Új privát üzeneted érkezett!

Esztó, igen. A dokim mondta, hogy a 4. uh-t a 38.héten ejtsük meg, minél közelebb a szüléshez, így most megyünk. ÉÉÉÉÉSSS ingyen lesz! :lol:

Panndi, küldtem privit!
Vendég
 


De jó :)
majd rakj képet Iringóról :)

leadtam az illetékbélyeget, rendben volt vele minden :) köszi még1x.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Böbi: jól tudom, hogy te is Szt. Imrés vagy? Ha igen, az jó, mert én is ma reggel voltam NST-n a nőgyógyászat mögötti szobában a lépcsőháznál! Te mikor voltál ott?

Zsüci: én lazább anyuka vagyok, mint az átlag a levegőztetés terén, de nekem a lányom májusi a fiam pedig júliusi volt, így már a hazajövetel utáni első napon mentünk sétálni. Irtó nagyot tudnak aludni és a kismamának is finom kicsit kimozdulni! Szerintem bátran vidd ki, de nyilván - ahogy a többiek is írták - óvd meg a széltől! :)

szopis tanács: nem tudom ismeritek-e a More Milk nevű anyatejserkentő kapszulát, ami több gyógynövénynek az ötvözete kapszula formában! ez valami csoda, én a fiamnál ismertem meg 2007-ben, és nagyon bejött. 24 órán belül beindítja, vagy ha már csökken a mennyiség akkor felturbózza a tejcsit! Most is készültem vele!! a www.motherlove.hu oldalon tudtok róla bővebben is olvasni. Sajnos nem olcsó, mert a 60 db 5700-5800 Ft körül van, de szerintem ha vészhelyzet van, vagy biztosra akarsz menni, akkor nem érdekes a pénz! Elég egy pár napig szedni aktívan és csodát tesz!

Ma reggel 9-kor én is becsücsültem az első NST-mre, Bencém majd kiugrott a hasamból, úgyhogy egyfolytában gombot nyomkodtam... :) Utána nődoki, ott is minden OK volt, méhszáj zárva. Úgyhogy jövő kedden befekvés a kórházba és szerdán csasziműtét! :)

Kép
Kép
bencusbabus
 
 

 
 

Esztó, én köszi!!!!! :lol:

Zsüci, iwiw-en is meglestelek, Kamilla ott is gyönyörű! :-)
Vendég
 


Anika!Van orvosom.Nekem egyelőre heti két NST-re kell járnom.Majd szerdán hátha mond valami okosat.
Én egy disznó vagyok.Nagyon utálom magam!!!!!!!Megvettem egy rahedli fornettit és be is dúrtam a nagyját.Ráadásul egy halom pénz volt.Meg aztán nekem már hízni se kellene,mert elhagytam a 20kg-ot. :cry: :cry: Annyira szégyellem magam, de ott volt, és finom illata volt.Ahogy a tegnapi fagyikehelynek is. :cry: :cry: Menthetetlen vagyok.Hogy fogyok így vissza 36-osra????? :roll: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Bencusbabus, én később voltam, fél 1-től. Nekem is nagyon aktív volt, így a colát amitt vittem magammal vésztartaléknak odaadtam egy másik kismamának, mert az övé aludt.

Jövőhéten szerdán megyek fél 11-re, abban a tájban megy valaki Imrébe?

A MORE MILK-ről én is csodákat hallottam, de nem próbáltam. Ha most is kevés tejem lesz, egy próbát mindenképpen megér majd.
Vendég
 


Petrus: tündériek a bébik!! :) Sok gratula hozzájuk még egyszer!

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Bencusbabus!Miért kell csaszi előtti nap befeküdni??Ezt nem értem. :roll: Remélem velem nem tervez ilyet a doki, mert így se tudok majd pihenni,és én meghalok, ha előtte éjjel nem "vigyáz" rám Dani. :roll: Na akkor készülhetek, hogy erről is alkudhatok a dokival.....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle, egészségedre!!!! Most elég neked a túlhordáson agyalni, edd csak meg ami jót tesz a lelkednek!
Vendég
 


Böbi: oh, hát akkor elkerültük egymást! :( Hát én jövő szerdán akkor már szeretnék "kés alatt" lenni... :)

