Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nita! Tök jó,hogy már most érzed,hogy mozog! Nekem a 20.hét tájékán mozdult meg először Lili,mondjuk azt mondják,hogy aki már a 2. babát várja,az előbb érzi.
Engem már nem hagy aludni a kisasszony,eddig csak az nem tetszett neki,ha a jobb oldalamon fekszem,ma éjjel tiltakozott a bal oldal ellen is... Úgyhogy azt hiszem,innentől fogva nem sokat fogok aludni :D A babakocsi be van csomagolva,mert lent van a garázsban egyelőre,de leszedem a Brendon honlapjáról és megpróbálom felrakni.
Nika! Teszteltél már?? Nagyon kiváncsi vagyok!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kép

Nita!Talán sikerült feltöltenem,de majd kiderül,hogy megtudjátok-e nézni. Nem ez a szín,hanem türkiz-zöld és vajszínnű,úgyhogy jó kislánynak is meg kisfiúnak is. Adtak hozzá pelenkázótáskát,hordozót,mózeskosarat. Nekem nagyon tetszik!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

a mátét én is csak a 20.hét körűl éreztem.......
a következő babót te is hamarabb fogod érezni..... :) :) :) :)
várom a képet nagyon....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita akkor innentől kezd izgalmassá válni a terhesség, nem hiszen most már ő fogja diktálni az iramot :lol: :lol: :lol:

Nika én is tükőn ülők, gondolom piri sehol csak a teszt késik és legalább mire megérkezik csodaszép 2 csíkos lesz már :lol:

Timi ma kezdtem a teát, tegnap vettem csak. Hát nagyon keserű de a babáért mindent. Most cickafarkot iszom, 1 csészével ittam reggel és este iszom megint. Holnap lehet készítek 1 napi adagot reggel és behozom az irodába és itt kortyolgatom, akkor talán meg tudok 3 csészével is inni belőle. Látom már 2 napja van vérfoltod, neked ilyen a havid??? Csak folt vagy?

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Nika-miattad néztem be! Már lyuk van az oldalamon? Mizujs veled?

nyuszi-hát igen, most már ez lesz! Nem fog hagyni aludni a Lili baba! :)

Kép
pampalini

nagyon szép a babakocsi!

Kép
pampalini

jaja piri nincs tesztet nemtudom mikor kapom én csütörtökön átutaltam a pénzt ha pénteken fel is adta akkor ma már jönnie kellett volna a tsztnek de rákérezek a csajtól mindjárt hogy feladta e már ?

nika70
Salgótarján

Sziasztok

melisch: normális szokott lenni, de szerintem ebben a hónapban nem is volt pé-m. mindenesetre veszek egy másik fajta terhességi tesztet is ma, megnézem hogy az is negatív-e. de már nagyon lehangol, hogy minden második nap negatív terhességi tesztet kell néznem :(

Timi
titimee

Nita! de szupi, az nagyon jó érzés mikor már lehet érezni a baba mozgását :D

Móni! jól viseled a várandóságot??? rossz közérzet stb.nincsennek?? Uh-ra mikor mész??

Nyuszi! szép nagyon a babakocsi :D

Timi! drukk,hogy most már pozitív legyen :D

EDI
ediii

timi elhiszem látom a görbéd sem mutat semmi okosat egyik nap fen másik nap lent :shock: elhiszem, hogy idegesít. Erős a vérfolt vagy csak te nevezed annak?

Kép
Kép
melisch

nyuszi nagyon szép a babakocsitok!!!!!!!!!!!
nika már én is tűkön ülök miattad!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

épp csak és az is tegnap volt... bizakodtam hogy ma is lesz.

Timi
titimee

timi: azta még akármi is lehet :):) a pecsételés meg lehet csak jelezte hogy most kellett volna mensinek lennie :) lehet korán teszteltél várj még pár napot szerintem

nika70
Salgótarján

hajrá csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

:wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Tanácsot kérnék, szerintetek nem túl korán húzta be a fertility a peteérést??? :shock: én legalábis korainak tartom....

EDI
ediii

én a mai napra tenném, lehet , hogy tesztelnem kellett volna :roll:

EDI
ediii

Ediii én is néztem a görbéd még mielőtt olvastam volna az írásod :wink: tényleg sokáig várt mire betette a pé-d. A fertility eléggé pontosan megállapítja, és mivel szerintük a pé akkor van amikor is a hő emelkedik 3 napig és fennmarad, de ha gondolod, hogy a ciklusaid hosszabbak és holnap is emelkedik akkor lehet ma is pé-d. Próbáld meg beállítani, hogy mutassa a vonalzódat is a grafikon előtt ott feltünteti hányadik napban vagy és milyen hosszú a ciklusod.

Kép
Kép
melisch

melisch! megpróbálom...,csak nekem még nem volt ilyen korán.., mindíg a 14-15. napon van ,na mindegy ha tényleg ilyen korán volt akkor ez a hónap kilőve :? , majd köv. hónapba sikerül

EDI
ediii

melisch! megpróbálom...,csak nekem még nem volt ilyen korán.., mindíg a 14-15. napon van ,na mindegy ha tényleg ilyen korán volt akkor ez a hónap kilőve :? , majd köv. hónapba sikerül

EDI
ediii

EDI
ediii

edii: hány naposak a ciklusaid?
szerintem is korán húzta be.

Timi
titimee

úúúúúúúúú,bocsi, nem tudom miért küldte el ennyiszer :oops: :roll:

EDI
ediii

Timi! 28 naposak , mindíg pontos, 2x volt 27napos még a télen..

EDI
ediii

sziasztok!

Most olvastam Monyóról a pcos topicban és képzeljétek, nem terhestesztet kapott a patikában, hanem drogtesztet!!! :shock:
És annál az a negatív, ha kétcsíkos! Nem gyenge!
Remélem nem haragszik, amiért ideírtam, de jót nevettem rajta.
Viszont ma megy orvoshoz, és végre kiderül, hogy mi van vele!
Drukkoljunk neki! +++++++++++++++

Nika-volt már a postás? :)

edi-még nem biztos, hogy kilőve...Én drukkolok neked.

Kép
pampalini

sziasztok....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ediii! Szerintem nem húzta be korán. Hőd alapján éppen tuti! Nekem a múlt hónapban ilyen 9-10.nap körül volt pém, pedig a ciklusaim meg 28-30naposak, mondjuk most extra rövid lett, ugyanis tegnap betoppant, így most csak 26 napos volt.

Melisch! Szerintem igazuk van a lányoknak, Te nagyon helyesen "viselkedtél" a pároddal, érthető volt a félénkséged. És hidd el, jönni fog hozzátok is a baba, mert két össze illő ember megérdemli, legalábbis magamat mindig ezzel vigasztalom. :oops:

Nyuszi! Én hasonló stílusú babakocsit szeretnék, aminek kicsi a váza és ilyen multifunkciós. Megkerestem a színt a Brendon.hu-n! :wink:

Nita! Örülök, hogy már érzed pocaklakód mozgását, így mostmár minden nap egyre jobban tudatosul benned, hogy hamarosan 4-en lesztek! :lol:

Timi! Eléggé visszaesett a hőd, csináltál azért tesztet, vagy megjött már "rendesen"? Drukk a következő hónapra, és most tuti időben elkapjátok a pé-t és akkor tuti pozitív lesz a következő teszt! :wink:

Nika! Teszt???? +++++++++++++++++++++

Pampalini! Te hogy vagy? Értetek lassan lehet izgulni, vagy rosszul értelmezem a vonalzódat? :oops:

Csige! Zsuzska! Merre vagytok?

Tary, Drága, nagyon eltüntél, remélem, minden ok!!!!
pedi
Kalocsa

nika merre vagy???????????????????
pedi már az uh-ot várom hogy lássam is....már rég láttam....3 hete..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszi pampalini :D végül is a remény hal meg utoljára... ,csak az a baj,hogy nincs miben reménykedjek, mert szombaton voltunk először együtt, előbb sajna nem tudtunk és addigra már ezek szerint túl voltam a peteérésen...
Pedi! igazad lehet, azért gondoltam még a mai napra,mert ,hogy ma ugrott meg a hőm,meg még ilyen korán nem volt....,ez a pete is pont most tudott előbb érni :vil: ,következő hónapban jobban résen leszek :lol: ,mikortól probálkozhattok megint??

