Új privát üzeneted érkezett!

nita élvezd ki a jelenlegi helyzeted tudod visszafordíthatatlan hónapokat élsz, aztán babázhatsz még eleget. :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
encike: gratulálok a kis Petrához..

-végre péntek-

Timi
titimee

melisch: laptető :) hozzon neked szerencsét....

Timi
titimee

Encike! Gratulálok Petrához! Nagyon édes!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

sziasztok itt vagyok csak a net szarakszik és ezért nem tudtam tegnap jönni :):):)
piri még sehol émelygés még nincs :)

Encike nagy nagy gratula a kis Petra baba :) nagyon kis durcis ezen a képen :) de nagyon édes :)

melisch az a fránya hőd leugrott de még nincs piri ugye?????

Timi te hogy állsz?

Móni nem dobsz egy táblát ?

nika70
Salgótarján

melisch élvezem én!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nika: negatív tesztet produkáltam, úgyhogy "várom" a köv. ciklust.

Timi
titimee

:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

timi én is láttam, hogy felment a hőd, de - a teszt. Ma már higanyossal mértél?

MEGJÖTT PIRI hát erről ennyit.
Köv. hónap kilőve, férjem hétfőn elmegy 2 hétre........

nika hátha neked összejön.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Encike! Hatalmas gratula Petra babához! Nagyon aranyos! Örülök, hogy minden rendben veletek. Ha lesz időd, majd kérjük a születéstörténetet! :wink: És a lányoknak hogy tetszik a hugi? Soksok puszi Nektek!

Nita! Melischnek igaza van, most élvezd azt az időszakot, ami van!

Timi! Sajnálom a nega tesztet! :(

Nika! Hajrá ++++++++++teszt!!!!

Pampalini! Nagyon szurkolok a sejtecskék megtalálják egymást! :wink:
pedi
Kalocsa

Jaj, Melisch! Nagyon nagyon nagyon :cry: :cry: :cry: !!!!
pedi
Kalocsa

melisch: igen. biztos azért mért magasabbat.
sajnálom a pirit.
monnnnyon le!!!

Timi
titimee

titimee nem fog egyhamar lemondani, pedig már fűt fát ordítoztam rá :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
na megyek dolgozni, bár csak vonszolom magam a szomorúság miatt.

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

melisch nagy ölelést küldök neked!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

melisch sajnálom:(

timi az nem jelent semmit másik topikban csajszi napikig negát csinált és most félidős terhes :) vafgyis mig nincs piru van remény :)

nika70
Salgótarján

timi jól mondja nika! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok csajok!!

Melisch, drága!!
Tudom, hogy most úgy érzed hogy soha nem jön össze..... DE!!! Igenis nektek is lesz babátok! Csak bízni kell benne.
Fel a fejjel! Este rúgj ki a hámból ha az kell. :wink: Élvezd ki hogy még felhőtlenül bulizhattok a pároddal. Hamarosan úgy is többen lesztek, és megkezdődik egy új életforma. :wink:

Nika!!
Hiper-szuper mega drukk megy neked!! :D :D

Pedi!!
Köszi, jól telt a tegnapi napunk. Elfáradtunk mindannyian. :wink: Este 8 után már aludt a család. :oops: :lol: :lol: :lol:

Titimee!
Hát kivánncsi vagyok, hogy mi lesz ebből a ciklusból. :wink:

Encike!!
HATALMAS GRATULA A KISLÁNYKÁDHOZ!!!
Nagyon édes a kis Petra-baba. :D
A tesók hogy fogadták?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

nika, nitacska: köszi hogy drukkoltok, de én nem hiszek benne. az előző terhességemnél ugyanez a fajta teszt már a mensi előtt pozitív lett. a műszeres befejezés óta nem jött még helyre a ciklusom, lehet hogy most is késni fog. elkezdtem iszogatni a palástfű teát.
moni: pocakfotót nem akarsz feltenni?

Timi
titimee

sziasztok!lenne egy gondom...mostanában olyan fura érzésem van,2-3 napja szurkál,feszül a petefészem,olyan mintha rángatózna,meg ott lent a szeméremcsontom fáj,ha leülök akkor is olyan kellemetlen érzés.26.-án volt meg,lassan 30 napja.Hányingerem van de igazából észre sem venném ha amiatt lenne mert nekem nagyon sűrűn van alapban.Másnak egyszerűbb a tüneteket észre venni főleg ha nagyon ritkán van hányingere és ha hirtelen megjelenik akkor vagy virus,bármi vagy nem mellesleg terhesség.De nálam ez igy nem jön össze,mert állandóan baj van a gyomrommal.De viszont 1 hete görcsöltem is és már azt hittem hogy meg fog jönni deazóta semmi,végülis még csak 28 nap....azon gondolkodtam hogy ilyen hamar nem lehetnének tünetek,nem?én nem tudom..12.nap körül volt peteérésem szerintem,16 napja,korainak találom...még arra is gondoltam hogy lehet valami más,felfázás, bármi.Agyaltam már a teszten is de nem mertem csinálni,megint egy negativ tapasztalat nem hiányzik.Inkább maradok ebben a tudtaban és ha megjön akkor megjön ha meg nem akkor valami csak van,még korai lenne a teszt.

KépKép
bettike83

Bettike! Szerintem azért csinálj egy tesztet,mert lehet,hogy ott baba van már.... Ha meg ne'adj Isten nem,akkor meg jobb minnél előbb utánajárni,hogy mi lehet a probléma. Én nagyon drukkolok!!! :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

betti ha 12. en volt peteérésed akkor most már nyugodtan lehet érezni tünetket valaki már a beágyazódástól érez tünetet annyira érzékeny én ellőnék egy tesztet a helyedben :)

rendeltem tesztet leghamarabb hétfőn kedden ér ide vagyis előbb nem tesztelek mert nincs itthon én meg 500-ért nem veszek egyet mikro annyiért sacc 5-öt is vehetek itt a neten :)

nika70
Salgótarján

de ha nem baba akkor minek lehetnek még a tünetei?felfázás estleg?

KépKép
bettike83

a peteféyzek szúrkálás bizony lehet annak is jele azért tesztelj és ha nem baba akkor menj dokihoz mielőbb kikezeljen belőle és utána jöhet ababa :):):):

nika70
Salgótarján

Nika megkérdezhetem kitől rendelted a tesztet?én is gondoltam már rá de még nem mertem rendelni,félek kicsit tőle.
hanyadik naptól mutatja a ki a teszt a terhességet?

KépKép
bettike83

itt afogamzás topikban azt hiszem felülről a negyedik topik esthajnalcsillagtól rendeltem 10-es érzékenységű és 110 ft a sima lególcsóbb teszt :)

nika70
Salgótarján

Csajok köszi a vigasztalást, ma még semmihez sincs erőm se kedvem. érjem még nem tudja nem is mondom meg neki, úgy is rájön. Ma veszekedtem telefonon egy picsával, bocsi, hogy annak nevezem de az. Mindegy milyen okból de ennyire lenézően lekezelően senki nem beszélt velem életemben. :shock: pedig én sem vagyok kismiska, sokan félnek a számtól de nem is tudtam mit mondjak. Nem kiabált volt egy olyan stílusa, hogy csak na és csak monda és mondta és mondat. Hát miután letettem a telefont majdnem 10 percig bőgtem, férjem próbált nyugtatni kíváncsi volt mit beszéltünk így míg ismét elmeséltem eltartott a bőgésem is. Közben jött valaki az irodába, még jó, hogy 2 helység van így nem látott. Míg átment az egyikből a másikba a másik ajtón átosontam és kimentem a budiba megnyugodni. Még mindig nem vagyok jó semmire, nem is tudom mikor szedem össze majd magam.

Kép
Kép
melisch

Melisch,majd rende jönnek ám a dolgok:)felhők közül mndig előbujik a napocska:)Most minden rossznak tünik de jobb lesz idővel,próbálj a szép időre gondolni,sétálj ha tudsz:)

KépKép
bettike83

Melisch,és hiddel nekünk is összefog jönni a baba nemsokára,ebben bizzunk:)

KépKép
bettike83

köszi bettyke de most nincs kedvem se sétára se semmihez. A te gondjaidra sajna nem tudok semmit írni, nem forog az agyam! Bocsi de hátha baba van a dologban, bár úgy lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

melisch-annyira, de annyira sajnálom! :( Egyél meg egy nagy tábla csokit! Nekem szokott segíteni. Kár, hogy a párod elutazik...Pont középidőben megy el?

betti- én is úgy gondolom, mint a többiek. Lehet baba van a dologban, én mindenképpen csinálnék egy tesztet! :) És ha nega, akkor elmennék egy dokihoz. A régi dolgod rendeződött már?
Azért drukkolok neked! +++

nika-neked is nagyon drukkolok! +++

pedi-kösz! Úgy legyen! ;)

timi-tudod, amíg nincs menszi addig... Drukkolok! :)

Kép
pampalini

Köszönjük a gratuláciokat!

nagyon jo baba, nappal eszik-alszik, hajnalban van fenn 2*, ilyenkor akár egy orát is szeret nézegetni, sirdogálni.
De nappal én is tudok vele pihenni.
A tesok imádják, állandoan fogni akarják, persze meg is engedem, de csak polyába és én is ott vagyok velük.
Puszilgatják, verseket mondanak neki. Nagyon aranyosak!!!

Szülés:
Mult7 kedd este, barátoknak vége, arra ébredek 11 körül, mintha meg akarna jönni szerü fájdalom van. Ezek fél oránként jöttek, nem volt vészes, majd 1 ora körül pisilésnél már véres volt a wc papir és erősebbek voltak a fájások.
3 körül hivtam a párom, mivel éjszakás volt, hogy mindjárt mehetünk, mert hol 10 5 percesek voltak, de nem erősek.
Ezt 4-ig birtam és jött a mentő. Negyed 5-re beértünk a korházba, ahol felvették az adatokat, majd fél 5-től szülőszobán voltam. Dokim, férjem beértek. Várták még erősödjenek a fájások, majd burokrepi. Nem kaptam beöntést, csak borotváltak.
Innen mondhatom, hogy erőm már alig volt, de birtam érzéstelenitő nélkül, nem is kaptam, tök természetesen jött minden.
És reggel 05.55-re meg is született Petra.

Mindenkinek ilyen könnyü szülést kivánok!!!
encike 2

encike mázlista vagy petrával hogy ilyen jó baba!!!!!

melisch.........
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Encike! Köszönjük szépen a "story-t", nagyon megható. Örülök, hogy jól vagytok és, hogy van lehetőséged pihenni, ez azért a későbbiekhez sok erőt ad, gondolom. Biztos vagyok benne, hogy annál csodálatosabb nincs is, mikor a két nagyobb lánykád szeretgeti az ici-picit. :D

Melisch! Drága, annyira sajnálom ezt az "incidenst", én is kis tudok készülni egy-egy ügyféltől, nem is kicsit, hátha még meg is jön, az csak tetézi a dolgokat! Én azt mondom, próbálj meg este lezuhanyozni, inni egy forró teát, és bebújni a párod mellé az ágyikóba. Gondolom, majd Ő megvigasztal. Hidd el, egyszer csak, amikor majd nem számítasz rá, jönni fog a baba, lehet, hogy éppen a jövő hónapban! :wink:

Bettike! Én is csak azt tudom mondani, hogy vegyél egy tesztet és csináld meg! És nagyon nagyon drukkolok hozzá, főleg, mert a múltkori "megjön érzés" lehetett akár beágyazódás is! :wink:
pedi
Kalocsa

bettike hozzad azt a 2 csíkos tesztet!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike gratulálok a pici lányodhóz,nagyon szép kislány:)

Köszönöm lányok a biztató szavakat,még 1 hetet várok és ha addig sem jön meg akkor csinálok tesztet,nem sietem el mert ha megint negativ akkor nagy lenne a csalódás,igy meg van egy ici pici remény.ha meg megjön ez idő alatt akkor meg mindegy

KépKép
bettike83

Lányok ide mekkora képet lehet feltenni a nevem mellé?próbáltam már ,le is kicsinyitettem de egyszerűen nem teszi fel mert még azt is nagynak találja :roll: :twisted:

KépKép
bettike83

Bettike ha jól emlékszem 40x40-es méretett

Kép
Kép
melisch

betti nagyon sok drukk!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

bettike-szurkolok neked! Én nem bírnám ki még egy hétig. :)
80x80 pixeles képet tudsz feltenni

Kép
pampalini

Sziasztok Lányok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok ha lehet. Mi kb egy hónapja próbálkozunk a babaprojektel úgyhogy még nincs rajtam túl nagy stressz és nyomás, remélem amikor jönnie kell a babának akkor jönni fog magától:-)))Bizakodó vagyok!!!Ovulációs mikroszkópot már beszereztem, bár most kicsit elszomorodtam, mert valaki azt írta, hogy az igazából csak utólag mutatja meg, hogy volt peteérés...Pedig gondoltam, hogy mikor megjelenik a páfrány-erdő már rángatom is be apát a hálóba:-))) :D Ti mit tudtok erről???Lehet ehez időzíteni az együttlétet??
Szép álmokat nektek!
Szeretettel:
Ancsi
gyancsi

Ancsi üdv köztünk és mielőbbi babásodást :):):)

én nem értek a mikrószkóphoz de sokan modnják hogy inkább az lh teszt a megbízhatóbb ilyen téren és ebben a topikbanfogamzás fentről a negyedik topikban elég olcsón tudsz venni a boltokhoz képest

nekem piri elutazott nagyon messzire (legalábbis remélem ) :):):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Nagyon remélem Nika hogy elkerül kb 9 hónapig piri,drukk drukk:)))))

KépKép
bettike83

Gyancsi,remélem minnél előbb teljesül a vágyad és pocakos leszel:)

üdv köztünk:)))))

KépKép
bettike83

melisch!! nagyon sajnálom...,nagy ölelés Kép

EDI
ediii

encike! gratula Petra babához,nagyon szép kiscsajszi!!

gyancsi!! Üdv köztünk!! :D a mikroszkópról nem sok jót hallottam , inkább szerintem LH-tesztet vegyél ,azon egyértelműen látszik mikor van peteérésed.. mielőbbi babásodást kívánok!! :D

Nika!! reméljük nem jön vissza egy darabig!!! :wink: mennek a drukkok!!!

EDI
ediii

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

EDI
ediii

Sziasztok!

Ancsi! Üdv köztünk. Hát, én próbáltam ezt a mikroszkópot, de nekem nagyon nem jött be. Szerintem is jobb az Lh, bár én abban sem hiszek. :oops: Inkább próbálj meg hőmérőzni, szerintem az eredményesebb! :wink:

Ediii! Remélem, Ti meg résen vagytok, nagyon pé közelében járhatsz! Megy a drukk Neked is, hisz ilyenkor sem árt! :wink:

Nika! Extra megadrukk! Remélem, hétfőn érkezik a teszt és akkor kedden már tudsz is tesztelni! Légyszi, légyszi!!! Egyébként, mit érzel? :lol:

Szép hétvégét Mindenkinek!
Edit
pedi
Kalocsa

Pedi!! Igen résen vagyunk :D bár most valamit nem értek, 3 napja olyan tojcsim van amilyen még soha nem volt :shock: (bocsi :oops: ),de most ezzel nem vagyok teljesen tisztába,hogy most lehet peteérés /még korai lenne/ vagy ez után :?: :?:

EDI
ediii

Ediii köszi és nagyon tetszik az új avatárod :wink: Pé előtt és közben van tajcsid és minél jobb a minősége annál hamarabb maradsz terhes mert segíti a spermiumokat az útjukon. De ne is foglalkozz vele az csak jót jelent bújjatok össze lesz ami lesz. Megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hány napos a ciklusod? Nagyon megy felfele a hőd, remélem lesz még ugrás, mert a fertility sem tette be még a pét, ő imádja az ilyen 3 napos hőket.

Nika már nagyon aggódom miattad annyira kíváncsi vagyok ott baba kell legyen, muszáj!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

melisch!! Köszi szépen a tájékoztatást :D ma apa az enyém lesz... :oops: 28 napos a ciklusom, ezen az oldalon most vagyok először,előtte a ciklus.hu oldalon voltam,de az össze vissza húzta be a vonalokat,most megpróbálom ezt...

EDI
ediii

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?