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Nekem sima szülés előtti napon is be kellett feküdnöm :roll:
Vendég
 


Nekem is be kell feküdnöm majd 12-én a császár elött. Nekünk elmondta a szülésznő multkor, hogy azért, mert másnap reggel előkészítenek minket is, kapunk beöntést, meg infúziót ami egy óra alatt lefolyik, addig a vajúdóban leszek apával és utána tolnak a műtőbe.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Na de ráérne az ember aznap is bemenni. Én olyan rosszul aludtam a kórházban, tök fáradt voltam másnap. Ha most is indított szülés lesz, én kikönyörgöm valahogy, hogy csak aznap kelljen bemenni...
Vendég
 


Kutyafüle,
ha tervezett lesz neked is, akkor sztem be kell feküdnöd egy nappal elöbb. De ne éld meg drasztikusan. Nem az a lényeg, hogy mindketten Riki is és Te is rendben legyetek?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Én nem tudom, hogy ráérne e befeküdni aznap, azért vannak a dokik, hogy ezt eldöntsék :) de persze én is szivesebben aludnék itthon elötte való nap, amiből úgyse lenne alvás, mert itthon ugyanúgy izgulnék.

De pl a térd műtétemnél is be kellett előző este feküdnöm. És az sokkal kisebb műtét volt mint egy császár.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Persze, azért vannak.De akkor is marhaság befektetni szegény asszonkát,mikor előző este már semmit nem csinálnak vele.Bemegyek én reggel 6-ra és akkor is elő tud készíteni.Anyunak anno nem kellett csak aznap reggel. Pedig őt altatták még anno. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na, most nézem, totál elszállt, amit írtam! :(

szóval: Kutyafüle: mindenképp be kell feküdöm egy nap, mert tervezett csaszi lesz! Ez a szokásos protokoll sok kórházban, ahogy az Imrében is!
Felvesznek az osztályra, megcsináljuk a dokival a rakás papírmunkát, elküld még egy utolsó Uh-ra, beszélnem kell az anesztes orvossal, megvizsgál, stb. Este 6-tól éhkoppon leszek a másnapi műtét miatt. Másnap reggel, mikor már műt, előtte beöntés, infúzió, és egyszer csak jönnek értem...

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a drukkot, még bent vagyunk a kórházban. Besárgultunk, de lehet holnap már mehetünk haza. Addig meg kékfény.
Fejtem már és szoptatok is. Remélem hogy holnapra belövel. :)

A születéstörténetet majd megírom ha már hazaértem, aztán jöhetnek a friss infók is a táblihoz. :D :D

Drukkolok mindenkinek, és remélem holnap már én tudok személyesen írni és mesélni!!! :wink:

Sok puszi: Iza és Annus

Ui.: Olvasni nemtudom a fórumot, tehát nemigen tudom kivel mizujs. :oops: :cry:

annus11
 
 


Én Zsófi miatt nem akarok befeküdni egy nappal korábban, hisz tudom, hogy semmi értelme... Ha ő nem lenne, nem izgatna :)
Vendég
 


Persze a korábbi műtétjeimnél én is befeküdtem előző nap, na de egy sima indításnál minek? Na mindegy, remélem Fruzsi jó fej lesz a nővérével, és erre nem kerül sor :)
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Nagyon szépek a kiscsajok,jók a képek! :D
Persze babók is Tündériek,a blogg-os képeken is!!!! :P

Én is itt,sikerült alapoasn megfáznom.
Torokfájás,és nátha,de szerencsére lázam nincs.
Homeozok a torkomra,és remélem a nátha is 2-3 nap alatt "átmegy",ahogyan szokott.

Ma voltunk dokibácsinál,Hanna 20 dekát hízott egy hét alatt.
Dr. csak csóválta a fejét,de épp a hétvégén halottam,hogy nála sokszor születnek 4 kilo-s babák.Persze,hogy kevesli a 2226 garmmot.
Ha időig bent marad a Picur,és hetente meg lesz a 20 dekája,akkor akár 3 kilo-s is lehet. :)
Az nst,és a mozgások jók,flowm-ra csütörtökön megyek újra.
Nst kétnaponta.
Mivel fájások még nincsenek,így ma nem nézett meg,de csütörtökön megvizsgál,mennyire vagyok rövidülve.

Na,vissza fekvő helyzetbe,mert ennyit tudtam ülni. :( Úgy fáááj a forgóm. :cry:

Hétvégéig behúzták a féket a Kicsikék? :lol:

Pussza,Mindenkinek!!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Ja, azt én se értem hogy sima indításnál miért kell befeküdni. :)
De a császárt még megértem.

De Fruzsi tuti jó fej lesz :D

Annus,
de jó, hogy bejelentkeztél.
Várjuk a szüléstörténetet, meg képeket is :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Böbi: örülök, hogy sikerült megtalálni! Ha én még egyben leszek jövő héten, akkor van esély, hogy szerdán megyek, hátha találkozunk! Nekem mindig megnézi az NST-met a dokim, mikor kész van. A tiéd nem elérhető a kórházban? Az enyém szinte mindig bent van. :P Szimpatikus a hangod a telefonban! :)

Annus: hajrá tejci és szopi! :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu,
hogy állsz a sulival? :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Megpróbálok majd képeket dobni a gyűrűkről meg pocakfotó se ártana így a finish felé.

Annus,
jó hallani hogy minden rendben veletek.Jobb is így hogy még a kórházban sárgult be Iza mint aztán otthonról szaladni vele.Már nagyon várom a képeket.

Engem a beöntés valahogy jobban zavar mint az egész szülés.Tudom hogy hülyeség, de olyan kellemetlen dolog.Már a katéterezést sem bírtam.Remélem nem kell majd szülés után.

KépKép
harhaj
 
 


Hellóbelló!

Már van is nyári gumi! Épp időben, igen tudom... :wink:

Böbi, én is ot 4D-ztem, a szonográfus doki iszonyat jó fej, és nagyon alapos! Mondjuk én a 20. héten voltam még anno, és akkor több időt szentelt a genetikai dolgoknak 3D-ben, a 4D-re kevesebb idő jutott. Én nem bántam, hiszen alacsony volt az AFP-m. Nagyon szimpi mindenki különben.

Szent Imrés csajok, valaki akkor elmondaná, hogy hogy menjek az NST-be? :roll: Fogalmam sincs, hogy hol lehet...???

Annus, szorítok, hogy menjen a szopi!

Kutyafüle, ne izgasd magad mindenen! Csak szorgalmasan takaríts, és meglátod, bármikor beindulhatnak a hőn szeretett fájások! És ha meg máj. 2. a Ti napotok, akkor harcolj érte! (nekem a 33. héten írta hozzá a doki a máj. 18-hoz, hogy +1 hét!)

Na pusza!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Esztó: alakulnak a dolgok. Holnap lesz egy doktori órám (kocsmában :shock: ), és állítólag a másodikra (május 5. lenne), nem muszáj elmennem. Szóval ez rendben. Még esetleg ha csütörtökig kihúznám, akkor a doktori órám után még statisztikáznék egyet (a progi csak az egyetemen elérhető nekem) és majd itthon meg a dogaírás és akkor már egyenesben vagyok. :P Van remény! Bár már kezd tele lenni a púpom. Neked? :wink:

Szofi: a főbejáraton menj be, egyenesen előre addig, amíg csak tudsz és ott rögtön jobbra. Ott van egy lépcső (meg egy lift is), fel a második emeletre és rögtön meglátod az NST-t, ki van írva. Vigyázz a lifttel, mert cseles. Nem a kettes gombot kell beírni, hanem mellé van írva, hogy melyik emeletre hányas gombot kell megnyomni. Én is eltévesztettem volna, de egy bentfentes figyelmeztetett. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Anita! Még hetekkel ezelőtt tettél fel egy csepeli bababoltról egy linket,ahol gyönyörű falvédőket árulnak. Kinéztem egy báránykásat,de most sehol sem találom az üzlet címét. Vmi "tesz-vesz" is volt benne,ha jól emlékszem. Tudnál segíteni?

Kép
f.ancsi
 
 


Ez a kocsma jól hangzik :) Reméljük Te is kihúzod csütörtökig :)
Nekem már tele van a púpom...:) én csütörtökön vizsgázok, meg még jövőhéten, úgyhogy jó lenne, ha bent maradna Álmos addig. Már feliratkoztam szülés után a maradék két vizsgára. Azon gondolkoztam, hogy szülés után 12 nappal menjek e vizsgázni, de végül elvetettem :) az a baj, hogyha odaülök az asztalhoz tanulni, akkor iszonyatosan elkezd rúgni a kis manóm és képtelenség koncentrálni meg írni. na mindegy, csak túl leszek már én is egyszer ezen.

Szofi,
jobb késöbb mint soha :lol:
jut eszembe: baba szoba kép? :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Bencusbabus!Ne haragudj, nem kötözködni akartam. :oops: Csak már nagyon kivagyok magamtól. Egyetlen rövidnadrágom jön rám.Annyira egy hájas disznó lettem, hogy most ezen végképp kiborultam.Ezt én sosem adom le. Csak a combom körfogata nőtt több,mint 10cm-t. És mivel ideges vagyok,az idegtől állandóan ennék.Ez egy ördögi kör.......Nem is tudom mit kellene csinálnom. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ancsi,
hogy vagy?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Tinu: te már rutinos vagy! :) Úgy látszik ez a könnyebbik út! Én a szülészet felé mentem, majd végig a nőgyógyászaton, és úgy bukkantam fel a teremnél! De most már képben vagyok... :)

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Kutyafüle: oh, dehogy haragszom, ne viccelj! ilyenkor már nyűgös az ember, én is néha olyanokat mondok a családnak, hogy magam is elcsodálkozom... :( De gondolj arra, hogy nincs sok hátra!

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Ancsi,
a bolt a Völgy u. 1 szám alatt van, pont a 35 ill. 36-os busz megállójában. Viszont nem feltétlenül van az üzletben raktáron az a fejvédő, én zenélő forgót néztem, amiről kép volt fent az oldalukon, de az üzletben nem.
A honlapjuk:
http://www.bababoltcsepel.gportal.hu/

Petrus, Zsüci
tündériek a kis manókák!!!!

Esztó,
Álmos sem nagyon szeretne tanulni :) inkább lustizna kicsit :) :)

Kutyafüle,
ne aggódj! Én most faltam fel 1 szelet csokitortát meg utána még egy kis csokit. Majd lemegy szoptatás alatt az az x kiló, ne aggódj!

emese1979
 
 


Emese,
hát attól még lustizhatna Álmos, mert anya tanul :) ha bent ezt csinálja, hogy nem hagy tanulni, képzelem mi lesz ha megszületik :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Dóri írt:

" ma már nagyon elfoglalt voltam, mert váratlanul Danó kikerült az inkubátorból, nagyon stramm kislegény és már szoptathattam"

meg továbbra is érdekli hogy mi újság mindenki mással :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Kutyafüle!
Még pár nap és elkezdheted a formába lendülést. Az a pár zacsi fornetti már nem oszt-szoroz....fogd fel így.
Aztán ha Riki kibújt, indulhat az edzés (jó persze az elején nem annyira drasztikusan, de ha már viheted levegőre, max lenyomsz vele pár km-t a babakocsival....babó jól fog aludni, neked meg újra feszes lesz a combod)
A mérleget pedig felejtsd el így a 41.héten!!!!!!!
Az én hasam meg már olyan lent van, hogy szinte még a bandázsos szoknyám is szorítja. És vagy 3 hete összesen 3db 'kimenős' felsőm van, amiből nem lóg ki a poci alul....
Férjemnek minden nap hisztizek, hogy 'nincs egy rongyom sem... :lol: ' és most tényleg igaz. Vágyom a régi ruhatáramra.....9 hónap után olyan lesz, mintha egy egész Zara shop-ot kaptam volna ajiba....már nem is emlékszem milyen cuccaim vannak.
Na, sztem ez nekem elég motiváló lesz, hogy hamar formába lendüljek. :lol:

Lakkozd ki a körmeidet, lődd be a hajad, tegyél fel egy arcpakolást, az némileg segít a hangulatodon! :wink:

Kép
mozza
 
 


De cuki Dóri, hogy még szülés után is érdeklődik a többiekről. :)
Dani sztem hamar mehet majd haza, ügyes kis manó! :)

Petrus!
Annyira édi kis banditáid vannak....kemény lehet 2 ilyen izgő-mozgó csomagot rendezni.
Tényleg tökre érdekel, hogy kb. u.olyan a bioritmusuk? (kb. u.akkor ennének-aludnának, vagy néha azért nem ilyen nagy az 1etértés?)

Zsüci!
Még-még képeket! :D

Kép
mozza
 
 


Ancsi,Mesi már belinkelte!Ez az amire gondoltál?
De jó hogy Annus írt!
Örülök Dóriéknak is hogy már szopiznak!
Én eddig sétáltam kint ültem.Grétinek összeszereltük a micimacis sátrát,meg előpakoltuk a homokozós cuccát.Azóta nem tudjuk behozni.
Kutyafüle,nem baj az ha ettél!Én is kint megettem egy csomó gyümi tortát!
Fáj a hátam,derekam de a pocim nem.Sokat bír ezek szerint.Vagy csak vihar előtti csend?
Na megyek levadásszuk Grétit,majd még felnézek!
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Aranyosak vagytok.Sajnálom, már hisztis lettem nagyon a végére.
Sajna lakk nem jöhet szóba,mert ha kicsi fiam gondol egyet és csak nekiindul,akkor úgyis le kellene szednem a műtét miatt,aztán ha elfelejtem még azzal is kínlódnak majd. Én is várom már a rucijaimat.Olyan klassz szoknyáim vannak,és van egy szuper püspöklila átkötős Envy blúzom.Jajj de várom már hogy hordhassam.Mozza azért én szorítok Neked nagyon ma éjjelre!!!Hátha eljön legalább a Ti időtök!!! :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Mozza, Kutyafüle, kitartás!! A Mozza-féle kúra nagyon jól hangzik, de a lakk tényleg felejtős... Márpedig akkor tényleg nincs más hátra, minta a bánatevés :), de komolyan, a 41. héten kit érdekel már, hogy lesz-e plusz egy kiló vagy nem. Filmnézés, habos csoki, lazulás!

Én ma voltam CTG+UH-on, semmi extra, jó hosszú volt. Ült mellettem egy lány, mára volt kiírva, de már szült volna ő is nagyon. Hallgattuk az épp szülők kiabálását, a csaj meg csak sóhajtozott, hogy "de jó nekik" :)))).

Petrus, már elnézést, nem szoktam ilyet mondani... de tényleg besz*rás, hogy milyen jól nézel ki műtét előtt és után is!! Ezek után nem is csoda, hogy két kispofa is gyönyörű :)!!

Tanulós hősöknek mély kalaplengetés! Bár most, hogy végeztem a magamnak előírt szakdoga-adaggal, most még kedvem is van továbbolvasni a témához. Tipikus, de egész hasznos :).

Harhaj, ha szerencséd van, a beöntést már olyankor kapod, amikor a legkevésbé sem az fog zavarni :)). De ha az ember belegondol, még mindig jobb kiadni a WC-n, mint a szülőasztalon... Na, az viszont határozottan zavarna...

Most csak ennyi, még van némi házimunka mára...
kalloni
 
 


Zsüci: Kamilla gyönyörűségesen szép baba. El vagyok olvadva tőle.

Petrus: nagyon jó képeket raktál fel, olyan szépek vagytok így együtt a babákkal, újból elolvadok.

Én, ma reggel 6 óta talpon vagyok, és ma különösen sok energiám van. Reggel 6kor kipattantam az ágyból, rögtön vasalni kezdtem, aztán olyan 9-ig vasaltam, aztán elmentem Kistarcsára születési anyakönyvi kivonat másolatért, aztán haza. Aztán hívtak a munkahelyemről, hogy a bérszámfejtéshez kell még egy igazolást bevinnem, úgyohgy irány vissza Gödöllő. Onnan be Pest 14. kerülteben családi állapot igazolásért,aztán haza apáért. Aztán apával vissza a 14. kerületbe (ott van az állandó lakcímem), apasági nyilatkozatot tenni. Ééééés kééééééééééész. (Bár nem adták oda mert iktatni kell, pénteken lenne meg, de az Május 1. úgyhogy hétfő... Na addig Nórika bent marad! :lol: Remélem, én szóltam neki hogy még nem szabad jönni.)
Aztán gyógyszertár, meg posta. Egész nap úton voltam. :?
Egyszer azt hittem beindul a szülés, mert olyan erősen begörcsölt a hasam hogy azt már lehet fájásnak nevezni!!

Apa beteg lett, :( :( tiszta lázas, gyógyszer ugyan leviszi, de visszamegy neki,sztem nem volt már jó a husi amit megevett este, annak ellenére hogy szóltam hogy nem kéne.

Amúgy hallottátok a TV-ben, hogy lehet, hogy ebből a sertés influenzából világ járvány lesz? Én komolyan megőrülök, ha bejön Magyarországra és emiatt látogatási tilalom lesz a kórházban. :evil: Én nem szülök apa nélkül, és nem tudná ő sem feldolgozni azt ha nem lehetne ott a lánya születésénél.....

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi az még csak hagyján ha látogatási tilalom lesz, a többi következményről ne is beszéljünk... :?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Harhaj: az Imrében egyáltalán nem kötelező a beöntés. Mondjuk én kértem.

Kép
Kép
tinu
 
 


Köszi lányok,de ez nem az szerintem. :( Lehet,hogy nem is Csepelen volt? Anita,Te tetted fel,hogy nagyon szép ágyneműk,falvédők stb.vannak a boltban.Ha valaki ránézett,talán emlékszik rá,ilyen foltvarrásos cuccok is voltak.Bocsi,hogy ilyen kérésekkel zaklatlak Titeket!
Eszter,köszi kérdésed,de én sem tudom,hogy vagyok.Állandó készenlétben,hogy mikor kell menni,kicsit ki vannak már az idegeim,pláne,hogy a lányokról is gondoskodnom kell,minden pillanatukról,hogy nehogy rohannom kelljen és ők meg itt vannak. A férjemnek dolgoznia kell,de próbál mindig készenlétben lenni.
Még nem szeretnék szülni,de ezt nem én döntöm el,félek is,mert holnap jön a hidegfront és nekem az nagyon számít.Picit "ott" olyan ,mintha csípnék,ami szintén nagyon rossz,hiszen már semmi védettségem nincs,se dugó,se zárt méhszáj. Hát,ennyi ....

Kép
f.ancsi
 
 


Nem lehet körömlakk műtétnél????? Még átlátszó sem???????
Lábon maradhat a francia lakk sztetek, vagy az is tilos?
Miket tud meg az ember lánya... :lol: :lol:
És a műkörmökkel ilyenkor mit csinálhatnak, ha még a lakk is tilos? Esztó, lehet, hogy bebukod a körmöst. :? :(

Kép
mozza
 
 


http://www.szekostudio.hu/ Fancsi ez volt az??
http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=11885080
Ne izgulj,Lóci még jól el van odabenn.Én nem bánnám ha Hanna kibújna a héten.
Ezek vannak lementve ilyen oldalak,de ha egyik sem ez,akkor keresek még holnap neked.
Most alszom,vagyis remélem fogok.Tegnap izgultam Grétiért,ma meg mindenem fáj.Érdekes lesz,
Kutyafüle,Mozza nektek fájásos,magzat víz elfolyós éjszakát kívánok!
A többieknek meg szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Drukkoljatok csajok, éjfél után elvileg a mi napunk jön....Pocakcsajszim remélem nem lustizik tovább!
Istenem, de szeretném, ha kibújna már és megpuszilgathatnám a hegyes kis tappancsait, amikkel a bordáimat szedi szét.
léccccccccccccccciiiiléccccccccccccciiiiiiiiléccccccccccccccciiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

Kép
mozza
 
 


Anita!
Ennél jobbat nem is kívánhatnál!!!!! :lol: Remélem bejön! :D
Te meg nagyon jól bírod, tartsd bent Hannát, ameddig tudod, és Grétizz ezerrel még kórház előtt!!!!!

Kép
mozza
 
 


Mozza
körmös :twisted:
hát csak nem kezdik majd el leáztatni a porcelán körmeimet :)
most lehet hülyeséget írok, de asszem az a lényeg, hogy a köröm színe látható legyen, mert abból tudnak következtetni vmire ha baj lenne. Kvázi gondolom a francia manikűr nem gáz.
De lehet baromságot írtam :)

megy a drukkk!!!!!!!!!!!!!!!!

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: