Új privát üzeneted érkezett!

Monic,
hát a sírást a férjem sem viseli, még most sem. Főleg, ha ő okoz valamit Lilinek, ami persze óhatatlanul előfordul, akkor rögtön mondja, hogy hagyja már abba, ahelyett, hogy annyit mondana, bocs, nem akartam.

Képzeljétek, mire hazajöttünk itt találtunk egy kutyát a ház előtt. Itt kolbászolt egész nap, aztán állítólag elütötte egy autó, és a barátnőm kocsija alá szaladt, ami itt parkol a ház előtt. A szomszéd gyerekek kiszedték, betakarták, adtak neki enni-inni. Mi meg próbáltunk állatorvost, vagy menhelyet, vagy bármit keríteni, és képzeljétek, nem sikerül. Állatorvos nem jön érte, mert mit csinál vele, ha meg elaltatja, és véletlen van gazdája, akkor gondja van belőle..., bevittük volna Kecskemétre, de kecskeméti gyepmesteri nem fogad lajosmizsei kutyát... Egy kecskeméti menhely elnökéhez eljutottam véletlenül, ő legalább próbált intézkedni, de nem sikerült neki sem. Aztán abban maradtunk, ha reggelig kibírja a kutyus, akkor hívjam újra őket, és kerítenek orvost, aztán befogaják, csak be kell vinnünk. Szóval remélem kibírja. Elvileg fent van a feje, tartja, meg is fordult, de a lába valószínűleg eltört. Adtunk neki tejet, 3 adagot megivott.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Moncsi én is natur adom a teát Olcsinak. Nem izesitem, de ő elfogadja nem a kedvence, de néha elég sokat is iszik belőle. Mindennap főzök neki frisset. Ünnepi gyerek vagyok hát, meg a munka hőse :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és ez nem vicc, megrögzött munkamániás, de tényleg.

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,

én is frissen adom neki minden nap. De utálja.

Jó csapat vagyunk akkor, Katát a Mikulás hozta, Dita karácsonyi,Bumi Valentin napi, te a munka hőse vagy, én pedig márciusi forradalmár :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

Linácska, mi lett a kutyussal? Nagyon rendik vagytok, hogy vigyáztok rá és ennyit intézkedtetek érte. Remélem, hogy megműtik a lábát, nehogy rosszul forrjon össze!

Zsuzska, jó koncertezést, kellemes szülinapot előre is!:)))
Olivér hisztizett? Biztos fog még, tehát jobb ha a párod megszokja.
Vendég
 


Sziasztok!

MARA
Irigyellek, olyan ügyi vagy, nekem abszolút nincs kézügyességem. Valszeg türelmem nincs hozzá. De tényleg olyan béna vagyok, nem is tudom hogy lesz majd Bogyival, mire fogom én tanítani csórikámat! :roll:

SUSKA
te aztán nem vagy semmi " addig sem kell főznöm "
Valld be direkt csináltad hogy ne kelljen a tűzhely mellett állnod! :wink: :lol:

Ezt a taktikát nekem is be kéne vezetni.

Amúgy eszembe jutott hogy amikor szarban vagyunk apával én akkor is szoktam kaját csinálni csak nem teszem elé. A szobából hallom mindig hogy emelgeti a fedőt és akkor kinézek. Tök ijedt fejet szokott vágni mint akit rajtakapnak. Aztán megkérdezi hogy ehetek vagy rendeljek egy pizzát!
Tök meg szoktam ám ilyenkor sajnálni.

Ma pl. nagyon szerelmes vagyok. Ágyba kaptam a reggelit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt az oldalt fel is jegyzem magamnak, hogy vissza tudjam nézni mert mostanában nem volt és nem is lesz ilyen sztem egyhamar!

MONIC
Ha nem is mindnek de enyémnek, Suska férjének meg a tiédnek 1000 % ! :lol:

LINA
Szegény kutyus. Mi lett vele? Kibírta az éjszakát?
Pont ma reggel néztem ausztrál erdőtüzekről egy kisfilmet, édi kis állatokat mentettek meg. Kis koalákat többekközt. Hát meg lehet őket zabálni.
Imádom az állatokat, és nem bírom nézni és hallani ha kínozzák őket, vagy valami baj éri őket és nem segítenek rajtuk. Olyan szomorú, hisz ők olyanok mint a gyerekek magatehetetlenek nélkülünk! :cry:

Ja enyim apusom pünkösdi gyerek vót! :lol: :lol: :lol: Ha már az ünnepeknél járunk! 8) A családban másra nem emléxem hogy vmi ünnepen született volna, csak én lehetek ilyen szerencsétlen. :evil:
Bár nővéremnek sem lehetett könnyű, mert aug 31-én született és általában aznap volt évnyitó régebben. Biztos jól elcseszte a szülinapját az iskolakezdés!

dita75
 
 


Dituli, már kevesebb mint 7 hónap van és bogyóka megszületik? Hogy repül az idő!!!

