Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kata, lehet Hozzád menni varrótanfolyamra?Kép Nagyon szuper lett az ágyneműhuzat, nem csoda, hogy Dodó hurcolja.Kép

A talira sajnos nem tudunk menni, mert az unokatestvérem elsőáldozására leszünk hivatalosak. Úúúúúúúúgy sajnálom.Kép De majd a legközelebbire megyünk!Kép

Vannak itt a számítógép terén okos emberek, ezért kérdezek. Miért van az, hogyha egy konkrét szöveget elkezdek írni wordben, két sor után kiírja, hogy nincs elég memória, leokézom, ismét kiírja és nem lehet lelőni csak ctrl+alt+dellel. Ha más szöveget írok, akkor okés a dolog, megy minden rendben. Mit lehet ilyenkor csinálni?

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

KataKép
Gondoltam én, hogy csak viccnek szántadKépKép Ditta hallod eztKép Kép De egyszer hátha nem fog viccelniKép

EmeseKép
A talira majd mi elviszünk, arra ne legyen gondod! Hozzánk beférsz ÁdivalKép

LányokKép
Apa kérdezi, hogy Ő is maradhat a talin, vagy haza kell mennieKép Mert ő imád haverkodniKép

PankaKép
Azt kérdezi tőled Gáborom, hogy mihez kell milyen mennyiségben az OSB lap? Építész a lelkem, és hátha tud segíteni olcsóbb helyet mondaniKép

DodusKép
Akkor nem találkozunk??

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

DodusKép
Olyan kár, hogy nem tudtok jönni, már a múltkori talin sem voltatokKépKép Gyorsan kell majd szervezni egy újabb talit, amire ti is tudtok jönni.Kép
Számítógép nekem is szokott ilyet csinálni, de még nem jöttem rá, hogy mi az oka.
Tényleg, a párnákkal hogy állsz? Sikerült csinálni?

KodaKép
A nagytalik mindig babás-mamás-papás talik szoktak lenni.Kép Jól szokták érezni magukat a férjek is.
OSB lapról írok magánban, nem untatom vele a többieket.Kép

Puszi, Panka

panka

Panka, hát még én hogy sajnálom.Kép Az OSB lapok ára az idén nagyon megugrott, szinte a tavalyi ár duplájára. Még szerencse, hogy mi tavaly megépítettük belőle a szerszámost.Kép Majd írok magánba is róla!

Koda, hát így nem fogunk találkozni. Pedig biztos szalvéták is elő fognak kerülni a talin.Kép Párod nyugodtan maradjon, mert tuti jól fogja érezni magát.

Ez a word az agyamra megy. Honnan tudja, hogy mindig ugyanazt a szöveget próbálom beírni??? Brrr.

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Koda!

Ha holnap mennék a keretekért az jó lenne neked. Mert a ma azért nem jó mert fodrászhoz megyek. már nagyon rám fér.

Emese!

Holnap jó lenne ha elvinném a bébikompot?

Zsua
zsua1

Lányok!

Dominik is volt fodrásznál. Itt az eredmény:

Kép
zsua1

Kata!
Bocsi a félreértésért! Kép Ágynemű csúcsszuper, jó alvást kívánok benne!

Koda!
Köszönöm előre is, hogy elvisztek minket! Majd valahogy igyekszem meghálálni. Kép

Dodus! (majdnem Dudus-t írtam)Kép
Tali Kép

Zsua!
Domi haja aranyos!
Szólj ide, mielőtt jössz holnap, elvileg itthon vagyunk, majd összekészítem a járókát.

MSE

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Panka!
Kár volt izgulnod, mert tényleg nagyon fini volt. Igaz nem tettem bele az összes lisztet mert túl sűrűnek találtam, de legközelebb megpróbálom mindet, mert a végén láttam, hogy belement volna.Kép

Magdi!
Köszi!Kép

Dodus!
Azért annyira jó nem vagyok, de ha gondolod, nyugodtan...Kép
Úgy sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira, hiszen az utóbbin sem voltatok.Kép

Koda, Ditta, Emese!
Én azért szántam viccnek, mert azt hittem Ti is annak szántátok. Bár gondolom Ditta biztos nem viccből ajánlotta fel, hogy menjünk.
Nem is rajtam múlna a dolog, hisz Dodóval ráérünk, de: hátul Koda és Emese + 2 gyerek. Az rögtön két gyerekülés és Ti már nem igazán férnétek el. Gyerekülés nélkül pedig marha nagy felelőtlenségnek tartom a kocsikázást.
Ugye így már megértitek?Kép

Koda!
Remélem apás buli lesz, mert ha nem akkor inkább kihagyjuk ezt a talit.Kép Különben az ilyen nagy tali, az szokott lenni. Persze majd a házigazda megmondja.Kép
Viszont ha Krisztina hazajön tervezni kellene, hogy ki mit visz.

Zsua!
Édi az új frizura! És a Tiéd milyen lett? Képet kérünk!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Most gondolkozok, talán mégsem reménytelen ez a tali.Kép Délutánra tervezitek? Mert az elsőáldozás délelőtt lesz, utána ebéd, kis beszélgetés, miegymás. De akkor délután már szabadok leszünk!KépKépKép

Ez a goffri recept engem is érdekel. És főleg az, hogy goffrisütő híján miben lehet még megsütni? Palacsintasütőben? És milyen szósz kell rá?

D.

Ui.: mikor megnyitottam a Társalgót láttam, hogy a Lakóhely szerinti csoportban Dancsi a hozzászóló. Azt hittem Kata középső lánya is jött hozzánk diskurálni.Kép

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!
Az szuper lenne!Kép Végre találkozhatnánk.Kép
Dancsin én is meglepődnék mert elvileg suliban van.Kép Anitám írt ide vagy egy hete, de rajtam kívül a kutya sem szólt hozzá.Kép Igaz csak nekem köszönt, de hát nem szokott netezni nem tudja, hogy itt bárkivel szóba lehet állni, úgyhogy illik mindenkinek köszönni is.Kép
Goffrit nem tudom miben lehetne még sütni. Szerintem palacsintaszütőben nem olyan.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Természesetes ha tudnék számolni, akkor én is tudhatnám, hogy ennyien nem férünk be, de reménykedtem, hogy nem autótok, hanem buszotok van. Kép Kép Kép
A gyereküléssel kapcsolatban teljesen egyetértek, semmilyen találkozó nem éri meg a gyerekek épségét kockáztatni!!!
Én biztos apuka nélkül megyek. Kép

Dodus!
Örülnék, ha találkoznánk, úgyhogy iparkodjatok azzal az elsőáldozással!

Zsua!
Kodát megkérem, hogy ha tud jöjjön át hozzám a gipszekkel, amikor jössz, és akkor nem kell kétfele menned.
Írj, hogy délelőtt, vagy délután akarsz e jönni!

MSE

mse173

Sziasztok

Elnézést kérek mindenkitől aki keresett, irt mailt, nem használom már az ide regisztrált címet régóta Kép
Ami mindig szem előtt van az bbbendi@mailbox.hu.

Bocs mégegyszer.

A telfonszámokat megkaptam, az enyém is ott van, ha valakinek szüksége lenne rám.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Remélem a gyerekeim csak az időjárástól nyügisek, már napok óta nem tudtam benézni, alig tudtam végigolvasni.

Gyöngyöske!
Ez az Éva cipőbolt merre van? Én is Siestát szoktam venni, de valahogy mindig drágábban sikrül csak. Legutóbb 10000-ért. Úgy kell nekem, miért csak a Plázáig mentem.

Ditta!
Nagyon szép a kertetek!

Kata!
A szalámin van pont? A szeletelten, vagy a rúdon?

Májuskosár:
Én is úgy tudtam, ahogy Ditta írta. Pár éve viszont már látok pirosat is. Azt nem lehet véletlenül feleségeknek???
Sajnos én sose kaptam, pedig a férjem miskolci. Amikor a szemére vetettem, kiderült, szegénykém teljesen tájékozatlan, azt se tudta miről van szó. Pedig különben gyakran kapok tőle virágot.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!
A pick-en igen. A szeletelten is és a rúdon is.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Na szóval: Kata, Emese, Koda!KépKép
Én nem vicceltem!!!

Talira én is vinném a páromat, ő is elég társasági ember, hamar megtalálja a közös hangot bárkivel. De én már most izgulok!! Hiszen én olyan ismeretlen ismerős leszek köztetek! Még senkivel sem találkoztam. Szerintem rajtam kívül nem is lesz más ennyire "ismeretlen".

KataKép
Műved nagyon szép! Anno a hugomnak ugyanilyenje volt! Akár egyedül is leugorhatsz a kislánnyal. Most nincs időm kipróbálni a gépen, amit írtál, de majd megpróbálom, igaz így első olvasatra elég kínai...

Holnap délután fél 5-kor lesz a Veronika ovijában az anyák napi ünnepség! Már úgy izgulok, biztos elbőgöm magam...

Na, jó éjt!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!Kép

Emese!
Nem megy ez a fránya cdKép Talán a gépem miatt. Könyvből pedig nem az igazi.

Gyöngyöske!
Vártalak. Jövő héten is dolgozom.

Neva
neva

Neva!
Sajnálom a CD-t, nekem ment rajta.
A setup-ot sikerült feltelepíteni?

Zsua!
Jelentkezz!
MSE

mse173

SziasztokKép

Most csak egy nagyon gyors bejelentkezés Zsuához és Emeséhez!

Nekem jó, ha átmegyek hozzátok Emese. Zsua! Viszem a képeket, csak szóljatok, hogy mikor menjekKép

A többieknek is nemsokára írokKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Kata!
Most jöttem rá, nemcsak szalámit eszünk PICK-et, hanem virslit és parizert is. Hogy én milyen vaksi vagyok, biztos egy csomó pontot kidobtam.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Mindenkinek!!

Jó hétvéget és jó szórakozást Mindenkinek!!!
Mi most indulunk Bogácsra és csak vasárnap jövünk.
Így már csak az Unióban fogok Veletek újra beszélni.
Legyetek jók!

Boldog anyák napját!!!!!Kép
lilien_csenge

Sziasztok Lányok!

Mi is nagyon boldog anyák napját kívánunk minden kedves anyukának, nagymamának, dédnagymamáknak és a leendő anyukáknak is!

Képzeljétek!
Ádi tegnap először ment keresztül a nagyszobán teljesen egyedül, úgy, hogy nem fogtuk a kezét!
Legalább 15 lépést tett meg. Kép

MSE

mse173

Kedves MSE!
Gratula! NAgyon ügyesek vagytok!

Bence pasimmal ma állatos könyvet nézegettünk. Vackor az erdőben. Egy képen volt sima őzike és pöttyös is! A pöttyösre mit mond az én gyeremekem? Túó Udi! Kép

Anyák napjára Nektek kedves Anyák, Kerestmamák, Nagymamák, Leendő Anyák:
Anyák napján

Tavaszodik, kis kertemben
kinyílik a tulipán.
Ragyognak a harmatcseppek
anyák napja hajnalán.

Kinyílott a bazsarózsa,
kék nefelejcs, tulipán,
neked adom anyák napján,
édes-kedves anyukám.
Donászy Magda verse

NApsütéses szép hétvégét mindenkinek!!!

k
kriszta13

Kata Drága!

Megkaptam az sms-t! Jó vonulást!Kép
Sajna ügyünkben még nem történ változás! Bocsi!

Próbáltam infót leszedni a mai buliról /felvonulás/ a boonról, de ....

A mai újságban olvastam, nem is a tegnapiban, hogy a Hősök teréről, a Centrumtól nagy felvonulás lesz. Polgármesteri beszéd, utcabál, Himusz, Öröm óda...
Ennyi!
Valakit tud bővebbet?
k
kriszta13

Sziasztok!

Amit a programról találtam:
21.00 óra "Unióban"-fáklyás felvonulás, karnevál Miskolc belvárosában és a város legnagyobb terén, a Hősök terén. Közreműködnek a város és a megye művészeti csoportjai, a városban élő kisebbségek. Fellép: Bródy János és a MÉZ.
Holnap egész nap EUROMAJÁLIS a Csanyikban
Információ: 512-700 és 317-647

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Lassan indulunk a felvonulásra, de még benézek hátha tud valaki többet. Végülis mi csak a felvonulásra mennénk, valahol csak látjuk majd őket.Kép

Kriszta13!
Ez rossz hír!Kép
Pedig Csaba a hétre ígérte. Ok, tudom van még 2 nap a hétből.Kép

Mi is kívánunk Boldog Anyáknapját minden anyukának!Kép

Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Akkor május 9?
Nem vagyok net közelben ugyhogy a telefonos megszervezést javaslom.Ti itt lebeszélitek és az összekötő továbbítja nekem.A telefon számom:06/20 3891494 .Kik,hányan,(felnőtt,gyerek,férfi ember,)mikor.Én a multkori teliról a kekszeket viszem.Meg egy két sütit sütök.Szalonna sütés,kolbászolás,grill????No és az italok.Pálinka - van.KépÜdítő,esetleg tea(most érik a kakukkfű s lehet egy natur nap gyógyteásKépnos?Szóval ezekre várom a választ.Benézek jövőhéten.De vki hívjon fel légyszí a részletekkel!MINDENKIT SZERETETTEL VÁROK!VASÁRNAP!(MarikaKép )
telian

Sziasztok!

Koda!
Írtam neked a decoupage topicba egy rossz hírt.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Minden édesányának, nagymamának és leendő anyának boldog anyáknapját kívánunk!!!

Zsua, Roland és Dominik

Kép
zsua1

KataKép

Most megpróbálom az utasításaidat végrehajtani!Kép

Szóval a legfrissebb képeim :
[url=babanet.hu/album/main.php?own=1&album=20948]Ide kattints![/url]

Kép

Kép
ditta76

Kata!
Segíts! Amint látod, a link itt van, de amikor rákattintok, nekem nem az album jön be, haenm valami angol szöveg, Error 404 on the web page...
Szóval mostmár feladom...Kép
Pedig mindent úgy csináltam, ahogy leírtad!Kép

Köszi!

Kép

Kép
ditta76

[url=babanet.hu/album/main.php?album=2094&page=4]Szóval ide kattints![/url]

Kép

Kép
ditta76

Erről ennyit... ez se jó...KépKép

Kép

Kép
ditta76

Marika, Anita, BettiKép
Mail ment.

Kép

Kép
ditta76

Talán ígyKép
Ditta új képei

Puszika, Marika
Hriczom

Marika, drága vagy!KépKép

De azért elmondhatnád, mit csináltál! Lehet mailben is! Csak hogy tudjam, hol bénáskodtam!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

SziasztokKép

örülök, hogy ha együttes erővel is, de összehoztátok a képeketKépKép

DittaKép
Nagyon szép családod vanKépKép És nagyon jók a képek is! Imádom nézegetni a fényképeketKép

Akkor én is megmutatnám, hogy mi hogy pihentünk a hétvégén. A képek anyukámék telkén készültek a nyéki-tó mellett.
(KATAKép Ezt most ugord át nyugodtan, te már láttad. Kép )

Velem:
http://babanet.hu/album/albumimages/2350/45834.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/2350/45841.jpg

Apával:
http://babanet.hu/album/albumimages/2350/45833.jpg

Nagyiékkal:
http://babanet.hu/album/albumimages/2350/45843.jpg

Vegyesen: Kép
http://babanet.hu/album/albumimages/2350/45844.jpg

És ezt ettükKép
http://babanet.hu/album/albumimages/2350/45842.jpg

A találkozóhoz:

Akkor mi elvisszük Emesét és Ádit.
Így összesen megyünk öten:
- 3 felnőtt (Emese+én+a férjem Gabi)
- 2 gyerek (Ádi+Maci)

Én tudnám vállalni a pogit és ha igény van rá finom francia vagy krumplisalátát. Illetve viszünk innivalókat is.

Mi szépet kaptatok anyák napjára??? Nekem ez az elsőKép

Szép napot nektekKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Szia Ditta!
Képek Kép
Milyen verset mondott a lánykád anyák napjára?

Koda!
Úgy látom jó volt a hétvége, és mindenki jó kedvű volt. Kaja guszta, remélem híztál Kép!

Találkozóra én sütit nem tudok sütni, de viszek üdítőt és majonézes salátát.

ÜdV:MSE

mse173

Koda, EmeseKép
Dicséretet köszi!Koda, a te képeid is nagyon jók, és én is imádok fotókat nézegetni!
Veronika köszöntője:
"Anyukám, anyukám,
Találd ki,
Hogy az én nagy kincsem
Ugyan ki.
Ki más is lehetne,
Ha nem te,
Ültess hát gyorsan
Az öledbe."

Ezt mondta a kis drágám, nekem meg potyogtak a könnyeim... Virágot kaptam tőle, meg rajzot. Meg apától is egy csokor virágot.

Tali:
Mit szólnátok, ha vinnék valami sósat (pl. szezámmagos-sajtos stangli) és valami édeset? (pl. egy tálca szentistváni süteményt)?

Többiek? Biztos ünnepeltek egész hétvégén!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta!
Vers nagyon ari. Nem csoda, hogy elbőgted magad.

MSE

mse173

Sziasztok!

Neva!
Pénteken kerestelek benn telefonon, de nem voltál, mobilt nem vetted fel, írtam mailt is... Mailben címem, tel.számom megadtam. Mikor vagy benn kedden?

Koda!
Képek szuperek! Marci is nő, mint a gomba!Kép
Éva cipőbolt, a Malév iroda közelében van.

Ditta!
Szép a vers. No és az öledbe ültetted gyorsan a leányzót?? Kép

Pénteken nálunk nagy ünneplés volt, Gyöngy 4 éves lett. A buli szuperul sikerült, ajándékoknak nagyon örült, a hamupipőkés tortájának különösen. No meg a Jázmin babának is. Kép

Május elsején reggel kaptunk május kosarat, majd elmentünk Lázbércre bográcsozni. Nagyon jól éreztük magunkat, a lányok jöttek-mentek, rohangáltak, nagyon élvezték az egész napos szabadlevegőn létet. Napközben nem is aludtak, de ahogy elindultunk hazafelé, a kocsiban mind a ketten elszenderültek. Kép

Anyáknapja reggelén apa elvitte a két lányát virágot vásárolni. Kaptam a tőlük 1-1 csokrot, nagyon aranyosak voltak. Apitól is kaptam egy cserép szarvasagancs-páfrányt.

Gyöngy napok óta azzal "nyúzott", hogy lakkozzam ki a körmét. Sikerült lebeszélnem róla, hogy ő még kislány, óvodába sem való, de megegyeztünk, hogy a szülinapján kilakkozzuk. Ez akkor elfelejtődött, de vasárnap reggel szólt, hogy "anya már 4 éves vagyok, nagylány, kilakkozod a körmöm?" Beadtam a derekam -hisz megígértem-, kilakkoztuk, erre jön Hanga és mutogatja az ujjait. Apival jót kacagtunk rajta. Kép Így két világoskékre lakkozott körmű lányom köszöntött anyáknapján.

Most pedig indulok Hangával sétálni. Már felvette a szandiját, csak még nem tudja becsatolni.Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Ditta!
Bocs, hogy nem jelentkeztem képfelrakás ügyben, de nem netezgettem a hétvégén.
Marha rögösKép, de jó úton járunk arrafelé, hogy újra 3 lányom legyen és ne csak 2.Kép
Viszont látom Marika segített.Kép
Azt is elmondta, hogy mit rontottál el?
Különben nagyon szép családod van! Édesek vagytok mindannyian.Kép
A versen nem csodálom, hogy elbőgted magad.Kép

Gyöngyöske!
Lányok.Kép
Körömlakkozás nálunk is megy. Eszükbe sem jut, ha nem látják, de szombaton én kikentem a lábam, erre jött Dóri, hogy "Dodó is szejetne csillogót a lábája". Lehet nekik nemet mondani?Kép

Lányok!
A vasárnapi talival mi lesz?
Mikorra menjünk?
Csinálunk valami kaját? Krisztina felvetette a szalonnasütést vagy a kolbászos grillt. Mi abban is benne vagyunk.
Én viszek fincsi sajtos pogit. Olyan mint a fornettis. Nagyon fincsi.Kép
Viszont ha kolbászozunk is, akkor más a felállás, mert szerintem ennyi sütiféle akkor nem kell.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Tettem fel az albumba egy pár új fotót a hétvégéről.Kép Szombaton Soroksáron voltunk horgászversenyen ezek ott készültek: 1, 2. Vasárnap a változatosság kedvéért ismét horgászversenyen voltunk Sajószögeden, ez ott készült.

DodusKép
Állítólag már kiválasztották a 4 orvos a Kaálihoz, kíváncsi vagyok, hogy dokibácsink bekerült-e a teambe.
Talira akkor eljöttök, de jó.KépKép
Goffrit sajna sütő nélkül nem lehet megsütni, de a receptet szívesen elküldöm.

ZsuaKép
Holnap találkozunk?

EmeseKép
Ádinak gratula a lépésekhez.Kép Jó korán elkezdte.Kép
Párod miért nem jön a talira?

BettiKép
Hogy tetszett az úszás? Tudod már, hogy jön-e a barátnőd babalátogatóba?

MagdiKép
Milyen volt Bogácson?

Kriszta13Kép
Túó UdiKép

KataKép
Milyen volt a felvonulás?
3 lányKép Remélem sikerülni fog a dolog.Kép
Nézd csak mit találtam neked?Kép

KrisztinaKép
Ha addig még leszel netközelben valami útleírás jó lenne, hogy Kisgyőrön belül merre menjünk, milyen utcát keressünk.

DittaKép
Fotók jókKép

KodaKép
Jól néz ki amit ettetek.Kép

GyöngyöskeKép
Utólag is sok boldog szülinapot kívánunk Gyöngynek.Kép

Forgi, ZsuzsaKép
Jól vagytok? Régen írtatok.

TaliKép
Május 9, vasárnap - Kisgyőr. Mikortól legyen? Valamikor ebéd után?
Talilista:
Koda 2f+2gy: pogi, francia vagy krumplisaláta, innivaló
Emese 1f+1gy: üdítő, majonézes saláta
Ditta 2f+2gy: valami sós (pl. szezámmagos-sajtos stangli) és valami édes (pl. egy tálca szentistváni süteményt)?
Kata 2f+3gy: sajtos pogi
Marika 2f+1gy
Gyöngyöske 2f+2gy
Dodus 2f
Panka 2f+1gy
Krisztina: keksz, süti
Most már csak azt kéne eldönteni, hogy akkor legyen-e valami kolbisütés? Mi benne vagyunk. Mert akkor én viszek füstlit, sajtlit. De ha nem akkor sütök valami sütit.
Többiek? Ki jön még talizni?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!
Ezt a képet most miért is küldted????
Ugye nem mondod, hogy van ilyen formád?

Dodus megadta nekem egy oldal linkjét, ahol nagyon egyszerű módon lehet katicát csinálni gipszből. Nekem már csak mágnes kell az aljára és kész a hűtőmágnes. Dodó gondoskodott róla, hogy legyen egy pár selejt hűtőmágnesünkKépKép, úgyhogy holnap rá is tudom ragasztani.
Itt az eredmény: http://babanet.hu/album/main.php?album=2307&page=2&PHPSESSID=41a6202d542f64861e6 b62eb9321dae5
az utolsó két kép.
Előtte van egy pár hűtőmágnes is. Azok nagyrésze a kecseméti bébis cimkékért kapott kiskecskés mágnes volt.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata, ezeket tényleg az én linkem alapján csináltad? Klasszak lettek. Ügyi vagy! A 3 leányzóhoz drukk!Kép

Tali: még semmi sem biztos, mi függőben maradunk.Kép De azért a címet elkülditek nekem is?

Panka, én megkérdezem a dokibácsinktól, úgyis hamarosan megyek hozzá. Azt a fincsi goffri receptet elküldenéd nekem is? Ha otthon elmondom a páromnak, hogy van egy jó receptem, akkor már ő akar majd egy goffrisütőt venni, így nem olyan lesz, mintha én kérném.Kép Dörzsölt vagyok...

Minden fénykép nagyon jó! Ditta egész jól belejöttél!

Gyöngyöske, Isten éltessen Titeket, szülinapra, névnapra!Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

KataKép
Sajna nincs ilyen formám, de tudom, hogy hol lehet venni.Kép
Nagyon jók a katicáid.

DodusKép
Receptet átküldtem, rajtam ne múljon a goffrisütőd.Kép

Gyorsan reggelizünk és szaladunk tornára. Majd jövök.Kép

Panka

panka

ZsuaKép
Csak nem betegek vagytok, hogy nem voltatok tornán? Remélem csak valami más program jött közbe. Képzeld, csak 4-en voltunk, így nem biztos, hogy nyáron is lesz.Kép Jövőhéten ugye jöttök?
Panka

panka

Panka!
A férjem azért nem jön, mert nem egy nagy társasági ember, és kihasználja az időt még mi távol vagyunk, horgászni fog. Kép

Gyöngyöske!
Gyöngynek utólag is boldog 4. szülinapot kívánunk!
Kép

MSE

mse173

Panka!
Nagyon jól éreztük magunkat! Képeket majd rakok fel! Lili nagyon élvezte a kertet illetve a strandot. Egész nap csak a vízbe akart lenni, és sehogyan sem türte magán az úszógumit illetve az úszómellényt. Az idő is kegyes volt volt hozzánk. A panzió ahol voltunk pont a stranddal szembe van 2 ágyas és zuhanyzós minden szoba.

MAgdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Dodus!
Igen, tényleg az alapján csináltam.Kép

Panka!
Direkt cukkolsz?Kép
Szóval hol lehet venni?????????????????????????????
Anyukám azt mondta, hogy vegyek egyet mert neki is tetszik, de csak akkor fogad el akár egyet is ha megveheti a formát.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?