bettike nekünk másfél év eredménye Gergő és a tesó baba sem akar olyan hamar jönnni ővele kb egy éve próbálkozunk de majd most
:):):):):):):)) talán bizutosan stb
ne add fel van remény mondjuk nálam a korom is hátráltat hiszen ez évben töltöttewm nemrég a 39-et
:):)
edii: ez azért nem így van amiért nem bíztál magadban eléggé azért nem jött még össze mert mindig azt mondtad ráérek stb hidd el a pozitív gondolkodás nagyon sokban segíthet mondjuk én mondom akinek még ez nem igazán jött be de majd most
:):):)):
edii lehet az a baj hogy éjjel nappal csináljátok
:):) azt olvastam valahol hogy ha mindennap csináljátok az a legjobb fogamzásgátló mert a pasiknak a katonája nem tud regenerálódni ha sokat csinálják kell neki kb két nap vagyis próbáljátok meg minden másnap csinálni pé környékén
:):)ja és pé után meg egy darabig ne mert a katonák elzárhatják a petécske útját és emiatt is lehet hogy nem ér be a méhbe és nem tud megtapadni
ezt is itt hallottam a babaneten
melisch ez nem semmi történet de a lényeg hogy most minden rendben van lezártad a múltat ( mert ugye lezártad???) és most már eleget bűnhődtél a gondolataid miatt próbáld mondogatni hogy jó anya lesze stb és hidd el jön a baba
:):)
nekem is volt egy se veled se nélküled kapcsolatom hosszú évekig sok idő kellett hozzá hogy rájöjjek hogy nem ő kell nekem és az interneten kezdtem el ismerkedni nem mondom hogy nem voltak rossz randijaim de a párommal elsőre egy hullámhosszon voltunk és 10 napos internetes beszélgetés után találkoztunk fent én még akkor nem akartam tőle sokat de azóta elválaszthatattlanok vagyunk nagyon szeretjük egymást és biztosan ennek eredménye hogy a sors megajándékozott minket Gergővel
én a múltamat lezártam és imádom a páromat
:) és most már jöhet akistesó is már a lakás is rendeződött helye is van bőven a tesónak vagyis minden renben van az életemmel nem cserélneém el senkivel sem
pedig nagyon sokáig vádoltam magam hogy biztosan miattam nem jön össze körülöttekm mindenki házas gyerekei vannak stb 34 éves voltam mikor megismerkedtem a párommal és örökre tervezünl
:D:D:D:D:D:D:D:D
ja és egyébként piri sehol
:D:D:D:D:D pingvinekkel elment a sarokra
:):):)