű! Gratulálok hozzájuk és minden jót kívánok Nekik és Családnak, jó egészséget rengeteg tejcsit!
A „nagy” babák is nagyon édesek egyik gyerek szebb mint a másik, de komolyan! :D

A betegeknek jobbulást, remélem hamar meggyógyulnak!

Harhajrának gratulálok és sok boldogságot!!

Panndinak nagy gratula a diplomához! Fruzsi igen rendes baba, h hagyta anyut elmenni a diploma osztóra! Ha tudom, h ilyen jól mutat a talár pocakon akkor gyorsan „csinálok” én is egyet! :D

Nem tudom már ki írt láz kapcsán, én sajnos ha lázas vagyok akkor nagyon a saját tapasztalatomat tudom csak leírni, hűtőfürdő a beteg álltál kellemesnek ítélt vízbe ültetni és folyamatosan hűteni amíg csak bírja én nőiesen sírok közben, de nekem 40-re is felmegy a lázam, szóval nem vagyok mérvadó. Nekem a hideg vizes törcsi csuklóra, bokára is segít. Viszont állítólag a bugyoláljuk be, h jó melegbe legyen és izzadjon az nem jó! Ezzel egyet értek, nem kell kitakarni, mert az még rosszabb, de elég egy vékony paplan esetleg pokróc így a hőháztartása magától „javulhat”.
Bocsi nem okoskodni akarok ezek az én tapasztalataim, nekem ez vált be, de lehet másnak más a jó!

Néhány szó rólunk. :) Már csak 10 napunk van a kiírt időpontig, hát mint mindenki én is nagyon várom a kishölgyet! Persze nem akarok beelőzni senkit! :D
Hétvégén már voltak jósló fájásaim de aztán elmúltak tegnap szinte semmi nem volt. A kishölgy nagyon nyugodt alig mocorog az éjszakát szépen végig aludta, mármint engem hagyott aludni. :D
A pocakom még eléggé fent van és még a nyákdugóval sem találkoztam ennek ellenére remélem már nincs messze a nagy találkozás. :D

Kép
sün balázs
 
 


Novygirl,lehet befordul még!Tudom rossz az ilyen,de az a fontos hogy mindketten egészségesek legyetek!!
Mozza,hát én aznap már reggeltől fájogattam,meg semmi sem tetszett.Az élő fába is simán belekötöttem.De csak olyan este 9-kor jöttem rá,hogy ezek a fura érzések sűrűsödtek és rendszeresek lettek.Bár anyum itt volt délután 5-kor és már akkor se ülve,állva,fekve nem volt jó.Éhes voltam de nem tudtam enni,meg sokat jártam pisilni is.Meg reggeltől furi folyásom volt,nyákdugó,kevés vízzel.De ezt csak utólag tudtam meg.
Rossz a hangulatod?
Én ma vagy holnap szülni akarok!!!!!Pont jó lenne így!De semmi jele.Reggel kicsit görcsöltem,ki is pattantam mosogatni,hátha.De elmúlt.
Hanna épp csuklik,olyan édes.Gréti még pizsibe lustizik.Menne ki homokozni.Én nem tom mi lesz itt nyáron,ez a gyerek mindig tiszta retek lesz.Csak ugye egy nap öltöztethetem,mert homokosan nem kéne ágyra mászni,Hannázni.A másik ami újabban cukkol,az a utcabeli gyerekek.Nagyobbak mint ő és csalják szomszédolni,utcára játszani.Én meg nem az a tipus vok,hogy a gyerek az utcán én meg nyugisan benn babázom.Ha meg kint játszunk az udvaron,akkor a kapuban ácsingóznak.És csalják.Szerintem bepipulok és sokat nem is leszünk itthon kinn,inkább anyuék elmegyünk.
Na bocs hogy ilyenekkel untatlak titeket,de ez kijött.
Á,fáj a derekam!!Éljen!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Jó reggelt!

Na látom párocskám kalózkodott.HEHE

Mondtam neki még este félálomba hogy tegyen fel képeket a gyűrűinkről meg a pocakomról is csináljunk majd, de arról már nem tudott képet varázsolni mert bealudtam .

Szépek lettek a gyűrűk, meg jó vastagok.Kicsit furcsa is,de hozzá bírok szokni :wink:

Pingi,
hát nagyon én se tudok mást tanácsolni mint a hideg fürdőt, zuhanyt.Biztos csak valami tavaszi baci lesz a ludas.Mielőbbi jobbulást neki.

Akik még egyben vagytok.Kifele azokkal a babákkal mert már nagyon kíváncsi vagyok 8)

KépKép
harhaj
 
 


Most számoljuk Apával hogy Gréti estétől reggelig több mint 8dl kakaót ivott meg.Mert szokott elalváskor ,meg reggel.De alvás előtt 2xkért,meg 1x kért hajnalban is.Még ezt cumisüvegből issza,úgy altatja magát,olyan édes!
Látom már mindenki szülni akar,de a csajszik nem sietnek.Ahhoz képes Panndi hogy nekünk fekvés volt,meg koraszülés veszélye,hát jól bírjuk!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Na indulok lassan nst-re.Remélem ma már mutat valami kis fájást.Csak egy kis jelzést szeretnék, hogy azért beindultak a dolgok.Éjszaka szétszakadok nst alatt meg 0 méhtevékenység.Gábor most megint fickándozik.Szegénykém már nagyon nem fér el.Akárhogy mocorog minden rezdülése egy kínszenvedés számomra.

KépKép
harhaj
 
 


Harhaj,
tényleg szépek lettek a gyűrűk, az meg szerintem külön jó, hogy vastagok. Nekünk vékonyabb van, az tetszett jobban, csak azzal nem számoltunk, hogy a férjem igen aktív életformája mellett baromi gyorsan kopik. Az enyém makulátlan, de az övével előbb vagy utóbb kell valamit kezdenünk, mert ha így halad, el fog törni :?

KépKép
novygirl
 
 


Bocsánat, véletlenül ideírtam egy nem ide szánt hsz-t, ezért töröltem! :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára svs 2009.04.28 08:05-kor.

Zsu
svs
 
 


Kitty: jó fej az UH-os. :evil: De hallgass csak a dokidra!

Harhaj: nagyobb képet a gyűrűkről! :)

Novy: hát ez nem jó hír. Megmondom őszintén, ha most belegondolok, én is összeomlanék egy császár hírétől. Persze más, mikor ott vagy és tudod, nincs más választásod. :roll:

Mozza, Pandi: szüljetek már! :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!

Csatlakozom én is a sz*rul alvókhoz, eszerint front volt/van. Fájt a hasam, jött a gyomorsav, forgolódtam, még arra is felébredtem, h a kutya slattyogott inni, majd utána böffentett egy hatalmasat :) :) Persze most itt horkol őkelme...

Anita,
és azokat a gyerekeket nem tudjátok áthívni hozzátok a kertbe játszani, Gréti is tudna kivel, azok meg nem csalogatnák az utcára. Mondjuk én sem engedném ki a 3 éves lányomat!

Harhaj,
szépek lettek a gyűrűk! látom befigyel az egyik képen valami jó kis fánk is vagy mi :roll: :lol:

Anika,
jól nyomod a 12 kilóval ikreknél. Asszem én is kb. annyinál tartok, de mindjárt méreckedek egyet.

emese1979
 
 


Mozza,
Lilike biztos ma úgy dönt, inkább jobb neki idekint! Megy a drukk!!!

Kutyafüle,
merre jársz?

emese1979
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Tinu, Böbi, köszi az útbaigazítást, szerintem talán megtalálom... Böbi, akkor csak rontsak be az ajtón a vizsgálóba??? Nem fognak kihajítani?

Pumukli, én úgy emlékszem prágára, hogy Budapestnél picit drágább, de nem sokkal. Meg nyilván az ember a belvárosban van ott is, szóval ilyen Ráday-Váci utca árakra lehet számítani, ha jól emlékszem. De nem horror, ha az ember odafigyel, hogy hova megy be.

Na, úgy döntöttem, hogy Lili, Riki meg Hanna meglesznek még áprilisban. A többiek majd csak májusban fognak szülni!

Sok puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Rámjött sajnos a 8. kg. De úgy döntöttem leszarom. Megyek is reggelizni! :D

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


szofi: :lol: Helyes, jól teszed :)
Vendég
 


Sziasztok!Jövök én is nyűglődni.Sehol semmi.Hajnalban megint felébredtem,aztán az idegtől nem is tudtam csak sokára visszaaludni. És a mai éjszaka milyen lesz!!!!!!!Holnap mond ítéletet a doki.Mozza Neked ma kell menned??
Hívott most a védőnőm.A szülés előtti személyes látogatást ezúton megspórolta és elmondta(elhadarta) a tudnivalókat. :lol: Legalább nem hallgatok egy fejmosást végig a kutya miatt.Meglátná,tuti rákezdte volna. :lol:
Mozza vihar?Itt ragyogón süt a naaap és szikrázik a fény,csak a szívem szomorú........ Jajj kezdek bedilizni.Inkább viszem a kutyát sétálni. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jó reggelt!

Köszönjük mindenkinek a tanácsokat és a jókívánságokat. Úgy néz ki javulgat a helyzet...a lázat már kordában tudjuk tartani, de a hsamenés még megvan.
Jaj ilyenkor a férfiak olyanok mint a gyerekek..
Eljutottam én is arra a pontra, hogy mostmár szülnék. Anniyra szeretném már a karomban tartani a kislányomat, és a pocak meg mostmár annyira nehéz. Járni is alig tudok, hamar megfájdul a derekam...na jó, panaszáradat befejezve.

Jön a felhős, esős idő, de nálunk most még süt a nap, így aki teheti ha lát még napocskát gyorsan egy séta!!!!

Mozza: látom te még 2in1, de mi a helyzet Kutyafülével?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Jó reggelt!

Tinu! Kattints rá a fotokra és nagyobbak lesznek! :)

Harhaj! Azt a fánkot vagy mit én is láttam, biztos fini. Szépek a gyűrűk.

Tegnap én is jósolgattam. Ma megyek orvoshoz, sok mindent kell átbeszélnünk, szerintem ma kiderül, hogy megfordult e vagy lesz forgatás, nem lesz forgatás, császár lesz vagy sima. Eléggé izgulok. Ja és ma lesz az első CTG. Délután 3/4 5-re megyek, majd gondoljatok rám.

Novygirl! Neked nem ajánlotta fel az orvosod a forgatást?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Ja Anita,ha a rossz hangulat és a semmi sem jó,belekötök az élő fába érzés nálam a szülés közeledtét jelezné,akkor már napok óta anyuka lennék. :lol: Novygirl,ha valaki, hát én teljes szívemből együtt érzek veled!!!Kitartás,ne add fel a reményt!!!!!!Neked még van időd arra, hogy megforduljon. :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Áááááá, látom épp jókor érdeklődtem felőled kutyafüle... :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Szofi: rám a 21. kiló jön, úgyhogy..... :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Aranyos vagy Pingi.Hát igen,kicsit megbuggyanva,de jól vagyok! Csak ollllan lusta vagyok.Szegény Stella.Itt köröz, hogy menne már. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jó reggelt!

Hát én is kissé sza*ul aludtam. Lehet nem kellett volna este 8-kor enni?!

Rá se merek állni a mérlegre...

Mostmár tényleg történhetne valami babafronton...
Halljátok? :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Jó reggelt Lányok!

Én úgy aludtam éjjel, mint akit leütöttek... :) Szerencsére Bazsikám is este 8-tól reggel 9-ig az igazak álmát aludta!

Anika: azért lesz ismét császárom, mert az előző kettő is az volt, és ilyenkor automatikusan a 3. is az lesz! Meg aztán az előző műtéti hegem a méhemen vészesen vékony (az alsó értékhatár 2,5 mm, nekem pedig a múlt héten 2,2 volt), így végképp nem kockáztat az orvosom...

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Sziaszok!

Van egy örömhírem: Lara vasárnap este óta csak szopizik!!!!!!! :)

Úgy alakult, hogy nyűglődött és nem volt időm fejni, tápszert nem akarta inni cumisüvegből én meg ráraktam a cicire és csodák csodája kis nyűglődés után sikerül.

Gyakoroljuk azóta is igaz tegnap fekve való szopikor újabb sebejt ejtett, de azóta is csak a szopipárnával szoptatok ülve és így jól be tudom manőverezni a cicit a szájába :), és érdekes a mellem sem fáj, hiába sebes :), gondolom hozzászokott a szopihoz.

Éjszaka fennvoltunk vagy 3 órát, mindkét ciciből szopizott vagy 3x :), igaz előtte vagy 4 órát aludt.

Lenne egy kérdésem: szopi után mindkét mellet, vagy csak amelyikből szopott, vagy kell-e egyáltalán fejni?

Jajj lányok nagyon mennétek már úgy látom :)

Mindenkinek eljön az ideje nyugi :), lassan mindenki babázhat.

Böbi tényleg sokszor Éduára gondolok névben mikor Larát nézet, annyira egyformák így kicsinek, mintha visszamentem volna az időben.

Köszönöm még egyszer a megnyugtató szavakat, tényleg ez is kellett, hogy megoldódjon minden :)

Érdekes, mikor én feladtam kicsim beújított :)

Ma jön hozzánk a gyerekorvos, tegnap védőnő volt itt.

Tegnap megfürdettük Larát, tök édi volt, ahogyan lebegett a vízben, élvezte :)

Én most lactoherb teát iszok, bár védőnő szerint ne vigyem túlzásba, mert nagyon beindul a tej tőle, és hasmenést is okoz :(

Ma vagyunk 1 hetesek! :)

Jövőhéten én is le fogom már vinni levegőzni Larát, az erkélyajtó meg napközben mikor már idesüt a nap nyitva van.

Hú hogy fogok sírni az anyáknapi műsoron, az is jövőhéten lesz, Larát kendőben fogom vinni :)

Bocsi megint hosszú voltam :)

Szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi: örülök, hogy szépen alakultok szopi terén! csak így tovább!!
a Laktoherb tea nekem se a tejet se a hasmarsot ne idézte elő, pedig hány dobozzal megittam... :( Biztos ez is egyénfüggő!

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Ildi: örülök, hogy szépen alakultok szopi terén! csak így tovább!!
a Laktoherb tea nekem se a tejet se a hasmarsot ne idézte elő, pedig hány dobozzal megittam... :( Biztos ez is egyénfüggő!

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Ildi! Nagyon ügyik vagytok, csak így tovább! Látod, lehet, hogy Larának is picit fejlődni, tanulni kellett, és máris ügyesebb! Én nem fejtem sosem! Egy evésnél egy ciciből evett, így teljesen kiürítette, ezért nem kellett fejnem. Egy idő után beáll a kereslet-kínálat azonos mennyiségre, és nincs szükség fejésre. Ha fejsz még pluszba akkor mindig több termelődik, ezért nem hagyhatod abba a fejést.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Ildi ügyesek vagytok!De jó!
Pingi örülök hogy párod jobban van.
Mesi,hát nem igazán aza tipusú gyerek akivel kéne barátkozni.Meg az anyja nem is engedi be.Volt olyan is,hogy még mikor Grétike nem volt meg adtam a kiscsajnak barackot,mert kért a fáról.Én meg jószívűen adtam.Erre az anyja ordítva jött,hogy tud ő venni a gyerekének ha kell.Pedig én semmi rosszat nem akartam ezzel.
Na de mindegy,lesz valahogy.
Na nézem a tv-t,majd jövök.
Mozza,Kutyafüle hajrá!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Pingi
Jobbulást Apának. Én nem is tudom a férjem hogy viselné, ő egy kis hőemelkedéstől is a halálán van.

Ildi
Nagyon ügyesek vagytok!

Harhaj
szépek a gyűrűk!

Novygirl
nekem tegnap pont ez volt a rémálmom, hogy kiderül, hogy mégis csücsül és császározni kell. Meg tejem se volt álmomban :-) Még van idő, akármi lehet!

Szofi, Anika
a 8 kg az semmi. Ikreknél a 12 meg pláne.

Én holnap megyek az első NST-re meg az utsó vérvételre.
pumuklii
 
 


Kutyafüle,
köszi, még bizakodom, meg igyekszem a Drágám lelkére beszélni.

Reny,
az én orvosom nem csinálja a forgatást, nem preferálják ezt az eljárást. Bevallom én sem szeretném, sok rosszat lehet róla olvasni/hallani.

Ildi,
gartula, nagyon ügyesek vagytok! Jó, hogy megnyugodtál. Látod, minden szép rendbe beáll :)

KépKép
novygirl
 
 


Novy: még ne aggódj, tom nem könnyű,nekem farfekvésből, medencébe mászott a baba,és csak a 36. heti uh (36.4)mutatta meg,h fejvégű! Már én utánaolvastam miket lehetne csinálni, bár elég furi dolgok...lámpa,fény, zene irányítása,négykézláb állás...de babáddal is beszélgethetsz, hogy tessék megfordulni. A külső megfordítást azért nem szoktál ált alkalmazni, mert úgy gondolják, hogy oka van, hogy nem fordult be, pl rövid köldökzsinor...ha csinálják, több doki, uh-val,és még akár nem is marad úgy.. (bocsi a regényért)
Sajna én is elég befordultam, nem szeretek egyedül lenni, lekéne foglaljam a gondolataim..remélem vasárnap, időre jön babóca:)Ő csak helyezkedik, annyi a szeméremcsontomnak, medencémnek, kevesebbet mozgolódik.. más jel nincs

Kép
lonamisa
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: