Na itt vgyok en is
Most ertem haza mert a korhaztol gyalogoltam meg bementem 1-2uzletbe
Hat csajok van egy 18mm-es tuszocskem
gaz a bal oldalon ami nem a legjobban atjarhato
de legalabb van es azt sem biztos,hogy nem fel at rajta a peti
A semminel ez is jobb eredmeny
A noci mondta,hogy ma vgy holnap fog pem lenni
mondtam neki,hogy tudom
szerintem ma este holnapra mar nem lesz ilyen eros az lh-m bar ma meg nem lottem el csak tegnap
meg nemsoka megint lovok egyet
A vereredmenyem pedig:
LH 9.2
E2 525.3
PGN 0.41
Ezeket meg nekem is megkell nezni melyik jo melyik nem de allitolag azt mutatja,hogy ebbol lesz peteeres
es,hogy meg nem tortent meg az ovulacio
Apacskanak irtam most vegeztem irja na hogy ment?Mondom jol van egy petim a bal oldalon
Apa kerdesei erre....csak hogy lassatok mennyire fingja sincs meg mindig a dolgokhoz
:
1.Azzal az egy petevel is akkor ok csinalhatnak lombikot ugye?
2.Meg tudjak mondani,hogy ez jo minosegu-e?
Vgy,hogy van-e meg egyaltalan tobb petem?(ezt ugy gondolja,hogy a jovore nezve
)
3.A jobb oldalamnak akkor teljesen annyi vegleg vgy ez csak reszleges es lehet csak ebben a honapban nincs ott?(ezt arra irta,hogy irtam a bal oldalon van a tuszom
)
Eloszor is megirtam neki minden honapban 1tuszo erik normalis esetben
Aztan a masik doki ugye aszonta nem stimuz ha nem olyan az fsh-em kovi honapban de azzal a havi egy petevel is mehetunk tovabb csakhat akkor egy eselyunk van
De mondom bizzunk benne hogy lejebb megy es stimuzhatnak jo esetben 4-et oruljunk ha osszeszednek
Meg megirtam neki nem tudjak megmondani igy hogy milyen minosegu majd csaj ha levettek de akkor is lehet megtermekenyitik es nem no tovabb...nem osztodik ugyhogy mondom semmi nem biztos sajnos ez nem igy mukodik
Na meg azt is irtam neki,hogy ez a tuszo ma vgy holnap erik ami azt jelenti ha ma egyuttleszunk akar ingyen is osszehozhat egyet
Aztan irtam neki tudom,hogy elfoglalt es melo van majd beszelunk kesobb
Gyerekek lehet,hogy tenyleg lesz lombikom meg koltozes elott
izgi ngyon
Mindenesetre en most ennek a bal oldali petinek adnek eselyt bar tudom nem a jo oldalon van de hatha
Itt is megkerdeztem az arakat haat 1.4millio
de meg mindig olcsobb mint az usaban 2.2millio
bar majd azert megakarom neki emliteni,hogy otthon 5lombik ingye van
mert en pl hazatudok menni oneki meg csak azon a bizonyos napon kell ottlegyen meg mindig olcsobb a repjegy
csakhat otthon lassan mennek a dolgok
mire bejelentkeznek akkor ugye o kulfoldi
szal lehet bonyolultabb
na mind1
Csorikam tegnap 8:30kor csorgott a teloja a fonoke hivta valami ngy gaz van mar megint es egesz nap a telefonon logott
este meg vacsizni se tudtunk elmenni mert ult a telefonon szo szerint egesz nap
igy fel 10utan mar nem vartam arra hogy hatha befejezi a beszelgetest hanem lementem a bolba bevasaroltam es megcsinaltam neki a vacsit...igen am de annyi ideje se volt,hogy leuljon megenni
pipa voltam nem ra hanem a cegnel az emberekre...wazze ezek nem gondoljak,hogy enni is kell??!?!!?1?!
10utan egyszer leult,hogy elkezd enni de megint csorgott a teloja
ugyhogy fel 12volt mire vacsizott
meg jo,hogy ilyen hideg tesztat evett amit egy szoszba martogatsz mert a fott kaja mar gondolhatjatok milyen lett volna