Új privát üzeneted érkezett!

Dita
Én se akartam negázni, de kicsűszott. Milyen kegyetlen az élet! Szerintem most kijött rajtam a Kata is, mert azért elég szarul érintett, közbe születtek babák körlettem. Ne is beszélek róla. Tényleg mintha megátkozott volna valaki minket nem? Én is elmegyek veled téli álmot aludni. Tudod Dita, A Titok!!!!

timejka
 
 


Ditus!

Én!!! Kép


Tessék nevetni! A laptetőn ne bánkódj, nekem bármikor jöhet, elég széles a hátam, elbírom. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Nem mentek ti sehova!!! :evil: Majd én feldobom a hangulatot, tudjátok, nekem jót tett a babanetes 3 hetes szabadság, most viszont erőtől duzzadok. És mindent kibírok!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Bikfy
Én is voltam 1-2 nap babanetes szabin. Lehet, hogy holnap én is erőtől duzzadok majd, csak ma, hogy megkaptam az eredményt (ami végülis jó) rossz kedvű lettem, tanácstalan. Holnap már nem leszek ilyen.
Gyere velün Te is :wink:

timejka
 
 


Timejka!
Tessék örülni a jó hormon eredményeknek. Én de sok mindent odaadnék érte. És ne agyalj mindig, csak bízz szüntelenül. Kérj és megkapod! Tudod, A titok! Tessék alkalmazni! :wink:

Ditus!
Ne izgulj semmin, tessék sokat mosolyogni! Tudod hányan irigyelünk most téged? Gondolj erre! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Persze, tudom a Titok! Örülök az eredménynek, de akkor mi van. Lehet, hogy tényleg öreg vagyok már szülni? Egész eddig bíztam, sőt tegnap 12 órakor is bíztam, aztán megjött a bajom 12 óra után.

timejka
 
 


Timejka!

Én velem most nem járnátok jól, ne akarjatok velem egy alomban aluszkálni. Pörgök ezerrel...Nem tudnátok mellettem pihenni. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Lecsapunk és nem pörögsz, hanem aluszkálsz. :lol:

timejka
 
 


Timejka!

Hogy írhatsz ilyen butaságokat? Dehogy vagy öreg, menten elájulok...

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejka!

Inkább ne aludjatok ti se, tessék velem pörögni! CSAK POZITÍVAN!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Te tényleg pörögsz. Dehogynem, tudod hány éves vagyok? Na?

timejka
 
 


Dituskám!

Hová tűntél? Ennyire megijesztettelek?

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejka!

Tudom hát, te még szemtelenül fiatal vagy. Még 2 kistesó is belefér, de akkor ne negatívkodj, hanem húzz bele!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
37 leszek júniusba. Most viszont megyek a gyerekem nem akar lefeküdni. Jó éjszakát mindenkinek!

timejka
 
 


Timejka!

Tudom ám, hogy mennyi vagy, de nincs itt veszve semmi.

Jó éjszakát mindenkinek!
:lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


BIKFY
Itt vagyok csak közben benéztem máshová is és olyan lassú ez a mocsok, hogy fél órán át tölt be egy oldalt.

Eddig dicsekedtem a párommal hogy nem tud netezni és nem veszi ki soha a gépet a kezemből, hát múlt vasárnap óta majdnem minden este elveszi tőlem a gépet, tegnap is éjjel 11-ig pókerozott. Beszarás! Erre nem álmos!
Amúgy meg 8kor már horkol nem tudok két szót váltani vele.
Ezek a pasik! :twisted:

dita75
 
 


Ha mindenki megy akkor én is, sok is volt ez a mai nap IS!

Jó éjt!

Ja TWIST mindig úgy örül a laptetűnek, neki adnám, most nagy szüksége is van rá! Puszi :!:

dita75
 
 


Bikfy,

úgy örülök neked :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsikám,
köszi, cuki vagy.

Kellett nekem ez a pár hét, de most nagyon jól vagyok. És szépen hízok. Már majdnem van fenekem is. :lol: Ez is tök jó érzés. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy, köszi! Na, végre valaki felpörgeti a topicot. Jó lenne ha a többiek is előbújnának. :lol:
Nekem, meg leragad a szemem.

KépKép
yadine81
 
 


Meghívó!!!

Jövő hét pénteken traccsparti, a friss kalácsot és a forró csokit én szolgáltatom! Egyéb rendelések, kívánságok még leadhatók, jövő hét elejéig. :lol: Mindenki egyezkedjen az urával, gyerekével, hogy péntekre szabad legyen a gépe.
Belépő: mindenki arcán egy vidám mosoly. :lol:

Hajnalra úgyis dőlni fogunk a röhögéstől. :lol: Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejka,

elhiszem, hogy kivan a tököd. Rossz ez a bizonytalanság, mivel a hormonok is jók, nem tudni, hogy miért nem jön a kistesó. Gondolom inkább örültél volna ha valamelyik hormon nem jó mert azon lehet segíteni, de így sajnos maradt a bizonytalanság.

Bikfy,

az előbb etettem a picit cumisüvegből, de muszáj volt leírnom, mennyire jó, hogy újra köztünk vagy. Úgyhogy addig az állammal tartottam a szájába az üveget amíg gyors leírtam neked :lol:
Jövő pénteken 22 óra után szeretnék csatlakozni a traccspartiba, akkor már Danika alszik :wink:
Ha ilyen pozitív vagy nemsokára nem csak a feneked lesz nagy, hanem a hasad is, de nem a hízástól hanem a babától :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Előkerültem én is. Nem nagyon leszek a hétvégén, mert vendégeink vannak. Nem illik ilyenkor sokat lógni a neten :oops:

Megjártam tegnap Pestet, meg jól meg is jártam, mert mentem 11-re a Krióba, erre az előttem levő házaspár, akinek 10-re kellett volna mennie, állítólag 10:45-re ért oda, tehát én várjak. Az a minimum, hogy ennyi késéssel már nem fogadtam volna őket, vagy várják ki a sor végét, mert ugye így minden utánuk következő este ötig csúszik egy órát. Ja, és ha már késtek, jó lett volna, ha kicsit sietnek, de nem, még az élő fába is belekötöttek. Úgyhogy 12:15-kor mentek el, én meg már frászt kaptam, mert Lili meg 70 km-re volt oviban, érte kellett időre jönni. Aztán volt még egy kismama, aki időpont nélkül jött, de ő rendes is volt, beszélgettünk..., és mondta, mikor elmentek, hogy természetesen én jövök. Pedig ő már 36. hetes volt, az előttünk lévő meg jó, ha 15, mert még hasa sem volt. Na nem mérgelődök tovább, a lényeg, hogy sikerült.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Úgy látom végre kezd újra élettel megtelni a topic!

Csütörtökön voltam uh-n, de nem akartam jönni a jó hírekkel......
De most már jövök! Manócska 41 mm, szépen fejlődik,mindene megvan. Produkálta magát rendesen. Az egyik kezével az arcát simogatta,és maga alá húzta az egyik lábát.
Jövő héten kell mennem a 12 hetes vérvételekre,utána hétfőn pedig már a12 hetes uh-ra!(máj.4.)

A kép nem legjobb minőségű,de látszik rajta Manócska:
Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


a pénteki dumapartiban én is benne vagyok,csak ne kezdjük túl későn,mert ált. 8-8:30 körül én már alszom....... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Jó reggelt!

Dituli: Arra a fránya mensire várok már megint, pontosabban még mindig. Sírni tudnék, ha csak rágondolok!!!! Megy a meforal, a norprolac, a vitamin, a hűtőben ott pihen közel százezernyi gyógyszer, terhes nem vagyok az a dinka pirianyó meg csak nem akar meglátogatni... ááááááááááá!!!!!

Yadine: Köszönöm kérdésed, a rákszűrésem rendben lett.

Timejka: Ha bárki olyat mond, hogy idős vagy üsd kupán!!!!! Nemrégiben voltam Czeizel Endre egyik előadásán és mesélte, hogy egy negyven valahány éves nő sírva ment a genetikai vizsgálatára, mert az orvosa azt mondta, hogy túl öreg a terhességhez. Erre ő azt mondta, hogy az ilyen orvosokat ki kellene rúgni. Gondoljunk csak bele, hogy régen a nők addig szültek, amíg nem jött a klímax, akár 10 nél több gyereket is. Na ezt gondold végig gyorsan, és rájössz, hogy épp félidőben vagy! ;) Ráadásul, egy rakat előnyt élvezel majd, mert úgy fognak rád vigyázni az orvosok, mint egy hímes tojásra. :lol: (Ezt is Czeizel mondta ;) )

Tegnap teljes lelkifurdalásom lett, mert hanyagollak titeket, úgyhogy becs szó igyekszem többet jönni.
Most viszont ballagok, mert 3 tortát kell sütnöm. Egy Raffaellót a keresztfiamnak, és két másikat a szerenádozóknak.

Szép napsütéses napot mindenkinek!

hofeherke
 
 


Sziasztok!
Most hívtak a Kaáliból, és mind az öten szép szabályosan osztódnak, így viszik őket tovább blasztóig. Holnap újra hívnak.
Mehet az izgulás és a drukk tovább, de most már egy nagy kő leesett a szívemről. :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!
Bikfy, de jó, hogy visszatértél!:)) És én mindenképpen megyek a pénteki partira, imádom a forró csokit és a kalácsot, meg mindenféle édességet!:)))) És egy jó dumcsizás is rámfér már.)

Dituli, kösszentyű a laptetőt!!!! Jól jön, úgyis minden porcikám görcsöl, kell a bíztatás!!!:)) Már majdnem elkeseredtem, de eszembe jutott, hogy mindig szoktatok figyelmeztetni, hogy nem szabad csüggedni és feladni!

Mara, szerenádot adnak neked? Ez tök jó! Akkor be is jönnek, leülnek, beszélgettek, tortát esztek. Nagyon ari tanítónéni vagy!:) Gratula a jó rákszűrési eredményedhez!
Azt magamra veszem, amit Timejkának írtál, mert tök jó!:) Én már 37 múltam februárban és majd lehet, hogy szeretnék még egy babát, ami már 40 fölött lehet.

Dy, nagyon helyes manócska és már 41 mm, azta!:) Szuper, hogy produkálta magát, jó a kedve:)

Linácska, az szívás, ha ekkora csúszásban voltak a Krió-ban és ilyen sokat kellett várni!:( Ezt én sem szeretem. Várni pocsék!

Monic, rólad mindig eszembejut, amikor írtad, hogy úgy nevettél a net előtt, hogy teljesen összeráztad Danikát:))) Ez igazi arany köpés volt:)))))))))))))

Timejka, biztos nemcsak te vagy tanácstalan, hanem a dokik is. Mi van ilyenkor, ha nincs semmi gond a párral? Ez nekik is rejtvény. Beszéljétek meg a pároddal, hogy mi legyen és lépjetek tovább, amint lehet!:)

Yadine, te hol tartasz éppen? Tesódék hogy vannak, hol tartanak? Szorítok nekik, hogy hamar jöjjön a kisbabó!:)
Vendég
 


Bumi, gratula a jó hírekhez!!! Nagyon ügyik a kis manóid!!!:)))
Vendég
 


Bumi: Drukkolunk nagyon! Növeld csak a sikeres lombikok számát Debrecenben, mert lehet én is ott közök ki a végén! Legyen nekik még egy jó pont! ;)

Twist. Eddig így volt, ahogy leírtad, de tavalytól bevezettük a közös iskolai szerenádot. A 4 osztály az udvaron gitárral szinte versenyt énekel, míg mi fent a tanáriban meghatódva hallgatjuk őket. Aztán lemegyünk az ebédlőbe, ahol terített asztal várja őket, mert minden tanár hoz valami finomságot és jó sokáig beszélgetünk velük.. :) Kicsit más így a hangulata, de legalább nem tombolnak végig a városon részegen ;)

hofeherke
 
 


Na, háziasszony üzemmód kikapcs, jöhet a szórakozás. :lol:

Twist,
de tündér vagy!
Ma taliztam tesómmal, 30.-án kell mennie vissza uhura, a suprefactot vagy mit szúrja. Nem igazán tudja, hogy az, hogy mikor jön meg a vérzése befolyásol-e valamit.
Én megint csak a jobb oldali petefészkemet érzem. Drukkoljatok, hogy szépen érjenek, és a május 1. ne kavarjon be...

Bumi,
örülök, hogy jól bírják a gyűrődést a picik. Nemsokára jó helyen lesznek!

Mara,
tök jó, hogy rendben volt a rákszűrés.

Bikfy,
felvidítasz a vidámkodásoddal. :lol:

Monic,
egy év, és Danika is fogja nyomkodni a billentyűket nekünk. :lol:

KépKép
yadine81
 
 


Bumi
Örülök a jó hireknek!

Dita
Psik csak akkor fáradtak ha olyat akarunk tőlünk amit nem akarnk, vagy ha nem akarnak velünk beszélni.

Beszéltem ma apával. Lombikot nem akar, inszem jöhet. Szerdán megyek az eredményekkel a dokimhoz, május 4-én hsg. Most kicsit jobban vagyok. Tegnap betett sok minden, szülések, eredményem. pERSZE örülök a születéseknek, mert imádom a gyerekeket, csak rossz hogy én még nem tartok ott.
De sikerülni fog most az inszem! Bence megint naponta kérdezi, hogy mikor lesz tesó és hány éves lesz amikor a tesó megszületik. Mondtam neki, hogy 8 éves lesz. Lehet megfűzöm apát, hogy menjünk el valahova kettesbe, bár rossz lesz Bence nélkül.

Monic
Valahol jobb lett volna valóban ha nem jó a hormon. Csak azon gondolkodom, hogymásfél éve volt hsg, akkor most miért kell. Lehet, hogy vlami mégis van? Ha nincs akkor mégis mi van? Ezt most jól elmondtam.

timejka
 
 


Sziasztok!

Hulla vagyok. Ez a cukrászmesterség nagyon fárasztó :P De szerencsére végeztem. egyenlőre.... Idén két ballagó van a családban, és az egyiknek a bulijára még sütnöm kell egy tortát a héten ;) Viszont amin meglepődtem, nagyon jól sikerült a raffaeló tortám, olyan az íze, mint az igazin raffaelónak. :o

Ma még a ballagóknak (lányok) fűztem nyakláncot. Mindjárt fotózok egy pár képet, és felteszem nektek, hogy mivel ütöttem el az időt, amíg távol voltam. :lol:

Timejka: Én tudom milyen az várni, de mégis azt mondom, hogy türelem. Ki van számunkra jelölve egy út, amin végig kell menni. Kinek lassabban megy, kinek gyorsabban, de egyszer csak célba érünk ;)

Yadine: Mivel szórakozol?

hofeherke
 
 


Timejka,
nekem is 2 terhesség után záródott el mindkét petevezetékem, meg ha jól tudom, Ditának is volt valami hasonló, hogy egy év után újra elzáródott. Szóval tuti nem fog ártani.
Apát meg nem értem. Az ő szerepe inszemnél is meg lombiknál is ugyanaz és ugyanannyi. Vagy anyagilag sokallja?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Timejka, a doki majd eldönti, hogy jó-e neki még az a HSG. Ha mindkét oldal átjárható volt és nem volt iszonyú nagy gyulladásos fertőzésed azóta, akkor szerintem elfogadja.

Yadine, aszem a Superfact olyat is tud csinálni, hogy pár nappal később jön meg majd a havija, kb. 3 nappal. (ezeket olvastam más fórumokon) Ez amúgy a petefészek működését állítja le, úgy tudom. És aztán a mensitől kezdve jönnek a stimus szurik. Ők is a doktornőt választották? Olyan szimpi és kedves!:)

Mara, sokkal jobb, az amit kitaláltak mostanra a tanárok, hogy a suliban van a szerenád!!!:)) Zseniális ötlet! Annak idején lakótelepen laktunk és volt egy tanár a házban. Na, évente a szerenádok miatt nem aludtunk egy-egy éjszakát. Mi nem élveztük, az biztos. Még amikor a szüleimmel laktam, ott is lakott egy tanár a házban és hozzá is jöttek a diákok. Remélem, hogy más sulik is átvették ezt az ötletet és tényleg kevesebb így a részeg diák az utcákon:))

Ma megittam nagyon sok ásványvizet és benyomtam vagy 5 tányér finom Frankfurti levest és teljesen jól lettem!:) Ezek szerint a folyadék tényleg enyhíti a tüneteimet. De jó!! Vettünk is két nagy karton ásványvizet, 2 l-es egy palack és naponta benyomok egyet kötelezően. Sokkal jobban érzem magam tőle!:)
Vendég
 


Néha belegondolok, hogy az én párom milyen normálisan és felvilágosultan áll ezekhez a dolgokhoz. Még mikor 2004-ben eldöntöttük, hogy szeretnénk gyereket, az volt az első, hogy mondta, hogy neten nézzek ki neki valami helyet, elmegy spermavizsgálatra, hogy minden ok-e, nehogy véletlen feleslegesen próbálkozzunk. Hát nem tudom, szerintem ha gyerekgyártásról van szó, a legtöbb pasinak nem ez lenne az első gondolata :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Mara,
hát azzal, hogy kedvemre böngészgetek a neten. :lol:
Elkezdtem egy keresztszemes képet hímezni a leendő babaszobába, a párom csak úgy hívja, hogy a "királylány-projekt", mert szerinte úgy nézek ki a hímzéssel a kezemben. :lol: De lassan halad - mert tök kezdő vagyok, szóval remélem kész lesz mire a babánk megszületik. :lol:
Muti a nyakláncokat!!
Párom tanár, általánosban, minket elkerül a szerenád, mondjuk tortát tuti nem tudnék sütni. :wink:

KépKép
yadine81
 
 


Na itt is vagyok. Az időm egy részében a növényeimmel foglalkoztam. Pl. itt a szépséges eprem, és néhány átteleltetett muskátli: Kép
Kép

hofeherke
 
 


És ha már Yadine követelőzik néhány kép az ékszerekről. Ezek amolyan kísérleti példányok, most próbálgatom, hogy mire vagyok képes, meg ilyenek....:
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép

hofeherke
 
 


Mara, nagyon szépek!!!

Én is ma lefotóztam a muskátlikat. Felteszem őket:

Kép
Vendég
 


Mara, ezek az ékszerek nem kispályások!!! Nagyon tetszenek! Én örömmel hordanám őket, ha esetleg szeretnéd valakivel reklámoztatni....:))) :wink: :wink:
Vendég
 


Köszönöm. :oops:

hofeherke
 
 


Teist: A te virágaid is szépek. Mennyi virág van rajtuk máris!!! :shock:

hofeherke
 
 


Timejka,

a dokid nagyon alapos, hogy hsg-re küld. Ténylg menjetek el kettesben egy kicsit, hátha... :wink:

Linácska,

az inszemek és lombik terén az én párom is maximálisan mellettem állt, zokszó nélkül tűrt minden vizsgálatot. Viszont apaként nem jeleskedik, még mindig hadilábon áll Danika sírásával... Neki az lenne a kényelmes, ha a pici csak enne, aéudna és vigyorogna és egyáltalán nem sírna. Nem hiszem, hogy ilyen baba létezik... :lol: Pedig összetehetné a két kezét, hogy a fiunk átalussza az éjszakát.

Mara,

csodaszépek az ékszerek, és a muskátli és a szamóca is.
Fránya piri igazán meglátogathatna téged!

Twist,

nagyon ügyi vagy, hogy sokat iszol :wink: A babácskák a pocakodban biztos nagyon örülnek neki :wink:
A péntek esti traccspartin én könnyen leszek, ezúttal te rázodössze a babákat a pocakodban :wink: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Megérte követelőzni! Húú, nagyon tetszenek! És boltban nagyon drágák, már ha talál az ember ilyen jókat. Ez biztos nem jön szembe az utcán.

KépKép
yadine81
 
 


Mara! Ezek fantasztikusak!!!!!!!!!Gratulálok! :P

Kép
f.ancsi
 
 


Köszi lányok!!! :) Igazából már adtam is el belőlük egy adagot. :oops: Ez a második adag. Sőt egy láncra már megrendelésem is van. Majdnem elfelejtettem hogy nézett ki, így most azért fotóztam, hogy legyen egyfajta "katalógusom" :P Meg azért is, mert így jobban látom, hogy melyiken mi a hiba :?

hofeherke
 
 


Most megyek, mert még be kell csomagolnom a keresztfiam ajándékát, utána meg tévézek egy kicsit...

Szép estét mindenkinek!

hofeherke
 
 


Csajok, jövöhét péntek még kétes, mivel akkor leszek Úristen 35 éves. Elvileg két etetés között elmennék a férjem koncertjére ha sikerül, de ha mégis maradnék csatlakozom.

Moncsi, tegnap férjem is kiakadt Olcsi hisztisségén, be is szóltam neki, hogy vegyen vissza mert kisodródik, de megsértődött. Ma egyedül sétáltunk Olcsival. Már csak ilyenek a férfiak, remélem jó hosszan lesz sértődött addig sem kell főznöm :wink: :lol: :lol:

Ditus, sajnálom a zsét, ügyi voltál gyermek leckéztetés terén valszeg én is ezt tettem volna.

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,

akartam már kérdezni, hogy a Mecsek teát te ízesítve adod Olinak, vagy natúran?
Mert én is adok néha, de már másnap utálja Danika, kilőki a cumit a nyelvével. Én natúran adom langyosra melegítve. Mapl már a tápszert sem fogadta el mert azt hitte, hogy teát akarok neki adni. :shock:
Férfiak... Mindnek egy anyja volt... 8)
Te is ünnepi gyerek vagy? :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: