Sziasztok!
Mó!
Nagyon szép családod van, elismerésem a 6 gyerkőc neveléséhez!
Áfonyácska!
Remélem, sikerült hamar leráznod a védőnőt, Neked már tényleg nem mondhatott sok újat. Az enyém elég szimpi, és inkább azért tartottak sokáig a megbeszélések, mert én kérdeztem elsőgyerekesként...
Süni!
Nem semmi, hogy eddig dolgoztál! Én már 2 hónapja itthon vagyok, de nagyon hamar elrepült az idő! Remélem, a Te fiad is szépen fog helyezkedni! Bár a dokim szerint még a 36. hét se mérvadó, utána is foroghat bármerre. Érdekes, hogy vannak, akik mindig tudják, melyik testrésze merre van. Erre én nem nagyon tudtam rájönni, amire pl. azt hittem, hogy a feje, arról kiderült, hogy a feneke.
Dita!
Nekem az egyik nagy szerelmem Skorpió volt, és egy kedves barátom is az.
Nem mondom, hogy nincsenek hibáik, de a bikákkal se könnyű az élet... Férjem is az, és most már biztos, hogy a babánk is bika lesz. Amúgy nem nagyon hiszek az asztrológiában, sokkal több múlik szerintem a nevelésen. Az meg főleg kettőtökön múlik!
Remélem, minden rendben volt a dokinál!
Réka nagyon édes, üdv Nemonénak!
Köszi mindenkinek a jókívánságokat, még változatlanul...
Tegnap voltam dokinál, azt mondta, a baba feje már helyezkedik (nem hiába a sok keményedés, terelik szépen lefelé), de még nem lehet megállapítani, hogy átfér-e majd (igazából főleg a fejméret miatt emlegette a császárt). A méhszáj még zárt, úgyhogy hacsak nem jön valami drasztikus front, a következő 2 napban nem fogok szülni. Tovább meg nem szokás jósolni. Amúgy az utolsó mensi alapján számított terminusom május 8., eszerint még mindig van egy hét. (A május 5. a beülti alapján kalkulált dátum.) A dokim pont most fog elutazni vasárnap, és csak 9-én jön haza, de már kijelölte a helyettesét, hétfőn hozzá megyek vizsgálatra. Remélem, szimpi lesz.
Szopipárnát nem vettem, eddig anélkül is kényelmes volt, csak pár napja kezdődött, hogy zsibbad a vállam, fáj a csípőm az oldalfekvéstől. Ezen szerintem a párna se segítene. Meg a leszállt baba feje is nyomja a hólyagomat, és néha lehet, hogy a keményedések miatt ébredek...