EDI
ediii

ez nem semmi,hogy adhatott drogtesztet valaki egy gyógyszertárban :shock: :shock:
és hcg tesztet nem csinált azóta???

EDI
ediii

Sziasztok!

pedi: csináltam tesztet. full negatív. és nem jött meg.... nem értem. volt már valakinek ilyen? lehet hogy kimarad egy hónap?

Timi
titimee

húúúúúúúúúúú monyo azta mindenit de legalább a jó a rosszban biztos lehetsz benne hogy nem vagy drogos :wink: :wink: :wink: :lol: bocsika nem hagyahattam ki :):):):):

nekem piri még nincs de postás sem hozta ma a teszteket majd lehet holnap :):):

timi már írtam hogy volt ilyen egy másik topikban hogy full nega teszteket csinált vagykét hétig és most félidős terhes :) de amíg nincs piri addig van remény :)

nika70
Salgótarján

nika: igen, emlékszem rá hogy írtad. de már úgy rákészültem a köv. hónapra... :lol: Jó hogy nálad nincs piri :) hanyadik napon vagy?

Timi
titimee

hát utána kell nézzek Monyónak én is jót nevettem :lol: :oops:
Timi lehet elhúzódik piri vagy most csak ilyen vérfoltod lesz, nem hinném, hogy kimaradna :wink: :wink:
Ediiii szombaton ha még együtt voltatok lehet van eélye, hogy pé nem reggelibe volt és még nem halt meg mire a kiskatonák felértek, mindent bele, megy a drukk ++++++

Pedi nem cserélném le a férjem az exért tuti, nem azt az életet élem mellette amit kislánykoromban elképzeltem az biztos, de szeretni jobban szeret és szeretem mint el tudtam volna képzelni. Mindig azt hittem nyugodt életem lesz, erre van egy magánvállalkozó férjem aki mindenbe belevág ahol pénzt szagol, én meg nagyon megfontolt munkáscsaládból származom. Az exxel ezt az életet tudtam volna élni míg a férjemmel nem. De van igaz jelzáloggal vett, saját házunk és a mai világban már ez is haladás, hogy van. Azért volt olyan ismerősöm aki azt hitte visszamondom a lagzit mikor eljegyzés után férjem felmondott és a saját váltakozásával foglalkozott, mert ismerte az elveimet. Mikor megismertem a férjem eladási ügynők volt egy olasz cégnél, mikor megkérte a kezem decemberben munkanélküli :lol: , januárban eladási igazgató lett és májusban otthagyta az igazgatói állását és saját vállalkozásba kezdett. És jól tette mert sikerült annyi jövedelemhez jutnia, hogy a házat rendbe tudtuk tenni és be is bútoroztuk, most már nem tudnánk mert nem megy a cég. De én nem adtam volna oda a nyugi igazgatói állást egy bizonytalan dologért. Ő azt mondta ha nem mer nem nyer! Persze nem félek nincs olyan horribilis fizetésünk, hogy ha a cég véletlenül nem menne ne tudjuk a házara a jelzálogot fizetni. Nem félnék mert mind a ketten reális fizetést kapunk és egyetemi diplomával rendelkezünk dolgozni szeretünk, sőt ez az életünk így a megélhetésünket tudnánk biztosítani. Csak valahogy könnyebb volt visszanézni egy egyszerű élet felé mint belevágni az ismeretlenbe.

Kép
Kép
melisch

nika remélem kinyírod a postást!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

március 22-én volt meg utoljára kb a 37.-en :)

nita: nem a postás tehet róla :):):) hanem a posta _:):):)

nika70
Salgótarján

akkor nyírd ki a postát..... :) :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ok

nika70
Salgótarján

Nika azért valami tünetek???? Szerintem azért késik a teszt, hogy tuti pozitiv legyen már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

melisch milyen jól mondod....nikának gyönyörű pozi tesztje lesz hamarosan!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csajok piri nincs még de a teszt egyenlőre negatív

nika70
Salgótarján

Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap nem tudtam belépni! :evil:

Nika-a nega teszt tudod, hogy nem jelent semmit, ott van az a babó, csak még nem szeretné mutogatni magát, ott sunyít a pocidban! :) Tünetek?

Kép
pampalini

Ki mit fog csinálni a hétvégén?

Kép
pampalini

Nika! az a lényeg,hogy piri még nincs :D majd zebrásodik most már az a teszt :wink:

csajok én ezt nem értem, most meg áthúzta másik napra a peteérést... :roll:

EDI
ediii

edi- én nem értek ehhez a fertilityhez, de mennyire megbízható ez? Végül is ez csak egy "gép"...
Te szoktál lh-tesztelni? Csak azért, mert az lehet biztosabb lenne.

Kép
pampalini

pampalini! azt mondják,hogy nagyon jó, szoktam lh-tesztelni csak most elfelejtettem venni, no mindegy majd következő hónapban venni fogok, az a bizti..., és te most a 9dpo-nál tartasz??

EDI
ediii

Sziasztok!

Nika!
Még lehet pozitív az a teszt. :wink: Bízom benne, hogy 1-2 napon belűl.

Csajok dobok egy táblázatot. Remélem megfelelnek a valóságnak az adatok.... Ha mégsem akkor jelezzétek és javítok. :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

nincsenek tünetek :9 pirir még nincs :):)

timi mi majd egyszerre tesztelünk pozitívat később mint másoknak szokta mutatni :):):) én hétfőn fogok legközelebb tesztelni ha addig nem jön meg :)
most mesélte egy ismerősöm hogy ő másfél hónapos terhes volt és a teszt még nem mutatta ki neki és még a doki is azt mondta hogy nem terhes mensije is volt még három hónapot akkor ment el elgközelebb dokihoz mikor nem jött meg neki és akkor már 13 hetes kismamai volt és lásd a teszt nem mutatta ki neki 7 hetesen a babát :)

nika70
Salgótarján

Szijjasztok

Hát nálunk hol van net, hol nincs. Hárman harcolunk egy gépért, mert a router is besz…. :( így szétosztani sem tudjuk.

Encike nagyon szép a babuci, és valahol mélyen irigyellek kicsit, hogy túl vagy rajta, és ilyen „könnyen”. Gyorsan ment, és ez tök jó! :D

Lányok lányok nem feladni, most jön a jó idő, apukát minden adandó alkalommal elkapni romantikázni, papás-mamást játszani :) Jönni fognak azok a babák!!! Egyébként tök jó látni a táblázatot, hogy egyre több a kismama. Ajaj én vagyok a következő a sorban? :oops:

Egyébként a tesztek nem biztos, hogy elég érzékenyek. Annyiféle van abból is. Emlékszem nekem anno amolyan baromi halovány volt, hogy azt hittem csak képzelődöm. Mondjuk disznó módon csináltattam a tesómmal vérvizsgálatot, és ott már virított rendesen a HCG szint. A teszt pedig még jóval utána mutatta csak ki. Úgyhogy még lehet baba annak ellenére, hogy még negatív.

Hát mi megvagyunk :) Most már tudom, miért hívják a várandósságot terhességnek. Emma nemcsak befordult, de leszállt teljesen szülés pozícióban van, a medencecsontjaim majd szétrepednek (tágulnak a hormonok hatására), és úgy de úgy tud feszíteni, hogy néha csillagokat látok. Már sehogy sem jó feküdni, szopipárna nélkül már nem bírnám. Lábdagadás most kezdődik, mint ahogy jóslóm is van már, a súly +4,5 kg-nál tartok. A dokim szerint örüljünk, ha egyben maradunk május végéig. :)
Apuci már kivan, a vajúdásról szülésről álmodik, csatakosan ébred, és idegesebb, mint egy kismama :D Pedig aztán túl kell esni rajta, nincs mese, csak nem bírja a tehetetlenséget azt mondja.

Jelenleg csuklik a kis drágám, már minden nap gyakorol. :D
Vendég

nika: ott lesz a baba :) majd hétfőn meglátod...

én nem tesztelek tovább. készülök a köv pé-re. bár még mindig nem jött meg.

edii: hát ez nem valami jó, hogy behuzgálja az ovut kül. időpontokra... és utólag. így nem lehet rá készülni. :(

Timi
titimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?