Képzeljétek, azt álmodtam, hogy aranyos kislánykám született. Végre lányt szültem álmomban, eddig csak fiú volt. Nem csoda, ha az ember babával álmodik, máson sem jár az eszem az utóbbi 1,5 évben:)
Vendég
 


Sziasztok!
Még mindig ügyesen osztódnak az embrikéink. :)
Holnap 11 körül kell telefonálnom, hogy mi újság.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Gratula Bumi! Ügyesek nagyon a picúrok!!! Csak így tovább!!!!++++++++++++++++++++++++++++
Vendég
 


Twist!
te meg csak tapaszt a bébiket! Hány nappal vagy beülti után?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi, most vagyok az ET + 6. napon. Ma jobban vagyok szerencsére.

Ma szuper sétát tettünk a kutyikkal. Fotóztam egy cuki pillangót!:)
Kép
Vendég
 


Dita
Szerintem legyen ünnep a mai nap :lol: Intézkedj!

Mindenki
A párom azért nem akarja a lombikot, mert fél az ikrektől, de mondtam, hogy bárhogy leehtnek ikrek. Spermavizsgálatra is ő mondta, hogy elmegy, nem én kértem. Inszembe is benne van.
Úgyhogy inszem

Twist
Igazábó azért akart az új doki hsg-t, mert a zárójelentésemet az van, hogy jobb petevezető eltávolítva, a hsg-s papíromon, ami másfél éve volt az van, hogy mindkét petevezető átjárható. Szóval itt egy kis turpisság van. Mindegy elmegyek, hátha eldugultam.

Mara
Szépek a láncok. Most ismét türelmes vagyok. Remélem marad is, amíg beköltözi a kicsi gyermek a pocimba.

Linácska
Kutyuska hogy van?

Mindjárt jön a család köszönteni a gyermeket.

Ma ebédnél a tesó neve volt a téma. Bence javaslata, ha fiú: Bence, ha lány: petra. A keresztanyját hívják Petrának, ezért az nem lesz.

timejka
 
 


Kutyu kapott enni-inni, ma már elmászkált, de mindig visszajön. Úgy néz ki, hogy csak az egyik lábával lett valami, de 3 lábon elég jól elközlekedik. Az állatorvos szerint, ha csak ennyi, akkor az néhány nap alatt annyira helyre jön, hogy valószínű el is fog menni.
Megegyeztünk, hogy mondjuk még 2 napig kap kaját, meg tejet (jót tesz a csontoknak), de ha nem megy el, onnantól nem etetjük, hogy ne ragadjon itt. Sajnálom szegényt, de főleg most babásan nem fogok kockáztatni. Ha meg nem megy el, akkor bejelentjük az önkormányzatnak, hogy oldják meg.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Timejka, boldog 7. szülinapot Bencének!!!!:-)))))
Kép

Linácska, de jó, hogy jobban vagy a blöki!:)))
Esetleg feltehetnél hirdetést a net-re, hogy hátha valaki eljönne érte és befogadná.
Vendég
 


Twist,
őszintén szólva nem szeretnék nagyon foglalkozni a témával. Nálunk százával vannak kóborkutyák, ugyan ki jönne el épp egy törött lábú kutyuért, ki fogadná be, mikor nagyjából mindenkinek van kutyája.
Az állatorovosnak van igaza, hogy az önkormányzatnak lenne a feladata, hogy összeírja a kutyákat, megoldja a kutyaazonosítást, és a kóborkutyákat akkor már el lehetne tüntetni a városból. Komolyan, ha sétálni akarok Lilivel, akkor beülünk az autóba, bemegyünk Kecskemétre (20km), és sétálunk. Ide még a sarki boltba sem megyek autó nélkül.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Csajok, kismamák és anyukák, tudtok nekem tanácsot adni?

Inszem után vagyok, 7.nap. azt mondták, hogy a 14.napon teszteljek. szerintetek, kellene már lenni vmi jelnek, hogy terhes vagyok? ¨

és a 3 millió kiskatonaszám, amit visszakaptam mekkora esélyre ad reményt?

köszi a válaszokat!


BUMI :D ,
felfedeztelek és itt is drukkolok!!!!!!!
dina34
 
 


Javítok:
semen volumen 3 ml
spermium koncentrácio M/ml.......28

ezek után, mi a véleményetek?
dina34
 
 


DINA
Ne keress tüneteket, én 10 hetes vagyok és még nem igazán éreztem semmi különöset. Az elején feszült a cicim, de csak a 12. nap környékén, aztán egyre jobban, de pár hete már ez is megszűnt.

Az esélyeket sem érdemes latolgatni.
Nem tudom mióta olvasgatsz bennünket, de sok itteni lánynak a legesélytelenebb ciklusban jött össze a baba. Maradj nyugodt, pihizz sokat, egyél finomakat, gondolok itt egészséges kajákra: gyümi, zöldség, sok vitamin és sok folyadék.
Egy hét múlva pedig várunk a + teszttel.

Drukkolunk!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++ :wink:

LINACSKA
Legalább megmaradt a kutyus.
Remélem lesz gazdija, régi vagy egy új normális állatszerető.

BUMI
Nagyon ügyik a babákok, csak így tovább! +++++++++++++++

TIMEJKA
Az én esetemet nézve sztem nem árt még egy hsg ha inszemezni akartok.
Én nem vettem észre a gyulladást, sem az enyém sem a dokim eszében nem fordult meg hogy "eldugultam" mindkettőnket meglepetésként ért a dolog.

dita75
 
 


Ja nem is dicsekszem:

Holnap élőben fogom látni Boni Zsigijét és Nemo Rékáját bibibibbibibi :P :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

dita75
 
 


Megjöttem!!! :lol: :lol: :lol:

Ditus!
Hogyhogy találkoztok? De jó neked.

Én meg megyek fodrászhoz. A körmömet tegnap megcsináltattam. Tök jó lett. Holnap estére olyan szép leszek, hogy tátva marad az uram szája.

Csajok!
Peteéréskor lehetett érzékeny a cicim? Mondjuk nagyjából azóta is fáj. Ilyenkor mi van? Így maradok fájósan? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita
Amikor elkezdek gondolkodni a hsg-n, hogy érdemes-e, mindig Te jutsz eszembe, a Te eseted és akkor azt mondom, hogy igen kell a a hsg. De jó neked, hogy találkozol velük.

Bikfy
Naggyon szép leszel biztos!

Linácska
Neked most a baba fontos nem a kutya, ez így igaz. Majd csak elmegy a kutyus, ha nem kap kaját.

Twist
Köszönjük szépen!

timejka
 
 


Sziasztok!
Kérem továbbra is a drukkokat. Holnap 12-re kell mennem. Még mind osztódik, de 1-2 már belassult. Nagyon izgulok, hogy minden okés legyen.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi
Drukkkkkkkkkkkkkkkkkk++++++++++++++++++++++++ Minden okés lesz

timejka
 
 


Timejka!
A lombiknál is lehet azt kérni, hogy csak 1 embrikét ültessenek vissza, így el tudnátok kerülni az ikerterhességet.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi
Biztos nem lombikozunk, sőt az inszem is kérdésessé vált, ugyanis főnököm felszámolja a céget. Kb. 1 hónapig 4 órába fogok csak dolgozni, amíg a felszámolásnak nem lesz vége, utána meg fogalmam sincs mi lesz. Mai helyzetbe nem könnyű melót keresni, úgyhogy nem tudom hogy lesz most tesó projekt. Páromat ismerve azt fogja mondani, hogy most nem kell kistesó. Majd meglátjuk.

timejka
 
 


Timejka,
hát akkor most még inkább kellene a kistesó, hogy pár évre meg legyen oldva a munkahely hiánya.
Kutyu elment, reggel még a párom alig tudott kiállni tőle, hogy ne menjen a kocsi alá (nem tanul a lelkem...), de mire én mentem, már nem volt itt.

Bumi,
mennek a drukkok, biztos ügyesek lesznek embrikék.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska
Én is így gondolom. Most inszemekre biztos nem lesz pénzünk. Majd meglátom.

timejka
 
 


Timejka,

sajnálom, hogy megszűnik a munkahelyed :cry: :cry: Tényleg most kellene gyorsan babásnak lenned.

Bumi

további drukk az embrikéknek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


DITA,
köszi a választ és gratulálok! :lol:
(sajnos éjjel és ma napközben párszor éreztem menzihez hasonló tüneteket :(
dina34
 
 


Bumika, drukk ezerrel holnapra!!!!!!

Linácska, megértelek különben, mert nálunk is hetente raknak ki újabb kóborkutyákat és nem tudok sétáltatni elmenni nyugodtan. Megtámadnak, kergetnek. Babakocsival szoktam sétálni egy páran, hát nagyon bártak!
Múltkor is úgy voltunk kutyát sétáltatni, hogy nem nagyon távolodtam el a háztól, hogy haza tudjak futni, ha kerget egy kóborkutya. Mert már volt, hogy egy fekete loncsos kutya kergetett minket és futottam hazáig. Sőt, máskor meg egy bedühödött kutya indult utánunk egy kertből, ahol nem zárták be a kaput. Úgy üvöltöttük ki a gazdát, hogy a kutya meg akar támadni, fogja már meg!!!! Itt is kocsival megyek mindenhova, ott védve vagyok.

Timejka, nem mondod, hogy megszűnik a munkahelyed!:((((( Basszus!

Ma dolgoztam először a nagy pihi után. Egész nap feszült a hasam, nem esik jól ülni. Fel is puffadtam, mint Puff Asszony!!!
Vendég
 


Monic
Én nem adom fel a baba dolgot, csak most valahogy jobban idegesít a főnököm, ugyani rosszinduló tüdúdaganata van és nagyon szarul van, ezért számolja fel a céget.
Majd meglátjuk mi lesz, persze szeretnék mindenképpen bébit, szerdán megyek a dokihoz és megbeszéljük, hogyan tovaább

timejka
 
 


Rólam röviden: ma van az 1.cn, úgyhogy a doki jól kalkulálta ki a 30-ai puregon-kezdést. Lányok: aki merional után használt puregont, annál hogy alakultak a tüszők. Csak hogy mire számítsak. A doki azt mondta, hogy még lehet hogy a merionalomat is be kell szúrni, ami megmaradt. Majd meglátjuk.

timejka: Nagyon sajnálom a melódat. A párod miért fél ennyire az ikrektől? Lehet hogy már kérdeztük, de nem emlékszem rá. Tudom, hogy a válság közepén nem jó egyszerre két gyerek, de csak meg tudnátok oldani valahogy nem? Szerintem egyébként inszemnél is meg van az ikrek esélye, mert ha elég sok tüsződ van, akkor nem lehet tudni hogy mennyi termékenyül meg.



vicky79
 
 


Ez volt az 1400-dik hozzászólásom. Már ilyen régóta írok? Anyám...



vicky79
 
 


Timejka sajnál a munkahelyed, tényleg most kéne a babaprojekt.

Twist, mizu hogy vagy???

Kép
pgsuska
 
 


Sziazstok!

VIus nem jött a hírekkel? vagy csak én siklottam át felette? :oops:

Timejka ú sajnálom a helyzetetek.. jó lenne ha égi áldás szállna rátok!kíváncsi vagyok most mi lesz az eredménye...

Lina ennyi kutya? én elköltöznék... :oops: alapból "félek" a nagyobb ráadásul kóbor kutyáktól.. emiatt mindennap gyomorgörcsöm lenne...

örülök,hogy kutyu jól van, és hogy továbbállt...

Suska de jó lesz a Pénteketek!

Dina nem feladni! mensis fájogatás nem mindig mensi jel! nmyugiiiiiiiii!

Mara nagyon ügyes vagy! örülök, hogy rákszűrésed rendben van!

szia Bikfy :lol: Pénteken lehet ráérek este csevegni, hacsak apénak nem lesz sürgős játszhatnéka!

Bumi nagyon drukkolok!!!!!! ügyesen!

twist puff Aszony? :lol:

Kata drága ha olvasod.. ma kell menned? ölellek!

Dy puszi meg mindenkinek :lol:
Vendég
 


Boni,
azért elköltözni nem olyan egyszerű, meg szeretünk is itt lakni. Szerintem a kutyák fele nem kóbor amúgy, csak itt tőlünk kintebb olyan 1 km-re van a romatelep, és onnan mászkálnak el, aztán hazamennek. Valamikor tavaly az önkormányzat bejelentette, hogy összeszedi a kóbor állatokat, kevesebb is lett jóval.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Vicky
Nem akar három gyereket.

Amikor mondtam a páromnak, hogy nem lesz melóm, az volt az első mondata, hogy semm gond, akkor ki tud menni Olaszba dolgozni. Nem kaptam majdnem szívinfarktust. Eddig még nem mondta, hogy akkor nem kell gyerek. Amikor a Bencével terhes lettem hivatalos munkahelyem nem volt, csak szezon és szeptembertől, amikor bezárt a büfé, akkortól már nem is dolgoztam, vártam ici-pici Bencém megszületését. Remélem most sikerül majd, elvégre több időnk lesz összebújni. ez az egy előnye van, aztán semmi, mert a hitelünk ott van, fizetni kell.

timejka
 
 


Timejka,
figyeld meg, amennyire a párod nem akar ikreket, annyit foglalkozik vele, hogy majd spontán összehozza... tudod, a Titok :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska
Nem is tudom mi lenne, ha tényleg összehozná.

timejka
 
 


Timejka,
gondolom nem bánnád, ha meg kellene tapasztalnod, mi lenne akkor... :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok

UH:
Balban semmi... Jobb oldal: 13*12 8,7*7,5
Ma is, holnap is 75 gonal. Csütörtök kontroll.. Talán szombat és hétfő inszem...
Ez van mindig.. Örülök, hogy nem lesz több inszem. És én még azt hittem, mivel elvileg nem velem van gond, hogy ontani fogom a tüszőket..

KépKép
yadine81
 
 


Yadine
Ebből is lehet bébi, nem?

Viszont történnek jó dolgok is. Felvették az édes kicsi fiamat abba a sliba és osztályba ahová szerettük volna. Hurrrrá!!!!! Aztán majd jön a rosszabbik része, megvan a lista, hogy miket kell venni, nem kevés, és még a tankönyvek, melegítő. Atya Úristen

timejka
 
 


Sziasztok!!!!!


Mindenkitől Bocsánatot kérek hogy nem jöttem de sajna bántja a kicsi a nagyot szenvedek a fogammal meg nem is volt kedvem gép elé ülni!!!!!

Bumi remélem minden rendben van és sikerült minden!!!++++++

Twist sok tapasz!+++++

Dina ne keress még olyan korán tüneteket!!!

Dita mizujs ???

Bikfy hogy haladsz a hizó kúrával?
Gyere adok egy kicsit.
Épp valamelyik nap számoltam hogy másfél év alatt eddig 40kgt híztam....


Timejka Sajnálom hogy megszűnik a munkahelyed
Bencének Útólag is Boldog születésnapot!!

Linácska remélem veletek is minden ok!!!

Katának sok sok erőt és nagy ölelést küldök.

Babás ancik remélem jól vagytok és szépen nővögettek!!!

Dy mizújs veled?

Yadine remélem minden oké lesz és sikeres lesz!!!
Rólam annyit hogy voltam vizsgálaton 05 11.én megyek uhra és vérvételre minden oké 05 19.én ismét vizsgálat meg rákszűrés. Itt nálunk csak a védőnőhöz fogok Járni minden Pécsen csinálna k azt mondta dokim.Utrogestant 12.hét után fokozatosan elvonom a szervezetemtől.
Itt Voltam védőnőmnél és persze volt cukor a vizeletemben igy szigorúan ásványvíz és oda figyelek mit eszek. Röviden ennyi rólam.

Akit véletlen kihagytam attól elnézést kérek

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Jó hosszú lett!!!!!
de ez már kijárt!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Gratula Bencének a sikeres felvételihez!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


na sehol senki?????

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius,
most UH nem is volt?

Én holnap reggel megyek, már úgy várom!!!

Yadine,
egy tüsző a tökéletes babajelölt. Nekem így lett Levi :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska most nem volt uh csak manuális vizsgálat.
De már allig várom hogy legyen uh mert már tök régen voltam és öszintén meg mondom aggódom azért!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Linácska
lehet, hgoy be lennék tojva, ha megtudnám, hgoy esetleg ikrek lennének, de nem dőlne össze a világ.

timejka
 
 


Köszi Lányok a bíztatást, pont rád gondoltam Linácska, hogy nektek sikerült! Biztos hatalmas élmény lesz az ultrahang!!

Vius,
mitől szaladt fel ennyi kg? Ha a vércukorszinted megfelelő, akkor a vizeletben kimutatható cukker miatt nem kell aggódni!

Timejka,
gratula a felvételihez! Gondolom, hogy egy vagyon a beiskolázás! Ráadásul a kicsik hamar kinőnek mindent!
Sajnálom én is a munkahelyedet. Néha a mi helyzetünk is elég aggasztó. Mindketten dolgozunk, és a hónap végére szó szerint egy fillérünk sem marad. És nem azért, mert költekezünk. Szóval, majd jól ránkszáll a gyerekjóléti.. :lol:

KépKép
yadine81
 
 


El sem hiszem... ez egy..ez egy... LAPTETŰŰŰŰŰ!?! :lol:

KépKép
yadine81
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: