Új privát üzeneted érkezett!

Gyönyörűek!!!!!!!!

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Annus, nagyon-nagyon nagy gratula Nektek, a kicsi Izabel gyönyörű, igazi hajasbaba! Kívánok Nektek sok-sok örömöt, boldogságot és persze tejcsit!!!!!

Kép

Kép
zsüci
 
 


Gratulálunk Iza babához!
Nagyon szép és micsoda nagy haja van!!!Szerintem tiszta apja!Olyan édesek így Annussal!!!
Dóri drukkolok!!!Biztos minden rendben lesz!!!!Gondolok rád!
Szép álmokat lányok!Remélem lesz hír reggel Dóriról!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

 
 

Sziasztok!


Annus
Szívből gratulálok nektek! Köszönjük a képet is, nagyon szép! Valahogy hasonlóan történhetett veled, mint a testvéremmel. Egész nap vajúdott, hiába, végül császár lett.

Dóri
Nagyon nagyon szorítok! Rendben lesz minden!

KépKép

KépKép
anika78
 
 


GRATULÁLOK ANNUS ÉS IZA!!!

KépKép
harhaj
 
 


Dóri +++++++++++++++++++++++++++++++!!!!! Minden rendben lesz, odafentről vigyáznak Rátok, ne aggódj!

Maja és Jakab olyan édesek, igazán hihetetlen, hogy milyen gyorsan válnak tehetetlen kis pindúrmanóból kész kis felnőtté... :shock: :D

Kép

Kép
zsüci
 
 


Óriási gratula Annusnak, Izának és az apucinak is!!!!!!!!!!!!Szép kis hajat növesztgetett a kiscsaj!, olyan édes kis husika! :D
Ügyesek vagytok!

Kép
mozza
 
 


Jaj de jó! Már tövig rágtam a körmöm. :D Nagy gratula Annusnak és Izának és az Apukának is! Szép kis hajas baba! :D Sok boldogságot, egészséget, tejcsit!

Timi

Kép
sün balázs
 
 


Böbi, én egy kétágyas szobában voltam, és teljesen jó volt. Legalább nem voltam annyira egyedül a család nélkül, és jó fej, bár szintén első babás szobatársat kaptam. Azért próbáltunk egymásnak segíteni, vagy legalább jókat mosolyogtunk együtt a saját bénázásunkon... :D :D
Amúgy max respect a Szent Imrének, szerintem abszolút igényes, normálisak a körülmények, és tényleg mindenki kedves a szülőszobán és a gyerekágyon is (jó, van egy-két csecsemős, aki igen nehéz eset, de nagyon kedvesek is vannak köztük). Bár itt Pesten még csak a Szent János nőgyógyászatát volt szerencsém tapasztalni (sajnos), ahhoz képest ez luxusszálló!!!

Kép

Kép
zsüci
 
 


Dóri, Nektek is megy a drukk!

Jaj de szülnék már én is.. :oops:
Vendég
 


Annus,
mégegyszer gratula!
És köszönjük a gyors képeket, nagyon szépek! És szerintem is apja lánya :lol: :lol:

emese1979
 
 


Naháááát, hogy micsoda hírekre jövök vacsi után.

Annus, Iza
Hatalmas gratula nektek. Mindegy, hogy végződött a lényeg, hogy jól vagytok és együtt vagytok. Mostmár ti is egy család vagytok.

Kép
Kép
incike
 
 


Dóri
Most rajtatok a tekintetünk. Ügyesek lesztek és nem lesz semmi probléma. Küldöm a ++++++++++++++++++++energiákat. Csak a babára koncentrálj.

Kép
Kép
incike
 
 


Hú Lányok, mennyi oldalt írtatok, míg nem voltam!
Akkor csak sorjában:

Maja és Jakab, álomszép babák, gratula hozzájuk! :)

Zsüci: köszi az Imrés híreket, akkor nem izgulok annyira, hogy tumultus lesz 5-én... bár én szívesen mennék egyágyasba, mert anno 2007-ben mikor szültem, több szobatársam is volt, mert mindig váltották egymást, és hát nem mindegyik volt aranyos!

Annus: egész nap frissítettem, hogy na mikor jön a hír!! Nagyon gratula nektek és ne bánkódj, hogy csaszi lett! Iza a lényeg és hogy jól vagytok, a többi nem számít... Jó egészséget és sok tejecskét!!

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


ja, Dóri lemaradt a sorból: nagyon szorítok én is, hogy minden OK legyen!!!!

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Annus,nagyon gratulálok és jó egészséget és sok tejet kívánok!Nagyon édes kisbaba Iza!!!!!!!!
Dóri!!!!Nagyon gondolok Rád holnap és nézd el nekem,de tutira fogok sms-t küldeni,mert rettentően izgulok értetek!!!!!!!Zsüci jól mondta fentről vigyáznak Rátok!!!!!!!!!
Majácskának Boldog Szülinapot!Nahát nem igazság!!Hogy lehetnek ilyen szép gyerkőceitek????Jakab is milyen szép fiúcska!!!Irigy-irigy!!!!
Incike.Igaz rosszul mondtam a kálcium foszfátost segíti elő.De a vesekő nem a tejfogyasztáson múlik,hanem a hajlamon. Akinek nincs,az még napi 10 litertől se lenne köves. És akinek hajlama van ilyen kőre az bizony nem fogyaszthat sokat belőle. Sajnos engem is mérsékelt a doki tej ügyben.Nekem már 3x volt vesekövem.De a kakaót(se boltit,se instantot) nem mondta a doki.Szinte minden mást igen.Többek közt a sót is,mert sajna sosem sikerült megfogni a követ,így nem tudják milyen típusra van hajlamom.
Annyira jó vagyok, hogy hihetetlen.Tegnap ugye kimostam a melltartóm,így tegnap ma a merevítősben voltam.És már ott van a csomó a hónaljamban.Annyira jó!Mostmár viszont tuti, hogy a tejcsatornák elzáródása okozza.Annyira hiányzott ez még így a végére. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus, nagyon sok szeretettel gratulálok neked a gyönyörü kislányodhoz, nagyon jó egészséget, minden szépet és jót kívánok nektek!!!!!!!!!!

Dóri, drukkolok nagyon-nagyon-nagyon!!!!!!!!!!!


Puszi: évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Kutyafüle
Nálunk a családban soha senkinek nem volt veseköve és lám nekem mégis lett most a terhesség alatt. Szóval még a hajlamot sem örökölhettem rá. Na akkor, hol itt az igazság?

A tejmirígyeket a hónaljtól befelé (mell irányába) kezdd el kimasszírozni és akkor nem lesz csomó, gyulladás és jót tesz majd később a tej termelésben is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.04.24 20:59-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


Annus és Iza nagyon szépek!

Dóri: holnap lesz a nagy nap? Vagy már ma esetleg? Megy a drukk!

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus: Gratulálok gyönyörű kislányodhoz.

000kata
 
 


Incike!Nem is kell azt feltétlenül örökölni úgy, hogy a családban volt már.Nálunk sem volt senkinek,nekem meg már 3x. De akkor szerinted miért van, hogy egyik embernél kialakul,másnál nem? Ez a genetika. Nálam ráadásul kimutatott egy olyan fejlődési "rendellenességet", hogy lazák a vesék tartóizmai,ezért le van süllyedve kicsit teknő alakban.Így ott megrakódik a cucc.Én ezt nem magamtól írom,vagy nem okoskodni szeretnék, hanem csak azt írom le,amit az urológusaim mondtak.Na igen,már kettő is van,ha az egyik nincs épp kéznél. :lol: :lol:
A tanácsot köszönöm,mindjárt meg is próbálom.Csak Riki most nagyon ki akar jönni vagy mi, csak a hasfalamon keresztül ez nem fog neki menni. :lol: :lol: De legalább kicsit megsorozza anyát még. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus, szívből gratulálok :)))))))))!!!!!!! Iza tündéri, gyönyörű és tökéletes, úgy ahogy van!

Dóri, Rád pedig erősen gondolunk, Te meg tartsd meg a délutáni erős és pozitív hozzáállásodat, minden jó lesz, nem vagy egyedül!

És végül nagyon köszönöm J nevében is a bókokat, olyan jól esik ez az anyai szívnek :)!

Jó éjszakát mindenkinek!
kalloni
 
 


Na végre! Most estem haza, és olvastam Annus sorait..

MI IS GRATULÁLUNK! MNDEN JÓT IZÁNAK ÉS KIS CSALÁDJÁNAK! :)

Ma majdnem én is szülni mentem. De nekem még elég korai lenne... Dokinénim szabin van hétfőig, így telefonon át annyit mondott, hogy ne rohangáljak egész nap - bár én inkább gurulok mostanában már...- és egyek 3x2 db Mg+B6-ot. Ja, és húzzam ki hétfőig :) Irtó fura érzés. Egészen lentvan a baba feje, és határozottan érzem, hogy a súlya húz lefelé...

Dóri! Minden rendben lesz. Ja,és még nem is írtam, hogy mennyire meglepődtem a "beforgatásos technológiádon"! Naagyon ügyi vagy!!! Kicsit lemaradtam a dolgokkal: amit írtál legutóbb, az azt jelenti,hogy holnap szülsz???

Mindig szégyellem magam, hogy sosem tudom kinek van szülinapja.. Így utólag is: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT MAJÁNAK IS! :)

Evamama! De jó, hogy előkerültél! Veletek minden ok? Nem érzed már nagyon terhesnek ezt a másállapotot?... mert én igen...

Kép
szkitty
 
 


Kutyafüle
Én sem okoskodni akarok, de, ha ez genetika akkor az öröklődik(het). Nálam az okozhatta a gondot, hogy kevés folyadékkal (2-3 pohár) elvoltam egész nap. Legalább is a dokim ezt mondta.

Kép
Kép
incike
 
 


Hát lehet Incike. A dokik is mindenfélét mondanak,ki ezt ki azt.De azért ilyen kevés folyadékot tényleg nem szabad inni!!!!! Legalább azt a másfél litert mindentől függetlenül le kell erőltetni.Azért írom így,mert én se tudok sokat inni,de ugye muszáj. Már csak a bőrnek és a narancsbőrnek(ellen) is jót tesz, ha az egészségügyi dolgokat félre is tesszük. :)
Hihetetlen!Végre megcsináltam a profilom a blogban.Így 9 hónap alatt csak sikerült. :oops:
Bencusbabus.Olvasom, hogy szigetszentmiklósi vagy.Nem ismersz véletlenül egy Tihany Viktor nevű nagyszájú csókát?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle
Ne izgulj azóta már napi 3-4 litert is megtudok inni. Nekem evvel az ivással mindíg az volt a problémám, hogy ha többet ittam akkor az visszajött vagy a számon vagy az orromon. Soha nem maradt bennem. Így inkább nem ittam sokat.

Kép
Kép
incike
 
 


Narancsbőröm meg sosem volt(még). Mondjuk én sport ember vagyok így nem is nagyon volt ideje lerakódni.

Kép
Kép
incike
 
 


Na elmentem alukálni.
Jó éjt mindenkinek.

Kép
Kép
incike
 
 


Incike!Igazán szerencsés alkat vagy!Irigyellek!Nekem bizony meggyűlik ezzel a bajom.
Én is megyek.Jó éjt mindenkinek!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Maját Isten éltesse!

Kutyafüle
Én már egy jó ideje nem hordok merevítős melltartót. Persze nem szép esztétikailag, de legalább nem fog gondot okozni.
Nekem Aporral nem volt csak egyszer kétszer ilyen gondom és baj szerencsére nem lett belőle. Elég gyakran szoptattam.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Böbi

A 28. heti vércukorterhelésem jó lett, de a határon volt az éhgyomori.
Azt mondták a 32. héten nézzünk még egyet. Ezen az éhgyomori jó lett, a terhelés pedig 7,8 helyett, 8. Így 150 grammos diétára fogtak.

Nyákdugó
Hát a sárga szín stimmel, a rózsaszínes nem. Akkor fogalmam sincsen. Én még nem akarok szülni, én még növeszteni akarom a babákat. :)
Vasárnap találkozom a szülésznőmmel, meglátjuk mit mond.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


A következő üzenetet az előbb kaptam Dóritól.Annyira izgatott lettem, hogy nyomban meg is osztom veletek:

"Jelentem kilakoltattak!Hangosan fejeztem ki nemtetszésem, de úgy vettem észre, hogy nem vettek komolyan a 2480g-os, 49cm-es méreteimmel.Anya jól van, kicsit szomorkodik, és még nem is látott, de holnap biztos találkozunk egymással.Amúgy Dánielnek hívnak.:("

Nagyon nagy szeretettel gratulálok ezúton is Dóriéknak.És jó egészséget, sok-sok tejcsit kívánok nekik!!!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jajj,a szmilet így hajnalban elrontottam.Szóval nem szomorú, hanem:)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Dóri, sok szeretettel gratulálok Nektek is! :)

Jaj de sok baba van már :)

kutyafüle, ha nem baj, most Rád koncentrálok, hogy Te legyél a következő Rikivel :)
Vendég
 


Annus, gratulálok Izához nagyon szép baba, gyönyörü!!!

Dóri, neked is gratulálok Dánielhez szép nagyra nőtt ő is odabent!


Kutyafüle, igy van mostmár aztán rajtad a sor vagy Mozzán!!! :D [/b]

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Jó reggelt!

Annus: gartulálok Izához. Nagyon szép baba, és nagyon ügyesek vagytok. Sok boldogságot,és sok sok tejcsit kívánok!
Dóri: gratulálok nektek is! Olyan ügyesen kitartottatok, most pedig már láthatod a kisfiadat. Hid el nagyon ügyes baba, gyorsan meghízik és mehettek is haza! Sok sok tejcsit kívánok! Különben meg jól megnőtt még a pocakban Dani!!!
Anika: peeersze, a diabétesz. Eszembe sem jutott hogy a bolti kakaóban cukor is van...

Majának (szokásomhoz híven:utólag) Boldog Szülinapot Kívánok!

Narancsbőr: ne is említsétek, nem túl esztétikus és van belőle bőven a combomon. Igaz, soha semmit nem tettem ellene, sem az étkezést sem a folyadékfogyasztást nem figyeltem, és még dohányoztam is...nah meg mis van az eredménye.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!

Már jól indul a nap, megint egy babával többen lettünk!

Dóri,
HATALMAS GRATULA DANIHOZ.Hamar megerősödik és nemsokára már otthon is lehettek.

Kutyafüle,
boldog 40.hetet!Szép napos hétvége lenne Riki születéséhez.Hajrá!!

KépKép
harhaj
 
 


Szeretettel gratulálunk Dórinak Dánielhez!!!Ügyesek voltatok!Jó egészséget és sok tejcsit!!
Én egész éjjel forgolódtam,Dóri járt a fejemben.Még álmodtam is vele,hogy fia lett.Erre tényleg!Milyen szép súllyal!!Jól megnőtt odabenn.Meg nagyon szép a neve!
Kutyafüle tényleg ti következtek!!!!Hajrá!
Már csak mára van gyógyszerem,holnaptól nem is szedek semmit.De tegnap is mentem egy csomót és semmi bajom.
Bízom benne hogy az én babám is jó húsban van már.
Szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Jó reggelt,sziasztok!!!!
Hajnalban alig tudtam visszaaludni,annyira felizgatott a jó hír Dóriról!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Ittam egy fincsi kakaót legalább.
Aranyosak vagytok!Köszönjük a drukkokat Mozza nevében is szerintem.Mindketten szorítunk, hogy történjen jövő keddig ill.szerdáig valami. Részemről csak annyi,hogy ne ma legyen,mert a férjem megy meccsre Miskolcra.Igaz apukája ráér ma,szóval,ha lenne valami akkor is csak 4 óra alatt tudná prezentálni a férjem. De Dani már kitalálta,hogy éjjel kezdődjenek a fájások,normálisan olyan 1-2 óra felé hazaér és mehetünk szülni.A kis drága programszervezőm. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Dóri: hatalmas gratula Dánielhez! És ne szomorkodj, a lényeg, hogy mindketten egészségesek vagytok! Most akkor éfjél után történt vagy még előtte? Izával egy napon lesz a szüli, vagy egy nappal később? :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Szerintem még tegnap született Danika,csak lehet, hogy altatták a császárhoz,azért nem láthatta?? :shock: :roll: Nem tudom, majd kora délután szerintem megkérdezem tőle. Meg hát az üzit sem azonnal írta,hanem egy pár óra múlva.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Dóri, nagyon sok szeretettel gratulálok a kis Danihoz, nektek is nagyon jó egészséget és minden jót kívánok!! Örülök, hogy túl vagy a nehezén, remélem már jobban érzed magad!!!!

Kitty, Köszi! :) Igyekszem benézni többször is, erre a babaesőre. :) Megvagyok (már eléggé terhesen :roll: ) Balázsom is készülődik. Bár én szeretném, ha még maradna, hogy szép nagy fiú legyen, ugyanakkor az egész család izgul, ideges, még a kis Noémim is, tegnap pl 8 helyett 10 körül aludt el. :(. De a külső és belső méhszájam is bő egy ujjnyi, felpuhult. Tegnap késő este már erős fájdalmaim voltak, de rendszertelenek. Mindjárt megyek a dokimhoz, mára rendelt vissza, mivel ügyeletes. Azt mondta, ha két ujjnyi lesz az már beindult szülés. Gondolom neki ideális lenne ez az időpont. :roll: Ti hogy vagytok??? Remélem azért semmi komoly!!!!

Mindenkinek jó egészséget!

Puszi: Évib

Kép
Kép
evemama
 
 


Annus: Gratulálok Izához!!! Hosszú nap lehetett a tegnapi, de megérte. Iza nagyon aranyos! Nagyon jók a képek! Gratulálok a büszke Apukának is!

Dóri: Neked is gratulálok a nagyfiúhoz! Hamar kilakoltatták Őt, de szép nagy már. Biztos minden rendben lesz Vele, és hamar együtt lehettek.

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Isten hozott, Dániel :))))! Dóri, nagyon gratulálok, remélem nem szomorkodsz nagyon, hogy így alakultak a dolgok és minél hamarabb el tudod majd fogadni. Addig is gyönyörködj csak másodszülött fiadban :)!!!!
kalloni
 
 


Írt Annus:minden ok velük,már szaladna!csak még mindig az őrzőben van,mert nincs hely a gyerekágyon.Ő mászkál a többiek fekszenek!! :D Puszil mindenkit!
De jó hogy ilyen boldog!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Dóri
Gratulálok Dani fiúhoz. Jó egészséget és sok tejet kívánok nektek.

Évamama
Lehet te leszel a következő? :shock:

Úgy látom ez a nap is izgalmas lesz. :wink:

Kép
Kép
incike
 
 


Dóri szívből gratulálok Dánielhez! Sok boldogságot nektek!

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Annus, gratulálok a hajasbabádhoz!

Dóri, neked is hatalmas gratula! Jól sejtetted, h fiú!

Sok boldogságot és tejcsit mindkét anyukának!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Jó reggelt!

Kész babahíradó fogad itt ma reggel!! :)

Sok-sok gratula Dórinak a kis Danihoz! Jó egészséget nektek!
Kutyafüle: nem ismerem az illetőt itt Miklóson, kellene? :)

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


mai poci:

Kép

35+3

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: